Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

LIVE! Lil' Kleine vs. Anouk + ranking ALLE coaches van The Voice of Holland

Uit de weg Iran, tijd voor BELANGRIJKE zaken

En dan nu, zorgvuldig uitgeknepen, uitgemolken, vermarkt en gemonitized door RTL4: 'kankerhoergate' tussen Lil' Kleine en Anouk. De op drie na beste coach van The Voice of Holland kreeg naar verluidt een tik op de hebberige vingers van de beste coach van The Voice of Holland. Iets met dat hij een slechte coach is. Dat is hij ook, waarop Lil' Pikkie schijnbaar heeft geantwoord met de uiterst volwassen uitspraak 'kankerhoer'. Nu hadden ze bij RTL de kou al wel uit de lucht kunnen halen, maar ze hebben de boel vakkundig laten sudderen, wegens kijkcijfers en geld. Stay classy! De precieze gang van zaken zien een paar miljoen mensen LIVE bij The Voice of Holland en voor iedereen en z'n televisiekijker geïnteresseerd in de BESTE en de SLECHTSTE coaches van het programma OOIT, die staan hieronder.

Plek 13, de slechtste coach ooit: Lil' Kleine

Lil' Kleine runt de Nederlandse rapgame, alle kinderen van zes en zeven jaar vinden hem helemaal geweldig. Hartstikke fijn voor hem, maar hij is tevens met een straatlengte voorsprong de slechtste coach ooit van The Voice of Holland. Vindt zelfs de Volkskrant. Kleine weet helemaal niet of iemand goed of slecht zingt, hij roept maar wat, dan zegt hij: "Wat ben ik blij dat ik Anouk niet ben en dat ik niet hoef te kiezen." Ja makker, ga dan gewoon lekker thuis zitten als je niks weet. Daarentegen noemt hij iemand een paar keer 'sgat' of 'lieffurt', ook een heel belangrijk criterium als het aankomt op het beoordelen van iemands zangkunsten, en als ze Nederlandstalig zingen mogen ze sowieso in zijn kneuzenteam. Op een constructieve bijdrage is hij in ieder geval nog nooit te betrappen geweest, en wekelijks zitten de Twitteraars op de hashtag #tvoh collectief met de handen in het haar als iemand met een vleugje talent weer heeft gekozen voor de slechtste coach in de geschiedenis van het programma. Maar hey, Lil' Kleine heeft wel lekker veel geld. En een hond, die heeft/had hij ook.

12. Jeroen van der Boom

Call TV-icoon Jeroen van der Boom mocht slechts één keer meedoen als coach, en toen drukte hij niet voor de gruwelijke Ben Saunders (die later ook op andere vlakken gruwelijk bleek, maar dat is weer een ander verhaal). Een van die Volendamse palingboeren moest voor Van der Boom douwen en toen wist iedereen al wel: deze maat is niet het snelste konijn in het bos. Jeroen probeerde krom nog een beetje recht te lullen met teksten als 'zo kon ik langer van je stem genieten' maar toen was hij reeds reddeloos verloren. Na een jaartje mocht Boom dan ook opzouten, en kwam Marco Borsato voor hem in de plaats.

11. Guus Meeuwis

Guus Meeuwis, met voorsprong de saaiste en minst spannende coach in de historie van het programma. In 1992 deed Guus Meeuwis een keer iets heel ondeugends: hij gooide een zwart t-shirt bij de witte was. Nu hoef je ook echt geen kijkcijferkanon te zijn, maar dan moet je wel kunnen zingen, en dat kan Guus Meeuwis ook al niet, al moeten ze dat onder de rivieren nog ontdekken. Hij ging zijn enige finale in met ene Thijs Pot, van wie we daarna nooit meer iets gehoord hebben.

10. Nick & Simon

Twee is beter dan één, zou je zeggen, en min en min is ook een soort van plus. Nou, niet als het op Nick en Simon aankomt. Die keken elkaar maar een beetje aan, zaten wat suffig te overleggen, twijfelden heel veel en drukten steevast voor de verkeerde. Van al hun keuzes hoorden we daarna alleen nog iets van Pearl Jozefzoon. En van Charly Lüske, maar die was al bekend dus dat telt eigenlijk niet, en zelfs hém hebben ze niet naar de overwinning kunnen coachen. Overigens is Charly Lüske de man van Tanja Jess, die haar kinderen weghaalde uit het wereldvreemde Nederhorst den Berg, en zo behoedde ze haar gezin voor de complete ondergang - een beetje zoals Brad Pitt deed in World War Z, maar dan anders.

9. Sanne Hans

Iedereen moest altijd gniffelen als Sanne Hans iets probeerde te vertellen, en dan kwam ze niet uit haar woorden en ze zei: "A-a-a-a-a-a-ach ja laat ook maar." Iedereen giechelen en lachen want die Sanne was zo leuk, en ze woont in Amersfoort, ook heel erg leuk. Einde hoogtepunten Sanne Hans, en o ja, ze was wel een heel goede vriendin van Samantha Steenwijk, die ze met een steal in haar schoot geworpen kreeg. Die twee dronken dan samen heel gezellig thee enzo.

8. Ilse de Lange

Ilse de Lange is de leukste en spontaanste coach van The Voice, maar de beste was ze zeker niet. Als Ilse de Lange iets strengs tegen iemand moest zeggen, zat ze eerst een uur in een hoekje te huilen, zó lief is ze. Een hartstikke leuke vrouw om samen op de bank naar Notting Hill te kijken, en dan sla je een arm om haar heen en dan zeg je dat alles wel goed komt in die afgrijselijke rampenfilm. Enfin, Ilse nam wel Duncan Laurence bij de hand, met wie ze later het Songfestival zou winnen. Bij The Voice verloor ze het echter van de grieten van O'G3NE, maar ook van Emmaly Brown en Guus Mulder en dat zegt eigenlijk wel genoeg.

7. Trijntje Oosterhuis

Trijntje, ja nee, dat is 'm gewoon niet. Hij is altijd zo serieus. Meneer had een schot in de roos met Leona Philippo (wie?) en verder is het helemaal niks waard wat hij heeft gepresteerd. Wel een overwinning dus, en vandaar ook een welverdiende zevende plek.

6. Roel van Velzen

Lijkt ons een hartstikke aardige knaap maar het ging alleen maar om zijn lengte en dat is helemaal geen talent, dat is gewoon iets waar hij zelf helemaal niks aan kan doen. Begeleidde Ben Saunders naar de winst maar dat was zelfs een aap gelukt. In de twee seizoenen daarna had Van Velzen alleen maar volstrekte nono's in zijn team en toen mochten hij en z'n piano weer opzouten.

5. Ali B.

De adviezen van Ali lijken vaak best wel snugger, al is dat ook omdat hij naast Lil' Kleine zit, en vergeleken met diens platonische commentaar lijken de opmerkingen van de anderen sowieso hogere wiskunde. Ali heeft echter de onhebbelijke gewoonte van die vrolijke snuiters te kiezen. Vrolijke snuiters die voor geen meter kunnen zingen, maar tevens vrolijke snuiters die een leuk fleurig pakkie uit de kast hebben getrokken, waarna ze met een of andere saxofoon of trompet gaan staan toeteren, en dan gaat iedereen lekker dansen en swingen, en dan vindt Ali het al wel best. Dat is NIET hoe The Voice werkt en winnen doet Ali derhalve nooit, want iedereen die wel kan zingen kiest natuurlijk voor Anouk of Waylon.

4. Angela Groothuizen

Angela Groothuizen is een prehistorische zangdino, tussen 1943 en 1950 was ze immers lid van de Dolly Dots en sindsdien is ze professioneel coach bij allerlei programma's. Ze is gelukkig niet zo erg als die doodenge Henkjan Smits, die helemaal niks kan, maar toch nog best wel erg. Ze mocht maar twee seizoenen meedoen, maar katapulteerde wel Erwin Nyhoff en Niels Geusebroek de Nederlandse popmuziek in. Kudtmuziek, dat wel, maar toch.

3. Waylon

Waylon die eigenlijk Willem Bijkerk heet maakt zelf ongelooflijk larmoyante muziek: een kopje country met een theezakje soul en een klontje pop. Het is werkelijk verschrikkelijk. Zijn smaak daarentegen is best prima. Cash, Jennings, Haggard, Nelson, Highwaymen. Als coach heeft hij daadwerkelijk wat toe te voegen aan de prille ontwikkeling van zijn talenten. Zangtips, opmerkingen over gitaren, bandjes, aanwezigheid op het podium, enzovoort. Vorig seizoen won hij de show met de sympathieke crooner Dennis, waarmee hij zijn plek in de top van deze ranglijst veiligstelde. Gefeliciteerd, Wim!

2. Marco Borsato

Marco Borsato is een soort aaibare labrador. Wel eentje die af en toe tegen het boompje van een ander plast en zich vervolgens laat aaien door wildvreemden, maar hey, NIEMAND IS PERFECT. Als je vijf keer meedoet als coach en je wint vier keer, dan ben je gewoon een enorme baas. Zijn eigen muziek is absoluut niet te pruimen en volstrekt verschrikkelijk, dus daar kan het niet aan liggen, maar hij zal wel iets hebben waarom de beste talenten steevast voor hem kozen. En je moet er natuurlijk ook gewoon hard voor werken, dat kan kon Marco ook heel erg goed.

1. Anouk

Hoe toepasselijk, Anouk op de foto met een lekker dikke banaan. Maar alle gekheid op een stokje, de moeder van dertien is gewoon de beste coach die we hebben in dit land, na Martin Bosma natuurlijk, maar voor zover we weten heeft Bosma niet de ambitie uitgesproken aan het werk te gaan als coach bij The Voice of Holland. Anouk lijkt soms zo ongelooflijk streng voor die jonge grieten die voor haar kiezen, maar dan blijkt ze gewoon weer een hartstikke lieve en fijne mevrouw die ook maar een beetje onzeker is. Als wij twee grote harige armen hadden, mocht Anouk erin komen liggen, en dan zouden we samen luisteren naar Thanks for the Dance van Leonard Cohen, en dan zou ze zachtjes huilen.

Reaguursels

Inloggen
-weggejorist-
Rest In Privacy | 11-01-20 | 18:46

"en min en min is ook een soort van plus"

Nick en Simon zijn allebei i.

Sans Comique | 11-01-20 | 13:30

Anouk?, was vroeger best wel een leuke rock chic maar toen had ze een kei goeie band achter haar staan. Sindsdien doet ze wat vage dingen met als hoogtepunt; mee doen aan het songfestival en ergens in de middenmoot eindigen. Muzikaal en zangtechnisch geen hoogvlieger wel leuk voor haar dat ze het als zangcoach in TVOH goed doet.

Toetsiemonster | 11-01-20 | 13:15 | 2

Het lijkt erop dat je haar niet veel gunt. Ze is een goede zangeres en om haar succes op haar voormalige band te schuiven wijst op flauwdoenerij van jouw kant.

Tapioca pudding | 11-01-20 | 17:19

@Tapioca pudding | 11-01-20 | 17:19: Toetsie = Lil Keine
Dat kan ook.

Tapioca pudding | 11-01-20 | 17:24

Anouk is by far de irritantste die er ooit gezeten heeft. Ze sopt alleen voor negroïde kandidaten wat haar subjectief en dus ongeschikt maakt als coach. Ben Saunders is een mislukking dus uiteindelijk had Jeroen groot gelijk om niet te draaien.

BozePaarseMan | 11-01-20 | 13:02

Wie heeft die geestelijk gemankeerde larf daar ooit neergezet?

Pierre Lebon | 11-01-20 | 12:33

Lil' Kleine. Zwakzinniger vind je ze niet. Ik ben zo blij dat ik de TV jaren geleden al de dikke doei heb gegeven. Soms wordt ik bij "het Foute Uur" op Q-Music nog wel eens vergast op één van zijn 'liedjes'. Binnen dertig seconden gaat de boel dan op mute. Mijn hemel, en het verdient er ook nog geld mee...

Sjefke7807 | 11-01-20 | 11:43

Lil' Kleine schijnt iemand te zijn. Aannemende dat zijn achternaam Kleine is, zou Lil' de voornaam moeten zijn. Een rare voornaam, maar toch.
Maar wat moet dat kommaatje achter Lil? Zeg je wat anders dan Lil? Is Lil' ergens een afkorting van? Of is het net zoiets als de R bij Peter R de Vries?

JvanDeventer | 11-01-20 | 11:09 | 4

Het is de afkorting van het Engelse 'little', dat hetzelfde betekent als het Nederlandse 'klein'. Haha, leuk. Maar in het Engels kort je het eigenlijk af als Li'l, met het apostrofje vóór de l in plaats van erachter. Dus behalve dat die Lul Kleine niet kan zingen, spreekt hij ook nog geen Engels en/of is hij dyscletisch.

Er begint me nu wel iets te dagen. Een paar jaar geleden heeft 'ie tijdens een optreden tegen al zijn toeschouwers (5) geroepen dat hun moeder een hoer is. En nu noemt 'ie Anouk een hoer. Zij zal dus de moeder van die toeschouwerts zijn geweest.

WoWi | 11-01-20 | 11:47

@WoWi | 11-01-20 | 11:47:
Bedankt voor uw uitleg. Eigenlijk heet hij dus Bijnaam Achternaam. Zijn echte voornaam is misschien wel niet zo idioot. Overigens duidt de apostrof niet alleen in het Engels, maar in alle talen op weggelaten letters.

JvanDeventer | 11-01-20 | 12:19

@WoWi | 11-01-20 | 11:47: Ach, er zijn zoveel mensen die onterecht denken dat ze de Engelse taal beheersen. Bijvoorbeeld de redacteuren van GeenStijl, om er eens een paar te noemen. Zo is er nu een filmpje te zien, getiteld: "HOW TO: ROOSTER SCHOONMAKEN". En daar zetten ze dan een plaatje bij van een rooster, in plaats van een haan. Het heeft ook wel iets koddigs, dat onbeholpen mengen van twee talen, maar gunstig afstralen op je intelligentie doet het natuurlijk niet...

Rhenium | 11-01-20 | 14:25
▼ 1 antwoord verborgen

Dat van Notting Hill is gewoon echt waar.

djs | 11-01-20 | 10:23

Dit artikel is nodeloos kwetsend naar de lezers.

nieuwe_Deen | 11-01-20 | 09:10

Programma nooit gezien. Maar Ilse de Lange lief? Jezus dat is zo n controlefreak waarbij alles op haar manier moet gebeuren. Mannen, mijn tip: heel snel wegwezen!

azijnseikerT | 11-01-20 | 08:48

Programma nooit gezien.. Maar als ik het goed begrijp ging een onbekende een stukje zingen om vervolgens door iemand te laten vertellen die geen verstand van zingen heeft dat je wel of niet kunt zingen?. concept is helder..

aardt | 11-01-20 | 08:43

Jezus! Wat gaan ze deze keer ver om Jinek dr kijkcijfers een serieuze broodnodige boost te geven!

Accident_Prone | 11-01-20 | 03:43

Angela Groothuizen katapulteerde wel Erwin Nyhoff de Nederlandse popmuziek in? Nooit van The Prodigal Sons gehoord?

Mr.Phaeton | 11-01-20 | 02:35 | 2

Nee

van Oeffelen | 11-01-20 | 09:41

Nope. Weet alleen Jamai, of was dat wat anders?

Sjeik-Sjotum | 11-01-20 | 10:14

Hoe kan ik topics over Andre Hazes of Lil Kleine automatisch blokkeren?

JackStick | 11-01-20 | 02:05 | 1

Kijk eens bij Amazon, misschien verkopen ze een huurmoordenaarsautomaat...?

Rhenium | 11-01-20 | 14:29

Neil Peart is dood. Dat is gvd oneindig veel belangrijker dan die bagger muziek hierboven

Arnold Layne | 11-01-20 | 01:33 | 3

Certo. Grote drummer.

ristretto | 11-01-20 | 06:46

Indeed, one of the all time greats.

Buto Terong | 11-01-20 | 11:08

Neil leeft voor eeuwig.

Sans Comique | 11-01-20 | 13:44

Wat een non-item, Geenstijl.

canis lupus | 11-01-20 | 01:33 | 1

Nog nooit naar gekeken. Komop Geenstijl laat dat privé gehalte eens los

Therapietje | 11-01-20 | 09:36

Lil wie?

Xaffier | 11-01-20 | 00:34 | 1

Kleine! Schijnt een kleiner kleintje dan Roel van Velzen te zijn.

Accident_Prone | 11-01-20 | 08:47

.. en in de rest van Nederland Muziekland is het niet veel beter. Muzikantenbanken vol met de eeuwige blues-vijftigers en cover-zangeresjes. Er is geen tekort aan muzikanten in dit land maar in welke oefenruimte er enige fantasie aanwezig is blijft een raadsel.

klimaatsloper | 11-01-20 | 00:15 | 1

Als je met het tekort aan gebouwen, Pfas en stikstof nog iets betaalbaars kan huren om te oefenen. En dan nog talent hebben wat gegroeid is door talent en eerlijke kritiek ipv niemand mag verliezen want iedereen moet winnen houding op o.a. sportvelden

Olleke | 11-01-20 | 00:21

En hebben ze lekker aan elkaars haren getrokken?

Petroselinum crispum | 11-01-20 | 00:07

Kom je hiervoor naar geenstijl? Koop dan een privé.

reagluurder010 | 11-01-20 | 00:02 | 4
-weggejorist-
Olleke | 11-01-20 | 01:27
-weggejorist-
nattegleufhoed | 11-01-20 | 02:08
-weggejorist en opgerot-
Graaier | 11-01-20 | 08:26
▼ 1 antwoord verborgen

Ik heb net "Thanks for the Dance" van Leonard Cohen beluisterd, en het is een diep schrijnend lied over een uitgedoofd huwelijk.
Het is echt pure poëzie die de harde waarheid beschrijft hoe ze beiden eerst one, daarna two, met z'n tweeën, daarna three, met kind, in dit geval een miskraam, wat het extra schrijnend maakt, en daarna weer one, alleen.
Dit is tevens natuurlijk een wals-ritme. En ze vragen zich af of ze nu een soort stilzwijgend pact hebben en toegeven dat het voorbij is, maar in het begin was het groen groener, en het blauw blauwer, maar laat maar, bedankt voor de dans.
Er zit nog meer in dit lied, en ik denk wel dat ik het begrijp.

Dus, ondanks de flauwe onzin over Anouk etc. heeft dit toch ook wat goeds gebracht.

King of the Oneliner | 10-01-20 | 23:59 | 4

@Robert Haynes | 11-01-20 | 00:11: OK, Thanks, ga ik nu doen.

King of the Oneliner | 11-01-20 | 00:21

Thnx 4 de tip. Is mooi
Heb wel het gevoel dat Cohen rauw zingt om het rauw zingen. Handelsmerk, zeg maar. Hoopte dat na al die jaren dat hij dat wat los zou laten

Olleke | 11-01-20 | 01:37

@Robert Haynes | 11-01-20 | 00:11: Debuut singel van Richard Paul in 1987 is brilliant.

Tapioca pudding | 11-01-20 | 10:10
▼ 1 antwoord verborgen

Ik drink nog een biertje en zet "Creedence Clearwater Revival - Feelin' Blue" op.

Robert Haynes | 10-01-20 | 23:46

Ik ben het eens met GeenStijl. Kleine zuigt. Hij heeft gewoon geen verstand van muziek en kan kandidaten niets leren. Volgens denkt hij dat het spel is: druk als je het liedje kent of als het Nederlandstalig is.
Maar voor Waylon heb ik sinds vanavond wel minder respect. Er werd een toneelstuk opgevoerd dat hij zogenaamd als expert de goede toonhoogte zocht voor Somewhere Only We Know. Hij wist al dat die zangeressen goed hoog konden zingen en hij had zeker al die versie van Lilly Allen in zijn hoofd die ook al tig keer door andere voice kandidaten wereldwijd is gezongen.
Ook is het stom dat het programma zelf kandidaten benaderd zoals ze bij Hans hanneman (Google het maar)hebben gedaan. Die knakker weet ook wel dat hij niet gaat winnen, maar doet toch mee om bekender te worden. Vervolgens mag ie op tour met Waylon als hij verliest. Hij was een paar jaar geleden al het voorprogramma van Douwe Bob...

Middensteun | 10-01-20 | 23:31

Jezus, gaat het nu alwéér over k**televisi en /of 'BN- ers' ?
-
Henk van der Meijden onder de redactietafels aangetroffen als relict van TMG? ? Moet GS soms nieuwe doelgroepen aanboren, of zoiets?

bisbisbis | 10-01-20 | 23:23 | 1

Behoorlijk kutitem inderdaad.

canis lupus | 10-01-20 | 23:44

Nepnieuws alert: zojuist bij Jinek een nep zwart/wit luchtfoto van mensenmassa’s zodat het lijkt of er massa’s met de klimaatdemonstratie in Australië hebben mee gelopen.

glaaf | 10-01-20 | 22:59

Maar ja morgen ook een soort voice. Maar vele malen leuker. All together now! Met een jury van 100 man. En aan het eind gewoon een winnaar! En zitten verassend goede zangers en zangeressen bij.

tweetybird | 10-01-20 | 22:58 | 1

Als ik die 100 man zo zie lijkt het mij meer op een rariteiten kabinet.

Al met pensioen | 11-01-20 | 04:39

Glamorama

Ik zou liever zien dat bepaalde onderwerpen dat wordt besproken in bepaalde talkshows hier realtime kunnen worden besproken zoals zojuist dat verschrikkelijke eenzijdige anti-vuurwerkpropaganda.

ProAsfalt | 10-01-20 | 22:57 | 2

Jinek stelt toch wel aardige vragen.

Robert Haynes | 10-01-20 | 23:11

@Robert Haynes | 10-01-20 | 23:11:

Deel ze eens?

Rest In Privacy | 10-01-20 | 23:21
-weggejorist-
Derkaderr | 10-01-20 | 22:48 | 1

Brood en spelen.
Van uw belasting centen.
Net zoals een vuurwerkshow.
Of voetbalclub sponsor.

Is dit nog nieuws? | 10-01-20 | 22:38 | 1

Belastingcenten???

nee_toch? | 10-01-20 | 22:50

En dan nu naar Jinek met Rob Jetten, haha, op naar het volgende kijkdieptepunt voor Jinek.

osolemio | 10-01-20 | 22:27 | 3

Vuurwerk vs Jetten. Wat een avond.

Rest In Privacy | 10-01-20 | 22:30

Die afgelikte boterham bij NPO1 is nog een graadje erger.

van Oeffelen | 11-01-20 | 09:43

Dat GS hier überhaupt bits en bytes aan besteed. Al is het satire, zelfs dat verdient deze TV-meuk niet.

LibertyCity | 10-01-20 | 22:25

Dit programma is ongeschikt voor mensen van alle leeftijden.

Jan Dribbel | 10-01-20 | 22:17

Fuck... het kwartje valt! Dit is om Pritt te jennen vanwege zijn Jinek-obsessie? Haha, dan is het best een leuke grap.

beldewouten | 10-01-20 | 22:15

Het schijnt dat Johnny de Mol met Anouk getrouwd is en ben je dan het beta-mannetje of niet?

King of the Oneliner | 10-01-20 | 22:09

Ik zapte toch per ongeluk even naar rtl 4 Mosterd, wel played..

Tilburger | 10-01-20 | 22:07

Nog nooit gezien en dat wil ik graag zo houden. Geldt ook voor dat geile kudt songfestival.

mr.money | 10-01-20 | 22:04 | 4

@Kapitein Sjaak Mus | 10-01-20 | 22:16: lippen zijn lippen

Overrijp | 10-01-20 | 22:50

@Kapitein Sjaak Mus | 10-01-20 | 22:16: toegegeven, dat zou de eerste keer zijn dat mijn interesse enigszins word gewekt..

mr.money | 11-01-20 | 00:38

Idem, nog nooit gezien. het songfestival vind ik dan wel weer leuk. Vooral om er flauw commentaar bij te geven.

ristretto | 11-01-20 | 06:50
▼ 1 antwoord verborgen

Oh dus dát is Lil' Kleine... En ik maar denken dat sommige Marokkanen toch best redelijk ABN hebben leren spreken. Weer een illusie armer. Soort Justin Bieber scharminkel kennelijk.

Wol | 10-01-20 | 22:01 | 2

Jorik Scholten lijkt me geen Marokkaan.

Rest In Privacy | 10-01-20 | 22:07

Soundmixshow 2.0
En versie 1.0 was al kut. Maar je keek toen toch, want er was geen internet. En er was geen reet op de andere zender. Waarom je er anno 2020 naar zou kijken ontgaat me. Waarom er een topic over op een internetmedium zou moeten verschijnen is nog mysterieuzer. Maar Mosterd is fan, begrijp ik.
Nou, mooi. Ik niet.

Stormageddon | 10-01-20 | 22:01 | 6

@miko | 10-01-20 | 22:57:

Uhh tegenwoordig kijken de meeste wel tv. Met een tweede scherm op schoot. De telefoon die alles kan.Waarbij ik moet vermelden. De telefoon is de hoofdmoot. De tv bijzaak.

tweetybird | 10-01-20 | 23:02

@Rammstein | 10-01-20 | 22:42:
Wij hadden alleen Duitsland 1,2 en 3 (NDR). Maar daar was behalve Tatort ook zelden wat leuks.
BBC pas na de aanleg van kabel.

Stormageddon | 10-01-20 | 23:04
▼ 3 antwoorden verborgen

Lil' Kleine en Ali B tot en met Z is Anouk gewoon een Kech. en helaas zij hebben gelijk.

linkgrafzooi | 10-01-20 | 22:01

Ali B., daar koop ik altijd heel goedkoop mijn Chinese spulletjes. Wel jammer dat Ali B. zo langzaam levert want dan moet ik 6 tot 8 weken wachten.

Osdorpertje | 10-01-20 | 22:00 | 1

Geen wonder dat het zo lang duurt. Je moet bij Ali E. Zijn

Olleke | 11-01-20 | 00:16

Waar ben ik in verzeild geraakt? Lijkt hier wel een circus of zo...??

basweetutwel | 10-01-20 | 21:57

Is er ook een Sanne Grietje?
Mister Toronto ofzo

Shoarmamasutra | 10-01-20 | 21:57

Met alle respect Mosterd,

wij als reaguurders mogen toch wel in de geest van GeenStijl toch wel kritiek uiten ( met een komische ondertoon ) op de artikelen die door jou geplaatst worden zonder weggejorrist worden?
Wat zou Geenstijl zijn zonder kritische reaguurders? Dan zou Geenstijl zich verlagen tot niveau JOOP je weel wel, die buren waarvan hun gevoelens al gekwest worden als de wind de verkeerde kant op waait.
Het is niet de bedoelling dat wij als reaguurders geband worden omdat wij het niet eens zijn en kritiek leveren op het werk van anderen, stel je voor zeg....
Wij reaguurders hebben een haat/liefde verhouding met GeenStijl, want na elke goede ruzie is immers een goed potje sex ( is mij ooit verteld )
Dus mosterd, suck it up and do better next time!
Hoogachtend:
kamikazepiloot

Kamikazepiloot | 10-01-20 | 21:56 | 6

Ook ik werd 2x gewieberd omdat ik me afvroeg of dit soort onderwerpen aansluit bij de interesses van GS lezers.
The site that must not be named is in de ban gedaan door GS omdat kritische klimaat reaguurders niet meer mochten reageren op ophethuidigemoment.nl.
Ik begrijp dat er veel tijd en moeite zit in dit artikel, maar een goede journalist of column schrijver moet tegen kritiek kunnen. Daarbij: als zelfs GS normale kritiek gaat weren, what's next?
Sterker nog: kritiek van een publiek kan zorgen voor een beter aanbod van producten/diensten/informatie

Olleke | 11-01-20 | 00:11

@Robert Haynes | 10-01-20 | 22:26: Neen, ik denk dat de hoeveelheid aan tijd, onderzoek en moeite die aan dit artikel besteed is, leidend is aan het gejoris

Olleke | 11-01-20 | 00:13

Ik denk dat GS geen heeft in een paar duizend extra gastredacteuren. Wie denk je wel dat je bent om te gaan dicteren waarover GS het wel of niet zou moeten hebben. Take it or leave it. Het is hier geen democratie en dat zou ook onwerkbaar zijn.

Sans Comique | 11-01-20 | 13:53
▼ 3 antwoorden verborgen

Wat wordt er toch een hoop bagger gemaakt. Van pure verveling hoop je dat die bn rs ruzie gaan maken. Team Anouk

Rest In Privacy | 10-01-20 | 21:53

Ok guilty pleasure, heb het gezien, ik beken.
Lil kleine was dus beledigd door de dissende rappers. Wat een zielenpoot. Hij vond de rap slecht, maar puur uit rancune. Wat een zwak figuur zeg en Anouk had uiteraard groot gelijk.

Tapioca pudding | 10-01-20 | 21:50

Ik snap de grap niet?

beldewouten | 10-01-20 | 21:50

Dus die kleine heet van Velzen en die van de velgenreiniger en andere drank/drugs heet Lil Kleine?
Straks blijkt Ali B nog de Leipe Mocro Flavour.

Shoarmamasutra | 10-01-20 | 21:48

Dat mensen hun kostbare tijd vermorsen om naar een stel zingende eigengeilers te kijken heb ik nooit begrepen.

Nehemia | 10-01-20 | 21:48

Dus Mosterd kijkt werkelijk naar deze pulp?

JJMS | 10-01-20 | 21:46

Even een vraag: is Mosterd moderator over zijn eigen artikelen?
vraag ik puur uit belangstelling....

Kamikazepiloot | 10-01-20 | 21:40 | 1

In ieder geval een blauwpijper.

linkgrafzooi | 10-01-20 | 21:52
-weggejorist-
Urbanus_2.0 | 10-01-20 | 21:38 | 1

-wegejorist-

omanders | 10-01-20 | 21:37
-weggejorist-
Carlitros | 10-01-20 | 21:27

Hoeveel legt RTL nou neer voor zon artikeltje?

fusse | 10-01-20 | 21:25

het enige lollige aan een koffiezetapparaat is dat je er goed laxeermiddel in kunt doen en dan vervolgens zelf geen koffie nemen

jan-lul-de-behanger | 10-01-20 | 21:24 | 1

Bedankt voor de tip. Ik heb een koffiezetapparaat maar ik drink geen koffie. Dus ik kan laxeermiddel in de koffie doen zonder dat het vooraf in de gaten loopt.

BigKnor | 10-01-20 | 21:52

Het lijkt mij een goed plan om Glamorama en DasKapital een nieuw leven in te blazen.

Brabeaulander | 10-01-20 | 21:22 | 1

Heesterbeek is weggekocht door AlJazeera

klimaatsloper | 10-01-20 | 21:31

Mooi programma...

Poesman | 10-01-20 | 21:17

Ik kijk nog liever naar reclameblokken dan naar die talentenmeuk.

Rest In Privacy | 10-01-20 | 21:14 | 3

De reclameblokken duren net zo lang als de stukjes The Voice ertussen.
Na The Voice komt Jinek. En wie heeft ze als gast?
Merel Westrik. Haar boezemvriendin.

leo de pejo | 10-01-20 | 21:47

I know nothing
I'm from Barcelona.

Shoarmamasutra | 10-01-20 | 21:59

@leo de pejo | 10-01-20 | 21:47:

Aha, dat gaat waarschijnlijk over de kijkcijfers?

Rest In Privacy | 10-01-20 | 22:12

5/5 glaasjes

Dr_Phil | 10-01-20 | 21:13

Van de week al volop in de media dat vanavond de fittie tussen kleine en Anouk uitgezonden werd. Wel vervolgens met de vermelding dat de ruzie achter de schermen erger was / werd. Oftewel een geregisseerd flupruzietje. Ondertussen heb ik het programma nu wel aan staan om maandagochtend bij het koffieapparaat mee te kunnen leullen. Weet inmiddels ook alle in en outs van Hazes/Maasland. T'wordt tijd voor een keukentrapje.

Jan Leul | 10-01-20 | 21:11 | 5

Op mijn werk hebben wij de koffiemachine nooit over wat er op TV te zien is geweest.

BigKnor | 10-01-20 | 21:54

@BigKnor | 10-01-20 | 21:54:
Ik laat gewoon koffie rond brengen,anders staat iedereen maar bij het apparaat te lummelen en te ouwehoeren over de TV programma's

miko | 10-01-20 | 22:50
▼ 2 antwoorden verborgen

Juist door de voice heb ik wat meer respect gekregen voor Anouck omdat ze een wat meer menselijke kant laat zien.

Allergist | 10-01-20 | 21:10 | 1

Helemaal mee eens. En zij heeft net als Waylon wel verstand van muziek en het coachen. Die andere 2 zitten er alleen maar om te kijken of er iets tussen zit voor in hun stal.

Al met pensioen | 11-01-20 | 04:26

Als geboren Haagse zal Anouk wel vaker mee kankâhhoeâh zijn aangesproken.

Bigi Bana Boy | 10-01-20 | 21:05 | 4

Dat is haar achternaam.

linkgrafzooi | 10-01-20 | 21:56
▼ 1 antwoord verborgen

Mijn tv abbo is allang de deur uit en kijk al bijna 10 jaar geen TV meer ...

Ik mis ook niets zo te lezen ...

FLP_du_Stok | 10-01-20 | 21:05 | 5

Aangezien u reaguurt, heeft u een apparaatje met internet. Daarop kunt u gewoon (bijna) alle programma's wel zien.

Het brein erachter | 10-01-20 | 22:24

@Het brein erachter | 10-01-20 | 22:24:

Goed verhaal, en lekker kort, maar niet waar ...

skv internet-only

FLP_du_Stok | 10-01-20 | 22:35
▼ 2 antwoorden verborgen

Goedzo Mosterd ik geniet hiervan.
*volle teugen..

aardv@rk | 10-01-20 | 21:04

Ik heb dat programma nog nooit gekeken, net als al die aftreksels en expeditie robinson en al die dingen, en ik heb nog nooit het gevoel gehad dat ik iets gemist heb.

Sinterbikske | 10-01-20 | 21:03 | 1

Dat gevoel heb ik nu ook altijd wanneer dit bij mij tijdens de lunch ter sprake komt. Bevestigd mij vooral in mijn keuze om niet te kijken.

Kukooo1 | 10-01-20 | 22:32
-weggejorist-
Kamikazepiloot | 10-01-20 | 20:59 | 1

Heb je nou tig seizoenen naar dit rukprogramma gekeken speciaal om deze recensie te kunnen schrijven? Want voor de lol kijkt daar toch geen enkel geestelijk gezond persoon naar!

Frans Laarmans | 10-01-20 | 20:57

Dit soort walgelijke programma's is juist de reden dat ik naar internet ben gevlucht. Maar goed.

Rest In Privacy | 10-01-20 | 20:57 | 3

Kijk je helemaal geen tv meer?

Rest In Privacy | 10-01-20 | 21:11
-weggejorist-
Olleke | 10-01-20 | 20:55 | 1

Hoe kom ik van mijn kroontje af. Ik heb last van GS schaamte.

Graaier | 10-01-20 | 20:53 | 5

@Peter_la_Selie | 10-01-20 | 21:44: Dat GS BN’ers en hun tv-meuk tussen mooie GS artikelen zet is mij te veel van het goede.. Dat wil ik niet financieren. Koop er wel drie kratjes bier voor. Kan ik naar mijn eigen gezeik luisteren.

Graaier | 10-01-20 | 21:54
▼ 2 antwoorden verborgen

Ik wil jullie even laten weten dat Romana heel blij is met alle kaarten : super bedankt!

ikbenerweer! | 10-01-20 | 20:50 | 1

Beterschap Deborah!

Rest In Privacy | 10-01-20 | 22:17

Hahahahaha, ik herken alleen Marco Borsato in deze lijst! Ik leef niet meer voor jou! Wat ben ik toch gelukkig dat deze strontsloot aan me voorbijgaat.

Taggart | 10-01-20 | 20:49
-weggejorist-
Olleke | 10-01-20 | 20:49

Trijntje duiden als 'hij'. Aardig grapje.

_pacman_ | 10-01-20 | 20:48 | 1

Dat trijntje heeft toch niks mannelijks. Ook weinig vrouwelijks maar de aanwezige vormen zijn toch des vrouws.

Shoarmamasutra | 10-01-20 | 21:51
-weggejorist en opgerot-
Kapitein Stijlvol | 10-01-20 | 20:47 | 1

Stijlvol!

Ramses Sappie | 10-01-20 | 20:49

Anouk is de beste vrouwelijke rockster van Nederland. Types als Lil' Kleine kunnen niet eens in de schaduw van haar staan met hun kansloze rijmelarij.

Ruikbaard | 10-01-20 | 20:47 | 5

@aardv@rk | 10-01-20 | 20:58: leuke kop toch ? alleen die gouden tandjes had ze destijds beter kunnen laten voor wat het was, dat zag er inderdaad niet uit.

Ruikbaard | 10-01-20 | 21:10

@Ruikbaard | 10-01-20 | 21:10: leuke kop? Ze heeft het afgeleefde hoofd van een methamfetaminejunk. Beetje Madonna maar dan trashier. Maar goed, met zo veel kinderen en cm in me keek ik mssn ook wel zo.

Shoarmamasutra | 10-01-20 | 22:02
▼ 2 antwoorden verborgen

Waar is dat Iraanse raketsalvo als je het nodig hebt.

Ramses Sappie | 10-01-20 | 20:46 | 2

Vast blijven hangen in n huidplooi van Trijntje.

Shoarmamasutra | 10-01-20 | 21:52

Voor de Story ga ik wel naar de tandarts!

straatham | 10-01-20 | 20:45 | 3

Bij mijn tandarts liggen vooral tijdschriften voor trots rijke rechtse mensen. De quote en elsevier enzo.

Shoarmamasutra | 10-01-20 | 21:55

@Shoarmamasutra | 10-01-20 | 21:55: Bij mijn tandarts liggen alle kranten en glossie magazines , maar die zit ook in Schoorl(prive kliniek)

roodborstje1 | 10-01-20 | 22:05

@Shoarmamasutra | 10-01-20 | 21:55:
Ik heb een tandarts die gewoon zijn afspraak nakomt dus ik ben daar op tijd en dus geen tijd voor tijdschriften.

miko | 10-01-20 | 22:41

Anouk heeft liever een banaan die al wat langer ligt.

linkgrafzooi | 10-01-20 | 20:42 | 4

@Kuifje-naar-Brussel | 10-01-20 | 21:24 ik zet mijn joker in

DeutschlandUberAlles | 10-01-20 | 21:26
▼ 1 antwoord verborgen
-weggejorist-
zwellevertje | 10-01-20 | 20:41

En Sanne Hans is in het echt heel leuk (en dan stottert ze niet)

Petroselinum crispum | 10-01-20 | 20:41 | 2

Wanneer dan? Ze stotter altijd!

Kukooo1 | 10-01-20 | 22:27

Spannend, echt superbenieuwd naar de mening van Peter R bij Jinek over deze schermutselingen.

Harry Turtle | 10-01-20 | 20:41

Anouk is ordinair dat maakt haar per definitie ongeschikt als coach

Petroselinum crispum | 10-01-20 | 20:40 | 3

Laat Ruikbaard dit maar niet horen!

aardv@rk | 10-01-20 | 20:59
-weggejorist-
tweetybird | 10-01-20 | 20:40

Mosterd is een ouwe showbizznicht als je het mij vraagt.

Ad Hominem | 10-01-20 | 20:40 | 2

En we lezen het allemaal toch? Niets zo fijn als leedvermaak toch.?
*Volop genieten doet.

aardv@rk | 10-01-20 | 21:01

En dan te bedenken dat het meeste geruzie achter de schermen plaats vond. Toen er geen camera's bij waren. Dus dat wordt een half minuutje naar elkaar roeptoeteren op die achterlijke rode draaistoelen.
Dat vanavond bij Jinek en morgen bij RTL Boulie tot op het bot afgekloven gaat worden.

leo de pejo | 10-01-20 | 20:39
-weggejorist-
linkgrafzooi | 10-01-20 | 20:36

Iemand uit Amersfoort, laat OverVecht het maar niet horen/lezen.

Rest In Privacy | 10-01-20 | 20:33 | 4

Wie irri kleine?
Ik dacht dat die uit armoedersterdam kwam?

miko | 10-01-20 | 21:16

@Petroselinum crispum | 10-01-20 | 20:39: en of dat positief is..

DeutschlandUberAlles | 10-01-20 | 21:16
▼ 1 antwoord verborgen

lmfao deze site

vanBarchum | 10-01-20 | 20:32

Ik heb geen idee wie dit zouden moeten zijn. Is dat erg?

Frau Merkel | 10-01-20 | 20:30 | 5

@Frau Merkel | 10-01-20 | 20:44: Lijkt wel de Televaag Prive rubriek hier af en toe.

Hiesjes | 10-01-20 | 21:04

U kent/kon in ieder geval de hond van de slechtste coach!

marrretje | 10-01-20 | 23:47
▼ 2 antwoorden verborgen

Maar hij zit er wel en wij zitten allemaal op zolder te reaguren over zijn hond en Hazes zijn nieuwe ex.

Kaas de Vies | 10-01-20 | 20:30 | 3

Kelder...

DeutschlandUberAlles | 10-01-20 | 21:27

Nou, veel succes dan maar met het verdere. Trouwens, je schrijft leuk grappig.

Dr. Blechtrummel | 10-01-20 | 20:28
-weggejorist-
Muxje | 10-01-20 | 20:28 | 2

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland