Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Ajax speelt Feyenoord van de mat

4-0 voor Amsterdam

Vandaag de belangrijkste voetbalwedstrijd van het jaar in Nederland, de Klassieker tussen Ajax en Feyenoord. Helaas is de eindstand al bekend en dat is niet per se omdat Ajax zo goed is, het is omdat Feyenoord zo rammend slecht is. Die fans in Rotterdam maken zich de hele tijd druk om een nieuw stadion ja/nee maar ze moeten een keer een beetje BELEID eisen (van een directie die er niet is). Dus, wat moet er bij Feyenoord gebeuren om een keertje van Ajax te winnen? De enige oplossing op dit moment is ALLE SPELERS in de prullenbak gooien. Dan maar gewoon een jaartje lekker met de Onder-19 gaan ballen, want dan eindig je ook nog wel in de middenmoot van de Mickey Mouse Eredivisie en dan kun je daarna verder bouwen. We zullen even DE HELE SELECTIE onder de loep nemen en waarom ze ALLEMAAL op mogen zouten. NA DE KLIK.
UPDATE: RUST. 4-0 voor Ajax. Het is nóg erger dan we al dachten.
UPDATE: 4-0. Na de klik nog steeds een belangrijk oordeel over alle spelers van Feyenoord.

Berghuis. Deze gozer denkt dat hij het mannetje is, met zijn haartjes strak in de gel en zijn aanvoerdersbandje enzo, maar als het effe niet loopt krijgt hij kortsluiting en deelt hij van die onnozele schoppen uit. Voetballen kan-ie als enige van de club wel, maar soms moet de beuk erin en dan is Berghuis de eerste die afhaakt. Hij staat zijn mannetje als het elftal lekker draait en dat doet Feyenoord niet zo vaak. Donderdag bijvoorbeeld, tegen Young Boys Bern, staat hij 90 minuten lang klavertjes vier te zoeken. Op een kunstgrasveld.

Jörgensen. Deze maat is CONTINU geblesseerd. Jörgensen is de teen van Sekou Cissé, maar dan verpakt in het lichaam van Jörgensen. En we snappen ook wel waarom hij nooit meer op het veld staat, want hij ligt natuurlijk in die woontoren van 'm te knallen met z'n vrouw. Hij had aan Newcastle verkocht moeten worden toen het nog kon. Nu kunnen we hem weggeven aan fucking Dordrecht.

Narsingh. Wat deze makker op een voetbalveld doet is ons onduidelijk. Narsingh is de haas die in de koplampen staart en dan, zonder een poging tot weglopen, afwachtend zijn dood tegemoet gaat. Het is precies wat Narsingh op het voetbalveld doet: in de weg staan. Ja, hij kan hard rennen, maar zet Usain Bolt met een blinddoek in een doolhof en het wordt ook niks. Het mooie is: hij kwam transfervrij dus hij kostte niks, dan kan hij ook mooi bij het vuilnis.

Larsson. We mogen niet schelden met 'mietje' wegens homofoob enzo maar deze maat is wel echt het schoolvoorbeeld van een mietje, en dan niet in de homoseksuele zin van het woord, maar gewoon in de mietjeszin van het woord. Larsson is een mietje. Een buitenspeler is gemaakt om mannetjes te passeren, maar Larsson komt nog geen lantaarnpaal voorbij. Gelukkig heeft hij wel altijd van die mooie gekleurde muiltjes aan zijn frêle voetjes, zodat alle tegenstanders weten dat Feyenoord een mietje in de opstelling heeft.

Sinisterra. Leuk hoor, zo'n twintigjarig talentje, maar hoe kan het dat deze maat de kastanjes uit het vuur moet halen in de voorhoede? Goed hebben we 'm nog nooit zien spelen, maar als je twintig blinde paarden in je stal hebt is het ook wel logisch dat het enige raspaard zich ook verlaagt tot dat niveau. 

Toornstra. De verpersoonlijking van dit Feyenoord. Toornstra kan echt helemaal niks, behalve een beetje heen en weer rennen. Toornstra is een slechte uitvoering van Dirk Kuyt. Weliswaar iets knapper, maar zonder de gouden pik. Wij twijfelen zelfs of Toornstra wel een pik heeft want hij voetbalt als een oud wijf.

Kelly. Een dwerg van 1.63 meter die beloofde wel effetjes te gaan bikkelen op het middenveld. De laatste Nederlander met een lengte van 1.63 werd geboren in 1955 en deze toffe jongen denkt tussen een boel trekkerbandvreters uit de polder wel even de lijntjes uit te gaan zetten - met zijn indrukwekkende carrière op het tweede niveau van Engeland. Die schopcompetitie, is dat het niveau dat Feyenoord moet nastreven? Nee, en dus wieberen met dit gappie.

Ayoub. Deze maat kwam met veel tamtam over van FC Utrecht, maar als het om de knikkers gaat is de bek ineens wat minder groot - net als de prestaties. Ayoub moet gewoon lekker terug naar een club van zijn niveau. FC Utrecht, FC Twente, ADO Den Haag, dat werk. Lekker een beetje rommelen in de marge zodat die 50.000+ mensen in De Kuip zich niet tweewekelijks groen en geel hoeven te ergeren aan je achterlijke onkunde.

Fer. Deze G heeft dus op een WK gespeeld en hij was helemaal de bikkel in de Engelse competitie. Nou, bij Feyenoord is hij een grote doet. Als je een kerel bent neem je de ploeg bij de hand, omdat je weet dat Berghuis het sowieso niet doet. Maar nee, Fer staat een beetje omhoog te kijken, met pijn aan zijn nek, vanwege al die ballen die de houthakkers achterin blind naar voren rammen. Weg ermee, met deze gozer, het liefst Fer weg.

Tapia. Al jaren moeten we horen dat Tapia echt talent heeft en dat hij bij de nationale ploeg van Peru ook zo lekker voetbalt. Nou, laat hem dan maar weer lekker naar Peru gaan, want in de Eredivisie is het kudt met peren. Tapia heeft één ding goed getraind de laatste jaren, en dat zijn de spieren in zijn reet, omdat hij zo goed op de bank kan zitten. Joehoe directie van Feyenoord. Geen idee of jullie bestaan, maar verkopen deze maat.

Kökcü. Johan Derksen kan er nog zo hard van balen dat dit joch - zo Hollands als vlaai - voor een interlandcarrière bij Turkije heeft gekozen, maar laat hem lekker gaan naar dat 'kutland'. Bij zo'n talent heb je altijd het idee: zet hem op het middenveld van Ajax en hij speelt de sterren van de hemel. Zet hem bij Feyenoord op het middenveld en het is een slappe vaatdoek. Het is een futloos, matig, ongeïnspireerd meehobbelend makkertje, die ervan droomt zijn talent in te zetten voor een saluut voor zijn baasje Erdogan. GA DAN.

Burger & El Bouchataoui. Deze twee gangsters zijn zogenaamd 'grote talenten'. Het blijft frappant hoe weinig 'talenten' bij Feyenoord door weten te breken, ondanks die gigantisch grote bek dat ze de beste jeugdopleiding van het land hebben. Zo'n Burger ook: iedereen maar roepen dat-ie zo goed is. Nou, als die knakker écht zo goed was, had hij in het stuntelcarnaval van tegenwoordig heus wel een basisplaats gehad. Ergo, die Burger kan er geen zak van, en Bouchatoudinges kennen we niet eens.

Van Beek. Stel je voor dat je met 1.000 trekkers naar het Malieveld gaat, en dan komt er één eikel in een logge vrachtwagen met oplegger. De bestuurder van die vrachtwagen is Sven van Beek: die snapt er niks van. Ze hadden 'm als kind een keer richting de loopcoach moeten sturen, want hij loopt zo krom als Van Hanegem. Het verschil tussen die twee: Van Hanegem was een wondervoetballer en bij Van Beek is het een wonder dat hij voetballer is. Omdat Van Beek ook niet kan verdedigen, kun je 'm net zo goed door de plee spoelen.

Senesi. PROEST. Tikt de scouting zeven miljoen euro af voor een of andere Argentijnse sluipmoordenaar, zakt meneer tegen FC Emmen finaal door de mand en fakkelt z'n trainer 'm finaal af dat het 'niet zijn aankoop was'. Maar goed, laten we 'm maar een kans geven. En maak hem ook maar aanvoerder ofzo. Hij is de enige die mag blijven, omdat-ie zo duur was.

Haps. Hoe kan het toch dat alle spelers die worden overgenomen van subtoppers bij Feyenoord compleet door de mand vallen. Larsson, Haps. Deze knaak kostte zes miljoen euro en daarvoor in ruil kunnen er twee dingen gebeuren. 1. Haps is geblesseerd. 2. Haps speelt een kudtwedstrijd. Hoe is dat dan mogelijk?

Van der Heijden. Die is door Feyenoord zelf al afgekeurd en dat zegt genoeg.

Johnston. Wie is deze gozer eigenlijk? Heeft iemand al gezien dat hij überhaupt kan voetballen of is hij gewoon de materiaalman ofzo?

Malacia. Zie Burger & El Dinges.

Karsdorp. Ging als een hele meneer naar Rome, was daar alleen maar geblesseerd en terug in Rotterdam blijkt dat hij in het buitenland alleen maar slechter is geworden. Dat is wel knap hoor, slechter worden als je mag afkijken bij allemaal van die Italiaanse beulen. Karsdorp is vooral hartstikke druk met het tatoeëren van zijn lichaam, maar dat maakt niet dat hij er stoer uitziet. Als je Rick Karsdorp blauw verft is het gewoon een smurf. De rechtsbacksmurf, die altijd als laatste wordt gekozen bij het partijtje.

Edgar Ié. Wat dacht deze maat in Bern, ik ga effe een potje volleybal spelen? Ga dan gewoon lekker wisselen, pietertje. En, wonder boven wonder, een paar minuten later ging Ié daadwerkelijk naar de kant. Die zag zelf ook wel in hoe belachelijk slecht hij is en nu streeft hij maar een carrière na als thuisbakker. Huh maar waarom thuisbakker? Ja whatever, als hij maar weg is uit het eerste van Feyenoord.

Botteghin. Hij was erg belangrijk hoor, bij het kampioenschap destijds, maar nu is Botteghin 52 en dus moet hij lekker op een ander niveautje gaan voetballen. Doorselecteren, heet dat, maar dat kennen ze bij Feyenoord niet, want in het bestuur en in de scouting zitten kennelijk alleen maar blinde idioten. Hoe moeilijk kan het zijn? Van der Heijden verkopen aan Vitesse, Botteghin oprotten naar FC Groningen, andere spelers inpassen. Klaar.

Geertruida. Leuk hoor, als je de vierde back van Feyenoord bent, maar deze makker is natuurlijk van het niveautje NAC Breda. Vroeger, toen de lucht nog schoon was en de seks nog smerig, had Feyenoord pas verdedigers. Ulrich van Gobbel, daar durfden aanvallers niet eens tegen te spelen. Ruud Heus. John de Wolf. Henk Fräser. Hell, zelfs Errol Refos. En nu is er Geertruida, een jochie, een ventje, een kindje.

Vermeer. Deze maat kan er ook niks aan doen dat die tien kneuzen voor zijn neus zo slecht zijn. Weet je wat, Vermeer is na Senesi de tweede die mag blijven. Throwback naar die keer dat de van Ajax overgekomen Vermeer op Wikipedia de bijnaam 'Het Penisgezicht' kreeg en Ajax-fanzender AT5 daar een ronkend stukkie over tikte - en gauw weer offline haalde.

Marsman. Deze maat is de derde keeper en dat is veel eer want keepen kan hij totaal niet. Bij alle clubs waar hij speelde verloor hij de concurrentiestrijd van een andere keeper en dat zegt genoeg. Op een gegeven moment moet je dan gewoon een ander beroep kiezen, ware het niet dat Marsman voor de lol gewoon lekker op de tribune gaat zitten ruften. Dra-ma-tisch.

Bijlow. Deze maat is net als heel veel van zijn ploegmakkers de helft van de tijd geblesseerd en dat is ook helemaal niet erg, want Bijlow heeft de uitstraling van een rol pleepapier. Bijlow begon bij Feyenoord aan het seizoen als eerste keeper, maar dat zou hij bij geen enkele andere club geweest zijn. Bizot, Zoet, Onana, Hahn, Drommel, Padt, Paes, Koselev, Coremans, Mous, Vaessen, Telgenkamp, Pasveer en die paar die we nog vergeten zijn: allemaal beter dan Bijlow. Zelfs de tweede keeper van PSV, Unnerstal, is een klasse beter dan Bijlow. Ajax heeft zelfs ZES keepers die beter zijn dan Bijlow: Onana, Varela, Scherpen, Kotarski, Van Bladeren en Reiziger. Sad.

Evora. Deze gozer kennen we niet eens. Mag ook weg.

Hieronder een selectiefoto van de laatste Feyenoorders die wél het gras opvraten, we weten het nog goed, het was 1993. Alvast gefeliciteerd met de zege, Ajax.

Reaguursels

Inloggen

Feyenoord heeft een heel matig elftal.... Dus het verwachtingspatroon moet naar beneden bijgesteld worden..... Het zou al mooi zijn als ze in het linkerrijtje eindigen.
Ajax heeft het geld en het talent waardoor ze te goed zijn voor de Nederlandse competitie..... Met een duidelijke speelstijl.... Feyenoord moet achterin beginnen met opbouwen. Nog een heel lange weg te gaan om uit het moeras te krabbelen.
Als het ooit lukt...

dijkbewaker | 28-10-19 | 10:00

Tapia en Haps mogen samen met Vermeer blijven. Wat een Kudt Feyenoord.
Wat altijd het verschil zal blijven is een Amsterdams klotestadion zonder enige sfeer met een verwend publiek. Hoe anders was “de Meer”.

ristretto | 28-10-19 | 06:58

GeenStijl jullie vergeten Jaap Stam nog om te omschrijven...

WippertNL | 27-10-19 | 23:07

"Ayoub moet gewoon lekker terug naar een club van zijn niveau."
Huh? Daar zit 'ie nu toch?

De waard zijn gast | 27-10-19 | 23:01 | 1

Voor iemand met zo’n geitensik moet het wel een club zijn met gewoon gras en geen kunstgras.

Eddy67 | 28-10-19 | 09:11

De Bokito's en droeftoeters bekogelen hun eigen bus bij terugkeer. Wat een volk.

van Oeffelen | 27-10-19 | 21:52 | 1

Dat gaat al honderd jaar zo bij die club van het tokkievolk.

Datmagniethe | 27-10-19 | 22:11

Leuk dat ze alles winnen en Fey alles verliezen. Maar uiteindelijk schieten we daar geen reet mee op. Alle spanning nu al weg. Eredivisie is alle opzichten minder aantrekkelijk en uiteindelijk geldt dat voor de commercie eromheen, inkomsten tv (aantal abonnees) verkoop seizoenskaarten, etc etc.

Djeekop | 27-10-19 | 21:39

Ajax 6 punten los.
Gelukkig voor de competitie krijgen ze Utreg nog 2x

ditotje | 27-10-19 | 20:00

Nog even en dan zijn zelfs de opa's die kunnen vertellen over de successen van Feyenoord uitgestorven.

Rest In Privacy | 27-10-19 | 19:53 | 1

Dat was in het seizoen 2016/2017, u zult dan lang moeten wachten

Tipped Relic | 27-10-19 | 22:30

En toch blijft Amsterdam kudt!

Disaronno | 27-10-19 | 19:34

De 2e helft was voor Feijenoord , er is duidelijk een stijgerende lijn te zien . Jaap Stam doet het naar behoren ( hij kijkt heel boos en loopt veel ijs te beren )

Minus Richels | 27-10-19 | 19:31 | 1

Aan zn snikkel trekken.. das toch anders beren.

grapo | 28-10-19 | 00:00

Klassieker 2020 in de keuken kampioen divisie: provincie clubje Nac Breda tegen Bal op het dak aan de Maas.

bocikam | 27-10-19 | 19:21

Jammer dat ik het niet heb gezien. 1 van die 2 kansen in 2e helft- las ik - had er van mij wel in gemogen. 4-0 is toch leuker dan 5-0

Jan, Leiden | 27-10-19 | 19:14

Ze hebben volgend jaar toch mooi het mooiste stadion van de keuken kampioen divisie

bocikam | 27-10-19 | 19:14

9 van de 29 zijn Nederlanders, je moet wel in de randstad wonen om dit als een Nederlandse competitie te zien.

Ongeblustekalk | 27-10-19 | 18:44 | 1

Is nog altijd meer dan in een gemiddelde Spaanse wedstrijd.

John McClane | 27-10-19 | 18:58

Jammer dat Ajax niet heeft doorgedrukt in de 2e helft. Proost Ajacieden!

Rest In Privacy | 27-10-19 | 18:41

Mosterd na de maattijd

Hemmenaar7 | 27-10-19 | 18:34

Wat een smerig gezicht, iedere keer die trainer close in beeld met zijn bek vol spaghetti of iets dergelijks.
Wat is dat toch voor een kuddegedrag dat idiote gekauw tijdens een wedstrijd.
Werkelijk smerig om te zien

varkenshouder | 27-10-19 | 18:33 | 3

Het is inderdaad een smerig en ordinair gezicht. Een club als feyenoord onwaardig. Maar eerlijk is eerlijk die kale van Ajax kan er ook wat van.

gratias | 27-10-19 | 23:43

Klopt, tis net een koe die langs de lijn staat.

Eddy67 | 28-10-19 | 09:08

Moet je eens opletten hoe die ogen staan !

joppo0 | 28-10-19 | 09:28

Feyenoord houdt tot nu toe toch mooi de 0 in de tweede helft.

spanarchist | 27-10-19 | 18:20 | 1

Bwahahaaaa. Cheers.

grapo | 27-10-19 | 18:28

Ik denk al een hele tijd dat Stam een door Ajax ingehuurde mol is.

Hetze Haatstra | 27-10-19 | 18:18 | 1

Nou, dat is niet nodig. Feyenoord is prima in staat de boel zelf te verprutsen...

SterF... | 27-10-19 | 20:31

Feyenoord had thuis moeten blijven.. dan had je een reglementaire 3-0 gehad en bespaard op benzinekosten. Voor die €50 kun je vast wel een nieuwe Sinisterretje vinden.

Datmagniethe | 27-10-19 | 18:17 | 1

Je vervalt in herhaling heaumeau!

Disaronno | 27-10-19 | 19:36

Feyenoord had thuis moeten blijven.. dan had je een reglementaire 3-0 gehad en bespaard op benzinekosten. Voor die €50 kun je vast wel een nieuwe Sinisterretje vinden.

Datmagniethe | 27-10-19 | 18:16

Staat Ajax met 4-0 voor, dan heeft het publiek nog die minaret nodig om wat sfeer te maken.

BrutusBosch | 27-10-19 | 18:13 | 1

Nee die hebben ze helemaal niet nodig. Sterker nog, die moet gewoon keihard opbokken met dat gejengel van hem de hele tijd.

Gazzerop | 27-10-19 | 18:17

Tijd voor nr. 5 en 6

grapo | 27-10-19 | 18:12

Zou leuk zijn als Gravenberch en Traore er nog inkomen.

Rest In Privacy | 27-10-19 | 18:08

Nou, hup Feyenoord, de keukenkampioencompetitie lonkt!

Stormageddon | 27-10-19 | 17:59 | 3

Maak er maar grappen over. Daar komt Feyenoord Jong Ajax tegen.

El Rico Grande | 27-10-19 | 18:08

@El Rico Grande | 27-10-19 | 18:08:
Dat wordt inderdaad ook lastig voor Feyenoord.

Stormageddon | 27-10-19 | 18:12

The horror!

Datmagniethe | 27-10-19 | 18:14

Met terugwerkende kracht is van Bronckhorst dus toch een toptrainer gebleken.

spanarchist | 27-10-19 | 17:59

Mentaliteit is bij Feijenoord altijd een issue. Geen winnaarsmentaliteit zoals Kuyt liet zien. Tot mijn spijt want ik ben Rotterdammer. De club bibbert en staat bij binnenkomst in de Arena al met 2-0 achter. Waarom toch? Het zijn maar Ajaxieden. Altijd weer die verlammende angst.

Giotto | 27-10-19 | 17:59 | 1

Ze zijn gewoon niet goed genoeg, triest om te zien.

Rest In Privacy | 27-10-19 | 18:12

Kan dat gehijg elke keer als de pagina laadt weg? Het is geen 1998 meer. Dank u.

Lavendelzakje | 27-10-19 | 17:58 | 2

Bij een beetje browser zie je naast de titel van de website in de "tab" bovenin een luidsprekertje staan. Die kun je gebruiken om het te smoren door erop te klikken.

Gazzerop | 27-10-19 | 18:07

@Gazzerop | 27-10-19 | 18:07:

Dat weet ik. Maar er staan ook filmpjes op deze site. En heb geen zin om elke keer te muten/unmuten.

Lavendelzakje | 27-10-19 | 19:17

Tja, Feyenoordsupporter ben je niet voor je lol.

Reagurend_Nijlpaard | 27-10-19 | 17:57 | 1

Geen leiding, geen visie, geen beleid, jeugdopleiding in handen van een vriendje van Gudde. Zie hier het resultaat. En dan nog je zinnen zetten op een megalomaan stadion. Voor de rest gaat het prima daar.

zwartzondersuiker | 27-10-19 | 18:04

Veel 'maat' en 'makker', van de slechtste schrijver van mijn favoriete weplog.

JJMS | 27-10-19 | 17:48

OK Feijenoord. Ga niet (niet) in zee met Goldman Sachs ivm nieuw stadion. Kan je die blamage bespaard blijven.....

Einde van de Domheid | 27-10-19 | 17:45 | 1

Ze wilden toch Feyenoord Shitty gaan bouwen?

Rest In Privacy | 27-10-19 | 17:48

Jesus, wat is dat Feyenoord slecht!

Nederlandfirst | 27-10-19 | 17:45 | 1

Is dat eigenlijk verplicht, zo'n tweede helft?

VanBukkem | 27-10-19 | 17:55

Ajax moet zich schamen deze week. Belabberd tegen rkc. Verloren van chealsea. Pas 4-0 tegen fc bal op het dak uit zuid.

minder_anoniem | 27-10-19 | 17:45

Eigenlijk moeten die Feijenoordsupporters de KNVB dankbaar zijn, dat ze niet meer naar de Arena mogen. 4-0. En dan moeten we nog een helft.

VanBukkem | 27-10-19 | 17:42 | 2

De stoeltjes zouden aardig vliegen gaan.

Bozepanda | 27-10-19 | 17:54

@Bozepanda
Tja. Ik denk dat als Ajax-Feijenoord straks weer met uitpubliek gespeeld mag worden, dat je er dan ook meteen bij moet zijn. Want daarna wordt het waarschijnlijk weer minimaal 25 jaar zonder uitpubliek.

VanBukkem | 27-10-19 | 17:59

Ben zelf voor Feyenoord maar wat moet je zeggen over deze bende?

Sjorsch | 27-10-19 | 17:38 | 1

Dat het heel sneu voor beginner Stam is dat hij in dit Feyenoord is gestapt?

Rest In Privacy | 27-10-19 | 17:43

Het kan allemaal wel zo zijn, maar dat nieuwe stadion zou het verschil echt wel gemaakt hebben. ADO doet het in het nieuwe stadion ook een stuk beter. #feit

El Rico Grande | 27-10-19 | 17:37 | 1

AZ ook.

spanarchist | 27-10-19 | 17:46

Ajax en AZ zijn de A-clubs van Nederland ;-)

Rest In Privacy | 27-10-19 | 17:36 | 2

Lol. De A to Z clubs.

grapo | 27-10-19 | 17:38

Dan ben ik toch liever een B-club met een functionerend stadion dan een A-club met een stadion met een gammel dak. Je zou godverdomme maar elke twee weken naar Den Haag -of all places- moeten reizen om je cluppie te bekijken. Daar word je niet blij van.

VanBukkem | 27-10-19 | 17:39

Van de Beek en Zyech lopen elkaar omver in het srafschopgebied. Goed dat het al 4-0 staat, anders had die scheids daar ook vast nog een penalty tegen Feyenoord voor gegeven.
Ook al stond het krachtverschil al van tevoren vast, toch heeft de KNVB geen enkel risico genomen en een 100% Ajax-scheids aangesteld.

spanarchist | 27-10-19 | 17:35 | 1

Hoe heet die scheids ? Das toch een tüturflüter ?

grapo | 27-10-19 | 17:36

Stam kan beter een café beginnen "Het Stamcafé" kan Karsdorp als barman werken, heeft hij de komende jaren tenminste een baan.

Rest In Privacy | 27-10-19 | 17:31 | 10

@VanBukkem | 27-10-19 | 17:44:
Ze kunnen hem beter al gaan vetmesten inderdaad. Met Bosz gaat het momenteel ook niet zo lekker in Duitsland, zou ook mooi zijn als hij in de toekomst trainer wordt van Feyenoord.

Rest In Privacy | 27-10-19 | 17:48

@wijsvinger | 27-10-19 | 17:54:
Bosz is wel beter voor het milieu betreft CO2. Feyenoord de eerste CO2 neutrale voetbalclub.

Rest In Privacy | 27-10-19 | 17:57
▼ 7 antwoorden verborgen

Ik vond RKC beter.

Stormageddon | 27-10-19 | 17:30 | 1

Groningen ook. Toen kregen ze hulp.

azijnseikerT | 27-10-19 | 17:32

Altijd al gedacht dat hand in hand mannen beter zijn in koken ofzo

grapo | 27-10-19 | 17:29 | 1

Vanwege 'Hand in hand, karbonade' ?

Iknowall | 27-10-19 | 18:05

even lekker aan het doelsaldo werken tegen Feyenoord...

Iknowall | 27-10-19 | 17:28 | 1

Haha en dat in de wetenschap dat PSV al dik verloren heeft.
Nice.

Berbaar | 27-10-19 | 17:33

10 .
Ja.

grapo | 27-10-19 | 17:28

Haps heeft de beste statistieken van de eredivisie. Niet dat ik verwacht dat GS verstand heeft van voetbal.

azijnseikerT | 27-10-19 | 17:26

Lekker goaltje hoor

grapo | 27-10-19 | 17:24

GS is wel gemeen hoor. Leedvermaak richting Feijenoord. Vooral de foto van 1993 vond ik erg leuk. Van Gobbel en de Wolf. Taument en Blinker. Tja dat waren spelers.

EmilioEsteves | 27-10-19 | 17:21

Hoogtepunt bij Feyenoord: een schwalbe.

Rest In Privacy | 27-10-19 | 17:16 | 1

Zo laat de zomer nog lang op zich wachten.

wijsvinger | 27-10-19 | 17:40

Wat een hysterie en pathos altijd rond dat voetbal, verheerlijkt door het obsessieve proletariaat dat geen andere manier weet om invulling te geven aan zijn/haar leven.

wijsvinger | 27-10-19 | 17:12 | 7

Nee dan reaguren op GS.

azijnseikerT | 27-10-19 | 17:28
▼ 4 antwoorden verborgen

In een ander topic zei iemand het al, maar wat is dat spooky geluid nu ?@joris ?
Is dat Halloween gedoe of is het vandaag tijd voor de nieuwe WOW op fox ? Wat?
Of nieuw zondag topic.. raadhetgeluid ?

grapo | 27-10-19 | 17:11 | 5

Fokking irritant in ieder geval!
Trek dat soort auto-shizzle niet best.

Gazzerop | 27-10-19 | 17:21

Ik denk dat dit een opmaat voor Halloween is. Op de dag zelf zal er wel plots een harde schreeuw klinken.

Olleke | 27-10-19 | 17:34
▼ 2 antwoorden verborgen

Sparta-Utreg 1-2.
De rest doet ‘r niet toe.

Ruimedenker | 27-10-19 | 17:08 | 1

Uuuuuuuuuuu!

SterF... | 27-10-19 | 20:34

De kraker van dit weekend is in ieder geval geëindigd in 1-1. Weer een puntje. Normaal gesproken is dat genoeg om Feijenoord voorbij te gaan op de ranglijst.

VanBukkem | 27-10-19 | 17:07

Ff op fr12 kijken hoe de havenslaven aan het janken zijn. Heerlijk.

WayneGretzky*99* | 27-10-19 | 17:04 | 2

Ze blijven in ieder geval staan ipv wegrennen

Tipped Relic | 27-10-19 | 17:07

@Tipped Relic | 27-10-19 | 17:07: tja al hadden ze maar 1 iq punt gehad hadden ze het op een lopen gezet.

WayneGretzky*99* | 27-10-19 | 17:20

Haalt Stam de Kerst?
(nou ja, als trainer dan...)

Iknowall | 27-10-19 | 17:02 | 1

Rond de kerst worden stammen afgezaagd om vervolgens behangen met lampjes en glitter in de huiskamers te versterven.

wijsvinger | 27-10-19 | 17:15

Ik mag de GS redactie feliciteren: Ajax wordt kampioen PSV en Feyenoord spelen om te huilen

Rest In Privacy | 27-10-19 | 17:00 | 5

@lingo star | 27-10-19 | 17:10: logisch, hoogste budget

azijnseikerT | 27-10-19 | 17:29

@lingo star | 27-10-19 | 17:10: Ik vind Az mooi spelen.

ristretto | 28-10-19 | 06:54
▼ 2 antwoorden verborgen

Haalt Van Bommel de Kerst?
(nou ja, als trainer dan...)

Iknowall | 27-10-19 | 16:57 | 1

Ja, hij heeft een jeugdige ploeg en als hij zijn beste spelers mist dan kan hij gewoon een pot verliezen. Niks aan het handje.

Rest In Privacy | 27-10-19 | 17:04

Nou, dat wordt dus een Tottenham scenario

skoftig | 27-10-19 | 16:57

Wat een speler die Tagliafico!

Rest In Privacy | 27-10-19 | 16:54 | 2

Echt hè!

Rest In Privacy | 27-10-19 | 16:56

Hattrick voor hem vandaag.. ik voorspel zn volgende in de 14 of 15de minuut

grapo | 27-10-19 | 16:57

Yup.. tien.
Of meer

grapo | 27-10-19 | 16:54

2-0! Lekker hoor!

Rest In Privacy | 27-10-19 | 16:53

Is dat mens op die foto nou aan het janken?
Vanwege een spelletje?

LoesjeP | 27-10-19 | 16:51 | 5

Stomme wijven, die janken altijd overal om. Komt omdat ze problemen hebben met oorzaak-gevolg. Dit verklaart ook hun rijgedrag en stemgedrag.

Rest In Privacy | 27-10-19 | 17:25

Dat is een heel oude foto, gemaakt in de tijd dat Feyenoord nog wel eens scoorde. Ze huilt van blijdschap.

Zapata10 | 27-10-19 | 17:29

@Bali Lovert | 27-10-19 | 17:25:
Goh, nooit geweten als "rechtse", buschauffeur. Zo leer je nog eens iets, dank daarvoor.

LoesjeP | 27-10-19 | 17:36
▼ 2 antwoorden verborgen

Ouch, pijnlijk maar zo waar.

Berbaar | 27-10-19 | 16:50

Boombaby

grapo | 27-10-19 | 16:49

Tien?

Rest In Privacy | 27-10-19 | 16:49 | 3

Saldo van de laatste zoveel thuis toppers (12 geloof ik) was 32-6. Ik schat 6-1 vandaag maar 10 is ook goed.

grapo | 27-10-19 | 16:51

Mij lijkt dat Feijenoord beter het eerste van de F'jes kan inzetten dan hebben ze meer kans om van Ajax te winnen.

pa_niek | 27-10-19 | 16:46

Enfin, plannen gezien voor Feyenoordcity, mooi heur, strakkies een prachtig stadion, jammer dat het huidige elftal bestaat uit getalenteerde natte kranten & tosties. Het is een raadsel waarom iemand daar nog geld voor over heeft om er naar te kijken. Je zou als supporter geld toe moeten krijgen godverdomme! Zo zie je maar weer hoever zo'n bombardement in 1940 door blijft werken tot op de dag van vandaag.

De Briemusketier | 27-10-19 | 16:45 | 3

Maar Goldman Sachs, een riedel ontwikkelaars en vast nog meer onfrissen zullen er een goede boterham aan hebben.
Kan hen 't schelen wat voor ellende zich daar wekelijks op het veld afspeelt...

Gazzerop | 27-10-19 | 17:17

Dat moet je de Feyenoordsupporter nageven: het zijn geen successupporters zoals velen bij Ajakkes

Rest In Privacy | 27-10-19 | 17:29

@lingo star | 27-10-19 | 17:29: Moet je ze straks een half uur voor tijd de tent zien verlaten.

Gazzerop | 27-10-19 | 17:54

Ze hebben een roemrucht legioen. Kunnen ze daar niet iets mee?

Rest In Privacy | 27-10-19 | 16:43 | 2

Vechten in Syrië misschien?

Ridde Rogter | 27-10-19 | 16:51

Die kunnen alleen op Joden schelden, daar win je niets mee...

Iknowall | 27-10-19 | 17:00

De beste ( slimste ) voetballer is die die met de meeste centen naar huis gaat reclame inkomsten inbegrepen .

likmegaties | 27-10-19 | 16:42

Het ligt allemaal heel erg simpel. Bij Ajax leer je voetballen en bij Feijenoord wordt het je met ijzeren volharding en doortastend raffinement afgeleerd.

Ridde Rogter | 27-10-19 | 16:41 | 1

Het bewijs is na één minuut al weer geleverd.

Ridde Rogter | 27-10-19 | 16:50

Heeft iemand een degelijke stream? Ik mag geen tv meer kijken van mijn vrouw.

Errujd | 27-10-19 | 16:36 | 6

@Patje2011 | 27-10-19 | 16:42: Helaas is de reclame niet te verdringen; er poppen meer dan 12 reclame video's op na het uitzetten van mijn adblockers. De bal is niet te zien.

Baron Clappique | 27-10-19 | 17:48

@Baron Clappique | 27-10-19 | 17:48:
Ah dank voor de info. Ik zal de linkjes die ik plaats eens controleren op mijn pc. Op mijn mobiel krijg ik namelijk maar 1 reclame pop-up. U kan alle wedstrijden ook hier kijken:
www.hesgoal.com/
Maar dat vind ik dan weer een mindere site.

Rest In Privacy | 27-10-19 | 18:31
▼ 3 antwoorden verborgen

Wat een milde analyse en dat zeg ik met een Feijenoord-hart.

BP Richfield | 27-10-19 | 16:36 | 1

het stukje kent geen maat qua matennaaierij.
Matig.
Maar dat past wel bij het onderwerp. Een maatje te klein voor Ajax.

Hemmenaar7 | 27-10-19 | 18:33

Michael Jackson leeft nog, zie ik op de foto.

oldandwise | 27-10-19 | 16:35

Ik ben voor aanvallend voetbal .

Koning BongoBongo | 27-10-19 | 16:34

Wat Feijenoord nodig heeft is een spits die er elke wedstrijd drie of vier in schiet. Vijf.

VanBukkem | 27-10-19 | 16:34

Hup Ajax!

Rest In Privacy | 27-10-19 | 16:34 | 4

@VanBukkem | 27-10-19 | 16:36:
Haha. Ik wist niet dat er uitsupporters op GeenStijl aanwezig mochten zijn. Proost!

Rest In Privacy | 27-10-19 | 16:37
▼ 1 antwoord verborgen

Ik ben voor de boeren!

Kaas de Vies | 27-10-19 | 16:32 | 2

@Kaas de Vies: ik ook. Komende zaterdag tegen die rooinekken, in Japan.
Vergeet dat voetbal nou eens mensen. Zaterdag finale rugby 2019
Wel een beetje vroeg bier drinken..

hotnot | 27-10-19 | 16:41

@hotnot | 27-10-19 | 16:41:
Wat een wedstrijden dit weekend. Heb genoten.
Als Feyenoord ook maar 1 of 2 van die gasten kon opstellen waren ze elk jaar kampioen. Das pas mentaliteit.

reservebelgië | 27-10-19 | 16:50

Hup voetbal! Scoor 'm erin!!

Aap Noot Miesje | 27-10-19 | 16:31

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen