achtergrond

Geenstijl

Zihni Özdil weg uit Kamer na 'vertrouwensbreuk'

Is er eindelijk een beetje een leuke GroenLinkser in de Kamer, stapt ie op.

Niet (meer) beschikbaar

Nou dit weer. Zihni Özdil, aspirant-stemmenteller en op de foto ganger met Sid Lukkassen, gaat weg als Kamerlid voor GroenLinks. Zihni was afgelopen donderdag de grote ster van onze GeenPeil-avond, maar daarom stapt hij niet op. Hij stapt op omdat hij het sociale leenstelsel voor studenten zo kudt vindt, dat hij de partijhiërarchie doorbrak en zei dat hij het sociale leenstelsel kut vindt. En Kamerleden die zelf nadenken en zeggen wat ze denken, daar houden ze niet van in Den Haag. Dus nou moet Zihni weg en omdat Zietniks Oetlul geen oetlul is, begint hij geen eigen afsplitsing maar stapt hij op. Tot snel, Zihni.
UPDATE: Details bij de Volkskrant, met martelverhoren en uit de school klappende vetrouwenspersonen en al. Wat is die #MeToo-fractie van GroenLinks toch een ranzig clubje.
UPDATE: Hele mail van de Jessias daar. Hij claimt dat Özdil 'vertrouwelijkheid schond' en stiekem een gesprek (met 'een collega', oftewel Klaver zelf) opnam. Volgens Özdil heeft Klaver dit van een vertrouwenspersoon gehoord. Wie schendt hier nou de vertrouwelijkheied?
ONDERTUSSEN IN DE SENAAT: Versobering studieleningen voorlopig van de baan.

Hatsee. "Karaktermoord"

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.