Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Haagse islampartij wil HALALSTRAND

Moslims bang voor lelijke mensen

Ja dit kan echt niet meer in 2019

TOPLESS IS HARAM

Arnoud van Doorn, de Kalief van de Klikbeet, heeft weer een mediamomentje. Het raadslid met de ieliege klerkenkop beweert dat moslims zich "onprettig voelen bij onesthetisch vormgegeven strandgangers". Nee, dan liever die als doorweekte aardappelzakken vermomde boerkababes natuurlijk, dat is tenminste bloedgeile zomerkost voor de doorsnee burgerbaardmans. Van Doorn wijst er op dat Turkije en Egypte ook halalstranden hebben, en met 57% niet-Westerse Hagenaars Hagenezen mensen die van ver gekomen zijn om zich in Den Haag te vestigen is het gewoon logisch dat de Halal Hofstad ook een schaamlap voor het strand hangt. Als nudisten een stukkie Scheveningen mogen claimen om frontaal naakt rond te dartelen, dan graag ook een stuk zand vrijmaken om mensen met geheel bedekte huid te laten zonnebaden. Hup, omvolken naar de achterlijkheid dat strand. En bedankt voor de clickbait, Aboe 1 April! Van de opbrengsten gaan we lekker opdrinkbier zuipen tussen de bikinimeisjes in Zandvoort.

Arnoud is een trol

een hele, hele goeie trol

Reaguursels

Inloggen

Fascisten (dus ook die hard moslims en fundamentalistische communisten) willen maar één ding;

Dat jij doet wat zij zeggen.

Sans Comique | 20-04-19 | 11:59
-weggejorist-
Sans Comique | 20-04-19 | 11:30

Wat is een halal strand?
Het is:
- een strand met een 'dresscode' (zoiets als bikini of volledig bedekt moet, bikini en badpak verboden),
- een strand waar vrouwen en mannen gescheiden kunnen recreëren,
- een strand waar het niet-moslims niet is toegestaan te recreëren.

In het buitenland - lees: een islamitisch land - zijn er al combinaties van die drie punten te ontdekken. Hier in Nederland moeten mensen ervan uitgaan dat de PvdE alledrie de punten gerealiseerd wil hebben. En daar zal het niet bij blijven.

- niet-islamieten zal niet toegestaan worden een strandtent te exploiteren,
- strandtenten op dat terrein zal alleen toegestaan worden halalvoedsel te serveren,
- het strand zal of alcoholvrije zones kennen, of er zal helemaal geen alcoholnuttiging zijn toegestaan,
- muziek op het strand? Discutabel. Zie twee streepjes hierboven.


Maar ... hoe je het ook wend of keert, alle streepjes hierboven komen uiteindelijk neer op discriminatie o.b.v. geslacht en geloof. In Nederland kennen wij 'vrijheid van religie'. Dat is vastgelegd in art. 6 Grondwet. Maar, in het laatste stukje van art. 6 lid 1 Grondwet staat 'behoudens ieders verantwoordelijkheid jegens de wet'.
Dat betekent dus dat niemand zijn/haar religieuze vrijheid mag ge- of misbruiken op een wijze die tot inbreuk op een ander discriminatieverbod mag leiden.

Kort gezegd: het is GEEN ENKELE islamiet toegestaan om anderen, op welke grond dan ook, te discrimineren of uit te sluiten.

Dus ... o.g.v. de wet ..

Religieuze vrijheid mag geen inbreuk maken op het verbod op discriminatie op grond van geslacht, afkomst, (een ander) geloof, huidskleur, handicap.

Dat betekent dus dat hier een belangrijke vraag gesteld word.

HOE gaan wij mensenrechten waarderen?

Gaan wij toestaan dat voortaan ALLE andere mensenrechten en -vrijheden mogen worden begrensd, beperkt, ommuurd en beknot worden door religieuze vrijheid?

Of staan we eindelijk een keer pal voor alle hard bevochten rechten en -vrijheden door hier de grens te leggen en te bepalen dat religieuze vrijheid nooit tot discriminatie op een andere grond mag leiden (zoals PvdE Arnoud van Doorn voorstelt, overeenkomstig de visie, het beleid en mensenrechtenverdrag van de OIC; Organisation of Islamic Cooperation) en NOOIT tot inbreuk op andermans rechten of vrijheden mag leiden?

Want dat is wel waar het halal strand toe zal leiden. Het zal een strand worden dat niet-islamieten niet kunnen bezoeken, of geweerd zullen worden. Waar mannen en vrouwen gescheiden moeten recreëren. Waar niet-islamitische ondernemers geen vergunning voor een strandtent kunnen krijgen. Waar het, met een wijsvingertje naar de Islam, moslims zal worden toegestaan om anderen te discrimineren.

gaffelbaard | 20-04-19 | 11:16

Partij van de eenheid wil een niet zo naaktstrand. In het harame kutzand van Nederland natuurlijk. We gaan het regelen joh, aparte ingang voor Fatma? Consider it done.

Aap Noot Miesje | 20-04-19 | 01:31

Gewoon weer een prachtig voorbeeld hoe de Islam aanhangers zich van ons willen distantiëren/afzonderen, dikke NEE voor zoiets, we hebben voorbeelden genoeg en deze komen Nederland absoluut niet ten goede...

Rene046 | 20-04-19 | 01:01

Dan heb ik het recht op een stukje Rooms Katholieke strand!

Bierwormpje | 19-04-19 | 23:48

O ja, wie herinnert zich nog de vorige boerka dram discussie?
-
Toen gingen de naïevelingen van de PvdA het weer opnemen voor de door als eeuwige troetel slachtoffers afgeschilderde moslims, door als steun voor de boerkini's een "Ik-draag-wat-ik-wil" strandparty te organiseren.
Hilarisch, blijkt dat ze daar helemaal op zitten wachten, maar eigenlijk gewoon een eigen strand. Waar al die X66/GroenLinks en PvdA moraal wijven als kechen worden beschouwd en gewoon niet eens welkom zijn. Laat staan om ze te verzorgen en van alle gemakken te voorzien.
Hoe inclusief wil je het hebben :)?

bananabanana | 19-04-19 | 21:42

1. bent u er bekent mee dat u in Nederland leeft? Dit een Nederlands strand is? Dat we daar gewoon mogen kunnen lopen zoals een Nederlander wil. Ja ook Nederlanders zoals u..

2. Men hoeft niet te kijken naar anderen. U ogen en hoofd kunnen ook ergens anders naar kijken want deze kunt u bewegen.
Tja deze personen die zich niet kunnen beheersen zullen verwijderd worden van het strand.

3. Dan weet u waar u terecht kunt.

4. U mag zich vrij op het nudisten strand begeven. U bent immers in Nederland.

5. Wij zien niet in om een halalstrand te geschikt te maken want we zijn in Nederland waar iedereen gewoon zo het strand op kan lopen wit,zwart,rood,groen, gristen, mohslim, joeds, Europees etc etc.
Het strand is voor iedereen vrij om te komen en te gaan, maar gedraag je..

David000000007 | 19-04-19 | 21:32

Nu een proefballonnetje, straks een gebaar van empathie vanuit de PvdA/GroenLinks/X66/Denk hoek om een klein stukje te doen, over pakweg 30 jaar de norm.
Zalig zijn de naïevelingen, die van Doorn heeft die taqya of zo niet met de paplepel ingegeven gekregen en zegt eigenlijk wat men vanuit de moskee gewoon wil. Nog even allemaal tien kinderen nemen, massaal overkomen en vooral veel gezinsherenigingen en het gaat snel die kant op.
-
Denk maar niet dat vrouwen in Tunesië zo naar het strand mogen, de enige reden dat toeristen zo worden gedoogd, is om financiële redenen. De andere landen idem, ik denk zal vast even de standaard reacties van de GroenLinks/X66 trollen voor zijn.

bananabanana | 19-04-19 | 21:12 | 1

Ga lekker naar een van de Waddeneilanden want daar zie je dat geteisum niet.

ritter vn hüpfburg | 19-04-19 | 22:32

Prima toch? Naar dan wel links van dat strand een strand voor homo's en rechts het naakt strand.
Ben benieuwd hoe druk het gaat worden.

Nieuwepieper | 19-04-19 | 20:59 | 1

Prima plan!

zijvanhiernaast | 20-04-19 | 21:11

Uit naam van een geloof mag je hier in Nederland anderen toch zeker geen vrijheden ontnemen? Toch?

Gummibrösel | 19-04-19 | 20:00

Ik zou ze gewoon een stukje strand geven.. vanaf de toegangsweg 2 km door het strandzand. Langs de half geklede, de nudisten ( die meestal ergens ver achteraan worden geplaatst) en dan een kilometer verder uit het zicht.. de tenten van de vrouwen en de blote mannen die geen enkel zicht hebben op de aanstootgevende nudisten en halfnaakte ongelovige..

fikkieblijf! | 19-04-19 | 19:54

Als je denkt alles wel een keer gehoord te hebben... Anyway het klopt dat vrouwen lastig gevallen worden dus dan graag ook die cultuurverrijkers verplicht op het halalstrandje.

TheRecruitert | 19-04-19 | 19:51

Misschien de Razende Bol beschikbaar stellen. Wel enkele reis met de veerpont. Terug ga je maar zwemmen of maak je vrouw met boerka en al waterdicht, pomp haar op en gebruik haar als levende reddingsboei. Ze is toch al praktisch onderdeel van je bagage.

Waar gaat deze waanzin heen? De openbare ruimte opdelen op basis van etnische en religieuze samenstelling van de bevolking? X procent voor de Moslims, verder onderverdeeld naar etnische afkomst als Turks, Marokkaans, Somalisch of Afghaans, Y procent voor blanken, Z procent voor mensen van kleur, A procent voor mensen waarvan de hellingshoek van de oogleden boven de B graden komt, enzovoorts?

Weet je waar je ook heel veel zon en zand (en zelfs zee) hebt? Saoedi-Arabië en de zuidkant van de Middellandse Zeekust. Daar zijn alle stranden zo'n beetje halal, vleeskeuringsgewijs. Als je zo graag segregatie wilt en voor iedere groep een eigen tolerante plekje, blijf dan in Intolerantië aan gene zijde van Europa. Daarvoor is de natiestaat deels uitgevonden: soort zoekt soort. En er zijn helaas al (burger)oorlogen uitgevochten met verschil van religieuze mening als excuus. Jullie (de intolerante Moslims) hebben al een eigen zandbak om in de spelen.

Ik heb niks met nudisten maar ik zie nog liever naaktloperij landelijk gelegaliseerd dan onze openbare ruimte te laten inrichten door religieuze dictatortjes. Blijkt ook maar weer precies hoe zo'n religie opereert, net als de Christenen in de Romeinse tijd: het slachtoffer en de martelaar spelen en zogenaamd de andere wang toekeren, tot men voldoende invloed heeft en dan slaat men om als blad aan de gelovige Judasboom, en begint het verboden en geboden van religieuze aard te regenen.

Het is al diep treurig dat allochtonen in Nederland kennelijk een meerderheid vormen in de grootste steden van "ons" land. Maar ze tonen hiermee (althans, de types die Arnoudjes wanen onderschrijven) des te meer de noodzaak van dichte grenzen, spreiden van de bestaande probleemgroepen en assimileren daarvan aan. En een snoeiharde scheiding van Religie en Staat. Zo niet, worden we gekoloniseerd en ruilen we de voormalige dwingelanden van het Christendom in voor die van de Islam (naast de Groenen).

Wat doe je als fundi-Moslim überhaupt aan een strand? Is dat niet haram en profaan, plezier maken? Het gevoel van "vrijheid" opzoeken van de wind door je haatbaardharen en de zilte zeelucht de spleet van je boerka voelen penetreren. Verfrissend hoor.

Wol | 19-04-19 | 19:39 | 2

Een mij bekende HagaTürk vertelde een paar jaar geleden dat de Noordzee aan het Scheveningse brand, excuus, strand in Turkije bekend staat vanwege heilzaam en geneeskrachtig....

F. von Zeikhoven | 19-04-19 | 19:46

@F. von Zeikhoven | 19-04-19 | 19:46:
Het geneest impotentie zeker?

Wol | 19-04-19 | 20:38

Zodoende Langzaam aan richting een stukje Gaza

Boompjeoud | 19-04-19 | 19:32

Ik ben helemaal voor, maar dan wel als er ook stranden komen waar geen moslims mogen komen. Idem met woonwijken, scholen, ziekenhuizen, OV, enz.
En dan wel elke groep de eigen voorzieningen financieren.

Franker | 19-04-19 | 19:03 | 2

Eens!

TonyMontana010 | 19-04-19 | 19:07

Helemaal mee eens. Wil jij een halal-strand? Best! Maar dan mogen wij ook cafe's waar baardapen geen toegang hebben, hoofddoekjesvrije supermarkten en woonwijken ' slegs-vir-blanken'.

theo-is-dood | 20-04-19 | 09:03

Hij heeft volkomen schijt aan het feit dat de meeste van z'n geloofsgenoten hem achter zijn rug uitlachen, moet je ook bewondering voor hebben.

uisge baugh | 19-04-19 | 19:02

Ik stoor me aan andere mensen op het strand. Ongeacht ras, geloof, gender enz. enz. enz.
Mag ik ook een privéstrand?

ArieR68 | 19-04-19 | 18:54 | 1

Tuurlijk, claim geweaun de Zandmotor, dan ben je meteen de Sultan van Scheveningen...

F. von Zeikhoven | 19-04-19 | 19:48

Zo'n 1800km naar het zuiden zijn prima stranden waar dat kan.

Sinclair | 19-04-19 | 18:49

prima idee toch? alle merrekane en turreke en zomaliese mense op een apart stukje zand.... groot hek tussen de beide zones....! Ben benieuwd of de mannelijke neuzen zich aan hun territorium houden....

Y&T | 19-04-19 | 18:40 | 1

afschermen.. de ongelovige willen ook geen aanstoot hebben aan tenten en ingepakte vrouwen met mannen naast hen liggend in een miniscuul broekje waar de tenststok zich in lijkt te bevinden..

fikkieblijf! | 19-04-19 | 19:56

Nou prachtig. Diversiteit en multiculturahalal in optima forma: religieuze Apartheid aan zee.

Mazzelstof | 19-04-19 | 18:36

Maak van het naaktstrand een strand voor afwijkende kleding. Helemaal future-proof, ook iedereen die zich in de toekomst om wat voor reden dan ook niet thuis voelt in de standaard badkleding heeft een eigen plek.

W_F | 19-04-19 | 18:33

Vandaag even met een boer gesproken deze heeft langs zijn sloot kilometers lang een soort van strand hij heeft ook last van vreemde vogels dus twee vliegen in 1 klap , boer blij boerka blij .

Jetstream | 19-04-19 | 17:46

Aangezien Nederland graag bukt en capituleert en zichzelf NOOIT zal verdedigen:

Prima, geef ze dat kutstrand maar.

Padjepejer | 19-04-19 | 17:34

Prima idee,ondergetekende is voorstander van volledige segregatie. Geef ze hun eigen strand maar eis dan meteen dan het verboden is voor hun mannen om naar onze "hoeren te kijken.Eigen zwembad ,eigen schooltuin, school,verzorgingstehuis .Ik zie enorme voordelen.Anne Fleur en Storm kunnen weer gezellig naar het strand,zwembad of school zonder lastig getallen te worden door mensen van de muzelmanse persuasie .

hoeman | 19-04-19 | 17:08 | 6

Maar wel zelf laten betalen.

Julianalaan | 19-04-19 | 21:45

Eigengekozen segregatie= 100% OK. Vooral als de doelgroepen een en ander zelf betalen en de rekening niet bij de blanke belastingbetaler neerlegt.

theo-is-dood | 20-04-19 | 09:05
▼ 3 antwoorden verborgen

Glijdende schaal, als het met deze percentages moet, er zijn nog wel meer plekken en dingen te bedenken die dan ook anders moeten.

En er komen alleen meer meer van die psychotische lui bij, je kan dan wel makkelijk uitrekenen wanneer je hier uiterlijk weg moet zijn.

minderweter | 19-04-19 | 16:59

Ik weet nog een prima plekje: midden in de Westerschelde heb je bij laag water heeeeeel veeeel zandbanken. Daar zou ik dus graag onze innig geliefde én zéér gewaardeerde medelanders graag een eigen strand gunnen. Plaats genoeg voor honderden anders gelovigen die zo op een bijzondere plaats kunnen genieten op hun geheel eigen wijze, dus met kleren aan, van het strandleven. Wij, ( ik en me eigen) gunnen ze dat van harte!

Heppie-even-voor-mij | 19-04-19 | 16:44

En weer wordt onze tolerantie gebruikt om intolerantie de groeimogelijkheid te geven. We willen zo graag tolerant zijn dat we tolerant zijn tegen een ideologie die zelf intolerant is jegens andere culturen, religies, vrouwen, homoseksuelen en creativiteit. Iedereen moet immers vrijheid van meningsuiting hebben, dus ook de haatbaarden, toch? Dat vrijheid van meningsuiting daarin wordt verward met oneindig vrij baan krijgen en tegemoetkoming genieten, dat doet er maar even niet toe. Onze democratie wordt tegen ons gebruikt. Dezelfde extremisten die nu hun rechten afdwingen via hun vrijheid van geloofsbelijdenis, zijn de lui die straks als eerste andere mensen dingen gaan verbieden, wanneer ze daartoe macht krijgen. Uiteindelijk gaat onze democratie dus zichzelf opheffen, wanneer er maar genoeg "electoraat" bij komt en richting shariavorming gaat stemmen. Demografisch gezien hebben we al een groot probleem.
Laat de getallen even op je inwerken. 70% van 57%, dus 40% van de complete bevolking van een van de grootste Nederlandse steden. Mensen die naar die cijfers kijken en durven te beweren dat islamisering geen probleem is, hebben een glaasje koud water en een dwangbuis nodig. Neem ook de geboortecijfers even mee. Over 1 a 2 generaties zijn we klaar hier. Kijk naar polls waarin x% van de moslims beaamt dat de wetten van de koran boven de wetten van de staat gaan. De grootste denkfout is dat we met het tonen van tolerantie ook tolerantie terug mogen verwachten. Er is enkel geen enkele garantie dat er géén misbruik van wordt gemaakt wanneer je een expansionistische ideologie ruim baan geeft. Het is als een schaap dat tegen een wolf zegt dat hij best één poot mag opeten.
Aangrenzend aan dit onderwerp (graduele zelfopheffing), zakte laatst mijn broek af tijdens het lezen over het D66-betoog over het oprichten van federale EU-politie: D66 had het gore lef om te stellen dat een dergelijke politiemacht "effectiever zou zijn in bestrijden van terroristen". Men heeft zelf vanuit een zelfdestructieve tolerantie de grenzen open gegooid en zonder screening die terroristen binnengehaald. Daarna met een "oplossing" pronken, voor een probleem dat je zelf gecreëerd hebt, is als over de vloer schijten, het uitsmeren met een schoonmaakdoekje en er een schouderklopje voor willen. Door dergelijke gedachtenkronkels zitten we straks met een migrantenprobleem EN een politiestaat, terwijl we zonder allebei hadden gekund als er op tijd aan de rem was getrokken. Tot slot vind ik het tekenend dat men de oplossing op het verkeerde vlak (namelijk maatschappij-breed) wil zoeken, in plaats van gericht aanpakken van de oorzaak (benoemen en monitoren van de probleemdoelgroep). Het is hetzelfde verhaal als de armlengte afstand, het Scandinavische consensus-contract voor de seks, het openen of sluiten van bepaalde buslijnen, etc: De gehele maatschappij wordt opgezadeld met symptoombestrijding, omdat men de oorzaak niet durft aan te pakken.
Er zijn altijd groepen als "mannen", "jongeren", etc die aangepakt en toegesproken moeten worden. Dat we bijna allemaal weten wat de éigenlijke gemene deler is, moet dwangmatig verzwegen worden.

Vage_eddie | 19-04-19 | 16:39 | 6

Gefeiciteerd. U heeft nog gezond verstand. Dat kunnen er steeds minder zeggen. Teveel mensen met onwerkelijk onlogische kronkels.

Rheia | 19-04-19 | 19:37

Ziet men het al voor zich een mosel uh moslim strand, vast en zeker inclusies eigen strandwachten die met een stok mensen aanspreken die net iets te veel bloot laten zien. En beslis op den duur dat men een pasje nodig heeft om het strand te mogen bezoeken, mits men zich vaak genoeg in een moskee onderworpen heeft.

Rene046 | 20-04-19 | 01:17
▼ 3 antwoorden verborgen

Heeft Henk Bres al via Twitter laten weten wat hij er van vindt dat hij sommige stukken strand met zijn vrouw niet meer mag betreden?

F. Jacobse | 19-04-19 | 16:29

Typisch. Ook ik voel me al vele tientallen jaren onprettig bij de confrontatie met steeds meer onesthetisch gevormde, een mij onbekende taal sprekende , in hoofddoeken gehulde wezens. De prijs voor de door de overheid opgelegde 'diversiteit' kan ik niet meer opbrengen. En Nederland bestaat niet meer.

xavier | 19-04-19 | 16:25 | 1

Maar het ziet er allemaal zo leuk uit als je in zo'n stad in de zandbak bent. De meeste ellende zie je niet. Dat zouden we in nederland ook moeten hebben is dan snel de gedachte. Hoe veel dingen nemen toeristen mee als aandenken om het in huis een beetje op vakantie te laten lijken? Maar nu hebben ze de keerzijde van die leuke dingen ook meegenomen. Laat ze maar lekker in de zandstad wonen en daar hun eigen boontjes doppen zonder het geld van de hardwerkende nederlanders die leeg gemolken worden om de uitkeringen te betalen.

brie-de-penis | 19-04-19 | 19:32

Vraag 2 is een strikvraag. Veroordeelde drugsdealer Van Doorn weet dat de sissers moslims zijn.

Mahatma | 19-04-19 | 16:23

Meer, meer, meer!
Weg met ons!

Is dit nog nieuws? | 19-04-19 | 16:19

Bij halal denk ik altijd aan dat rare eten zoals een pre-middeleeuws figuur dat graag wilde en bereid was om daar heel veel mensen voor om te brengen (uiteraard onverdoofd).
Maar nu vraag ik me af of je een strand kan eten.

BBmetR | 19-04-19 | 15:55 | 2

Zandgebak?

wijsvinger | 19-04-19 | 16:03

Ik voorzie een scenario waarin Louis de funrd en zijn gendarmes het halal strand bestormen.

3Xniks | 19-04-19 | 15:52 | 1

Het zou al een hoop visuele narigheid schelen als ze alle vetzakken op een afgelegen stuk strand plaatsen.

Rest In Privacy | 19-04-19 | 15:39

Die Arnoud is hard op weg een tweede profeet te worden . Hij is duidelijk op zoek naar genegenheid in de verkeerde hoek ,maar dat ziet ie nog niet .

Koning BongoBongo | 19-04-19 | 15:30

Eehh…Een stand vol met van die zwarte parasollen?

Datgingniegoed | 19-04-19 | 15:25

Is tegemoet komen aan de segregatiewens van een minderheid niet juist de ultieme vorm van verbindende inclusiviteit?
Apartheid for the win. Ieder zijn eigen strandje, wijkje, omroep, voetbalclub, busmaatschappij. Wetten voor ons, andere voor hen. Samen: ieder voor zijn eigen. Gezellig.

Titaantje | 19-04-19 | 15:22 | 3

U bedoelt zoiets als wat we 65 jaar geleden hadden onder leiding van de oorlopers van het CDA. En dan ook geen verse broodjes op zondag.

Red shirt | 19-04-19 | 15:48

@Red shirt | 19-04-19 | 15:48: Het CDA bestond 65 jaar geleden nog niet.Oorlopers ook niet, En jij ook niet, hoewel je gewag maakt van 'we hadden'.

xavier | 19-04-19 | 16:15

@Red shirt | 19-04-19 | 15:48:
Ik concludeer dat V Doorn niet wil integreren maar segregeren. En werp de vraag enigszins plagerig op hoe we in deze maatschappij willen omgaan met groeiende minderheden die allemaal een exclusief stukje voor zichzelf opeisen. Want één persoon die niet mee wil doen met de gemeenschap levert geen probleem op voor die gemeenschap. Maar als het opeens grote groepen betreft ipv een enkeling, wat dan?

Titaantje | 19-04-19 | 17:51

wonderbaarlijke kruisbestuiving. gekke islambekeerling gilt wat, genereert klikbait voor gs. gs reaguurders reaguren erop los, gekke islambekeerling zie-je-wel held voor eigen achterban

DebraCadabra | 19-04-19 | 15:20

Zo op het eerste oog heeft men wel een punt met de vergelijking met het naaktstrand. Immer waarom zij wel en moslims niet? Aan de andere kant, en daar zit hem het verschil, is het naaktstrand er omdat naakt recreëren verboden is. Het naaktstrand is er als uitzondering op dit verbod om mensen die dat willen toch in staat te stellen naakt te recreëren.

Bij het instellen van een halalstrand gaat het echter niet om een strand dat wordt ingesteld als uitzondering op een verbod: de mensen voor wie een halalstrand bedoeld is/die hier behoefte aan hebben kunnen en mogen immers gewoon naar een regulier strand en mogen daar dragen wat zij willen net als ieder ander (ze mogen alleen niet naakt gaan, ergo vandaar het naaktstrand). De enige reden dat men nu een dergelijk halalstrand wil is omdat op basis van eigen religieuze en/of culturele overtuigingen men zich niet op een regulier strand zou kunnen begeven (omdat men dan aanstoot neemt aan de badkleding aldaar, het verwerpelijk vindt vanuit het geloof, er van de man niet naartoe mag etc.).

Een verzoek als dit is eigenlijk niets meer dan het opdringen van je eigen religieuze/culturele opvattingen aan anderen: wij nemen er aanstoot aan dus jullie moeten maar concessies doen. Een echt objectieve reden om die mensen een eigen strand te geven is er niet (ter vergelijking: bij naaktrecreanten wel omdat dat nu eenmaal verboden is. Voor moslims daarentegen is het niet verboden om naar het strand te gaan en als je zelf vindt dat je er niet naartoe kunt vanwege jouw geloof, dan lijkt het mij toch echt iets dat aan jezelf ligt: het is je eigen keuze om er dergelijke ideeën op na te houden, maar niemand houdt je tegen om te gaan). Door tegemoet te komen aan een dergelijk verzoek geef je eigenlijk weer een stukje erkenning aan de discriminerende en patriarchale denkpatronen (voortvloeiend uit cultuur en religie) die ten grondslag liggen aan de wens om een halalstrand te hebben. Je kunt ook wel zeggen dat je daarmee als bestuur vrij selectief met principes als gelijkheid voor iedereen omgaat. Je geeft met tegemoetkoming aan het verzoek eigenlijk aan dat je erkent dat de ene groep anders is dan de andere groep en een aparte behandeling verdient, puur op basis van hun opvattingen (en dus niet eens op basis van een objectieve noodzaak). Sowieso werkt zo'n gescheiden strand de segregatie alleen maar meer in de hand: je geeft de mensen immers toch weer een extra mogelijkheid zich af te zonderen van de rest van de bevolking en er een eigen normen en waardenpatroon op na te houden dat botst met kernwaarden als gelijkheid tussen man en vrouw.

Dat argument overigens dat zo'n strand ook nodig is omdat zoveel vrouwen last hebben van "ongewenste toespelingen en toenaderingen" vanuit het andere geslacht is ook lachwekkend te noemen: wie zouden toch het gros van die personen van het andere geslacht zijn die zich daar schuldig aan maken, heer Van Doorn? Wellicht is het handig daar ook maar even een onderzoekje naar uit te zetten. Kunnen ze meteen onderzoeken wie er dan nog meer, naast moslims, last hebben van "schaars geklede en onesthetische vrouwen" op het strand (aldus de heer Van Doorn. Hij draait er in elk geval niet omheen zeg).

countus | 19-04-19 | 15:19 | 3
-weggejorist-
BASinnic | 19-04-19 | 15:48

@telelezer | 19-04-19 | 16:24: Nog erger dan een hoer die tenminste haar waarde nog kent. Als zij niet wordt uitgebuit door haar "Aziatische" loverboy, that is. Wat zo is. Een land met de weerloosheid van een klein kind. Erger nog: een land dat willens en wetens over zich laat lopen. Dat moet wel masochisme zijn.

Wiebenick | 19-04-19 | 17:54

Rottumerplaat zijn nog wel een stukkies strand over de de booslima's zullen zich daar thuis voelen er huizen immers genoeg zeehonden die zijn ook geheel zwart/grijs.

DerkArie-ut-de-Achte | 19-04-19 | 15:17 | 2

een=wat

DerkArie-ut-de-Achte | 19-04-19 | 15:18

Ze mogen de hele Waddenzee hebben. Bij eb dan.

Frau Merkel | 19-04-19 | 15:25

Waarom is dat volk hier eigenlijk als ze met al onze vrijheden en gewoontes problemen hebben? ohja... lalalala geld!

a4p | 19-04-19 | 15:09 | 1

Als ze hier de boel leeggetrokken hebben, kunnen ze altijd weer naar land van 2e paspoort. Religie v/d verbrande aarde.

bqbq | 19-04-19 | 15:36

Hiddema heeft een oplossing voor stelende, mishandelende en vernielende jonge booslims
youtu.be/FF2V0gEsrYI?t=81

telelezer | 19-04-19 | 15:08 | 2

Een prima insteek, nu de Dood66 rechters nog.

Frau Merkel | 19-04-19 | 15:41

Duidelijke taal!
De juiste man op justitie!

laurentius | 19-04-19 | 16:24

Nee, gewoon NEE !

Natte Washand | 19-04-19 | 15:08

Lang leve de diversiteit.

Carryon | 19-04-19 | 15:04

Haha... wat een sukkels! Dit is werkelijk zo debiel, alleen al de argumenten die ze gebruiken. Zo hebben ze ''religieuze voorwaarden om op het strand te kunnen recreëren''. Gebruik gewoon het strand die er is, een label met halal erop verandert niks aan het strand en de mensen om je heen ook niet.
Maar nu willen ze weer een voorkeursbehandeling want recreëren op het strand bij de niet religieuze Hollanders is weer natuurlijk niet goed genoeg. Ze moeten hun eigen strand krijgen met hun eigen naam en keurmerk.

Het zijn religieuze mietjes, types zoals Arnoud die hieraan meewerken zijn ook mietjes. Geef ze geen podium en verbras je tijd hier niet aan.

Brulaapje | 19-04-19 | 14:59 | 1

Rot dan GVD op naar de zandbak in het Midden-Oosten, ammelaal fijne geloofsgenoten en kilometers strand met zo hier ende daar wat Camel Spiders voor op de BBC. Wat een sukkels zijn dat ook.

Kinkfactor | 19-04-19 | 15:26

Van Doorn liegt weer dat het gedrukt staat. 'Niet westersen' vormen ong. 35% van het Haagse inwonertal. Bij die 57% 'niet westers' heeft hij wel 'westers' meegeteld.
En dat zijn er 100.000. Met opzet geeft hij verkeerde informatie omdat zo het aantal allah-aanhangers groter lijkt en er zodoende meer te halen valt.

wijsvinger | 19-04-19 | 14:57 | 2

Het voelt natuurlijk als veel en veel meer dan 35%. Vooral in sommige wijken.

bqbq | 19-04-19 | 15:40

alarmerend artikel uit 2015:
""Volgend jaar (dus 2016) is de helft (Rotterdam) allochtoon""
www.nrc.nl/nieuws/2015/02/20/volgend-...
en dat geldt nu al voor al onze grote steden

telelezer | 19-04-19 | 16:33

PVV opent Halal strand op Rottumerplaat.

dr Rechts | 19-04-19 | 14:55

Goed idee. Maar waarom zulke lage eisen?
Ik stel voor dat we bijvoorbeeld Eindhoven opofferen. Grote muur erom heen, alle Moslims daarheen. Probleem opgelost. We moeten niet willen dat Moslims zich met Kafirs moeten mengen, daar kunnen ze helemaal niet tegen.

bwi | 19-04-19 | 14:52 | 1

Gewoon Den Haag en Amsterdam. Daar wonen de landverraders die die vijfde colonne zo graag binnen wilde hebben.

5611 | 19-04-19 | 15:55
-weggejorist-
Injegezicht | 19-04-19 | 14:44 | 1

Energie besparen: Thuis alleen nog even in de droger!

Tjemig | 19-04-19 | 16:22

Vind het een puik idee. En als dat mag dan ook graag zwembaden gesloten voor vervelende marokaantjes waardoor mijn dochters niet kunnen zwemmen. Ik zeg als een halal strand mag dan ook zo'n zwembad. Ik zeg mooie oplossing. Hun op het halal strand en wij weer in zwembaden waar dochters niet bang hoeven te zijn dat ze lastig gevallen worden.

tweetybird | 19-04-19 | 14:41 | 2

En dat noemen ze nu Apartheid.

Lt-Kol Kilgore | 19-04-19 | 14:55

Zwembaden sluiten? Maar ze zijn immers al soooo sielig
Het eten in de AZC is niet goed genoeg en ze hebben geen TV op hun kamer; ze moeten hun eigen wc schoonmaken. En nou krijgen niet eens een eigen strand?
youtu.be/-5TBtiRsDGs?t=10
Zoals Hiddema zegt: alle egars die we hen geven tonen duidelijk het totale failliet aan van het asielbeleid
youtu.be/FF2V0gEsrYI

telelezer | 19-04-19 | 15:00

Soms is het echt humor. Eind vorige eeuw schreeuwde iedereen moord en brand over "slegs vir blanke" strandbordje is Zuid Afrika. En nu gaan ze hier straks strandbordjes neerzetten. Zet er dan meteen "Nur Burka" op dan snappen de toeristen het ook.

Tjemig | 19-04-19 | 14:39

Prima idee! Geen niffo's meer om me heen maar gezellig met OSM. Ik zeg doen

PikinhetBlik | 19-04-19 | 14:35 | 1

Elk nadeel...

Tjemig | 19-04-19 | 14:40

Prachtig. En als er straks opnieuw stenen gegooid worden naar strandgangers is kunnen ze roepen dat het weer de schuld van de witte onderdrukker is die geen stukje strand wilde afstaan.

Joffri | 19-04-19 | 14:32

Tsja, ergens hebben ze gewoon gelijk. Als nudisten een eigen stukje krijgen, waarom moslims dan niet. Moeten we dat dan erg vinden? In mijn ogen niet. Geef ze ERGENS aan de kust VER buiten Scheveningen een eigen strook. Het huidige Scheveningse strand blijft daarmee intact en is altijd toegankelijk voor ALLE mensen die geen aanstoot nemen aan mooie dames in bikini. Daarmee wordt het strand ook gelijk een fijnere plek voor deze dames om te vertoeven, zonder zich te hoeven bekommeren om groepen Niet-Westerse jongens en mannen die niet kunnen en willen begrijpen dat schaarsgeklede vrouwen in NL normaal zijn. Gevolg is dat deze vrouwen veel minder worden lastiggevallen en het strand weer als vanouds een leuke en veiligere plek is, ook voor hun vriendjes en echtgenoten.

DankeSchon | 19-04-19 | 14:31 | 4

@Santtulainen | 19-04-19 | 14:39: Tja als nudisten all over the world nou ook aanslagen pleegden had je een punt........ maar die vinger lijkt steeds meer een hand te worden....

Koning BongoBongo | 19-04-19 | 15:27

En waarom denk je dat die moslimmannen dan niet meer op te reguliere strand gaan zitten?
Denk je dat ze vrijwillig in het reservaat blijven?
Natuurlijk niet.
Dat is alleen om die vrouwtjes van hen in 't gareel te houden en te kunnen blijven bedekken tussen de familie, vrienden en de andere moskeegangers om aan te tonen dat ze goed, vrome vrouw-onderdrukkende moslims zijn.

Als hun vrouwtje afgespoeld/koeld is, komen die mannen gewoon naar het 'haram' strand waar ze volop vrouwen lastigvallen.

Yumi | 19-04-19 | 15:27

Ben het niet met je eens. Het naaktstrand is er, omdat de standaard is dat iedereen niet-naakt naar het reguliere strand gaat. Het is een uitzondering op de regel. De moslims kunnen ook gewoon naar het reguliere strand gaan, met of zonder burka of wat dan ook. Er is geen enkele regel die dat verbiedt. Sorry, het slaat dus gewoon nergens op. Indien zij zelf niet WILLEN naar het reguliere strand, omdat ze persoonlijke óf religieuze bezwaren hebben, tja, dat is dan hun eigen keuze. Dan ga je dus niet.
Ik ga ook niet naar het strand als ik daar betaald moet parkeren. ik zou dna ook graag een strand willen, het hele jaart door, waar ik heen kan gaan zonder betaald parkeren. Er zijn tenslotte al genoeg strand waar je wél betaald moet parkeren. Uit onderzoek blijkt dat 85% van de Nederlandse auto-bezitters deze behoefte ook heeft.

RaymyJanssen | 19-04-19 | 18:11
▼ 1 antwoord verborgen

Een nudistenstrand staat iets toe dat eigenlijk niet mag. een halalstrand verbiedt iets dat gewoon is toegestaan... niet aan beginnen, dan is het einde zoek.

MentalW | 19-04-19 | 14:30

alsof dat strand van 'de stad' is , ik als provinciaal ontleen hier ook rechten aan.

bier(d)op | 19-04-19 | 14:29

In de tekst mbt het percentage inwoners van Den Haag blijkt uiteindelijk een foutje van de stagiair te zitten. Zij nam de tekst over van een VVS gefotografeerd stuk tekst en door het verminderde zicht door de spleet van haar burka miste ze het woord 'uitkeringsgerechtigd'.
De oorspronkelijke regel luidt "Inmiddels is 57% van de inwoners van niet-westerse allochtone afkomst uitkeringsgerechtigd waarvan 70% islamitisch is."
Ja die hebben natuurlijk wel tijd over om naar het strand te gaan.

jos verstoppen | 19-04-19 | 14:24

Belachelijk!
Ze hóéven hier toch niet te wonen?

Manus Olie | 19-04-19 | 14:18 | 2

Weet je dan niet dat het vluchtelingen zijn en helemaal niet terug kunnen?

Rest In Privacy | 19-04-19 | 14:19

@BSE rundfunk | 19-04-19 | 14:19:
Jaja... en hoe zit het dan met de vakantieperiodes? Als de meeste van hen hun familie weer eens bezoeken uit hun gevreesde land? Ik denk aan Somalië en Eritrea o.a.

weggeterrorist | 19-04-19 | 17:28

Voor alle jankers op deze site: kijk naar je stemgedrag, misschien in het verleden teveel op de PvdA of D66 gestemd?. Neem je verantwoordelijkheid.

SugarCandyMountain | 19-04-19 | 14:15 | 1

Stemmen heeft geen zin. Onze politici voeren het beleid van vreemde mogendheden uit.

Max Headroom | 19-04-19 | 15:05

Maak van strand maar haven, kunnen ze aan boord en worden ze graties overgevaren naar het MO kunnen ze een strand naar keuze gaan onveilig maken en kan je hier zonder lastig gevallen te worden recreëren of je dochters met de trein naar Zandvoort laten gaan.
O ja dank PVDA en CDA voor de instroom en het nog steeds dragen van oogkleppen.

bwanabanjo | 19-04-19 | 14:15

Wordt het halalstrand dan ook opgespoten met halalzand van de Sahara?

Rest In Privacy | 19-04-19 | 14:13 | 1

Drijfzand.

Manus Olie | 19-04-19 | 14:25


Zet ze maar in 1 diepe, verzengend hete duinpan bij elkaar en dan bedoel ik de islamitische mannen.
Want dat zijn degene die altijd overlast veroorzaken, jaar in jaar uit, op alle stranden en in alle zwembaden.
Die overlast is aantoonbaar en veel vervelender dan dat de strandbezoekers ineens niet voldoen aan de 'persoonlijke esthetische voorkeur'.
En religie?
Dat houdt je maar voor jezelf, met je dram-eisen en gejank, blijf gewoon thuis op je balkon in je gordijn.

Yumi | 19-04-19 | 14:12

Ja, lachen. Dit zag je aankomen (al vanaf omstreeks 1985/1990). Zo langzamerhand ontdoen de aanhangers van Mo zich van hun goede bedoelingen. Dat gaan nog een paar hete zomers worden de komende tijd. Hoe dan ook ga er maar van dat je vrouwelijke wederhelft binnenkort gesluierd over het strand loopt. Gewoon, omdat het moet.

SugarCandyMountain | 19-04-19 | 14:09

Ik weet nog wel een leuke plek. Ergens tussen de waddeneilanden, tijdens eb.

Flatulent | 19-04-19 | 14:09

Ik voel mij onprettig bij het aanzien van hoofddoeken. Wil Rutte zorgen voor een aparte samenleving zodat ik kan leven volgens mijn opvattingen zonder dat ik mij onprettig voel?

Eddy67 | 19-04-19 | 14:09

Hier hebben we af en toe wat bevingen, maar voor de rest geen last van die multiculturele smakeloze migrantensoep, die steeds heter opgediend wordt. En reken maar, heet gaat het worden, koelt nooit meer af.

vluchtelingallergie | 19-04-19 | 14:08

Een halal strand vind je in een halal land.. Doei!

ScheveHarry | 19-04-19 | 14:07 | 1

Zo is dat...

lock box | 19-04-19 | 14:14

Eerst boos omdat ze geen eigen begraafplaats in Den Haag krijgen
www.omroepwest.nl/nieuws/3770607/Mosl...
en nu willen ze een eigen strand.
Maar ze hebben immers al eigen volledige stadswijken en eigen moskeeen en eigen markten, Het islam virus breidt zich steeds verder uit. En wij hebben geen overheid die ons zou moeten beschermen

telelezer | 19-04-19 | 14:06 | 7

En ik mag me niet ´eigen´ voelen want nationalist.

Rest In Privacy | 19-04-19 | 14:52

@telelezer | 19-04-19 | 14:32:
Ja inderdaad, maar wel op jouw kosten.... had ik maar zoveel tijd om de hele dag te n... ach je begrijp wel :-)

weggeterrorist | 19-04-19 | 17:40
▼ 4 antwoorden verborgen

MOEHAHAHAHAHAHAHA!

Oh het is serieus... compleet geschift.

litebyte | 19-04-19 | 14:06

Ze gaan steeds een stapje verder. In Marokka is een prima strand voor ze. Veel groter dan hier en daar kunnen ze zich ongestoord in hun religieuze aberraties uitleven.

bqbq | 19-04-19 | 14:05

Baas over eigen ZAND

Het leven is zwaar | 19-04-19 | 13:56 | 2

Ze kunnen toch naar islamabad?.

Pelforth | 19-04-19 | 13:59

Onderzoek?

Bij punt 2 van de brief schrijft Arnoud over een onderzoek. Nieuwsgierig als ik ben ging ik dus op zoek naar dat onderzoek.

3 x raden.

NERGENS te vinden!!

Misschien heb ik iets gemist, hoewel ik toch wel goed gezegd heb. Als een reaguurder het weet, plemp dan aub een link hieronder voor me.

Zou Arnoud dat onderzoek hebben verzonnen?

gaffelbaard | 19-04-19 | 13:56 | 2

Ja ik heb dat ergens gelezen. Een onderzoek van de KUB, door ene Stapel geloof ik.

Julianalaan | 19-04-19 | 13:59

Mooie buikjes overigens.

Rest In Privacy | 19-04-19 | 13:54

tyfus op, klootzakken

langzullenweleven | 19-04-19 | 13:54

Dit soort idioten bewijzen maar weer dat politiek echt een vak is en je hiervoor echt een gezonde dozis IQ moet bezitten. Deze mafklapper voldoet hier volstrekt niet aan. Het is nieteens de burkadames en baardmeneren aan te rekenen, dit soort idioten gooien enkel vuur op de mindere tolerante houding van veel nederlanders, allen snapt een idioot als van Doorn dit niet.. Enkel eigenbelang, in de zin van aandacht is hieraan de grondslag.

obseditas | 19-04-19 | 13:50 | 2

""je hiervoor echt een gezonde dozis IQ moet bezitten""
@ obseditas
Als hij als westerling vrijwillig overstapt naar de geestelijke gevangenis van de islam dan is zijn "dosis IQ" waarschijnlijk niet al te hoog

telelezer | 19-04-19 | 13:54

Intrigant van Doorn snapt dat heel goed, maar zijn partij leeft van polarisatie en verdeeldheid zaaien, vandaar ook dit voorstel.

litebyte | 19-04-19 | 14:12

Geef ze lekker 500m2 strand maar dan ook de rest moslim vrij.

marrretje | 19-04-19 | 13:46 | 1

Geef ze 1 korrel, en ze willen het hele strand

Het leven is zwaar | 19-04-19 | 13:59

Volgens de koran volstaat het om in een omgeving waar half-naakte mensen verblijven, de blikken neer te slaan. Als ze er aanstoot aan nemen ligt dat aan hun eigen zwakheid. Dat maakt een apart strand voor allah-isten dus overbodig. Daarnaast adviseert de koran om uit het felle zonlicht te blijven, iets wat het strand sowieso al een te mijden plek maakt.

wijsvinger | 19-04-19 | 13:43 | 1

In de strijd om het westen te veroveren maakt de koran altijd uitzonderingen: dan hoef je dus de felle zon niet te mijden

telelezer | 19-04-19 | 13:57

Gelukkig is de multiculturele maatschappij geslaagd.

BozePaarseMan | 19-04-19 | 13:42 | 1

Elke dag is het feest.

Pelforth | 19-04-19 | 14:01

Je zou andersom eens moeten voorstellen, een strand waar alleen niet-Moslims mogen komen. Dan is het land te klein.

Het is echt een treurnis dat zulke simpele zielen in raden zitten en ons land dag in dag uit bezighouden met hun gedachten uit het jaar nul.

omwenteling | 19-04-19 | 13:39

Geert Wilders @geertwilderspvv
Prima maar dan wél in Saoedi-Arabië ga daar maar lekker heen allemaal. Voorgoed.
Dit is Nederland - ons land!

Jan Leul | 19-04-19 | 13:39 | 3

Ons? Welke ons? De boreale, arische Nederlander?

Red shirt | 19-04-19 | 15:39

@Red shirt | 19-04-19 | 15:39:
Ik citeer Wilders (zie bovenstaand linkje): ""Uw land is Turkije,... Wegwezen...""

telelezer | 19-04-19 | 16:47

Dus krijgen we bij Scheveningen twee richting borden eentje met moslims links af en overige rechts af , dan zijn we precies zoals het moet gaan worden nu nog de woonwijken dan is Nederland als klein afrika voltooid .

Jetstream | 19-04-19 | 13:39 | 1

Als je precies dat bord bij de rotonde op het einde van de Visserhavenweg zou zetten, zie je dat het al realiteit is. Vanaf daar tot het Noordelijk Havenhoofd 100% halal. Kom vanavond maar eens kijken: www.google.com/maps/@52.1028963,4.265...

Predateur | 19-04-19 | 14:14

Zelfs op het strand weten ze je plezier en uitzicht te bederven, in Kijkduin of all places lopen ze ook in Boerkini s rond en zitten er van die tent figuren op het strand, kan wel janken als ik dat zie.
Janken uit frustratie en onmacht we kunnen er niks aan doen aan die confrontaties.
Je woonomgeving kan je zelf bepalen, daar kom ik die types niet tegen de openbare ruimte is een ander verhaal.
Hoewel als ze een stukje eigen strand krijgen met een hele hoge muur er omheen hoef ik e niet te zien.

Uw Verzekeringsadvis | 19-04-19 | 13:38 | 2

Inderdaad janken! Ikzelf woon vlakbij Kijkduin, waar het kk.virus van de boerkini zich op het strand steeds verder en verder uitzaait.
Eerdaags moeten we ons schamen om nog in zwembroek of bikini rond te mogen lopen op onze (ooit)eigen stranden.
Ik ga tegenwoordig dan maar op het nudistenstrand zitten omdat ze daar (hoelang nog?) in de minderheid zijn. maar daar komen nu ook steeds meer vervelende testosteronbommen, met ranzige opmerkingen kraaiend en loerend naar de ongeklede dames.
Waarom hebben we het verdomme toch zo ver laten komen in ons ooit zo gezellige vredige Nederland (toen geluk nog heel gewoon was).
Met dank aan Balkenende (CDA) die ons land heeft verraden en verkwanseld aan de Brusselse bezettingsmacht.

telelezer | 19-04-19 | 13:51

@telelezer | 19-04-19 | 13:51: Naturisten strand is idd een optie om die rare lieden niet te hoeven zien, ik word er oprecht niet goed van en kan er niet tegen, mijn vrouw zegt dat ik een fascsist ben en niet zo moet zeuren, krijg je er onderling ook nog ruzie over.

Uw Verzekeringsadvis | 19-04-19 | 14:05

Zijn ze nou helemaal besodemieterd. De evolutionaire voorplantingsvormen van je partner bedekken. (niet de beweging maar de rondingen en spieren)
Dan wordt het helemaal moeilijk om de juiste, sterkste en slimste partner te kiezen; zoals de evolutie-leer ons heeft geleerd.

Het Licht | 19-04-19 | 13:37 | 5

@Pelforth | 19-04-19 | 14:14: De mentaal sterken nemen het voortouw, de ware kneusjes staan in de sportschool hun onzekerheden weg te poetsen.

wijsvinger | 19-04-19 | 14:17
▼ 2 antwoorden verborgen

Dus als de moslimmannen met hun pinguïn op het halal strand hebben ‘gezond’ dan gaan ze de vrouwen bespieden op de normale stranden, natuurlijk pas als ze hun vrouw achter de voordeur hebben opgesloten.

JI-HAAT | 19-04-19 | 13:34

Om nog maar weer eens op die cijfers Ahmed el Doorn hanteert terug te komen. In mijn geliefde Roffa -640 K inwoners-, woonden in 2018 91.000 Turken en Marokkanen, en nog eens 71.000 andere niet Westerse allochtonen. Suri's en anti's vallen daar niet onder. Dus als we Arnoud van Kalergi nou eens ter wille zijn en we zeggen dat dat de helft van die 71.000 ook uit een Moslimland komt dan hebbie 't totaal over 106.000 Rotterdammers met een moslimorigine. Ik denk dat 't er minder zijn. Dus waar Achmed el Doorn die 180.000 Haagse Moslims vandaan haalt...

LJBrinkhorst | 19-04-19 | 13:32 | 1

@ LJBrinkhorst
BRON CBS:
Inwoneraantal Den Haag (01/01/2018)= 532561
-percentage autochtonen met "Nederlandse" achtergrond (wat dat dan ook moge zijn?)= 46,3%
-percentage allochtonen= 53,7% (!!!)
-percentage NIET-Westerse allochtonen= 35,6%
@ LJBrinkhorst: 35,6% van 532561= 189591 (dat komt dus min of meer overeen met de 180000 die u noemt
statline.cbs.nl/StatWeb/publication/?...

telelezer | 19-04-19 | 17:02

Vanaf de periode dat in kleedkamers op scholen en in sportverenigingen, met de onderbroek aan gedoucht werd/mocht worden, is het misgegaan. We zijn vanaf dat moment heel langzaam afgegleden van een blote mevrouw op een PSP posters en topless op het strand (< beide hoeven voor mij niet maar daar gaat het niet om] naar opgelegde preutsheid. Onderbroeken mochten aan bij het gezamenlijk douchen. Topless werd aanstootgevend en we bleven ons maar aanpassen. En dan gaat de wet van de getallen gelden. Formulieren bij de overheid in zwierige letters en zwemmen voor Arabische vrouwen. Het lijkt mij toch dat inmiddels bij iedereen de ogen open zijn gegaan...

Willem_Oltmans | 19-04-19 | 13:29 | 4

@chicago river | 19-04-19 | 13:54:
Ik voetbalde bij DWS in Amsterdam, de eerste Turken en Marokkanen, die bij ons voetbalden werden meewarig aangekeken, toen ze in hun onderboek onder de douche gingen staan.
Toen bleek dat, dat niet mocht van hun geloof was het snel gebeurd met dit fenomeen.
De snelle verandering van de bevolking heeft ons ingehaald. Nederlanders kregen hooguit nog 2 kinderen, en binnen een generatie zijn talloze clubs naar de kloten gegaan, omdat Nederlanders een minderheid werden.

Pelforth | 19-04-19 | 14:11

@Pelforth | 19-04-19 | 14:11: Voetbalclubs zijn sowieso ten dode op geschreven. Als het niet is omdat ze overgenomen worden door finnen dan wel omdat ze in de competitie steeds vaker finse teams tegen gaan komen die zich aan geen enkele sportiviteitsregel houden. En als Jantje twee keer bont en blauw geschopt is hebben ouders er ook snel genoeg van.

5611 | 19-04-19 | 16:37

Kortom. Wat ik duid klopt. Heb het even nodig dit zelf te schrijven.

Willem_Oltmans | 19-04-19 | 22:56
▼ 1 antwoord verborgen

Weet je bij wie de ondergang ook pas echt begonnen is na het verlies van een strandje?

Mr_Natural | 19-04-19 | 13:28 | 1

David Hasselhoff ?

sprietatoom | 19-04-19 | 13:43

Juist, de partij van de eenheid die een afgezonderd strand wil, pak aan!

Ik wil graag ook een strand voor alleen maar het vrouwelijke geslacht, want ja dat is 50% van de bevolking. Of wat dacht je van een homostrand? Daar zal de Partij van de Eenheid het ook vast wel mee eens zijn.

Behangdelul | 19-04-19 | 13:26 | 1

Ik wil graag een gescheiden land: een speciaal voor niet-moslims. Mag dat ook? Ik stel voor het Nederland te noemen.

Frau Merkel | 19-04-19 | 13:30

het naaktstrand is een gedeelte strand waar naakt gerecreëerd can worden zonder enig verbod boor anderen,maar een halalstrand zit daar dan wel een verbod op voor anderen?zo ja dan is dit tegen de grondwet en kan het niet uitgevoerd worden op basis van ongelijkheid.een verbod om halal te zwemmen is er niet dus is overal een halalstrand voor hun gedragingen.

de_hendrik | 19-04-19 | 13:22

Hoe dom kun je zijn, dat gaat nooit lukken. Het strand is niet van Den Haag, het strand is openbaar en voor ieder mens toegankelijk. En dan nog. Als er één groep is die storend optreed in zwembaden en op het strand, dan zijn het toch echt vaak moslimjongeren(m) die vrouwen begluren, lastigvallen en/of uitschelden. Laten ze daar eens iets aan doen.

Gravin v Kippenbouth | 19-04-19 | 13:22

In een heel fout Zuid-Afrika stonden ooit borden met "Blanke Gebied", nu zouden we hier "Moslim Gebied" krijgen? Het wordt met de dag gekker met die intolerante en discriminerende dwingelandjes.

DasNouJammer | 19-04-19 | 13:21 | 1

DasNouJammer | 19-04-19 | 13:21
Het kan nog veel gekker. En dat wordt het ook als "we" op deze voet verder gaan.
Tegen die tijd smeek je om rellende bezopen tokkies met hun "Eindhoven de Gekste".

chicago river | 19-04-19 | 13:41

Het hele probleem is, dat de mensen die er voor zouden willen en kunnen vechten aan hun pensioen toe zijn en denken (ik incluis) "apres nous". En de jonkies zien niets en doen niets. Ja, straks klagen. En niet om het één of ander, maar ik heb jaren gediend bij de actieve Nederlandse strijdkrachten.

artie | 19-04-19 | 13:20

Ik vindt dat nudistenstranden verder gepromoot moeten worden, misschien dat de moslims dan ook beseffen dat het niet nodig is om altijd als een cadeautje dubbel laags ingepakt over straat/ strand te moeten. Vitamine D is gezond voor iedereen!

Rest In Privacy | 19-04-19 | 13:20

Dit zijn nou van die dingen die helemaal geen issue zouden moeten zijn.

Een bijverschijnsel van een ánder probleem.

Namelijk de omvolking. Ga dát nou eens tegen!

Papa Jones | 19-04-19 | 13:20

Het heeft bijna een generatie geduurd voor linksdraaiers om alle sleutelposten te bezetten in de landelijke, de provinciale en de plaatselijke bestuursorganen, in het onderwijs en in de media. Het zal minstens zo lang gaan duren voordat al die moslimknuffelaars met hun rubberen knieën en ruggengraten weer van hun posten verwijderd zijn nadat het Gezond Verstand de macht in dit land heeft overgenomen (if, at all).
Dus hebben die weekdieren nog alle tijd om de islamisering van Nederland tot een goed & definitief einde te brengen.

Ik beklaag de generatie die onder dat juk moet gaan leven in een land dat ooit vrij was; vrij van achterlijkheid, vrij van primitief bijgeloof, vrij van barbarij, onderdrukking, vrouwendiscriminatie en homo-haat.

Ik zei het al eerder: wie onder moslims wordt geboren, wordt in een gevangenis geboren.

Peter Emile | 19-04-19 | 13:19 | 1

hear hear..!

telelezer | 19-04-19 | 13:22

Vraag dan asiel aan in een halalalalalalal - land ! ( het is maar een ideetje )

Minus Richels | 19-04-19 | 13:18 | 4

In hun eigen landen hebben ze schitterende stranden.

Uw Verzekeringsadvis | 19-04-19 | 13:33

@allen
U heeft allen gelijk. Ja. Halalalalalalalal gratis geld. Een deel daarvan gaat lalala linea recta terug naar lalala land van herkomst omdat ze het daar ook niet zelf kunnen lalala opbouwen en de onderhoudskosten voor de lalala moskee e.d. kunnen opbrengen.
.
Feitelijk betalen wij hier van ons belastingsgeld via de oetkiering mee aan het spekken van de schatkist en van de lalala-helhole landen daar.
En als ze met pensioen gaan, zonder ooit 1 poot te hebben uitgestoken, gaat men achter de geraniums zitten in de villa in dat pittoresk geboortedorpje net even naast Nador, en zullen zij in vloeiend Marokkaans (want geen woord Nederlands nog altijd) zeggen:
-"Dankjulliewel, Nederlanders!"- Wholla!

chicago river | 19-04-19 | 13:36
▼ 1 antwoord verborgen

Van mij mogen ze het doen. Moeten ze wel iedere wandelende brievenbus die ze zien arresteren. Dat mag tenslotte niet.

Landstorm | 19-04-19 | 13:17

Ze hebben al een eigen strand.... dat heet sahara.

Siegfrieds | 19-04-19 | 13:16

Wie denkt dat dit zo'n absurd plan is dat het daarom niet door zal Kunnen gaan; think again.
We hebben reedsch:
-gescheiden zwemmen m/v (en zelfs apart-islamitische groepen)
-bidkleedjes in bidruimtes op de Uni
-discussies over het tolereren van de kopvod onder den pet bij agenten (v)
-een Hogeschool (uni? Utrecht waarvan de M.R./Bestuur serieus voorstelde om gescheiden ingangen(!) m/v in te stellen, om zo de mohammedaanse medestudent op zijn/haar gemak te stellen.
-gisteren hoorde ik Van Amerongen zeggen: in Molenbeek had je nog 1 Paki die drank verkocht in het totale stadsdeel, en die is er na een molotovcocktail ook maar mee gekapt.
-enzovoorts enzovoorts.
-etcetera, etc. etc.
.
Dit strandje, dit stuk puur islamisme in Nederland, gaat er met behulp van onze "invoelende" tolerante politici ter mid- en linker- en extreem-linkerzijde gewoon komen.
Wij/Zij bestaat gewoon hoor. Het was er al en het wordt steeds omvangrijker. Recht onder je snufferd.
Wen er maar aan.

chicago river | 19-04-19 | 13:16

""een stuk zand vrijmaken om mensen met geheel bedekte huid te laten zonnebaden""
@ Van Rossem
Dit stuk "strand" is geheel gereserveerd voor moslims
youtu.be/5q58SWwwTes?t=11

telelezer | 19-04-19 | 13:16

Als die misselijke mocrojeugd daardoor wegblijft van de normale stranden dan zie ik een halalstrand als een aanwinst.

KielzogGrrrr | 19-04-19 | 13:15

Die vent is niet goed joh.

Kor Sakov | 19-04-19 | 13:11

Konden we maar terug in de tijd en meteen Polen en Tsjechen halen...
Of anders desnoods Mexicanen...

SterF... | 19-04-19 | 13:09 | 2

Is de coke ook goedkoper, voor wie daarvan wil snoepen.

Pelforth | 19-04-19 | 13:26

Bij elke keer moslim ellende (dus bijna elke dag) moet ik denken aan de dappere Poolse koning Jan Sobieski die indertijd Europa heeft beschermd tegen de totale mosliminvasie.
youtu.be/X8zCv0AHnCs?t=255
Maar nu worden we verraden door onze eigen laffe regenten en hun Brusselse meesters
Maar owee durf er niets van te zeggen, anders ben je een racist.
Mar ik zeg: "Liever Racist dan Landverrader..!"

telelezer | 19-04-19 | 13:31

De clash zal hoe dan ook plaats hebben. De verlichting blijft uit en de conservatieve islam wint terrein. Dit is onverenigbaar met onze normen.

Bill Cosby | 19-04-19 | 13:08 | 1

Dat is ook het doel van vervangingspolitiek...

Sliptong | 19-04-19 | 13:11

Wen er maar aan.

wiers | 19-04-19 | 13:03 | 2

En anders rot je toch op?

chicago river | 19-04-19 | 13:05

Waarom altijd verwijzen naar landen ver weg dat ze daar iets hebben en dat dat hier dan ook moet. Ver weg hebben ze ook de doodstraf, moeten we die hier dan ook maar gaan invoeren? Verweg kan je met een kind van 10 trouwen en een kind maken, moeten we dat hier dan ook maar gaan toestaan?

ikpislauwbier | 19-04-19 | 13:01 | 1

Past allemaal in de islamitische veroveringsleer: stad voor stad, dorp voor dorp, strand voor strand etcetera, etcetera.

Sliptong | 19-04-19 | 13:12

En die toespelingen van het andere geslacht...... dat zijn Henk of Klaas? Of Ali of Mohammed?

EUrofoob | 19-04-19 | 13:00

De klaagzang die je wist dat er komen ging. En maar blijven spreken over verrijking van onze cultuur... Niet van de moslims vragen om zich aan te passen aan de geldende cultuur waar ze blijkbaar wel zo graag willen profiteren van alle NIET MOSLIM voorzieningen en regels maar als puntje bij paaltje komt willen ze er net zo'n afgrijselijk hol van maken als ze vandaan komen.

WatZalIkErvanZeggen | 19-04-19 | 12:58 | 2

Het allerergste is dat wij Nederlanders totaal hulpeloos aan alle ellende zijn overgeleverd omdat we, sinds we, dankzij antidemocratische elementen (Balkenende-CDA) overgenomen zijn door de EU, geen eigen regering hebben die ons zou moeten beschermen maar ons volk auf Befehl van Brussel, te grabbel gooit aan de mosliminvasie.

telelezer | 19-04-19 | 13:07

@telelezer | 19-04-19 | 13:07: Als u het anders wil zal u naar Den Haag moeten afreizen en daar luidkeels protesteren tegen de gang van zaken. Maar dat doen nederlanders niet, en dan krijg je een regering die haar eigen gang gaat als "parlementaire democratie" en haar bevolking niet meer serieus neemt.

vlotterik | 19-04-19 | 13:39

Tot nu toe is de uitdijende religie van de vrede en haar uitingsvormen in Nederland geen enkele halt toe geroepen. Deze lijn extrapolerend en rekening houdend met de democratische middelen die beschikbaar zijn mogen wij dan aannemen dat 1. de lijn zicht zonder onderbreking voortzet of dat, 2. de lijn naar beneden wordt bijgesteld naar het niveau van 1984 om maar een jaartal te noemen ? Boe-roepen en boos reaguren vanaf de zijlijn is het realistische scenario. En verder: de jonge generatie weet niet beter.

A.S. Perien | 19-04-19 | 12:55

Dit is pas het begin... vergis u niet! Geef ze een vingen en zij pakken u hele hand.

Kipsnipdewip | 19-04-19 | 12:51 | 6

Hand is land, toch?

Bill Cosby | 19-04-19 | 13:00
▼ 3 antwoorden verborgen

Een moslim die ik in het park tegenkwam vertelde mij dat de hond die ik bij mij had haram was en dood moest. Ik heb hem aangeboden om dat met zijn blote handen te bewerkstelligen. Het is een Amerikaanse Stafford.

artie | 19-04-19 | 12:50 | 4

Whahhaha, laat je daarna wel ff je hond inenten?

MoonBeebe | 19-04-19 | 12:58

@A.S. Perien | 19-04-19 | 12:57:
En die kun je na een paar vette etensbeurten zelf opeten.
Cuy van het spit!
Een beetje zoals Chinezen met honden doen. Cirkeltje weer rond.

chicago river | 19-04-19 | 13:21

@chicago river | 19-04-19 | 13:21:
Doe even normaal zeg!

BaldEagle | 19-04-19 | 13:38
▼ 1 antwoord verborgen

Laat dat strand maar komen. en dan elke dag een oefening op het landen van het Korps mariniers die een strand moeten veroveren. Bier en Chips !!

dorstig! | 19-04-19 | 12:48

"Daarnaast geven met name vrouwen aan, dat zij in toenemende mate tijdens strandbezoek te maken krijgen met ongewenste toespelingen en toenaderingen van personen van het andere geslacht"
Oh, nou begrijp ik die van Doorn.
Hij wil geen Halal-strand.
Hij wil dat het strand verboden terrein wordt voor moslims.

Roadblock | 19-04-19 | 12:47 | 2

Juist, wij vrouwen hebben last van moslims die denken dat wij op het strand lastig gevallen mogen worden ( op straat trouwens ook) omdat wij in bikini liggen. Deze minkukels , vol met testeron kunnen zich dan niet meer beheersen. Dus ja, moslimvrij strand is een optie

MoonBeebe | 19-04-19 | 12:56

Stel: Bert Haanstra was nog onder ons (ff stil, Zwitsal) . En hij moest een film maken over Nederland.
-
Hoe zou die dan heten? 'ALLEMO' ???

bisbisbis | 19-04-19 | 12:46 | 3

Bij Alamo vochten de Texaanse strijders zich dood tegen de Mexicanen.
Dat zie ik hier NOG niet gebeuren.
Of bedoel je AllenMo?

Roadblock | 19-04-19 | 12:49

Precies waar ik bang voor was. Het was ook te ver gezocht en uitsluitend voor bejaarden. Ik zei hierboven ook niet voor niets: (effe stil, Zwitsal). Mag ik u verzoeken om even YouTube op te duiken en 'Alleman, Haanstra' in te tikken. Iets met Nederlandse eigenheid, waarschijnlijk van voor uw tijd. Ooit een begrip.

bisbisbis | 19-04-19 | 12:55

www.geenstijl.nl/5147270/the-summer-o...
Hehehe, wie zegt dat ik die film indertijd niet gezien heb?
U heeft 'Fanfare' waarschijnlijk ook met plezier bekeken?
Ik vond echter de woordspeling met The Alamo te mooi om te laten lopen.

Roadblock | 19-04-19 | 13:24

Met andere woorden: moslims gaan vrouwen deze zomer weer lastigvallen op het strand en een boerka/halal strand zou een enorm verschil maken.
Misschien moeten we de uitkeringen eens stop zetten, dan hebben ze ook geen tijd meer om naar het strand te gaan.

klowiepowie | 19-04-19 | 12:45 | 3

BINGO...!!!!! de waarheid mag gezegd worden !!!

Mich2007 | 19-04-19 | 12:46

Je bedoelt 'dan hebben ze geen geld meer om naar het strand te gaan'? Tijd hebben ze zat want werken gaan ze nooit doen! Roven en stelen levert meer op!

BaldEagle | 19-04-19 | 12:56

@BaldEagle | 19-04-19 | 12:56: 30% korten op de sociale voorzieningen bij overlast en groepsaansprakelijkheid. Lik op stuk. Moet je dan eens zien hoe snel de moskeeën erbovenop zitten. Van de uitkeringen betalen ze hun lidmaatschapsgeld en dat is dan niet meer mogelijk. Dikke ruzies in de moskee. Ali's hoerenzoon had de dames lastiggevallen en nu zit Mohammed zonder geld omdat Mohammed junior er ook bij was.

klowiepowie | 19-04-19 | 19:32

Hebben ze recht op!
Het zijn nota bene moslim soldaten geweest die Nederland bevrijdt hebben in 40-45!

Oepsie1234 | 19-04-19 | 12:44 | 2

Heheh lees eens iets over Marocchinate in Italie, en wees blij dat de marokkaanse 'strijders' ons niet 'bevrijd'hebben.
en.wikipedia.org/wiki/Marocchinate
"mostly targeted civilian women and girls (as well as a few men and boys)"

Roadblock | 19-04-19 | 12:52

Klopt, Kolonel Abutaleb en zijn amfibische 1e Marrekaanse mariniersdivisie hebben de Duitse legers bij Ardennen aan zee een vernietigende nederlaag togebracht.
Een en ander leidde tot een ongekende Marrochinate, die nog elk jaar blijmoedig wordt gevierd.
Hulde!., opdat wij nooit vergeten.

Pelforth | 19-04-19 | 12:54

Kalifaat achter de duinen is dus geen grap meer.
Daarna willen ze:
Halal winkelcentra
Halal speeltuintjes
Halal tuincentra
Halal meubelboulevard
Halal pretparken
Man hou toch op! Niet willen integreren, maar wel serieus genomen worden?
Als je niks wil meekrijgen van de Nederlandse samenleving, plak dan je ogen af of blijf lekker thuis.
Stop aub met dat drammerige, opdringerige apartheidsdenken.
Een Halalstrand is niets anders dan een ophokplicht voor moslima’s in lange lappen.
Die kerels lopen gewoon in zwembroek en gaan “even een stukje lopen”.......

Ruimedenker | 19-04-19 | 12:44 | 2

Hebt u recentelijk al eens in Rotterdam-Zuid rondgewandeld? Gewoon, op een lentedag?

bisbisbis | 19-04-19 | 12:48

Halal winkelcentra= hebben ze al
Halal speeltuintjes- hebben ze al

telelezer | 19-04-19 | 12:50

Haha dit keer zie ik de humor er wel van in! Wat zet die Arnoud zich flink voor lul zeg

born2killn00bs | 19-04-19 | 12:44 | 1

Komt u over 10 jaar nog maar eens terug...

A.S. Perien | 19-04-19 | 12:46

Nou, dat strand gaat er gewoon komen. Leer mij Nederlandse bestuurders kennen.

The7thGuest | 19-04-19 | 12:42 | 1

'Nederlandse bestuurders' = landverraders!

BaldEagle | 19-04-19 | 12:57

Hahahaha nee hoor we gaan geen strand inleveren voor deze onzin.
Je wist dat het zou komen, dit. Integratie en alles prima, maar uiteindelijk, zoveel is duidelijk, wil men toch bij een bepaalde kritische ondergrens proberen om ruimte in te gaan nemen voor Middeleeuwse mores. Ik zeg: Dit doen we gewoon lekker niet. Halal en alles prima, maar doe je maar lekker thuis.

Beste_Landgenoten | 19-04-19 | 12:39 | 3

Durf je erom te wedden dat dit binnen 20 jaar niet gebeurt ?

sprietatoom | 19-04-19 | 12:46

@sprietatoom | 19-04-19 | 12:46:
Genoeg ruimte op Rottumerplaat voor halal zonnebaden (kan dat?) en een eigen halal bootverbinding met de Eemshaven.

Beste_Landgenoten | 19-04-19 | 13:05

Bordje bij de ingang: "Slegs vir islam"
Ben benieuwd.

marcoplarco | 19-04-19 | 12:39 | 1

Dat bordje staat eerdaags bij de NL grens en over 10 jaar bij alle EU grenzen

telelezer | 19-04-19 | 12:52

Waarom geven we deze mensen niet gewoon een heel eiland? Rottermerplaat ofzo. Maar dan ook daar blijven en zichzelf bedruipen.

Arijane | 19-04-19 | 12:39 | 2

Het is waarschijnlijker dat de niet-moslims ineens allemaal op Rottumerplaat zitten.

SjonnieC | 19-04-19 | 12:47

Kromme redenering. Naaktrecreatie is verboden met uitzondering van het naaktstrand. Volgens dezelfde redenering wordt Moslimrecreatie overal verboden, behalve op het halalstrand. In dat geval Ben ik voor. Stel je voor, nergens hoofddoekjes, alleen op een klein stukje strand.

Koning Willy | 19-04-19 | 12:38 | 1

Daarbij mag je op een naaktstrand gewoon met je zwembroek of bikini aan gaan zitten, doorheen lopen etc. Maar iets zegt mij dat deze halalzuigers dat niet accepteren in hun halaltentenkamp.

Arijane | 19-04-19 | 12:57

6 juni 1944 zijn ze zeker vergeten in Den Haag?. Als je dit toe laat heb je straks ongecontroleerd bootjes die daar aan land komen met alleen maar moslim.
Vanuit door doorstoten naar het oosten want het westen is dan inmiddels al veroverd.

Denarius | 19-04-19 | 12:36 | 1

""ongecontroleerd bootjes die daar aan land komen""
@Denarius
Net als de mosliminvasie nu al op Lampedusa, en de Griekse eilanden,

telelezer | 19-04-19 | 12:57

Ik moet plotseling weer aan die dame uit het onderwijs bij WNL denken.
"De reden waarom veel allochtoonse jongeren zich geen Nederlander voelen is, omdat de Nederlandse samenleving hun ook afwijst als Nederlander."
Yeah, Right, en het feit dat deze 'mede-Nederlanders' hun uiterste best doen om iedereen te laten merken dat ze er niet bij horen, heeft daar allemaal niets mee te maken.
Kortom het is weer onze schuld.
Een apart stuk strand voor moslims zal zeker de acceptatie verhogen.
Kunnen ze daarna gaan janken, dat ze niet geaccepteerd worden op de rest van het strand.

Roadblock | 19-04-19 | 12:35 | 2

"Kortom het is weer onze schuld."
@ Roadblock
Maar ntuurlijk is het onze schuld, wij zijn immer minderwaardige haram varkens, honden en kk.hoerrrrren. Wij hebben de plicht om het Herrenvolk (de moslims) onderdanig van dienst te zijn, gratis te voeden, van gratis woningen en gratis zorg te voorzien en levenslang te onderhouden en daarvoor tot 70 door te werken. Want Mo zegt immers dat allah dat wil.
Ik ben Nederlander; Ik ben gek..!

telelezer | 19-04-19 | 13:02

@telelezer | 19-04-19 | 13:02:
Dat heet de Djizja in de Qur'an:
De belasting die ongelovigen moeten betalen om onder de 'bescherming' van de Islam te mogen vallen.

Roadblock | 19-04-19 | 16:13

Aantal inwoners Den Haag 2019: 538.000.
Aantal niet westerse allochtonen is 57%: 306.660
Aantal halalzeggers is 70%: 214.662
Aantal ploflims dat bereid is om geweld te gebruiken om het Westen te vernietigen 20%: 43.000
youtu.be/Ry3NzkAOo3s?t=78
Uw overheid heeft dus alleen al in Den Haag 43.000 (!) tijdbommen rondlopen. En de grens blijft open. Gaat u rustig slapen.

Frau Merkel | 19-04-19 | 12:34 | 6

@Frau Merkel | 19-04-19 | 13:28:
U weet toch aan welke kant Beste_Landgenoten staat?

BaldEagle | 19-04-19 | 13:42

@Frau Merkel | 19-04-19 | 15:42:
Read my lips: Z o n d e v a n u w t i j d.

Roadblock | 19-04-19 | 16:15
▼ 3 antwoorden verborgen

Je denkt op een gegeven moment met die linksigen niet erger kan maar jawel hoor ze kunnen altijd erger.

pa_niek | 19-04-19 | 12:33 | 1

pvde en met name Van Doorn is niet linksig, maar extreem conservatief, religieus en fascistisch (jij moet doen wat wij willen).

TheseDays00 | 19-04-19 | 12:37

't Is maar goed dat dit soort lieden niet de baas in Nederland worden,
dan krijgen we met de godsdienst islam te doen, die ons alle vrijheid zal ontnemen, de sharia gaat toepassen, de vrouwen en homo's discrimineren
( vermoorden) etc.

Daarom verwijt ik het alle politici hier, die ons de laatste 40 jaar met dit soort lui ongecontroleerd opgeknapt hebben en op een te softe en tolerante manier hun beleid hebben gevoerd en hen een bepaalde macht en vele voorzieningen in ons land te hebben gegeven, waardoor zij zich afzetten en misdragen.
Politiek: ga svp werken naar een verplichte remigratie, dan zal Nederland weer Nederland worden.
(Wat verneem ik nu? 40.000 Arabieren uit Libië en Syrië, 30.000 Somaliërs komen hierheen binnenkort ?? )

outdoor | 19-04-19 | 12:33

Prima plan om moslims apart op het strand te zetten. Weet ik waar ik niet wil zijn.

Eddy67 | 19-04-19 | 12:32 | 1

Hoewel..... al die moslims op dat strand en dan een fikse Tsunami net op die plek?

BaldEagle | 19-04-19 | 13:01

Kansloze missie maar mij houdt één ding bezig: wat zijn 'onesthetisch vormgegeven strandgangers'? Opmerkelijke uitspraak voor een politicus. Ik voel een godwin aankomen....

Amsterdamsko | 19-04-19 | 12:32 | 2

Als hij geen moslim was geweest, was de hele feministische #metoo meute nu bovenop hem gedoken, met Asha ten Broeke "Fatshaming" brullend voorop.

Roadblock | 19-04-19 | 12:37

Waar moeit die gefrustreerde droogkloot zich eigenlijk mee ? Er zijn nog altijd duizenden km's kust op het Arabisch schiereiland. Veel plezier op de boerka vakantie.

Lt-Kol Kilgore | 19-04-19 | 12:32

Deze imbeciel meent weer voor alle moslims te spreken. Ik kan je verzekeren dat dit niet zo - gaat het de iraniers maar eens vragen. Die hebben in de meeste gevallen echt geen moeite met drank, schaars geklede dames en (soms) varkensvlees.

Islamitische stranden: oprotten naar Saoedi-Arabie oid - ga daar maar aan het strand liggen.

(hint: de dames uit Saoedi gaan regelmatig naar dubai om daar - zonder burka/burkini oid - gewoon lekker los te gaan).

niemandindestad | 19-04-19 | 12:32

“Dit strand is mede mogelijk gemaakt door Qatar”
- kleding verplicht
- muziek verboden
- honden verboden
- 2 mannen verboden
- joden verboden
- contact met Nederland/Duits uitziende mensen verboden
- vis uit de kraam van Chris verboden
- zelf halal eten meenemen en de troep achterlaten
- geniet van uw afzondering

Ruimedenker | 19-04-19 | 12:31 | 1

Schapen ACHTER het prikkeldraad parkeren.

bisbisbis | 19-04-19 | 12:36

Veel van wat ik hier lees klinkt als zwak verweer. Begrijp het niet!

Rest In Privacy | 19-04-19 | 12:31 | 4

@Jos Tiebent | 19-04-19 | 13:26: Iedere dag Jos hoor je wel van een nieuwe eis van onze islamitische medelanders. Reacties hier; sputter sputter.... verbazing over zoveel lef... sputter sputter... gekker moet het niet worden, sputterdesputter Zij een eigen strand dan wij ook. sputter sputter..... Eis ingewilligd. Nieuwe eis, gesputter enz..... ingewilligd! Er zijn er die duidelijk zijn zeker wel. Niet dat dat verschil maakt maar het is minder frustrerend.

Rest In Privacy | 19-04-19 | 15:18

Spreekwoord - vinger- hand. Vul jij de sputters maar in.

Jos Tiebent | 19-04-19 | 16:35

@Jos Tiebent | 19-04-19 | 16:35: Vloeken mag niet. Het klinkt wel overtuigender. Wat wil je er nu mee zeggen vraag ik me af. Dat je het wel oké vindt dat ze eisen en blijven eisen?

Rest In Privacy | 19-04-19 | 17:17
▼ 1 antwoord verborgen

Wat is die Allah toch een mislukte prutserT! Man man man, hoe heeft hij voor elkaar gekregen om die bleekneusjes zó onesthetisch te scheppen dat ze zeer doen aan die tere moslimoogjes. 0 goddelijke bikinireeten!

Kapitein Stijlvol | 19-04-19 | 12:31 | 1

Ze zijn gewoon bang dat de aanblik van onze Hollandse meiden ze de 72 paradijselijke hoeri's zal doen vergeten....

bisbisbis | 19-04-19 | 12:38

Er is heel mooi zandstrand, van vele miljoenen vierkante kilometers beschikbaar voor ze. Hier bijvoorbeeld: goo.gl/maps/CD9kuCh87wnsCmZE6

Stormageddon | 19-04-19 | 12:30 | 1

Waar is de zee dan?

Julianalaan | 19-04-19 | 12:45

Dit voorstel is dermate lachwekkend dat ik Arnoud er serieus van verdenk stiekem
een PVV trol te zijn.

Flash | 19-04-19 | 12:30 | 1

Wacht maar, tot Krikke bukt...

bisbisbis | 19-04-19 | 12:39

Ga maar rustig door met dit soort idiote voorstellen. Hoe meer van deze ideeën, een hoe grotere de aanhang de FvD kan verwachten. Wordt het weer normaal in Nederland.

Westlander2017 | 19-04-19 | 12:30 | 1

Ach zoet zomer kind... Het is allemaal al lang verloren.
De baarmoeder bepaalt wie wint.

En het oude volk is compleet tandloos.
Solzhenitsyn schreef eens: "Velen vragen mij hoe het heeft kunnen gebeuren dat 60 miljoen mensen verschrikkelijk aan hun einde kwamen. Het simpelste en meest ware antwoord dat ik kan geven is dat men god verloor"

Of je met de arrogantie van een 14 jarige religie allemaal maar dom vind(zonder ooit de bijbel o.i.d gelezen te hebben), Het blijft een feit dat een volk dat niet in iets hoger dan zichzelf geloofd makkelijk ten prooi valt aan alles wat hem word opgedrongen. Vaak neemt de overheid de plek van god in. En alles wat eindigt op 'isme' wat de staat propageert word als gospel aangenomen.

KutFilosoof | 19-04-19 | 12:40

Offtopic:
Ik weet niet of de Tech & Games divisie rechts in het scherm gelieerd is aan GS, maar dat kritiekpunt op Anno 1800 over het "soms ongemakkelijk rooskleurig beeld van de geschiedenis" is precies wat er mis is met de PC game cultuur van tegenwoordig. En PC staat in dit geval niet voor personal computer.

citywok | 19-04-19 | 12:29

'onesthetisch vormgegeven'???
-
Zo'n Turkse uitgelubberde kinderfabriek met zo'n dikke jas tot op de enkels en een compleet ingepakte kop bij 27 graden Celcius, bedoelt u?
-
' conform hun eigen religieuze voorwaarden' op het strand recreëren? Ik heb het nog even nagekeken, maar laat de Koran nu niets zeggen over 'strand' of over 'recreatie'...
-
En DRIE maal raden waarom vrouwen niet meer topless aan de Scheveningse boulevardterrassen willen zitten (nog even afgezien van het stralingsrisico) : dat 'lastigvallen' komt voornamelijk door scooterklootzakjes en hun oudere broers....

bisbisbis | 19-04-19 | 12:28

Partij van de eenheid van, door en voor moslims. De apartheid is er niets bij.

spamzuiger | 19-04-19 | 12:27 | 1

Je hebt eenheid als in 'samen zijn we een' en je hebt eenheid als in 'Mobiele Eenheid'. Bij de ME mag je er ook alleen maar bij als je voldoet aan hun geloofsovertuiging.
De partij van de Eenheid is ook niet bedoeld om samen een groep te vormen maar om de eenheid in een apart clubje te bewaren waar je alleen bij mag als je hun geloof aanhangt.

Johanvb | 19-04-19 | 13:48

Altijd wel grappig hoe men “ons” onethisch noemt, en er weg mee komt.

Naar als je het woord “hun” gebruikt ben je ‘letterlijk Hitler’

Rare wereld leven we toch..

killRoy1982 | 19-04-19 | 12:27 | 1

Terwijl die Hitler dol op moslims was.
Bosniakken, Tsjetsjenen, Tataren, Abchazen etc..
Ze vochten maar wat graag mee in zijn legers.

Pelforth | 19-04-19 | 12:30

De moslim jochies en mannen willen dit niet. Zij kijken liever naar een schaars geklede mooie dame dan een een dik propje in een burka.

meneer der meneren | 19-04-19 | 12:27 | 2

Ja hoor, dat willen ze wel! De dikke proppen in burka's worden op dat halulstrand gezet en zelf gaan ze elders op het strand mooie vrouwen lastigvallen!

BaldEagle | 19-04-19 | 13:04

Beetje ongerelateerd maar interessant:

Is het iemand wel eens opgevallen dat als vrouwen voor iets protesteren dat ze dan vaak naakt gaan?

KutFilosoof | 19-04-19 | 12:26 | 2

ja,.. echter zijn dat 'de minder bedeelde vrouwen'

horsteknots | 19-04-19 | 12:28

Oh?, Protesteerden die femen vrouwen dan ergens tegen?
Het is net als met sommige reclame.
Aan het eind vraag je je af waar er nu reclame voor gemaakt is.

Roadblock | 19-04-19 | 12:29

Er was een tijd, enige decennia geleden, waarin het vooral in Scandinavië allemaal vanzelf leek te gaan. Als je in Denemarken naar het strand ging, dan had je stukjes conventioneel, stukjes topless en stukjes naakt als vanzelf náást elkaar en zonder bordjes. Ze kwamen er samen wel uit, de strandgangers.
Die tijden zijn voorbij, ook en vooral in Scandinavië. Want leven en laten leven bestaat niet meer. De gesel van de 'identity politics', het kankergezwel van de multikul, teistert het avondland en deelt het op in eigenheden, cultuureilandjes, safe spaces, bubbles, die elk met hun eigen taal, hun eigen goed en kwaad, mooi en lelijk, waar en onwaar elkaar te vuur en te zwaard bestrijden. En juist de eigenheid, onze eigenheid, die deze kakofonie mogelijk maakte delft daarbij het onderspit.

Schoorsteenveger | 19-04-19 | 12:26 | 1

Verdeel en heers, de elite van 2000jr geleden werkt nog volgens dezelfde gedachte.

Ton8695 | 19-04-19 | 12:29

De maakbare inclusieve samenleving is een flinterdun vaasje dat alle partijen nodig heeft. Met de islam kan dat helaas niet want die is uber uber de beste van allemaal.

Willem_Oltmans | 19-04-19 | 12:26

Dit is precies hoe de verderfelijke islam werkt: als ze in de meerderheid zijn wordt de democratie afgeschaft

Eddy67 | 19-04-19 | 12:25

Hm, ik heb de keren dat ik op een naaktstrand lag in de randstad nooit gemerkt dat onze moslim mede-Nederlanders zich er onprettig bij voelden.
Sommigen kwamen wel 3 keer langs lopen, om de dames eens goed te zien.

Roadblock | 19-04-19 | 12:24 | 2

Ik was eens met drie vrouwen bij een zwemmeertje. Slechts enkele meters van ons vandaan stonden drie Marokkaanse jochies zich nog net niet af te rukken.

meneer der meneren | 19-04-19 | 12:32

@meneer der meneren | 19-04-19 | 12:32:
Inderdaad, die hele hypocriete ideologie gaat er van uit, dat mannen zich op elke vrouw storten die in hun bereik komt.
Mohammed is een onfris voorbeeld hiervan.
Lees eens in de Hadith hoe vaak de engel Gabriel weer met een stukje regelgeving moest komen om de onrust in zijn eigen harem (hij had zelf 13 vrouwen, terwijl een moslim er maar 4 mocht hebben) op te lossen.
De eigen vrouwen worden van jongs af aan bewaakt en ingepakt, dus een moslimjongere staat stijf van de frustratie.(No pun intended)
Als je ze dan ook nog vertelt dat ongelovige vrouwen eigenlijk hoeren zijn, is de cirkel rond.

Roadblock | 19-04-19 | 16:21

Van Doorn maakt een grote denkfout; het strand van Scheveningen en Kijkduin is niet exclusief voor Hagenezen. Dus een stuk claimen op basis van de bevolkingssamenstelling van Den Haag raakt kant nog wal. Sowieso is het strand van iedereen en als het je niet bevalt blijf dan lekker weg.

witwas | 19-04-19 | 12:23 | 1

Strand is inderdaad ‘openbare ruimte’

Dus als ze moeite hebben met de ‘openbare ruimte’ (wat zo is, want waarom zou je jezelf dan toch afschermen),

Dan is dat geheel hun eigen keuze.

Want ja, Islam is een keuze..

Net zoals vrijheid dat is..

killRoy1982 | 19-04-19 | 12:29

Apartheid 2.0

Dr_antonickx | 19-04-19 | 12:23 | 4

Reversed apartheid. Jezelf achterin de bus zetten omdat je niet voorin wil zitten.

Johanvb | 19-04-19 | 12:28

@Johanvb | 19-04-19 | 12:28:
-
... en je er dan op beroepen dat je daar noodgedwongen wel moét gaan zitten, vanwege het onleefbare klimaat door de veelheid van ongeletterde lieden vóór in de bus ...

bisbisbis | 19-04-19 | 12:33
▼ 1 antwoord verborgen

Het valt me op dat de Islam echt alles haat wat ook maar een klein beetje plezier in het leven brengt. Toch best bijzonder dat het zo'n populair geloof is. Nog bijzonderder dat moslims zich nestelen in een deel van de wereld waar ze alles haten. Nog bijzonderderder is dat dat vrije deel van de wereld het geloof van haat met open armen ontvangt en zich laat gijzelen door het geloof van haat. Islam... de parasiet die niks komt brengen, maar alles komt halen.

Ton8695 | 19-04-19 | 12:23 | 4

Ik snap ineens waarom like zo gek op moslims is...

Retepsteeltje | 19-04-19 | 12:25

@Kaas de Vies | 19-04-19 | 12:24:
En angst, het hiernamaals oordeelt over u. Ben gewaarschuwd.

Bill Cosby | 19-04-19 | 13:06
▼ 1 antwoord verborgen

Doe maar! Dan zijn de zwembaden weer van ons!

Rest In Privacy | 19-04-19 | 12:23

Er moet vast wel een veldje voor ze te regelen zijn dat zwaar verontreinigd is met nucleair of chemisch afval.

obominotie | 19-04-19 | 12:23 | 2

Dat is te regelen hoor! Bij Vink in Barneveld.

Rest In Privacy | 19-04-19 | 12:25

En wat niet is kan nog komen!

BaldEagle | 19-04-19 | 13:07

Ongewenste toespelingen en benaderingen vanuit het andere geslacht. Volgens mij bedoelen ze sissen en kech roepen. Anywayz, hun eigen moslim-zwemavonden in de grootstedelijke zwembaden hebben ze al met asociaal gedrag kunnen afdwingen, nu stukken strand als no go area willen toe-eigenen. Persoonlijk vind ik dat als je zoveel waarde hecht aan een berg zand je net zo goed terug kan gaan naar je thuisland, zand zat en allemaal hallal.

Binnenbaan | 19-04-19 | 12:22

De status van onze Grote Steden zijn het resultaat en het product van 40 jaar wanbeleid,leugens en landverraad van VVD,D'66,CDA,VVD PvdA, GL en CU. Met de fanatieke multi culti SP op de flank. De autochtone Hagenaars hebben ooit via de stembus willens en wetens dit mede over hun stad afgeroepen. Ik ben er geboren en getogen (geweest) en als ik er kom,zie een misvormde, zielloze kolos weerzijde de invalswegen liggen. Ik moet ver Benoordenhout,de Vogelwijk in om me niet in een Noord Afrikaanse,door de islam overgenomen stad te wanen. Van Doorn is van de gegroeide politieke cultuur -lees waanzin- een giftig eindproduct.

hertogvanzottegem | 19-04-19 | 12:21

Prima. Is Rottumerplaat een idee?

Mammeloe | 19-04-19 | 12:20 | 2

NEE! Marokko en Turkije! Zand en strand genoeg! En niet meer terugkomen!

BaldEagle | 19-04-19 | 13:09

Zolang de zeespiegel blijft stijgen is dat een win-win. Wel hek er om heen dan.

Jos Tiebent | 19-04-19 | 13:17

Kom, geef die mensen een eigen strand en verder zand erover.

Mr_Natural | 19-04-19 | 12:19 | 2

cynische mode of nsb-er u mag natuurlijk zelf kiezen.

hertogvanzottegem | 19-04-19 | 12:22

Wél zelf die kuil graven, graag...

bisbisbis | 19-04-19 | 12:40

Pfff weer zo'n MOSLIDIOOT, die zand in onze ogen wil strooien.

BoerinFrance | 19-04-19 | 12:19

Terug naar de basis, mensen. We zijn al zo gewend aan deze idioterie dat het inmiddels lastig voor te stellen is dat we ook zonder kunnen. Als er vanmiddag een vent met een paarse puntmuts op binnenkomt bij Lobith en maar 25% gaat verkondigen van waar de islam voor staat, krijgt hij niet al deze ruimte en aandacht. Met zachte hand zou meneertje naar een instelling worden gebracht.

Poesmobiel | 19-04-19 | 12:18

De meeste moslimlanden hebben eindeloos veel strand. Pleur op. Ga daar in je boerkini zitten

namensmijnhond | 19-04-19 | 12:18

op Rottumerplaat is nog een geschikt plekje.

Ollie B. Bommel | 19-04-19 | 12:18

Komen ze uit een zandbak, willen ze er hier wéér een voor zichzelf.

Schoorsteenveger | 19-04-19 | 12:18

Van marginaal naar 57% in 50 jaar maar mensen die al decenia NWO, Kalergi en omvolking schrreuwen worden nog steeds weggezet als aluhoed.

HdJ | 19-04-19 | 12:17

All animals are equal but some are more equal than others.

arabes_eut_domus | 19-04-19 | 12:17

57% van niet westerse allochtone afkomst.(!!!???) Soms vraag je je af of bijna heel (landelijk) politiek Den Haag zijn ziel de laatste 50 jaar heeft verkocht aan Saoedi-Arabië o.i.d. Volslagen gestoord!

benjeallanggek | 19-04-19 | 12:16 | 3

Google op, kalergi..

Ton8695 | 19-04-19 | 12:19

Wel een beetje nuanceren, daar zitten net zo goed chinezen tussen

menage | 19-04-19 | 12:23

Ik wil ook een eigen stuk strand.
Lekker in mijn blote reedt, karbonaadjes op de bbq, bier, tieten, vloeken, hond mee, eigen parkeerplaats, alleen Utregfans, géén pottekijkers.
Weg met al die andere mensen die óók een leven hebben.
Niks gezelligheid met andere badgasten!
Ksst wegwezen, laat mij met rust!
Ik heb er gewoon recht op.

Ruimedenker | 19-04-19 | 12:16 | 2

En natuurlijk een eigen kuil

namensmijnhond | 19-04-19 | 12:27

Neem een tuin!

BaldEagle | 19-04-19 | 13:10

Arnoud is een lul. Daarnaast klopt zijn vergelijking niet. Op een naaktstrand hoef je niet naakt, maar het mag. Wat Arnoud wil is een halalstrand waar alles hahal is, waar je dus niet met zwemkleding aan naast je vrouw mag liggen. Dus halalstrand = (alleen) halal + niets. Naaktstrand = alles + naakt.

Bab01 | 19-04-19 | 12:16

En als ik even verder denk dan is dit halalstrand verboten voor kafirs.. geen doorgangsrecht zoals dat op het gehele strand geldt? Zie je het voor je? Omlopen omdat moslim-prive strand.

horsteknots | 19-04-19 | 12:16

IK snap het niet, ze zijn onesthetsich, maar worden wel lastig gevallen.

Daarnaast weten we natuurlijk ook wel wie er dan precies lastig valt. Dus als die groepen dan ook lekker optyfen naar dat andere strand, dan lijkt me wel dan wel een win win voor onze onesthetische medemens. Maar wedden dat die daar dan niet te vinden zijn.

menage | 19-04-19 | 12:16

Ik vind dat dikke halalvrouwen in zwarte lappen niet meer buiten mogen komen. Het kleurt slecht bij de bomen, de bloemen en de vogels. Onesthetisch.

JvanDeventer | 19-04-19 | 12:14 | 2

'Onesthetisch'... is dat hetzelfde als misselijkmakend?

BaldEagle | 19-04-19 | 13:11

Henk Bres... kom er maar in!

Mich2007 | 19-04-19 | 12:13

1. Nee
2. Nee
3. Nee
4. Nee
5. Nee. Daarom.

Koffiepauze mensen?

42 | 19-04-19 | 12:13

Kwam toch niet veel meer op het Scheveningse Strand!Veels teveel kwallen!

Nasdsrovj | 19-04-19 | 12:12

Ik snap moslimvrouwen wel dat ze niet in bikini gaan.
Iedere keer je rug scheren is veel werk.

HoerieHarry | 19-04-19 | 12:12

En wat zoeken ze op het strand? De meesten hebben al een lekker kleurtje en kunnen niet zwemmen.

Mr_Natural | 19-04-19 | 12:12

En zó werkt dus integratie - met dank aan wegkijkend links.
-
Salamiplakje voor salamiplakje zal de islamisering Nederland door de strot gewurgd worden.
-
Binnenkort in dit theater van de onmacht: het 'Judenreine' strand , de 'kuffar-vrije' wijk, de Albert Heijn die geen alcohol meer durft te verkopen en de eigen "Muttaween' ( religieuze buurtwachters)
-
Niet de beste weergave van Peter Hammonds ''Fasen van islamisering' westerse-beschaving.org/hedendaagse-dr..., maar het is in ieder geval begrijpelijk Nederlands):
-
westerse-beschaving.org/hedendaagse-dr...

bisbisbis | 19-04-19 | 12:09

Dus... 70% van 57% maakt dus dat op dit moment 40% van Den Haag moslim is...
We kunnen er nog een beetje lacherig over doen, maar geef het nog tien/twintig jaar, en dit gaat naar de 60+ procent... En tja, dan kan je dus ook dat soort 'inclusiviteits stranden' maken.

Nederland gaat kapot aan dit soort mensen die onder het mom van religieuze vrijheid alles, maar dan ook alles naar de klote mogen helpen. Eeuwen van vooruitgang in het Westen, wordt ff binnen een paar decennia totaal naar de tiefus geholpen...

GSHiveMind | 19-04-19 | 12:08 | 6

Precies! En daarom hebben mijn zoon en schoondochter (ICT-er en arts) al vergevorderde plannen om te emigreren naar Canada. En als ze daar eenmaal zijn dan vertrekken wij waarschijnlijk ook. Met een bloedend hart, dat wel...

Here's Freddy | 19-04-19 | 12:26

@Here's Freddy | 19-04-19 | 12:26:

Ook daar sluipt de islam de samenleving binnen, weliswaar niet in hetzelfde moordend tempo als in West-Europa maar toch ook gestaag.

sprietatoom | 19-04-19 | 12:32

Ik denk eerder aan meer dan 70% op dit moment al, de statistieken zijn gebouwd op onjuiste indelingen en verkeerde aannames. Bewust vanzelfsprekend.

kindapaas | 19-04-19 | 12:58
▼ 3 antwoorden verborgen

Yoe! Pinguins in de Noordzee.

drs. P | 19-04-19 | 12:08

"The_Great_Replacement" is maar een theorie hoor, of zoals op Wikipedia wordt gesteld een "a nationalist right-wing conspiracy theory"!11!

U kunt rustig slapen.

Diddykong92 | 19-04-19 | 12:07

Nee!... gewoon Nee! ophoeren naar je eigen heimat kan je nu.
Hagenaars en Hagenezen is al onze zwembaden en het Zuiderpark al ontnomen door dat halal dramtuig! Klaar nu! Basta! geen religie op het strand!
Nudist zijn is geen religie!
Tussen nudisten mogen ook wel gewoon mensen in badkleding liggen.
Opbokken dus met de drogreden van minderheidsgroepje.

Welles! Nietes! | 19-04-19 | 12:07 | 1

We.Zullen.Ze.Zelf.Moeten.Verdrijven!

BaldEagle | 19-04-19 | 13:15

Belangrijk verschil: naaktstranden zijn ooit gecreëerd voor mensen die ZELF graag naakt wilden recreëren. Zonder dat anderen daar aanstoot aan zouden nemen. Je mag ook gewoon met badkleding dacht ik. Maar dit is iets heel anders! Dit is geen ruimte voor je zelf creëren maar de ruimte van anderen inperken. Typerend voor deze bevolkingsgroep.

Als je niet blootgesteld wilt worden aan onbedekte lichaamsdelen dan moet je gvd gewoon niet naar het strand met lekker weer. Simples.

Gen. Maximus | 19-04-19 | 12:07

Kunnen mooi de Groen links feministen in hun Boerka cultuur gaan snuiven.

zeertegendradig | 19-04-19 | 12:06

Als je een dagje op het strand bent geweest in een boerka, zou je dan 's avonds een zongebruind rechthoekje rond je ogen hebben?

Mr_Natural | 19-04-19 | 12:05 | 2

Is weer eens wat anders dan een zwarte balk voor de ogen.

El Rico Grande | 19-04-19 | 12:07

Daarom dragen ware moslims ook nog een gaasje voor de ogen, anders wordt het al snel te sletterig.

zeertegendradig | 19-04-19 | 12:08

Zucht........ zo ver is het al gekomen met de stad waar ik geboren en getogen ben, die mooie stad achtah de duinuh, zeg maar.

57% van de inwoners is van niet-westerse herkomst, waarvan ruim 70% moslim. Ik, en mijn mede Hagenaars en Hagenezen, ben verworden tot een minderheid in mijn eigen stad.

En je ziet het allemaal langzaam maar zeker gebeuren: niet het aanpassen van de moslims aan westerse normen en waarden, het zich gestaag ontwikkelen van een soort van liberale, westerse variant van de islam, nee, wat aan het gebeuren is, is dat achterlijke, middeleeuwse, islamitische normen en waarden opgedrongen worden aan de oorspronkelijke inwoners van Nederland. Nu eisen ze een "halalstrand", en als dat eenmaal een paar jaar bestaat, zal er geëist worden dat het nudistenstrand opgeheven wordt, weer een paar jaar verder dat het hele Scheveningse strand halal wordt, enzovoorts enzoverder.

Ik blijf het zeggen: je kunt een beperkte populatie wezensvreemde lieden in je land integreren, of het nou Eskimo's, Tataren, Hottentotten, of moslims zijn. Maar bij 1.000.000+ moslims (and counting) op een totale bevolking van 17 miljoen lukt die integratie niet meer, dan volgen parallelle samenlevingen en volgt er druk op de oorspronkelijke bevolking om te conformeren.

Triest.

Dr_Johnson | 19-04-19 | 12:05 | 3

Ik begrijp precies hoe je je voelt! Heb mijn Den Haag al een aantal jaren geleden bewust de rug toegekeerd omdat ik deze verloedering niet meer aan kon zien! Kan er ook om janken!

BaldEagle | 19-04-19 | 12:10

U en ik gaan nog mee maken dat de complete Schilderswijk, Transvaal en Laakhaven uit islamieten bestaat. Vrij gemaakt van andersdenkenden, met de actieve medewerking van ambtenaren, bestuurders en politici, afgedwongen door de politieke nazaten van van Doorn.
-
En voor wie denkt dat het 'allemaal zo'n vaart niet zal lopen': doe je ogen open.

bisbisbis | 19-04-19 | 12:18

Zo is het dr. Johnson, ik vind ook niet dat we gastvrij zijn (geweest) maar onderdanig.

Ik vond het vroegâh ook nogal irritant als zo'n multicultifanaat begon te kwezelen over de mooie dingetjes van andere culturen maar absoluut allergisch voor de vraag of we hiermee ook "niet mooie dingetjes" zouden krijg.

Maah, sorry gauzâh, ik denk.auk day nul-zeivetag verleide tèd.

nikolaos | 19-04-19 | 12:53

De meeste Halal dames hebben een chronisch vitamine-D tekort. Dit zijn de symptomen.
Vermoeidheid
Zwakheid
Letsel oplopen bij een duwtje of stootje
Pijn aan gewrichten en spieren ook bij geen overbelasting
Spiertrillingen of krampen
Lusteloosheid
Hyperventilatie bij stresssituaties
Zwetend wakker worden in de nacht door angstaanvallen of nachtmerries
Overgevoelig of bloedend tandvlees

God heeft ons niet voor niet geschapen zoals we zijn toch?
Anders waren we wel behaard geweest als apen.

Hiesjes | 19-04-19 | 12:04 | 1

Is wel grappig eigenlijk, de mens is geëvolueerd vanuit de aap. Dan geldt de "normale verdeling" op ieder meetmoment. Sommige wat meer, sommigen wat minder aap. Dat mag dan weer niet van de biologisch racistische linkschmenschen; we zijn allemaal gelijk. Maar niet zo gelijk dat we allemaal koning en koningin zijn met een stoet prinsjes en prinsesjes met bijbehorende off-shore bankrekeningetjes en onroerend goed hier en daar. Ik wacht nog steeds op de "betere uitleg" waarom we op dit moment het beste systeem ooit hebben; zelf vind ik Khasaria veel beter maar dat mocht niet van de Byzantijnen en de kameelridders.

kindapaas | 19-04-19 | 13:06

Als mensen het woord 'conform' gebruiken duidt dat altijd op iets verkeerds!

Einde van de Domheid | 19-04-19 | 12:03

Waarom een strand omvolken? Ze zitten toch allemaal alle zomermaanden en langer in Turkije, Marokko etc. Lekker rustig.

Robin Hood | 19-04-19 | 12:03

Als ze het scootertuig ook daarheen weten te dwingen in de zomermaanden dan ben ik voor. Dan hebben Nederlanders zonder 'x-' ervoor er eindelijk eens een poosje geen (over)last van.

Schulzie | 19-04-19 | 12:03 | 1

Het scootertuig ìs al op normale stranden. Sommigen (met verrekijkers) op de promenade, anderen op het strand de observaties per telefoon binnenkrijgend.

Einde van de Domheid | 19-04-19 | 12:05

500 meter uit de kust daar is plek zat. en lekker koel.

hatschjoe | 19-04-19 | 12:02

En dan een politieke partij die roept: akkoord, mits...! (... er ook een strand komt voor uitsluitend blanke Nederlanders). Kijken wie het eerst in de gordijnen hangt.

Jos Tiebent | 19-04-19 | 12:02

En het verschil is natuurlijk dat op een nudistenstrand ook geklede mensen mogen komen want gewoon openbaar Maar op een halalstrand natuurlijk alleen reine mensen en geen kaffers of bikini's, dus besloten

batvoca2 | 19-04-19 | 12:02

De Rottumerplaat zou een mooie plek zijn.

mondkapje | 19-04-19 | 12:01 | 1

Helemaal niet! Rottumerplaat is een natuurgebied en daar hoort geen VUIL!

BaldEagle | 19-04-19 | 13:16

Als er dan ook maar een strand komt voor westerse mensen en dus niet voor moslims

Want al die rukkende allochtonen, vooral moslims afkomstig, wordt je ook niet vrolijk van op de stranden en zwembaden. Die liggen de hele dag te masturberen onder een kleedje, waar ook kleine kinderen lopen. Ga je naar de badmeester toe en klaag je er over, krijg je te horen dat ze daar niks aan kunnen doen, dat is hun cultuur en als ik er wat van zegt verteld de badmeester, dan ben ik een racist en discrimineer, dat krijg ik dan te horen van mij leidingsgevers en allochtonen.

Niet links | 19-04-19 | 12:00 | 1

Weet dat je het niet zo bedoelt links. Sorry! Kan me naar velen richten hier ook. Maar Ik ´lees´ een zweem van overgave in je reactie. Het is zo tam allemaal. Vloeken mag niet. Zou het beter begrijpen.

Rest In Privacy | 19-04-19 | 12:35

Stapje voor stapje totdat je ineens beseft dat je niet meer terug kunt, zo gaat het met de islamisering. Maar we blijven massaal stemmen op pro-immigratie partijen dus deze islamisering is geheel democratisch.

sprietatoom | 19-04-19 | 12:00 | 1

Van velen weet ik niet wat ze liever hebben. De reacties op de Passion (gisteren) dus christelijk, doen me twijfelen. Liever de islam? Ze weten het cultuur christendom niet te scheiden van de religieuze christendom. Fulmineren alsof Reve de kroon niet gegund wordt. Tja.. en dan dit....

Rest In Privacy | 19-04-19 | 12:26

Zeg, is dat geen false flag, die Van Doorn? Met zulke vrienden heeft de islam in Nederland geen vijanden meer nodig.

jan cioran | 19-04-19 | 12:00

Lach er maar om, maar beetje bij beetje, voetje voor voetje, baardhaar na baardhaar wordt de publieke ruimte veroverd en geconsolideerd door de vertegenwoordigers van de meest vredelievende en tolerante religie op aarde.

batvoca2 | 19-04-19 | 11:59 | 3

De moslimvrouwen, vooral diegenen die hier zijn geboren, zullen het niet zover laten komen.

Organische evolutie | 19-04-19 | 12:05

@Organische evolutie | 19-04-19 | 12:05:

Onzin, die zullen vooraan staan om dat juist op te eisen pardoxaal genoeg.

sprietatoom | 19-04-19 | 12:09

@Organische evolutie | 19-04-19 | 12:05: moslims die hier geboren zijn, trekken juist na een tijd die oorlogshelm op. Of ze gaan helemaal bejurkt en bekopvodt. Vorige week zelfs de eerste burka hier opgevallen, een 20er in zijn jurk met aan de ene kant zn verlepte, volledig in het zwart gewikkelde moeder (of minnares), rechts van hem zijn jonge, in textiel gevangen ogen. Dat is namelijk het enige menselijke wat ik kon zien, haar ogen. En die stonden niet blij, in tegenstelling tot die van meneer. Die glunderden hoor, hij was het superieure baasje. In zn belachelijke slavendrijver jurk...

Acar_ketimun | 19-04-19 | 15:06

De maakbare inclusieve samenleving is een flinterdun vaasje dat alle partijen nodig heeft. Met de islam kan dat helaas niet want die is uber uber de beste van allemaal.

Willem_Oltmans | 19-04-19 | 11:59

De maakbare inclusieve samenleving is een flinterdun vaasje dat alle partijen nodig heeft. Met de islam kan dat helaas niet want die is uber uber de beste van allemaal.

Willem_Oltmans | 19-04-19 | 11:59

Ha ha ha ! Geef ze toch hun zin; dat is de defacto invoering van apartheid in Nederland. Ik zie het bordje "Slechts voor Moslims"al staan. Wij willen zo graag " democratie" nou dan krijgen wij ook democratie. 57% van de Haagse bevolking is kennelijk Mohammedaan.Laat ze zich lekker in hun eigen wereld opsluiten. Ik zou zeggen: Steunen dit plan! Hoe eerder hoe beter !

Eendragtmaaktmagt | 19-04-19 | 11:58

Waarom zou iemand eigenlijk überhaupt naar een strand willen?

Ichneumonidae | 19-04-19 | 11:58 | 2

Mwoah, met palmbomen, een ligstoel een boek en een obert die cocktails brengt.

knutsel_ | 19-04-19 | 12:13

In de zomer niet, in het najaar en in de winter wel! Lekker uitwaaien met de honden! Geen strandtenten, geen allochtonen, niks! Heerlijk!

BaldEagle | 19-04-19 | 13:18

Niet vallen over 57% waardoor Nederlanders een minderheid zijn in eigen stad maar over de gevolgen daarvan.
Dit is de toekomst, nu word er nog gelachen en over een paar jaar is het eerste strand een feit. Ik ben niet per se tegen dat strand maar wel tegen die 57% (en groeiende).
*Doet Het Dorp van W. Sonneveld opzetten.*

BootleggersSmurf | 19-04-19 | 11:58 | 4

@BaldEagle | 19-04-19 | 12:14:
Die mensen zijn echt knettergek. Flink deugen, zodat je misschien als laatste op het schavot moet.
En spreekt zo'n druif over 'valse tegenstellingen'; die tegenstellingen zijn er ondertussen gewoon, alle pogingen tot integratie ten spijt. Wel de melk en honing, maar niet de plichten die er bij horen.

Rest In Privacy | 19-04-19 | 12:20
▼ 1 antwoord verborgen

Hoe kan het toch zijn dat die half doorgeslagen Nederlandse bekeerlingen met de meest achterlijke gedachtes komen. Als die Arnoud of hoe heet die debiel eens langsrijd in de hoerenbuurt in Den haag, dan zie je daar een legioen aan moslims marcheren en die gaan daar echt niet heen om het woord van Allah te verkondigen. Hoe verzin je het, een Halalstrand, mylittlemoslima ook zo'n knaller.. bidkleedjes voor kleine kindertjes en ga zo maar door met die achterlijke hersenspinsels. Ik zou wel in een of ander Arabisch land een naaktstrand willen kan dat ook? Ergo ik zou die Arabieren eens de les willen lezen hoe ze in hun eigen land moeten leven, mag ik dat of word ik ook van een flat af gepleurd? Het is godverdomme toch wel een keer genoeg nou he.

myrna1965 | 19-04-19 | 11:57 | 7

@BaldEagle | 19-04-19 | 13:24: heerlijk he hier in Nederland, iedereen mag een mening hebben, die van mij is dat er hier in Nederland geen plaats is voor het Islamitische gedachtengoed, extreem of niet extreem. Achterlijke cultuur met walgelijke gebruiken.

myrna1965 | 19-04-19 | 13:48
▼ 4 antwoorden verborgen

Jaren terug op vakantie geweest in Maleisië. Op een gegeven moment zaten we in een resort waarvan een aantal woningen in eigendom van Saudie-Arabie zijn. Wij zaten daar 's avonds onderling als groep met elkaar te dansen en te drinken. Je zag de Saudische dames gesluierd in nog net geen boerkinie op afstand kijken. Volgens mij hadden ze zoiets van 'Ah, dus zo kan het ook'.

Atlantis-95 | 19-04-19 | 11:57 | 3

Nee, die dachten 'wat zijn dat voor een ongelovige zwijnen, gelukkig dat wij niet zo zijn'

batvoca2 | 19-04-19 | 12:04

Die vrouwen/meisjes zijn onze enige hoop; dat ze zo tabak krijgen van dat bekrompen, achterlijke leventje dat ze als broedmachine en 2e-rangs burger moeten leiden dat ze die cultuur en die figuren de rug toekeren en gewoon mee gaan doen met de rest van Nederland. Maar da's niet eenvoudig en ook levensgevaarlijk voor ze. En toch blijf ik hopen... Weg krijgen we ze niet meer dus dan maar de emancipatiemolen eroverheen.

Graaisnaaiert | 19-04-19 | 12:09

@Graaisnaaiert | 19-04-19 | 12:09: gebeurt al. Deze week werd er weer bericht over 2 SA zusjes, op de vlucht voor hun mannelijke familieleden naar Georgië. Waar die laffe dictatortjes nu ook zitten, dr jacht moet en zal doorgaan. Dar is namelijk eervol, je eigen vlees en bloed achterna zitten en afslachten als een hondsdol wild beest.

Acar_ketimun | 19-04-19 | 14:59

Lekker naar Turkije en Egypte dan zou ik zeggen... gratis vlucht met corendon als oprotpremie... everybody happy

CharlieMann | 19-04-19 | 11:57

Dit is nu precies de reden dat ik weg wil uit Europa .

Hebbiehemookweer | 19-04-19 | 11:56 | 1

U bedoelt naar een niet-EU land! Dat gore Brussel is de bron van al het kwaad, daar moeten we vanaf!

BaldEagle | 19-04-19 | 12:19

Toneelstukken, Carbaret, Muziek volgens de islam. Sport-douchen volgens de islam. Vrouwen met compleet tenue in het zwembad volgens de islam, schilderijen, tekeningen en cartoons volgens de islam....
En ben je daarop tegen ? Polulist, Fascist, Racist, Xenofoob, Klimaatontkenner. En een eigen mening ?

Kamervraag | 19-04-19 | 11:56 | 1

Maar discrimineren? Dat doen alleen de blanke Nederlanders hoor. Uit het niets komt dat steeds, want in dit land een vreemde en ziekelijke woestijn psychose importeren is normaal. Daar kritiek op hebben is racisme. Bedankt linkse luizen, voor het kunnen laten groeien van islamitisch racisme. En dat maar blijven ontkennen om slachtoffertje te kunnen spelen.

Acar_ketimun | 19-04-19 | 14:57

“Never interrupt your enemy when he is making a mistake”
Zodra moslims beginnen of demografische samenstellingen, hun achterlijke zandgeloof en andere zaken die voor de volle 100% aan massa-immigratie te wijten zijn is het beter om het op zijn vrije beloop te laten. Des te sneller komt het anti-westerse en totalitaire karakter naar boven en kan je heel het zooitje opdoeken.

HaatAth3ist | 19-04-19 | 11:56 | 1

Dat dachten ze in het MO - bij de komst van de arabische veroveraars - ook.

HogeNood | 19-04-19 | 12:20

In de Telegraaf:
„Daarnaast geven met name vrouwen aan dat zij in toenemende mate tijdens strandbezoek te maken krijgen met ongewenste toespelingen en toenaderingen van personen van het andere geslacht.”

Vraag ik me af of in die dadergroep ook een bepaalde oververtegenwoordiging zit van bepaalde afkomst.

roevka | 19-04-19 | 11:55

Een groot deel van de Nederlandse parken zijn bij mooi weer al geconfisqueerd door hordes halalliefhebbers.
Je ziet dan geen hand voor ogen door de rook van die wegwerp bbq’s en de meeste rotzooi blijft liggen...

laurentius | 19-04-19 | 11:55 | 2

Een parasiet poept ook op de gast waarvan hij parasiteert.

Halul gebakken | 19-04-19 | 11:58

Precies! Liep vroeger met mijn hond wel eens door het Beatrixpark in Schiedam! Mooi park met een kinderboerderij en een gezellige, goed onderhouden speeltuin waar bankjes en picknicktafels omheen staan! Lekker wandelen daar, behalve in de zomer wanneer de hoofddoeken en aanverwante gedrochten uit de naburige prachtwijk in optocht die speeltuin en de grasvelden komen bezetten! Wat een ongelooflijk teringzooi: stinkende barbecues, torenhoge prullenbakken waar alles naast geflikkerd wordt, scooters die over de voetpaden en het gras scheuren en picknicktafels die chronisch door dat moslimgebroed in beslag worden genomen en Nederlandse moeders met hun kinderen zijn nergens te bekennen! Vies volk, echt!

BaldEagle | 19-04-19 | 12:32

Voor (hele) volksstammen spreken; mijn stiel is het niet. Doe je dat wel, dan moet je niet alleen maar vragen, maar ook aangeven wat je (als groep) te bieden hebt. Religie uitgesloten uiteraard.

Het komt allemaal neer op dé grote scheider des Menschheids: je hebt energiegevers en energiezuigers. Kies uw plaats.

Organische evolutie | 19-04-19 | 11:55

Als alla met zijn dikke lul wil zonnen gaat ie maar naar het naaktstrand...

Ali Bi | 19-04-19 | 11:54

Onder het mom 'Nooit geschoten altijd mis.'

kenny harder | 19-04-19 | 11:53 | 3

Oh ik dacht nooit geschoren altijd mis !

Hebbiehemookweer | 19-04-19 | 11:55

Nooit besneden (v/m) altijd mis.

Organische evolutie | 19-04-19 | 11:59
-weggejorist-
Tini | 19-04-19 | 11:53 | 1

Als ze maar van de duinpannetjes afblijven..

Rest In Privacy | 19-04-19 | 11:51 | 1

Ideaal, want daar blijven hun vrouwtjes uit het zicht.

HogeNood | 19-04-19 | 12:25

Dit plan is nauwelijks haalbaar, hoewel, het is wel Nederland hè. Mocht een gezond iemand al zin hebben om naar overbehaarde lelijke tuthola's in tenten te kijken op dat halalstrand, dan is er niemand die hem dat kan verbieden. Zolang die persoon gewoon badkleding draagt.

Ruikbaard | 19-04-19 | 11:51

Ho, wacht, wordt de nederlandse strandcultuur gediscrimineerd door soepjurken? Ik zou zeggen, begin je eigen strand, maar niet hier. Je weet wel waar wel.

Jos Tiebent | 19-04-19 | 11:50

Noem 1 booslim land ter wereld waar je als christen, jood, ongelovige of een andere minderheid in alle vrijheid mag vragen: ik wil een strand voor mij en m'n groepje, ik wil een beetje ruimte voor mijn religie, ik wil vrij kunnen zeggen en doen wat ik wil.
Je hangt of je gaat de lik in.
De volkomen intolerante Islam eist maar en eist maar, niets en niemand wordt er beter van om deze democratie ondermijnende tribale cultuur meer ruimte te geven.
En voor de gutmensch aan de politiek correcte linkerkant, de deugers voor wie theorie en lief klinkende hersenspinsels belangrijker zijn dan realiteit, de Chamberlaintjes die maar toegeven en toegeven, ga een tijdje tussen de onderdrukte wonen in booslimlanden, dan lul je wel anders.
Vrijheid, zo goed en kwaad als het gaat, dat vindt je in westerse landen, je bent het ook zo weer kwijt.

donkieshot | 19-04-19 | 11:50

"Daarnaaast geven met name vrouwen aan dat zij in toenemende mate tijdens strandbezoek te maken krijgen met ongewenste toespelingen en toenaderingen van personen van het andere geslacht."
Inderdaad, als de demografische samenstelling van de gemeente sterk verandert, dan krijg je dat. Een halalstrand zal dan niet veel helpen, want die ettertjes met die "niet-westerse allochtone achtergrond" zullen het haramstrand blijven verzieken.

Schoorsteenveger | 19-04-19 | 11:50 | 1

Veel openbare gelegenheden zijn al ge-halald en niet meer prettig toegankelijk voor met name Nederlandse meisjes en vrouwen. Op straat nageslist worden of voor hoer worden uitgemaakt, subtropische zwembaden waar stevig wordt aangerand door licht-getinte jeugd, hele vakantieparken waar geen Nederlander meer komt omdat het hele park is geclaimd door licht-getint volk en zo zijn er wel meer voorbeelden te bedenken. Stukje bij beetje kunnen Nederlanders zich al niet meer vrij bewegen in eigen land.

Ruikbaard | 19-04-19 | 11:58

En hoe maken we Hallal zee water????

vanrechteren | 19-04-19 | 11:50 | 1

Begin met het verwijderen van mosselen en palingen.

Organische evolutie | 19-04-19 | 11:57

Zoals je de retoriek van Wilders en Baudet niet serieus moet nemen, moet je dit ook niet serieus nemen. #feiten #wetenschap

Red shirt | 19-04-19 | 11:49 | 3

Ik neem jou niet serieus.

Ray69 | 19-04-19 | 12:28

Blijf jij maar lekker met je kop in het zand staan hoor!

BaldEagle | 19-04-19 | 12:35

Nee... achter de msm hollen die je deze gifitge praatjes inlispelen terwijl je zelf beter zou moeten weten is wel serieus te nemen natuurlijk. Net als dat angstige gejank als er weer een partij opduikt die niet achterlijke linkse hersenspoel tactiekjes willen gebruiken tegen het volk. Zo eentje ben je dus... met je triest kudt hashtags... aandachtshoer.

Acar_ketimun | 19-04-19 | 14:51

Dat ze halalstranden in Egypte hebben verbaast mij niets, het is tevens geen argument waarom wij dat hier zouden moeten doen. Zij zijn loyaal hun eigen waarden, wij aan de onze. Pas als Egypte naaktstranden aanlegt is dat een reden om te beginnen met overwegen.

Flibbage | 19-04-19 | 11:49 | 1

Nooit!
Stranden waar Nederlanders niet welkom zijn.. in Nederland!?
Niet in mijn lifetime!

Ray69 | 19-04-19 | 12:30

Ik ben helemaal voor! Ik ben voor een halalstrand, halal parken, halal bibliotheken, halal ziekenhuizen, halal scholen, halal winkelcentra, halal bedrijven en halal wijken, oftewel een algehele afsplitsing en uitsluiting van de islam uit onze maatschappij. Uiteraard ligt de eerst keuze met betrekking tot locatie bij de grootste -autochtone- groep, en tevens blijft ook in die gebieden onverkort de Nederlandse wet van kracht. Ook mag er geen cent belastinggeld richting dit halalgebeuren vloeien en tevens een verbod op buitenlandse financiering door haatsjeiks van dit halalgebeuren waarbij streng gehandhaafd wordt.

Schitterend toch? Wij mogen niet discrimineren, maar de dames en heren moslim willen zichzelf discrimineren. Gelijk aan meewerken, een gouden kans om ze zichzelf het leven onmogelijk te maken en vertrek uit Nederland te bevorderen.

miff | 19-04-19 | 11:49 | 4

@Niet links | 19-04-19 | 11:50:
Ik snap dan ook niet wat ze hier nog doen...… je kunt daar in een paradijs leven met gelijkgestemden..... ga je hier wonen tussen die ongelovigen en christenhonden met hun boreale waarden.

miff | 19-04-19 | 11:55

@Niet links | 19-04-19 | 11:50:
Trouwens …. mocht je Saudi Arabie bedoelen.... dat is wel een heeeel breed strand.

miff | 19-04-19 | 11:57

@miff | 19-04-19 | 11:55:
Maar hier wel gratis geld en wetten die niet op jou van toepassing zijn!

BaldEagle | 19-04-19 | 13:29
▼ 1 antwoord verborgen

En dat zit hier in de politiek?
Arnoud van Doorn spoort niet helemaal en moet de grondwet er nog maar eens op naslaan.

tsjajaja | 19-04-19 | 11:48

Hoeveel van die tenten zitten er nu überhaupt op het strand dan? Kom verder nooit op het strand dus heb geen flauw idee eigenlijk.

jip_86 | 19-04-19 | 11:47 | 2

Laatst flink ruzie gehad met zo'n tent, ik dacht dat het een kleedhokje was.

Mr_Natural | 19-04-19 | 11:49

En maar blijven drammen. Want het werkt.

Kaas de Vies | 19-04-19 | 11:47

Maken we feestweek van. Allemaal een lintje. Prachtvolk. Enige land wat dagelijks feest viert is Marokko. Stuk gezelliger daar geworden nu al hun puin hier de boel loopt te vergallen. Zou trots zijn als ik hem was, wat een prachtvolk, elke dag wentel ik me weer in die prachtige 50 jaar multimocrokul. Wat zijn wij een bofkonten dat die mensen ons hebben gekozen om op te parasiteren.

Lorejas | 19-04-19 | 12:04

De vlag halfstok lijkt me wel een prima uiting van dit feit. Het had wel positief kunnen uitpakken als er destijds op kwaliteit was geselecteerd, we slechts in beperkte mate migratie vanuit Marokko hadden toegelaten, we niet aan gezinshereniging hadden gedaan en integratie en participatie hadden geeist voor een permastay.
Maar ja, andere belangen en nu zitten we met de gebakken peren.

Graaisnaaiert | 19-04-19 | 12:04

Komt dit figuur niet in aanmerking voor tbs ondertussen? Wat een bizar geval.

Flibbage | 19-04-19 | 11:45

Kennelijk wil Arnoudje de Apartheid weer van stal halen. Stranden met bordjes als Slegs vir moslims, slegs vir blankes. Ik ben benieuwd welke kant de deugbrigades in dit geval kiezen.

JanVergoor | 19-04-19 | 11:45

Het begint met Halalstrand. Het eindigt met het hele strand Halal. Insjallah.

SjonnieC | 19-04-19 | 11:45

"Slegs vir Moslims"

Conan de Rabarber | 19-04-19 | 11:44

Een naaktstrand voor moslimvrouwen tussen de 18 en de 30 lijkt me wel wat.

HoerieHarry | 19-04-19 | 11:43

En er hoeft maar 1 blote westerse teen of een loslopende hond op dat strand te komen en het is ruzie.

Rest In Privacy | 19-04-19 | 11:43

Partij van de Eenheid... hmmm, nu snap ik wat dat eigenlijk betekent.

squadra | 19-04-19 | 11:43 | 2

Ik las Engheid.

ja,diedus! | 19-04-19 | 11:44

Ik las Einheit.

Cor Netto | 19-04-19 | 11:54

Nederland , Libanon 2.0 aan de Noordzee.

ja,diedus! | 19-04-19 | 11:43

Niks mis mee. Kan iedereen recreëren zoals hij of zij dat wil.

Superior Bastard | 19-04-19 | 11:43

Hahaha, prima voorstel! Gewoon een eigen stukkie strand voor de moslims, naast het naaktstrand natuurlijk. Ook even een hek eromheen graag zodat er geen autochtone of naakte Nederlanders zomaar naar binnen kunnen. echt...

Heulkoud | 19-04-19 | 11:43 | 1

Om al die prachtwijken staan toch ook geen hekken?

BaldEagle | 19-04-19 | 13:32

Eerst de haalbaarheid van dat onderzoek onderzoeken. Zojuist dat onderzoek afgerond; niet haalbaar. Next.

Rest In Privacy | 19-04-19 | 11:43

Ik ben het wel eens met van Doorn.
Aparte stranden voor moslims............ in Koeweit of zo.

ditotje | 19-04-19 | 11:42 | 2

Gaan sommige moslima’s al heen. Je ziet ze in het vliegtuig naar bijv. Egypte al zitten. Bij het taxiën gaat de hoofddoek af, en in het resort zitten ze in bikini aan het zwembad. En bij de landing op Schiphol gaat de hoofddoek weer om. Misschien dat ze van manlief met wat zusters wel alleen naar een islamitisch land mogen zonder toezicht, maar eenmaal daar gedragen ze zich allesbehalve halal. Misschien toch allemaal niet zo vrijwillig die hoofddoek.

Muxje | 19-04-19 | 11:49

@Muxje | 19-04-19 | 11:49:
Wist ik niet maar ik zit dan ook nooit in een vliegtuig naar en van Egypte.

ditotje | 19-04-19 | 12:00

Mogen moslimmannen in dat geval ook van het gewone strand worden geweerd? Is dat puntje ongewenste toespelingen ook gelijk opgelost.....

Kukooo1 | 19-04-19 | 11:42

Kan die van Doorn niet gewoon deaud gaan?

Eucalyppta | 19-04-19 | 11:41 | 1

Morgen?

BaldEagle | 19-04-19 | 13:33

Arnoud doet zich voor als vrome moslim, maar ik heb het vermoeden dat hij de boel loopt te trollen. Om aan te tonen dat de islam aan elkaar hangt van de achterlijkheden.
Door als autochtone insidertrol te opereren bereikt hij een groter publiek dan wanneer een baardaap weer loopt te schuimbekken in de deuropening van een moskee.
Of die Van Doorn is wel serieus. Dan is hij rijp voor opname in een psychiatrische instelling.

leo de pejo | 19-04-19 | 11:41

Die vervelende toespelingen van mannen, door welke bevolkingsgroep zou dat toch komen Arnoudje? Zelf een probleem creëren en dan op hoge poten eisen dat er een moslimstrandje komt.
Nou, ik heb wel een andere oplossing voor dat probleem Arnoudje; minder minder minder vervelende bekeerlingen.

Rest In Privacy | 19-04-19 | 11:40 | 1

Spijker / kop!!

tsjajaja | 19-04-19 | 11:56

Vorig jaar in Marokko geweest. Een terugkerend tafereel in elk hotel. De mannen mogen heerlijk in slechts een zwembroek van de duikplank en vrouwen zitten in een zwart gewaad aan de kant kapot te gaan van de hitte. Dit soort ideeën zijn in strijd met het gelijkheidsbeginsel. Jammer Arnoud.

HenkvdMast | 19-04-19 | 11:40 | 7

Wat zou je überhaupt zoeken in een shithole land als dat?

Twisted_Faith | 19-04-19 | 12:17

Nou voor dat soort taferelen hoef je niet naar het buitenland hoor: vorig jaar tijdens de hittegolf regelmatig zo''n setje voor me in de supermarkt gezien: hij in korte broek, luchtig shirtje en teenslippers, zij van top tot teen gewikkeld in donkere zware doeken. Bizar gewoon. En mijn toenmalige 'progressieve' D66 vriendje maar doen of het heel normaal was toen ik er een opmerking over maakte,

2tribes | 19-04-19 | 12:50

U heeft een D'66-vriendje? Wordt het geen tijd om daar afscheid van te nemen?

BaldEagle | 19-04-19 | 13:35
▼ 4 antwoorden verborgen

Snel invoeren, want dan kan de normale vrouw weer gewoon topless op het strand liggen, zoals in dit land normaal was. Geef ze een eigen strand en het wordt weer gezellig als je een dagje zee doet. Je telefoon wordt niet gejat en je kan gewoon om een biertje bedelen bij de buurman. Invoeren die zooi.

LV-223 | 19-04-19 | 11:40

En zie hier hoe de slang praat en manipuleert: "Daarnaast geven met name vrouwen aan dat zij in toenemende mate tijdens strandbezoek te maken krijgen met ongewenste toespelingen en toenaderingen van personen van het andere geslacht."
Ja inderdaad ja, want als alle vrouwen zich al een timide 'BarbaMamma' het water in zou laten hijsen, dan is er geen sprake meer van intimidatie. Nee, want de enige intimidatie die er op het strand plaatsvindt, is die van 'geïntegreerde' Nederlanders welke dames met bikini en topje lastigvallen ('psss, he meisje, skeg!) Enfin, de kleine Jihad, we kennen het allemaal de terreur.

Bernard Couperus | 19-04-19 | 11:39

Wat is nu de reden dat onze moslimbroeders niet kunnen recreëren op de huidige stranden? Mensen beoordelen op de esthetiek van hun lichaam, is dat niet zoiets als iemand beoordelen op zijn of haar uiterlijk, en dat willen die moslims toch juist niet? Voelen zij zich een ander mens? Wat integreren ze toch heerlijk soepel in die NLse maatschappij.

Sprinkhaan | 19-04-19 | 11:39

Ik kan me de jaren 90 nog herinneren. Als je toen zei dat moslims over 25 jaar in de meerderheid zouden zijn in de grote steden, werd je honend weggezet als racistische onheilsprofeet. Eigenlijk zoals je nu wordt weggelachen als je zegt dat er sprake is van omvolking etc. Kijken hoe we er over 25 jaar voorstaan...

Dr_Prepper | 19-04-19 | 11:39 | 1

Staat me inderdaad ook nog iets van bij! Van die antwoorden als 'ach zo'n vaart zal het niet lopen' en de ergste 'dan zal de regering daar wel een stokje voor steken'! Toen had je al van die wegkijkers!

BaldEagle | 19-04-19 | 12:40

Hier ga ik me maar eens niet in verdiepen.

John McClane | 19-04-19 | 11:39

Niet alleen ik, maar vele andere Nederlanders voelen zich onprettig bij het aanzien van islamgewaden en hoofddoeken. Daarom wil ik vragen voor een Halalstad met muur eromheen, zodat alle halalinwoners zich niet storen aan ons Nederland en wij niet aan hun.

usb stok | 19-04-19 | 11:39 | 4

Goed idee. En dan ergens zuid-oostelijk graag.

Bij Egypte in de buurt.

frickY | 19-04-19 | 11:42

Een ommuurde gevangenis, ghetto, concentratiekampje? Waarom niet, als ze zich daar prettiger zouden voelen?

Synecdoche | 19-04-19 | 11:50

Yes! I'm game! Altijd als ik die opbollende gehoofddoekte tenten in clusters over straat zie schommelen, gaat door me heen: 'maar hoe is de verleiding te groot dan?

2tribes | 19-04-19 | 12:59
▼ 1 antwoord verborgen

Ze gaan maar op de Vliehorst op Vlieland liggen...

Bill le Koek | 19-04-19 | 11:39 | 3

Vallen ze niet op tussen de zeehonden

tsjajaja | 19-04-19 | 11:57

Nee hoor, gewoon op hun eigen stranden in Turkije en Marokko! Maar dan wel voorgoed!

BaldEagle | 19-04-19 | 12:42

Vind het zo gek nog niet. Apartheid.
Maar dan wel overal doorvoeren.

Nonik Neem | 19-04-19 | 11:39

Het grootste probleem is het gebruik van de percentages. Dat gaat steeds vaker gebruikt worden en de islamisering gaat exponentieel toenemen. Als 70% van 57% al een argument is bij het strand, dan is het dat ook bij parken, zwembaden, scholen, stadhuis, etc. Deze discussie houdt nooit meer op. van Doorn vermeldt er overigens niet bij welk percentage van de moslims hier niet om malen. Ik werk met en tussen moslims en ik weet: niemand zit er mee. De meer salafistische types vormen (nog) een minderheid, maar ze zijn wel dominant in het discours. Nederlandse organisaties denken met bevoegde woordvoerders van de islamitische gemeenschap te maken te hebben en luisteren er daardoor te veel naar. Niet doen: het gaat om VRIJHEID - niet weggeven!

Non_Smoking_Gun | 19-04-19 | 11:39 | 1

Compleet eens hiermee, met dezelfde ervaringen en constateringen.

2tribes | 19-04-19 | 13:01

Het enige voordeel dat ik kan bedenken is dat het dan hopelijk gedaan is met de overlast door Finnen in Zandvoort.

ja,diedus! | 19-04-19 | 11:38 | 5

Dat lijkt me niet makkelijk voor de scooterjongens. Ligt daar verderop zoveel moois. Niet haalbaar ben ik bang. Ons strand, wat Muxje zegt, verboden!

Rest In Privacy | 19-04-19 | 11:59

@CalamityJane | 19-04-19 | 11:59: Dan mogen scooterjongens ook niet meer op onze stranden komen? Get a grip, dit is net zo erg als een halalstrand. Doe waar je zin in hebt zonder anderen tot last te zijn of te veroordelen.

TheseDays00 | 19-04-19 | 14:18

@TheseDays00 | 19-04-19 | 14:18: Ik Bedoel, niet houdbaar binnen de groep zelf. En daarom niet haalbaar. Ziet u ze hun mannelijke jeugd in toom houden? De jongens willen kechs zien.

Rest In Privacy | 19-04-19 | 15:32
▼ 2 antwoorden verborgen

Optiefen met je islamisering en halalzooi. Ga maar naar Woestijnistan.

Fijnstoffer | 19-04-19 | 11:38 | 1

En neem strandverrader Van Doorn mee als woestijnbay-watcher

grindbak | 19-04-19 | 11:40

Volgens mij doet Van Doorn aan fake news. 57% van de Hagenezen is niet westers allochtoon? Dan hebbie 't over 275.000 Hagenezen? En 70% is daarvan moslim? Hebbie 't over (geen zin om te hoofrekenen). 180.000 moslims? Alleen in Den Haag? Geloof ik niet.

LJBrinkhorst | 19-04-19 | 11:38 | 4

Mijn wijk onder de grote rivieren heeft ook dit soort percentages. Tegen de 80% is buitenlander. Driekwart daarvan is vredesduif. En dat geldt voor alle wijken in de stad met een overkill aan sociale huurwoningen. Als ik dan snel en vluchtig tel, dan kom ik op 35000/40000 moslims uit. Dan reken ik de illegale bewoners nog niet eens mee. Dat zullen er zeker meer dan 10000 zijn. Ook vrijwel allemaal vredestichter. Mijn stad is iets kleiner dan Den Haag.

LV-223 | 19-04-19 | 11:52

@sosnl | 19-04-19 | 11:43: Maar dan moeten ze wel een keer hun waffel gaan opentrekken. Die paar moslims die ik ken, zijn ook niet zo van de strakke tak. Toch hoor je nooit iemand op zijn minst tegenpruttelen. Daar valt dus totaal niet op te bouwen en uiteindelijk lopen ze ons maar in de weg, want geen mening. Daar hebben we helemaal geen ene ruk aan. Ik heb geen zin om door wegkijken en zwijgen weg te glijden in een of andere variant van het kalifaat. Het probleem is, dat ik langzaamaan een voorstander van apartheid begin te worden. Dat is een zorgelijk iets.

LV-223 | 19-04-19 | 11:58

@sosnl | 19-04-19 | 11:43: nee want daarvoor is de groepsdruk nog veel te groot, zoals zeg maar in de jaren 60 in de christelijke gemeenschap het geval was vermoed ik.

2tribes | 19-04-19 | 13:05
▼ 1 antwoord verborgen

"onesthetisch vormgegeven strandgangers"
Dit is kritiek op de schepping van Allah. Dat mag toch niet van hun sekte? Fucking huichelaaars.

Wemibono | 19-04-19 | 11:38 | 2

Ik vind een burka nogal onesthetisch.

Kukooo1 | 19-04-19 | 12:13

Onesthetisch vormgegeven strandgangers....

Je moeder.

knutsel_ | 19-04-19 | 11:38 | 1

Die tevens hun achternichtje is
met achterlijk geboren kindertjes
lekker naar het strand
onesthetisch vormgegeven strandgangers=meisjes
lastigvallen.

Halul gebakken | 19-04-19 | 11:55

And so it begins.

Zijkweif | 19-04-19 | 11:37 | 1

Nee hoor. We zitten er al jaren middenin!
Islamisering heet dat.
En 'onze bestuurders' in Den Haag en Brussel blijven dit soort religieuzen maar importeren. Meer, nog meer en nog veel, veel meer!

Aristotalloss | 19-04-19 | 12:19

Hun halve kont staat open!

Calastir | 19-04-19 | 11:37

Op het strand dat Saoedie Arabie heet hebben ze ook een hekel aan onesthetisch vormgegeven vrouwmenschen. Omdat het daar geen seksisten zijn, zijn alle vrouwen keurig in een zweetvasthoudend pak ingepakt. Heb je ook gelijk weinig last van (allochtone) mannen die ongewenste toespelingen maken.
Maar 57% niet westerse allochtonen, waarvan 70% moslim, maakt een moslimbevolking van 40% van de gehele populatie. Lekker dan.

El Rico Grande | 19-04-19 | 11:37 | 4

@Ruimedenker | 19-04-19 | 12:35: klopt, daar komen mannelijke moslims uit de omringende landen die het geld ervoor hebben zich uitleven.

2tribes | 19-04-19 | 13:08

@Ga naar Akkaba Jordanie. neem de boot die buiten de territoriale grens gaat. Vanaf daar mag je zuipen, gokken en neuken met Russische dames

ritter vn hüpfburg | 19-04-19 | 22:27
▼ 1 antwoord verborgen

heb het wel een beetje gehad met die muslies.

newray | 19-04-19 | 11:36 | 1

Een beetje?

BaldEagle | 19-04-19 | 12:44

dit is dus het probleem net religie. De openbare ruimte moet aangepast worden op de beperkingen die iemand zichzelf oplegt. Ik ben op dieet en daarom mag jij geen koekjes eten.

Als je hier aan toegeeft is het einde zoek. Dat 57% immigrant is van niet westerse komaf is ook geen argument. Die niet westerse immigrant komt hier juist naar toe vanwege het betere leven, dan moet je ook dat beter leven accepteren in al haar vormen. Als je wil dat het is als thuis had je beter daar kunnen blijven.

DieD | 19-04-19 | 11:36 | 3

Wat moet je, zo zwaar aangekleed, op een strand? Verder + veel.

Muuke | 19-04-19 | 11:38

Jij begrijpt het niet. Als je het voor elkaar krijgt dat het overal even slecht is, hoef je niet meer jaloers op een ander te zijn. Hoef je ook niet meer te emigreren.

artie | 19-04-19 | 12:16

Zou zeggen direct naast het naaktstrand

miepke | 19-04-19 | 11:36 | 2

Lol.

Muuke | 19-04-19 | 11:38

Maar wel met een muur ertussen.

Jos Tiebent | 19-04-19 | 11:56

Geile foto. Vrouwen in Burkina wakkeren altijd mijn sexuele fantasieën aan.

ballenkraker | 19-04-19 | 13:04

Let op dit is Nederland ( overigens mijn Nederland allang niet meer ) hier gaat serieus over nagedacht worden want stel je eens voor dat we ze tegen het zere been schoppen .

leo59 | 19-04-19 | 11:35

Nee. jullie kunnen de t****g genieten.

streknek | 19-04-19 | 11:35

Arnoud wil dus dat een deel van het huidige strand verboden wordt voor niet-moslims. Arnoud is een landverrader. Arnoud zouden ze moeten &^%$#@!.

Crusher | 19-04-19 | 11:34

En die blanke toppen der duinen kunnen natuurlijk ook helemaal niet meer.

Mr_Natural | 19-04-19 | 11:33

Het is mij een totaalraadsel waarom die ‘mensen’ niet lekker definitief opknarren naar het land van 1e paspoort zodat ze zich nooit meer aan ons hoeven te ergeren. Ik bedoel... ik erger me soms zo erg aan die lui dat ik wenste dat ik nog een reservepaspoort zou hebben van een boreaal land met een mono-cultuur.... (maar die landen zijn op... helaas..)

Rest In Privacy | 19-04-19 | 11:33 | 3

Oostenrijk... big time.

skoftig | 19-04-19 | 11:39

Ze worden hier willens en wetens naartoe gehaald, op onze kosten van alle gemakken voorzien en door Rutte en aanverwanten op alle fronten de hand boven het hoofd gehouden in opdracht van die criminele eenheid in Brussel! Wat snap je daar niet aan?

BaldEagle | 19-04-19 | 12:47

Nee hoor, Kroatië. Heel veel strand en alles haram. Heerlijk.

Ruud Hazes56616330 | 19-04-19 | 17:26

Mocht dat stuk strand er ooit gaan komen (vast wel, kwestie van tijd en drammen helpt) dan is Grijs bereid om daar te gaan paraderen in "bananen hangmat met bijpassende reedtveter". Al was het maar om de burka's en boerkini's te zien zweten.

Grijskijkert | 19-04-19 | 11:33

Het wordt erger en erger en erger. Laten we dan maar een privé moslimstrand maken. Met een grote betonnen muur er omheen.

Bakje Friet | 19-04-19 | 11:32 | 3

Nee hoor, dat strand kan gewoon in Noord-Afrika, die muur mogen ze dan eventueel zelf bouwen.

Crusher | 19-04-19 | 11:36

En een douche.

knutsel_ | 19-04-19 | 11:43

Geef ze een enkeltje egypte en een VR bril met een strandcamera van zandvoort.

Jos Tiebent | 19-04-19 | 11:55

Nee, een strand is niet voor 1 doelgroep. Dat heet claimen.

Rest In Privacy | 19-04-19 | 11:32 | 3

Beetje Duits.

Muuke | 19-04-19 | 11:40

Stuur er gewoon af en toe een roedel varkens overheen. Weg halal.

Leffe Blonde | 19-04-19 | 14:08

Partij voor de Eenheid wilt segregatie.

Nee. Doei.

de visser | 19-04-19 | 11:32

Ja Turkije en Egypte hebben halalstranden, dus wat is dan het probleem? Taalbarriere? Andere gebruiken? Andere godsdienst? Voel je je er onveilig? Geen vrijheid van meningsuiting? Geen sociale voorzieningen? Getuuter?
Zelf zou ik daar niet heen willen, dus ja, dan moet ik hier naar zo'n onesthetische strand.

jos verstoppen | 19-04-19 | 11:32

Mogen wij dan ook voor een 'Slechts Vir Blankes' strand gaan pleiten?
Het zou wel een hoop politie-inzet schelen als de stranden van Zandvoort verboden waren voor islamitische jonge mannen, het is ieder jaar weer rellen vanuit die hoek.

Abject | 19-04-19 | 11:32

Gaan de mensen die ongewenste toespelingen doen naar andere mensen straks ook naar het strand waar iedereen hun lichaam moet bedekken?

R.j.deVries | 19-04-19 | 11:32

Wat schrijft ie nou?
"inmiddels is 57% van niet westerse oorsprong waarvan 70% islamitisch" en "vrouwen krijgen in toenemende mate te maken met ongewenste toespelingen en benaderingen"
Tjah, wij wisten het al lang, maar fijn om te zien dat ie zelf nu ook ziet dat zijn geloofsgenoten zich niet kunnen gedragen. De oplossing is dan ook eenvoudig: Alle moslims van het strand weren. Ze kunnen zich immers niet gedragen, dixit van Doorn.

TheEgg | 19-04-19 | 11:31 | 1

Strand en zee horen bij onze vrijheid die de Koran-middeleeuwers hier niet aankunnen, overigens is die van Doorn een echte strandverrader

grindbak | 19-04-19 | 11:34

U dient spreken over X men ipv Hagenaars.
Zelf vind ik de pinguïns in Den Haag bijzonder onesthetisch. Gaan die dan ook weg uit de publieke ruimte? Ook de X men in jurken waar je soep van kunt koken bind ik onesthetisch. Kunnen die aansluiten bij de rij in de vertrekhal?

F. Jacobse | 19-04-19 | 11:31 | 1

Van mij hoeven ze niet aan te sluiten in de rij hoor, gewoon een eigen EXIT op Schiphol waar ze zo door kunnen lopen!

BaldEagle | 19-04-19 | 12:50

Beetje de creatie van alla beschimpen met zijn onesthetisch... wordt weer een paar jaartjes hel erbij voor Arnoud. Hij begrijpt zijn religie echt niet.

fram | 19-04-19 | 11:31

Dat onesthetische kan ik wel waarderen.. alleen nog maar lekkere wijven op het strand! Met net zo'n bordje als bij de Python, maar dan aan het begin van de duinen; "Je moet minimaal zo lekker zijn om het strand te betreden"...

Kerels mogen overigens gewoon het strand op, daar kijkt toch niemand naar :)

Ad Hominem Tu Quoque | 19-04-19 | 11:31

Diversiteit mond altijd uit in apartheid.

Papierversnipperaar | 19-04-19 | 11:30 | 1

Diversiteit is een gewoon een verbloemend woord voor apartheid.
Nederland was ooit een divers land, toen er nog niet over diversiteit gesproken werd.

keestelpro | 19-04-19 | 11:50

Dus..
"Wij willen volgens onze normen en waarden aan het strand kunnen recreëren!"
En..
"Wij willen niet geconfronteerd worden met hoe anderen volgens hun normen en waarden aan het strand recreëren!"
*Zucht*... En maar blijven drammen en drammen en drammen...

boerk | 19-04-19 | 11:30 | 1

Maar wij mogen wel voortdurend geconfronteerd worden met hun gedrag en kleedgewoontes.

Kukooo1 | 19-04-19 | 11:46

Op een nudistenstrand mag je toch gewoon je zwembroek aan houden? Ik ga ervan uit dat mijn moeder haar hangtieten ook gewoon los op het zand mag gaan leggen op dat halalstrand?

Ziekeconstipatie | 19-04-19 | 11:29

een toename van het aantal moslims en een toename van het aantal ongewenste toespelingen en toenaderingen van het andere geslacht?
Goh zou daar misschien een verband tussen bestaan?

Anteros | 19-04-19 | 11:29 | 5
-weggejorist-
Jan Bennink9906 | 19-04-19 | 11:40

@Jan Bennink9906 | 19-04-19 | 11:40:
Zou die uitspraak zelfs willen oprekken naar gelovigen in het algemeen.

Barkruk2 | 19-04-19 | 12:28

@Barkruk2 | 19-04-19 | 11:30:
Tsja die fase in de evolutie hebben sommige volken blijkbaar nog niet bereikt. Hoe vaak ik niet in exotische resorts medewerkers op dat soort handelingen heb betrapt. Daar gaat dan je vakantie relaxmodus...

2tribes | 19-04-19 | 13:23
▼ 2 antwoorden verborgen

Mossels gewoon een eigen strand geven ver van de bewoonde wereld waar de gewone mens geen last van ze heeft
soort apartheid 2.0 eigenlijk

Kappie62 | 19-04-19 | 11:28 | 10

@Ik_weet_het_beter | 19-04-19 | 11:52:
Nee het moet helemaal niet! nergens in Nederland moet het strand park of openbare ruimte religieus worden. Da's nou net hoe ze dat wetsartikel misbruiken vrijheid van godsdienst willen misbruiken.
Of heb je ook zin in een joods strand,christelijk strand,of spagettimonsterstrand?

Welles! Nietes! | 19-04-19 | 12:16

@Welles! Nietes! | 19-04-19 | 12:16: Openbare ruimte overal voor iedereen.
Hoe simpel kan het zijn,en anders rot je maar op.
Ben het zat,dat opdringen.

De Profundus | 19-04-19 | 12:31

@boerk | 19-04-19 | 11:30: In principe en uit veiligheidsoverwegingen moet je bij die mohammedaanse amoebes nooit inschikken maar de Maasvlakte zou kunnen als ze publiekelijk erkennen en belijden dat de Maasvlakte niet door God/allah is geschapen maar door de Nederlanders. En wij de zee - allah's schepping - aan onze wil hebben onderworpen.

Han-Xi | 19-04-19 | 14:52
▼ 7 antwoorden verborgen

Geenstijl sluit haar ogen voor het echte probleem. Beetje estheten erbij pakken, terwijl iedereen op het strand ziet dat dit land estetischgewijs niet meer is wat het geweest is.
Jullie lijken Jinek wel.

George Foreman | 19-04-19 | 11:27 | 2

Klopt wel. Veel van die wandelende inktvlekken en altijd de verkeerde vrouwen die menen topless te moeten gaan.

Joris Beltsin | 19-04-19 | 11:30

Kijk eens in het woordenboek bij het woord: "Ironie"

Theo Reet | 19-04-19 | 11:32

Iets met zand en woestijn...

Krultang | 19-04-19 | 11:27

Het tegenovergestelde van een naaktstrand?
Geen probleem. Gewoon alleen in december naar het strand gaan.

keestelpro | 19-04-19 | 11:26 | 4

@trottle | 19-04-19 | 11:32: Perfect verwoord. De vrijheid van religie in Nederland wordt steeds meer omgedraaid.

WahedPissebed | 19-04-19 | 11:37

En toch is t bah , zo n vieze vleeslöl

Archon | 19-04-19 | 12:15
▼ 1 antwoord verborgen

Der leg nog wel een Halalstrand in de buurt van Dubai. Ga daar maar kijken.

Barkruk2 | 19-04-19 | 11:26 | 1

Hier in Dubai is geen halal strand. Lopen de vuilniszakken gewoon tussen de bikini's

et_ipsum | 20-04-19 | 08:09

Probeer eens in een skipak te zwemmen. Dat is ook bijna net zo als met een boerka

Jan Onbewoond | 19-04-19 | 11:26 | 2

Lopen vol water en zinken als een baksteen... ik zie mogelijkheden!

BaldEagle | 19-04-19 | 12:54

Naakt skien gaat dan weer wel.

Schoorsteenveger | 19-04-19 | 13:04

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl