Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Agent Joeri schrijft brief aan Sylvana Simons over DNB-dode: "Stoom kwam uit mijn oren"

Sylvana Simons, die eigenlijk Silvana Simons heet

Raadslid BIJ1 gediskwalificeerd door agent.

Het is allemaal wel heel erg grappig, die strapatsen van Sylvana Simons, maar het is vooral fijn dat je binnen de Ring A10 nauwelijks iets van haar hoort en dat ze buiten de Ring A10 al helemaal niet meer weten wie het is. Sylvana Simons is dus een gemeenteraadslid in Amsterdam en ze vond dat de politie 'onnodig en buitensporig' optrad toen een doorgedraaide gap met een (naar later bleek nep)wapen op ze af kwam stormen. Dan kun je mevrouw Simons gaan afbranden of je laat gewoon agent Joeri - die er in tegenstelling tot mevr. Simons bij was - aan het woord. Sylvana met d'r grote mond in een treffend stukje volstrekt gediskwalificeerd waardoor die teksten nog belachelijker klinken dan ze überhaupt al waren. Lees je mee, Syl? Tekst hier & na de breakkk.

Beste Sylvana Simons,

Op 6 februari 2019 vond er in de avond een schietincident plaats nabij de Nederlandse bank in Amsterdam. 2 collega’s van mij reageerden op een oproep van de Marechaussee dat er bij de bank een gewapende man liep, die met dat wapen op mensen had gericht en geschoten. Mijn collega’s waren al in de buurt en zijn meteen naar de plek gegaan waar de man voor het laatst gezien was.  Aan de waterzijde van de bank werd de man aangetroffen. In zijn hand had hij een vuurwapen en later ook nog een mes in zijn andere hand. Hij kwam vervolgens schietend op mijn collega’s aflopen. Deze collega’s hebben zijn schieten meteen beantwoord door terug te schieten. Mijn collega’s zijn, als ze geen uniform aan hebben, gewone mensen die wellicht een gezin hebben en familie. Ook hebben ze een breed sociaal leven. Toevallig werken ze bij de politie en 1 van de taken van de politie is om de orde te handhaven. Wij, als politie, moeten ergens in, waar andere mensen hard weg rennen.

Er ontstaat een behoorlijk vuurgevecht aan de waterzijde van de Nederlandse bank. De man komt steeds dichter bij mijn collega’s en blijft op ze schieten. Vervolgens komt de man ook nog op hen af rennen. Mijn collega’s gaan steeds meer schieten, omdat de man of niet geraakt wordt, of niet reageert op de treffers. Uiteindelijk gaat de man neer.

Ik was zelf in dienst tijdens dit incident als officier van dienst van de politie. Ik was toevallig dicht in de buurt toen dit gebeurde en was daardoor erg snel bij de bank. Daar trof ik 2 collega’s, die helemaal van slag waren. Mijn eerste zorg was om te kijken of mijn collega’s gewond waren. Andere collega’s van mij hebben zich meteen om de neergeschoten man ontfermt.
Mijn collega’s waren gelukkig niet gewond, maar ze waren helemaal bleek en compleet van slag. Mijn collega’s hebben echt het idee gehad, dat zij hebben gevochten voor hun leven. Zij dachten dat de man die op hen af kwam rennen hen wilde doorschieten of doodsteken. Dat het achteraf om vermoedelijk een nepwapen gaat, doet niets af aan hun angst. Ik heb het wapen zelf gezien en geloof mij, als iemand dit wapen op mij had gericht dan zou ik ook schieten.
Zoals ik al eerder schreef zijn wij, bij de politie, gewoon mensen van vlees en bloed, maar zeker ook met gevoel. Wij zijn er echt niet op uit om onze wapens te gebruiken op mensen. Wij kennen echt wel de risico’s van het schieten op straat waar mensen lopen. Wij zijn ons echt wel bewust van het feit dat, als wij gaan schieten, er slachtoffers kunnen vallen. Natuurlijk betreur ik het heel erg dat de man overleden is, dit is iets wat niemand wil. Ook is het heel erg dat de man op de fiets gewond is geraakt.

Als ik naar mijzelf kijk heb ik 2 nachten erg slecht geslapen van dit incident. Ik ben zelfs 1 keer schreeuwend wakker geworden uit een nachtmerrie. Moet je nagaan dat ik zelf niet geschoten heb, maar wel zo veel last ervan heb gehad.

Ik hoop heel erg dat mijn collega’s, als zij hun ogen dicht doen om te gaan slapen, niet constant het filmpje zien waar zij ingezeten hebben.

11 februari in de avond las ik uw reactie op AT5. Ik moet zeggen dat het stoom uit mijn oren kwam. Ik weet natuurlijk niet precies wat u tegen AT5 gezegd heeft, of wat letterlijk uw reactie was, maar ik ga ervan uit dat de strekking klopt.
Er is inderdaad veel geschoten, maar geloof mij, als je in doodsangst bent, doe je er alles aan om te overleven. Veel mensen rennen weg om te overleven, maar wij, als dienders, zijn niet van het wegrennen en wij gaan de confrontatie aan. Dat is ons aangeleerd. Als er iemand met een mes en vuurwapen op je af komt rennen, blijf je schieten totdat deze persoon is uitgeschakeld. Dat is het moment dat hij neer gaat, of zich overgeeft.
U stelt ook dat de burger zich juist onveiliger voelt door het optreden van de politie.  Waar haalt u deze informatie vandaan, bellen mensen u om dit te vertellen?

Natuurlijk is het heel angstig als er geschoten wordt en helemaal zoals bij de bank, maar ik kan mij niet voorstellen dat de burger zich hierdoor nog onveiliger gaat voelen.

Ik ben benieuwd hoe uw reactie zou zijn geweest als 1 van mijn collega’s het leven had gelaten op die bewuste plek.

Beste mevrouw Simons, wij als Amsterdamse dienders zijn er onder andere voor om te burgers te beschermen. Als je achteraf hoort dat de man die is neergeschoten psychische hulp nodig had, is het wellicht beter als u, in uw positie, u eens druk gaat maken over de GGZ en de opvang van mensen met een psychische stoornis in plaats van nu al uw conclusies te trekken.

Bij deze wil ik u ook graag uitnodigen om een keer mee te gaan naar ons oefenterrein zodat we wat simulaties kunnen doen met u als diender. Op die manier kunt u een beetje ervaren waar wij op sommige momenten mee om moeten gaan en hoe wij, in een split second, beslissingen moeten nemen wellicht op leven en dood.
Graag hoor ik of u deze uitnodiging aanneemt.

Joeri

Reaguursels

Inloggen

Opruiend en ondermijnend voor onze democratie. Mens is compleet gestoord en weet niet alleen blank tegen zwart tegen elkaar op te hitsen maar weet ook haar zwarte achterban tot wanhoop te drijven. Verbannen naar een of ander eiland waar ze niet nog meer schade kan aanrichten of opsluiten in een inrichting.

Ron101 | 13-02-19 | 22:32

In het betoog van agent Joeri is geen speld tussen te krijgen!
Het enige wat ik daar nog aan zou kunnen toevoegen is de vraag of mevrouw de splijtzwam Simons net zo kortzichtig, hooghartig en negatief zou reageren indien zij in soortgelijke situatie belaagd door gestoorden zwaaiend met mes en knallend met een vuurwapen door moedige politieagenten ontzet en bijgestaan zou worden. Ik weet niet of Simons beschikt over enig (ongekleurd) empathisch vermogen, maar zij lijkt zich middels haar commentaar duidelijk niet in de omschreven noodsituatie te kunnen verplaatsen. Het is triest dat zij dit huichelachtige gedrag dan ook nog meent publiek en politiek te moeten maken.
Wat mij betreft kan ze haar partijtje beter de toepasselijkere naam "Uit1" geven. Blijkbaar heeft zij zich ten doel gesteld een wig in deze samenleving te drijven en iedereen tegen elkaar op te hitsen. Buitengewoon Misselijk makend!

afdankert | 13-02-19 | 14:26 | 1

De reactie van Simons is misschien wat overtrokken, net als die 21 kogels van die agenten. Die jongens hadden helemaal niet moeten schieten, reageerden dus uit angst. De man in kwestie had een speelgoedwapen. Angstige agenten zijn net als angstige soldaten een gevaar voor de samenleving die ze dienen. Ontslaan die jongens.

pinosjet | 13-02-19 | 17:45

De acties van SS illustreren goed de tweedeling van de maatschappij:
aan de ene kant bestaat er massale afkeur van haar uitspraken. Ook hier op GS.
Maar aan de ander kant: SS doet dit allemaal slechts voor haar kleine, maar extremistische achterban. En daar gaat elk geblaat over discriminatie, elke aanval op de politie, er per definitie als koek in.
Voor haar achterban is SS een held. Haar ongefundeerde, nergens op stoelende aanval op deze politiemannen bevestigt haar heldenstatus in deze kringen alleen maar.

michelpen | 13-02-19 | 13:17

En zo is het... Respect voor de popo's in deze...!

Nemo_Tenetur | 13-02-19 | 12:39

Wat zei die kerel in Eindhoven nou ook alweer tegen KOZP...

HipsterBrood | 13-02-19 | 12:31

Sylvana wie ?
Uitzetten graag, bij Katwijk de grens over.

Drs. H. Wiegel | 13-02-19 | 12:04

Dit is nou zo'n pratende kut die je gewoon wél dicht moet naaien...

davimore | 13-02-19 | 11:43

Waarom aandacht besteden aan Mw. Simons?
Zij is een nietszeggende passant

Dutch_Viscount | 13-02-19 | 11:35

Sylvana Simons heeft overduidelijk last van een gestoorde persoonlijkheid, wat mij verontrust is dat veel mensen dit niet inzien en hun stem op haar hebben uitgebracht.

Solar666 | 13-02-19 | 10:37 | 2

Mensen hebben louter op haar gestemd om haar kleurtje. Dat zullen velen waarschijnlijk geen tweede keer meer doen.

Vuurwezel | 13-02-19 | 11:34

@Vuurwezel | 13-02-19 | 11:34:
Stem dan op Yernaz.
Van een afstand is het wel lollig, maar je zou maar in islamsterdam wonen en zien hoe ze de overblijfselen van je woonplaats van binnen uit sloopt

Historicuck_Han | 13-02-19 | 12:09

Die nepdingen liggen gewoon op de markt in Kroatie.

Mammeloe | 13-02-19 | 09:46

Respect voor de agent. Dat deze de moeite neemt om op zo’n vuilnisvat te reageren. Waarschijnlijk zitten het vuilnisvat en de burgemeester nu beiden te gniffelen over de emotionele brief. Heel erg laakbaar dat zulke figuren aan de macht kunnen komen in Nederland. Bah!

Rdock | 13-02-19 | 08:44 | 1

Dat heet democratie. En waarom Halsema hierbij betrekken?

Halal gehaktbal | 13-02-19 | 11:22

Respect voor Joeri dat hij überhaupt de moeite neemt om iemand, die toch niet openstaat voor een andere mening/beeld dan haarzelf, op rustige en respectvolle wijze probeert uit te leggen wat de feiten zijn. De reactie van Sylvana Simons is natuurlijk een gemeenteraadslid onwaardig en maakt haar nog meer ongeloofwaardig dan ze al is.

DankeSchon | 13-02-19 | 08:21

Sylvana importeert haar racistische vooroordelen uit de V.S. Zodra er 1 donkere man wordt beschoten door blanke agenten is er koren op haar molen. Ze is een race baiter. Race baiters zijn de grootste racisten die er zijn. Ze verdient er zelfs haar inkomen mee. Dit is haar core business.

Laat haar eens praten met een aantal Zuid Afrikaanse boeren.

BrokenTipi | 13-02-19 | 08:14 | 2

Dan snap ik haar rampage helemaal niet meer.

BrokenTipi | 13-02-19 | 11:38

Mevrouw Simons is zelf een loslopende GGZ patient (narcist). Wat verwacht u anders van haar dan zieke gestoorde uitingen? Zij haat iedereen. Iedereen doet het fout behalve zijzelf. Zij vindt zichzelf geweldig. Een ongeneeslijk diepgewortelde zieke frustratie die zich uit in een onbeheersbare drang om anderen kapot te maken of te kleineren.

Rheia | 13-02-19 | 07:33 | 4

@BrokenTipi | 13-02-19 | 08:37:
Lichte huidskleur.
En dat noemen we Blank hier in Nederland.
Zo te zien heeft het policor zijn vruchten al afgeworpen bij u.

Het leven is zwaar | 13-02-19 | 11:13

Nee, ik zei expres wit om in haar manier van denken te blijven.

BrokenTipi | 13-02-19 | 11:39

@Het leven is zwaar | 13-02-19 | 11:13:

De politiek correcte term van deze maand is cispatriarchale witmannazi, als ik me niet vergis

Historicuck_Han | 13-02-19 | 12:11
▼ 1 antwoord verborgen

Ik moet toch telkens weer bij haar denken aan the themesong van "psycho mom"

boerk | 13-02-19 | 07:09

Waarom krijgt dat mokkel altijd een platform??!!

R Hoekstra3943 | 13-02-19 | 07:00

traint de politie met nepwapens of met scherp?

Joostmochtnietsweten | 13-02-19 | 06:46 | 1

Met een scherp nepwapen

boerk | 13-02-19 | 07:07

De man bleef dus schieten met een 'nepwapen' ???

Schiet mij maar lek ...

HypoPseudo | 13-02-19 | 06:16 | 1

Eem nep wapen kan een alarm pistool
Zijn?

ikdenkwat | 13-02-19 | 07:36

Deze doos zal nu wel gaan klagen dat dit stukje racistisch is... slachtoffers will be slachtoffers...

Goed-hardt | 13-02-19 | 01:28

Wat een vreselijk eng mens. Lekker makkelijk muppetcommentaren vanaf je balkonnetje. Er die agent die voor een matig salaris het risico moet nemen zelf overhoop geschoten te worden.
Ze moet zich echt schamen. Maar ik vrees dat dat een emotie is, die ze niet kent.

xspalm | 13-02-19 | 01:04

Ik ben blij dat ik geen agent ben. Je moet in een tiende van een seconde reageren en de beslissing nemen of je wel of niet schiet. Daarna ben je jaren bezig om te laten bevestigen of je wel of niet correct hebt gehandeld met daaropvolgend mogelijk een procedure.

En dan heeft die Sylvana Simons opnieuw het gore lef commentaar te geven terwijl ze nog nooit gewerkt heeft. Bij een groot niet wereld vreemd percentage wordt ze weg gehoond, echter zijn er ook Groen Linksers die van de yoga zijn, wat aan mindfullness doen en totaal wereldvreemd zijn. Die zien of volgen geen nieuws.

Atlantis-95 | 13-02-19 | 00:53

Dat os precies wat ze is..

Een kersenplukker die vooral incidenten oppakt die haar onnozele punten moeten weergeven,

En daarbij overigens uitbundig faalt..

Neemt niet weg dat ze hiermee wel de polarisatie en racisme verder aanwakkert..

En dat is natuurlijk logisch..

Ze moet immers toch iets hebben om haar bestaansrecht als raadslid te valideren..

killRoy1982 | 13-02-19 | 00:49

Joeri, lekker gewerkt pik! Niet veel van aan trekken, sommige mensen hebben het verstand ergens anders zitten.

Xaffier | 13-02-19 | 00:05

Silvana Simons: Ga je schamen.

De reaguurders die roepen dat de agenten watjes zijn, omdat ze van slag zijn nadat iemand gericht op hen aan het schieten was: Ga je ook schamen.
Hoeveel training en simulaties je ook doet, als je leven echt in gevaar is, en als het tot je doordringt dat iemand jou dood wil, dan gebeurt er écht iets met je. En ook: Als je de eerste keer (maar ook de 2e en 3e etc keer) iemand doodschiet, dan hakt dat er ook in, hoe goed je het ook kunt verdedigen in je hoofd.

Ja, je zou alle agenten eerst verplicht naar IS-gebied in Syrië kunnen sturen (zolang dat nog kan), zodat ze wat ervaring opdoen met levensbedreigende situaties en met het doodschieten van mensen. Maar uit onderzoek blijkt dat een heel groot deel van de soldaten zwaar getraumatiseerd thuis komt, en nooit meer 100% kan functioneren. Ze hebben dan dus wel de ervaring, maar niet meer de stabiliteit om op een verantwoorde manier agent te kunnen zijn en de juiste beslissingen te nemen. Dus er is geen makkelijke oplossing.

En de reaguurders die roepen dat de agenten niet kunnen schieten: Ga je ook schamen. Goede kans dat de training heus wel wat beter kan, maar probeer maar eens met een pistool een bewegend doel te raken op enkele tientallen meters. En dat is zonder adrenaline. Nu nog een keer, maar met iemand die gericht op jou aan het schieten is (dat het een neppistool/alarmpistool betrof wisten zij niet), én in het donker.

EduardoGS | 13-02-19 | 00:01 | 2

Misschien heeft u hier en daar een puntje.
Maar dat neemt niet weg, dat een agent hier op voorbereid hoort te zijn.
En dan bedoel ik psychisch.
Laat ze bijvoorbeeld een weekje meedraaien in een slachthuis. Dan weten ze wat het is om een leven te nemen.
Tja, en dat er op je geschoten word, dat kun je niet oefenen. Maar je kunt hier wel heeeeel goed over nadenken. En je “geest” er op voorbereiden.

Het leven is zwaar | 13-02-19 | 11:22

@Het leven is zwaar | 13-02-19 | 11:22:
Je hebt zeker gelijk.. De opleiding is zeer waarschijnlijk voor verbetering vatbaar. Waar ik over struikelde waren de reacties waarbij totaal voorbij gegaan werd aan de heftigheid van wat er in zo'n situatie allemaal gebeurt, en dat je je daar nooit 100% op voor kunt bereiden. Én dat schieten met een pistool echt niet zo makkelijk is, en echt niet altijd direct raak, zoals op veel TV-series wél het geval lijkt. En daarnaast heb je geen andere keus dan te blijven schieten tot de persoon met pistool knock-out gaat, hoeveel kogels dat ook kost. En als je iemand niet direct in zijn hart, slagader, of hersenen raakt, dan kan ie nog eng lang op je af blijven lopen en blijven schieten.

EduardoGS | 13-02-19 | 12:07

Sylvana zou een voorbeeld moeten nemen aan Pamela Pinas.

opiniez.com/2018/03/27/open-brief-aan...

www.telegraaf.nl/nieuws/1873811/sylva...

Wat Sylvana Simons doet is totaal niet constructief, het lost he-le-maal niets op. Ze oordeelt zonder kennis van de feiten. En die politiemensen die ze nu zo keihard veroordeelt, zijn wel dezelfde mensen die haar moeten beveiligen als ze doodsbedreigingen krijgt. Niet slim om die tegen je in het harnas te jagen.

Braboblanke | 12-02-19 | 23:56

Gelukkig heeft gestoorde Sylvana een psychiater in haar partij bij wie ze terecht kan.

Jan Dribbel | 12-02-19 | 23:48

Gestoord mens. Zou bij wet verboden moeten worden dat dit onmens haar ongenuanceerde, domme, opruiende en verdeeldheid zaaiende woorden kan spuien. Ik kan mij als oud diender geheel inleven in de gevoelens van deze mannen die voor gevaar voor eigen leven optreden tegen dit soort psychisch gestoorde individuen. Helaas heeft deze man het leven gelaten. Dat is nooit de wil van deze dienders geweest maar helaas noodzakelijk gebleven. Mevrouw Simons schaam u diep. Heel diep.

Ron101 | 12-02-19 | 23:48
-weggejorist en opgerot-
Limburg-Zuid | 12-02-19 | 23:39

Oke, eens rekenen: 23 knallen. Laten we het ruim nemen en stellen dat t alarmpistool van Fudge 8 knalpatronen bevatte. 15 schoten nodig dus van de politie om verwarde man Fudge uit te schakelen. Dan ga ik me toch ernstig zorgen maken over de schietvaardigheid van de betrokken agenten. En verder: het gaat niet om Simons. Het gaat om een ernstig schietincident waarbij politiekogels rondvlogen. En daar mag Simons, net als ieder ander, best vraagtekens bij plaatsen.

RowdyYates | 12-02-19 | 23:33 | 3

1. Schietincidenten worden altijd onderzocht.
2. Mevr. Simons wenst zich wegens te lange mediastilte weer eens in de kijkert te spelen.
3. Verder heb ik geen behoeft om er vraagtekens bij te plaatsen, zoals u kennelijk wel wilt.
4. Als ik er al behoeft aan zou hebben, dan wacht ik eerst de antwoorden van de professionals af.
Geluk met uw vragen. Evocatus

Evocatus | 12-02-19 | 23:48

Politie munitie is niet offencief. Als je hond wilt dood schieten die door een auto is overreden heb je al acht patronenen nodig. Laat staan dat je een mafkees moet neerschieten. U had het met blote handen gedaan natuurlijk.....

Tjemig | 13-02-19 | 00:11

In tegenstelling tot first person shooters, heeft realiteit geen auto-aim. Een bewegend doel raken met een handpistool is geen makkelijke opgave. Al helemaal niet als de adrenaline door de aders giert. Verder bestaat er ook nog zoiets als omstanders. Tuig staat in de regel niet netjes stil tegen een betonnen muur aan.

rendang31 | 13-02-19 | 01:04

Het domme is dat mensen als Sylvana een podium krijgen in de media.

Rest In Privacy | 12-02-19 | 23:27 | 1

Dat heet een agenda.

BrokenTipi | 13-02-19 | 08:40

Sylvana rent al gillend van angst weg als er twee zwarte Pieten bij haar voor de deur staan.
Op topic: die vrouw moet ontslagen worden als raadslid, ze gaat haar boekje ver te buiten en neemt haar verantwoordelijkheid niet. Ze snapt het verschil niet tussen maatschappelijke verantwoordelijkheid dragen en een verhaaltje aan de Story vertellen.
Volstrekt ongeschikt, en ik hoop dat ze snel in de vergetelheid wegzakt. Voorlopig mag ze van mij stilletjes op de achterste bank van de bus gaan zitten terwijl de volwassenen sturen.

BenPakdee | 12-02-19 | 23:16

Sylvana hoopt elke dag dat de popo een donkergekleurde onheus bejegent zodat ze haar grote stinkscheur weer kan opentrekken... Zij is zo slecht... Heeft vast geen spiegel thuis...

Ali Bi | 12-02-19 | 22:47 | 1

Ronduit een teringwijf

jale | 12-02-19 | 23:07
-weggejorist-
Bakschuif | 12-02-19 | 22:41 | 4
▼ 4 antwoorden verborgen

Oh. Dit hoort dus niet bij onze white privilege?

Lorejas | 12-02-19 | 22:39

Sylvana Simons was toch die stomme trut die stellig te beweerde dat ze een bewegende beelden heeft gezien met Donald Trump,waarin hij uithaalt naar het niveau van republikeinse kiezer
Kunnen we geen soort ad blocker bouwen waardoor we nooit meer iets lezen over deze stomme koe

nachtbrakers | 12-02-19 | 22:32 | 3

Dit kan echt niet meer! Simons en de term stomme koe in een onderwerp.
Iedereen weet dat koeien niet stom zijn en behoorlijk wat empathisch vermogen hebben in de groep.
Ik eis dat u excuses maakt aan alle koeien! Sofort.

F. Jacobse | 12-02-19 | 23:19

@F. Jacobse | 12-02-19 | 23:19:

nachtbrakers | 13-02-19 | 00:18

Sorry u heeft gelijk koeien zijn inderdaad slimmer dan Simons

nachtbrakers | 13-02-19 | 00:21

Ben benieuwd of Sylvana ook de NS ter verantwoording gaat roepen over 'onnodig en buitensporig' optreden als er weer eens een "voetganger" wordt aangereden door een trein?

EenGoedBegin | 12-02-19 | 22:23

Als ik dat relaas lees denk ik maar één ding. Het moet wel zo zijn dat 90% van wat er tegenwoordig bij de politie werkt, totaal ongeschikt is.

burgertime | 12-02-19 | 22:10 | 3

Je leest blijkbaar een ander artikel?

A la snackbar | 12-02-19 | 22:25

Lager percentage dan [x] ongeschikt politiek.

Lorejas | 12-02-19 | 22:36

Het vooroordeel over niveau en snackgewoonten blijkt ook weer te kloppen.

BrokenTipi | 13-02-19 | 08:42

Je moet het haar nageven, als ze haar bek opentrekt is het per definitie irritant... Dat is ook een kunst !

kat-de-kat | 12-02-19 | 22:06

Ze is de dolk in de rug van de donkere medemens.

Slough | 12-02-19 | 22:04 | 2

Amen.

letopuwzaak | 12-02-19 | 22:08

Zij is dan ook een beroeps-klaag-neger. Gluiperig verdienmodelletje, over de rug van de goedwillende donkere medemens.

BenPakdee | 12-02-19 | 23:22

Misschien kan Sylvana zich, vanuit haar functie, bijvoorbeeld druk maken om situaties als de man die in november is neergeschoten door een 'gang' Antilliaanse en Surinaamse gasten na een opmerking over wildplassen.

Zijn galblaas en delen van zijn darmen zijn verwijderd en zijn aorta is maar net gemist.
Staat nu in het Parool.

letopuwzaak | 12-02-19 | 21:47 | 2

Beste letopuwzaak,

Ja zat met ega naar dat tvprogramma te kijken (uh. weet even titel niet, niet mijn favoriet omdat ik dan altijd denk, tegen de muur en zo)

De goede man wees de onverlaat op het feit dat in een portiek urineren niet fatsoenlijk was. Zo zijn leven verwoest. Nou dit soort figuren wens ik al jaren een permanent verblijf in een oud goelag toe dat we van de Russen moeten huren. In de buurt van Kolyma of zo.

Inderdaad dáárover hebben we mevr. Simons helemaal niet gehoord terwijl het nu wegens televee-aandacht toch wel geboden leek; maar nee.
Treurigheid alom. Evocatus

Evocatus | 12-02-19 | 23:54

Helemaal eens met u, Evocatus.
Dat is een trieste zaak en zij doet dit moedwillig.
Om een Amerikaans concept omtrent 'politiegeweld' naar Nederland te brengen, dat past weer mooi in haar plaatje van Nederland als racistisch land.
Ik raad u wel aan een boekje erbij te pakken tijdens zulke programma's! Een fijne dag!

letopuwzaak | 13-02-19 | 08:35

Beste agent Joeri: een uitnodiging is aan mevrouw Simons niet besteed. Mevrouw Simons is een bepaalde mening toegedaan en wenst niet geconfronteerd te worden met feiten die deze mening zouden kunnen ondergraven. Wel heb ik medelijden met u en met de schone stad Amsterdam, die zich dergelijke bestuurders kan permitteren, maar misschien is het iets waar U, Joeri, en ondergetekende mee moeten leren leven.

oliebolletje123 | 12-02-19 | 21:46

Kan je schieten met een nepwapen?

matatwork | 12-02-19 | 21:26 | 4

Speelgoedwapens kunnen geluid maken ja.... en lichtflitsen in de loop produceren.. Denk niet dat agenten in zo'n situatie eerst testen of er wel kogels uit komen...

Mathijs2017 | 12-02-19 | 22:14

Een alarmpistool heeft patronen die knallen zonder 'kogel' af te vuren. De enige manier om erachter te komen of iemand op je knalt of schiet is de inslagen te checken. Kun je je voorstellen dat dat iets te veel gevraagd is als zo'n figuur op je staat te knallen?

Pimmetjes | 12-02-19 | 23:18

Weet een bankmedewerker dat als je ze overvalt? Weet iemand dat het een echt pistool is tot je schiet? Waarom ben je zo dom om te denken dat er pas sprake is van bedreiging als de kogel eruit is? Wil je zeggen dat jij geen diarree in je broek hebt zitten als je onder schot staat of hebben computergames je dapper gemaakt? De dreiging ontstaat bij het trekken van een pistool.

BrokenTipi | 13-02-19 | 08:45
▼ 1 antwoord verborgen

Niet doen Joeri, voor je het weet word je door Sylvana van racisme en sexisme beschuldigd. Dat is nou eenmaal haar perverse taak in het leven.

Lychnari | 12-02-19 | 21:24

simpel. als je een pistool of ander wapen op de politie richt, om welke reden dan ook, is het wat mij betreft Feuerfrei. Als dat al vroeg ergens in een prefrontale lob wordt ingeprent doet Darwin het echte werk wel

zeiksmurf | 12-02-19 | 21:19

Goed verhaal, maar aan Sylvana niet echt besteed.
Sylvana heeft altijd gezegd dat ze stukjes met meer dan 9 woorden niet leest. Ze heeft ooit wel eens een racistische slogan van 11 woorden herhaald, maar dat kostte haar 4 weken hard studeren.

Paarlen voor de zwijnen.

Dandruff | 12-02-19 | 21:03

Als iemand een wapen op je richt mag je niet alleen schieten, dan moet je in beginsel schieten. Dat is een basale regel van geweldgebruik door politie en defensie.

Gewinflipt | 12-02-19 | 20:48

Was die Niels66 Fransisco van J. of Adolf H.?

benjeallanggek | 12-02-19 | 20:43 | 1

Het was in elk geval reeds.

letopuwzaak | 12-02-19 | 21:26

Tja, deze zwaar verwarde mevrouw is eigenlijk de aandacht niet waard.
.
Maar goed, even voor de helderheid:
- Als je als volwassene een pislool *richt* op de popo, dan mag je afgeknald worden.
- Als je op de popo *schiet*, dan zijn ze net iets te laat met je afknallen.
- En als het achteraf een nep pistool blijkt te zijn: Dat doet er geen reet toe.
.
Blijf zuinig op jezelf, politie!

hotmint | 12-02-19 | 20:23 | 6

Op je eerste dag reeds een paar keer gejorist worden...

letopuwzaak | 12-02-19 | 20:35

@hotmint
Amen!
@Padjepejer
Nog bedankt voor de wijsheid van gisteren!

benjeallanggek | 12-02-19 | 20:38
▼ 3 antwoorden verborgen
-weggejorist-
niels66 | 12-02-19 | 20:20

Ik denk dat bij Sylvana in haar TMF periode een fout pilletje heeft genomen. Vast een storing opgelopen in haar relativerende hersenkwab.

Krokant_buikspek | 12-02-19 | 20:19 | 1

GGZ kon haar niet binnenhouden?

Mathijs2017 | 12-02-19 | 22:15

Misschien gek, maar als ik moet kiezen tussen Sylvana of DENK...

Upendo | 12-02-19 | 20:19 | 3

Gelukkig, zijn een ook nog een paar weldenkende, *democratische*, integere mensen om uit te kiezen.

hotmint | 12-02-19 | 20:30

@hotmint
Upendo denkt niet aan politie, hij wil haar doen vermoed ik.

Tjemig | 13-02-19 | 00:15

Goed stuk van Joeri, laat die Simons zich maar hard maken voor de GGZ. Doet ze nog eens wat nuttigs.

Jan, Leiden | 12-02-19 | 20:18

“Ja hoi Joerie met mw excellentie Dimons... we komen even met een cameravoering die simonslatie filmen, puur om jullieven niet mijzelf aandacht te geven, is dat ok? Kan dat SAN wel om een uur of 11 a 13:00? Ivm lunchen enzo en niet te vroeg of te laat... Joerie?”

Braco.me | 12-02-19 | 20:12 | 1

Gemeenteraadslid. Hebben niet eens een titel. Enige titel die Simons mag voeren is mevrouw Kapsalon.

BenPakdee | 12-02-19 | 23:25

Kan dat afgrijselijke mens niet gewoon weg?
Nog nooit een wapen van dichtbij gezien, nog nooit geschoten, nog nooit in een split second een keiharde beslissing hoeven nemen. Maar wel na afloop een grote bek.
Weg met dat mens.

Jafco | 12-02-19 | 20:12 | 1
-weggejorist-
niels66 | 12-02-19 | 20:22

Triest dat je niks meer kan zeggen over Simons zomder direct als racist weggezet te worden door haar en haar amsterdamse vriendjes. Triest ook dat iemand die uitsluitend bekend is omdat ze een leuk stel tieten heeft zo’n grote mond durft op te zetten.

captainobvious | 12-02-19 | 20:06 | 3

Is sexist beter dan racist in jouw geval?

Beste_Landgenoten | 12-02-19 | 20:10

Sterker nog, hoe snel je voor de rechtbank mag verschijnen..!

Vraag aan de linkse reaguurders:

Hoe vaak is er al iemand die Geert Wilders bedreigt voor de rechtbank verschenen..?

...

*tjirp tjirp*

Padjepejer | 12-02-19 | 20:10

Had, Obvious, leuke tieten HAD.

BenPakdee | 12-02-19 | 23:26

Die Joeri, reageert op een serieuze manier op Sylvana Simons.
Parels voor de zwijnen. Figuren als Sylvana Simons zijn niet serieus, hooguit gevaarlijk.

Peter_K | 12-02-19 | 19:56 | 1
-weggejorist-
niels66 | 12-02-19 | 19:59

SS = K

Musashi | 12-02-19 | 19:52 | 1
-weggejorist-
niels66 | 12-02-19 | 19:55
-weggejorist-
niels66 | 12-02-19 | 19:43

In onze gemeenteraad zit ook zo'n hersenloze die gilde over veel te snel schieten. Van de partij DENK. Je verwacht het niet he.

Papa Jones | 12-02-19 | 19:42 | 3
-weggejorist-
niels66 | 12-02-19 | 19:53

@papaJones. Dat is hier in de gemeenteraad hetzelfde. Je krijgt er een gevoel bij alsof ze alles willen aangrijpen om eenzelfde sfeer als in Amerika te creëeren.
Hoogst vervelend en zeer onterecht.

letopuwzaak | 12-02-19 | 20:34

Ik krijg toch een beetje de kriebels van 'de politie zijn ook gewoon burgers' Dat is letterlijk niet waar. Wij als samenleving zetten de politie boven ons. Daarom heeft een agent een wapen bij zich en een burger niet. Telt de verklaring van een agent zwaarder en ga zo maar door. We hebben dit niet vorige week afgesproken. Nee sinds ongeveer het begin der dagen. Als die opgeleide politieagent in, of buiten zijn/haar functie de beslissing neemt op iemand te schieten hoeft hij/zij zich daar dus op geen enkele manier voor te verantwoorden, anders dan intern bij de politie. Zo lang agenten blijven reageren valideer je koekwausen zoals dat TMF-meisje. Gewoon je werk doen en burgers 'laten praten' zou mijn voorstel zijn. Echt iedereen ziet dat het leeuwendeel van de politie gewoon een topprestatie neerzet. Zo, ik ben het kwijt.

mundusvultdecipi | 12-02-19 | 19:42 | 4
-weggejorist-
niels66 | 12-02-19 | 20:01

Als die opgeleide politieagent in, of buiten zijn/haar functie de beslissing neemt op iemand te schieten hoeft hij/zij zich daar dus op geen enkele manier voor te verantwoorden, anders dan intern bij de politie.

Fout. Na geschoten te hebben komt de Rijksrecherche. Die verhoort de betreffende agent. De RR is een apart en landelijk orgaan los van de politie

Pimmetjes | 12-02-19 | 23:21
▼ 1 antwoord verborgen

Is er überhaupt nog iemand die Sylvana Simons serieus neemt? Ze blaat veel, maar zegt echt werkelijk he-le-maal niets. Ne rien. Nada. Niente.

Dr_antonickx | 12-02-19 | 19:40

Is er überhaupt nog iemand die Sylvana Simons serieus neemt? Ze blaat veel, maar zegt echt werkelijk he-le-maal niets. Ne rien. Nada. Niente.

Dr_antonickx | 12-02-19 | 19:40

Hulde dat deze agent nog de moeite nam om een brief te schrijven.

Mevrouw Simons heeft reeds afgedaan. Met 'r nare identity politics, haatzaaien en tegenstellingen uitbeelden die er niet zijn.

Bah.

Maar we hebben het zelf wel zo laten gebeuren. Tijd om je verantwoordelijkheid te nemen, Nederlander met gezond verstand.

Kritiek op links onderwijs? Prima, ga er zelf aan de slag. Kritiek op politiek? Prima, ga de politiek in.

Kritiek op de continue ondermijning van onze traditionele waarden en normen?

Laat je horen. En wees niet bang om voor racist uit te worden gemaakt. Dat is tegenwoordig een geuzennaam.

Padjepejer | 12-02-19 | 19:35

Sylvana probeert punten te scoren door een Black Lives Matter scenario hier te promoten zonder dat ze weet om wat voor situatie het hier gaat. Heel dom en ook gevaarlijk.

Rambo John J | 12-02-19 | 19:34

Politiek en realiteit. Het blijft een probleem.

halfvolle glas | 12-02-19 | 19:33

Joeri en collega’s moeten zich niet zo druk maken om wat politieke stropoppen met gummi ruggengraad allemaal vanachter hun veilige bureau vinden.

Dit soort zaken handel je af zoals de instructies voorschrijven: ‘bij twijfel, schiet.. gaat betreffende oproerkraaier niet neer, dan herhaal je de instructie’. Het filmpje terugkijkend heeft betreffende agent dit correct uitgevoerd (korte salvo’s >>> resultaat neg. >>> korte salvo’s herhalen). Doe je dit niet dan staan je collega’s en familieleden de volgende keer aan jou graf te rouwen.

Laat de specialisten achteraf maar uitzoeken wie wat heeft gedaan, daar zijn ze voor. In mijn optiek kan betreffende agent gewoon in functie blijven, tevens goed voor z’n herstel. De brief met uitleg is totaal overbodig, enkel ingegeven uit angst voor politieke ophef, voor wat het waard is vandaag de dag.

Tot slot mevr. Simons uitnodigen op de schietbaan lijkt mij niet erg zinvol of enkel tot aan de catering. Zo’n instabiel mens met slecht zicht is gevaarlijk tijdens ‘n oefening. Vraag maar na aan de instructeurs: komt de baan niet op.

Veluwse-Eikel | 12-02-19 | 19:32 | 3

100% mee eens Veluwse.
Het spreekwoord is nog steeds: Je kan beter achter een hekje staan uitleggen, dat je niet alles volgens de regels gedaan hebt, dan dat je familie rond je graf te horen krijgt, dat je je altijd zo goed aan de regels gehouden hebt.

Roadblock | 12-02-19 | 20:32

Enige reden om dat misbaksel uit te nodigen op de schietbaan, is als doel..

Gokmaar | 12-02-19 | 21:00

@Gokmaar | 12-02-19 | 21:00:
Hehehe, "Mevrouw gaat u maar in de schietkuil om schijven te wisselen."
Ja maar, Baancommandant, we hebben toch al decenia electronische schijven?
"Niet zeuren-voorwaarts gaan".

Roadblock | 12-02-19 | 21:24

Was het nu een nepwapen? En zo ja, hoe kon de man dan schietend op de agenten afkomen? Of wordt hier weer de dikke duim gebruikt om de rechtsgang alvast te beïnvloeden?

Net als de ACP, die iedere keer dat een agent aangeklaagd dreigt te worden alvast begint te roepen dat "Agenten zo niet meer durven schieten". Dat terwijl agenten vrijwel nooit veroordeeld worden en sinds kort zelfs een speciale extra-clemente rechter hebben met extra- lage straffen.

Vitaly Chernobyl | 12-02-19 | 19:17 | 6

De onwetendheid straalt van je af. Ik ben geen agent, ik werk bij een andere gewapende overheidsdienst, de instructie is glashelder. Als iemand met een vuurwapen op je gericht op je af komt (echt of op echt gelijkend dat maakt niets uit) dan schakel je de verdachte uit. Het heeft geen enkele zin om op de benen te schieten, iemand die stijf staat van de adrenaline (of iets anders) voelt dat niet of nauwelijks en is nog steeds prima in staat om terug te schieten. Het is niet niks om op iemand te schieten, ik heb het gelukkig nog nooit hoeven doen maar ben er wel drie keer heel dichtbij geweest (in ruim 30 jaar) Gelukkig waren die verdachten wel zo slim het wapen te laten zakken. Deze verdachte deed dat niet.

Jafco | 12-02-19 | 20:23

@Jafco | 12-02-19 | 20:23:
Het is geen onwetendheid Jafco, het is bij Chernobyl een kwestie van zonder ook maar iets te lezen er bij voorbaat van uitgaan dat de politie fout zit. Dat heet gewoon de pest aan de politie hebben.

Roadblock | 12-02-19 | 20:29

@Roadblock
Misschien toch te veel straling, daar in Chernobyl. Hersentjes wat te warm geworden....

benjeallanggek | 12-02-19 | 20:49
▼ 3 antwoorden verborgen

Kunnen ze sylvana niet beter een opleiding geven? Het lijkt me dat ze niet echt weet wat ze moet met haar (ik geloof) mavo diploma. Ze heeft in ieder geval na haar carrière bij TMF niet echt bijgedragen aan de maatschappij (alsof ze dat bij TMF wel deed). Laat haar gewoon een opleiding volgen voor de zorg (professioneel kontenwasser) of iets in de schoonmaak oid. Draagt ze nog iets bij aan de maatschappij en zijn we ook van het gezeur af.

brie-de-penis | 12-02-19 | 19:17 | 7

Geef haar een paal om aan te dansen en een miljonair om dat te bekijken, heb je er geen last meer van.

ScumbaggusMaximus | 12-02-19 | 19:49

Je bedoelt zeker GOM.

Musashi | 12-02-19 | 19:54
-weggejorist-
niels66 | 12-02-19 | 20:02
▼ 4 antwoorden verborgen

Ik begrijp dat agenten mensen van vlees en bloed zijn die ook gewoon kunnen schrikken van een schietpartij.
Maar zij hebben gewoon prima gehandeld, namelijk de verdachte uitschakelen.
Dat is de bedoeling en dat hebben zij gedaan.
Dat behoeft in principe verder geen verdediging met vele emoties, zelfs zonder emoties zou dit goed gehandeld zijn.

Sylvana wil hiermee natuurijk een link leggen naar 'politiegeweld'. Uiterst treurig en kleingeestig.
Ik juich daarom ook deze reactie van de agent toe, al zou het ergens beter zijn dit domme mens te nergeren maar ze is nu eenmaal een publiek figuur.

De laatste alinea 'maak je liever druk over de GGZ' vind ik ijzersterk.
Dat is inderdaad de enige conclusie die met recht getrokken kan worden.

Sylvana, wat ben je toch een draak van een vrouw geworden. Zet je bekendheid nou eens in voor iets positiefs.
Ik, als getinte vrouw, heb jou helaas flink gevolgd omdat iemand uit de familie lyrisch over je was. (Wás) maar ik heb geen sympathie meer voor jou.
Ik hoop dat je op een dag beseft hoe vreselijk goed je het hebt en met hoeveel blanke, veilige goedzakken jij in een land leeft.

letopuwzaak | 12-02-19 | 19:04 | 6

+10 voor U. Als getinte, bruine, gekleurde etc. dame, ben ik het helemaal met U eens!

bitch67 | 13-02-19 | 05:23

Fijn dat u er ook bent, bitch67! En ghetto-is-back; ik zal even actief mijn agenda erop nalopen en mezelf vol gebak proppen ten baten van ons mooie Nederland!

letopuwzaak | 13-02-19 | 08:40
▼ 3 antwoorden verborgen

Ik dacht ff dat dit het topic met de meeste - weggejorist - reaguursels zou worden, maar het valt mee zie ik.
We zijn toch braver voor die zichzelf diskwalificerende deugheks dan ik dacht.

Repliek_in_stijl | 12-02-19 | 19:01 | 2

De meeste weggejorist reaguursels kunt u vinden onder de temptation island topics. Geen gein...

SterF... | 12-02-19 | 20:37

Wat een watjes, die agenten. Dit is je werk man, doe het gewoon zonder te janken. Je hebt hier zelf voor gekozen. Het is jouw taak om mensen veilig te houden en onzelfzuchtig te handelen. Dat is de enige taak van een agent en het is totaal niet interessant dat die agent van vlees en bloed is. Ik wil ook niet horen dat het slecht gaat met de moeder van een chirurg en dat ie zich daarom niet op zijn werk kan focussen, of dat ie bang is voor bloed. Geweld tegen hen en om hen heen is de omgeving waarin agenten dienen te werken. Dat is hun werkvloer. Net zoals een slager ook niet zeurt over de mest, urine en bloed.

pinosjet | 12-02-19 | 18:49 | 7

@F. Jacobse | 12-02-19 | 20:32:
Er zit een heel groepje hier te kwaken dat die agenten ontslagen moeten worden omdat ze niet professioneel genoeg zouden zijn.
Ik vind dat pinojet, loopsbrother, en het leven is zwaar maar een persoonsbeveiligingsbureau moeten opzetten.
Zij zijn in ieder geval bereid om kogels te happen voor een ander.

Roadblock | 12-02-19 | 20:39

@Roadblock | 12-02-19 | 20:39:
Ik zeg helemaal niks over ontslagen en dergelijke, daarnaast vind ik de reactie van SS ook onsmakelijk, of de reactie van de agenten adequaat was is aan de politie onderzoekers om te beoordelen. Daarover zult u mij niet horen.

Mijn commentaar is dat in deze brief van Joeri agenten worden beschreven "in doodsangst", "compleet van slag" en "2 nachten niet slapen" wegens de risico's van hun vak. Voor een leek als ik zouden deze situaties heftig zijn, maar van onze agenten zou ik toch meer verwachten, het zijn immers agenten.

loopsbrother | 12-02-19 | 21:53

@Roadblock | 12-02-19 | 20:39:
Wij zijn het wel eens. Ik verbaas me er wel steeds weer over dat er nog steeds mensen rondlopen die zonder enige inhoudelijke kennis van het politiewerk hier hun orale diarree spuien.

F. Jacobse | 12-02-19 | 23:26
▼ 4 antwoorden verborgen

Zag het gisteren voorbij komen bij GL/D66 propaganda kanaal AT5 (en kennelijk besties met Silly Syl want elke scheet die ze laat komt op hun tijdlijn). Heb het artikel niet gelezen, kon wel raden wat erin stond.

Syl moet zich lekker bezig houden met Amerikaanse identity politics te parodiëren zodat we nog wat om te lachen hebben in mokum. Verder gaat haar nut niet en ze moet zeker niet irritant in het nieuws verschijnen met dit soort dommigheid.

Graaf_van_Hogendorp | 12-02-19 | 18:49

Als het een boze blanke man was zou ze ongetwijfeld erom gelachen, maar ja ze heeft éénmaal de titel nationale zeikneger dus je moet wat.

moi6666 | 12-02-19 | 18:47
-weggejorist-
sallandstrots | 12-02-19 | 18:46

Om te spreken met de woorden van sheriff David Alexander Clarke jr: "BLUE LIVES MATTER!"

Musashi | 12-02-19 | 18:41 | 1

Clarke is een held.

Kop Kaaz | 12-02-19 | 18:44

Uit een interview in de Volkskrant met Tanja Samojlenko, de moeder van de dode:
“Het plastic imitatiepistool dat volgens de politie niet van echt te onderscheiden was, had hij al een tijd in huis. Samojlenko: ‘Er stond op dat het voor kinderen van 3 jaar en ouder was. Je mocht er niet mee naar buiten. Het was net zo groot als in het echt. Hij schoot ermee op muizen in onze tuin. Met plastic balletjes.’”

Zelden | 12-02-19 | 18:37 | 4

@pinosjet | 12-02-19 | 18:51: ik hoop eigenlijk dat dit sarcastisch is bedoeld, net als je andere opmerkingen. Zo niet, heel sneu.

schijtzat | 12-02-19 | 19:07

@pinosjet | 12-02-19 | 18:51: pff , het is te sterk .
De man was blijven leven .
En dan..... ? 3x daags innemen ?

Ikbenhet6 | 12-02-19 | 19:15
▼ 1 antwoord verborgen

Waarom gaan dienders altijd in de huilie huilie modus zodra ze moeten schieten? Het lijkt me dat als je bij de politie gaat en je een wapen krijgt je hier ook in noodsituaties fatsoenlijk mee om kan gaan na de opleiding. Die eeuwige jij bak is ook zo flut. Jij gaat bij de politie en ontvangt loon om mij veilig te houden. Ik snap dat het zwaar kan zijn maar je hebt deze keuze zelf gemaakt. In principe doe je je werk dus niet goed als je in noodsituaties zo capabel bent als een ongetrainde burger.
loopsbrother | 12-02-19 | 18:17 | 1

Na de basisschool besloten alleen nog televisie te kijken? Af en toe je afstandsbediening neerleggen, naar buiten gaan, een echte krant lezen, wellicht na enige oefening een boek...: helpt hoor! ( ... in de tussentijd: probeer iedere kans op het produceren vsn nageslacht te minimaliseren).

titwawki | 12-02-19 | 18:37 | 8

Hahaha, die afsluiter is goed!

Dr.Tatta.Macamba | 12-02-19 | 21:04

@loopsbrother | 12-02-19 | 20:26: hahaha, we hebben hier een levens echte Eric Cartman aan de lijn. Ik vraag mij louter dingen af, pleurt toch op koekwaus.

Jij bent nog te simpel om te zien dat je louter bevestiging hebt gegeven van je onrealistische (tv wereld) kijk op zaken, ergo; na de basis school besloten alleen nog maar televisie te kijken?

Dr.Tatta.Macamba | 12-02-19 | 21:10

@Roadblock | 12-02-19 | 21:03:
"Beneden een jaarlijks te testen bepaalde graad van geoefendheid met het wapen (In schiet-simulatiesituaties), zou je niet meer met het wapen rond mogen lopen."

Hier ben ik het compleet mee eens, als dit door bezuinigingen en tekorten niet voorkomen kan worden is dit een kwalijk feit. Maar het zou dus wel zo moeten zijn dat alleen bekwame mensen met een vuurwapen mogen lopen en naar mijn mening zou deze bekwaamheid ook stressbestendigheid in gevaarlijke situaties moeten bevatten.

@ Dr.Tatta.Macamba
Uw reacties zijn van een dermate laag niveau dat ik er maar niet op in ga.

loopsbrother | 12-02-19 | 21:41
▼ 5 antwoorden verborgen

Juist Joei maar de hele partij van Syl is het resultaat van niet genoeg fondsen bij het GGZ.
Ze hebben niet voor niks een huis psychiater.

miko | 12-02-19 | 18:35

Simons, ik noem haar geen mevrouw want wie zich niet als zodanig gedraagt krijgt ook die aanspreek titel niet.
Simons werkt bij de Rijksrecherche. De instantie die onderzoek doet in dit soort zaken. Simons heeft een zodanig niveau dat ze zonder iemand te horen tot deze conclusie komt. Het is nog even wachten tot zij tot haar vonnis komt.
Ideaal systeem. Wetgevende macht, uitvoerende en rechtsprekende macht in een persoon. Judge Dread is er niets bij.
Generaliseren is haar ook niet vreemd. De burger? Wie of wat is dat?
Mag ik nu ook generaliseren?
Of ben ik strafbaar als ik iets zeg over allochtoniërs in de politiek?

F. Jacobse | 12-02-19 | 18:35 | 2

Judge Dreadlock.

Kop Kaaz | 12-02-19 | 18:42

@Kop Kaaz | 12-02-19 | 18:42:
Dank u.

F. Jacobse | 12-02-19 | 19:47

Had de overleden schietgeweerman eigenlijk een kleurtje - was het een negert?

Rest In Privacy | 12-02-19 | 18:34 | 4

@Kop Kaaz | 12-02-19 | 18:41:
Bedankt voor de link, KopKaaz

Jackson | 12-02-19 | 18:50
▼ 1 antwoord verborgen

In mijn tijd gold Volgens de officiële regels :
je pas gericht terug schieten als er binnen 1 meter een inslag plaats vind bij u of een collega.
Dus ze hadden nooit terug mogen schieten.

Het leven is zwaar | 12-02-19 | 18:32 | 12

Beste het leven is zwaar,

Het is mij uit de reacties ook niet duidelijk uit welke tijd u stamt, maar gezien de huidige schietgraagheid van de huidige criminele generatie die steeds weer opdoemt om o.a. enige onderlinge onenigheid te beslechten, moet de schietinstructie van de politie wel aangepast zijn of zou moeten worden aangepast in vergelijking met die uit uw tijd. Met uw regel maakt de moderne politieagent geen kans, dan alleen op een rouwkrans.
Al erg genoeg. Evocatus

Evocatus | 13-02-19 | 00:09
▼ 9 antwoorden verborgen

Ik zou graag nog willen zeggen dat Sylvana er beter aan zou doen om liedjes aan te kondigen in De Zwarte Lijst. Een soort Top2000 maar dan met negermuziek. Toen ging ik even op de zoekmachine om deze suggestie te staven met wat achtergrondinformatie en stuitte ik op weer een uitwas van stuitende politieke correctheid: De naam is inmiddels aangepast vanwege ... tja
www.telegraaf.nl/nieuws/1349302/npo-w...

Als troost daarom een prachtig lied van een geweldige band (met negers), gecoverd door een extreem links gezelschap van boze blanke mannen, waarin het geldende onrecht wordt aangeklaagd.
Speakers op 10 en beuken!!
soundcloud.com/search?q=test%20dept

Arnold Layne | 12-02-19 | 18:26

Ik vind het optreden van mevrouw Simons wederom onnodig en buitensporig.. Die vrouw heeft een ziel zo zwart als de donkerste nacht.

Croisantneuf | 12-02-19 | 18:23

Sorry Hoor, maar wat een jank verhaal.
Als je met een vuurwapen rond loopt, hoor je er over nagedacht te hebben, en bereid te zijn het te gebruiken.
Maar ook dat er iets tegen je gebruikt word.
Vandaar dat je schietles krijgt......
Het leven van een agent bestaat niet enkel uit mensen een bekeuring geven, en aangifte negeren.

Ohja, wat SS betreft. Je bent een slecht mens.

Het leven is zwaar | 12-02-19 | 18:18 | 2

Ik was je net voor ;)

loopsbrother | 12-02-19 | 18:21

Begrijpend lezen is zwaar

Dr.Tatta.Macamba | 12-02-19 | 20:56

Waarom gaan dienders altijd in de huilie huilie modus zodra ze moeten schieten? Het lijkt me dat als je bij de politie gaat en je een wapen krijgt je hier ook in noodsituaties fatsoenlijk mee om kan gaan na de opleiding. Die eeuwige jij bak is ook zo flut. Jij gaat bij de politie en ontvangt loon om mij veilig te houden. Ik snap dat het zwaar kan zijn maar je hebt deze keuze zelf gemaakt. In principe doe je je werk dus niet goed als je in noodsituaties zo capabel bent als een ongetrainde burger.

loopsbrother | 12-02-19 | 18:17 | 2

Zoals hierboven.
Zelfde verhaal, andere woorden.

Het leven is zwaar | 12-02-19 | 18:20

Waarom ga jij in de huilie huilie modus, met je aannames?!

De doodgeschoten man, heeft een extreem ziekelijke manier van zelfmoord gekozen. Namelijk een ander mens gebruiken om het te doen!

En dan gaat die graftak van een Simons ook nog eens net zo infantiel als jijzelf, haar huilie huilie doen.

Pleurt toch op met die domme stoere mannen praat.
Die agent zegt gewoon waar het op staat, en voor jou dus dezelfde vraag, wijsneus.
Waarom zit jij te zeiken over agenten, terwijl die koekwaus gewoon psychiatrisch onder begeleiding had moeten zitten.

Dr.Tatta.Macamba | 12-02-19 | 20:55

Een mislukte poging van Slavyna om rellen tegen de politie uit te lokken.

Rest In Privacy | 12-02-19 | 18:11

Respect voor de dienders! Laat haar maar lullen, kansloos.

Het Noorden | 12-02-19 | 18:09 | 3

Deze dienders zouden ontslagen moeten worden. Respect is de omgekeerde wereld. Ze hebben uit angst gehandeld in plaats van als professionals

pinosjet | 12-02-19 | 18:59

Zeker, diep respect!

schijtzat | 12-02-19 | 19:09

Hallo, waarom dit vervelende ellendige mens steeds een podium geven. Het wijf gebruikt en misbruikt iedereen en alles. Jankt zanikt (eventueel zal ze meer doen...) om maar haar zin te krijgen en vooral aandacht. Vreselijke secreet. Ga weg mens, verdwijn.

AMX pri | 12-02-19 | 18:07

"simulaties met u (Sylvana dus) als diender". Ik heb een beter idee, maar dan word ik gejorist.

Bijtendehond | 12-02-19 | 18:06 | 1

Fluister het anders....

Kop Kaaz | 12-02-19 | 18:10

Sja, dat krijg je er nu van. Vroeger werd Sylvana via de SMS dienst van TMF gepest. Ik kan het me nog goed heugen: "Wat ik nu lees vind ik heel erg! Ik schrik hier enorm van.", zei ze dan. Daarna is ze een beetje geflipt. Eigenlijk gewoon zielig. Ze zou eigenlijk naar een goede psycholoog moeten in plaats van welke media aandacht dan ook.

teevee | 12-02-19 | 18:01

Het meest schrijnende is wel dat Simons zich over de rug van politie-agenten probeert te profileren in de gemeenteraad.

Phat_Phuc | 12-02-19 | 18:01

SS was een poosje uit de media. Het is haar weer gelukt er in te komen.

Nichtsneues | 12-02-19 | 18:00

"Hij kwam vervolgens schietend op mijn collega’s aflopen. Deze collega’s hebben zijn schieten meteen beantwoord door terug te schieten."
Ik wil het helemaal niet voor Simons opnemen, integendeel zelfs, maar dat "schietend" snap ik niet helemaal als er sprake zou zijn van een nepding. Een nepding maakt geen geluid, toch?

Schoorsteenveger | 12-02-19 | 17:59 | 5

Hele generaties zijn opgevoed met het geluid "pang pang pang" wat geassocieerd wordt met schieten. Ik begrijp de dienders wel hoor.

Promedio | 12-02-19 | 18:41

Zelfde denk niveau als Simons dus schoorsteen veger, je zou ook gewoon even een kwartiertje zelf het één en ander op kunnen zoeken.

Voorkomt dat je net zo voor lul staat, als dat luie wezen, waar je het stiekem dus toch voor opneemt.

Tip; alarmpistool

En dan na 1 minuut heb je antwoord op je kompleet overbodige vraag.

Dr.Tatta.Macamba | 12-02-19 | 20:39

www.google.com/search?q=alarmpistool&...

Moet zeggen dat sommige alarmpistolen er inderdaad beroerd echt uitzien. In mijn tijd, mijn jeugd 50er jaren, dacht je bij een alarmpistool aan zo'n klein dik kortloops dingetje, maar wat ik nu zie.
Jonge-jonge. Evocatus

Evocatus | 13-02-19 | 00:14
▼ 2 antwoorden verborgen

Bij1 doet niet mee aan de provinciale verkiezingen. Slavyna is gewoon een aandachtshoer.

Rest In Privacy | 12-02-19 | 18:08

Omdat mevrouw Simons het nodig vond te reageren op dit incident, weet ik nu vrijwel 100% zeker wat de huidskleur was van de neergeschoten man.

Zenzeo | 12-02-19 | 17:58 | 6

Omdat jij het nodig vond om vrijwel 100% zeker te weten, de huidskleur van de neergeschoten man te weten, sta je nu 100% zeker weten, compleet voor lul.

Dr.Tatta.Macamba | 12-02-19 | 20:28

@Het leven is zwaar | 12-02-19 | 18:22: ach jezus, misschien gewoon ff wel af en toe gewoon een krant artikel lezen, dan kun je stoppen met denken aan moslims.

Dr.Tatta.Macamba | 12-02-19 | 20:31
▼ 3 antwoorden verborgen

"als u, in uw positie, u eens druk gaat maken over de GGZ en de opvang van mensen met een psychische stoornis in plaats van nu al uw conclusies te trekken", dat deed ze Joeri ze heeft iemand met een psychische stoornis (dacht dat ze psychiater was) op een verkiesbare plaats op de lijst van Bij1 gezet. Geeft gelijk het niveau weer.
Je bent er niets verschuldigd, gewoon doodzwijgen is beter
Is ze al uitgeschreven in Weesp en woonachtig in Amsterdam? Iemand? want ook dat zaakje stinkt en is niet zo Amsterdams, hè Femke.

bwanabanjo | 12-02-19 | 17:57

Simons heeft de juiste functie omschrijving: raadsLID alleen in dit specifieke geval staat het woord lid voor mannelijk geslachtsdeel.... hoewel is eigenlijk weer een belediging voor de heren.

Andorian | 12-02-19 | 17:53 | 2

Keep you’re day job!

Dr.Tatta.Macamba | 12-02-19 | 20:22

Dr.Tatta.Macamba | 12-02-19 | 20:22:

*your............. lutsert.

Kop Kaaz | 12-02-19 | 21:00

Sylvana Simons heeft haar hele 'hergeboorte' te danken aan wat zich onder Obama voltrok in de Verenigde Staten, met als gevolg het gezwel BlackLivesMatter. Bijna gelijktijdig met BLM kwam Simons ineens met haar SJW larie op de proppen. En aangezien BLM altijd wat te zeiken heeft over de politie, gebruikt Simons nu ook deze tactiek.
In een stad als Amsterdam waar wet- en regelgeving enkel gelden voor de werkende sul en krakende illegalen beloond worden met wegkijken en verblijfsvergunning, moet je niet raar opkijken als deze haatheks bij een incident als deze denkt er garen bij te spinnen. Simons preekt namelijk niet voor de weldenkende en plichtsgetrouwe burger, Simons zoekt naar steun onder het rapalje, het deel van de bevolking dat denkt overal recht op te hebben maar er niet voor wil werken.
Wees dus niet verrast door wat zij zegt, zij denkt hiermee steun van minderheden te krijgen. Want in het hoofd van Simons zijn minderheden crimineel en zullen zij dus sympathie hebben voor zo'n dader, en dus kiest Simons partij voor de dader. De ironie zit hem in haar gedachtengang, zij is door en door racist.

Datsun_Cherry | 12-02-19 | 17:51 | 4

Voor mij staat e afkorting BLM voor BLUE Lives Matter.

Musashi | 12-02-19 | 18:47

@Vitaly Chernobyl | 12-02-19 | 19:22: Voor mediapersoonlijkheid Simons, is een vrouw van kleur zijn, haar halve leven een veel beter betalend, en nog veiliger beroep. Wat is uw punt?!

Dr.Tatta.Macamba | 12-02-19 | 20:21
▼ 1 antwoord verborgen

Ach, die Simons is volkomen onbelangrijk. Ze komt steeds in het licht omdat ze zwart is en het Amsterdamse blanke Deugmens circuit haar (op dit moment) als knuffelallochtoon ziet.
-
Voor deze Deugmensen is een sociaal acceptabele knuffelallochtoon heel belangrijk. Je kunt toch niet pochen hoe vreselijk multiculti deugend je bent met zomaar zo'n vreselijke straat-allochtoon?

moitambien | 12-02-19 | 17:50

Als je een dergelijke brief krijgt, zou je je toch de ogen uit de kop moeten schamen lijkt me..... Maar Simon's denkt zoals altijd aan haar eigen gewin.

PijlVader | 12-02-19 | 17:49

Beste Joeri, waarom ga je verantwoording afleggen voor je politiewerk? Ten behoeve van dat maffe Simons mens, die te achterlijk is om te poepen?? Niet doen hoor. Niet nodig. Heel Nederland weet nl wel wat te doen met mensen die je leven bedreigen. Alle begrip daarvoor. En als je door je eigen stommiteit het leven laat, dikke pech! Respect.

Accident_Prone | 12-02-19 | 17:48

Hoe dat stuk stront ooit verkozen is daar is echt niet te filmen.

Shalalieshalala | 12-02-19 | 17:48 | 3
-weggejorist-
De_doos_van_Toos | 12-02-19 | 19:03

Is niet zo moeilijk hoor, zelfde als Wilders ook wel doet, haat uitventen.

Dr.Tatta.Macamba | 12-02-19 | 20:15

Het beproefde recept. Zwarten die oververtegenwoordigd zijn als het gaat om berovingen, verkrachtingen, moorden, geweld kortom een doorsnee aflevering Opsporing Verzocht. De politie heeft niet alleen de ondankbare taak de misdaad te stoppen maar krijgt ook als dank te horen dat black lives ook matters en dat soort hypocriete teksten. Weet SS ook wel maar ze is ernstig racistisch dus wat zwarten uitvreten kan haar niets schelen.

K. Westergaard | 12-02-19 | 17:48 | 1

Oh, ja het heet Opsporing gezocht. Hedenavond gekeken. Inderdaad men grossiert in getintiërs en er was ook één blanke.
*Schud hoofd* Evocatus

Evocatus | 13-02-19 | 00:17

Waarom runt ze bureau Bijlmer niet.....?

Mazoeza | 12-02-19 | 17:47

Dat mens zoekt publiciteit, ging ook weer geforceerd over de zeik over iets van VI uit het verleden.. kansloos laten afglijden die hap. Nul aandacht.

oorwormpie | 12-02-19 | 17:45

Beset Joeri, een overbodig verhaal, waarom zou je verantwoording afleggen aan die malloot.

Uw Verzekeringsadvis | 12-02-19 | 17:44

Weet iemand of SS aan sport doet? Wellicht joggen/hardlopen? In de buurt van een politiebureau?

The2Amendment | 12-02-19 | 17:40 | 3

De enige sport die SS doet is sleutels zoeken. U denkt toch niet dat iemand met zo'n walgelijk disrespect voor haar medemensen enige sociale contacten onder de normale bevolking heeft. Bij elke sport wordt SS door sportgenoten uitgekotst met zulke hysterische waanideeën.

Professor Kluns | 12-02-19 | 17:53

@Professor Kluns | 12-02-19 | 17:53: jammer. Wellicht hadden we haar voor haar verjaardag een levensecht airsoft pistool kunnen schenken voor tijdens het hardlopen.

The2Amendment | 12-02-19 | 18:54

@The2Amendment | 12-02-19 | 18:54:
Oh, u bent hard-En dan zeker de politie bellen dat er een geschifte vrouw van kleur met een vuurwapen hardlopend omstanders onder vuur aan het nemen is.

Roadblock | 12-02-19 | 21:30

Tsja, Sjimmie was ook van de rebellenclub met wel een hoger IQ.....

Mazoeza | 12-02-19 | 17:35 | 1

Opa, ga lekker met Kuifje stripboeken lezen. Domme huidskleur grapjes, zo jaren 80 vorige eeuw.

Dr.Tatta.Macamba | 12-02-19 | 20:13

Ben benieuwd hoelang ze haar TBS kan ontlopen.

Yalimba | 12-02-19 | 17:34

Belachelijke reactie van mevr. Simons. Een vrouw die volgens mij zelf ook beveiligd werd of misschien nog wel wordt. Verwacht zij dan ook dat de betreffende beveiliger hard wegloopt als iemand met een mes of pistool op haar af komt lopen. Moet die man of vrouw dan eerst aan de aanvaller vragen of het wapen wel echt is? Natuurlijk moet het incident nog onderzocht worden, maar het is goed dat een betrokken agent zijn verhaal doet. Wat dan intern wel weer tot gedonder zal leiden, want dit mag natuurlijk is van de afdeling Voorlichting.

Mannes | 12-02-19 | 17:34 | 2

Die betreffende beveiligers zullen van haar eerst moeten wachten tot er daadwerkelijk geschoten wordt op tante Silly of hen voordat zij zouden mogen schieten, want tante Silly kijkt zelf kennelijk erg graag in de loop van een pistool.

Je zou haast hopen dat er een gek opstaat die met een mes en een pistool op tante Silly afloopt. Gewoon, om de reactie van haar te zien. En of ze dan ook FOEI! zegt, als haar beveiliging of agenten de dader overmeesteren of neerschieten. Dat overmeesteren moet dan uiteraard gebeuren met lieve woordjes en het neerschieten met een klappertjespistool.

De_doos_van_Toos | 12-02-19 | 17:41

Zij daarentegen wordt beveiligd omdat het lekker scoort in de publiciteit.

peterdh | 12-02-19 | 17:45

Geen idee waarom Sylvana als "expert" een mening zou moeten geven over zo'n schietincident. Je mag aannemen dat de politie goed getraind is in dit soort situaties en mijn stellige indruk is dat onze politie zeer terughoudend zijn in deze gevallen.

Misschien meende ze een discussie te willen aanwakkeren, zoals veel discussies overgewaaid zijn,uit de VS, over vuurwapengebruik. Ja in de VS kan een minimale onverwachte beweging je tien kogels opleveren. Hier niet. Maar iemand die met een vuurwapen schietend op je af komt moet je neerleggen. Voor jezelf, maar ook voor de omstanders.

Als ik Sylvana was ging ik in op de uitnodiging om eens te komen kijken bij een politietraining.

Overigens, ik heb geen idee, maar was het slachoffer zwart?

Beste_Landgenoten | 12-02-19 | 17:33 | 3

Als ik Simons was kocht ik een one way ticket naar een health farm.....

Mazoeza | 12-02-19 | 17:39

Ze wordt gevraagd omdat ze publiciteitsgeil is niet als expert.

peterdh | 12-02-19 | 17:46

Negeren is ook een optie.

Dirk III | 12-02-19 | 17:33 | 1

Neger en...... bah !

Mazoeza | 12-02-19 | 17:40

De agenten waren bleek, schreef Joeri.
Bleek.... Bleek is het nieuwe wit!

Gajus | 12-02-19 | 17:32

Als er weer zo iets aan de hand is, sturen we er Sylvana op af.

Mr.Crowley | 12-02-19 | 17:30 | 2

zij is gewoon een opruier, punt.

Ben5570 | 12-02-19 | 17:32

Goed idee, Mr. Crowley. Misschien kan ze zo’n verwarde geest dan in slaap vervelen met haar gezwets hahaha

Accident_Prone | 12-02-19 | 17:52

Mevrouw Simons is toch zeker geen familie van Wil Simons, bekend van het programma Opsporing Verzocht? Ik kan het me bijna niet voorstellen. Niet omdat meneer Simons roomblank was hoor, maar omdat hij wél goed gemanierd was, omdat hij intelligent was en omdat hij juist wél humor had.
seniorplaza.nl/beroemdheden13/

benjeallanggek | 12-02-19 | 17:30

Treffende foto bij dit artikel

Ben ik gek of zo?

ja, dat ben je, knettergek en geheel losgeslagen van de werkelijke maatschappij

Meesteres Belgie | 12-02-19 | 17:26

Ik moet erg wennen aan de nieuwe kleurstelling van GS. Ik vind het errg donker. Dit wordt volgens mij voor beroepstoepassingen dan ook ontraden volgens mij . Britt doet het dan weer wel iets beter tegen een donkere achtergrond dan Silly. Ook tussen zwart satijnen lakens wat mij betreft. En ik val niet eens op blond.

D-Fens_1963 | 12-02-19 | 17:25 | 1

Het zijn donkere tijden...

Kanarie_Geil | 12-02-19 | 17:27

Wie op 30m afstand het verschil kan zien en horen tussen een knallend nepwapen en echt dodelijk schiettuig moet over schier bovennatuurlijk inzicht beschikken.
Maar misschien doet mevrouw Simons aan winti, voodoo of zo.
En kan zij dat wel.

Ab Sconditus | 12-02-19 | 17:24 | 1

Ben in Amsterdam lid geweest van een schietclub waar ook aan "parcoursschieten" werd gedaan. Dat is behoorlijk lastig in een half donkere ruimte schieten op bewegende en stationaire doelen en ik kan je zeggen dat het al heel wat is als je de schietschif weet te raken.

Tel daarbij de stress van een noodsituatie en het is absoluut geen wonder dat men 20 kogels nodig had.

Beste_Landgenoten | 12-02-19 | 17:37

Syl en goedkoop scoren. Populistisch en laag. Waar leeft ze tegenwoordig van? Of heeft ze hiervan haar beroep gemaakt?

Bill Cosby | 12-02-19 | 17:24

Silvana Simons, gemeenteraadslid.
Zou ze niet beter in de raad vragen stellen kunnen stellen over de belachelijk 'straffen' voor de bezetters van het P.C. Hoofthuis:
30 bezetters zijn door de politierechter veroordeeld tot een boete van 150 euro, de vrouw die meerdere(!) agenten in hun hand heeft gebeten(!) is tot maar liefst 300 euro veroordeeld....
Zou SS haar licht hier misschien over kunnen laten schijnen?

michelpen | 12-02-19 | 17:22

Voordat er nog meer domme opmerkingen gemaakt worden over nepwapens:
Mini-Para 9 mm PAK Nepwapen-Werpt hulzen uit-Komt mondingsvlam uit.
www.youtube.com/watch?v=BMnx0r78rfg

Roadblock | 12-02-19 | 17:21 | 1

Nu snap ik ook waarom agent Joeri het in zijn brief aan Slavina heeft over een persoon die schietend op zijn collega's af kwam lopen. In het donker neem je dan echt geen risico en pas je proportioneel geweld toe. Gevalletje eerst schieten, dan praten. Slavina kan zich beter beperken tot dingen waar ze wel verstand van heeft. Heerlijk rustig zal het dan worden in de media. En we gaan over tot de orde van de dag.

loze stijl | 12-02-19 | 17:53

Woont ze eigenlijk al in Amsterdam?

pejoar | 12-02-19 | 17:15 | 3

Voor het antwoord raadplege men de photographie....

Mazoeza | 12-02-19 | 17:42
-weggejorist-
Mahatma | 12-02-19 | 17:53
-weggejorist-
loze stijl | 12-02-19 | 17:54

Al de betweters die het filmpje fullscreen hebben ervaren en toeten dat ze anders gehandeld zouden hebben of denken dat het raken van een knie op 10 meter in het donker eenvoudig is, neem es een schietlesje.

DeviousDick³ | 12-02-19 | 17:14 | 5

@Ikbenhet6 | 12-02-19 | 18:31: Tempting. Maar dan schiet ik toch liever een ree, dan een hyena met een bontkraag

Frau_Ferkel | 12-02-19 | 19:13
▼ 2 antwoorden verborgen

Kan allemaal wel wezen wat "agent Joeri" schrijft,maar ik ben de zaak Mitchel Hendriquez niet vergeten. En verder deze geüniformeerde belastingdeurwaarders kunnen echt niet op mijn respect rekenen. En ja... ga maar los I dont' care

Man-Bijt-Hond | 12-02-19 | 17:12 | 12

Man-bijt-hond is de e zaak Mitchel Hendriquez wel selectief vergeten. Hij is dus niet overleden door politiegeweld is de uitspraak geweest na een zeer zorgvuldig uitgevoerde rechtszaak. De Antilliaanse politie-agent die de nekklem uitvoerde is met zijn gezin zeer ernstig en serieus bedreigd, moest noodgedwongen op een geheim adres onderduiken, is arbeidsongeschikt geraakt. Maar als M.B.H. geen respect heeft voor de politie, vraag hij zeker nooit om hulp van de politie ongeacht in welke situatie hij en zijn gezin in belandt?

Professor Kluns | 12-02-19 | 18:05

Mitchel Hendriquez. Roepen dat je een wapen hebt, verzet tegen arrestatie. Ook een gevalletje "suicide by cop" dus. Next. Looser.

Frau_Ferkel | 12-02-19 | 18:17
▼ 9 antwoorden verborgen

Even voor alle nepwapen jankers:
www.grazianigunshop.com/alarmpistool
Ziet er verdomt echt uit he. en knallen doen ze als een echte. Dat de agenten geen inslagen zagen of voelde doet in de heat of de moment er niet aan af. Ik heb destijds les gegeven op schietclibs. En bij de nieuwelingen was de schietschijf de veiligste plek om te gaan staan. Schieten is vrij moeilijk, daarvoor heb je training nodig.

Zatkniss | 12-02-19 | 17:10 | 9

@Het leven is zwaar | 12-02-19 | 18:29:
Geef mij eens een link naar die (politie)regels?
Ik denk dat noodweer in dit geval geldt.
(Overigens zijn er gebieden in Nederland waar zonder enige waarschuwing gericht geschoten mag worden.)

Roadblock | 12-02-19 | 19:27

@Het leven is zwaar | 12-02-19 | 18:29: volgens mijn regels kun je beter je mond houden als daar toch alleen maar dit soort onzin uit komt.

Heeft een agent je ooit een boete gegeven, voor dorpsidioot van het jaar zijn, of zo?

Dr.Tatta.Macamba | 12-02-19 | 20:00
▼ 6 antwoorden verborgen
-weggejorist-
niels66 | 12-02-19 | 17:10

Gelukkig was de schutter een blanke. Stel je toch eens voor dat de schutter voorzien was van een donkerder kleurtje. De onzinnige poep van silly Sil had dan helemaal de ventilator geraakt

Humorousbff | 12-02-19 | 17:08 | 1

zo waar als een koe

Het leven is zwaar | 12-02-19 | 18:30

Nou, laat Silly Syl dan maar een dagje of wat meelopen met dienders op straat. Kan ze zelf zien waar dienders mee te maken krijgen. En met een beetje geluk krijgt ze dan ook te maken met een malloot die er een einde aan wil breien dmv suicide by cop, en kijkt ze recht in de loop van een wapen. Moet jij eens zien hoe blij ze dan is als de politiekogels haar dan om de oren vliegen. Wat een misselijke modderkreek dat wijf zeg.

VictimaDelAmor | 12-02-19 | 17:05 | 2
-weggejorist-
ÎÎÎ ReBeL ÎÎÎ | 12-02-19 | 17:12

Ik moet eerst nog maar eens zien of dat provocerend stuk fecaliën die uitnodiging aandurft !

ghetto-is-back | 12-02-19 | 17:17

Mevr. Simons is gewoon niet zo slim. Maar wel veel ego omdat ze model is geweest. Dan krijg je dit.

zeeman73 | 12-02-19 | 17:04 | 2

Ze staat gewoon model voor de hele domme sjimmies terwijl het overgrote deel zwarte sjorsen zijn. Maar die hoor je niet.

beter-laat-dan-nooit | 12-02-19 | 17:48

@beter-laat-dan-nooit | 12-02-19 | 17:48: en dan als een debieltje zelf weer de huidskleur er bij moeten halen. Chapeau, u bent net zo, niet zo slim, als mevrouw Simons

Beide hooguit twee demensionaal in jullie denken, succes met elkaar haten om jullie huidskleur. Moeimakert

Dr.Tatta.Macamba | 12-02-19 | 19:51

Discussiëren met lui zoals die simons, niet doen. Zonde van je tijd en energie.

Mark_D_NL | 12-02-19 | 17:02 | 7

@tweetybird | 12-02-19 | 17:25:
Dat probeer ik ook te doen , maar geloof me dat dat nagenoeg gelijk staat voor mij als een epileptische aanval voor mij ! Ik zit gewoon te trillen en te schokken om mij zelf in bedwang te houden en niet een perma als resultaat te krijgen :((((((

ghetto-is-back | 12-02-19 | 18:01
▼ 4 antwoorden verborgen

De stemmers op Simons zijn fervente witte mensen haters, ingaan op de uitnodiging om een kijkje te nemen bij de politie waar ook blanken werken kost haar stemmen.

witdusracist | 12-02-19 | 17:01 | 2

Juist mijn waarde .

ghetto-is-back | 12-02-19 | 17:20

U mag die mensen gewoon racisten noemen hoor, dat zijn het namelijk.

Dr.Tatta.Macamba | 12-02-19 | 19:44
-weggejorist-
niels66 | 12-02-19 | 17:01

Deze wil ik wel voor Joeri beantwoorden:
"Ik ben benieuwd hoe uw reactie zou zijn geweest als 1 van mijn collega’s het leven had gelaten op die bewuste plek."

Er had geen reactie gekomen. Het interesseert mevrouw Simons nl helemaal niets als er een diender kapot gaat. Als ze echter ergens op wat voor manier ook stok tussen de spaken kan steken is ze haantje de voorste om te roepen dat u het allemaal helemaal fout doet. Zo rolt mevrouw Simons.
Gewoon niets van aantrekken en verder gaan met uw leven is mijn advies.

DatInternetDingetje | 12-02-19 | 17:00 | 1

Spot-on!

Dr.Tatta.Macamba | 12-02-19 | 19:43

Mevrouw Simons heeft in deze gelijk. Een agent mag wel wat wapen kennis op doen, het verschil niet horen tussen een alarm/gas pistool en een echte. Als een kok die het verschil niet ziet tussen thijm en oregano.

Rallywally | 12-02-19 | 16:58 | 11

Wat een ontzettend domme opmerking.

beter-laat-dan-nooit | 12-02-19 | 17:31

@Arnold Layne | 12-02-19 | 17:24: Helemaan mee eens.

Andorian | 12-02-19 | 17:50

@Arnold Layne | 12-02-19 | 17:24:
Prachtig verwoord mijn waarde !

ghetto-is-back | 12-02-19 | 18:02
▼ 8 antwoorden verborgen
-weggejorist-
Skunk57 | 12-02-19 | 16:57

Zou john wayne wel eens nachtmerries gehad hebben ?

Ikbenhet6 | 12-02-19 | 16:57 | 3

Nadat hij in het Duits nagesynchroniseerd was wel.

osolemio | 12-02-19 | 17:02

O god, vanavond zal dat krankjorume wijf wel weer bij dikke-reet-Jinek zitten, geflankeerd door 20 ingehuurde ja-knikkers.

echt_links | 12-02-19 | 16:56 | 1

Ik kan het niet beter verwoorden, dank.

Tronald_dump | 12-02-19 | 17:04

O j,a Sylvana, maar wat wil ook als je het IQ hebt van een gebakken ei.

Dr mabuse | 12-02-19 | 16:55 | 2

Een ei hoort erbij.

Shareholder II | 12-02-19 | 16:59

Volgens mij is ze best slim ,maar volslagen labiel en leeft ze van de goodwill van de gutmensch .

Koning BongoBongo | 12-02-19 | 17:25

Als de brainfart van mevrouw 'ík wil aandacht' Simons er nou toe zou kunnen leiden tot het meer geld steken in langere en meer realistische politieschietopleidingen, dan zou er al heel wat gewonnen zijn.
www.ad.nl/binnenland/agent-krijgt-te-...

Roadblock | 12-02-19 | 16:55

*** Sylvana Modus aan *** Joeri is vast een witte racist!!! *** Sylvana Modus uit ***

FasiscovanJole | 12-02-19 | 16:54

Waarschijnlijk is SS weer in een socialmedia valkuil gelopen..

Wasbakplasser | 12-02-19 | 16:54

Syl is aangestoken door Fem. Nu deugen ze allebei even hard. Schijnt besmettelijk te zijn, deugen op zijn Amsterdams. Je zou er bijna racist van worden.

Nivelleermarionet | 12-02-19 | 16:53

In deze kwestie zijn er alleen maar verliezers en zeker geen daders. Maar de overledene was extreem-links, dus agenten zijn dan altijd klootzakken of zo.
www.parool.nl/amsterdam/moeder-doodge...

Taggart | 12-02-19 | 16:52

bekruipt mij nu het gevoel , was die idioot soms een gekleurde medemensch ?

Baron de laclou | 12-02-19 | 16:51 | 2

Dat was ook het eerste waar ik aan dacht. Niet omdat er iemand is doodgeschoten door de politie, maar wel omdat Tante Silly altijd dit soort berichten aangrijpt om zich in de kijker te spelen om dr racisme!-kaart te trekken en de politie weer in diskrediet te brengen.

Tante Silly zal dr woorden vast niet terugnemen. Evenmin verwacht ik dat ze op het aanbod van agent Joeri ingaat. Ze heeft dr aandacht weer gehad..

De_doos_van_Toos | 12-02-19 | 16:58

@De_doos_van_Toos | 12-02-19 | 16:58: Helaas doos het aanbod is gedaan . Andere kwestie is : de hoe een ambtenaar iemand zo kan uitnodigen een dagje mee te lummelen .
Helaas zal Sylvana op het aanbod ingaan en zullen zal er héél véél media aanwezig zijn bij een volledig door Femke Kaakklem geregiseerde show.
Maak de borsten maar vast nat !

Ikbenhet6 | 12-02-19 | 18:04

Wacht even, hier klopt iets niet. In de media hebben we steeds gelezen dat de man in kwestie zelfmoord wilde plegen door zich door de politie dood te laten schieten, en dat hij met een nep vuurwapen dreigde. Hoe kan je met een nep vuurwapen echt gaan schieten, eerst op mensen toevallige voorbijgangers en daarna op politieagenten die op hun buurt op de man gingen schieten om daarmee hun eigen leven te beschermen. Wel degelijk echt gaan schieten met een (volgens dwat ik in de media lees en hoor) nepvuurwapen, rara hoe kan dat!??

Vuurspuger | 12-02-19 | 16:51 | 15

@Roadblock | 12-02-19 | 17:02: Dank u wel voor uw compliment jegens mij. Ik ben mij er niet van bewust dat ik met mijn zoals u dat noemt "natuurtalent" het Amsterdamse politieapparaat te kakken kan zetten :) Maar laat ik een ding zeggen, wie in het (half) donker knallend met een alarmpistool op de politie afgaat maakt zich schuldig aan een ernstig strafbaar (ik denk crimineel) feit, namelijk anderen met de dood bedreigen. Ik vind dat in de media de dader veel te onschuldig is neergezet en dat de media daarmee zich (al dan niet opzettelijk) aan misleiding schuldig maakt.

Vuurspuger | 12-02-19 | 17:28

@Vuurspuger | 12-02-19 | 17:28:
Sarcasme is u duidelijk vreemd.
Misschien had u op de bijbehorende link moeten klikken.

Roadblock | 12-02-19 | 17:35

@Roadblock | 12-02-19 | 17:35: Heb ik meteen gedaan, en ik zag een of ander video filmpje waarin m.i. reclame werd gemaakt voor een op een echt vuurwapen lijkende alarmblaffer.

Vuurspuger | 12-02-19 | 17:40
▼ 12 antwoorden verborgen

Jaja , Silvana real life soap op onze schietbanen zeker.
Alle mannen van de academie dagje afgeleid.

Zet haar maar onder de preekstoel .

Ikbenhet6 | 12-02-19 | 16:50

Joeri , het siert je dat je deze brief schrijft , vergeefse moeite Jouri .
Sylvana is een kutwijf die altijd iets slechts ziet

Baron de laclou | 12-02-19 | 16:49 | 1

Alleen wanneer het blanken betreft. Iets met discriminatie.

metdedag | 12-02-19 | 16:58

Als er nou iemand is die constant discrimineert is het wel Sylvana Simons.

Deze dame heeft werkelijk aan alles een hekel wat niet zwart is, en denk werkelijk dat wij vroeger allemaal slavendrijvers waren, maar wij moesten vroeger ook na de pijpen dansen, van een handje vol elite die de dienst uitmaakten en dat vergeet mevrouw Sylvana Simons.

Ik discrimineerde eigelijk nooit, maar sinds Sylvana Simons kreeg ik steeds meer een hekel aan buitenlanders en dat is nog steeds zo, dus wat mevrouw doet, is de kloof tussen verschillende culturen alleen maar vergroten en verergeren met haar achterlijke denk wijzen.

Niet links | 12-02-19 | 16:49 | 4

Ja inderdaad, mevrouw Simons heeft van discriminatie een verdienmodel gemaakt.

Tronald_dump | 12-02-19 | 17:07

Sylvana ooit: “Als je op zwarte mannen valt, heb je echt een probleem. Vrouwen, wit en zwart, die op zwarte mannen vallen, zijn vaak alleen en lopen tegen dezelfde dingen aan. Ontrouw, onbetrouwbaarheid, het onvermogen van die mannen om over gevoelens te praten. Een Nederlandse vriendin van mij had een donkere vriend. Zijn samen op vakantie geweest en noem maar op. Krijgt ze opeens een telefoontje van hem: blijkt hij op het punt te staan met een ander te trouwen.”

En op de vraag of donkere mannen gewelddadiger zijn dan blanke, antwoordt ze zelfs: “Ik heb de indruk van wel"
www.welingelichtekringen.nl/beroemd-2...

AntonJensen | 12-02-19 | 17:09

Het is “naar de pijpen dansen” of “na het pijpen dansen”, afhankelijk van de context...

Binnenbaan | 12-02-19 | 17:27
▼ 1 antwoord verborgen

Mijn respect voor de politie is echt TORENHOOG.
Vooral om het feit dat ze voor een schijtsalaris hun best doen om ons, de burgers, veilig te houden.
Maar als je dan achteraf even door volksvertegenwoordigers als mevr. Simons EEN MES in je rug krijgt....! SCHANDALIG!
Ik had mijn politiepet al lang aan de wilgen gehangen.

SoepKip | 12-02-19 | 16:47 | 3

Klopt; die pet past allang niet iedereen meer..

Shareholder II | 12-02-19 | 16:56

Omdat mevrouw Simons wat zegt? Gelukkig werk je niet bij de politie dan, daar hebben ze een iets dikkere huid.

SuqMadiq | 12-02-19 | 16:57

Rare is wel dat iemand iets zegt over mevrouw ss ze dan wel weer gelijk bij die zelfde politie aanklopt. Van ik ben zielig want ....

tweetybird | 12-02-19 | 17:16

Stinky Syl laat weer eens een politieke ruft. Had zeker weer een media aandachts momentje nodig om haar geschifte achterban te laten weten dat ze nog steeds bezig is met alle 'blanke' instituten af te breken. Ik hoop zo dat zij zelf eens slachtoffer wordt van een geweldsmisdrijf.

Pierke Pierlala | 12-02-19 | 16:47 | 1

[vvd forum-mode still on]
Jammer dat je er zo over denkt. Ga graag het gesprek met je aan. ^S

Shareholder II | 12-02-19 | 16:54

dat.wijf.deugt.niet.

Degebruiker | 12-02-19 | 16:46

Met je domme kop van een afstand wat roepen over iets waarvan je geen verstand hebt. Dat is Sylvana. Gewoon negeren (klemtoon graag op de tweede e, anders krijgen we dat weer...)

Cor Netto | 12-02-19 | 16:45 | 1

Ze zou wel een goeie reaguurder zijn.

John McClane | 12-02-19 | 16:47

Ik eerder denk dat ze liever haar tong afbijt dan gelijk geeft en SORRY zegt !

The Concierge | 12-02-19 | 16:45 | 1

zij gaat nooit sorry zeggen want in haar zwart-wit wereldje heeft zij altijd gelijk.

J-J-Eendentepel | 12-02-19 | 17:05

Eigenlijk mag Sylvana niets eens in de Amsterdamse gemeenteraad zitten. Alleen door fraude bij het bevolkingsregister zou ze zogenaamd in Amsterdam wonen.
Als iemand van FvD of de PVV niet in Amsterdam zou wonen en toch in de raad zou willen dan zou iedereen en zijn moeder daar een probleem van maken. Alleen bij Sylvana niet.

Osdorpertje | 12-02-19 | 16:44

Altijd lollig als de zoveelste domme kut het eeuwenoude “niet zo vaak schieten” of “richt op zijn benen” argumentatie van zolder trekt als er iemand omver geknald wordt. Als sylvana echt zo bezorgd is over het overmatige aantal kogels dat gebruikt is zou ze voor meer politie training zijn en uitbreiding van het budget. Dit is goedkoop scoren voor de bühne en de werkelijke situatie rondom politie ingrijpen verdraaien voor eigen gewin.

HaatAth3ist | 12-02-19 | 16:42

Een gast hoofdredactrice bij Paravisie kan je toch niet serieus nemen?

houtvlot | 12-02-19 | 16:42

"Mijn collega’s waren gelukkig niet gewond, maar ze waren helemaal bleek en compleet van slag."
Ze waren bleek? Dat vind ik erg racistisch.

Een paard | 12-02-19 | 16:42 | 3

Op zijn minst.

Pelforth | 12-02-19 | 16:46

"ze waren helemaal blank" was nog racistischer geweest

nick.name | 12-02-19 | 16:48

Gadsakke, tekst van gelijke strekking wilde ik potsen. U was mij voor.

McSplutter | 12-02-19 | 21:39

Je wacht met schieten tot de betreffende persoon dichtbij is en dan schiet je pas. Dan hoef je maar 1 keer de trekker over te halen. Zo deden wij dat in Donker Afrika en het scheelt een boel patronen.

Hebbiehemookweer | 12-02-19 | 16:42 | 3

Maar je laat hem ondertussen wel schietend op je afkomen?

sallandstrots | 12-02-19 | 16:47

@sallandstrots | 12-02-19 | 16:47: nee hij/zij/het mag 1 keer schieten en dan ben ik. Ik moet toch weten of het een echt wapen is.

Hebbiehemookweer | 12-02-19 | 16:52

Huh....? wachten tot hij (m/v/x) dichtbij is?? Dan ben je niet erg slim bezig want dan ben je al doodgeschoten.
In mil.dienst leerden wij: Als "de vijand" op je af komt: eerst schieten en dan pas vragen stellen

telelezer | 12-02-19 | 17:01

Proberen te scoren over de rug van een dode. Zo rolt Sylvana.

brutus68 | 12-02-19 | 16:42

Wat ik al voorspelde: in de dagen na de schietpartij in 020 is er ALTIJD wel (tenminste) 1 deugtrol met een publiciteitsfetisj die over "buitensporig politiegeweld" en "onnodig ingrijpen" gaat lopen jankmuilen. Dat het deze keer La Simons is zal niemand verbazen. Al een tijd niks neer van gehoord dus hoogste tijd om weer eens wat tegen de lokale mediaas te reutelen.

Grijskijkert | 12-02-19 | 16:41

Volgens mij heeft de politie precies genoeg kogels afgevuurd. Waar bemoeit die verschrikkelijke sylvana zich mee? Die heeft al veel vaker bewezen de wijsheid niet in pacht te hebben. Zullen we haar nu weer gewoon negeren? Niet omdat ze zwart is hoor, gewoon omdat het een trut is.

Rest In Privacy | 12-02-19 | 16:41 | 1

Het slachtoffer zal wel een kleurtje hebben gehad. Bij blanke doden blaast ze niet zo hoog vd toren

sallandstrots | 12-02-19 | 16:49

@Agent Joeri. Dank je wel voor het feit dat jullie er zijn. Veel sterkte voor jou en de politiemensen die bij dit incident betrokken waren.
Verder kan de uitnodiging aan Sylvana Simons uitgebreid worden met een uitnodiging aan mevrouw Elif Hotaman gemeenteraadslid van DENK Zaanstad. Hotaman heeft wel haar excuses aangeboden maar de honden lusten geen brood van de denkwijze van deze dame.

osolemio | 12-02-19 | 16:41

Goed bezig Syl. Die tweede raadszetel zit er zeker aan te komen nu.

Shareholder II | 12-02-19 | 16:40

S.S. dat zegt op zich toch al genoeg, hoef je geen twee regels aan te wijden.

Theo-Pim-Riv | 12-02-19 | 16:40

Sylvana Simons? Check haar roots!

JohnWalker | 12-02-19 | 16:39

Ik neem aan dat Michael Fudge een caramelkleurtje had?

Cheeky Bastard | 12-02-19 | 16:38

Sylvana Simons, lichtgewicht intellectueel, compleet onbekend met kennis van welke zaak dan ook, wil even zonder schaamte te kennen het nieuws weer halen door de Amsterdamse politie een mes in de rug te steken met een ferm statement waar we 30 jaar geleden een pak slaag voor kregen van ons moeder en de pastoor.
Maar nee, tegenwoordig kan dit allemaal gewoon. Iedereen zegt wel 'dat kan niet', maar het gebeurt toch elke keer weer.
Zonder dit soort uitspraken zou Simons compleet als nobody afgeserveerd worden naar d'r drie-hoog-achter flatje waar ze de hele dag kan CandyCrushen tot weer een of andere rijke stinkert zonder charmes en bijbehorend uiterlijk denkt nog een laatste poging te wagen bij de je-van-het bevolking van Amsterdam en omstreken aan te klampen met een loeder dat compleet uit de tijd is maar ooit wel een zelfverzonnen sterrenstatus heeft gekend en daardoor wellicht nog wat actueler is dan Jolanda van achter de kassa.

Maar goed wat weet ik ervan, ik kom uit Brabant, hier doen we niet zo.

Draak uit Brabant | 12-02-19 | 16:37 | 3

Lichtgewicht intellectueel??
Het feit dat je je eigen naam foutloos kunt schrijven maakt je nog geen intellectueel. Ook geen lichtgewicht intellectueel.
Mevrouw is een totale niets kunner. Een narcist, die van racisme en discriminatie een verdienmodel maakt. Omdat ze het met haar twee vorige beroepen (VJ en gold digger) niet meer kan verdienen.

Dick Luyenlomp | 12-02-19 | 16:49

sylvana een lichtgewicht intellectueel? Dat wijf heeft op de ballet academie gezeten en later op een kappersschool, dus alles behalve intellectueel te noemen, en mocht ze ooit het spelletje lingo op tv presenteren,
en is ze gewoon gefrustreerd geraak omdat ze niet verder kwam in tv land
dan lingo, en daardoor is het een zure doos geworden die nu via de politiek wraak wil nemen op de blanke mens, want ja, die hebben haar geen carriere gegeven in tv land, dus nou moeten alle blanken en diens tradities en way of life het ontgelden. Wat mij betreft vouwt ze d'r eigen met een auto met 160kmh
om een boom heen, want dan zijn we van die beroeps azijnpissert af!

derijdendehufter | 12-02-19 | 16:51

Ja mensen het was ook sarcastisch, ze heeft zover ik weet d'r opleidingen niet eens afgemaakt.

Draak uit Brabant | 13-02-19 | 09:45

Amsterdam, het zal eens niet zo zijn. Draait de hele wereld om Amsterdam en wat dat stel randdebielen in het gemeentehuis zegt? En dat stuk van die agent, jeetje. wat een tranentrekker.

forecastle | 12-02-19 | 16:37

Eh,,, de schutter had toch een nepwapen bij zich? Hoe kan hij dan op agenten schieten? Dat hij wordt doodgeschoten, prima - maar als alle kogels bij de politie vandaan blijken te komen mag je wel je vraagtekens zetten bij de hoeveelheid.

Goldfinger | 12-02-19 | 16:37 | 9

@Ray69 | 12-02-19 | 16:57: Hij zit nog in een ontkenningsfase denk ik... hoop maar dat het alleen betrekking heeft op dit onderwerp.

litebyte | 12-02-19 | 17:07

Ik denk dat ie 12 of 13 is.. of iedergeval qua denken.

Ray69 | 12-02-19 | 17:17

Pechtold style, keihard PangPang roepen.,

Uw Verzekeringsadvis | 12-02-19 | 17:45
▼ 6 antwoorden verborgen

Maf wijf gekozen door mafkezen.

van Oeffelen | 12-02-19 | 16:37
-weggejorist-
Buerman | 12-02-19 | 16:36 | 2

Als politicus heb je de taak om beleidsmatig met allerlei zaken om te gaan, zeker in de media. Niet (om voor de zoveelste keer) als een dom trutje een vooringenomen stelling in te nemen om zoveel mogelijk hiermee je eigen media geile ego te bevredigen.

Sylvana Simons, je bent en blijft een dom trutje - dat imago raak je nooit meer kwijt.

litebyte | 12-02-19 | 16:36

Ach jee als we daar die vreer van BIJ1 niet zien opduiken. Die een mevrouw van de SP witte cis-vrouw noemt. Geen idee wat cis inhoud, maar ons vreer (met kleine letter) vindt het belangrijk.

Foolonthehill | 12-02-19 | 16:42

@Foolonthehill | 12-02-19 | 16:42:
Dat is iemand die niet snapt dat je alleen maar naar beneden hoeft te kijken als je eventjes niet meer weet of je een jongetje of meisje bent. Genderdementie, dus, eigenlijk best wel zielig.

Graaisnaaiert | 12-02-19 | 17:21

Typisch zo'n wijf, dat zeikt om het zeiken! Trut!

LoesjeP | 12-02-19 | 16:34 | 2

Trutje.. het is een trutje. Trut zou teveel inhoudelijkheid betekenen in haar geval.

litebyte | 12-02-19 | 16:37

litebyte;
Oeh, vals! LOL!

LoesjeP | 12-02-19 | 17:02

Sylvana bestaat alleen maar om een democratie te ondermijnen door minderheden een belangrijkere en zwaardere stem te geven dan meerderheden. Omdat mijn kind geen benen heeft vind ik hardloopwedstrijden kwetsend, en daarom moeten hardloopwedstrijden gestopt worden, want het is niet inclusief genoeg. Dat werk.

minnenman | 12-02-19 | 16:33

Hoeveel achterlijke dingen mag je eigenlijk zeggen als politica jegens dienaars die je dient te beschermen?

overVecht | 12-02-19 | 16:33

Debiel wijf, die Silvana. Verder geen woorden aan vuil maken.

Wobbelplatte | 12-02-19 | 16:33

Sylvana Simons op de schietbaan lijkt me niet handig. Volgens mij moet je dan ook eerst een psychologische test doorstaan.

klowiepowie | 12-02-19 | 16:30

Bij ons in huis heeft de politie ongezien gelijk ("als jij aangesproken bent, heb je er zelf aanleiding toe gegeven"). Hier heeft de politie ook nog eens gezien gelijk.
PS: Sylvana is een domme doos. Mag ik dat zo zeggen? Ja dat mag.

ole guapa | 12-02-19 | 16:30

Dat ze haar ook om commentaar vragen zeg. Zij zit daar alleen maar omdat ze een drammer is die probeert zoveel mogelijk drammers te mobiliseren om te drammen.

BozePaarseMan | 12-02-19 | 16:30

'Natuurlijk betreur ik het heel erg dat de man overleden is, dit is iets wat niemand wil.' Toch wel, die dooie namelijk.

Crusher | 12-02-19 | 16:30

Wat een goor mens is die Simons. Deze agenten hebben gvd doodsangsten moeten doorstaan. Bah.

24^7 | 12-02-19 | 16:30

Sylvana is reteslim. Met dit soort opmerkingen verzekert ze zich van een hoop aandacht. Je kunt beter gehaat zijn dan vergeten, zal ze hebben gedacht. Alle commotie bevestigt haar in haar slachtofferrol, net zoals Wilders soms doet. Het zijn de mensen die op Sylvana stemmen die dom zijn.

SjonnieC | 12-02-19 | 16:30

Als één van uw agenten was gedood dan had ze gezegd : "Ja en ? Daar worden ze toch voor betaald ? " . Doe geen moeite met mensen zoals S.simpel te redeneren . Heeft geen enkele zin.

Kim-Jung-Un | 12-02-19 | 16:27

Nette brief. Het lijkt verstandig van haar om de uitnodiging te accepteren voor het mediamomentje. Wel betwijfel ik of haar achterban zit te wachten op het verhaal van de politie.

SamV | 12-02-19 | 16:26

Joeri is een witmang dus die mening telt niet mee.

Hinzy | 12-02-19 | 16:26

Allereerst wil ik joeri bedanken voor deze moedige stap. Amsterdam heeft een extreem links college met een extreem linkse burgemeester. Een kind kan begrijpen dat zij meer begrip hebben voor de linkse psychose dan voor de keiharde realiteit waar onze dienders 24/7 mee te maken hebben.

Raymannn | 12-02-19 | 16:26 | 1

Mee eens. Joeri kan zo maar op non-actief gezet worden door Miss Halsema.

Trumme | 12-02-19 | 16:29
-weggejorist-
Ko Ranzig | 12-02-19 | 16:25 | 3

Het zal een Alarmpistool zijn geweest. Dat knalt hetzelfde als een echt wapen. Dat weten de agenten opdat moment niet. Zij handelen dus gewoon juist en schieten de man neer. Dat snapt iedereen behalve Silly Sil. als voor de aandacht zullen we maar zeggen.

Zatkniss | 12-02-19 | 16:25

Prima verhaal Joeri.
Sylvana: kruip terug onder die steen en blijf daar.

WillemWordtWakker | 12-02-19 | 16:23

Sylvana zou het alleen maar mooi vinden als agenten sterven tijdens hun werkzaamheden (indien het blanken zijn natuurlijk) Blanke kinderen wenst ze wel een vader/moederloze toekomst toe. Loopt over van de haat voor blanken dit walgelijk stuk verdriet, alles wat in die quasi-intellectuele kop van haar voor komt is allemaal fijn geïmporteerd vanuit dat walgelijke USA.

Libertariër91 | 12-02-19 | 16:23

Natuurlijk gaat ze van deze uitnodiging gebruik maken met 10 journalisten achter haar dikke reet. Je kunt wel zo oerdom zijn als syl maar door steeds provocatief in het nieuws te komen, elke gelegenheid benutten, over lijken gaan om in de media te komen hoe dom ook en je lelijke kop iedere keer weer in een camera duwen daarmee bereik je een vorstelijk salaris. Je kunt niks, bent lelijk, lui, en dom maar toch maar effe cashen en lang uitslapen.
Ik heb wel haar foto in de keuken opgehangen, bijna geen vliegen en muggen meer.

jan huppeldepup | 12-02-19 | 16:23

Als het slachtoffer een blanke Jood was geweest had je mevrouw Simons écht niet gehoord want je moet wel prioriteiten stellen natuurlijk...

eerstneukendanpraten | 12-02-19 | 16:22

Ik weet uit eigen ervaring dat er helaas bij de Nederlandse politie ook mensen werken zonder enig beoordelingsvermogen, en die hun leidinggevende functie alleen te danken hebben aan het vrouw zijn. Maar in dit geval alle sympathie voor de twee betrokken agenten! Sylvana zou zichzelf diep moeten schamen.

Wladimir 1928 | 12-02-19 | 16:22

Domme tuthola met aandachtsproblematiek. Af laten drijven richting Noordpool.

Wiesmann | 12-02-19 | 16:21 | 1

De Noordpool is wit, dus geen seefspees!?

HogeNood | 12-02-19 | 16:32

Deze mevrouw verdiend haar geld met onnozele vragen stellen en stemmingmakerij. Goed dat de agent in kwestie haar even ter verantwoording roept, en benieuwd of ze even inhoudelijk wil reageren. Gokje: niet.

kotelet | 12-02-19 | 16:21

Je zou toch denken dat Silly Sil het klappen van de zweep inmiddels wel zou kennen?

Graaisnaaiert | 12-02-19 | 16:20 | 2

En toch krijgt ze van katoen.

Mr_Natural | 12-02-19 | 16:21

Het is jammer dat ze alleen de zwarte kant van het verhaal ziet.

Mahatma | 12-02-19 | 17:48

Maar waarom niet bij de inclusieve lui van DENK gebleven of moest ze als vrouw gewoon haar bek houden totdat haar iets werd gevraagd?

eerstneukendanpraten | 12-02-19 | 16:20 | 1

Na dat 1 keer geprobeerd te hebben, stop je vanzelf met vragen stellen.....

Maytheforcebewithyou | 12-02-19 | 18:41

Gewoon negeren, idioot wijf.

RamondeM | 12-02-19 | 16:18 | 3

Ik las dat woord negeren verkeerd. Moest heel hard lachen.

CzMichiel | 12-02-19 | 16:25

Moet verboden worden het woord: ne-ge-ren.... want rassistiesch.... of zoiets....

Blonde Nel | 12-02-19 | 16:29

Het is een werkwoord ook nog...

Jos Tiebent | 12-02-19 | 16:32

Achteraf vanaf de zijlijn het handelen van een ander in een levensbedreigende situatie beoordelen. Je moet maar durven.

van heinde en verre | 12-02-19 | 16:18 | 1

Vandaar de moderne versie van een spreekwoord : “De beste deugers staan aan de wal”.
Gaat op voor een zekere groep reaguurders alhier (= VVx/EU trollen).

the namster | 12-02-19 | 16:25

Sylvana is een domme muts. Nu we dat hebben vastgesteld naar het volgende: Ik weet niet hoe veel kogels je nodig denkt te hebben om iemand te stoppen. Iemand die stijf staat van de qat zul je aardig je best moeten doen. (Het Amerikaanse leger heeft speciale munitie laten ontwikkelen voor hun assault rifles voor missies voor in Afrika)
Maar als je een omstander raakt, ben je verkeerd bezig. Ten eerste raak je een onschuldige, ten tweede raak je de verdachte niet (en dat helpt niet echt om em te stoppen)

TheEgg | 12-02-19 | 16:16 | 3

Dat klopt.

John McClane | 12-02-19 | 16:24

Wat een onnozel nietszeggend stukkie. Eerst zeggen dat het knap moeilijk is om een doorgedraaide idioot effectief te stoppen, maar als er collateral damage optreedt (ja, dat gebeurd nu eenmaal) dan is het opeens prutswerk. Die laatste zin is helemaal een open deur intrappen. Jij zou goed passen in dat Bij1 clubje.

the namster | 12-02-19 | 16:35

@the namster | 12-02-19 | 16:35:
Omdat lezen moeilijk is, zal ik het voor jou in zinnetjes van 3 tot 4 woorden doen:
- veel kogels - misschien nodig
- kogels naast - slecht
Zo beter?
Waar het op neer komt is dat de politie vooral moet leren om raak te schieten. Want hoeveel van die 20 kogels zaten daadwerkelijk in de verdachte?

TheEgg | 12-02-19 | 18:44

Kunnen we Silvana Simons niet laten...... ach laat maar zitten. Deze muts is volledig ongekwalificeerd om uberhaupt in de Amsterdamse gemeente raad te mogen plaatsnemen. Geeft mooi aan in wat voor een idioot pretpark de lokale Amsterdamsche politiek terecht is gekomen. Wat een idioten!

Indoneesje | 12-02-19 | 16:16 | 1

Ik vind juist dat Sylvana prima op haar plaats zit: het gekkenhuis “Amsterdam”.
Voor een echte baan is ze niet geschikt.

Maytheforcebewithyou | 12-02-19 | 18:38

Sylvana vormt juist een gevaar voor de multiculturele samenleving, en een gevaar voor de volksgezondheid. De bètablokkers tegen de hoge bloeddruk zijn niet aan te slepen als zij haar mond weer open doet.

laurentius | 12-02-19 | 16:16

Ik vind dan ook dat Sylvana zich een keertje dood moet laten schieten, gewoon om eens te voelen hoe dat is. Daarna mag ze dan vertellen hoe dat was.

HerDietrich | 12-02-19 | 16:15 | 1

Wij moeten ons altijd dood laten schieten want burgers mogen niet terug schieten.

uisge baugh | 12-02-19 | 16:19

Sylvana is een aandachtsgeil vrouwke, en ze krijgt door deze domme dingen heel veel aandacht.

polletjepiekhaar | 12-02-19 | 16:15

"Hij kwam vervolgens schietend op mijn collega’s aflopen." Vind ik wel vreemd als hij een nepwapen had...

Jos Tiebent | 12-02-19 | 16:15 | 6

Misschien maakte het wapen wel geluid? Losse flodders, heet zoiets toch?

Graaisnaaiert | 12-02-19 | 16:20

Een nep wapen dat wel schietgeluid maakt? Knalt? Wacht jij tot je de kogel voelt?

Sunir | 12-02-19 | 16:28

Alarmpistool.

brutus68 | 12-02-19 | 16:40
▼ 3 antwoorden verborgen
-weggejorist-
Rest In Privacy | 12-02-19 | 16:14

Waarom überhaupt een brief aan deze nobody sturen, waarom moet hij zich verdedigen? Simons is niets anders dan een agitator, een aandachtzoeker zonder grens. Links laten liggen waar ze hoort!

lanexx | 12-02-19 | 16:14 | 1

Hier ben ik het helemaal mee eens, waarom moet de politie zich verdedigen? Dat kan leuk worden, bij elk ingrijpen een briefje sturen? Dien een aanklacht in, daar is het OM voor.

meerkat | 12-02-19 | 19:05

Hulde voor deze uitmuntende reactie van diender Joerie!

Reykjavik | 12-02-19 | 16:13 | 1

Juist.

A.Men | 12-02-19 | 16:33

Als dit over het paard getilde, aandachtszieke mokkel ook maar één greintje fatsoen in haar donder heeft biedt ze per direct excuses aan voor haar stompzinnigheid.

MickeyGouda | 12-02-19 | 16:13

Kunnen ze bij de vara niet een speciaal kinderen voor kinderen hoekje maken genaamd tmf en dat ze daar elke dag haar nieuwe kapsel kan presenteren voor geïnteresseerden, want verder als dat komt het intellect niet van ... hoe heet ze ook alweer. Next.

Datkanjenietmenen | 12-02-19 | 16:12

Sylvana moet eens een dagje meelopen voordat ze die grote muil opentrekt.

overVecht | 12-02-19 | 16:12
-weggejorist-
Mr_Natural | 12-02-19 | 16:12

Als iemand met een pistool zwaait, hee, dan schiet je je magazijn leeg. Zo werkt dat. Want het laatste wat je wil is dat ie alleen maar aanschoten is. Want dan kan ie nog reageren, en dat risico wil je gewoon niet nemen.
Hulde voor meneer agent. En Sulvana moet gewoon haar grote waffel houden.

VanBukkem | 12-02-19 | 16:12

En verder, voor we dat weer krijgen ...... kijk vanavond eens omhoog naar het heelal. Beschouw de oneindigheid. Pak een verrekijker, zie andere sterrenstelsels en besef: NO LIVES MATTER,

Bigi Bana Boy | 12-02-19 | 16:11 | 1

Ook dan denk je aan dommigheid volgens Einstein.
Twee dingen zijn oneindig: Het universum en menselijke domheid; en van het universum weet ik het niet zeker.

gemeentereiniging | 12-02-19 | 17:34

Een verstandige reactie verwachten van mevrouw Simons is niet zo verstandig.

De luis | 12-02-19 | 16:11

Waarschijnlijk waren de agenten te wit voor mevr. Simons. Die door dit tafereel haar moeilijke periode als slaaf van de witte overheerser naar boven bracht. En dat moest ze even kwijt. Om even in te haken wie ook GGZ hulp nodig heeft, is mevr. Simons zelf. Misschien kan iemand haar daar ook voor uitnodigen.

upbeat | 12-02-19 | 16:11
-weggejorist-
Osdorpertje | 12-02-19 | 16:10

Zag 'm hier. Vreselijk mee eens.
.
"Misschien ben je niet het meest heldere lampje wanneer je als politica op de stoel van de onderzoeker en de rechter gaat zitten."
.
www.facebook.com/supportdepolitie/pos...

Rollins | 12-02-19 | 16:10 | 1

Ze is geen politica, daar heeft ze de competenties niet voor, nog het karakter, nog het intellect, nog het inlevingsvermogen.

Ze is de media-persoonlijkheid schaamvlek van de VARA, met extra speciale handtekening van Mathijs de lulhannes. Dat laat het rare mens elke andere maand wel zien, iedereen is dat domme geleuter van haar met die homo-fotograaf-activist die volkomen terecht de raadzaal werd uitgezet al weer vergeten. Het mens spoort niet, hoog tijd dat Halsema dat one-woman kippenhok eens op haar verantwoordelijkheden wijst. Het mens lijkt wel qua ontwikkelingsleeftijd rond de 16 jaar oud te zijn.

Is ook compleet zinloos om dat mens uit te nodigen, die komt niet verder dan hypes uit Amerika projecteren op Amsterdam=>Nederland.

Dr.Tatta.Macamba | 12-02-19 | 19:38

Joeri for president! Muchas kudos.

Deksmaat | 12-02-19 | 16:09

Deze vrouw is verstandelijk beperkt en daardoor incompetent voor iedere publieke functie. Dat ze in de Gemeenteraad van A'dam zit is een gotspe. Dat ze podium krijgt en vooral heeft gekregen van idioten als Van Nieuwkerk is nog erger. Stop de haat van deze vrouw door haar niet meer te interviewen, haar onnavolgbare quatsch in de media te lezen, haar naam te noemen in publieke debatten. Stop het.

ILF2 | 12-02-19 | 16:09 | 4

@Cobalt bomb | 12-02-19 | 16:16:
Kapster. Oh... Wacht...

Is dit nog nieuws? | 12-02-19 | 16:33

@Is dit nog nieuws? | 12-02-19 | 16:33:
Ik ben niet bekend met Hondentrimsalon Simons.

Cobalt bomb | 12-02-19 | 17:04

Dit!

Dr.Tatta.Macamba | 12-02-19 | 19:18
▼ 1 antwoord verborgen

Wat als het een witte mannelijke crimineel zoals Holleeder geweest was die op de politie geschoten had? Hoe had ze dan gereageerd?

de dorstige | 12-02-19 | 16:08 | 3

Hard weggerend, al zeggen ze nu van niet.

Watching the Wheels | 12-02-19 | 16:10

Geldt ook als ze de Mocromaffia tegen zich krijgen. Op zich logisch voor dat hongerloon met die brakke trainingen. Begrijp best dat die agenten op die kerel geschoten hebben, maar ... ze moeten het geen vuurgevecht noemen want dat kan het niet geweest zijn.

Watching the Wheels | 12-02-19 | 16:16

@Watching the Wheels | 12-02-19 | 16:10: uw wieltjes kijkende oogjes zijn een beetje stuk, de vraag was gericht aan dat gestoorde mediamens van kleur. Lezon, provocateurtje.

Dr.Tatta.Macamba | 12-02-19 | 19:17

Dapper dat ze eindelijk zegt wat iedere jurist zo kan zien op dat filmpje en helaas maar weinig hardop durven toegeven. Bang gemaakte agenten reageren zich
op alles en iedereen af, handelen flagrant in strijd met de ambtsinstructie en verwachten daarvoor nog applaus en nagelen je aan de schandpaal als ze dat niet krijgen ook nog, Dit is dus waarom een angstcultuur bij agenten zo.snel.mogelijk.moet ophouden. Waardeloos. De waarheid moet zak boven tafel. Welke gek heeft die organisatie zo verkracht? Sinds wanneer leven wij in een politiestaat? Angst is de slechtst mogelijke raadgever.

zazkia | 12-02-19 | 16:08 | 11

Hou toch gewoon je mind dicht mens, er liep iemand, schietend met een alarmpistool, op die agenten af. Hallooooooooo!!!

Ga je eerst even verdiepen in zo’n ding, en dan nadenken wat jij zou doen als iemand een pistool trekt, op jou richt, en dan de trekker over gaat halen.

Jij staat al te janken als dat ding op je gericht wordt, maar die agenten hadden ff moeten wachten tot ze de eerste paar kogels door zich heen hadden voelen gaan, in het geval het een echt wapen betrof, aldus zazkia.. Niet schieten hoor agentjes, want wij zijn geen politiestaat. Ga er maar van uit dat het een nep wapen is, fuck you agent, die gestoorde burger die een extreem ziekelijke manier kiest om uit het leven te stappen is belangrijker.

Je bent niet goed bij je hoofd, met je gebazel over politiestaat.

Dr.Tatta.Macamba | 12-02-19 | 19:11

Mind->mond

Dr.Tatta.Macamba | 12-02-19 | 19:12
▼ 8 antwoorden verborgen

Voor een wout is het wel een goeie, die Joerie.

horsteknots | 12-02-19 | 16:08

Riep die dolle man ’pang pang’ met dat nepwapen ?

Trumme | 12-02-19 | 16:08 | 3

Een alarmpistool is een replica van een echt wapen en werpt ook hulzen uit na een schot. Het enige verschil met een echt pistool is dat de hulzen alleen kruit bevatten en geen kogel. In Duitsland kun je ze zo kopen.

Hangtietsmurfin | 12-02-19 | 16:10

Zie-le-piet

Dr.Tatta.Macamba | 12-02-19 | 18:58

Hé Trumme hou jij je eens niet van dumme.
Een alarmpistool dat schiet in het donker geeft een behoorlijk indrukwekkend mondings vuur.
Iets heel anders als die losse flodders uit jouw puddingbuks.

ijsaartindeoven | 12-02-19 | 19:16

"Er ontstaat een behoorlijk vuurgevecht aan de waterzijde van de Nederlandse bank" is onmogelijk als die gast een nepvuurwapen heeft.

Watching the Wheels | 12-02-19 | 16:07 | 4

@John McClane | 12-02-19 | 16:20:
Is dat zo Bruce? In een vuurgevecht moet toch wel van twee kanten iets gebeuren om het "een behoorlijk vuurgevecht" te kunnen noemen.

Watching the Wheels | 12-02-19 | 18:27

Alsjeblieft zeg, hoe oud ben je?

Twee agenten zijn aan het schieten op een koekwaus die met een op een echt wapen gelijkend alarmpistool op hun af komt rennen, en waarmee hij lijkt te schieten op die agenten. En dat is geen vuurgevecht volgens jou, omdat uit het wapen van de koekwaus geen kogels kwamen?!!

Met jou gaan we de oorlog wel winnen, du teer-ring

Dr.Tatta.Macamba | 12-02-19 | 18:57

@Dr.Tatta.Macamba | 12-02-19 | 18:57: Like doh. Een vuurgevecht heeft van twee kanten vuurwapens. Een neppistool is geen vuurwapen. Dit was een SBC.

Vitaly Chernobyl | 12-02-19 | 19:24
▼ 1 antwoord verborgen

Als iemand met een vuurwapen op je afkomt, schiet je net zolang tot je zeker weet dat diegene niet meer terug kan schieten. Want ook als je zo'n persoon in zijn been schiet, kan die nog altijd vanaf de grond op je schieten. Dus totdat hij zijn wapen laat vallen of niet meer beweegt schiet je door. Sorry Sylvana.

Bigi Bana Boy | 12-02-19 | 16:07 | 1

Kennelijk is dat nogal moeilijk te begrijpen bij gemeenteraadsleden.

Cobalt bomb | 12-02-19 | 16:13

Met tientallen gemiste schoten kun je inderdaad beter je aandacht vestigen op de simulaties op het oefenterrein.

Koenz0r | 12-02-19 | 16:06 | 7
▼ 4 antwoorden verborgen

Sylvan Simons kan beter wachten met haar commentaar totdat het onderzoek door de Rijkspolitie is afgerond. Zomaar wild kraaien.........
Ondertussen kan ze idd beter zorgen dat de GGZ in de stad beter functioneert.
Zie brief van Joeri.

AnnaJL | 12-02-19 | 16:05 | 3

Kan Sil zelf ook even onder het mes.

De Profundus | 12-02-19 | 16:07

Ze wacht al jaren op een plekkie.

Rest In Privacy | 12-02-19 | 16:07

Maar als de agent zwart was geweest?

ChatBot | 12-02-19 | 16:05 | 3

Wie weet is hij/zij dat wel.

E-Burke | 12-02-19 | 16:07

Of een met een hooddoekje. Schijnt hip te zijn.

Deksmaat | 12-02-19 | 16:12
-weggejorist-
Bijtendehond | 12-02-19 | 18:08

Vooral benieuwd of dat maffe wijf ingaat op de uitnodiging van de agent. Ik hoop van niet. Maffe wijven met vuurwapens zijn geen goede combinatie.
Plusje voor agent Joeri, overigens.

Rest In Privacy | 12-02-19 | 16:04 | 6

@Johanvb | 12-02-19 | 16:40: Maar het handelen onder stressvolle situaties is toch iets dat moeilijk is? Alleen Sylvana vindt van niet.

RenHoek | 12-02-19 | 16:54

@Johanvb | 12-02-19 | 16:40: Heb je al bij Bij1 gesolliciteerd? Misschien hebben ze nog een baantje voor je.

ijsaartindeoven | 12-02-19 | 19:01

@Johanvb | 12-02-19 | 16:40

Sylvana zal vooral niet ingaan op de uitnodiging omdat ze stemmen werft onder een deel van de bevolking die niets met de politie te maken wil hebben. Om hen vigerende redenen (hahaha).

omanders | 12-02-19 | 19:41
▼ 3 antwoorden verborgen

Dikke kudo's voor diender Joeri.

Rest In Privacy | 12-02-19 | 16:04 | 1

Joeri. Lef, man, om dat plucherapaille niet met gratuite shit weg te laten komen. Bij Bij1 zijn het mafklappers.

kaasfondue | 12-02-19 | 17:58

Schandalig dat dat wijf een podium krijgt om haar haat te spuwen.

RenHoek | 12-02-19 | 16:02 | 2

Keep your friends close.......

Halul gebakken | 12-02-19 | 16:45

Met d'r restzetel, bij een hogere opkomst was ze nu weer paaldanseres.

Mammeloe | 13-02-19 | 09:23

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl