achtergrond

Geenstijl

BlokkeerFriezen weigeren DNA af te staan

Deadline vandaag. Feldwebel Grapperhaus (VVD) gaat nu op hun huisdeur bonzen.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

De beroemde BlokkeerFries Dwarsbongeltje - bekend van zijn punk-uitdossing en zijn huwelijksaanzoek tijdens het Proces van de Eeuw tegen de A7-blokkeerders - verschijnt vanmiddag NIET op het politiebureau, om een wattenstaafje langs zijn wang te laten halen. Eerder gaf BlokkeerFries Jan uit Koudum (bekend van dit GeenStijl-topic) ook al aan NIET te zullen meewerken aan dit idiote verzoek van Justitie. 

DNA afstaan omdat je een roestige dieselbus hebt tegengehouden om de kinderen van Dokkum voor randstedelijke relschoppers te behoeden. Het kan allemaal in dit land. Normaliter moet je een behoorlijk gore gewelddadige viespeuk zijn, wil je in aanmerking komen voor DNA-afname (zie item RTL Nieuws) maar in de Führerbunkers van Veiligheid en Justitie menen ze zo De Opstand in de kiem te smoren. 

Ook Jenny Douwes (die helemaal niet aanwezig was bij de blokkade) heeft een DNA-verzoek ontvangen én geweigerd. Volgens de advocaat van Douwes kan Jenny ieder moment van straat geplukt worden cq van huis worden gehaald. De DNA-deadline loopt vanmiddag af. Meerdere BlokkeerFriezen gaan zich niet vrijwillig melden.

Enfin, mocht u 88 ME-bussen over de A6 en A7 richting FRL zien rijden alsook F35's boven Friese durpjes zien cirkelen dan weet u nu wat er aan de hand is. Dat is de VVD, die de rechtstaat aan het neerknuppelen is..

NB: Er is ophef ontstaan over de politieke kleur van de heer Grapperhaus, die van het CDA zou zijn. GeenStijl betreurt de ophef niet, en het is ook geen grap. Wie zich aan dergelijke DNA-smeerlapperij waagt, is wat ons betreft gewoon een gore vvd-er.

Vroeger had je Judas, tegenwoordig zit verraad in alle bestuurslagen van de overheid. Criminele Marokkanen laten ze lopen, gele hesjes knuppelen ze in elkaar. Tegen straatterreur doen ze niks, tegen leraren alles. De elite is ziek! Ik kom in verzet en kom niet! #blokkeerfriezen

Image
688
Reply

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.