Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Stemmen! Peter R. de Vries Award Totale Lul 2018

Size matters. Maar wie is de grootste? Lijstje, met onderaan de grote U Mag Het Zeggen Poll.

Sportpersoon van het jaar zus, politicus van het jaar zo, mediapersoonlijkheid 2018 dit, Nederlander van het jaar dat. Net alsof dit jaar alleen maar winnaars kent. We kwamen toch echt ook weer een hoop Totale Lullen (m/v) tegen in 2018. Als niemand het doet, dan doen wij het maar. Stemmen tot middernacht, uitslag morgen als we uitgebrakt zijn van de oliebollen en de goedkope bubbels.

Saskia Noort

Jan is echt niet de ergste in die familie

Schrijfster van kassamandjespulp die tegenwoordig ook een AD-kolom mag volmiepen. Zowel de vrouwelijke Kluun als de vrouw van Kluun. Tevens de gebrouilleerde nicht van Jan Roos en niet te beroerd om de familievete publiekelijk uit te vechten om karmapuntjes in haar eigen kring te scoren. Klaagt vooral lekker veilig over mannen, mannen, witte mannen en mannen in de Top 2000 maar gaat heel hard stampvoetkrijsen als ze gewezen wordt op het rancuneuze ondertoontje onder die mannenhaat. Is tevens een prachtvoorbeeld van hoe snel zelfstandig denken om kan slaan in agressief deugen zodra je als retorisch beperkte omhoogvaller opgenomen wordt in de binnencirkels van Het Reservaat. Lul van een wijf, die Noort.

Jelle "Brand!" Corstius

#TeamJelle

Gebruikte zijn enorme mediabereik (Trouw, DWDD, Familie Van) om iemand waar hij 20 jaar geleden na een paar bier en een whiskey de hotelkoffer mee in dook van een #MeToo-verkrachting te beschuldigen. Omdat Jelle nou eenmaal graag op bandwagens springt, vooral als hij een niche kan vinden ('mannen kunnen ook gemetoo'd worden hoor') die nog niemand bediend had. Gijs van Dam ontkende nooit met Jelle gesekst te hebben, verder kwamen er nul verhalen boven over aanranding of erger door Van Dam, maar de man zag wel zijn eigen bedrijf onder water gaan. Bedankt, Jelle. Geen haar beter dan je Piet Grijze pa. Hooguit nog narcistischer. Lulletje.

Jerry Airfryer

Zin in pietat nu

Wat bezielt iemand om op elfjarige leeftijd vanuit Ghana naar Nederland te komen, de taal te leren en vervolgens de nationale cultuur aan te vallen met aperte onwaarheden over de vermeende racistische intenties van een kinderfeest? Airfryer is zo'n Rijdende Rechter-buurman die elk mierenneukend middel aangrijpt om zijn eigen zin door te drijven, omdat de hele wereld nou eenmaal om hem draait. Dat hij een compleet land tegenover elkaar zet met zijn kolder en quatsch over een anno nu volkomen onschuldig kinderfeest, zal hem worst wezen. Jerry de Jengelaar wil zijn zin en hij zal net zo lang doorgaan met aangifte doen tegen iedereen die scheef naar hem kijkt, tot het hem gelukt is. Wat een lul.

Twan Hyves

VLAAI!

Meneertje de gelikt gesoigneerde Limbo dacht ff de kroon van de late night talkshows op zijn hoofd te zetten maar hij vergat dat onder die volle bos haar een volkomen leeg persoon schuil gaat. Blamerend waren zijn "interviews" met Jenny Douwes en de buitenvrouw van Alexander Pechtold, er kwam geen zinnig woord uit Stormy Daniels en inmiddels hebben ze Patty Brard als shownieuws-sidekick aangeschoven om de kijkcijfers niet nog verder in te laten zakken. College Tour blijft ondertussen gewoon bij de NPO, dus Twan zit opgesloten tussen a rock & the kaasstengels. Wij wijzen tijdens het zappen langs RTL4 wel eens met gestrekte rechterarm naar het scherm en roepen dan 'Ha ha, lul!'

Klaas Dijkhoff

Ollie Breda Bommel

Er is geen politicus in Den Haag met een legere blik in de ogen dan Dijkhoff. Kan de man nog zo veel gebreide giletjes over elkaar aan trekken (of zitten daar de aandikkende kilo's van een gearriveerde man onder?), we blijven maar gebiologeerd in die holle ogen kijken. Emotieloos, machinaal en vooral een beetje eng als hij van die spontaan ingestudeerde PR-filmpjes maakt. Hoe harder Klaas probeert om zichzelf te zijn als sympathieke Brabo, hoe naargeestiger en nep hij overkomt. Cynisch, arrogant en in verhouding tot de MinPres eerder diens boze donderwolk dan de verlichte kroonprins van de polderpolitiek. Ja, dus, GeenStijl? Nou, een lul dus.

Kraker Khalid Jone

We Are Here de grootste lul

De illegale We Are Here-asielzoeker die een derde van zijn leven weigerde weg te gaan uit het land dat hem niet wilde hebben, en net zo lang door ging met drammen, huizen stelen en de media opzoeken met zijn klaagverhaal tot er een GroenLinks stadsbestuur zat en hij ineens alle rijkdom die zijn hartje begeert cadeau kreeg, qua verblijfsvergunning en een volledig ingerichte woning waar hij beiden totaal geen recht op heeft. Nu nog een baan, maar eerst uitrusten want het was "een zwaar jaar". Lul.

Hans Laroes

Getikt

Misschien wel de meest populistische mediaman van Nederland. Wist zichzelf jarenlang op het Ministerie van Mediapark bij de NOS en de KRO op het schild te hijsen als omroepbaasje, maar is met name door zijn twittergedrag enorm van zijn voetstuk gepleurd omdat er geen ruggengraat is die hem overeind houdt. Laroes is een schoolvoorbeeld van iemand die ver kwam omdat hij de juiste meningen had, en die met de juiste overtuiging (cq agressie) wist uit te dragen. Maar onder dat laagje omroepchroom schuilt een man over wie talloze verhalen van stagiaires & bezemkasten gaan, wiens vertrek bij de KRO met raadselen is omgeven, en die op twitter hele pelotons deugtrollen aanvoert in het gillen van racisme- en fascismeverwijten naar Wierd Duk, Zwarte Piet-vierende "witte Nederlanders", en iedereen in een geel hesje. Lul!

Robot Jetten

Bliep tuut kraak piep

Meer een pikkie dan een lul, en dan ook nog een pikkie op batterijen. Duurzame herlaadbare batterijen, dat dan weer wel. Rob Jetten is een aarsvibrator met spraaksoftware. Voordat hij de van zijn voetstuk gelazerde prins Pechtold afloste als het nieuwe opperjonkertje van '66, verdedigde hij de afschaffing van het referendum en dat past ongetwijfeld in zijn long con om geen tegenspraak van burgers te krijgen bij het uitvoeren van de kille klimaatplannen. Destijds noemden we hem in dit katern 'een aartspedante partijkloon die is gekweekt uit de cum stains van de klamme lappen uit Pechtolds penthouse' en daar hebben we eigenlijk niks aan toe te voegen.

BM070 Pauline Krikke

Malek deed ook aan Ramadan

Werd Den Haag eindelijk verlost van Aarts-regent Jozias, krijgt de Hofstad er Pauline Krikke als burgemeester voor terug. Zeg maar de vrouwelijke Jozias, maar dan net zo'n lul. Was er als de kippen bij om 'niks aan de hand, geen eerdere signalen, niks met de islam te maken' te persberichten toen Malek Fostok drie mensen neerstak cq probeerde te onthoofden. Toen daarna de berichten binnen stroomden over wat er al bekend was over de 32-jarige gestoorde Syriër, wat hij op Facebook schreef over hoe niet-moslims moeten boeten, en hoe zijn broer al herhaaldelijk had proberen te waarschuwen voor de psychoses en islamitische radicalisering van Malek, werd een en ander op 'een menselijke fout' in de communicatie gegooid en was Krikke nergens meer te bekennen. Wat een lul.

Wierd Duk

In het Dukland van Wierd Duits

Wierd Duk is wat er gebeurt als je je 16 uur per dag ingraaft op Twitter en daar gaat geloven dat je de spreekbuis van boos Nederland bent omdat je zoveel haatreacties uitlokt. Ook in het Nederland van Wierd Duk ben je dan gewoon een lul. Natuurlijk, hoe TeleDuk wordt belaagd door de trollenlegers van Hans Laroes is minstens even treurig, qua volwassen mannen van middelbare leeftijd die de hele dag als een stel boze wijven kijven met elkaar. "Jij bent een wegkijker - Nietwaar jij bent een fascist - Oeh zie je wel je mag niks meer zeggen in dit land". Maar Wierd zoekt het dan ook zó actief op, dat het lijkt alsof zijn gelijk alleen bestaat bij de gratie van degenen die hem het niet willen geven. Zie ook: Wynia, Syp, die in 2018 in dezelfde kuil lijkt te vallen. Je zou denken dat mannen van hun leeftijd de oudste regel van het internet wel zouden kennen: don't feed the trolls. Maar nee. Duks ex-vrouw Fidan Ekiz is keihard aan de weg aan het timmeren qua niet lullen, maar poetsen en geen energie verspillen aan haters. Wierd is in 2018 vooral een beetje een lul. Maar dat is misschien ook meteen het verschil tussen 010 (Fidan) en 020 (Wierd).

Erik Mouthaan

Onbevestigde roddel

De Amerika-correspondent van RTL Nieuws bewijst elke dag wat wij zo verschrikkelijk leuk vinden aan Donald Trump. Sinds 's mans kandidaatschap en verkiezing tot president, heeft hij namelijk wereldwijd in Amerika en in Nederland tientallen, zo niet honderden journalisten uit de kast getrokken als typisch linksprogressieve anderemeningenhaters die niet objectief kunnen berichten over de president. Trump valt de MSM onredelijk vaak aan, maar hun geloofwaardigheid ondermijnen ze toch echt zelf. Mouthaan spant de Hollandse kroon omdat hij niet alleen zo overduidelijk gekleurd is in zijn berichtgeving, maar ook omdat hij er echt ontzettend vaak volkomen naast zit met zijn feiten en duiding. Daarmee komt Erdo Bluf van Avondland goed weg, want het plekje van die lul op deze lijst is dus voor Erik Ass to Mouthaan.

Kafka Orwellongren

Stinkfreule!

Totale Lul, om alles wat hier staat.

De redactie van GeenStijl

Zentlul!

Echt. Wie denken we wel dat het zijn. Stelletje zolderkamerkloodtzakjes met een grote muil, een toetsenbord en een beschamend tekort aan sociale empathie. Nog geen deuk in een pakje boter batsen en dan ondertussen wel denken dat ze het makkelijk gaan redden qua financieel geld zonder de dikke portemonnee van TMG. Nou, succes in 2019, lulletjes.

Totale Lul van 2018

Nee deze lijst is niet volledig maar je moet ergens ophouden. Dus kies maar


Poll is Verlopen.

Totale Lul van 2018

Nee deze lijst is niet volledig maar je moet ergens ophouden. Dus kies maar

Reaguursels

Inloggen
-weggejorist-
e_abbastanza | 01-01-19 | 07:14

Vervelend dat je er maar een kon kiezen ipv een top 5 of zo. Ze verdienen eigenlijk allemaal pek en veren.

naktrawee | 01-01-19 | 01:33

Wat mij betreft is iedere deuglaaf die het migratiepact en/of klimaatakkoord steunt, totale lul (m/v/x) van het jaar

GOEM | 01-01-19 | 00:45

Waarom staan Arnoud van Doorn en Slavina Simons niet in het rijtje?

MAD1950 | 31-12-18 | 22:21 | 1

Sylvana is ook erg eng,ja.

ger1306 | 31-12-18 | 22:48
-weggejorist-
BarackObantoe | 31-12-18 | 21:07

Jelle Brandt Corstius is toch wel de meest totale en meest complete Lul.

Hij staat voor alles wat er mis is met links Nederland.

De appel valt niet ver van de boom. Zijn vader was echt een smeerlap. Laffe stukjes schrijven onder een pseudoniem (Piet Grijs, Stoker) en levens verwoesten alsof het niets is. Jelle heeft met z'n zatte hoofd homoseks gehad. Spijt van. Maar ga dan niet jaren later het leven van een ander verwoesten voor je eigen vergissing.

Bah, door dat soort figuren heb ik echt een hekel gekregen aan links. Weg ermee.

Ik wil zelf trouwens nog wat anderen nomineren voor de Totale Lul Award:

-Leo Lucassen
-Miko Flohr
-Wil Eikelboom

Padjepejer | 31-12-18 | 21:00 | 1

Ja, Jelle is echt opportuun, gemeen,berekenend. terwijl ik dacht dat hij ok was. Kan hem niet meer vertrouwen. De anderen doen wat ze doen maar in the open.

ger1306 | 31-12-18 | 22:37

Hahaha Brand Corstius is eigenlijk de enige die de extra aandacht die deze prijs genereert niet uitkomt, dus...

naktrawee | 31-12-18 | 20:59

Peter Rukkert de Vries. Al een jaar of 30

Tijs | 31-12-18 | 20:52 | 1

@Tijs, sluit mij hierbij helemaal aan. De diep ik de kraag van zijn regenjas gebogen kop in het donker gelijk een dief in de nacht met, een fles schnaps onder de arm op weg naar een in een scheiding verwikkelde dame in de hoop haar met z'n kleine piemol te kunnen doen. De vieze smeerlap.

jale | 31-12-18 | 22:55

Goed om te zien dat die klaploper van een Khalid J. op de derde plaats staat op dit moment. Maar hij ligt er nog ruim 1000 achter op Afriyiie en Ollongren.

Kom op , mensen, stem Khalid naar nr 1; als iemand die plaats verdient, dan hij wel.

Dr_Johnson | 31-12-18 | 20:33

Mooi om te zien dat het tussen Jerry Airfryer en Kafka Orwellongren gaat, dat waren ook precies de twee waartussen ik aan het twijfelen was. Maar ik denk toch dat Jerry ons nog nèt iets meer haat dan Kafka, die voornamelijk op ons neerkijkt, dus ik ga voor die haatzaaier zeurpiet Jerry.

JackStick | 31-12-18 | 20:13

Karin O. heeft onze democratie om zeep geholpen. En een pleiter van DDR66. Landverrader dus.

Kamervraag | 31-12-18 | 20:13

Jetten. Want die is echt heel eng.

oplichter | 31-12-18 | 19:37

Airfryer natuurlijk. Ik doneer spontaan voor de actie “ we gaan hem terugbrengen”.

Nonik Neem | 31-12-18 | 19:02 | 1

haha, doe ik ook wat duiten in het zakje voor

TonyMontana010 | 31-12-18 | 19:51
-weggejorist-
stroeivoei | 31-12-18 | 18:55
-weggejorist-
stroeivoei | 31-12-18 | 18:54

"We gaan ze halen".

mygoodness | 31-12-18 | 18:31

Mevrouw Sisseltong hopelijk binnenkort verbannen naar een Russisch heropvoedingskamp.

zimmerschwanz | 31-12-18 | 18:08

confronterende meningen zijn prima. niks mis mee. dat mag links of rechts zijn. Journaille MOET zelfs tegengeluid laten horen ten opzichte van mainstream. ook niks mis mee. Hoef je t helemaal niet mee eens te zijn

ik heb alleen een TERINGhekel aan drammers. Ex-rokers, profiteurs met grote bek en "rechten", haatbaarden met een suikeroom in Zandbakkië, relnichten met een achterstand, superieure blanken en alle combinaties van bovenstaande

zeiksmurf | 31-12-18 | 18:08

Gestemd op Saskia Noort. Niet eens om haar mannenhaat maar vooral omdat ze familie is van Jan Roos.

koter | 31-12-18 | 17:59 | 3

Terecht

diederik12345 | 31-12-18 | 19:43

Terecht

diederik12345 | 31-12-18 | 19:44

Wat is er zo mis met Jan Roos?

Schuldenbrau | 01-01-19 | 13:08

Kunnen jullie niet een poll maken voor de Grootste Kudt 2018 want Saskio hoort niet bij de lullen thuis of anders graag een fotobewijs van haar broekje.

Breinbrouwsels | 31-12-18 | 17:46

Kunnen we ze niet allemaal het land uitzetten in westenlijke richting?

watergeus | 31-12-18 | 17:28 | 1
-weggejorist-
stroeivoei | 31-12-18 | 18:57

blind geklikt, laat het nu die heks zijn, je ziet. God helpt altijd.

Gokmaar | 31-12-18 | 17:25
-weggejorist-
Croisantneuf | 31-12-18 | 17:23

O jee, kan voor mij eigenlijk alleen maar die heks zijn, dat verschrikkelijke wijf van die al even verschrikkelijke club DDR66, Eukajsalypta Orwellonkreng. Daar is Pinokkio nog maar een klein lulletje bij.

Hee! Yay! Dank systeem! M'n Zwitsalletje is eindelijk weg, hoera!

Hierbij dan gelijk een linkje om de Klimaatmaffia mee om zeep te helpen:

www.climategate.nl/ik-steun-het-manif...

Kinkfactor | 31-12-18 | 17:19

Inderdaad ik vind het zeer jammer dat Wierd Duk zich zo druk maakt op Twitter. Gewoon goede doorwrochte artikelen schrijven en zeikers laten zeiken, dat is hun probleem. Vinden ze iets, dan mogen ze het ongezien houden.

OK, een volslagen voldioot af en toe eens fileren is wel leuk en nuttig om het argumenteerscheermes scherp te houden, maar niet als dagtaak voor dhr. Duk

Ook zonde van dat, hoe zal ik het zeggen, interessante huwelijk. Gewoon erg jammer, compleet met een kind van de rekening.
Oprecht: Jammer. Evocatus

Evocatus | 31-12-18 | 17:19 | 1

Wat Evocatus zegt, Wierd. Gewoon doorgaan met goede artikelen schrijven, kwaliteit en de waarheid komen aan het eind van de rit vanzelf bovendrijven.

Ik ben trouwens wel blij verbaasd dat De Telegraaf niet meer koste wat kost als partijblaadje van de VVD oftewel DDR66 2.0 optreedt. Gezond verstand lijkt ook hier aan het langste eind te trekken.

Kinkfactor | 31-12-18 | 17:26

Jelle B.C. is toch met afstand de smerigste rat uit deze verzameling moreel gedegenereerden.
Wat mij betreft hadden overigens alle leden van die enge familie B.C. in dit rijtje mogen staan, samen met Frits Barend. De leugenachtige smeerlappen.

Van Zessen Klaar. | 31-12-18 | 17:18

Moeilijk. Meer als de helft kan ik op gelijke voet zetten als absolute Lul met Vingers. Maar robollongren vind ik veruit de geváárlijkste uit het rijtje. Die vrouw is echt niet goed snik, een apparatsjik van het zuiverste en smerigste soort tegelijk. Doodeng persoon.

Dutchbeaurouge | 31-12-18 | 17:13

Ollonkreng (Sans phrase)
Evocatus

Evocatus | 31-12-18 | 17:13

De domste van kabinet 2018 is dan weer Pinokkio Ruttegraat.
Gaat een papier ondertekenen en denkt dat het een vakantieboeking voor marekesh is.
Nee knuppel het is een papier waarmee ze juist naar nederland op vakantie komen met in de kleine regeltjes we blijven.
Je moet zo'n formulier ook lezen.

Zeker als er staat:
Bij binnenkomst een huis tuin en kech.
Een miele.
Inburgering niet verplicht.
En bij binnenkomst een groot feest met een koor van deug mensen die zingen. Wees welkom.
Zelfs de grootste sukkel weet dan dat het niet het boekingsformulier van corendon is maar het manifest der EU. Met de tekst.Als ze niet willen komen halen we ze desnoods op.
Ieder ander zou nooit hebben getekent. Maar ja wij hebben helaas een domme premier.Zijn naam PINOKKIO (T)rutte.Bij die EU lachen ze nu nog om die sukkel die dat papier ongelezen ondertekende. Zijn bijnaam. Het beste en fijnste jongetje van de klas. Een gelukkig 2019. Feest ze!!!

tweetybird | 31-12-18 | 17:11 | 1

Volgens mij bent u nog erg jong. Geeft niks.
Mark Rutte weet precíes wat hij doet en welke (ernstige) consequenties dat heeft. Dat maakt het ook zo erg. We zijn verraden.

U (of je) hebt het hart op de goede plek. Als ik je een tip mag geven: maak u niet druk om Mark Rutte. lijdt je leven en geniet. Neuk leuke meisjes, maak een keer kindjes, stem juist, en offer je jeugd niet op voor het vullis wat dit land regeert. Dan heb jij het meeste aan jezelf, en wij als samenleving straks het meeste aan jou. Proost!

kotelet | 31-12-18 | 17:24

Uitgezonderd Wierd Duk en de redactie van Geen Stijl zet ik de rest van dat zooitje
tuig met stip gedeeld op de 1e plek.... mag dat ook?

oakmont | 31-12-18 | 17:07

Ik mis de grootste landverrader sinds WO2 in dit lijstje.....

kotelet | 31-12-18 | 17:02 | 5

Wim Kok, Harry Potter of de lachende Loopjongen?

zimmerschwanz | 31-12-18 | 18:16

Malek Malek!!
Is het Malek?!

oplichter | 31-12-18 | 19:38

Rudi Carell?

Rest In Privacy | 31-12-18 | 21:21
▼ 2 antwoorden verborgen

Ich will nicht weinen wenn du fort bist.

van Oeffelen | 31-12-18 | 16:57

Ik twijfelde even om op Jerry Airfryer te stemmen. Maar die man is zelf maar half het symptoom. Als de media die man zouden negeren waren we allang van hem af geweest.

Dus dan maar op Kafka Orwellongren gestemd. Haar desastreuze invloed is ook veel groter dan die van Jerry Airfryer.

Peter_K | 31-12-18 | 16:53 | 2

Helemaal mee eens !

Bolder | 31-12-18 | 16:57
-weggejorist-
Crusher | 31-12-18 | 16:57

Die kraakneger met trekdrophaar is vooral een handige lul. Wierd Duk en GS redactie (hengelen jullie nou naar lofbetuigingen? Vooruit dan maar) horen niet op deze lijst thuis; Ik kies voor die lamzak van een Airfryer. Maar alleen omdat drekzak Pechtold niet in de lijst staat - hoezo niet? Heeft hij vorige jaar al gewonnen? Kajsa is een goede tweede stinklul van het jaar.

Toos Bevergeil | 31-12-18 | 16:51 | 1

"Die kraakneger met trekdrophaar is vooral een handige lul."

Toch heb ik op hem gestemd. Kijk, op jan-en-alleman is wel wat aan te merken. Wil je dat niet, dan moet je doen zoals ik: géén BNer worden, en heerlijk genieten van je anonimiteit.

Maar wat je ook op de andere kandidaten in de lijst aan te merken zou kunnen hebben: allemaal werken ze voor hun levensonderhoud, ze houden hun eigen broek op, betalen belasting, en houden niet hun hand op. Khalid Jone doet dat wel - of juist niet - en heeft bovendien totaal geen recht op alle gratis goodies die hij krijgt: hij is uitgeprocedeerd, zijn leven is niet in gevaar in zijn eigen land, en hij hoort hier niet. Wat mij betreft wordt hij in het nieuwe jaar alsnog op een enkele vlucht naar huis gezet, en zijn geheel ingerichte woning toegewezen aan iemand die al 8 jaar - of langer - op de wachtlijst staat. Opzouten met die totale lul.

Dr_Johnson | 31-12-18 | 17:14

ik mis een optie, namelijk de keuze om op meerderen tegelijk te stemmen.
een voorbeeld : de ganse regering.
of zo'n 60% van de tweede kamer.
en verzin er zelf maar een paar bij.

isotope 465 | 31-12-18 | 16:44

Voor het eerst in mijn leven dat ik serieus moeite heb met kiezen.

Balletje Mayo | 31-12-18 | 16:38

Tja, moeilijke keuze... kraker Khalid is gewoon slim geweest, dat kan ik hem niet verwijten. De overheid die dit mogelijk maakte zie ik niet op de lijst. Ollongren deed gewoon haar werk, was zij er niet dan had een ander die klus wel geklaard. Blijft voor mij toch die ongelooflijke oetlul Afrye over. Maar daarbij horen dus ook alle kanalen die hem een podium hebben gegeven. Die staan helaas niet op de lijst...

John9oo9 | 31-12-18 | 16:36 | 1

Sorry ik was vergeten dat Samsom ook op de lijst ontbreekt. Hij hoort er op door dat walgelijke promotiefilmpje waarin hij schaamteloos gebruik maakt van zijn licht gehandicapte dochter.

John9oo9 | 31-12-18 | 16:39

Rutte. De "liberaal"met z'n belastingverhogingen voor de burger en douceurtjes voor buitenlandse multinationals. Geeft een volstrekt nieuwe betekenis aan het liberalisme. Aardige kerel verder hoor, maar ik hoop dat niemand vergeet wat hij ons geflikt heeft dit jaar.

Bigi Bana Boy | 31-12-18 | 16:29

Een eervolle vermelding voor Casper van Wijngaarden als posterboy voor alle drankrijders. Misschien is een oeuvre-award wel op z'n plek voor deze Totale Lul

Defman | 31-12-18 | 16:28

Karin "de kut" Ollengren.
Fak dat mens dan even.
Dat Jerry airfryer zo hoog staat dat kan, maar die heeft echt geen zak te vertellen in dit land en dat verschrikkelijke mens wel.

fifi23 | 31-12-18 | 16:23 | 2

Jup, bij gemis aan landverrader numero uno maar op nummer gestemd.
Wat Wierd Duk ertussen doet begrijp ik ook weer niet, maar het zal wel iets persoonlijks zijn...

Knoppenbonker | 31-12-18 | 17:31

*nummer twee...

Knoppenbonker | 31-12-18 | 17:31

Graaf Denkula had imho opzekah een vette nominatie moeten krijgen in de Peter R. de Vries Award Totale Lul 2018

darmflora | 31-12-18 | 16:19

Peterrrrr is natuurlijk de grootste lul daar heb je geen poll voor nodig. Verder kan iedereen op dat lijstje de rampam krijgen behalve Wierd Duk, die mag ik wel.

drs. P | 31-12-18 | 16:17 | 1

Kuzu heeft wat mij betreft een plusje verdiend met z'n roast, twee weken geleden. Maar goed. Da's er één. Tegen zeventienhonderdzesendertig minnetjes.

Rest In Privacy | 31-12-18 | 16:25

Wierd en ook Syp Wynia doen gewoon nuttig werk. Als iedereen zijn bek houdt, staat helemaal niets migratie en klimaatonzin in de weg.

Bvdb | 31-12-18 | 16:17

Ijsprinses Ollongren, omdat ze een Ministerie van Waarheid aan het optuigen is.

magirus | 31-12-18 | 16:13 | 1

Yep, zou ze dat van de Harry Potter films hebben afgekeken? Hmmm, waarschijnlijker gewoon een "goed" Scandinavisch gebruik. Dat soort ministeries hebben ze daar wel meer. En wij dus eerdaags ook.

Kinkfactor | 31-12-18 | 17:43

hm lastig. maar het opheffen van een referendum dat van oorsprong 1 van de belangrijkste punten van je partij is staat bij mij 1. Kasja is de lul van het jaar!

marrretje | 31-12-18 | 16:05

Peter de Vries op nummer 1, als de grootste lul van Nederland

gato | 31-12-18 | 16:03 | 1

Eens. Met afstand.

Trumme | 31-12-18 | 16:39

Mister ik kweek koters , rijdt in een Dikke 740 il , en het volk mag betalen Yasser Feraz.

Ghibli | 31-12-18 | 16:00 | 1

Zo zie je maar dat een babyface ook een goed verdienmodel is, jatoch, niettan?

John9oo9 | 31-12-18 | 16:43

Ik kon bijna niet kiezen: zoveel totale lullen in het lijstje.
Behalve dan de redactie van GeenStijl. Die zijn geen lul. Die hebben ballen.

Gewone_mevrouw | 31-12-18 | 16:00

Sommige polls zijn gewoon niet te doen. Of zoals Henny Huisman (god hebbe zijn ziel) het zou zeggen: ze zijn allemaal winnaars. Airfryer is in elk geval de mooiste naam van het jaar, en dingt vast knap mee naar mooiste naam van de Eeuw (zie poll GeenStijl in 2099 straks).

de Voorzittert | 31-12-18 | 15:59

Voor mij Ex Aequo op nummer 1: de griezels van Denk, drampiet Jeffrey Airfryer en die walgelijke kraakzak van een Khalid Jones! Niet noodzakelijk in die volgorde want allemaal profiteurs!

BaldEagle | 31-12-18 | 15:52

mis Jesse Klaver , Femke Halsema lijst is te lang kan geen keuze maken

speed48 | 31-12-18 | 15:50

Volgens mij is van Jole de grootste lul. Heft het vingertje naar me op.

Schoorsteenveger | 31-12-18 | 15:50

Ik mis ex hoofdpiet Erik van Muiswinkel in dit rijtje.

Autobonker | 31-12-18 | 15:45 | 2

Die heeft al een prijs gekregen. Een rode jurk met een rode mijter. Staat nog net niet achter op zijn rug in grote letters. Echt Vara.

tweetybird | 31-12-18 | 15:47

van Muiswinkel. die is uitgesloten van deelname.. je kan deze prestigieuze prijs niet meer als 3x winnen! hij doet nog wel mee in de Oeuvreprijs!

patriarchy | 31-12-18 | 16:06

Eigenlijk Cortius want hij leverde een échte nichtenstreek, maar die stelende kraker komt ook nog eens van buiten europa, dus mag hij winnen.

Papa Jones | 31-12-18 | 15:40 | 2

Ik mis eigenlijk ook halalsema in die lijst. Nou ja die geven we dan de prijs locale kudt 2018.

tweetybird | 31-12-18 | 15:44

ik vond het ook moeilijk.. maar toen stelde ik mezelf de vraag... wie hoop je dat er een hele ernstige ziekte krijgt in 2019.. en dan is de lijst opeens als volgt...

(3).. OLO-Kreng
(2) ROBO-Slet
(en die niet op de lijst staat.. maar die zeker bruine-krentester-award verdiend ) (1) SOY-BOY Bowie (bekent van het SJW-SorryJohan project)

patriarchy | 31-12-18 | 15:55

keuzes, keuzes, keuzes....... ik mis de allemaal knop

AstraalPenisme | 31-12-18 | 15:40

ex aequo

Peter777 | 31-12-18 | 15:40

Dan wordt het Jerry Orwellgron.

Mammeloe | 31-12-18 | 15:39

Mozes kriebel, Merry Airfryer en Kafka Orwellongren gaan nek aan nek..

Shareholder II | 31-12-18 | 15:39

Dat vele vandaag op pinokkio ruttegraat stemmen kan ik begrijpen. In maart en zo daarentegen stemt u niet voor grootste lul van de samenleving en zou ik maar niet een kruis achter zijn naam of van die vele andere zetten. Want dan stem je eigenlijk voor we zijn de lul 2019

tweetybird | 31-12-18 | 15:39

Moeilijke keuze!!! Een aantal verdient de titel, en nog een aantal toch minimaal een oneervolle vermelding.
Desalnietemin steekt er eentje net boven uit: Onze MinBiz.

Gerf | 31-12-18 | 15:38

Op peter Brr de vries kan niet worden gestemt. Die heeft vandaag zijn prijs al gehad als voorbindlul 2018. Een certificaat waarin staat dat hij 20 hele euro's moet afdokken met de groeten van het OM en een welverdiend gelukkig nieuwjaar. We moeten de prijzen wel een beetje netjes verdelen.

tweetybird | 31-12-18 | 15:36 | 1

Nee. Tuurlijk kan je niet op Peter stemmen. Anders wint hij de prijs alweer...

Qippie | 31-12-18 | 15:45

Rutte natuurlijk, waarom staat hij niet met stip boven aan de lijst?

repelstepeltje | 31-12-18 | 15:33 | 1

Omdat Rutte hier als lid van de Verbroken Vaasjes Divisie overrulet.

Shareholder II | 31-12-18 | 15:41

Joris staat er ook niet tussen.

WayneGretzky*99* | 31-12-18 | 15:31 | 2

Ghne.

Mammeloe | 31-12-18 | 15:40

Hij hoort er ook niet tussen. Wel zou ik de reden van het jorissen vermeld willen zien, in 1 woord, zoals 'off topic' maar ik vermoed dat het te veel werk zou worden. Daarbij zij Joris ook een algoritme kunnen zijn.

John9oo9 | 31-12-18 | 16:51

Vader Brandt Corstius aka Piet Grijs was ook een gore smeerlap die niks anders presteerde dan andere kapot maken. Zijn bekendste slachtoffer was prof. Wouter Buikhuijsen, psycholoog die beweerde dat criminaliteit wel eens deels aangeboren kan zijn. Dat leverde hem een zeer smerige haatcampagne van Brandt Corstius op, want in die tijd moest je vinden dat criminaliteit de schuld was van de samenleving. Buikhuijsen vloog er uit bij de uni en werd pas tientallen jaren later gerehabiliteerd en bleek toch gelijk gehad te hebben.

Smerige familie dus, die Brandtjes met een te groot ego en een diepgang van nul komma nul

Nederlander65 | 31-12-18 | 15:27 | 1

Yep, dat herinner ik mij nog erg goed! Buikhuijsen had natuurlijk groot gelijk en eigenlijk was dat ook toen wel degelijk bekend (hoe kun je nou in 's hemelsnaam beweren dat van alles genetisch is, maar juist minder gewenste karaktereigenschappen, een laag IQ en een gebrek aan inlevingsvermogen ineens niet?), maar 'het mocht natuurlijk niet hardop gezegd worden'...
Gôh, waar doet mij dat toch aan denken.

EefjeWentelteefje | 31-12-18 | 16:49

Ik heb voor Airfryer gekozen want zowel hij als frikadellen uit de Airfryer zijn niet te pruimen

Fedde71 | 31-12-18 | 15:27

Airfryer... met afstand en ongeëvenaard.

WayneGretzky*99* | 31-12-18 | 15:26 | 2

airfreyer is de grootsteLUL van heel Nederland

hendrikuss | 31-12-18 | 15:58

Jeffrey is een geïmporteerde relneger. Zo zijn er wel meer. Je geeft hem te veel eer door hem zo belangrijk te maken. De zieke linkse geesten die hem misbruiken, die zijn veel triester.

Superkwatta | 31-12-18 | 17:13

Waarom Kraker Khalid Jone er tussen staat ontgaat me. Je mag best als individu zaken zo te manipuleren dat je je zin krijgt. De totale lul(len) zijn dat ook diegenen die hem zijn zin hebben gegeven. Die ondermijnen daarmee de rechtstaat en zo het vertrouwen van de burgers.

roevka | 31-12-18 | 15:25 | 2

Sterke motivatie! kan ik me deels in vinden

patriarchy | 31-12-18 | 16:11

Zo is het maar net.

John9oo9 | 31-12-18 | 17:23

Wierd Duk en Klaas Dijkhoff staan mijns inziens onterecht in de lijst. Zal wel iets persoonlijks zijn van de schrijver van dit epistel.
De rest volkomen mee eens, ongezien de tyfus met dat gajes.

Superkwatta | 31-12-18 | 15:23 | 1

Herhaal die er even af, bedoel Weird Duk.

gato | 31-12-18 | 17:16

Jezus gristus.
Dit is echt niet te doen. Ik heb in mijn leven al wat kutkeuzes voor mijn kiezen gehad, maar deze doe ik uitsluitend met een loop tussen mijn ogen.

NiCeY | 31-12-18 | 15:23 | 1

Precies. En dan double-or-nothing eruit proberen te slepen.

Shareholder II | 31-12-18 | 15:45

Omdat de vrouwen ondervertegenwoordigd zijn gaat mijn stem naar een vrouw. Helaas een blanke, maar wel een met buitenlandse roots.

Johan1619 | 31-12-18 | 15:13

Ik zou gekozen hebben voor een zorg-graaier en subsidievreter, hypocriet tuigh dat het is.

Ongeblustekalk | 31-12-18 | 15:11 | 1

De directie van MC Slotervaart idd.

Mammeloe | 31-12-18 | 15:41

ALLEMAAL!
Allemaal totale lullen. De kroning Totale LUL 2018 suggereert dat enkele van deze genomineerden minder LUL zouden zijn dan de anderen. Nou NEEN. Allemaal totale lullen.
De redactie van geen stijl ook, maar dan op de manier van van Binsbergen Kerstens en Kamphuijs.

JanVergoor | 31-12-18 | 15:11

Zeker JB.
Nooit geweten dat er een seksuele connotatie zit,
achter het lezen van een Suske & Wiske Stripverhaal.

Kanarie_Geil | 31-12-18 | 15:03

Onze Amsterdamse rasmocro socialist salafist Ahem?Met AbuTaleb (PvdDoekoevdAnder), te Rotterdam (de horror)
Met z'n familieruziesjes omwille van reli-ridicule islamregeltjes. Als je je eigen familie al niet kunt besturen...

chicago river | 31-12-18 | 15:03

Lastig kiezen hoor, maar als je het vroeg doet, is het volgen van de exit polls de beloning. Het is een nek-aan-nek race!

Poesmobiel | 31-12-18 | 15:01

Het zijn allemaal winnaars (in deze categorie).

Dorst | 31-12-18 | 15:00

Ik heb ze gewoon allemaal gekozen. Gewoon, omdat het kan.

lokoolokie | 31-12-18 | 14:58

Wat doet Weirdo Duck in dit rijtje? Enige die er niet thuis hoort. Maar het is Jerry geworden. Spugen in de hand die je te eten geeft. En alleen in Nederland zeggen ze dat je misschien wel een punt hebt. Gooi maar in mijn pet. Gefeliciteerd overigens.

azijnseikerT | 31-12-18 | 14:58 | 1

Hier toch echt Kafka Orwellongren. Ik bedoel, je eigen volk om zeep helpen? En dat ze van D66 is telt natuurlijk ook zwaar mee. Jerry is runner-up.

Robin Hood | 31-12-18 | 15:13

Kies ik toch voor JB "Suske & Wiske" Corstius vanwege zichzelf zijn...

Binnenbaan | 31-12-18 | 14:58

Ik vind het wel een treffende foto van Jerry, zo tussen de surprises. Ziet er een beetje als een gespleten persoonlijkheid uit, dat wel, maar hij staat er mooi gekleurd op!

Schoorsteenveger | 31-12-18 | 14:56 | 2

Normaal kun je een nieuw gekochte defecte Airfryer retourneren maar het Jerry Airfryer model is denk ik niet meer terug te sturen.

Graaf_van_Hogendorp | 31-12-18 | 14:58

Die zwarte jerry airfryer kun je wel terugsturen als stuk. Dan krijg je het witte subliem model er voor terug.Over die zwarte airfryer zijn namelijk een hoop klachten. Zo merkte ze.Snel aangebrand. Frikandellen komen er uit als slappe hap en nederlandse olliebollen weigert dat kreng.

tweetybird | 31-12-18 | 15:54

Saskia Noort een werkelijk verschrikkelijk slechte schrijfster.
Geprobeerd boekjes van haar te lezen.
Flauw, saai,niet interessant en je haalt het einde van het boek niet omdat je het maar uit ergernis tussentijds dichtgeklapt hebt.
Haar opstelletjes in het Ad zijn nog slechter dan van die Angela de Jong en dat wil wat zeggen!
Haar boeken zijn nu door mij bij de kringloop gebracht !

outdoor | 31-12-18 | 14:55 | 1

Zodat andere mensen zich eraan kunnen ergeren? Sympathiek hoor...

Binnenbaan | 31-12-18 | 14:59

Dit gaat airfryer natuurlijk makkelijk winnen.

Omebert | 31-12-18 | 14:55 | 1

De beste bitterballen komen uit het vet, in zo’ n Airfryer blijven ze te blank.

Glasgow Argus | 31-12-18 | 14:57

Genoeg op de meesten uit het lijstje op te merken maar heb toch echt voor de janknizzle airfryer gestemd. Meer nog eigenlijk tegen zijn 'helper whiteys' die je overal op die demonstraties ziet. Landverraders zijn het.

Maar die airfryer zijn we nog lang niet vanaf. Die gaat lekker door met z'n gezuig en gedram.
Echt een waardeloos mens (-voor ons land).
Dat 2019 maar vele momenten moge brengen dat de ellendeling zijn ware kant laat zien.
En tot die tijd, laten we hem gewoon allemaal uitlachen. Niet geven waar hij naar op zoek is want uiteindelijk trekken 'wij' aan het kortste end als we ons laten uitlokken.

Gazzerop | 31-12-18 | 14:53

Lastig kiezen want er staan 2 '66-ers. Heb Kafka gestemd want Robot krijgt vast nog kansen zat om lul van het jaar te worden. Die robot met teflon coating is het dus geworden.

gekwetst | 31-12-18 | 14:53

Bekent...... ondersteunt?????
OMG. DENK probeerdt te inviltreren in Geensteil door te reaguren.

illuvatar | 31-12-18 | 14:51

Waarom staat m'n schoonmoeder niet op het lijstje?

HoerieHarry | 31-12-18 | 14:50 | 4

Was geen ruimte genoeg voor.

azijnseikerT | 31-12-18 | 14:59

Al jouw schoonmoeders?

Rest In Privacy | 31-12-18 | 15:45

@ongebluste kalk:
Dank voor brede grijns op mijn gezicht!

John9oo9 | 31-12-18 | 16:57
▼ 1 antwoord verborgen

Altijd Jelle Brand Hondelullius.

Hark_van_Rommel | 31-12-18 | 14:50

Zal wel geen lijstje komen grootste alcoholist der EU. Is de winnaar al gelijk bekent.En heeft ook weinig nut. Die vergeet toch zijn prijs op te halen of hij moet door 2 man ondersteunt worden.

tweetybird | 31-12-18 | 14:47 | 1

Zoals bekend ontkent de heer Juncker stellig dat hij aan enige vorm van alcoholisme lijdt. Hij heeft bekent dat hij regelmatige ondersteuning nodig heeft, vanwege zijn ischias.

Glasgow Argus | 31-12-18 | 14:54

De redactie van Geenstijl. Omdat ik in ruil voor dat premium lidmaatschap op zijn minst een kwartiertje met Smuk wil kunnen wandelen.

TheEgg | 31-12-18 | 14:45

Ach, de meeste kan je uit zetten en negeren,
Maar kafka de ongekozen minister van BS
belichaamt alles wat er fout gaat in dit land.

NatNiks | 31-12-18 | 14:45 | 1

Exact. Een van boven geparachuteerde hautaine buitenlandse lesbo beroepsambtenaar met de uitstraling van een bos uien.

Mammeloe | 31-12-18 | 15:49

Waarom Wierd Duk in dit rijtje staat is mij een raadsel. Goed, hij heeft soms wat lange tenen, gaat teveel in op links tuig dat op hem jaagt, inclusief bedreigingen aan zijn adres, maar hij deugt, op de goede manier.
En zijn ex-vrouw erbij halen verdient ook geen schoonheidsprijs. Dan doe je precies hetzelfde als dat tuig dat hem dagelijks belaagt. Iemand raken op een zwakke plek uit persoonlijke rancune. Heel jammer dit.

Ik zie trouwens wel meer mensen die dagelijks op Twitter hun mening spuien over van alles en nog wat en als ze zelf (soms ook terechte) kritiek krijgen reageren alsof ze door een adder zijn gebeten. Maar dit terzijde...

Marie Curieux | 31-12-18 | 14:43

Airfryer is de Messi van deze verkiezing; hij moet eigenlijk gewoon elk jaar winnen.

Rico Tampeloerus | 31-12-18 | 14:43 | 1

Niet teveel eer geven aan Airfryer. Hij is de Forrest Gump van de anti-zwartepieten. Er zitten mensen achter de beweging die in staat zijn de mediaattentie te creeeren. Daar heeft Afrye de connecties en de capaciteiten niet voor.

Glasgow Argus | 31-12-18 | 14:45

Spuit 11 Saskia Noort.

Abudabie | 31-12-18 | 14:42

Ik kan die we are here krakert geen lul vinden. De politici die zijn gejat, gesteel en gezuig mogelijk maken daarentegen..

Rest In Privacy | 31-12-18 | 14:41

Ik mis Trump in het lijstje. Is toch ook halve Nederlander?

Rest In Privacy | 31-12-18 | 14:41 | 3

Wie dan nog meer in het lijstje?

HaatbaardKnipper | 31-12-18 | 14:47

Trump is onze troetelbeer. Die gaat niet hoog scoren.

keestelpro | 31-12-18 | 14:49

Je mist Trump in dit rijtje? Jij zou het zeker beter doen, wahaha!

Superkwatta | 31-12-18 | 17:15

Klaas Dijkhoff, niet alleen omdat hij in het echt, echt een lul is, maar vooral vanwege die gore achterbakse VVD en zijn opperliegbeest Rutte. Hoed u. Er hangen hier ook nog veel VVD’ers rond. VVD = D’66 = Jesse Klaver.

Lafayette | 31-12-18 | 14:41

DiederIK Samson is voor het oog uit de politiek, maar hij is de echte Rasputin achter de klimaattafels.

Deze keiharde radenkommunist heeft na het mislukken van de moneygrab door de inkomensafhankelijke zorgverzekering nu de achterdeur van de energiebelasting opengetrokken.

Dit heeft niets, maar dan ook niets met duurzaamheid of klimaat te maken. Het gaat alleen om de belastingen te maximeren en de maatschappelijke ordening naar zijn hand te zetten. De klimaatdoelen zijn te klein om zelfs maar uit de witte ruis van de temperatuurmetingen te kunnen blijven en daarvoor mag u niet alleen de rekening betalen, maar moet u ook een groot deel van de persoonlijke vrijheid inleveren.

Samsom is afgestudeerd kernfysicus. Hij snapt heel goed wat de kwaliteit is van de politieke rapporten van VN commissie IPCC. Nijpels heeft daar de intellectuele kracht niet voor, Samsom wel degelijk. Deze man is een anti-democraat in optima forma en van zijn buddy Mark Rutte heeft hij nu de ruimte gekregen om zijn doelen in het verscholene te bereiken. Samsom is de totale lul van dit jaar. En die van volgend jaar.

Glasgow Argus | 31-12-18 | 14:40 | 2

IK ben overtuigd. Samson it is. Een fanatieke milieu-engnek in optima forma. Trek hem een Stasi uniform aan en je waant je in de DDR.

HaatbaardKnipper | 31-12-18 | 14:44

Helemaal correct..

fikkieblijf! | 31-12-18 | 14:55

Zonder twijfel TradeMark Rutte. Met z'n schijnheilige draaikontporem. Opdat we nooit het moment vergeten waarop hij schaamteloos de afschaffing van de dividendbelasting zegt te gaan heroverwegen, en beweert dat dit echt niks te maken heeft met het besluit van Unilever om toch in Londen te blijven. Wat een Lul.

Rest In Privacy | 31-12-18 | 14:40

Dat is lastig kiezen. En dan te bedenken dat Klaver, Bergman en die totale trutten van een Ploumen en Engelshoven nog ontbreken op de lijst. Dit was toch wel het jaar van de onuitstaanbare zeikwijven, als je het zo bekijkt.

JJMS | 31-12-18 | 14:39

De zwarte-pietafpakker, de referendumafpakster of Wierd Duk. Moeilijk, moeilijk.

Hoen | 31-12-18 | 14:39 | 1

Ik mis nog de orgaanafpakster,

Hoen | 31-12-18 | 17:38

Waarom staat Ed Nijpels er niet expliciet tussen? Gooit hoge ogen.

HaatbaardKnipper | 31-12-18 | 14:39

Anders namelijk:
Peter R de Vries
Jakkes Klaver
Marx Rutte
Claudia de Kweil
Femke Halalsema
Arrogander Pechtold
Fascisco von Jole
Hadith Sargentini
Tunahan Kuzu
Sylvana Simons
Pierre Timmerfrans
enz enz

keestelpro | 31-12-18 | 14:37 | 7

Dank je Pollie ik heb ze beiden nog net op tijd toegevoegd.
*kroontje aait*

keestelpro | 31-12-18 | 14:45

Dan had ik Sargentini gekozen. Die naam is als een rode lap voor mij.

azijnseikerT | 31-12-18 | 15:07

Mooie lijst!

repelstepeltje | 31-12-18 | 15:36
▼ 4 antwoorden verborgen

Lastig, allemaal eikels, behalve Wierd Duk. Mijn stem gaat naar Jelle. Vanwege veelste oude koeien en vanwege het niet vergoeden van de enorme emotionele en materiële schade aan Gijs van Dam.

Angelica | 31-12-18 | 14:37 | 1

Idem Dito hiero.

Marie Curieux | 31-12-18 | 14:47

Allen, min de redactie van geen stijl, plus Rutte.

Muuke | 31-12-18 | 14:37

Ik mis de grootste lul in het lijstje, Peter R. de Vries. Goede opvolgster is Kafka Orwellongren.

Rest In Privacy | 31-12-18 | 14:36 | 1

Peter r de vries is gebakken lucht, dus bestaat niet.

Muuke | 31-12-18 | 14:38

Airfryer. Khalid scoorde ook hoog, maar kan hem moeilijk verwijten dat Nederland hem gaf wat hij wilde.
Twan heeft ook een superhoge irritatiefactor.

Carmelita | 31-12-18 | 14:36

Tja d66 toch, dat referendum moet terug.

Datkanjenietmenen | 31-12-18 | 14:36

Ik heb besloten Wierd en de redactie van GS nog minimaal een jaar het voordeel van de twijfel te gunnen maar de rest van het lijstje wens ik ongezien een voetreis naar Groot-Britannië.

Hetze Haatstra | 31-12-18 | 14:35 | 1

Dank je, wij gaan met de auto. Tenminste als de brexit doorgaat.

Muuke | 31-12-18 | 14:39

Waarom staat Omzigt er niet op? Zelden zo’n achterbakse laaienlichter gezien. Kritisch met de mond, slaafs in parlementaire stemmingen. Tijd dat de mythe van contentieuze parlementariër doorgeprikt wordt. Een CDA buklaaf die ons zonder met de ogen te knipperen uitlevert aan een ondemocratische corrupte unie, massa-immigratiegolven en een antidemocratische regeringscoalitie.

Parel van het Zuiden | 31-12-18 | 14:34 | 3

Waar.

Muuke | 31-12-18 | 14:40

Een echte Gristen derhalve.

HaatbaardKnipper | 31-12-18 | 14:52

Wat moet hij anders? Als hij dwars gaat liggen bij stemmingen dan flikkeren ze hem er uit.
Meer dan kritisch zijn met het mondje kan niet en zelfs dat vinden de cda moloch niet leuk.
Wij moeten dit soort mensen binnen de kartelpartijen koesteren, want als je denkt dat PVV en FvD ooit samen de meerderheid halen dan vrees ik dat je dwaalt.
Een coalitie met vvd en cda zal het best haalbare zijn op de korte termijn en zelfs dat is al een beetje wensdenken zolang die rancuneuze kasthomo het bij de vvd voor het zeggen heeft. Je weet wel, dat personeelsmanagertje van unilever dat een cursus geschiedenis heeft gedaan.

Superkwatta | 31-12-18 | 17:19

Neukte Jeffrey Afrika maar mieren, maar ik denk dat binnen de korstte keer een stuk of 10 van zijn kindertjes met de hand op voor Nederland staan. Volgens goed en oud gebruik, je eigen waarden en normen meenemen uit Afrika: nl. je hand op houden voor huis, uitkering, tv en koelkast.

pollie4 | 31-12-18 | 14:34 | 1

Ik neem mee uit Afrika: 1 grote schaal oliebollen, of nee, natuurlijk niet: een stuk of 10 (uitkerings) kindertjes.

pollie4 | 31-12-18 | 14:37

De grootste Totale Lul staat niet bij de mogelijkheden. Is Peggie nú alweer vergeten? Dat is goed nieuws voor 'm, die burgemeesterspositie is al zo goed als in the bag.

EefjeWentelteefje | 31-12-18 | 14:33 | 3

Peggie is weg. Dat is nu gewoon een burger lul.

Muuke | 31-12-18 | 14:41

Peggie is een lul in ruste.

Rest In Privacy | 31-12-18 | 14:47

@Muuke en Gulliver: die duikt over een jaartje of wat gewoon weer op hoor.
Burgemeester van Utrecht. Jan van Zanen is bijna klaar.

EefjeWentelteefje | 31-12-18 | 15:03

Onmogelijk om hier uit te kiezen, ik haat ze allemaal even veel.

Big-Easy | 31-12-18 | 14:33 | 1

Waarom staat prutte er niet bij?

flesje | 31-12-18 | 14:34

Klaas Dijkhoff, want verreweg de kwaadaardigste hufter van het stel. En VVD-er bovendien.

obominotie | 31-12-18 | 14:32 | 5

Inplaats van proefballonetjes hadden ze die knuppel ook een luchtballon of een zeppelin in handen kunnen geven. En dan dat touw gelijk vastknopen aan zijn pols.

tweetybird | 31-12-18 | 15:29

Zo typisch die haatcampagne tegen Dijkhoff.
Ook Dijkhoff moeten we koesteren.

Superkwatta | 31-12-18 | 17:21

Het webcare team van de VVD is ook weer aanwezig.
Komend jaar waarschijnlijk met nog meer. Het gaat jullie, nep liberalen, niet redden. Besef dat jullie met stip zijn gestegen op de bewonerslijst.

Lafayette | 31-12-18 | 17:36
▼ 2 antwoorden verborgen

Ik vind dat dat op 1 january opgelost moet worden met een boxing grootste lul show. Degene die in de finale overblijft en wint is de grooste lul 2018. Man man met zoveel lullen in nederland valt toch niet te kiezen.

tweetybird | 31-12-18 | 14:32 | 1

Goed idee, lijkt op het verkiezen van de Loden Loekie. Is wel moeilijk, kiezen tussen zoveel lullen m/v maar dat maakt het wel spannend. Ik denk dat ik toch niet zal kijken...

John9oo9 | 31-12-18 | 17:08

Noort, de typische omhoog gevallen BNer, B boeken zoals vriendin Van Rooyen, ze behoren bij de leeghoofdige feministen om er maar bij te horen, wel de blanke man afschrijven, maar stiekem de één na de andere kerel verslindend!

lanexx | 31-12-18 | 14:32

Ik mis de 'meedere opties mogelijk' bij het stemmen.

Wim Venijn | 31-12-18 | 14:31

Echt heel moeilijk dit. Zoveel totaallullen om uit de kiezen. Kafka Orwellongren, Rob(ot) Jetten, Klaas "zijn maar schreeuwers en ja Bolkenstein dus ook ehm oh oeps" Dijkmof, Khalid Jones, Hans Laroes, Erik Ass to Mouthaan, Pauline Krikke, redactie @nostyle...

Maar aangezien ik eerder op Jenny d'Arc had gestemd, kies ik voor... Jerry Airfryer. Zelden zo'n grotere semi-criminele onbenul gezien. Een totale Soros gesponsorde zielige loser. Vergeleken met Jerry zijn Quisy HalveGario en Silly Syl integere, succesvolle, competente en intelligente personen. Driewerf bah voor Airfryer.

Graaf_van_Hogendorp | 31-12-18 | 14:29 | 3

Gebakken lucht, die Airfryer.

Schoorsteenveger | 31-12-18 | 14:33

Ha!

Graaf_van_Hogendorp | 31-12-18 | 14:35

Zois het maar net!

John9oo9 | 31-12-18 | 17:09

Raar dat Mark 'windmolens draaien alleen op subsidie' Rutte er niet tussen staat. Is hij weggelaten om de poll wat spannender te maken?

Berend_Breedreet | 31-12-18 | 14:28 | 3

Alexander Penthouse is ook om die reden weggelaten ben ik bang.

Graaf_van_Hogendorp | 31-12-18 | 14:31

Die komt straks in een aparte catagorie hoofdlul 2018 van de grootste lullen 2018.

tweetybird | 31-12-18 | 14:38

Die doet nu dus niet mee. Als je voorgaande 5 jaar al de grootste lul was kom je in aanmerking voor de award grootste lul van deze eeuw.

tweetybird | 31-12-18 | 14:42

Mark Rutte. Kop en schouders.

VanBukkem | 31-12-18 | 14:28

Op Geenstijl gestemd.
Gewoon omdat het een keer kan.

Rest In Privacy | 31-12-18 | 14:27

Omdat die aborterende snuivert er niet opstaat maar voor de GS redactie gekozen. De bijgevoegde foto hielp daarbij...

Parel van het Zuiden | 31-12-18 | 14:26

Ik dacht heel even op de pica bij Jerry Airfryer een vijftal gepakte koffers te zien. Ik had heel eventjes hoop...

Die nare vent | 31-12-18 | 14:25

De arrogante peter natuurlijk. Dit wilt elk jaar zijn prijs ontvangen.

Jos Tiebent | 31-12-18 | 14:24

Paul de L. mag op 1 !!!

(Gijs groenteman is ook erg. Ik lust geen kweeën)

bitterpete | 31-12-18 | 14:24

Waar is die Marokkaan met zijn eikeltjespyjama? By far the winnaar.

Pedronegro | 31-12-18 | 14:23 | 2

Nu je het zegt....

Muuke | 31-12-18 | 14:43

Heeft u ook zo een hekel aan marocs, net als 95 % van NL? Minder, minder en alles wat er nu zit eruit. Ook de iets minder slechte.

Peter777 | 31-12-18 | 18:51

Ik wil graag op die Friezen stemmen, maar dat kan niet met de knopjes. Dus hierbij schriftelijk.

Ggroengras | 31-12-18 | 14:23 | 2

Asijn in de vagijn?

Superkwatta | 31-12-18 | 17:25

Is goed tegen schimmels.

Ggroengras | 31-12-18 | 18:17

Moeilijk kiezen. Penthouse stond er niet bij. Toch maar op JBC gestemd. Treurige graslul.

lilymar | 31-12-18 | 14:21 | 1

Waarom staat zijn zus niet op de lijst?.

Pelforth | 31-12-18 | 14:23

Airfryer. Want in zijn eentje en uit eigen beweging verreweg de schadelijkste voor de samenleving, en daarbij ook moreel volledig verwerpelijk. Hij is het ondankbare zinnebeeld van alles wat er mis is met de massa-immigratie, en tevens een waarschuwing voor waar we naar toe gaan als we er niet mee ophouden. Erger dan Ollongren die ook maar doet wat haar wordt opgedragen.

Maar hij wint het slechts omdat Pechtold niet op het lijstje staat.

Muxje | 31-12-18 | 14:20

Eigenlijk iedereen, maar toch gekozen voor "Kraker Khalid Jone". Symbool voor alles wat mis is op het gebied van immigratie/intergratie en do-able zijn in dit land.

Geil Kippetje | 31-12-18 | 14:20

Moeilijk kiezen man! Wat een enorme hoeveelheid overgewaardeerd geDeug dat met hun bloksnor-koppen het beeld bepaalt bij de Staatsmedia.
Met propaganda-leiders Laroes & Mouthaan op een goede gedeelde tweede positie

Dan maar prinses Ollongren op een eenzaam nr1, met haar machtspositie kan en zal zij de samenleving het meest kwaad doen van allemaal.

Jan Passant mk2 | 31-12-18 | 14:20

Als je als lijstenmaker jezelf in het lijstje opneemt, dan relativeer je dat lijstje natuurlijk wel helemaal kapot.

Schoorsteenveger | 31-12-18 | 14:20

Ik kan er niks aan doen maar ik vind die krakerhoofdman wel een schattig ventje.

keestelpro | 31-12-18 | 14:19 | 3

Vraag hem een keer uit.

HoerieHarry | 31-12-18 | 14:21

Wacht maar tot je een keer op zijn verjaarspartijtje bent geweest. Hij lijkt me echt een kikkeropblazer of sneeuwpoppenkapottrapper. Ook kampbeulen zijn begonnen als schattige kinderen.

JvanDeventer | 31-12-18 | 14:30

Ja dan kan ik alles betalen en gaat hij nooit meer m'n huis uit.
Ammehoela! Bovendien ben ik sinds kort uit de kast gekomen als hetero.

keestelpro | 31-12-18 | 14:30

Stem net Anders, etc. Heel egocentrisch maar ik stem eens een keer op me eige. Als Nederlander zit ik erbij en kijk ik ernaar. En wat doe ik? Een beetje ins Blaue Hinein reaguren. Laat ik er een goed voornemen aan vast koppelen: zelf op zoek naar constructieve wegen om Nederland weer wat gezelliger te krijgen. Niet dat ik belangenverstrengeling verwacht, maar desnoods ten koste van mijn reaguurdersschap (niet te verwarren met lidmaatschap). En @Zentgraaff wordt node gemist. Maar het is niet anders.

Rest In Privacy | 31-12-18 | 14:19

Het assortiment deugpiemels en deugspleten is veel groter dan wat GS ons hier voorschotelt. Eigenlijk zou je er wel vier strafkampen van elk 1000 deugers mee kunnen vullen. Maar als ik moet kiezen, dan toch maar de lesbische tekkel Orwellongren.

JvanDeventer | 31-12-18 | 14:19 | 1

200.000 deugerts om te beginnen. De optelsom van mensen met een lidmaatschap van een politieke partij. De ijzeren politiekcorrecte wurggreep om ons bestuur, onze zieltogende democratie en gecorrumpteerde rechtstaat.

Parel van het Zuiden | 31-12-18 | 14:30

Veel dubbelletters in de galerij: N[oo]rt, Je[ll]e, Je[rr]y, Kl[aa]s Dijkho[ff], Je[tt]en, Kri[kk]e, Mouth[aa]n, Orwe[ll]ongren, G[ee]nstijl. Volgens deze robot-analyse zou Klaas de bokaal moeten ontvangen, maar de totaallulcombinering van bok (schieten) en aal (achtig gedrag) heeft mij genoodzaakt om voor Jelle te kiezen.

Eeuwig..Op..Vakantie | 31-12-18 | 14:19 | 1

Pritt?

Die nare vent | 31-12-18 | 15:38

ik mis toch wel penthouse in dit rijtje

Rest In Privacy | 31-12-18 | 14:18 | 3

Epische faal dat hij er niet in staat!

keestelpro | 31-12-18 | 14:20

keestelpro | 31-12-18 | 14:20 |
We waren 'm al bijna vergeten.

Schoorsteenveger | 31-12-18 | 14:26

Penthouse is gone, exit, over with.

kaasfondue | 31-12-18 | 14:28

Dit is gewoon te moeilijk.
Saskia Noort en Corstius doen er niet genoeg toe om het te worden. Die kun je gewoon mijden, net als TV presentators. Die kun je gewoon wegzappen.
Ik denk toch klimaat akkoord trekpop Jette. De ultieme luchtfietser. Die niet kan berekenen/ beredeneren dat zijn akkoord gewoon nooit kan. Financieel niet, geo politiek niet en natuurkundig niet.
Jette. Walgelijk ventje, maar die Olongren kan er ook wat van.
Godverdomme, wat is dat moeilijk.

Dick Luyenlomp | 31-12-18 | 14:17 | 2

En dan die ingewikkelde vrouw met hoofddoek, ben haar naam even kwijt.

Muuke | 31-12-18 | 14:47

@Muuke
Sigrid Kaag

antagonist | 31-12-18 | 15:47

yerrie ,tevens slechtst geklede roetveeg van Nederland .

kees2 | 31-12-18 | 14:16

Tien vingers in zijn neus Kuzu.

Rest In Privacy | 31-12-18 | 14:15

Als Jenny NLer van het jaar is dan moet Jerry the TakspoetRebel welhaast de Totale Lul Award binnenslepen.

Conan de Rabarber | 31-12-18 | 14:14 | 3

Een Ashanti uit Ghana. De grootste slavendrijvers van dat continent. Grote kans dat zijn opa nog slaven hield. Jerry, de vleesgeworden linkse hypocrisie.

Mammeloe | 31-12-18 | 15:32

Op basis van de terrorismewetgeving is het eigenlijk schandalig dat de overige 372 gemeentes in Nederland nog wel toestaat om te demonstreren.
Geen terreur voor mijn deur, Jerry. Ga dat maar voor het Groen Links-clubhuis en in de Bijlmer doen, daar heb je wellicht nog wel gehoor. Hier moeten wij er niets van weten.

Graaisnaaiert | 31-12-18 | 15:39

Waarom zit la kaakklem er niet bij,
ongewassen krakers fetish!

Halul gebakken | 31-12-18 | 14:14

'Rob Jetten is een aarsvibrator met spraaksoftware.' LOL

Roger Gene II | 31-12-18 | 14:11 | 1

Ja, moest ook erg lachen.

Muuke | 31-12-18 | 14:47

Rutte. De ergste van Vijanden Van Democratie. De eindbaas die de kliek bestuurt. De man die volgend jaar de EU instapt.

El Rico Grande | 31-12-18 | 14:10 | 1

Dacht ik ook meteen aan, maar was denk ik te makkelijk geweest.

Muuke | 31-12-18 | 14:48

Absoluut Rutte, werkt tegen Nederland niet voor. Nijpels met vieze oogjes en kwiebus horen ook op de lijst. Rechters horen er ook op deze lijst maar je ziet ze niet

Bokito ergo sum | 31-12-18 | 14:10

Ollongren. Geen totale lul, maar pure evil

du Roi Soleil | 31-12-18 | 14:09 | 2

Hmmm heb soms toch best mijn twijfels. Totale lul zou zo maar kunnen.

tweetybird | 31-12-18 | 15:31

Nou, als je je lus daartussen steekt schaart ze hem er zo af.

Graaisnaaiert | 31-12-18 | 15:35

Mis trouwens wel de hele VVD in de poll, want kiezen tussen die criminelen is gewoon moeilijk.

Graaisnaaiert | 31-12-18 | 14:08

Ik kan niet stemmen, wil op allemaal stemmen behalve tokkie Jan. Hij was lomp maar wel oprecht in zijn uiting.

tragic1911 | 31-12-18 | 14:07 | 1

Daarom maar op “Anders....” gestempt. Het is gewoon onmogelijk om een afgewogen keuze te maken.

J-van-de-Bontekoe | 31-12-18 | 14:41

Dijkhoff is de gevaarlijkste want algemeen geaccepteerd. Minstens net zo glibberig als Rutte maar nog niet op een positie gekomen ( + een hogere aaibaarheidsfactor ) dat men zich echt aan hem gaat irriteren. Komt nog wel...

Graaisnaaiert | 31-12-18 | 14:07 | 3

Klaas Dijkhoff voert alles uit wat hem van boven wordt opgedragen. Achter het aaibare-brabo uiterlijk huist gewoon een lakei-despoot en iemand zonder moreel besef.

Beefbus | 31-12-18 | 14:26

Dijkhof heeft de meeste macht en dus invloed op de beeldvorming van het stemvee samen met indertijd Laroes, nu Gelauff.

kaasfondue | 31-12-18 | 14:32

Dijkhoff heeft potentie.
Valt niet mee om iemand met gezond verstand bij de VVD op een prominente positie te krijgen.

Superkwatta | 31-12-18 | 17:24

#StemOpEenVrouw zit er nog nie helemaal in op deze site.

Ik kies voor mevrouw SimonSS

Historicuck_Han | 31-12-18 | 14:06

Ik mis de optie; Allemaal!

boerenvla | 31-12-18 | 14:05 | 1

Oplossing: 14 vensters openen en klikken maar.

keestelpro | 31-12-18 | 14:28

Dit topic maakt me de pis niet lauw.
Maarre...

BLIJF VAN OLLIE B BOMMEL AF!

Kapitein Sjaak Mus | 31-12-18 | 14:05 | 1

En van alle Brabanders, godverdomme.

BrabantsVerzet | 31-12-18 | 14:22

Ik voel mij nu in mijn hakenkruis aangetast, waarom geen totale kut 2018?

Kaas de Vies | 31-12-18 | 14:04 | 1

Je bedoeld (T)Rutte??

nope | 31-12-18 | 14:15

Dan maar Jetten gestemd.

overVecht | 31-12-18 | 14:04

Kafka Jetten.....

Fatwabuster | 31-12-18 | 14:04

Peter Rat de V(r)ies, pcies volgens mijn verwachting

nope | 31-12-18 | 14:03 | 2

Hij mag met Kerst niet aan de hooftafel zitten. Zo'n hekel hebben wij aan hem.

Kaas de Vies | 31-12-18 | 14:05

Peter R. kent zichzelf al elk jaar een oeuvre-prijs toe.

Guido | 31-12-18 | 14:40

Rutte is toch de grootste? En Peter kan je niet op stemmen. Ivm tijdgebrek het topic niet gelezen maar wilde snel stemmen.

overVecht | 31-12-18 | 14:03 | 1

Peter (Rondneuk) de Vries is voor mij de Totale Lul van Nederland.

Silver_Fox_1946 | 31-12-18 | 19:27

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland