achtergrond

Geenstijl

Hee Kafka Ondergrens. LUISTER HIER EENS NAAR

Stinkfreule!

De Commissie Remkes heeft gedaan wat ie zou doen, namelijk in een dik zinloos kudtrapport opschrijven dat Nederland eigenlijk EEN REFERENDUM zou moeten hebben. "Want de grondwetsbepaling dat het parlement het hele Nederlandse volk moet vertegenwoordigen, gaat niet meer op." GOH! JOH! HEBBEN WE DAT REFERENDUM TOEVALLIG NIET NET AFGESCHAFT? Maar het wordt nog zieker. Remkes vindt dat de politiek beter moet luisteren naar de lageropgeleiden, die massaal afhaken bij het dédain dat het Haagse rapaille voor hen heeft. Dat is een prima punt natuurlijk. Het zieke zit in de reactie van Kafka Ollongren. Citaat van Staatsomroep.nl:

Het kabinet zal binnen een paar maanden met een reactie komen. Minister Ollongren zei dat het kabinet de handschoen zal oppakken en ze hoopt ook op een "maatschappelijke discussie". Volgens haar bestaat er urgentie om iets aan de problemen te doen. Ollongren wil dat de democratische rechtsstaat weerbaarder wordt. En ook volgens haar werkt het kiesstelsel niet voor iedereen even goed.

Ollongren ziet de urgentie! Ollongren merkt dat het kiesstelsel niet voor iedereen goed werkt! Ollongren hoopt op een maatschappelijke discussie! NEE MAAR! Diezelfde Kafka Ondergrens die het bestaande referendum heeft gesloopt nadat het Oekraïnereferendum die zaadpartij van haar niet de goeie uitslag bracht. Die stinkfreule, die zich een slag in de rondte heeft gelogen rond het sleepwetreferendum (dat ze óók al verloor) en lachend de tanden uit de burgerdemocratie trok met een botte tang als de botte tang die ze is, wil nu ineens een "maatschappelijke discussie", over een paar maanden dan, vanuit haar ivoren toren, zodra het 't kabinet heeft behaagd om een reactietje bij elkaar te leugenspinnen. 

En ondertussen heeft de onderlaag van de polder, en de middenlaag, die honderdduizenden, nee, miljoenen maatschappelijk betrokken maar bij hun eigen democratie verdreven burgers van dit land, steeds minder binding bij wat de baasjes in Brussel via de Haagse proxy door onze strot rammen. Van die stomme euro's tot dobberende nietsnutten uit shithole countries tot klimaatpreken waar iedereen bang van moet worden. Inspraak: nul. Allemaal ingeperkt, afgepakt en met balen meel in de bakkes kapot gepolitiseerd door poepbange machtspartijtjes van schijtarrogante teringregenten (m/v) die het volk wel eens zullen uitleggen hoe het moet. Marrakesh werd tegen ieder gezond verstand in toch getekend, energie wordt honderden euro's duurder omdat Edje Raketje en die kleuter met zijn kinderpyjama het klimaat denken te kunnen redden, de btw op al uw vreten gaat omhoog maar nog steeds liegen ze dat je daar heus niks van merkt, steeds meer vormen van (online) EU-, klimaat- of islamkritiek wordt als """nepnieuws""" neergezet door dat Haagse leugentuig, enzovoort etcetera en het gaat maar door & het houdt niet op, niet vanzelf.

Maar nu heeft Kajsa Ollongren een vuistdik rapportje van een vrindje uit het partijkartel waar in staat dat De Polletiek ook es naar de Gewone Man moet luisteren, met z'n gele hesje, en nu wil Freule van Neerbuigië tot Hooghartigheid ineens EEN MAATSCHAPPELIJKE DISCUSSIE het paard achter haar glazen koetsje spannen.

Val toch dood, walgelijke feeks.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.