achtergrond

Geenstijl

Videolol: HOERA HET IS #BLACKFRIDAY2018!

Ieder jaar weer leuke video's vol Mensen van het Late Kapitalisme, Hun Aanbiedingen en Hun Koopjesdrift

Black Friday, Zwarte Vrijdag, of moeten we Roetveegvrijdag zeggen (nee dat is feitelijk onjuist want er komt niemand door een schoorsteen en in Afrika vieren ze óók Black Friday), is de dag dat de Westerse Mens het hyperkapitalisme viert door midden in de nacht zwaar afgeprijsde electronica te kopen waar Aziatische kinderhandjes in opkomende economieën hun toewijding, vakkennis en expertise op hebben botgevierd teneinde in de lange loop het Westen op de eigen markten te kunnen verslaan. Kortom, een feestelijk dag dus, dus ieder jaar weer vergezeld gaat van een beetje dringen en een beetje douwen in door grote politiemachten bewaakte koopfabrieken. Om dit bericht nog een beetje historisch & inhoudelijk gewicht te geven, hierrr een video van de ontstaansgeschiedenis van het - uiteraard - Amerikaanse fenomeen. Disclaimer: via CNN, dus het waarheidsgehalte is mogelijk discutabel. Meer fun op #BlackFriday, post je paaseitjes in de panelen!
Instant Update: Eerste Black Friday Shooting in Alabama. Schutter dood. Zelfde mall moest vorig jaar ook al dicht wegens geweld.
Update: Hier alvast een lekker koopgifje.

Vast niet allemaal nieuwe beelden, maar wel lachen:

Niet (meer) beschikbaar

'Muricaaaaa!

Komt u maarrr....

Maar in Detroit was het vooral gezellig!

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

GRATIS RECLAMES DEEL III. 11 mededelingen van ONZE ondernemers speciaal voor reaguurders

Vorige week dropten we de tweede 11 gratis reclames voor ondernemers die wel een duwtje in de rug konden gebruiken. En nu dus, ja, de volgende 11. In volgorde van inzending, onderstaand!

@Spartacus | 24-12-20 | 18:00 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.