Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

GRATIS RECLAMES DEEL II. 11 mededelingen van ONZE ondernemers speciaal voor reaguurders

Eergisteren dropten we de eerste 11 gratis reclames voor ondernemers die wel een duwtje in de rug konden gebruiken. En nu dus, ja, de volgende 11. In volgorde van inzending, onderstaand! 

Steun uw favo horeca met een bloedmooie TRUI!

 Kijk, dát zijn initiatieven. "Trots Op De Horeca” is een idee dat is ontstaan nadat op 15 oktober de horeca helaas haar deuren moest sluiten i.v.m. de coronamaatregelen. De “Trots Op De Horeca” trui heeft als doel een bron van inkomsten te generen voor lokale Horecaondernemingen, die op dit moment failliet dreigen te gaan. Het biedt jou de mogelijkheid om in één keer meerdere Horecagelegenheden te steunen én tegelijkertijd jouw betrokkenheid met deze sector te laten zien door jouw unieke trui met trots te dragen." En per verkochte trui gaat het volstrekt onbesproken bedrag van 7,50 naar uw favoriete horecagelegenheid. Kortom, u weet wat u moet doen, en dan heeft u meteen een mooie trui waarmee u uw maatschappelijke betrokkenheid aan de schoonfamilie kan tonen.

Betamelijke ontspanning bij prachttent Thai Spa Nirvana Amsterdam!

Aangeraakt worden. Het is niet voor iedereen weggelegd, zonder betaling. Mét betaling de komende vijf weken ook niet, maar dat betekent niet dat u de prachttent Thai Spa Nirvana niet alvast kunt reserveren voor als De Grote Kneveling eindigt. Want hier kunnen ze het allemaal: Thaise massages, Hot Stone massages en Bodyscrub massages. Twee uiterst betamelijke salons in hartje Amsterdam met zéér schappelijke prijzen. Dus gun uzelf een vrolijk einde van de lockdown, en reserveer alvast hier!

Terug naar Hoe Het Bedoeld was met reisbureau Natuurlijk Reizen

Reizen, man wat hebben we er zin in behalve naar China dat we werkelijk geen enkele yuan meer gunnen tot ze onze herstelbetalingen voldaan hebben. Gelukkig bestaan er ook nog andere bestemmingen dan China, en reisorganisatie Natuurlijk Reizen hoef je dus echt niet uit te leggen hoe je de meest authentieke natuurlijke reiservaringen samenstelt. Een kleinschalige tent die al 16 jaar met lief en leed gedraaid wordt, probeerde er binnen de regels van afgelopen maanden alsnog allerlei moois op touw te zetten, maar is nu dus even echt op slot gezet. Maar net als aan al het goede komt ook aan deze lockdown een eind, dus orienteer/soft-reserveer gewoon even NU al een reis naar, in en door DE NATUUR bij Natuurlijk Reizen!

HANG ZELF DE SLINGERS OP MET Party Pret!

Het leven is een feestje maar (...). En zelfs als het even geen feestje is, is nooit een reden te klein te doen alsof het wel een feestje is. En dat doet u dus met party webshop Party Pret. Verkleedsets, accessoires, geschenken, prank-spul, ballonnen en natuurlijk SLINGERS. Nee maar even serieus, uw feest begint pas als de bestellingen van Party Pret voor uw deur staan. Check die winkel, heerlijk feestdier.

Leave some pussy for the rest of us met STILSTAANDE WIELDOPPEN!

Nou, wij moeten de eerste coole guy zónder Rigidiscs op z'n wielen nog tegenkomen en dat zegt genoeg. Wat zijn het? Nou, wat dacht u van wieldoppen die in plaats van saaie draaiende wieldoppen dus NIET DRAAIEN. Zodoende wordt elke hilariteit of prangende boodschap op uw wielen dus maximaal zichtbaar, en dat is enorm belangrijk in dit land waar de sjeu er al heel lang vanaf is. Dus, reclame maken voor uw bedrijfje, de liefde verklaren aan Chantal van verderop, het kan dus allemaal op uw fietsen, auto's, vrachtwagens bussen en andere wieldingen.

BIER. Voor mannen, gebrouwd door een man die fucking Rogier heet GEK!

Rogier is een man. Een man die je er niet onder krijgt. Een man die zijn corona-ontslag als chefkok lachend af doet door gewoon z'n eigen godvergeten bierwinkel de wereld in te trappen die godverdomme zelfs een eigen bierloket heeft. BiervanEijk, heet de tent, en reken maar dat ze bier verkopen. Talloze speciaalbieren, hoppig, donker, sours en meer. En weet je wat Rogier ons dus ook gunt? EEN ONLINE CURSUS "over de ingrediënten van bier, het brouwprocess en de verschillende stijlen. Ook gaan we je leren waar je allemaal op kan letten als je een bier gaat proeven. Verder leren we je hoe je een bier het beste in kan schenken en bewaren. En zo nog veel meer." En die onbetaalbare mannenkennis krijgt u dus voor slechts €32,50 overgedragen, opdat u het weer aan uw zonen, en zij weer aan de hunnen kunnen meegeven. Die cursus is zelfs uit te breiden met een proefpakket van 6 bieren om het geheel wat smaak te geven, en wat meer smaak gun je toch iedereen.

Uw vrouw VERDIENT een parelketting

De parelketting, hét sluitstuk van elke romance. En die koopt u dus bij Francis Hage van Pure and Timeless te Bussum, want zij maakt ze al 12,5 jaar perfect passend en op maat. En even dat u het snapt: dit is dus de enige winkel in Nederland die zich uitsluitend toelegt op parels. Bepaald een zwaargewicht in het genre dus! En niet alleen kettingen hè. Ook van die heerlijke hangers, oorbellen, armbanden en complete sets. Kortom, uw vrouw verdient dit en als u er niet nu een koopt bent u uw relatie onwaardig.

Eindelijk wel een smaakvolle woning met BRANDEIS Interieur

Mannen met smaak. Wij kennen ze eigenlijk niet en dat is niet omdat we weinig mannen kennen. Maar net als de betere klantendienst, valt ook smaak te outsourcen. En dat doen wij dus het liefst bij BRANDEIS Amsterdam. Het beste interieuradvies, zelfs voor de meest esthetisch beperkte land- en lotgenoten. Vloeren, behang, gordijnen, raamdecoraties en verfkleuren. Er is eigenlijk niets dat ze hier niet begrijpen. Maatwerk voor iedereen, door stylisten, stoffeerders, schilders en interieur-ontwerpers. Dus plak uzelf achter het behang of klim in de gordijnen, en laat het gewoon maar een keertje aan de professionals over. Is echt voor iedereen beter.

Eetcafé Spinoza te Leeuwarden, waar gasten vrienden worden!

Spinoza, ook wel Baruch voor mensen die zonodig Baruch moeten zeggen op Balie-borrels. Hebben we altijd al een prachtige lul gevonden en er is werkelijk geen boek dat we zo volledig begrijpen als Baruchs Ethica. En dan heeft-ie ook nog een eigen onbestaanbaar goed eetcafé in het noorden van ONS LAND want dat is het: Eetcafé Spinoza! En gelukkig is hun afhaalkeuken nog altijd geopend, want vooral dat onderstaande kerstmenu ziet er echt moeilijk goed uit. En dan staat de rest van hun volledige, lokaal geliefde menukaart ook nog eens gewoon keurig op de afhaallijst. Dus, jullie wildelingen daar beyond the wall, doe hier uw voordeel mee!

Simpelweg de béste chocolade van Zeeland: Chocolaterie & Koffie-kaffee De Boekhouder!

We verdienen eigenlijk geen chocola maar we hebben het toch. Een soort Gerard Joling, in dat opzicht. En we moeten het dus even hebben over Koffie-kaffee De Boekhouder in Dreischor, Zeeland. Die strijders zijn uiteraard al een tijdje dicht, maar lanceerden onlangs dus een webshop waarmee ze hun gerenommeerde huisgemaakte chocolade alsnog aan de wereld gunnen. Nu is Zeeuwse chocolade natuurlijk al een begrip op zich, maar De Boekhouder heeft een simpele smaak: zij verkopen alleen maar het beste. Haal uw shot hier!

De aanstaande baby boom aankleden doen we bij Ernies!

Iets zegt ons dat we over een paar maanden een baby boom krijgen, laten we het overgeboorte noemen. En ja, ook die nieuwe Nederlanders moeten rondgereden, aangekleed en warm gehouden. Nou, spullen bestellen we voortaan dus bij Ernies van Remco en Irene, een kleinschalige zaak met een grootschalig aanbod. Kinderwagens, kleding, schoenen, en dat allemaal van de beste merken tegen de scherpst mogelijke prijs. Kortom, uw kroost toonbaar en mobiel houden doet u bij Ernies!

Reaguursels

Inloggen

Vanwege deze actie lid geworden van GeenStijl als dank. Top actie!

XverderNix | 19-12-20 | 13:22

Mooi GS. Ik krijg op social media steeds advertenties voor een Kersttrui van mijn "favoriete" biermerk Best. Wat doe ik verkeerd?

Piet Karbiet | 19-12-20 | 12:07

Zo ben ik benieuwd hoe Solidair Haga is met zijn Huurders...

Torquemada | 19-12-20 | 09:39

prima initiatief hoor en mocht de trui in mijn stad te koop zijn dan schaf ik er zeker eentje aan. Ik heb nog een idee wat als de horeca Nederland eens een belletje pleegt naar Mevr Charlene de Carvalho-Heineken die heeft de horeca al genoeg uitgeknepen de afgelopen jaren en wurg contracten opgedrongen en is hier gruwelijk rijk mee geworden. Tijd om wat terug te doen.

alpha Male | 19-12-20 | 08:30 | 1

Dan lacht Mevr Charlene de Carvalho-Heineken de Horeca Nederland in het gezicht uit en gaat over tot de orde van de dag: afgewatert maïs bocht aan de massa slijten...

Acar_ketimun | 19-12-20 | 13:58

Die Thai (Taai-Taai pop) zit hier letterlijk 2 straten vandaan dus dat wordt een SPETTEREND nieuw jaar.

Asteroid-B612 | 18-12-20 | 22:41 | 1

Dus geen trek-pop? Nou ja, het woordje 'betamelijk' deed al zoiets vermoeden..

GnottoBlotto | 19-12-20 | 02:50

Prachtbedrijven van prachtmensen.

JohnLocke | 18-12-20 | 22:34 | 2

En moeten het hebben van publiciteit hier?

HoerieHarry | 18-12-20 | 22:39

@HoerieHarry | 18-12-20 | 22:39: nou, als je zaak weer dichtgegooid wordt, ben je wel blij met deze gratis reclame die misschien een paar klanten oplevert. Me dunkt.

VP732 | 19-12-20 | 00:08

Ondernemers die wat doen I like.
Of het werkt zal later blijken.

HoerieHarry | 18-12-20 | 22:11

Verrekte goed en origineel initiatief zeg. Ga er van uit dat het successen zal opleveren.

Peter-Rissing | 18-12-20 | 20:47

De horeca-trui van die leuke meid is zeker gemaakt van de lange onderbroek van haar grootvader. Je kunt de knieën nog zien zitten.

goedverstaander | 18-12-20 | 20:43

Goed dat de discussie in ieder geval al serieus is begonnen en met het Corona-wanbeleid erbij is Rutte en ook dit destructieve kabinet compleet onhoudbaar geworden: www.telegraaf.nl/nieuws/2031588629/ru...

smdyasc | 18-12-20 | 20:36 | 3

Rutte blijft zitten. Want geen actieve herinnering, herkent zichzelf niet in het beschrevene, want oeps dat kon beter, kennis van nu, voortschrijdend inzicht. Man wat een gelul en wanbeleid en vooral: wantbeen aaneenschakeling van gebroken verkiverkiezingsbeloftes! Weg met die man.

VP732 | 19-12-20 | 00:12

@VP732 | 19-12-20 | 00:12: En wat te denken van het volk dat geen actieve herinnering heeft aan het niet hebben van actieve herinneringen en de leugens van Rutte want ach, hij (het) is toch ook maar een mens en hij (het) doet het toch maar weer goed vandaag? En daarom blind op de VVDRutte zullen stemmen.

forecastle | 19-12-20 | 13:25

Wow, prachtige Akoya parelsnoeren!

paridae | 18-12-20 | 20:35

Doe normaal, koop lokaal! Is mijn slogan. Ga zo veel mogelijk boodschappen doen bij kleine lokale ondernemers, boeren. Rijd eens de polder in. Veel boeren verkopen direct van het land. Zoek eerlijke slagers, met liefde voor hun vak, koop/eet minder vlees maar wel beter. Ga naar de groenteboer, die elke morgen op de veiling staat, of bij uw plaatselijke visboer. Maar koop zo weinig mogelijk in supermarkten. Ik begrijp het wel, lekker makkelijk, alles bij elkaar. Maar juist nu hebben die ondernemers u nodig om te overleven.

RickRD | 18-12-20 | 20:32 | 5

Al die slagers, poeliers en groenteboeren en slijterijen waar ik kom draaien de beste omzet sinds jaren, dus die hebben die oproep niet nodig hoor. Alleen de slager die ook veel horeca leverde, klaagt (terecht)

Quantum Suicide | 18-12-20 | 20:45

Zeg, loop eens niet zo te commanderen svp merci beaucoup.

JJMS | 18-12-20 | 21:23
▼ 2 antwoorden verborgen

About herstebetalingen door China

Hoor je nooit iets over, zou al iets van 300 miljard moeten zijn voor nl alleen al, vreemd, mag ook in natura, land grondstoffen oid..

2CVOcean | 18-12-20 | 20:21 | 1

Ze willen wel van hun Oeigoeren af.

Ruimedenker | 18-12-20 | 20:40

Hou op, schei uit. Dood paard. Oeverloos. Oneindige verten. Diepe putten. Zwarte gaten.
Omdraaien en weglopen. Het is niet jullie schuld.

Normpje | 18-12-20 | 20:18

GRATIS RECLAMES DEEL III:
Stemp 'ns Niet op het kartel, schapen.
Dat helpt een stuk beter dan zelf slingers ophangen.

vliegende knorrepot | 18-12-20 | 20:12 | 5

Party Verlichting Vereniging.

Lorejas | 18-12-20 | 20:21
▼ 2 antwoorden verborgen

Als je nu online wilt verkopen moet je google spekken.
Was 10 jaar geleden salesmanager bij Gouden Gids online.
Toen kwam google en gouden gids en alle andere concurrenten waren weg.

HoerieHarry | 18-12-20 | 20:08 | 7

Wij werden ook eens per jaar gebeld door lieden die zich voordeden als Gouden Gids medewerkers, die dan beweerden dat vermelding van het bedrijf in de GG "niet vrijblijvend was", en er 200 euro overgemaakt diende te worden. Er zijn genoeg bedrijven die dat nog doen ook.

Asteroid-B612 | 18-12-20 | 21:03
▼ 4 antwoorden verborgen

Ik ken een Spinoza restaurant in Boedapest, maar ik ga liever naar de tent ernaast...

SterF... | 18-12-20 | 20:07 | 9

@HoerieHarry | 18-12-20 | 20:29: Gister nog aan de deur geweest, mooi dat ie dicht was :)

Ikzelf ben meer een drinker. In De Waag mezelf laten vollopen, leuk met collega's.

goedverstaander | 18-12-20 | 20:34
▼ 6 antwoorden verborgen

Heb een kerstdiner ingevuld: 45€ !! Is dat een normale prijs, ik heb daar geen kijk op.

Lupuslupus | 18-12-20 | 20:03 | 5

@Lupuslupus | 18-12-20 | 20:28: Die kost inkoop zeker €1,95.

Zonder dollen. Goed gedaan Lupus. Ik bestel nu ook veel en het mag best wat kosten. Die mensen zitten onterecht in heel zwaar weer.

goedverstaander | 18-12-20 | 20:32

@goedverstaander | 18-12-20 | 20:32: Het was slechts een probeersel, helaas geen echte bestelling. Als ik kon zou ik het wel doen want ik vind het echt vreselijk wat er met de horeca gebeurt en totaal onterecht omdat daar slechts 2,9% van de positief getesten vandaan kwam. Dat staat in geen enkele verhouding met de 'maatregelen', ook al niet omdat ze veel geïnvesteerd hebben om zich aan de regels te houden en dan toch moeten sluiten.... Zó verdrietig!

Lupuslupus | 18-12-20 | 20:38
▼ 2 antwoorden verborgen

Parelsnoeren! Reaguurt Ankie Broekers-Knol hier ook?

gemeentereiniging | 18-12-20 | 20:02

Leuke site dat 'Natuurlijk reizen' met heel veel variatie. Top!

Lupuslupus | 18-12-20 | 19:55

Ik steun de Horeca niet door zo'n stomme trui te kopen maar gewoon door twee tot drie keer per week een restaurantmaaltijd te bestellen. En ik zou iedereen die het kan lijen willen oproepen om hetzelfde te doen. Ik heb het echt met ze te doen, met die horeca-ondernemers. Het zal je maar gebeuren, je hele levenswerk naar de Gallemiezen omdat we geregeerd worden door een stelletje debielen.

VanBukkem | 18-12-20 | 19:54 | 3

Idd, op die manier werken er tenminste voor, het zijn niet de types die op een aalmoes zitten te wachten.

zwellevertje | 18-12-20 | 20:00

Dat doen wij ook. Geven net zoveel geld uit (mss. wel meer) als voorheen aan de horeca.

Rest In Privacy | 18-12-20 | 20:19

Wij doen dat ook al enige tijd. En het bevalt prima.

Red shirt | 18-12-20 | 20:25

Als we toch bezig zijn dan: voor alle Rotterdammerts en gewone stervelingen, gaat zodra dat weer kan naar Cafe Het Witte Huis in de Oude Haven te Rotterdam om daar de tanks leeg te drinken. Ondergetekende zal daar zijn en zal te herkennen zijn aan weelderig lang blond haar en doordringende, wijze maar verdrietige blauwe ogen. Ik zie u daar, Deo Volente.

JJMS | 18-12-20 | 19:50 | 9

En haal in de tussentijd een Rotdog bij Hans op de Coolsingel. Staat er gewoon met de kar, lekker worsten happen met die biersaus!!

Acar_ketimun | 19-12-20 | 13:47
▼ 6 antwoorden verborgen

Party Pret, dat moet de onderneming zijn van onze vrolijke Beste Landgenoten.

BrutusBosch | 18-12-20 | 19:49 | 3

Whahaha!

Wijze uit het Oosten | 18-12-20 | 19:58

+1

goedverstaander | 18-12-20 | 20:21

Haha proestte mijn rode wijn op het tapijt

NoNoVio | 18-12-20 | 20:27

En ook een welgemeend compliment aan Francis Hage.
Prachtig Francis wat je doet.
Jij kunt veel mensen blij maken.

HoerieHarry | 18-12-20 | 19:48

Tsja. Eigenlijk allemaal dingen die ik niet wil. Dingen die ik niet nodig heb. Steun dus denk ik mezelf maar door mijn geld in mijn eigen zak te houden. Beetje sparen voor de economische klapper die komen gaat. Zouden zij ook moeten doen... oh wacht....

Lorejas | 18-12-20 | 19:45 | 2

U drinkt geen bier?

BrutusBosch | 18-12-20 | 19:46

Nee. Ranzig. Ik ga los op Gin.

Lorejas | 18-12-20 | 19:49

Allemaal stuiptrekkingen van de 3e Industriële revolutie. De 4e staat voor de deur.
www.youtube.com/watch?v=SCGV1tNBoeU
U bezit straks niets meer. U leaset alles.

RickRD | 18-12-20 | 19:42

Ik vraag mij af of “Natuurlijk Reizen” niet beter een ad in de Volkskrant had kunnen zetten.
Oh nee, die vragen de hoofdprijs.

Ruimedenker | 18-12-20 | 19:40 | 4

Natuurlijk Reizen. Vol hoop backpack je je vliegtuig in om paar uur later de uitgesleten paden te bewandelen waar inmiddels miljoenen en miljoenen toeristen ook een unieke belevenis hebben gehad.

Lorejas | 18-12-20 | 19:57

@Sitting_targets | 18-12-20 | 19:52:
Het-staat-er-echt-hè!
CO2 neutraal vliegen....
Heb ik iets gemist?
Laten die hipsters dan lekker thuis blijven, in hun multi-geïsoleerde warmtepompwoning.
Mafkezen. Alsof ze op vakantie niet vreten, poepen, lampjes laten branden, vuurwerkshow kijken etc.
Ach, ze betalen er goed voor.

Ruimedenker | 18-12-20 | 20:00
▼ 1 antwoord verborgen

Goed bezig GeenStijl.
Deze geweldige horecazaak, Het Ruiterhuys, van de dochter van Henny Huisman zit ook in zak en as door de lockdowns maar zij laten het hoofd niet hangen en hebben gezamenlijk een kerstnummer opgenomen.
www.youtube.com/watch?v=mR_DLf4SpF0&a...
Dit is hun website. Super lieve en bevlogen mensen.
hetruiterhuys.nl/
Bestellen!

keestelpro | 18-12-20 | 19:39 | 6

@JWZ_JMK | 18-12-20 | 20:20:
Het gaat niet om de familie Huisman maar om die zaak.
Ook ondanks dat pappie goed geboerd heeft kan deze zaak over de kop gaan door de maatregelen. Dan verdwijnt een prachtig bedrijf en staan alle medewerkers op straat.

keestelpro | 18-12-20 | 20:37

@keestelpro | 18-12-20 | 20:37: Of is het plaatje opgenomen in jouw studio en is dit pluggen een wederdienst? Pas op met je antwoord, je kan je er flink aan branden.

Normpje | 18-12-20 | 20:43

@Normpje | 18-12-20 | 20:43:
Niet alles draait om geld. Ik heb in principe mijn hele carrière aan Henny Huisman te danken maar ik heb nooit iets met winstoogmerk gedaan en Henny ook niet. Gewoon pure liefde voor het vak, voor muziek en voor mensen.
De artiestenwereld en de horeca is nauw met elkaar verbonden.
Veel van mijn klanten zijn horecaondernemers.
Het is in de artiestenwereld ook één grote crisis trouwens want voor hen is de lockdown sinds maart nooit opgeheven.
Wij zitten allemaal in hetzelfde schuitje.

keestelpro | 18-12-20 | 20:50
▼ 3 antwoorden verborgen

Ik wil best naar Nirvana, maar ze zijn dicht tot 19-1-21.
Joh, dan heb ik nog tijd zat om m’n rug te scheren.

Ruimedenker | 18-12-20 | 19:36 | 2

Rug scheren ?
Tüturturk ?
Proost ouwe!

grapo | 18-12-20 | 19:49

@grapo | 18-12-20 | 19:49:
Ja, heb ik laten implanteren voor de winter.
Een iets te groot succes, mag wel een beetje korter.
Cheers grapo! We nemen ‘r nog één.

Ruimedenker | 18-12-20 | 19:55

We moeten thuiswerken zegt Rutte. Maar als we dat doen krijgen we geen woon werk verkeer meer vergoed. Dus met thuiswerken lever je salaris in... goede stimulans.

Gurbe Douwsma | 18-12-20 | 19:35 | 1

Want die reiskosten worden natuurlijk nog wel steeds gemaakt??

DeRechteRug | 19-12-20 | 08:23

Ik zou graag “Spreid” nog een zien.
Toch Harry?

Ruimedenker | 18-12-20 | 19:32 | 1

In Emmeloord?
Ja, topnaam en kunde.
www.spreid.nl

HoerieHarry | 18-12-20 | 19:37

Monsieur Brandeis lijkt me wel een vriendelijke snuiter.
Hij heeft z'n hoofd mee voor succes.

HoerieHarry | 18-12-20 | 19:32 | 2

Zeg dat maar niet tegen een pyromaan.

Ruimedenker | 18-12-20 | 19:33

Die grijns is het laatste wat je ziet, voordat je de volgende ochtend in een badkuip met ijs wakker wordt, met een missende nier, heb ik zo het idee van.

Vuurwezel | 18-12-20 | 19:39

Natuurlijk reizen... je bedoelt lopen?

Vuurwezel | 18-12-20 | 19:30

Een vrolijk einde bij een Thaise spa?
"Happy finish, 10 dollars, cheap cheap"
Zoiets?

Montgomery Burns | 18-12-20 | 19:28 | 4

10 dollars?

Zo duur?

Wijze uit het Oosten | 18-12-20 | 19:56

You get eggroll!

Ad Hominem Tu Quoque | 18-12-20 | 20:09
▼ 1 antwoord verborgen

Maar zijn de nachtclubs ook open?

eerstneukendanpraten | 18-12-20 | 19:26

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland