achtergrond

Geenstijl

Noodkreet ondernemers: "We worden naar de slachtbank geleid, verliezen ons levenswerk"

De enige winnaar is China.

Bovenstaand Arie van Ingen, oud-Marinier bekend als de coach uit Beau en de Veteranen. We weten inhoudelijk niet helemaal wat we van de boodschap vinden, daarvoor zijn we nog onvoldoende ingegraven. Maar de wanhoop die eruit klinkt is wel echt, en die mag sowieso serieus genomen worden. 'Ondernemers Zorg' is een collectief van ondernemers met een zorg, en schrijft: 

"Wat wij echter niet klakkeloos accepteren is dat het kabinet, op ingeven van het RIVM en enkele experts, ondernemend Nederland naar de slachtbank leidt. De huidige maatregelen kennen een flinterdunne en telkens wisselende onderbouwing. Ze zijn daarnaast vooral ingegeven door angst. (...) Onze samenleving is meer dan alleen de mensen die nu ziek of zelfs stervende zijn en als wij niet goed zorgen voor de hele samenleving wordt de COVID-19 pandemie een tragedie die veel meer mensen raakt dan hen die aan het corona virus lijden. (...) Wij ondernemers zijn de financiële kurk waarop Nederland al decennia drijft. Onze boterham is vaak ook die van vele anderen in de maatschappij en in die zin wij zorgen voor onszelf, elkaar en voor de maatschappij. Dat doen wij met liefde, moed en doorzettingsvermogen. Ondernemend Nederland maakt zich zorgen en voelt zich niet of nauwelijks gehoord. Dat is niet de plek waar wij horen te staan en daarom is dit platform ontstaan."

Moeilijk dossier jongens. Maar bent u of kent u een ondernemer die er ook zo over denkt, dan hier de petitie.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Volkskrant: vooral Pakistanen in UK worden besmet met Indiase virusvariant

Eng stukje in de Volkskrant. Gaat u niet helemaal lezen, want Volkskrant en meer dan 200 letters wat veel te veel is voor zombies met verweekte hersentjes, dus doen wij het even voor u.

@Bert Brussen | 27-05-21 | 15:00 | 0 reacties

GRATIS RECLAMES DEEL III. 8 mededelingen van ONZE ondernemers speciaal voor reaguurders

Nieuw jaar nieuwe kansen! Hier de derde - en laatste - rits gratis advertenties voor adverteerders die wel een duwtje in de rug konden gebruiken. Hier las u deel 1 en 2!

@Spartacus | 01-01-21 | 19:33 | 0 reacties

GRATIS RECLAMES DEEL III. 11 mededelingen van ONZE ondernemers speciaal voor reaguurders

Vorige week dropten we de tweede 11 gratis reclames voor ondernemers die wel een duwtje in de rug konden gebruiken. En nu dus, ja, de volgende 11. In volgorde van inzending, onderstaand!

@Spartacus | 24-12-20 | 18:00 | 0 reacties

GRATIS RECLAMES DEEL II. 11 mededelingen van ONZE ondernemers speciaal voor reaguurders

Eergisteren dropten we de eerste 11 gratis reclames voor ondernemers die wel een duwtje in de rug konden gebruiken. En nu dus, ja, de volgende 11. In volgorde van inzending, onderstaand!

@Spartacus | 18-12-20 | 19:25 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.