achtergrond

Geenstijl

GRATIS RECLAMES DEEL III. 8 mededelingen van ONZE ondernemers speciaal voor reaguurders

Nieuw jaar nieuwe kansen! Hier de derde - en laatste - rits gratis advertenties voor adverteerders die wel een duwtje in de rug konden gebruiken. Hier las u deel 1 en 2!

Lees eens een boek en bestel het bij Boekhandel Kramer

Lees eens een boek en bestel het bij Boekhandel Kramer

Dat de bezorggiganten garen spinnen bij de lockdown is genoegzaam bekend. Maar ze zijn niet de enige bezorgders, en ook zeker niet de enige snellen. Dus waarom niet gewoon eens een MKB'tje steunen als u een boek bestelt zodat u interessant kunt doen op feestjes die trouwens verboden zijn. Bindende aanrader is wat ons betreft De Wim Hof Methode, want we kunnen uit eigen ervaring met u delen dat die ongein gewoon echt werkt. Verder hebben ze natuurlijk gewoon alles, van Mein Kampf tot Simone van Saarloos en alles daar tussenin. Kortom, uw boeken bestelt u voortaan bij Boekhandel Kramer te Winterswijk!

De mooiste én lekkerste lekkernijen bestelt u bij RUBIA patisserie

De mooiste én lekkerste lekkernijen bestelt u bij RUBIA patisserie

Da's verdomme een mooie website hey, met nóg mooiere producten. Wij zijn al trots als we zelf een kop chocolademelk gezet krijgen, maar bij RUBIA patisserie is werkelijk elk item een stukje architectuur. Is een nieuwe winkel die net lekker de wind in de zeilen had tot China alles verpeste, en krijgen als starters dus geen enkele overheidssteun. Dan maar steun van 's lands schaduwmacht, het roze leger. Dus bestel die hele tent plat met lekkernijen voor het hele gezin, familie, schoonfamilie, buren, buurthuis, collega's en deurwaarder. Want zo'n bestelling kent dus alleen maar winnaars.

Laat uw eigen website/app bouwen met Yuzi en krijg 25% korting via GeenStijl!

Laat uw eigen website/app bouwen met Yuzi en krijg 25% korting via GeenStijl!

"WE HEBBEN EEN APPPP". Een beetje business kan natuurlijk eigenlijk niet meer zonder, en dat geldt al helemaal voor een toonbare website. Maar hoe draai je zo'n ding in elkander? Nou, dat weten wij ook niet, maar gelukkig hebben anderen daarvoor doorgeleerd. En Yuzi springt eruit, want werkelijk alles is mogelijk. Van ontwerp tot ontwikkeling en support, Yuzi zorgt ervoor dat u zich kan bezighouden met die paar dingen waar u wel goed in bent. Webshops, leerplatforms, bedrijfspagina's, portfolio's, ze kunnen het allemaal. En als je GeenStijl noemt bij het aanvragen krijgt u dus 25% korting op uw offerte. Doe er uw voordeel mee strijders!

Zin in een agopornis? Kijk niet verder

Zin in een agopornis? Kijk niet verder

Moet u maar net weten natuurlijk, maar een agoporn-is dus een dwergpapagaai. En dat hebben we dus altijd al doodzieke dieren gevonden. Zoals wel meer zijn ze zo'n 13 tot 14 cm groot en wegen zo'n 40 tot 60 gram. U heeft er altijd al een gewild, maar er vloog er nooit eentje spontaan tegen uw raam. Dat hoeft ook niet, want u kunt ze dus gewoon bestellen op www.agapornisvogels.nl, misschien wel de mooiste website van Nederland. Wij tellen toch zeker 12 subsoorten, en natuurlijk vindt u er ook elke accessoire die uw vogel zich kan wensen. Dus, zin in een nieuwe huisgenoot? Kijk dan hier eens naar de mogelijkheden!

De mooiste communistische items haalt u op Propagandaworld

De mooiste communistische items haalt u op Propagandaworld

Zoals onze leider Vladimir Putin zegt: "wie de sovjetunie niet mist heeft geen hart, wie hem terugwil heef geen hersenen." Nou, wij willen hem eigenlijk wel terug, maar aangezien die kans klein is moeten we het maar met wat koelkastmagneten doen. Nee maar even serieus, is toch heerlijk. Jordan Peterson heeft z'n huis ook volhangen met communistische kunst*, dus dan mogen wij het godverdomme ook. Bovendien is sovjet-esthetiek natuurlijk over de hele linie fantastisch, en deze Propagandaworld.org heeft dus werkelijk álles wat uw rode hart begeert. Ché-horloges, fotoalbums van Oost-Duitse soldaten, bustes, talloze collectors items écht uit die tijd en nog veel meer. Dingen kosten er trouwens wel geld, en dat snappen we dan weer niet. Maar we snappen sowieso bijna niks.

Kees Rutgers: de beste foto's van de belangrijkste gelegenheden

Kees Rutgers: de beste foto's van de belangrijkste gelegenheden

Beter kunnen = inzenden. Denken dat je het beter kunt = de daadwerkelijke beleving missen en achterblijven met ondermaatste foto's. Schaakmat, uw volgende fotowaardige aangelegenheid laat u dus vastleggen door fotograaf Kees Rutgers. Studioshoots, trouwerijen, films, profielfoto's en natuurlijk begrafenissen. Er is geen spectrum binnen de menselijke beleving die Kees schuwt, en dat is te zien in z'n werk ook. Kortkom, uw eerstvolgende mijlpaal wordt vastgelegd door Kees Rutgers!

Voorpret op plezier? Reserveer vertier bij Lot66!

Voorpret op plezier? Reserveer vertier bij Lot66!

Wanneer heeft u het eigenlijk voor het laatst naar uw zin gehad? Wij toen Golden Eye op de N64 uitkwam, maar toegeven, we hebben sindsdien ook niet echt meer ons best gedaan. Hadden we dus maar eerder van Lot66 te Breda gehoord, dan hadden de afgelopen jaren misschien wel de moeite waard geweest. Want daar kan dus werkelijk alles: karten, lasergamen, klimmen, escape room The Casino Heist, die zwevende Icarus VR-geweldenaar, robot-boksen, sumopak-worstelen en natuurlijk dé herensport BOWLEN. Inderdaad, op dit moment even gesloten, maar ook dat komt een keer ten einde. Dus noteer die tent, of soft-reserveer gewoon alvast voor ergens diep in het nieuwe jaar!

Boekhouden doet u met Gravita Administratie Software

Boekhouden doet u met Gravita Administratie Software

Ja weet je, het lijkt zo makkelijk. Debiteuren, crediteuren. Maar daar komt uiteindelijk toch altijd weer meer bij kijken. En zeker voor midden-kleine partijen lijkt het misschien verleidelijk om het alsnog maar gewoon zelf te doen, maar daar verkijkt u zich toch elke keer weer op. Vele winkeliers, kunstenaars, musici, coaches, fysiotherapeuten etc., gingen u niet voor niets voor in hun keuze voor Gravita Administratie Software. Want die makkers snappen Apple, Linux, Windows en multiplatforming als geen ander. Dus, kunt u wat hulp gebruiken met de papieren? Doe dat bij Gravita!

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

GRATIS RECLAMES DEEL III. 11 mededelingen van ONZE ondernemers speciaal voor reaguurders

Vorige week dropten we de tweede 11 gratis reclames voor ondernemers die wel een duwtje in de rug konden gebruiken. En nu dus, ja, de volgende 11. In volgorde van inzending, onderstaand!

@Spartacus | 24-12-20 | 18:00 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.