achtergrond

Geenstijl

Eindelijk gratis: TAMPONS voor minima

Dames en heren, de (rode) vlag kan uit

Het is weer die tijd van de maand het jaar: de Tweede Kamer deelt cadeautjes uit. En dit keer vallen vrouwen mensen die menstrueren in de prijzen: de tampons worden gratis. Nou ja, gratis, ze worden niet echt gratis, alleen vrouwen die onder de 120% van het minimumloon zitten krijgen vanaf volgend jaar gratis menstruatieproducten. Ben je mooi klaar mee als je opeens vanuit de bijstand een baan vindt en zelf voor je tampons moet gaan betalen, terwijl al je toeslagen omlaag gaan. En ben je ook mooi klaar mee als je arm bent, gratis tampons krijgt, maar nog steeds geen eten en/of gas en licht kunt betalen. En ben je ook mooi klaar mee als je als overheid je basistaken niet kunt uitvoeren maar wel weer tijd en moeite kwijt bent aan deze gratis bier tampons motie. Maar het is allemaal voor de intersectionele emancipatie dus u bent EEN VIEZE VUILE CISHETERO ZEVENVINKENDE WITTE MAN als u hierover zeurt! Of u bent gewoon ongesteld, dat kan natuurlijk ook.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

GRATIS RECLAMES DEEL III. 8 mededelingen van ONZE ondernemers speciaal voor reaguurders

Nieuw jaar nieuwe kansen! Hier de derde - en laatste - rits gratis advertenties voor adverteerders die wel een duwtje in de rug konden gebruiken. Hier las u deel 1 en 2!

@Spartacus | 01-01-21 | 19:33 | 0 reacties

GELDBLOG - Heeft Jesse Klaver het licht gezien?

Verder laat Jesse doorschemeren dat hij die EUR 10.000 ziet als een soort startkapitaal. Jawel K A P I T A A L, dus zonder DAS.

@Redactie | 11-10-20 | 16:00 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.