Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Tamara - Power of Pink

Morgen is het precies een jaar geleden dat ik erachter kwam dat geliefd en door een enkeling ook 'gehaat' topreaguurder necrosis was gestopt met rockmuziek luisteren. Dat we na een lange zoektocht hoorden wat we liever niet hadden gehoord. Met vereende krachten, zoals dat hier gaat op Geenstijl. We kunnen er helemaal niks meer mee, maar ik wilde het niet onopgemerkt voorbij laten gaan. HIj was één van ons.

In deze voor veel mensen onzekere tijden en het almaar -niet ten goede- veranderende politieke en maatschappelijke landschap, is het altijd fijn om ergens van op aan te kunnen. Duidelijkheid. Eerlijkheid. Doortastendheid. Als oldskool reaguurder weet ik dat we tot op het bot verdeeld kunnen zijn, maar wanneer het erop aankomt, dan staan we er met zijn allen. Samen. Door de jaren heen hebben we zoveel bereikt als Roze Leger. Misschien niet altijd voor een grote groep mensen, maar we hebben wel invloed gehad op heel veel individuele levens. Goedschiks of kwaadschiks. We hebben boeven ontmastkerd, eigendommen teruggevonden of vervangen, onrecht verzacht, ministers weggejaagd, onderste stenen naar boven gesleept, mensen herenigd, mensen opgespoord, een referendum gewonnen, een referendum verloren, boetes betaald, een omroep opgericht, talloze polls en foto's gefuckt, mensen in het zonnetje gezet, onrecht aangekaart en zelfs een huisuitzetting voorkomen.

Ik durf te stellen dat er in heel Nederland niet 1 mediaplatform is dat meer daadkracht uit zijn lezers kan krijgen dan Geenstijl uit haar achterban. Niet lullen, maar poetsen. We kunnen het hartgrondig met elkaar oneens zijn, maar over 1 ding zijn we het allemaal wèl eens: onze vrijheid gaat voor alles. Onze vrijheid om alles te kunnen zeggen wat we denken en voelen. Om altijd de waarheid te kunnen spreken. Stinkende zaakjes moet je niet negeren en in vlekken moet je wrijven. Dit Geenstijl doet dat al 15 jaar en vanaf over een paar dagen vliegt zij solo. Dat kan zij niet zonder ons, haar Roze Leger. Ebru kaapte hem al voor mijn neus weg, maar ik wilde het zelf ook al zeggen: als je nog geen premiumlid bent, word dat dan. Opdat Geenstijl nog 15 jaar plus 15 jaar plus 15 jaar etc de vingers op de zere plek kan blijven leggen, zout in de wonde kan strooien, politieke bomen om kan hakken.

Ik weet niet wat de toekomst nog gaat brengen, maar ook voor mij is dit mijn laatste bijdrage alhier. Ik ben er trots op dat ik de dingen die ik belangrijk vond met jullie heb mogen delen. Op dat kleine grote roze stekkie, de kleine David tegen de grote Goliath daarbuiten. Eendracht maakt macht. Ik dank de redactie voor het in mij gestelde vertrouwen. 

Tot slot zou ik graag nog 1 ding willen aankaarten. 

In Oostenrijk was men al gek geworden door iemand een boete te geven doordat zij stelde dat Profeet Mohammed een pedofiel was. Dat het Europees Hof voor de Rechten van de Mens daarin mee is gegaan, betekent ook dat wij hier in Nederland op onze woorden moeten gaan passen. Onze Nederlandse rechters zijn namelijk net zo krankjorum en ik denk dat het vooral nu een kwestie van tijd is voor hier ook mensen beboet gaan worden wanneer zij stellen dat Profeet Mohammed een smerige pedofiel was. 

Social

Hans Teeuwen stelde 2 jaar geleden dat we het risico moesten spreiden als we lelijke, maar ware dingen wilden zeggen over Erdogan. Ik stel voor dat we dat nu opnieuw doen door de waarheid te spreken die de meeste moslims weigeren te horen, laat staan te erkennen: Mohammed trouwde met Aïsha toen zij 6 was en consumeerde zijn huwelijk met haar toen zij slechts 9 jaar oud was. 

Naar onze hedendaagse maatstaven ben je dan gewoon een smerige pedofiel en niets minder dan dat. De Islam is een politieke ideologie en een achterlijke cultuur. Zwicht niet voor tirannen, tereur, politieke correctheid en nepnieuws en ga voor je dagelijkse portie realiteit altijd naar Geenstijl.   

Het ga jullie allen goed.

Social

Reaguursels

Inloggen

Goed dat Tamara dit laatste wapenfeit van het EHRM nog even aanstipt want dit is meer dan verontrustend. Het EVRM en de bijbehorende jurisprudentie heeft rechtstreekse werking in NL. Rechters in Nl hebben zich bij hun uitspraken daarnaar te richten.
Het EVRM was ooit bedoeld om onze verlichte westerse waarden en vrijheden te exporteren.

Nu steeds meer landen met andere waardensystemen het verdrag hebben ondertekend en zitting nemen in het EHRM, begint het echter de andere kant op te werken. Zij exporteren hun waarden naar ons.

Daar zou de 2e kamer eens een goed debat over moeten houden. Willen we dit nog wel?

Paljas | 29-10-18 | 14:06

Ik hoop dat de vrijheid van mening ook daadwerkelijk een vrijheid van mening is bij GS. Daarover 2 aandachtspunten mijnerzijds. Toen GS zelf met een partij de politiek in wilde gaan had ik en menigeen daar nogal kritiek op temeer omdat er daarvoor een financiële bijdrage gevraagd was zonder het daarbij te vermelden....
Mijn kritiek (puur keurig argumenteren) leverde mij een langdurige ban op. Welke anderen ook trof. Veel anderen konden trouwens redelijk snel weer reageren. Ik niet.
Pas geleden werd mijn reactie eraf gegooid terwijl het weer een goed geargumenteerd stukje was. Wellicht omdat het niet begrepen werd door de controleur van dienst. Bij Joop.nl moet je ook alle zeilen bijzetten hoe te formuleren( Met heel veel extra info) als je een beetje tegengas wilt geven. De onzin beweringen op Joop.nl zijn een dagelijks fenomeen. Maar goed, mijn reactie die hier geweigerd werd ging over huidskleur en de suprematie.
De witte/blanke huid dateert van zo'n 8.000 jaar geleden (laatste vaststelling, lijkt me wel erg kort dag) wat een gevolg is van evolutie. Witte huid heeft voordeel bij minder zonlicht waardoor het betreffende gen dominant werd. 40.000 jaar geleden kwamen onze (Europese) voorouders uit Afrika met een gekleurde huid.
Die overgang duurde dus ruwweg 32.000 jaar. Het "toeval" wil dat (bijna) alle wetenschappelijke ontdekkingen die er een beetje toe doen in de laatste honderden jaren door Europeanen (blank) zijn gedaan. Darwin, Newton enz. Met de verlichting er bij. Die blanke suprematie is gewoon een gegeven... wat je niet kan uitvlakken. Ik mag hopen dat dit stukje blijft staan. Ik geef geen waardeoordeel of vind iemand met een gekleurde huid minder waard. Integendeel zelfs. Alleen, de geschiedenis van de mensheid, de uittocht van onze Europese voorouders uit Afrika 40.000 jaar geleden, waardoor onze lichte huidskleur is ontstaan is een gegeven zolang er geen betere, andere, bewijzen worden gevonden...... Nu formuleer ik net zoals ik op Joop.nl zou doen. Maar ik hoop dat de controleur van dienst een beetje op de hoogte is hoe de wereld in elkaar zit, wat mensen zijn, en waar ze vandaan komen. Zeg maar, een beetje algemene ontwikkeling kan geen kwaad. En ook niet achter elke boom een blanke racist ziet staan wat we van links draaiend Nederland dagelijks meemaken.
Een beetje wetenschappelijke kennis hier en daar bij de redactie/controleurs kan geen kwaad tussen alle ongein en ironie maar o zo gevoelig bij wat moeilijker liggende onderwerpen.....

dijkbewaker | 29-10-18 | 12:26 | 1

Toevoeging ; wetenschap is daar verdeeld over ; er is zeker ook bewijs dat de homo sapiens op meerdere plaatsen tegelijk is ontstaan ter wereld. Wat zwarten , donker gepigementeerde , ofzo, kweet echt niet meer hoe ze te noemen tegenwoordig, zeker niet hebben , is DNA van de Neanderthaler , wat wij dan weer wel hebben. Dit kan bij sommigen zelfs 4% van het DNA zijn. Om dit in perspectief te zetten ; ons DNA verschilt maar 1% met sommige apensoorten .

Kim-Jung-Un | 29-10-18 | 20:13

"We hebben boeven ontmastkerd, eigendommen teruggevonden of vervangen, onrecht verzacht, ministers weggejaagd, onderste stenen naar boven gesleept, mensen herenigd, mensen opgespoord,..."

Ja, heel lang geleden. Spijtig genoeg moet ik vaststellen dat Geenstijl haar edge verloren heeft. Tot pak 'em beet 2014 was het nog een blog met toegevoegde waarde. Het laatste grote wapenfeit was de graaiende PvdA gemeenteraadslid die 40.000 euries in zijn eigen zak had gestoken. Dit was in 2013/2014. Was tevens het jaar van het vertrek van Annabel Nanninga. Eigenlijk zette het verval al eerder in met het vertrek van Fleischbaum aka Dominique Weesie in 2009. Men probeert het gebrek aan kwalitatief sterke schrijvers te compenseren met shock value. Vandaar dat je ziet dat het aantal rechtzaken tegen Geenstijl toeneemt vanaf dat moment.
www.google.com/search?ei=M-zWW8jILMbW...
Als je hier rechtoven op 'dossiers' klikt. Zie je de verdeling van interestgebieden. 80% van de site gaat over de islam, 10% is reclame en de andere 10% is diverse. Feitelijk is het de Nederlandstalige versie van de Gatestone Insitute.

koter | 29-10-18 | 12:21

Tamara, wat een lef.
En dat al te vinden betekent dat ik al te veel heb opgegeven.
Godverdomme.

Hensmunter69 | 29-10-18 | 12:18

Sneu dat je ook al weg moet, je was er net. Aan de andere kant heb je nu wel tijd voor een schrijfcursus, dus elk nadeel hep tog maar weer se voordeel!

peppievankokkie | 29-10-18 | 10:30

Zo'n bezuinigingsronde t.b.v. een overname heeft zo zijn voordelen.

Hermano | 29-10-18 | 10:15

Ondanks je bemoedigende woorden over de eendracht en macht van het roze leger kan ik me niet aan de indruk onttrekken dat de vrijheid van meningsuiting ook alhier onder toenemende (financiële) druk is komen te staan. Ik ben er nog niet gerust op met het recentelijke vertrek van een aantal prominente GS columnisten. Zou heel graag de mogelijkheid zien om op anonieme wijze premium te worden. De btc lijkt me stabiel genoeg nu. Of bedenk iets anders. Online privacy dient een vanzelfsprekendheid te zijn op een forum waar principieel omwille van waarheidsvinding geen blad voor de mond wordt genomen. In ieder geval bedankt voor je inzichten en succes voor de toekomst, Tamara.

suscrofa | 29-10-18 | 09:55

Kinderen zijn nu voeger rijper als vroeger dus die Mohammed had dus een vooruitziende blik voor zijn tijd.

hetwerktniet | 29-10-18 | 08:55

"Naar onze hedendaagse maatstaven ben je dan gewoon een smerige pedofiel"

Ja, naar onze huidige maatstaven wel. Maar naar die van toen niet. Ook hier niet, werd gehuwd vanaf 12 onegeveer of soms eerder (wat toch weer drie jaar scheelt maar toch). Om de profeet uit te maken voor pedofiel is dus een beetje eh.. onnodig provocerend? Het voegt natuurlijk niet veel zinvols toe aan een discussie over de islam, behalve wanneer je het wil hebben over de het kindermisbruik en de kindhuwelijken in islamitische landen van vandaag. Dat kindermisbruik wordt vergoeilijkt omdat de profeet zelf ook een 9-jarige bonkte. Maar goed, de profeet een pedofiel noemen zonder verdere context is enigszins smakeloos, zoals "kut" op de muur van de kerk schrijven ook gewoon wat smakeloos is.

Beste_Landgenoten | 29-10-18 | 08:30 | 4

Eens, maar geen reden(en) om het niet te mogen zeggen.

Guiseppe | 29-10-18 | 09:25
-weggejorist-
Shoarmamasutra | 29-10-18 | 09:50

Onnodig provoceren, of pesten, is niet alleen smakeloos, het maakt ook een oprechte discussie over problemen die mensen in Nederland ervaren mbt de islam onmogelijk. Helaas!

RozemarijnLucassen | 30-10-18 | 10:09
▼ 1 antwoord verborgen

Nou dan zal ik het ook maar even zeggen:
Mohammed (de profeet) is een pedo

malle_eppie | 29-10-18 | 08:15 | 1

Dat lijk me juridisch al moeiliker aan te pakken.
Een pedofiel mag je juet zeggen. Een pedofiel valt ook op te jong.
Maar pedo kan ook pedosexueel zijn. Dus iemand die het doet met te jong. En dat lijkt me slecht te weerleggen of zou de rechter durven stellen dat de overlevering van deze profeet uit die tijd met een korrel zout genomen moeten worden? Dan heb je een fitnaopschudding in het kwadraat

Shoarmamasutra | 29-10-18 | 09:54

Goed dat Geenstijl er is.
Wat nogal schuurt is dat GS net zo hard censureert als Joop.nl.
Voorop lopen met het uitgangspunt dat alles gezegd en geschreven moet kunnen worden, daar ben ik het helemaal mee eens maar dan moet je niet jorissen als het effe niet zo goed uitkomt. Dan ben je de opper-hypocriet.

de voddeboer | 29-10-18 | 08:00 | 3

Net zo hard censureert als de jeaup....
Laat me niet lachen, als ik je nu en hier ongezien de typhus wens blijft het staan, daar niet.
Wij beoordelen deze stelling dan ook als:
Gelul.

elfenstein | 29-10-18 | 08:15

Nou.. als je homoseks vies vindt wordt je geblokkeerd. Veel homosensuelen in de jorisfabriek.

nerugaer | 29-10-18 | 11:01

Inderdaad, als ik het vergelijk ; 10% van mijn hersenspinsels komt door de JEaop censuur heen, en deze zijn dan gefilterd , ongefilterd 0% . Hier is misschien 5% weggejorist. Al ben ik wel benieuwd naar waarom. Oh, en Dumpert, sinds ze van eigenaar zijn veranderd (toeval?) ; daar heb ik sinds kort een permaban ! Omdat ik dus commentaar had op het PC sfeertje wat daar nu opkomt

Kim-Jung-Un | 29-10-18 | 20:18

Bedankt Tamara. Over mohammed, de zaak in Oostenrijk en Nederlandse rechters. In Oosterijk is er nog een wet die het strafbaar maakt om religie, rituelen en religieuze figuren ernstig belachelijk maken strafbaar stelt. Van die wet is gebruik gemakt. In Nederland zijn er veel moslims die een strak plassertje krijgen van zo’n wet. In Nederland waren we pré extreem linkse progressievelingen en moslims erg liberaal. Toen hebben wij dat soort wetten geschrapt. In Nederland kun je dus (nog) ongegeneerd roepen wat je denkt, dus ook dat mohammed (moge hij voor eeuwig in zijn bek worden gescheten) pedofiel was.
Desalnietemin moeten we op onze hoede blijven, want in de naam van deugdzaamheid, en morele supremisch denken kunnen de extreem linkse progressievelingen toch nog censuur toepassen. Zie op de UvA waar de faculteit sociale wetenschappen zitten te sidderen van angst voor het realisme en de logica die Jordan Peterson komt verspreiden. Maar als Rob Jetten en Jesse Klaver een meerderheid krijgen dan zijn de deugdzame wetgevende censuur rapen gaar, zullen we maar zeggen.

ratelaar | 29-10-18 | 07:49

Bedankt Tamara voor je sociaal invoelende en treffende bijdragen.

miss error | 29-10-18 | 06:50

necrosis zal nooit vergeten worden want hij is een deel van Geen Stijl .....

SinEstilio | 29-10-18 | 03:43

Wacht even, ho! Moslims aanbidden een man die een meisje van NEGEN neukte? Is dat waar?

SaintNick | 29-10-18 | 02:27 | 6

Ja, haha en ze bieden keurig netjes iedere keer hun excuses aan. De viespeuken.

beau van rtl | 29-10-18 | 08:13

Graaier | 29-10-18 | 07:55
In Nederland, maar als je kijkt naar bijvoorbeeld Oeganda dan gaat het er daar toch echt minder fijn aantoe, denk aan homovervolging!

JI-HAAT | 29-10-18 | 08:21

beau van rtl | 29-10-18 | 08:13
Veelal probeert men het in de doofpot te houden. Mocht het uitkomen probeert men het stil te houden en laten ze slachtoffers van seksueel misbruik, die smartengeld krijgen, een zwijgcontract ondertekenen.

JI-HAAT | 29-10-18 | 08:25
▼ 3 antwoorden verborgen

Ja beetje jammer dit stuk Tamara. Je hebt het geprobeerd. Het ga je goed.

Omebert | 29-10-18 | 00:11

Jammer Tamara, dat dit je laatste wekelijkse epistel is op GS! Ik mag dan zwitsalletje zijn, maar heb ze elke zondag trouw gelezen en zo nu en dan ff laten weten wat ik er van vond (of van een ander reaguursel). Ik zal het missen, maar weet ook zeker dat jij je mening tot in lengte van dagen hier zal blijven verkondigen! Blijf schrijven; jij bent jij en je doet het met gevoel en vol enthousiasme. Thumbs up!

CobyG | 29-10-18 | 00:10

Slecht stukje weer, met een makkelijke opening, handig gedaan, even er aan herinneren.
Het slappe hier is het gebruik van smerige, laat dat weg, en je stukje is al een stuk minder Hyves en iets meer serieus.

Mather | 28-10-18 | 23:57 | 1

Is het een idee om in plaats van anderen lastig te vallen met je verveeld geknor die hoofdpijntabletten gewoon te blijven nemen?

Mazzelstof | 29-10-18 | 06:27

Dank, Tamara/Robin Hood.
Je stuurde me (gewild/ongewild?) door naar het Alex/necrosis topic van toen.
Hard terug in de tijd geworpen, werd er bijkans gewoon weer emotioneel van.
Tegels van @Parsons en @Bakito in die draad zijn oprechte tranentrekkers.
Van necrosis en mijn gedeelde favo tiefusherrie metalbandje, het Zweedse 'Marduk', wil ik graag delen deze song "ruwe bolster blanke pit", die song die harder mept dan necrosis op z'n [!] mouseclick kon:

"Echoes from the Past":
www.youtube.com/watch?v=0ABHPQfJcoU

chicago river | 28-10-18 | 23:56

Dank voor je bijdragen maar zet alsjeblieft een wat minder zure bril op je neus #specsafers

Dr. Blechtrummel | 28-10-18 | 23:33 | 2

Specsafers?

voorbips | 29-10-18 | 09:17

Liever mn roze bril op?

Robin Hood | 29-10-18 | 10:11

Iedereen heeft het over de 9-jarige leeftijd van Aisha. Echter, de geilheilige zalige zandprofeet trouwde haar al op 6-jarige leeftijd maar 'consumeerde` dat huwelijk 3 jaar later.

Het is gewoon goor. Interesseert me niet met hoeveel emoties, schreeuwers of heilige gewaden je aankomt.

Overnijd | 28-10-18 | 23:28 | 4

@mather, +/- 1400 jaar geleden en uitgebreid gedocumenteerd. Bijna goed dus van jou.

Alleycat | 29-10-18 | 00:50

@ Mather | 28-10-18 | 23:58
1400 jaar geleden. Volgende keer even beter opletten als de imam je instructies geeft, anders wordt 't niks.

You-On-A-Gin | 29-10-18 | 01:30

Sorry Alleycat, had je reaguursel niet gezien.

You-On-A-Gin | 29-10-18 | 01:32
▼ 1 antwoord verborgen

Jeetje, gaat er nou niemand spitten naar het lot van de Graaf van Egmond? Die was ook ziek en moest nare behandelingen ondergaan.

Muuke | 28-10-18 | 23:23 | 8

Yep. Gevonden. Dank knutsel, slaapt een stuk rustiger, miste hem echt. Had dit gemist, ook weer leuke reaguursels. Top nogmaals, knutsel.

Muuke | 29-10-18 | 00:31

Geen probleem graag gedaan was geen moeite :)

knutsel_ | 29-10-18 | 00:51
-weggejorist-
Muuke | 29-10-18 | 00:58
▼ 5 antwoorden verborgen

Bedankt voor je schrijfsels. Het vrije woord, godzijdank kan het hier.

Masturwasbeert | 28-10-18 | 23:09

Columnisten en reaguurders interesseren mij geen hol, ik hoop dat GS weer terug gaat naar de 'good old days' in plaats van al dat geleuter van de laatste jaren...

aaitoe | 28-10-18 | 23:00 | 4

Ik lees het al langer dan dat ik reaguur, maar vond de oude garde scherp maar luchtiger en met meer humor.

Muuke | 29-10-18 | 00:26

Ja tegenwoordig is het meer aandacht zuigen dan leuke stukjes schrijven.

Alleycat | 29-10-18 | 00:51

Moet eerlijk bekennen dat ik meestal niet eens kijk wie wat schrijft.

Muuke | 29-10-18 | 00:58
▼ 1 antwoord verborgen

Bedankt voor de bijdrage Tamara.

Mad Jack the Pirate | 28-10-18 | 22:57

Alles goed en wel: Enerzijds zien we de koran als een sprookjesboek vol met gefantaseerde gebeurtenissen, anderzijds nemen we de verhalen over de 9-jarige Aisha wél serieus.

Hier klopt iets niet.

Jahowiseffe | 28-10-18 | 22:50 | 8

.
@ TeeJee | 28-10-18 | 23:19 |

"veel geschiedschrijving."

Eh, nee, dacht het niet. Alles wat over Mohammed geschreven is in welke tijd dan ook gaat terug op de Sira (of Sirat Rasul Allah), geschreven door Ibn Ishaq. Dus men kan allerlei ander schrijvers aanroepen, maar ze gaan allemaal terug to Ibn Ishaq (Vette pil, meesterwerkelijke vertaling van Alfred Guillaume in het Engels.)

Over volken in de regio: "Nevertheless, this lack of archaeological confirmation is astonishing, but what is even more so is that the peoples and cultures with whom the armies of Islam came into contact in the first half of the seventh century of our calendar, do not mention Muhammad in their writings. Even the words ‘Islam’ and ‘Muslim’ appear to have been unfamiliar until a relatively late date."

De betreurde Hans Jansen heeft een paar prima artikelen geschreven, waarin hij m.i. aantoond dat de Sira niet als een historiografisch werk maar als een Evangelie moet worden gezien. Je kunt dit boek niet als een historische bron zien en ander bronnen maken geen melding.
www.arabistjansen.nl/Arabist/Davis.htm...
www.arabistjansen.nl/Arabist/Copenhage...

Kom je meteen al lezende bijv. bij het schrikkeljarenprobleem. Lees het zelf maar. Dus als er al een tijdrekening uit de Sira te destilleren is, dan is die wel heel merkwaardig. Ergo: Het absoluut vastellen van de leeftijd van Aisha is niet zonder meer te doen.

Máár, niet meteen de boom in!!

Als iemand die zes en negen jaar uitspraak wil doen, gaat uw gang, want dan valt dat goddomme gewoon onder de vrijheid van meningsuiting. Bij dat European Court of Human Rights zjn ze geheel kranjorum geworden.
www.washingtonpost.com/world/europe/e...

Die vrijheid van meningsuiting kan mij trouwens niet ruim genoeg zijn. Ruimte voor iemand als Jordan Peterson en ruimte voor zijn tegenstanders, mits in een normaal debat. (Wie als een zootje rabauwige moorddadige chimpanzees te keer wil gaan is natuurlijk geheel af.)

Platte aarde-gelovigen? Holle maan? Mo?
Toe maar, mooi toch, Zoveel hoofden zo veel zinnen, de rechterlijke macht tegen ons ingezet, gaat het nog druk krijgen. Leuk voor allerlei getuigedeskundigen, die aan Mohammedanisme-uitleggerij mogen gaan doen.
Zo is't wel weer genoeg. Evocatus
.

Evocatus | 29-10-18 | 00:56

Die zes (trouwen) en negen (verkracht) -jarige leeftijd van Aisha komt uit voor moslims, vooral soennieten, belangrijkste hadith waaronder Boekhari. Van hem vooral moet je als moslim aannemen dat al zijn ahadith voldoen aan zijn drie criteria isnad, (verificatie betrouwbaarheid reeks overleveringen) 'adl (betrouwbaarheid overleveraars) en mat'n (inhoudelijke betrouwbaarheid overleveringen) en daarom allemaal sahih (authentiek, waar) zijn.

Het is niet belangrijk dat het ook daadwerkelijk waar is. Alles kan wel totale onzin zijn. Mohammed zou zelf een verzinsel of grotendeels verzinsel kunnen zijn. Een minderheidspositie, maar ook verdedigbaar. En alles wat in de Koran staat en betrekking heeft op bovennatuurlijke kolder is uiteraard sowieso kansloze bullshit.

Maar moslims hebben niet veel keuze om te geloven dat Mohammed een pedofiel was. Dat velen de noodzaak voelen het te ontkennen geeft gewoon aan dat ze oneindig meer fatsoen in hun donder hebben dan Mohammed had, of wat hem vroom wordt toegeschreven, maar schrappen van door God gesanctioneerde kinderverkrachting en vervangen door iets dat wel acceptabel is vergt een mate van reformatie waarvoor islam, als ooit, nog lang niet aan toe is.

Mazzelstof | 29-10-18 | 05:53

@Evocatus | 29-10-18 | 00:56
Ook u raad ik dringend aan om wat cursusjes te gaan volgen bij een opleiding geschiedenis en u wat minder blind te staren op de Sira.
Het mag dan ook geen wonder heten dat de consensus onder historici is dat Mohammed heeft bestaan, of dat het hoogstwaarschijnlijk is dat onze roverhoofdman daar rond getrokken heeft. Succes!

Rest In Privacy | 29-10-18 | 07:43
▼ 5 antwoorden verborgen

Jammer, Tamara. Dank voor je bijdragen, en veel succes verder!

ViagraFalls | 28-10-18 | 22:50

Er is hier geen “wij” en “ons”. Exact de reden waarom ik hier al 15 jaar reaguur.
Onterecht sentiment Tamara. Niettemin het beste voor de toekomst gewenst.

DrumPiet | 28-10-18 | 22:43 | 4

Mee eens DrumPiet. ‘Wij’ is voor meelopers.

medusa324 | 28-10-18 | 23:12

@medusa324 | 28-10-18 | 23:12
"Wij, Willem Alexander ... " ;)

Rest In Privacy | 28-10-18 | 23:36

Dat selectief wel of niet meedoen heet profiteren.

ristretto | 29-10-18 | 07:15
▼ 1 antwoord verborgen

Ik moet bekennen dat ik sinds de uitslag van het Oekraïne referendum een hele poos niet meer in de panelen ben geweest,andere dingen ben gaan doen.. en heb daardoor deze dame gemist,dus jammer dat ik je schrijfsels niet meekreeg Tamara, maar het ga je goed.
Wat ik nog vervelender vind is de boodschap over mede reaguurder necrossis.

*Even stil is en een necrossis muzakje opzoeken doet.*

Welles! Nietes! | 28-10-18 | 22:24

Dank voor de mooie en ook wijze woorden.

HaatbaardKnipper | 28-10-18 | 22:01

Goed, je mag Mo geen pedo meer noemen.
Mag moordenaar nog wel?
Of egoïst? Of Jaloers? Of plunderaar? Of rover? Of slavendrijver?
Allemaal waar.
Mag de koran nog in de 2e kamer staan?
Er wordt daarin immers verteld dat atheïsten mislukte schepsels zijn en dat het Allah behaagt als je deze opruimt. Het wordt voorgesteld als iets goeds.
Wat doet dit met de gevoelens van de atheïsten, beste rechters.
En dan hebben we het nog niet eens over het meest vervolgde geloof ter wereld gehad, het Christendom.
Vnl. ook door moslims, maar linkse regimes kunnen er ook wat van.
Links en islam zijn niet voor niets 2 handen op 1 buik.
Ik heb geen idee wat het oordeel van het 'Europees hof van de rechten van de mens' voor waarde heeft in de praktijk, maar ik het het idee dat ze als voorbeeld een sharia rechtbank hebben.
Verschrikkelijk.

watergeus | 28-10-18 | 21:59 | 3

Laat men de sharia maar over voor de islamistische gemeenschap, diefstal is handen eraf.
Cultural appropiation.

Rest In Privacy | 28-10-18 | 22:11

@watergeus,
Kufar, ongelovigen, zijn niet alleen atheïsten maar allen die geen moslim zijn, dus Joden, Christenen, Hindoes, Boeddhisten, Animisten, onderling Sunni's en Shia, en anderen stomingen enzo en ook Atheïsten. Deze mensen moeten zich bekeren of geld betalen, voor de moslims werken, of gedood worden inderdaad.

kleurdoosje | 28-10-18 | 23:28

Ironisch genoeg is als je naar de geschiedkundige bewijzen bekijkt is hij inderdaad getrouwd met een minderjarige, maar jou overige benamingen zijn twijfelachtig.
De koran is een ander verhaal.

Alleycat | 29-10-18 | 00:57

Tamara, ik wens je het allerbeste toe.

Wat ik uit de panelen heb begrepen is dat er vanwege een koerswijziging bij GS geen plaats meer was en dat je geen vergoeding kreeg voor je artikelen.

Hulde daarvoor en ook voor je inzet voor anderen hier in de panelen en daarbuiten!

Kompromat | 28-10-18 | 21:51

Er is geen "ons" Tamara. Er zijn wel flink wat individuen die samen De Stofzuiger een warm hart toe dragen maar dat "ons" gevoel en dat "wij tegen hun" wat sommige mensen hier uitdragen heb ik niets mee. Of ik daar alleen in sta betwijfel ik. Succes verder, dat gun ik je dan wel, hoe blij ik ook ben met jouw vertrek.

yadda | 28-10-18 | 21:42 | 2

Dat "ons" gevoel van sommigen is zum kotzen.
Het maakt dat een deel in de vlekken schiet als een populistische paljas als Greet of Terry eens aan de beurt komt, want die is toch van "ons".
Er is geen ons qua mening, gelukkig.

Berbaar | 28-10-18 | 21:48

@berbaar. Vertel je dat ook op je VVD ledenbijeenkomsten?

kaasfondue | 28-10-18 | 23:05

Dat grote ‘wij’ gevoel bleek wel tijdens necrosis zijn afscheidsborrel. Naast jou waren allen drie vrienden van hem er en 2 andere reaguurders... wel een mooie avond gehad. Verder verschillen we van mening op vele vlakken en dat deel ik dan liever 1-op-1 oid. Ik vind het voor jou jammer dat je hier moet stoppen maar begrijp het vanuit GS ook meer dan goed. Spreek je.

overVecht | 28-10-18 | 21:38 | 9

@overVecht | 28-10-18 | 22:09
Geheel niks, maar mensen met een andere mening moeten nou eenmaal zo negatief mogelijk bestempeld worden en als het even kan over 1 kam geschoren worden, ter eer en meerdere glorie van het Eigen Gelijk. Dat is namelijk fatsoenlijk, zo blijkt.

Rest In Privacy | 28-10-18 | 22:27

Hallo zeg, berbaar, je kunt ook wel eens gewoon zeggen dat je wel erg overhaast een reactie wilde plaatsen en gewoon met ‘sorry’ komen.

Rest In Privacy | 28-10-18 | 22:37

Iedereen die niet in driedelig grijs naar dixieland luistert is tuigh voor berbaar.

kaasfondue | 28-10-18 | 23:08
▼ 6 antwoorden verborgen

Tamara heeft gelijk. De onbeperkte vrijheid die hier heerst is weldadig en opvallend. Ik heb nog nooit hoeven nadenken over wat Joris van mijn bijdragen zou vinden en ik kan maling hebben aan wat mijn collega-reaguurders er van vinden. De afwezigheid van meeglurende ouderlingen en oooh! roepende kerkgangers is een genot.

JvanDeventer | 28-10-18 | 21:33 | 4

@Kuifje
Grofweg de helft. Er is ook weinig systeem in te ontdekken.

JvanDeventer | 28-10-18 | 22:01

@JvanDeventer | 28-10-18 | 22:01
Ik gok op een sterk wisselend moderatie-team, waarbij het maar net de vraag is hoe de vlag hangt bij een persoon.

Rest In Privacy | 28-10-18 | 22:16

Overkwam mij destijds ook vaak, als reaguurder. Vooral fel-realistische beschrijvingen van mijn belevenissen in Afrika werden stelselmatig geweigerd. Waarschijnlijk te confronterend. En verder wat TeeJee zegt.

Rest In Privacy | 28-10-18 | 22:49
▼ 1 antwoord verborgen

Dank Tamara. Om een kinderneuker als uitsmijter te gebruiken getuigt van een stijlloze roze allure.

Irnerius | 28-10-18 | 21:26

"als je nog geen premiumlid bent, word dat dan"
Wacht nog even een weekje. Dan is de premium-meuk echt klaar (zo heb gelezen op de Twittert van Bart).

Andiamo | 28-10-18 | 21:19

Je weet dat iets eng wordt als mensen het 'wij' gaan vieren.

Wat een verschrikkelijk emotioneel huilie huilie verhaal over hoe goed 'wij van Geenstijl' wel niet zijn.

Pas op mensen, zoiets kan het begin van de ondergang zijn!

Geenstijl kenmerkt zich door individualisme, eigenheid, autonomie enzovoort. Als men op zoek gaat naar de gemene deler, doordrenkt met emotionele stijlfiguren en stimuleren van wij-zij denken, nou, dan weet je dat het eng wordt.

En als je het niet met me eens bent.... lees de kerkgeschiedenis maar eens. Of je nu gelooft in God of het Grote Roze Gevaarte, dat maakt niet uit.

Gggristen | 28-10-18 | 21:08 | 3

Eensch

Rohin | 28-10-18 | 21:23

Juist! Vorm geen kliek! Dat is voor onzekere mensen die geen tegenwoord dulden.

Alleycat | 28-10-18 | 21:31

Ik zei het bij Donald Trump en ook bij GS, de toekomst zal het uitwijzen. Mocht GS het lidmaatschap verdubbelen of hoger vragen. Ik betaal graag dubbel voor echt nieuws (Ja dus de NPO & GS)

Rest In Privacy | 28-10-18 | 21:33

Ben benieuwd hoe GS er over een jaar voor staat. Dat het duidelijk anders zal worden is wel duidelijk.
Het GS waar ik en kon schaterlachen en boos kon worden is al enige tijd verdwenen. Maar ik weiger om als een bejaarde opa over de goeie ouwe tijd te gaan lopen zeuren.

Koos Knak | 28-10-18 | 21:04 | 21

TeeJee, je pikt er nu eentje uit die volgens mij ergens anders op sloeg. Cherrypicking heet dat in Engelse wetenschappelijke publicaties.

Rest In Privacy | 28-10-18 | 22:55

@ Kuifje-in-Afrika | 28-10-18 | 22:55 | f
A twit,twat, with a bit of nitwit in him,is what we would say in plain English. Not the sharpest tool in the shed and one sandwich short of a picnick.
Al in all a total bastard, and I am talking about you offcourse cufje.
:)

Rest In Privacy | 28-10-18 | 23:06

@ Kuifje-in-Afrika | 28-10-18 | 22:55
Steek vooral die hand niet in eigen boezem Kuifje. Mijn voorbeeld spreekt boekdelen, daar komen geen kersen bij aan te pas.

Maar ik denk dat je eigenlijk wel beter weet. Dus, nogmaals; "Volgende keer weer een kans Kuifje. Die blijf ik iedereen namelijk, keer op keer, geven."

Rest In Privacy | 28-10-18 | 23:09
▼ 18 antwoorden verborgen

Gemeten naar huidige maatstaven zou Mohammed nu veroordeeld worden als een smerige pedofiel. 200 uur schoffelen dus.

Zuma | 28-10-18 | 21:04

Tamara bedankt voor je bijdragen en blijf reaguren.

Rest In Privacy | 28-10-18 | 21:02

Godverredomme ámen Tamara.
1 blok zijn we, en nog niet eens op volle sterkte.

NiCeY | 28-10-18 | 20:55

Beetje vervelende dag vandaag, eerst afscheidsschrijfsel van Bas gelezen, nu Tamara. Haar eerbetoon aan het échte roze leger dat ik ook best wel bewonder zo tegen de stroom in.. Hoor ik dan effe niet bij, maar wel al die veteranen hier. Dweil ik kippig de vloer nog even wel. Jammer dat de kraan open staat buiten mijn zicht.

Kunnen ze af en toe niet als gast nog wat schrijven t.z.t ? En iemand die sex met een 9-jarige -wuttt? - denkt te mogen consumeren is toch ook echt gewoon een pedo? Of mag ik me dat ook al niet meer afvragen? Tjonge zeg.

Jan, Leiden | 28-10-18 | 20:41

Beste Tamara,
We waren het vaak oneens, Uw wereldbeeld is het mijne niet en vice versa.
Desalniettemin dank voor de bijdrages op ons roze blog.
Dierenvriend, sociaal bewogen, vriend van necrosis en bevlogen moeder wegen vele maten zwaarder dan de dingetjes waar we het hartgrondig over oneens waren.
Het ga U goed Tamara!

Berbaar | 28-10-18 | 20:35 | 3

Dus eigenlijk moet ik me vereerd voelen dat je mij op jouw rechte pad probeerde te krijgen, moet ik het zo zien?

Robin Hood | 28-10-18 | 20:39

Nee hoor Tamara, ieder zijn of haar pad. Er is niet zoiets als een "recht pad".
Een vriendelijk bedoeld afscheidsplempsel meer was het niet.
Tabee!

Berbaar | 28-10-18 | 20:45

Hear.

HaatbaardKnipper | 28-10-18 | 22:22
-weggejorist-
zwellevertje | 28-10-18 | 20:19 | 1

Neem aan dat je niet stopt met reaguren?
Maar wat een rare profeet is dat. Zo jong? Wat een pedo. Als je manen kunt splijten, dan is neuken maar een hele trieste bezigheid. Helemaal met een weerloos kind. Maar goed, zo zijn heilige figuren. Almachtig, alwetend, oneindig goed en verheven, maar hopeloos verknocht aan aardse zaken. Zwaar bezeten bezig met de kleinzielige seksualiteit van sterfelijke schepsels en zelf botergeil, obsessief, compulsief, zonder zelfcontrole en zonder het vermogen met een afstand te kijken naar eigen primitieve behoeften. Altijd maar bezig met mensen. Almachtigen zijn zo afhankelijk van mensen. Wat een zwakkelingen. Zouden het verzonnen figuren zijn? En het trieste.. ah ik draaf door. Hou je taai, Robin.

RickTheDick | 28-10-18 | 20:14 | 1

Je mag zo wel vaker doordraven, @RickTheDick,
Je was met Halloween fijn aan het swaffelen geweest met een dildo las ik, leuk hoor.

kleurdoosje | 28-10-18 | 23:07

Tot dat het over de islam ging vond ik het best een goed stukje. De rest heb ik al eens ergens anders gelezen, daarvoor kom ik niet op GS.

nelson | 28-10-18 | 20:13

Spijtig. Mmmm waar blijft de kwaliteit na de braindrain van dit weekend?

Jankvogel | 28-10-18 | 20:12 | 2

In de reaguursels ?
Proest?

Rest In Privacy | 28-10-18 | 20:17

Ach, ze worden zelfstandig en dat scheelt een hoop. Je hoeft geen sprintplanning meer te doen, geen daily standups, geen review sessies, geen retrospectives en ga zo maar door. Geen Agile geleuter, maar gewoon stukkies tikken. Da's veel leuker en met de lol komt vast ook de kwaliteit.

JamesMurphy | 28-10-18 | 20:22

Het lijkt mij ook een kans voor GS en een ieder die nu vertrekt en reaguurders waar dan ook. Om kritische stukken te schrijven, die niets hoeven te kosten. Spreek gewoon de top 20 van dit jaar aan om eens een langer verhaal te schrijven over wat ze dwarszit. Of het DKS of berbaar is boeit dan niet. Maar vraag dan liever een schoorsteenveger of WOL voor een vrijwillige bijdrage.
Lijkt me een kosteloos, leuk experiment.

Rest In Privacy | 28-10-18 | 20:10 | 3

@ Huh? Basil gejorrist. Ik ben benieuwd op welke gronden.

Rest In Privacy | 28-10-18 | 21:10

Geen idee Ce ca!. Heb niemand beledigd want zo ben ik niet. Heb mensen bedankt en tips gegeven aan GS om te overleven. Wat is daar mis mee? Ik ondersteun GS en hoop dat ze overleven maarJoris leg mij eens effe haarfijn die -joris- uit. Je weet mijn email adres. "never bite the hand that feeds you mate and you need the money".

Basil Fawlty | 29-10-18 | 02:27

Kijk maar uit Basil ik vroeg mij het zelfde af over een onterechte joris en kreeg een ban van 2 weken.
Genoeg reden om mijn kroontje voorlopig aan de wilgen te hangen.

Rest In Privacy | 29-10-18 | 05:48
-weggejorist-
Basil Fawlty | 28-10-18 | 20:08 | 3

van snor naar blond. :gaat nodeloos veel geld uitgeven.

newray | 28-10-18 | 20:06

Misschien een domme vraag, maar als je niet betaald krijgt, waarom moet je dan weg? En even voor de duidelijkheid, voor mij hoef je niet weg.

knutsel_ | 28-10-18 | 20:04

Tamara... thanks for all... keep up your good work.

Paaldanseres | 28-10-18 | 20:03

Tabé Tamara.
Iemand die een meisje van 9 jaar neukt pleegt een pedosexuele handeling en is dus pedosexueel. Dat geldt ook voor de profeet Mohammed. Kwestie van definitie, niet van belediging.

negorij | 28-10-18 | 20:02 | 1

In de huidige tijdsgeest een pedosexueel. Hoe ze daar toendertijd over dachten...

Blijft dus over of je dat in de huidige tijdsgeest nog moet aanbidden. Of al die sprookjesboeken enigzins moet aanpassen naar de maatstaven van pakweg 10-20 jaar geleden.

Promedio | 28-10-18 | 23:22

Bas, Ebru, Tamara, Nekschot... Deserteurs!

Maar zonder dollen, ik ga jullie wel missen... Moge de tijden verbeteren, wat mij betreft allemaal altijd welkom terug!

threeheadedmonkey | 28-10-18 | 20:00

@ Opco Engering,
Wat een kolder alweer van die dictators. Straks moeten Chef en mr Slave ook nog weg uit South Parc.

kleurdoosje | 28-10-18 | 23:00

Tamara bedankt voor je schrijfsels en inspanningen.

Eppo | 28-10-18 | 19:54

End of an Era!

blikjeschultenbrau | 28-10-18 | 19:52

Dank voor je stukken en beschouwingen. Laat nog eens wat van je horen.

Mart6037 | 28-10-18 | 19:50

Nou Tamara, ik zal je stukjes niet missen. Had ook geen idee dat die een geldwaarde hadden. Maar het ga je goed.

Scepticus | 28-10-18 | 19:47

Bij een reorganisatie sneuvelen nou eenmaal ook goede krachten, Ebru, Bassie en Tamara worden op het grote geheel op het moment gezien als te duur voor een afgeslankte doorstart.
Zonder aanzien des persoons een reorganisatie doorvoeren om met een gezonde organisatie door te gaan.
Voor sommigen pijnlijk, maar als manager kan ik dit alleen maar goedkeuren, knap staaltje toekomstvisie van de twee nieuwe eigenaren.
En voor Ebru, Bassie en Tamara : We'll meet again..

Wijze uit het Oosten | 28-10-18 | 19:44 | 1

Beetje raar in je verhaal is dat Tamara niet betaald kreeg, begreep ik hier.

Rest In Privacy | 28-10-18 | 20:04

Ik geloof niet dat Mohammed echt bestaan heeft. Een stelletje manipulatoren heeft de islam samengesteld, gejat van de joden en de christenen, en daar een profeet bij verzonnen. Omdat het op dat moment goed uitkwam. Dat simpel volk daar heden ten dage nog steeds intrapt is ons probleem niet, zolang hun gekerm naar het oosten maar buiten Europa plaatsvindt. En nee, ik geloof ook niet in die Jezus, dus kom me niet aan met discriminatie.

BrabantsVerzet | 28-10-18 | 19:40 | 15

@R. Ketelsteen | 28-10-18 | 23:47
Ik citeer mijn eigen tegel even;

"Ik vind het altijd zo prettig als mensen kansloos door de mand vallen, wanneer ik ze te grazen neem op hun totale gebrek aan inhoud en argumenten.

Zoals vandaag de heer/mevrouw R. Ketelsteen die, nadat er een beste hoeveelheid aan geschiedkundig materiaal onder de aandacht werd gebracht (waarmee zijn/haar standpunt in duigen valt), verzandt in mopperende Ad Hominems."

Tissue nodig?

Rest In Privacy | 29-10-18 | 07:49

Knap gevonden. Je eigen onzin knippen / plakken.
Liever geen tissue want jouw plempsels zijn geen ruk waard.

R. Ketelsteen | 29-10-18 | 09:06

@R. Ketelsteen | 29-10-18 | 09:06
Ik vermaak me kostelijk met je mopperige calimero-piepjes, maar inhoudelijk ben je gewoon kansloos door de mangel gehaald.

Huilie huilie ketelsteentje.

Rest In Privacy | 29-10-18 | 10:45
▼ 12 antwoorden verborgen

Tamara, bedankt voor je bijdragen.
Jouw woorden over afnemende democratie delen wij. Niet lullen maar poetsen eveneens, al doen wij dat door wekelijks politici de oren te wassen. Op het Binnenhof, het Plein en waar loslopend wild te vinden is.
Vandaag hebben we het Volksreferendum-buiten-de-Kieswet gelanceerd op 20 maart 2019.
Zie hiervoor www.burgercomitenl.nl

Een actie die in de stembureaus gaat plaatsvinden. We dagen reaguurders uit die dag hun toetsenbord in de hoek te smijten en de echte democratie fysiek te ondersteunen. Geweldloos. En garde

Rest In Privacy | 28-10-18 | 19:39

*boks ouwe*

Rest In Privacy | 28-10-18 | 19:38

Waarom doet iedereen of die pedofiel echt heeft bestaan?
Sprookjesfiguur, net als gekke allah.

R. Ketelsteen | 28-10-18 | 19:35 | 9

Moslims keuren het trouwen met en consumeren van kinderen (pedofilie) goed naar voorbeeld Mohammed. Het is 2019 nota bene. Dus fake of niet, wat is er belangrijk aan uw vraag/stelling?

Rest In Privacy | 28-10-18 | 21:31

In Marokko is trouwen met kinderen per wet verboden. En volgens mij in meer moslimlanden. Dus mevrouw Jane, uw stelling gaat niet voor alle moslims op.

Rest In Privacy | 28-10-18 | 21:36
▼ 6 antwoorden verborgen

En vergeet het GS bruin café niet. Voor de late uurtjes. Ennieweetjes. Dank voor de inzet, het ga je goed!

Sliptong | 28-10-18 | 19:34

Het beste Tamara, en bedankt. Blijf wel in de panelen.

Botte Hork | 28-10-18 | 19:33

Sommige moslims beweren dat Mohammed geen pedofiel was omdat zij ook toen zij ouder was zijn vrouw bleef. Dat is goed nieuws voor Wolfgang Priklopil de ontvoerder van Natascha Kampusch. Hij ontvoerde haar toen ze tien was en ze ontsnapte pas toen ze achttien jaar was.

down | 28-10-18 | 19:31 | 3

Nee die uitspraak is van de Oostenrijkse rechters en het Europees hof.

kleurdoosje | 28-10-18 | 19:48

@down | 28-10-18 | 19:31
Uw opmerking dat het “goed nieuws” is voor de ontvoerder is nogal opmerkelijk, aangezien de slechte man zelfmoord heeft gepleegd nadat Natascha ontsnapt was.

Kompromat | 28-10-18 | 21:31

Inderdaad, voor hem is het te laat en hij heeft niet geweten dat hij volgens moslim mores en Europees recht niet de boeken in gaat als een smerige pedofiel maar ik sluit niet uit dat er zich vast nog wel soortgelijke kwesties zullen voordoen waarbij een dader zijn voordeel zal kunnen doen met deze uitspraak.

down | 28-10-18 | 22:30

Jammer dat je ook weggaat Tamara. Bedankt voor al je bijdragen en vooral ook voor je actieve inzet inzake reaguurder necrosis. Ik wens je alle goeds.

Gravin v Kippenbouth | 28-10-18 | 19:31

Bedankt Tamara,
Hoop je snel weer terug te zien op de side.

Datgingniegoed | 28-10-18 | 19:26

De islam is een achterlijke religie nog achterlijker dan het christendom.
Mohammed was een pedofiel.
Wanneer kan ik de politie aan de deur verwachten ?

Mo het varken | 28-10-18 | 19:25 | 2

Busje komt zo.

Gravin v Kippenbouth | 28-10-18 | 19:31

Vervang het woordje 'is' eens door 'vind ik'.

Alleycat | 28-10-18 | 19:49

Dank je wel Tamara.

Zoltan | 28-10-18 | 19:23

Ik vind dit stukje van Tamara prachtig geschreven, van mij mag je blijven.

King of the Oneliner | 28-10-18 | 19:23

'of ben ik nou gek'? Tuurlijk is dat zo retorisch dat je geen antwoord terug behoeft. Toch denk ik dat hier acceptatie begint ook al is dat nu nog onvoorstelbaar. Zoals alles dat krankzinnig is in staccato aan iemand opgediend wordt uiteindelijk geaccepteerd wordt als zijnde erbij horend.
'bescherming van de gevoelens van moslims en het bewaren van de religieuze vrede'
Het is te triest voor woorden.. We worden nog net niet uitgenodigd om uit beleefdheid ons te bekeren.

Zoltan | 28-10-18 | 19:22

Bij deze : fuck Mohammed de prof.. Uuuhm pedofiel.

SchichtigeSpicht | 28-10-18 | 19:22

Hoi Tamara. Ik heb je een klein beetje leren kennen toen je op zoek was naar necrosis. Daar door heb je bij mij een plekje in mijn hart verdiend. Wat je artikelen op GS betreft, die konden mij niet bekoren. Maar dat zal waarschijnlijk meer over mij zeggen dan over jou proza. Ik hoop dat ik Robin Hood nog wel vele jaren hier mag aanschouwen!

broodje gezond | 28-10-18 | 19:21

Je laatste epistel en dan laat je eindelijk zien dat je wel in staat bent coherente stukjes te schrijven. Had dat eerder gedaan.

SpectralGuardian | 28-10-18 | 19:14

Jammer dat ook jij moet gaan. Ik wil je meegeven dat ik je gewoon zal doen xoxo. Wat betreft dat gezeik over kid fiddler Mohammed. Het word steeds enger en als beschaving doe je echt een grote stap achteruit.

rhov-ion | 28-10-18 | 19:14

Ik snap het niet. Waarom gaan jullie nu ineens weg nu Geenstijl op eigen benen gaat staan? Ik snap het niet Redactie.

Rest In Privacy | 28-10-18 | 19:10 | 7

Raar, dat had GS wel duidelijker mogen maken dan. Volgens mij dacht (vrijwel?) iedereen dat ze betaald werd.

Rest In Privacy | 28-10-18 | 19:42

I’m not going anywhere. Thnx! En de anderen werden wel betaald, ik ben de standaard sloeber, dat weten jullie toch?

Robin Hood | 28-10-18 | 19:43

Mevrouw Hood, had je zelf aangeboden om gratis bijdrages te schrijven?

Rest In Privacy | 28-10-18 | 20:42
▼ 4 antwoorden verborgen

Ik wou het een beetje netjes houden, dus ik zal niet zeggen dat ik haar zou doen. Ik hou het bij een beschaafd 'je hebt een leuke glimlach Tamara.'

VanBukkem | 28-10-18 | 19:10 | 6

@NecroSister
Als het daar maar bij blijft.

VanBukkem | 28-10-18 | 19:49

Doe je het licht toch uit als je beschaafd wil neuken.

knutsel_ | 28-10-18 | 19:59

Sorry @VanBukkem, hihi.

kleurdoosje | 28-10-18 | 22:07
▼ 3 antwoorden verborgen

Maar waarom gaat Tamara weg? Ik snap het niet.

Rest In Privacy | 28-10-18 | 19:06 | 2

Omdat mevrouw Herpesberger C.S. de adverteerders hebben weggejaagd en er nu niet genoeg centjes zijn om columnisten te betalen. En ook omdat GS genoeg fatsoen heeft om columnisten niet te vragen het dan maar gratis te doen.

malle_eppie | 28-10-18 | 19:13

Maar verwarring alom, ze werd niet betaald zegt ze.

Rest In Privacy | 28-10-18 | 19:43

Geenstijl, valt me op dat jullie de vrouwen laten gaan. Word Sylvana nu ook weg gesaneerd?

mocroGS | 28-10-18 | 19:05 | 5

En Bassiehof, dat is een man. De externe schrijvers die betaald werden, dus het heeft niks te maken met genders, maar met de financiën.

kleurdoosje | 28-10-18 | 19:32

Correctie: niet de financiering lees ik net van Tamara/Robin Hood: 'nieuwe GS, nieuwe koers.'

kleurdoosje | 28-10-18 | 19:40
-weggejorist en opgerot-
mocroGS | 28-10-18 | 20:07
▼ 2 antwoorden verborgen
-weggejorist-
Rest In Privacy | 28-10-18 | 19:04 | 8
▼ 8 antwoorden verborgen

Ik was je nog niet zat. Hopelijk tot ziens, Tamara.

schijtzat | 28-10-18 | 19:02

Ik vind het wel sterk dat juist in Ierland dit weekend het afschaffen van het verbod op godslastering in gang is gezet.

Ik vraag me af hoe zich dat gaat verhouden tot die imbecielen van dat 'hof' met die 'rechters'.

Knufter | 28-10-18 | 18:57

Hi lieve Tamara. Ik heb je gruwelijk verwaarloosd. Gelukkig weet ik dat je me begrijpt.

Ik vond het echt onwijs gaaf dat je je plekje kreeg op GS.. Natuurlijk is jouw schrijfstijl anders dan wat we alhier "gewend" zijn maar wat boeit dat? Ook jij bent een wezenlijk onderdeel van het knetterknalroze leger.
Jij vertegenwoordigde met jouw mening en columns toch ook een groep mensen. Hulde, meis!

Regel ff dat GS iets leuks gaat doen met merchandise! Nee, geen bekers, petjes of muismatten, maar roze helmpjes om het headdesken te verzachten, of fapbunkerpretpakketten met chips, nootjes en bier. Inclusief kunststof roze kroontje.
Hartje, Robin Hood!

NecroSister | 28-10-18 | 18:55 | 1

Thnx Sis!

Robin Hood | 28-10-18 | 19:19

3 Bijdragers weg in 1 weekend. Jammer. En het komt vreemd over. Was er niet iets te regelen? Bijv., bijdragers blijven verbonden, maar in een lagere frequentie, zodat het wat minder geld kost.
Wat die pedo-profeet betreft. De uitspraak betekende vooral dat de tere moslimzielen niet gekwetst mogen worden.
Ik begrijp onze elite wel. Ze zijn namelijk zo breekbaar, zwak en kwetsbaar; die moslims, vooral hun imams. En zelf gaan ze zo behoedzaam en zachtaardig te werk, wat ook blijkt uit vele koran-verzen. Religie van VREDE etc. Zo sociaal, progressief, divers en inclusief. Overal brengt hun cultuur liefde, tolerantie en verdraagzaamheid. Het verrijkingsproces door dat volk mag je niet storen.
Overigens heb ik van mijn imam geleerd dat de kwestie van de 6-jarig gehuwde Aisha een taboe en groot 'geheim' is, stilzwijgend afgesproken door de geleerde heren van toen de islam zich begon te vestigen. Aisha was namelijk eigenlijk 19 jaar toen Mo haar wilde hebben, en bleek alles behalve een maagd te zijn. Maar dat past niet bij een cultuur van eer, en niet bij Mo als rolmodel en volmaakte door Allah gezonden mens, wiens voorbeeld wij allen dienen te volgen. Dus spraken ze af dat ze 6 was op moment van huwelijk met Mo. En dan moet ze wel maagd geweest zijn. Problem solved. Dat kleine meisjes nu al eeuwen de dupe zijn … collateral damage, en vele ouwe lullen zijn er blij mee. Zo'n morele religie met open minded geestelijke leiders … Meer, meer, meer natuurlijk. Merkel, Rutte, Macron, Juncker, May, Trudeau … ze juichen het allemaal toe, dus het zal wel goed zijn en komen.

Fijnstoffer | 28-10-18 | 18:54

Ik vind Tamara wel goed schrijven. Geen flauwe, vergezochte woordgrappen waar de vaste redactie zich nog wel eens aan bezondigt en niet dat puberachtige Dunglish en Hey van Ebru. Maar ik klikte de link 'achterlijke cultuur' aan, en gvd, wat zag onze eigen profeet het toch goed. Er is nog niets veranderd, sterker, het is alleen maar erger geworden.

gestoptmetroken | 28-10-18 | 18:54

Tamara bedankt, nu Max.

gato | 28-10-18 | 18:50 | 5

Maar hopen op een puike race met beide Redbulls op het podium. Max op 1 uiteraard.
En die kans is groot als het geen tranen worden in bocht 1.

Jackanders | 28-10-18 | 19:01

Niks Daniel voorop. Max is eerste rijder. Ricciardo moet hem gewoon voor laten gaan en de rest afhouden zolang hij kan. Dat is zijn taak.

beau van rtl | 28-10-18 | 19:15

Ik acht de kans groot dat Max voor de eerste bocht al een paar strafseconden aan zijn broek krijgt wegens het niet vasthouden van zijn lijn. Als ze al niet met zijn vieren de bocht uitvliegen, die twee Mercedessen en die twee Red Bulls.

VanBukkem | 28-10-18 | 19:26
▼ 2 antwoorden verborgen

De Koran denkt in manen, aisha was acht.

Feynman | 28-10-18 | 18:47 | 11

Asma was Feike Asma, organist en dirigent. Laten we het asjeblieft zuiver houden.

beau van rtl | 28-10-18 | 20:04

Overigens, meisjes die Aicha heten zijn nooit aantrekkelijk.

beau van rtl | 28-10-18 | 20:06

Klopt, maar meisjes die Asma heten daarentegen....

Rest In Privacy | 28-10-18 | 20:26
▼ 8 antwoorden verborgen

Ebru, Bassie, Tamara en ja, wie volgen er nog meer. Bedankt voor jullie bijdrage.
Niet altijd met jullie eens maar vaak wel. Het beste met wat dan ook.

Buiswater | 28-10-18 | 18:47

Feiten en rechters....... mohammed heeft nooit bestaan maar zowel dan was ie een vieze vuile pedo.

Rest In Privacy | 28-10-18 | 18:47

Met alle respect voor Tamara en niet lullig bedoeld: Deze laatste was ook haar beste bijdrage.

tantesidonia | 28-10-18 | 18:46 | 1

Ze gaat hier lekker los.

kleurdoosje | 28-10-18 | 19:12

Het is op onze Deugende Dierenboerderij met pedofielen net als met de dieren:
"sommige pedofielen zijn meer gelijk dan andere pedofielen".

Het verschil met deze pedofiel is dat hij de aanvoerder is van de aanstormende bondgenoten van de EU. Geestelijke aanvoerder zelfs, in den gezamenlijke strijd tegen de westerse samenleving. Dan ga je als EUrofiele leider niet over kleine bijzaken als kindermisbruik zeuren. Doen een aantal machtige linkse mannen ook graag, volgens boze doch hardnekkige geruchten.

Jan Passant mk2 | 28-10-18 | 18:46

Hans Teeuwen heeft gelijk. Dat hadden de Europese landen en de MSM allemaal moeten doen als antwoord na de moordpartij op Charlie Hebdo

frisenfruitig | 28-10-18 | 18:41

Dank je wel Tamara voor de stukken die je schreef. Ik wens je het allerbeste. En inderdaad het vrije woord is een van de belangrijkste dingen. Dus met zn allen in een, twee,drie............................... Mohammed was een vieze vuile pedofiel!!!!!

Lappedonsje | 28-10-18 | 18:41
-weggejorist-
mocroGS | 28-10-18 | 18:40 | 9
▼ 9 antwoorden verborgen

Bijltjes dag bij GS. Het Ga Je Goed Tamara!

horsteknots | 28-10-18 | 18:39 | 1

Ik denk niet dat GS dit met plezier doet…. Noodzakelijk kwaad om te kunnen overleven. Komt geen bijl aan te pas.

tantesidonia | 28-10-18 | 18:48

Vaar wel en blijf op het recht(s)e pad Tamara .

Koning BongoBongo | 28-10-18 | 18:39

Het heet 'een knop een de deur-opmerking'..... je verlaat de kamer en roept er nog eens iets in zonder de kans te geven op een reactie. Populair bij pubers en andere tantrumliefhebbers,
Tamara. ik ben hier al een tijdje en heb nooit eerder van je gehoord. Wat je zo ineens roept wordt betwist en je doet hier jezelf en anderen mee tekort. Ik hou het hierbij.

Einde van de Domheid | 28-10-18 | 18:37 | 4

@Einde van de Domheid | 28-10-18 | 18:37
Ik ben hier al een tijdje en heb nog nooit iets zinnigs van je gehoord. Blijf jij maar weer een poosje weg.

Rest In Privacy | 28-10-18 | 20:17

@TeeJee,
Dat zegt hij niet: nooit iets zinnigs, hij zegt: '... nooit eerder van je gehoord.'
Kennelijk kwam hij niet op de zondagavonden op GS.
@Domheid,
Hoezo zonder kand te geven op een reactie? Je kan toch wel reageren en Tamara antwoordt zelfs persoonlijk hier in de panelen als Robin Hood.

kleurdoosje | 28-10-18 | 21:59

... kans...

kleurdoosje | 28-10-18 | 22:00
▼ 1 antwoord verborgen

Aicha was rond de 20, en deed het met iedereen in mecca voordat ze met mo trouwde. youtu.be/o6tuQoXhOPQ

am*dam | 28-10-18 | 18:37 | 3

Dat kan. Alles kan. Ik zeg dat Aicha 540 jaar was toen ze werd ontmaagd door een Nieuw Zeelandse alcoholistische schapenhouder die haar op een gegeven moment heeft geruild voor de kameel van Mohammed omdat ie flauw was van dat schelle gefoeter.

Mazzelstof | 28-10-18 | 18:48

@Mazzelstof,
Lol!

kleurdoosje | 28-10-18 | 19:08

Ik ga je missen, maar duimen dat je terugkeerd in het roze nest.

Kruimel | 28-10-18 | 18:36

Tamara, hou je haaks!

Schoorsteenveger | 28-10-18 | 18:35

In de tijd dat er zorgen waren rond necrosis, ben ik ervan overtuigd geraakt dat jij een goed mens bent, de rest is niet zo belangrijk Tamara.
Dat was een staaltje Power of Pink van jouw kant wat mij betreft.

Jackanders | 28-10-18 | 18:35 | 1

+veel

kleurdoosje | 28-10-18 | 21:52

Dat ook weer gehad, gelukkig. Was geen fan van je stukjes maar ben er wel van overtuigd dat er goede bedoelingen achter zaten.
/Salute Tamara.
Oh en P.S. Ik wil bij deze graag de profeet Mohammed (de tyfus zij met hem) gewoon een ordinaire smerige pedoseksueel noemen, niet omdat het moet maar omdat het kan. De rechter die dit mogelijk ooit komt voor te lezen wens ik overigens ook voorgenoemde ziekte toe.

Shezmu | 28-10-18 | 18:35 | 2

Het argument zal zijn dat je alles in zijn eigen historische en culturele context moet bezien. Dat Mohammed naar huidige maatstaven wellicht het etiket pedofiel opgeplakt kan krijgen, maar dat dit in zijn tijd en binnen zijn cultuur anders lag.
Het opvallende is dat dit argument in andere gevallen, bijvoorbeeld als het over het slavernijverleden van de Hollanden gaat juist niet aangevoerd wordt, en zelfs niet aangevoerd mág worden.

Schoorsteenveger | 28-10-18 | 18:40

Wat Schoor zegt. Alsof we de slavenhandelaren van weleer vereren en alles in het werk stellen om op hen te lijken.

knutsel_ | 28-10-18 | 19:56

Bedankt voor de velen jaren leesplezier Monique, het ga je goed. En succes met het Moederschap. En laat je bakfiets niet stelen! Doei.

de_lamme_de_blinde | 28-10-18 | 18:33

Heel triest allemaal dat er zo gesneden moet worden in het schrijversbestand. Ook voor jou Tamara. Je was dan misschien nog niet een van de echte 'gevierde' schrijvers maar ik zou zeggen: "Vooral doorgaan!". Er schuilt vast een groot schrijver in je!
Het ga ook jou goed!

Aristotalloss | 28-10-18 | 18:31

Omroep gesticht had je er wel uit kunnen laten. What a waste of money!

redthehaghue | 28-10-18 | 18:31

Helaas heeft Tamara gelijk.
Je moet oppassen als je iets zegt over epilepticus Mo.
Maar zelfs Sierd de Vos, die vanmiddag zei "pas op met die helicopter" kreeg aanmerkingen over die grap.
Ik dacht ,wat voor grap.
Zijn er nu al maffen die dit ook al weer te ver vinden gaan?
Wordt tijd dat GS eens goed gaat porren in dat gat dat vrijheid van mening heet.
Je mag godverdomme geen kut meer zeggen of er worden personen boos omdat ze beledigd zijn.
Nodeloos kwetsend is het motto,dus laten we dat maar eens allemaal doen!

pejoar | 28-10-18 | 18:30

De profeet Mohammed was een pedofiel, moordenaar, krijgsheer en zeloot.

NAW mogen doorgestuurd worden naar de justitie.

Ta-Ta N.

Trans_Fimmermans | 28-10-18 | 18:30

Eerst Ebru weg, nu ook al Tamara weg. Houden jullie nog wel kwaliteit over jongens, ik maak me zorgen ...?

JeannedArc | 28-10-18 | 18:29

Tamara. Ik ga je niet missen. Wens je wel het beste. Iedereen verdiend het beste.

Trans_Fimmermans | 28-10-18 | 18:26 | 2

Beter nog, verdient het beste.

BosrandDirk | 28-10-18 | 18:51

Met sterke punt is niet taal. Nooit geweest ook. Ik heb andere talenten.

Trans_Fimmermans | 28-10-18 | 19:05

Tamara ook al exit... Ik hoop wel dat er iemand over blijft om stukkies te schrijven.
Afijn Tams, bedankt voor je bijdragen zover. Het ga je goed.

VanBukkem | 28-10-18 | 18:23 | 1

Ps: de profeet is een vieze gore kleuterneuker. Mag ik dat zeggen? Ja, dat mag ik zeggen.

VanBukkem | 28-10-18 | 18:25

Het is te begrijpen, en waarschijnlijk is er ook geen realistische andere keuze, maar ik vind het jammer van en voor de stukjesschrijvers dat ze er mee moeten stoppen.

Overigens ben ik van mening dat de profeet Mohammed volgens onze maatstaven een pedofiel is. Of je dat nu als valide argument kan gebruiken om aanhangers van die profeet mee aan te vallen denk ik niet, naar ik begrepen heb was het voor die tijd niet buitengewoon. Om dezelfde reden vind ik het wel verwerpelijk wanneer lieden huidig pedofiel gedrag goedpraten met een verwijzing naar die profeet; dat was toen, en nu is nu en we zijn als mensheid in de tussentijd wijzer geworden, sommigen althans.

Jan Slot | 28-10-18 | 18:22 | 3

JM Als die persoon in Oostenrijk de "profeet" samen met de Grieken had genoemd dat was veroordeling haast onmogelijk geweest. Het opnieuw doen in deze vorm lijkt me heel uitdagend.

Musset | 28-10-18 | 18:50

Musset Dat zou zeker interessant zijn. Er zijn groepen waar je kennelijk minder over mag zeggen dan over anderen.

JamesMurphy | 28-10-18 | 18:54

Bedankt voor je bijdragen Tamara! Heel veel succes met alles wat je hierna gaat doen! Je bent een geweldig mens en dat zal nooit veranderen!

Hem | 28-10-18 | 18:20

Tamara, ik ( we ) gaan je enorm missen. Je was zeker een meerwaarde op Geenstijl. Je had een andere manier van schrijven dan de rest. Het ga je je goed en ik mag van harte hopen dat Geenstijl deze klappen kan opvangen.

Schepvogel | 28-10-18 | 18:19

Graag ook het adjectief "praktiserend" toevoegen. Dat is namelijk waar het over de schreef gaat. Men mag het zijn, maar het niet doen.

JamesMurphy | 28-10-18 | 18:18 | 1

JamesMurphy | 28-10-18 | 18:18 | Zeer terechte opmerking James. Het is toch een zeer principieel verschil met een praktizerend pedofiel zoals Mohammed.

Wladimir 1928 | 28-10-18 | 18:57

Pedofielen zijn smerige profeten, allemaal.

Kapitein Stijlvol | 28-10-18 | 18:16

De oprichter van die achterlijke, kwaadaardige, intolerante haatcultuur, die vrouwen minacht en homo's en afvalligen dood wil hebben, was naar hedendaagse maatstaven zonder meer een pedofiel. Daar verandert geen Europees Hof wat aan.

zuiderduin | 28-10-18 | 18:16

Wat is dat toch met die wijvenschijfsters. Eerst Ebru, nu Tamara die ons wil onderdompelen in een warm groepsgevoel. Lekker inclusief en zo.

Sans Comique | 28-10-18 | 18:15 | 1

Precies! Die stukjes van Tamara passen bij de Libelle of de Viva, niet bij Geenstijl. En aangezien ze graag schrijft wens ik haar bij de wijvenblaadjes een mooie carrière.

Nonkel Frituur | 28-10-18 | 18:20

Jammer dat je weg moet Tamara. Ik snap dat Geenstijl moet bezuinigen, maar de roze blog word er niet veelzijdiger op.

Wasbakplasser | 28-10-18 | 18:15

Tamara, dank voor al jouw stukken hier, altijd raak en met veel plezier gelezen.

smdyasc | 28-10-18 | 18:13

Pedofiel: ja. Smerig? Ik ken zijn douchegewoontes niet. Naar huidige maatstaven zal het vast smerig zijn.

Maar door de geschiedenis te beoordelen met een bril van vandaag, doe je iets waar hier zo vaak schande van wordt gesproken. Alle vaderlandse helden zijn op die manier seksisten, moordenaars, corrupte smeerlappen en psychopaten. Moet je dus niet doen, want het slaat nergens op. Uiteraard mag je het wel zeggen als je daar toch zin in hebt.

En als iemand die oude maatstaven wil toepassen op de huidige tijd, dan mag je hem best een smerige pedofiel noemen. Mits hij zich niet vaak wast dan.

Verder: doei en succes verder.

Ggroengras | 28-10-18 | 18:11 | 18

@kompropat: ik weet niet wat voor een wilde fantasieën er op eens in dat geile bolletje van je opkomen, maar laat mij er buiten. Aangenaam trouwens.

@de rest: de Romeinen deden er niet moeilijk over, volgens mij was het rond de tijd van Mohammed in bijvoorbeeld Engeland ook vrij normaal om een kind van rond de 10 te huwen. Kwam omdat mensen maar een jaar of 30 werden. Dus je kan er zo weinig mee als je dat in hedendaags perspectief zet. Zoals ik zei is het natuurlijk wel vrij problematisch als mensen denken dat je vandaag Mohammedje moet spelen, inclusief minderjarigen. Gelukkig vinden veel moslims dat een vrij maffe levenswijze.

Ggroengras | 28-10-18 | 21:19

Groengras, in koningshuizen werden kinderen inderdaad jong uitgebouwd, maar dat betrof volgens mij vooral kinderen met kinderen.

Rest In Privacy | 28-10-18 | 21:46
▼ 15 antwoorden verborgen

Als je een 9 jarig kind uit elkaar trekt dan ben je inderdaad een pedofiel maar goed dat kunnen we zelf ook wel verzinnen.
Next.

Rest In Privacy | 28-10-18 | 18:10 | 8

Mo is naar hedendaagse maatstaven inderdaad een pedofiel en zou heden ten dage ook vervolgd moeten worden. Of het zin heeft om dat van de daken te schreeuwen is vers 2. Het is vooral zaak om op te letten dat het salafistische deel van onze ISlamitische vriendjes en vriendinnetjes dit voorbeeld van hun grote voorbeeld niet volgen ( en zo er zijn wel meer dingen te vinden waar ze zich verre van zouden moeten houden, maar allah, dat is een andere discussie ).

Graaisnaaiert | 28-10-18 | 20:34

@Robin Hood,
Onze MocroGS is wel wat gewend hierzo. Ik dacht ik verspreid het eventjes. Het Europees Hof zal toch hiervoor geen terminale patiënt achter de tralies gaan laten sterven?

kleurdoosje | 28-10-18 | 21:43

@ kleurdoosje, Het doet me verdriet te horen dat ook jij ons definitief zult gaan verlaten. Ik heb geen idee hoe lang je nog hebt, maar de kans is klein dat jij ooit in Straatsburg belandt, wat je ook zegt. Ik bedoel, als je procedures hier in NL 18 jaar kunt rekken voor een paspoort....

Robin Hood | 28-10-18 | 22:34
▼ 5 antwoorden verborgen

necrosis was trouwens bijna mijn nieuwe stiefvader geworden maar dit geheel terzijde...

eerstneukendanpraten | 28-10-18 | 18:10 | 1

Daar ging bijna je hele erfenis.

Klinisch dood | 28-10-18 | 18:42

Fantastisch Tamara, ik heb het ook altijd al gezegd: al die mannen die kleine meisjes neuken zijn smerige pedofielen, en Mohammed was niet een minder smerige pedofiel omdat hij ook nog roverhoofdman, antisemiet en massamoordenaar was.

Wladimir 1928 | 28-10-18 | 18:09 | 4

Kuifje-in-Afrika | 28-10-18 | 18:11 Het leven van Mohammed was gevuld met verkrachtingen (niet alleen van Aisha maar ook van zijn slavinnen), veroveringsoorlogen en verschrikkelijke slachtpartijen onder de burgerbevolking. Inderdaad Kuifje, een zeer merkwaardige combinatie met “geestelijk leider”.

Wladimir 1928 | 28-10-18 | 18:43

Probleem is ook dat de Arabische cultuur erg gewelddadig is. En niet alleen de mannen zijn agressief. Wat is nou kip en wat is ei: is de Islam gewelddadig omdat de aanhangers nogal korte lontjes hebben? Of zijn de gelovigen agressief omdat de Islam een opgefokte mentaliteit vertegenwoordigt?

Rest In Privacy | 28-10-18 | 19:01

@Kuifje-in-Afrika | 28-10-18 | 19:01
Tja. Mo was zelf vrij agressief, patriarchaal ingesteld en gericht op anderen onderwerpen. Hij heeft de Islam zelf verzonnen om meer aanhang te verkrijgen en tevens meer grip op ze te krijgen. Religie doet het dan wel goed, qua aanhang en controle.
Dus het antwoord op je vragen is gewoon "ja".

Rest In Privacy | 28-10-18 | 19:13
▼ 1 antwoord verborgen

Ik was geen fan, maar Tamara is nog erg jong, aan de foto te zien. Iemand van 25 jaar heeft alle tijd en mogelijkheden om verder door te groeien. Dus Tamara, moedig voorwaarts en laat laat je niet ontmoedigen.

Rest In Privacy | 28-10-18 | 18:05

De islam is een achterlijke cultuur... Neeeeey

kibambam | 28-10-18 | 18:04

Om eerlijk te zijn ga ik uw bijdrage niet missen. Maar een verwijzing naar Necrosis maakt heel veel goed.

Nonkel Frituur | 28-10-18 | 18:04 | 12

Ah, Sans Comique, in jou tref ik eindelijk iemand die mijn bijdragen op waarde weet te schatten. Dank je! Mooie nick heb je trouwens.

Rest In Privacy | 28-10-18 | 18:48

Tamara kwam ik tegen op een anti islam demo in januari 2008 in Amsterdam en jou niet. Nog wat te zeggen?

Treurgrond | 28-10-18 | 20:07

Nonkel het is/was necrosis.

Gokmaar | 28-10-18 | 22:54
▼ 9 antwoorden verborgen

Liefe Tammie,

We sulle je missuh!

Groetjes, reaguurdersafdeling kwaliteitsproza.

blikjegrolsch | 28-10-18 | 18:03 | 2

Voortaan moeten we Tammie op TPO lezen.

brutus68 | 28-10-18 | 18:11

Hij valt nog liever ter plekke dood neer denk ik.

Robin Hood | 28-10-18 | 18:15

Ik word genoemd.

Kaas de Vies | 28-10-18 | 18:03 | 4

Dan bent u dus Professor Akkermans!

eerstneukendanpraten | 28-10-18 | 18:08

@eerstneukendanpraten
Ghehehe

Basil Fawlty | 28-10-18 | 19:52

Als pedo?

ZwarteDag | 28-10-18 | 21:35
▼ 1 antwoord verborgen

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland