achtergrond

Geenstijl

Laffe twats @Volkskrant geven schuld "Dorpsmongool" boven column aan Stijlboek

\

In mei van dit jaar ging fatsoensfeldwebel Peter de Waard in de Volkskrant helemaal Pyongyang op uw stijlloze wepplok, omdat we het hadden gewaagd "neger" en "spleetoog" in een topic te gebruiken nav van stupide twietje van ASN Bank of we in het Westen wel tweede kindjes mogen maken.

De Waard, fin-eco minkukel die ook de stukjes over dooien mag tikken, haalde NRC Handelsblad erbij én De Telegraaf, en vond zelfs dat GeenStijl door "iedere fatsoenlijke browser zou moeten worden gecensureerd". (Hoe dan?)

"Op de redactie van het chique NRC Handelsblad moet af toe gekokhalsd worden van de mediarommel die met de overname van TMG is meegekomen naar hun eigenaar Mediahuis. Maar ze zijn machteloos. Mediahuis zou er vanaf willen en heeft zelfs een 'boutique-bank' ingeschakeld om een koper voor GeenStijl te vinden, hoewel een strontophaler beter zou zijn."

Ondertussen klotst de stront hoog tegen de fatsoenlijke Persgroep-plinten van De Waards eigen poepkrantje, waar ze bijkans choken in aangezwengelde golven van hypocriete diarree met harde brokjes erin

"De Dorpsmongool" stond er boven een column van Arthur van Amerongen, die helemaal niet over dorpsmongolen ging, maar dat terzijde. (Mocht u trouwens "stadsmongolen" willen ontmoeten, op de excellente Heldring-school in Amsterdam-Noord zitten een paar hele leukerds.) Uiteraard sprong de Down Komjoenity op de haverkist (hai Bertina), en vandaag reageert de Ombudsman JP Geelen op een ingezonden brievenschrijver (ff opzoeken of die wel bestaat - red) uit Kampen.

"Een kop moet prikkelen tot lezen, beveelt het Stijlboek aan."

Van Amerongen levert zijn columns aan met een werktitel. Het is aan de bescheten eindredactie van de Volkskrant of die kop al dan niet blijft staan. Je stinkt, Volkskrant. 

PS: Over een jaar of tien is dit kwetsgezeik voorbij. Want bij de Volkskrant bevelen ze de NIPT-test inmiddels harder aan als destijds een spaarrekening bij de Icesave-bank.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.