achtergrond

Geenstijl

Hallucinante roep om hulp van GroenLinks-PvdAju. Verlos deze arme mensen uit hun lijden

Er zijn wel een paar redenen te bedenken waarom GroenLinks en de PvdA (die bestaat inderdaad ook nog) samen als gecombineerde lijst mee moeten doen aan gemeenteraadsverkiezingen.

Hierboven ziet u er eentje. Vijf schrale bejaarden, een overrijpe avocado die een keertje 'Koggenland' blèrt en een paar door de mazen van het Kinderwetje geglipte minderjarigen die tegen heug en meug in een van Tom Staal geleend PvdA-pak zijn gehesen. Die zullen daar over tien jaar echt trots op zijn. Enfin, in schijtlollige ganzenpas door het centrum paraderen, mauwen over hooikoorts in januari en als kers op de taart van poep & kots jezelf diskwalificeren met een Ice Bucket Challenge die in de zomer van 2014 inderdaad heel erg populair was: topidee. De Kechenlandse milieuradicaalgrüppe, die komt er wel. Al is het ook een ideetje om eens te kijken wat er daar precies in het water zit.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Carel Brendel: Het verraad van links

Nu de PvdA opnieuw aan het flirten is met de islam en opnieuw het Paard van Troje binnensleept - alsof het politbureau de hele toestand rond Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk vergeten is - leek het mij goed om Carel Brendel te benaderen. Zijn bestseller Het Verraad van Links uit 2007  gaat over de socialistische beweging en de vrijheid van godsdienst.

@Arthur van Amerongen | 20-01-24 | 21:01 | 896 reacties

Nepnieuws bij Nieuwsuur over "slavenschip" VOC

John Leerdam (Partij van de Airfryer) genomineerd voor Rudy Bouma Bokaal

@Pritt Stift | 08-01-24 | 10:00 | 293 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.