achtergrond

Geenstijl

Tunahan Kuzu (aanvoerder FC Ankaraspor) roept hulp in van videoscheidsrechter

Solo van Tunahan Kuzu! De aanvoerder van FC Ankaraspor (uitkomend in de Tweede Kamerdivisie) pakt het pluche af van de PvdA... Gaat alleen op de interruptiemicrofoon af... Komt die interruptieeee......!

"NEE MENEER KUZU!" 

Auw! Scheidsrechter Khadija Arib grijpt in! Door zijn hinderlijke gedrag ontvangt Kuzu, aanvoerder van FC Ankaraspor, de gele prent. Tegenstander D66 krijgt het woord. In het uitvak (capaciteit: 3) van de Tweede Kamer gaan Farid A. en Selcuk Ö, de beruchte hooligans van FC Ankaraspor, helemaal door het lint. Wie denkt die gore scheids wel niet wie ze is? Denkt ze soms dat een vrouwelijke scheidsrechter zeggenschap heeft over true warriors van de islam? "Khadija Arib je moeder heeft een snor", zingt Selcuk, maar dat doet hij eigenlijk alleen maar om indruk te maken op Farid.

Wat nu?! Kuzu, de aanvoerder van FC Ankaraspor, roept de hulp in van de videoscheidsrechter! Videoscheidsrechter Frans Weisglas zit samen met Peter Roelofluinge de Vries, uitvinder van voetbalspelregels en het universum in het algemeen, in een busje op het Binnenhof. Kuzu, aanvoerder van FC Ankaraspor, mag eerst nog een verklaring geven.

Kuzu, aanvoerder FC Ankaraspor: "Jamaar DENK boehooeeeoe wordt achtergesteld boehoee en krijgt snif snif minder spreektijd dan PvdA en D66 boeehoeee en wij willen meer spreken en er moet wheheeeee een videoscheids want de Tweede Kamer is snif racistisch boeehoeee en nu moeten we wel wheeeeheeeee iedereen is tegen DENK boehoeee niet eerlijk en niet transparant snif snik snik en ze noemen ons ook al vleermuizen boehoe en buttplugs van Erdogan boehoe en Asscher wel en Kuzu niet en dat is niet eerlijk boehoe klacht-afhandelaar wheee niet gelijk behandeld boehoe nu willen we een videoscheidsrechter."

Videoscheidsrechter is bikkelhard. Schwalbe van Kuzu, de aanvoerder van FC Ankaraspor. Rode kaart! Douchen met onderbroek aan.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.