achtergrond

Geenstijl

Slavendrijver William Moorlag (TK-PvdA). Tief ajb op naar een asociale werkplaats

De de rode bultjes van de democratie strike again. PvdA-kamerlid William Moorlag tilde de boel en zegt nu dat ie allemaal van niks weet. Weet je wat, mandarijnen van de PvdA, volgens mij zijn jullie allemaal nog duizendmaal gehandicapterder alsdan de kindertjes met een rugzak die ze bestieren als balkende+-managers van zorgkoepels en sociale instellingen. Ze hebben allemaal namelijk nul geweten en een zelfinzicht wat nog het beste past bij een goudvis - en een gigantische plaat voor hun bakkes. Opstappen Wil, anders is het oorlag. 

INSTANT UPDATE: corrupte pluchekleverspartij heeft geen enkel moreel kompas meer over: 'Voor de PvdA is dit een gevoelig onderwerp, omdat de partij onder aanvoering van Lodewijk Asscher zich juist fel uitspreekt tegen schijnconstructies. Toch zullen er geen maatregelen volgen voor Moorlag, zegt een woordvoerder, „aangezien hij net als de PvdA schijnconstructies niet gewenst vindt”.'

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Carel Brendel: Het verraad van links

Nu de PvdA opnieuw aan het flirten is met de islam en opnieuw het Paard van Troje binnensleept - alsof het politbureau de hele toestand rond Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk vergeten is - leek het mij goed om Carel Brendel te benaderen. Zijn bestseller Het Verraad van Links uit 2007  gaat over de socialistische beweging en de vrijheid van godsdienst.

@Arthur van Amerongen | 20-01-24 | 21:01 | 896 reacties

Nepnieuws bij Nieuwsuur over "slavenschip" VOC

John Leerdam (Partij van de Airfryer) genomineerd voor Rudy Bouma Bokaal

@Pritt Stift | 08-01-24 | 10:00 | 293 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.