achtergrond

Geenstijl

Giftige skittle Azarkan wil zwarte dropjesquota

\

Hey, racebaiters in de deugende media. Wie had dat gedacht. Pillenbekkie Farid Azarkan wordt samen met hoogleraar Semiha Denktaș kritiekloos geïnterviewd in de voormalige krant van Liberaal Nederland en eist meteen weer een hoop dingen zonder daar wat voor te hoeven doen: 'Wat een negatieve sfeer, zeggen wij. Is er ook een oplossing? Bijna tegelijk:********„Quota!” De verplichting om een bepaald percentage vrouwen en mensen met een migratieachtergrond aan te nemen.

„Maar niemand wil dat”, sombert Azarkan. Denktaș: „Nu is een collega met een diverse achtergrond nog een dropje in een bakje vol pepermuntjes. Iedereen kijkt naar dat dropje. Met quota kan je er een bakje zwart-wit tikkels van maken. Veel beter. Net als het rookverbod is het een harde ingreep, maar de sociale norm verandert wel.” Dan krijg je dus giftige skittle Farid Azarkan, die zijn hele werkzame leven niets anders gedaan heeft dan als token - het spreekwoordelijke dropje - gesubsidieerd de raciale spanningen in Nederland opvoeren. 

Daar hebben we het dan dames en heren. De vrije, liberale samenleving moet kapot voor wanstaltige experimenten waarin bedrijven en (academische) instellingen in het keurslijf van de diversiteit worden gepropt. Onvrijheid om een cultuur van middelmaat en gratis geld mogelijk te maken: how could this possibly go wrong? 

Ohja. Beide diversiteitsdrammers zijn ook verbaasd dat in Nederland het beeld van moslims sinds 1980 zwaar is verslechterd. Als echt goeie drammers wijten ze het natuurlijk aan soft factors als beeldvorming. Jammer, kneusies, het zijn toch echt de aanslagen, de claimcultuur, de zware criminaliteit en de verstikkende aanblik van vrouwdodende kopvodden in de straat die het 'm doen: de moslimgemeenschap heeft het vertrouwen van de gastmaatschappij op onherstelbare wijze misbruikt en daar worden nu de vruchten van geplukt. De beweging van Azarkan is daar een gevolg van: segregatie in plaats van integratie. Gelukkig rolt de Nurk weer de bidmat uit.* Bismillah!*

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.