achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Koning René Karst wil optreden voor prinses Amalia

Trapt in Oranje-propaganda

In het kader van belangwekkend shownieuws, een interview in de T. met René Karst. Dat is die bier-en-tieten-zanger met groene bril waar wij zeer op gesteld zijn. Hij is by far het beste wat Hoogeveen heeft voortgebracht, hoewel dat op zich niet zo moeilijk is. Karst (57) wil graag optreden voor onze kroonprinses (20).

De reden: in de Amalia-reclamefolder die Claudia de Breij mocht schrijven wordt de grootste hit van onze René genoemd, Atje Voor De Sfeer. Los van de spelling ('atje' verwijst uiteraard naar ad fundum, die T is jammer maar afijn) een parel van een nummer. Om niet te elitair te lijken heeft de kroonprinses laten optekenen dat ze graag luistert naar de hit van René Karst. Nou, we call bullshit. Sorry René.

Natúúrlijk was het noemen van het zuip-anthem alleen maar bedoeld om bierkeetminnend Nederland te pleasen. Om het voor de gewone jongere te laten lijken alsof ze niet is opgegroeid tussen staatsbanketten, tweewekelijkse vakanties naar Griekenland en verguld bestek. Daarom willen wij René gaarne waarschuwen voor zijn missie om zich als minstreel op te dringen aan het Koninklijk Huis. Als je teveel zegt over het Koninklijke kroost word je namelijk in binnen no-time in de hoek van VIEZE MANNETJES geplaatst. Je bent NIET JOHAN VLEMMIX

Bovendien is een groep hossende dronkenlappen duizend keer leuker dan een beleefd knikkende prinses. Al helemaal als haar oogrollende Gooische R-zusje er naast staat. Over een eventueel appetijtelijke achterzijde van die laatstgenoemde gaan wij niets schrijven. We kijken wel uit.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.