Gehaktbal met dophertjes en ovenpommes
WAT ETEN WE VANDAAG?
RECEPT:
15 kilo gehakt
zak dopherten (diepvries)
bak ovenpiepers (versschap)
heel veel mayo (belgisch)
Klei een enorme bal van het gehakt, bak de bal gehakt (regelmatig keren) verwarm de dopherten in water (niet koken) duw de bak ovenpiepers 25 mins in de oven op 180 graden. Klaar! Serveren met heel veel mayonaise, en een groot glas melk. SMAKELIJK!
Reaguursels
Dit wil je ook lezen
Saxion "verwacht hier helemaal geen ophef over": alle evenementen voortaan vegetarisch
En eerlijk: daar heeft de onderwijsinstelling gelijk in
Feest! Mohammedanen verlaten massaal Nederland wegens moslimvervolging!
“Wolla, erger dan inquisitie in Spanje”.
Volkskrant feestend door de supermarkt: Jumbo stopt met vleesaanbiedingen
Wie koopt er nou kipfiletBLOKJES
Pittige knaksalon met gegrilde prei
WAT ETEN WE VANDAAG?
Koreaanse kaasmaïshond met knakworst
WAT ETEN WE VANDAAG?
Steaks met rozemarijn en twee pakken melk
WAT ETEN WE VANDAAG?