achtergrond

Geenstijl

Gehaktbal met dophertjes en ovenpommes

WAT ETEN WE VANDAAG?

RECEPT:

15 kilo gehakt
zak dopherten (diepvries)
bak ovenpiepers (versschap)
heel veel mayo (belgisch)

Klei een enorme bal van het gehakt, bak de bal gehakt (regelmatig keren) verwarm de dopherten in water (niet koken) duw de bak ovenpiepers 25 mins in de oven op 180 graden. Klaar! Serveren met heel veel mayonaise, en een groot glas melk. SMAKELIJK!

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Soep van de Week - Dood aan de digitale nomaden!

Ik interviewde Kevin van Vliet, correspondent in Zuid-Afrika (a.s. zaterdagavond te lezen op GeenStijl) en we hadden het over de digital nomads die als sprinkhanen neerstrijken in Kaapstad.

@Arthur van Amerongen | 07-02-24 | 21:00 | 126 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.