achtergrond

Geenstijl

Belangrijke fotoserie. Dagjesmensen hoogwater

Bedankt weer ANP Foto +++ Dossier hier +++ Zelf krankzinnige onderschriften verzinnen

Hee kijk daar in dat blauwe vestje, heb je Smalbert-Jan de Vries. Smalbert-Jan heeft jarenlang gewerkt als voorman in de staalfabriek van Wijk, maar toen werd hij professioneel gigolo op de Kaaimaneilanden. Zijn bekendste klant was iemand van de vvd, maar hij heeft afgesproken daar nooit iets over te zeggen. Naast hem staan Mark Rutte en Klaas Dijkhoff te kijken naar het hoge water. Straks liggen ze weer met z'n allen zonder kleren naar de zonsondergang te kijken.

En wie hebben we daar, rechtsvooraan? Monique van Gagelendonk, de 47-jarige inkoopadviseur grond-, weg- en waterbouwsector, in haar vrije tijd kijkt ze graag naar onbehandelde stalena strekmetaalplaten. Urenlang kan ze naar die dingen kijken. Soms komt haar vriend Tjalbert ook langs, en voor ze het weten liggen ze weer naakt op de divan. Althans, zij ligt, Tjalbert tekent haar, zoals Leonardo di Caprio deed in Titanic.

Samuel van der Meijden-Grootpik wordt aan zijn kraagje vastgehouden door zijn man, Jan Grootpik. Samuel verzamelt rivierkreeftjes. Komt dat even goed uit dat ze bij de IJssel staan! Dan haalt-ie weer een boel van die kreeftjes uit het water, en 's avonds gaan ze daar naar liggen kijken. Kleren uit natuurlijk maar dat snapt u wel.

Op de foto gaan Truus en Denise. Beste vriendinnen. En nu we het toch over kleren hebben, goh wat is het een wonder dat ze hier staan met hun kleren aan. Nou ja, verrassing, ze hebben geen kleren aan, want het is bodypaint. Degene die de foto maakt is Janita ten Broeke, zus van die leipo. Janita is de beroemde bodypaintster. Althans, dat denken we.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.