Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Serieuze Trans Talk in het Stamcafé: Moet je minderjarigen eigenlijk wel verbouwen?

Zo en dan nu een blokje EDUCATIE in de categorie 'Creatief met Creationisme'. Wat we hebben het wel altijd óver die transgenders, maar we luisteren zo weinig náár transgenders. Nou, hierboven zitten er een paar, in twee categorieën: tevreden met de transitie, en spijt van de versnijdenis. Levert serieus goeie en open discussie op (dus het kán wel). Spoiler: De notoire intolerantie van transgenders wordt ook aangetoond. Tevens erkennen zowel de tevredenen als de spijtversnedenen dat sociale media een negatief, besmettelijk effect hebben op kinderen en pubers - hetgeen leidt tot een toename in transgenderisme, maar ook een organisch aangroeiende playlist met spijtvlogs en daaruit voortvloeiende tranentrekkende getuigenissen in hoorzittingen. En of we Dat Wel Moeten Willen, met ons allen.

Nu we toch in het glitterthema zitten, komen we ook nog even terug op de blootbotenparade van afgelopen weekend, waarvan onze stijlloze tijdlijn al liet zien dat er steeds minder homo's op hun eigen feestje komen omdat QT, BLM & de Belastingdienst hun eigen versie van ontdaan zijn willen etaleren aan de samenleving en daarvoor bijna alle potten & poten overboord hebben gezet. Er is aanvullend bewijs opgedoken bij die ongezien door ons bewezen theorie: "Tijdens de Canal Parade voeren deze keer nog maar drie boten vanuit de homohoreca mee, namelijk van het Amsterdamse cafe 't Mandje, het Utrechtse café Kalff en de Rotterdamse foodbar FERRY.  Dit is waarschijnlijk het laagste aantal ooit, terwijl de Amsterdamse Pride in 1996 juist vanuit de homohoreca was opgezet, om de vrijheid en diversiteit te vieren en de stad daarmee een aantrekkelijke bestemming te laten zijn voor homotoeristen." [Bron: de hoofdstedelijke homo-horeca.] En nee, dat ligt niet aan het 'hogere inschrijfgeld', want ekte ekte andersneukenden krijgen korting. Pride is gekaapt door bedrijvengeld, geënterd door de genderwaanzin en thans bijna gezonken. 

Tot slot een grapje dan maar, want het blijft wel een kroeg dit.

Muzikale side story in de jukebox:

Dit heerschap is R&B-zanger uit de kweelcategorie genaamd Ne-Yo, en die had zich uitgesproken tegen het transitioneren van kinderen. Daar kwam kort daarop natuurlijk een dikke vette spijtbetuiging over, want zulks eist het meningenmarxisme van het transactivisme. Maar, PLOT TWIST! Die spijtbetuiging was door zijn publicist geschreven en Ne-Yo is het er niet mee eens:

"I need you all to hear this from the horse's mouth, not the publicist's computer. I do not apologize for having an opinion on this matter." En zo krijgt de muzikant uit het genre van de non-descripte liftmuziek voor het onderbewustzijn in kledingwinkels toch de handjes op elkaar in deze ouwemannenkroeg voor verstokte Dire Straits-grijsdraaiers.

Reaguursels

Inloggen

Nee! Gender behandelingen pas starten als de hersenen volgroeid zijn, dus als iemand volwassen is. Dit is te ingrijpend en niet te vergelijken met bv een borstcorrectie etc

Tonyvanwychen | 09-08-23 | 09:55

Net als dat een koranverbranding geen protest tegen islam is maar een beproeving van de ruggegraat van de Westerse staat, is mijn kritiek op de machtspositie en het misbruik ervan welke de 'woke' ontwikkelingen mogelijk maakt.
Op NUjij had ik een reactie voorbereid op het buitensluiten van J.K. Rowling. Dit lijkt de eerste relevante gelegenheid waar ik die alsnog kwijt kan. Beetje zwaarmoedig wellicht, 't is een gave.

-
Wat kenmerkt een dictatuur? Dat de mening van een (over)grote meerderheid in de wind geslagen wordt en men leeft naar de regels van het gezag. Die mensen komen niet in opstand omdat ze worden onderdrukt, er volgen straffen, sancties op ieder geluid anders dan de zelfverklaarde macht horen wil.

Waarom kunnen wij onze mening niet meer vrijelijk uiten? Overal liggen activisten op de loer met hun vinger op de cancelknop: NU is daar een grote speler in. Maar dat is nog maar een milde benadering van wat hen niet aanstaat.
Wanneer je je onmacht uit tegenover die bewegingen wordt je al snel als opruiend of haatdragend bestempeld. Voor je het weet staat tegenwoordig de politie aan de deur, een like of reactie ergens is al voldoende. Er heerst een gevoel van onmacht tegenover een activistische elite die onder het mom van een verbod op kwetsen ieder ander inzicht illegaal maakt, waar mogelijk. Zij voelen die macht en voelen zich derhalve vrij. Waar de macht van het vrije woord wordt ingeperkt. Daar waar onmacht heerst voel je pijn, minstens zo werkelijk als wat kwetsen ook voor mag stellen.
De vrije mening of uiting daarvan ligt onder een vergrootglas met als doel je kapot te maken, gesteund door een oppermachtig, high-tech politie-apparaat met bevoegdheden tot diep in je mobiele bewustzijn, je smart-phone en alles wat er op lijkt.
Kwetsen versus onderdrukking. Ik vind het sneu hoe Rowling zich moet verlagen door haar verleden er bij te halen, dat klinkt als pure onmacht, als iemand moegestreden. Want ze blijven vitten.

Het bericht waar dit (NU)artikel naar verwijst spreekt over "vermeende" transfobe opmerkingen. Fascinerend om te zien hoe daar het gewenste narratief in de reacties wordt 'uitgelicht'. Het 'vermeende' is enkel toegevoegd om neutraliteit uit te stralen maar het totaalplaatje is kraakhelder. En extra duidelijk wanneer je nu dit artikel over het gevolg leest: Dan is het gewenste narratief even genuanceerd en worden er totaal tegenovergestelde reacties uitgelicht (ja, er worden er meer uitgelicht maar slechts enkele zijn direct leesbaar onder het artikel).
Dus geen verzameling van verschillende inzichten per artikel maar slechts een gewenste selectie per uitgangspunt. Deze ontwikkeling is het directe gevolg van wat NU als "ongekleurde" en "objectieve" berichtgeving probeert te verkopen.
-

Ik denk overigens niet dat iedere trans- onderdeel is van die elite. Ze lijken een instrument in een andere beweging, hun persoon wordt juist over het hoofd gezien, nog voor ze ooit over transseksualiteit hebben nagedacht.

nsfl | 09-08-23 | 09:53

Je moet je afvragen waarom er gekozen is dat minderjarigen oa geen alcohol mogen, geen auto mogen rijden en toestemming nodig hebben voor een tattoo.
De antwoorden daarop, zouden voldoende moeten zijn om minderjarigen niet te verbouwen.

blbla | 09-08-23 | 09:30 | 1

Ik heb er op zich geen problemen mee, net als dat er bijvoorbeeld om medische redenen borst implantaten geplaatst worden. Onder dezelfde regels zou een gender operatie wat mij betreft prima zijn, en dan ook vergoed moeten worden.
In andere gevallen kan het nog steeds, maar moet de patient zelf betalen.

blbla | 09-08-23 | 09:33

K waardeer de vrouwen hier (en elders) enorm, maar een "vrouw" "worden" daar moet je toch niet aan denken. Althans, k denk er niet aan. Wat anderen willen moeten zij weten, k ga niet voor God of Lucifer spelen, maar dat al die spijtverhalen opdoemen versterkt mijn standpunt in deze. Iedereen die hiermee worstelt heel veel sterkte, makkelijk lijkt me niet.
09.15 dus de 5 zit weer in de klok. /*KLOK!* Weg met die Duitser 12%

chicago river | 09-08-23 | 09:15 | 4

@Papa Jones | 09-08-23 | 09:24:
Mij best allemaal. Zolang ze er maar geen spijt van krijgen. Dat gun k die mensen echt niet. Ben geen hater. Wel denk k dat het voor pubers beter is een paar jaar te wachten, omdat het voor sommigen rond die leeftijd onduidelijk is wat ze willen / zijn.
Kijk k keek op school alleen maar naar de meiden, klein, rondborstig, lief koppie, lelijk koppie maar mooi achterwerk, man, k kon mn aandacht amper bij de les houden. Dus terwijl de geschiedenisdocent het had over kwelders en terpen en Hunebedden, waren mijn ogen gerichgt op de konDt van Gulen, Elise, Samantha of Bianca. En k denk dat dat voor veel jongens geldt. Later ben k in dat opzicht in wat rustiger vaarwater gekomen". But I''m still there mofos! Laat mn vriendin het maar niet horen. Oh wacht. ZE weet dat al.

chicago river | 09-08-23 | 09:42

@chicago river | 09-08-23 | 09:42: Herkenbaar, ik zat in de klas de helft van de tijd met een reeds verlengde pielemuis, weet ik nog wel. En dat kwam niet door de hunebedden.

Papa Jones | 09-08-23 | 09:58

@chicago river | 09-08-23 | 09:42:

"Als ze er maar geen spijt van krijgen", dat is het hele punt. Zo'n operatie lukt nooit volledig. Je wordt dus hooguit onvruchtbaar, dus het is altijd een teleurstelling.

Dandruff | 09-08-23 | 10:00
▼ 1 antwoord verborgen

Vraag me af hoe groot het probleem nu werkelijk is. Er wordt heel erg veel over geschreven en boos gemaakt. Toch denk ik dat het nog geen twee procent van demense persoonlijk aangaat.

De regenboog hype is overdreven drammerig maar volgens mij de anti drukte ook. En het bijzondere is, alleen rechts conservatief maakt zich hier extreem druk over. Waarom?

Beste_Landgenoten | 09-08-23 | 08:49 | 11

Gewoon met je eens ook eens een keer B_L. Mag ook weleens gezegd.

chicago river | 09-08-23 | 09:16

@Beste_Landgenoten | 09-08-23 | 09:15: Ik heb meer problemen met een hetero/hen-scheiding. Dat is de regenboogvlag in principe. Gewoon ook een kleurtje voor hetero's erbij, en ik hang die vlag graag uit.

Ik ga toch ook niet met een Oekraïne-vlag rondlopen...

Papa Jones | 09-08-23 | 09:21
▼ 8 antwoorden verborgen

Het feit dat als je een moord pleegt op 13 jarige leeftijd je zo goed als vrijuit gaat omdat je hersens nog lang niet volgroeid zijn en dus niet aansprakelijk kan zijn.
Maar als je een gender transitie wil ondergaan is het in een keer geen belemmering meer die onvolgroeide hersens. Maar dat komt weer door de man de hersencapaciteit van dat enge woke volk.

zoalsikhetzeg | 09-08-23 | 08:40 | 9

Ach joh toch. Een prikje, dat nogal effectief hielp tegen Corona. Bovendien, niemand wordt gedwongen verbouwd, noch gedwongen gevaccineerd.

Beste_Landgenoten | 09-08-23 | 09:14

@Papa Jones | 09-08-23 | 09:17:
Normaal onderzoek- en ontwikkelings-traject een jaar of 10-15. Laten we het nog even afwachten dus.

reservebelgië | 09-08-23 | 09:36
▼ 6 antwoorden verborgen

Engeland……
Zat net even radio te luisteren, onderweg naar m’n werk.
Engeland kampt, net als NL, met een groot migratieprobleem.
Het is nu “stop the Boat week”….
Waar komen die bootje vandaan?
Juist.
Europa.
Frankrijk met name.
Die kudt Fransen weigeren dus te doen wat ze moeten doen.
Dan denk ik : hoe hypocriet,
Engeland zou een “Frankrijkdeal” moeten maken.
Net als een Turkijedeal en een Tunesiëdeal.
Mensen lachen smalend om Brexit, maar Europa heeft pakken boter op de kop.

Ruimedenker | 09-08-23 | 08:37 | 3

Fransen en Engelsen... dat gaat al eeuwen niet en nooit meer lukken.

hagelkruis | 09-08-23 | 08:41

@hagelkruis | 09-08-23 | 08:41:
Toch raar. Eeuwenlang was Engeland een Frans wingewest (toen Jan Zonderland meer doekoe nodig hadden zeiden de baronnen; non eerst parler en Parliament was geboren). Daarna kwamen oa de Plantagenets enz, en Frans was eeuwenlang de voertaal aan het hof. Vandaar dat in het normale Engels, driekwart van de woorden een Franse oorsprong heeft. Bij de weg, ik ben wel stiekem voor het Franse rugbyteam bij het aanstaande WK in Frankrijk (september/oktober).

Louter Leuter | 09-08-23 | 09:34

Nigel Farage.... what's in a name. 2 vliegen in 1 klap.

Slough | 09-08-23 | 09:46

Vraag ik me even af: islamitische genitale verminking kan nu ook weer? Is zelfs minder ingrijpend, zal er in de moskee worden betoogd.

goedverstaander | 09-08-23 | 08:33

Goed voor het milieu ?

Brandweer pleit voor wet- en regelgeving elektrische auto's: 'Nauwelijks te blussen'
Brandweer pleit voor wet- en regelgeving elektrische auto's: 'Nauwelijks te blussen'

Cornelis12 | 09-08-23 | 08:25 | 5

@CornholioNL | 09-08-23 | 08:32: Het zijn vaak niet de zonnepanelen zelf (hooguit de verbindingsstekkers, werd mij verteld door een zonneboer), maar het huis eronder dat dan slecht te blussen valt. Ik denk dat bij de meeste huizen waar achteraf een deel van het dak bedekt is met zonnepanelen, er voldoende ruimte is voor het bluswater (op mijn daken is hooguit 60% bedekt). Bij huizen waar het dak volledig bedekt is, zou men wellicht een blusleiding in of onder de installatie moeten integreren, met een aansluiting op de begane grond voor de brandweer.

FrankVeer | 09-08-23 | 08:42
▼ 2 antwoorden verborgen

Goeiemorgen. Moeten we minderjarigen EIGENLIJK wel verbouwen ?
Ik weet niet waarom maar vooral het woord 'eigenlijk' trekt de aandacht in de vraag.
Maar goed, mijn antwoord: Nee moeten we niet.
B.I.I.D dan ook maar doen ? Hou toch op.

youtu.be/63W5Uj4bsp8

grapo | 09-08-23 | 08:24

Huh, die stond vanochtend nog niet in de diverse nieuws-uitspattingen die ik doorspit!
Gelukkig, kreeg haast ontwenningsverschijnsel en zat al met een illegale Poolse Cobra te pielen.

EEnzame SchizofrEEN | 09-08-23 | 09:13

Any parent or doctor who sterilizes a child before they are a consenting adult should go to prison for life twitter.com/elonmusk/status/164682408...

Voordat je begint over rechten op de korte termijn, moet je stilstaan bij rechten op de lange termijn.

Feynman | 09-08-23 | 08:21 | 1

Zou je een minderjarige jongen een penisverlenging mogen geven? Een minderjarig meisje een borstvergroting?
Veel "gendervraagstukken" worden direct duidelijk als je ze op normale mensen toepast.

Net als een half jaar geleden die drag queens die per se kleine kinderen wilden voorlezen, gekleed in jarretelles. Als een groep normale mannen *eist* dat ze een klas wildvreemde kinderen mogen voorlezen vinden we dat ook abnormaal.
Voorlezen doe je voor je kind, een neefje/nichtje, of op school de klasgenoten van je eigen kind.

Dandruff | 09-08-23 | 08:14 | 11

@Papa Jones | 09-08-23 | 08:21:

Waar het om gaat is dat er goede redenen zijn om kinderen niet te snel onder het mes te zetten. Dit is niet zo onschuldig als, bijvoorbeeld, 89 sterretjes op je gezicht tatoeëren.
Temeer daar er van geslachtsverandering helemaal geen sprake is. Een man zonder penis heeft nog steeds geen eierstokken, en een vrouw met kunstlens produceert geen sperma. Er zijn ook mensen die zich om laten bouwen tot kat of elf, maar het eindigt altijd in een teleurstelling.

Dandruff | 09-08-23 | 09:26

@Papa Jones | 09-08-23 | 08:21:
hoe is dat echter niet een factor voor trans kids?
waarom is het voor hun verantwoord om niet te wachten tot ze zijn uitgegroeid?

ze krijgen geen hormoon veranderaars om door een soort psuedo puberteit van het andere geslacht te gaan; ze nemen hormoon remmers en de puberteit krijgt nooit een kans om te ontplooien

niemand specifiek | 09-08-23 | 09:44
▼ 8 antwoorden verborgen

Goedemorgen nachtploeg!

Verherverbouwingen moet je aan de firma Biereco overlaten.

*Koffie zetten doet…*

Wijze uit het Oosten | 09-08-23 | 07:56 | 2

Mooi bedrijf, deed me altijd een beetje aan Picobello b.v. denken. Altijd ingenieuze oplossingen en altijd meedenken met de klant.

FrankVeer | 09-08-23 | 08:02

De Biereco's zijn naar verluid vooral goed met elektriciteit; dan kan er niks omvallen.

Dandruff | 09-08-23 | 08:15

Verlichtingsvraagjes...

- Geloof je in God?
- Ja.
- En geloof je in eenhoorns?
- Nee.
- Waarom niet?
- Ik heb er nog nooit een gezien.
- Maar geloof je dan wel in God?
- ...

AdvocatusDiaboli | 09-08-23 | 07:56 | 5

@niemand specifiek | 09-08-23 | 08:35: ik ken nog iemand die God heeft gezien. Na het eten vanbepaalde paddestoelen.

Veepert | 09-08-23 | 09:21

@niemand specifiek | 09-08-23 | 08:35:
Pics or it didn't happen.

Louter Leuter | 09-08-23 | 09:27

@niemand specifiek | 09-08-23 | 08:35: Maradona is niet echt God, of bedoel je dat niet?

zoalsikhetzeg | 09-08-23 | 09:30
▼ 2 antwoorden verborgen

Het Alrijne-ziekenhuis last in oktober een operatiestop in voor een groot deel van de patiënten. Het met verzekeraars afgesproken zorgbudget voor 2023 is nu al bijna op. Grote zorgverzekeraars Zilveren Kruis en CZ reageren verbaasd en stellen de vergoeding juist te willen verhogen. De Consumentenbond noemt het besluit ‘onacceptabel'.
www.ad.nl/binnenland/alrijne-ziekenhu...

Cornelis12 | 09-08-23 | 07:54 | 2

Komt door de vergrijzing. zeggen ze.

zoalsikhetzeg | 09-08-23 | 08:01

Wat ik niet wist... Als boeren worden "uitgekocht" krijgen ze een beroepsverbod ( waar ken ik dat woord van?) voor heel Europa.

Triest triester triests.

Roos | 09-08-23 | 07:52 | 10

@zoalsikhetzeg | 09-08-23 | 08:19: aan de uitstoot van hoeveel auto's staat een vaarritje van de andere kant van de wereld om maar weer gelijk?

Roos | 09-08-23 | 08:42

@Roos | 09-08-23 | 08:08: Ik vraag me af hoe de overheden dit voor zich zien.
Dat een Nederlander zich komt melden als opvolger van een Noorse boer, maar vooraf toestemming van de EU moet krijgen? Die dan zijn hele doopceel lichten om te kijken welke beroepen voor deze persoon niet toegestaan zijn?!
What the actual fuck? Wat wordt de volgende 'lust' van Europa? Dat mensen die een 'kwetsbare' functie uitoefenen, niet langer iets anders mogen doen?
'Dus u bent docent maar wilt stoppen om slager te worden?! Helaas, volgens EU mandaat bent u verplicht docent te blijven. U mag enkel uit deze beroepen kiezen:...'

EEnzame SchizofrEEN | 09-08-23 | 09:08

@EEnzame SchizofrEEN | 09-08-23 | 08:04: hebben we Mark al bedankt vandaag, voor zijn jarenlange inzet voor Nederland en haar hardwerkende burgers?

Veepert | 09-08-23 | 09:59
▼ 7 antwoorden verborgen

Deze turnsters schreven precies 95 jaar geleden historie door als eerste Nederlandse vrouwen olympisch goud te winnen. De helft van hen kende een afschuwelijk lot.
m.haarlemsdagblad.nl/cnt/dmf20230801_...

Cornelis12 | 09-08-23 | 07:50 | 1

Nazi-'logica' is niet te volgen.
Misschien omdat het alleen maar bestaat uit het uitleven van een frustratie.

AdvocatusDiaboli | 09-08-23 | 08:07

Ik mis een beetje het zorgelijke nieuws uit zuid Afrika waar Malema oproept om vooral blanken boeren te vermoorden, dat noemen ze dan erfmoorden. Is al jaren lang een probleem waar massaal goedkeurend op gereageerd wordt door de zwarte bevolking. En dan ook steeds meer de daad bij het woord voegen. Trump had hier al eerder voor gewaarschuwd, maar ach! was onzin.
Zo ook de plunderingen en relletjes dagelijks op de Britse eilanden door allochtone jongeren. Dit probleem hebben meerdere grote steden in Europa, en breiden zich snel uit.

zoalsikhetzeg | 09-08-23 | 07:46 | 10

Ik lach alleen maar om deze drukte. Ken inmiddels heel wat mensen die zware ellende hebben door Corona. Vriendin van vriendin haar familie had dertien sterfgevallen door Corona. Het was geen kattenpis.

Beste_Landgenoten | 09-08-23 | 09:09

@Beste_Landgenoten | 09-08-23 | 09:09:
Ik lach niet om de drukte, en ben het met u eens dat Corona geen kattepis was. Net zoals de rechtszaak in Leeuwarden dat niet is, overigens.

Osiris | 09-08-23 | 09:22

@Beste_Landgenoten | 09-08-23 | 09:09:
Die ellende komt niet door corona. Eerder door totale onbenullen en door valse politieke partijtjes die de absolute macht probeerden te grijpen. En daarbij bijna letterlijk over lijken gingen.
Die uittocht uit Den Haag is niet toevallig.

reservebelgië | 09-08-23 | 09:26
▼ 7 antwoorden verborgen

Goedemorgen, terug van weggeweest na twee weekjes op de strafbank op last van Joris (mijn reaguursel op het opstappen van Sylvana vond ik nog netjes binnen de lijntjes maar Joris dacht daar anders over.) Wel weer die klote zwitsal terug achter mijn naam. Gelukkig schijnt de zon weer.
Paar zaken die ik nog wil benoemen:
- Jack van Gelder, die zien wij voorlopig niet meer terug bij de NPO na zijn uitspraken over die bolle ui uit Brussel.
Die heeft zichzelf gecanceld. Nu vind ik Jack ook een lul maar hij had wel 100% gelijk.
- Pieter Omzigt: slimme tactiek om zo lang mogelijk te wachten met het bekend maken van zijn plannen, hoe minder tijd de NPO heeft om hem in een negatief daglicht te stellen. Het lijkt er op dat er toch aan aantal grote namen bij hem gaan voegen. Althans, dat hoop ik.
Fijne dag allen... :+)

CornholioNL | 09-08-23 | 07:43 | 8

Plasterk de spijt-pvda-er? Die man heeft op rechts en nieuw clubje aanbidders gevonden, het is allemaal puur voor zijn ego. Zijn vaak toch de net niet gelukte te types die opeens ver naar rechts zwenken en zich op die flank laten bewieroken met hun conservatieve praatjes.

Beste_Landgenoten | 09-08-23 | 09:12

@Beste_Landgenoten | 09-08-23 | 09:12:
Plasterk niet gelukt?!? Wat een praatjes....

Hij die nog nooit van mening is veranderd, die heeft nooit iets bijgeleerd.

Louter Leuter | 09-08-23 | 09:15

@Beste_Landgenoten | 09-08-23 | 09:12: Jij bent geen fan van Plasterk, maar het maakt zijn kritiek op Timmermans niet minder terecht.

Je bent trouwens weer lekker vanuit de onderbuik aan het reageren he?

Papa Jones | 09-08-23 | 09:28
▼ 5 antwoorden verborgen

Als antwoord op de vraag of je kinderen moet verbouwen: Ik zou zeggen néé.

Máár.

Ze kunnen ook nog middelen toegediend krijgen zodat de pubertijd uitgesteld wordt he, en later nog een beslissing kan worden genomen. Dan stel je dus de verbouwing uit, je geeft het kind de kans zich te bedenken.

Papa Jones | 09-08-23 | 07:42 | 6

Bij puberteitsblokkers komen net als bij chemische castratie geen messen aan te pas en dan mag het wel? Waarom dan geen bier voor je 18e?

Disclaimer: had mijn eerste slok bier met 3 jaar...

Louter Leuter | 09-08-23 | 09:13
▼ 3 antwoorden verborgen

Haagse kinderen onwel na eten snoepjes met THC.

Ach ja, mama zal wel als bijbaantje 'snoep voor de Coffeeshop' hebben. Héél herkenbaar; in de familie Schizo is dit ook ooit gebeurd!
Tante Schizo kluste bij door space-cake te bakken. Dat is twee keer bij haar thuis behoorlijk uit de klauwen gelopen. Één keer omdat tante zelf wel heel nieuwsgierig was, maar tegelijkertijd ook heel veel trek had. En een andere keer toen haar kind op visite kwam terwijl tante niet thuis was en de cake zag liggen...
Maar dat kind was al volwassen. Hier hebben we het over jonge kinderen. Een beetje huisvlijt is niet erg, maar zorg in elk geval dat kindertjes er niet bij kunnen.

EEnzame SchizofrEEN | 09-08-23 | 07:25 | 4

Het linke aan space-cake is dat de THC veel later begint te werken dan bij het roken. Daarbij is de werking in mijn herinnering ook een stuk sterker. Als men onwetend is en vrolijk drie plakken op snoept dan krijgt men een uurtje later vreemde taferelen te zien...

CornholioNL | 09-08-23 | 07:47

@anja | 09-08-23 | 07:47: De lijst staat even verderop.
Klopt, soms wel werk maar je mot toch wat in de ochtend.
In het oud Nieuws onthoud ik me van mijn commentaar op sommige zaken, maar deze was zo dicht bij huis dat ik er even mijn plasje over wilde doen ;)

EEnzame SchizofrEEN | 09-08-23 | 08:07

@CornholioNL | 09-08-23 | 07:47: U voelt hem dus!
Nichtje eindigde met een tijdelijke paranoïde aanval in een kledingkast. No joke!

EEnzame SchizofrEEN | 09-08-23 | 08:07
▼ 1 antwoord verborgen

Over kinderen gesproken. Zit ik klaar achter het drumstel bij de jam sessie in de kroeg, komt een joggie het podium opstappen, ik schat hem 7, 8 jaar met een gitaar langer dan hij. En spelen die gast! Onvoorstelbaar. En het werd niet meer rustig die avond. Kijk, zo kan het ook. En dat hele transgender geneuzel zal mij echt jeuken. Ik wens ze allemaal een gelukkig leven. Dat wel. En als ze ook nog muziek kunnen maken. Welkom, welkom, welkom.

forecastle | 09-08-23 | 07:21 | 2

Mocht die 's avonds zo laat opblijven?

anja | 09-08-23 | 07:48

@anja | 09-08-23 | 07:48: Na één nummer werd gevraagd of hij mocht doorgaan. Ja, voor deze gelegenheid. Zijn vader was uiteraard ter plekke. Of moeder het er mee eens was, is dus niet bekend. Evengoed wel laat voor zo'n ukkie. Wij waren er blij mee.

forecastle | 09-08-23 | 08:13

Als antwoord op de vraag: Nee, kinderen moet je niet verbouwen, zeker niet bij zo'n hype. Kinderen moet je duidelijk maken dat onzeker zijn omtrent je seksualiteit iets is wat bij de leeftijd hoort, gaat in 99% van de gevallen gewoon weer over.

Zoelense Hobbyboer | 09-08-23 | 07:08

Bitty Mclean - It Keeps Rainin' (tears from my eyes)
https://www.youtube.com/watch?v=_ehhhJOPvLE

Hevvlan Demuru | 09-08-23 | 06:52

Johnny Cash - Ring Of Fire
https://www.youtube.com/watch?v=1Osyw6Svv8U

Hevvlan Demuru | 09-08-23 | 06:51

oud Nieuws.

* Stint eindigt met 10 kinderen in water in Capelle a/d IJssel.
* 3 Doden na lunch met paddenstoelen (in Australië).
* Bosbranden in Portugal breiden uit; 1400 mensen geëvacueerd.
* Franse aanklager: Duitse vrouw verzon verhaal over marteling door man.
* Colombiaanse drugsbaas Otoniel 45 jaar de cel in.
* Verdachte (26) fatale schietpartij Den Helder meldt zich bij politie.
* Extreem weer verrast onervaren wandelaars in bergen: 'Draag een helm'.
* Noord-Ierse politie deelt per ongeluk namen van alle agenten.
* Aziatische landen geven miljarden uit aan wapentuig, uit angst voor China.
* New York geeft ruim 40 gestolen antiquiteiten t.w.v. zo'n 3,2 miljoen euro terug aan Italië.
* 1 op de 5 zorgpatiënten gaat niet of later naar arts door hoge kosten.
* Haai valt vrouw aan bij New York.
* Haagse kinderen die onwel raakten, aten thuis snoepjes met THC.
* Brandweer wil betere regelgeving voor batterijen (vooral in auto's).
* Zelenski geeft aan dat Nederlandse vliegtuigen heel belangrijk zouden kunnen zijn voor Oekraïne. (Nederland kan de leider worden van de F-16's...)

Weer: droog, rustig, max 21 graden.

Koffie: Er is zo veel klein nieuws, daar helpt één bak koffie niet bij dus hup, meerdere bakken koffie!

EEnzame SchizofrEEN | 09-08-23 | 06:50 | 6

@anja | 09-08-23 | 07:54: Moin moin!
Zometteen weer 'an die Arbeit'(of nou ja, micro-schizo ophalen, dat was het wel weer)

EEnzame SchizofrEEN | 09-08-23 | 08:09

@anja | 09-08-23 | 07:54:
Jij ook, anja! Aan je energieniveau kan het niet liggen, gna. ;-)

MickeyGouda | 09-08-23 | 08:11

Goedemorgen allen. Altijd veel leeswerk als men weer eens wandelt.
Derde bak koffie alweer. Zal eens wat nuttigs gaan doen.

reservebelgië | 09-08-23 | 09:29
▼ 3 antwoorden verborgen

Antwoord op de vraag: nee.

RGV42 | 09-08-23 | 06:49

Stelling: wie kant-en-klare maaltijden en alcohol koopt, wordt eerder gecontroleerd aan de zelfscan-kassa.

Hevvlan Demuru | 09-08-23 | 06:15 | 3

Alcohol altijd vanwege leeftijdverificatie.
Kant-en-klare maaltijden, geen idee. Koop ik nooit.

K1100 | 09-08-23 | 06:21

algoritme says: pizza/bier koper ... must have a slap en leugenachtig karakter

Hevvlan Demuru | 09-08-23 | 06:53

Ik word niet meer gecontroleerd.

Ik leg alle producten op de zelfscankassa, en doe ze nog niet in de tas en als de 16 jarige auditor langskomt mag hij of zij de tas inpakken. Als ze het niet doen laat ik ze de manager er bij halen, doen ze het niet dan loop ik weg. Je moet ze net als AI even trainen.

Van 80% kans op controle naar 0%

Zo gek.... was volledig random zeiden ze.

Kaas de Vies | 09-08-23 | 07:11

OK, 'off topic'. Liever was ik 'on topic' maar mijn Blue Billywing speler speelt geen video op mijn WIN10 PC. Dus hoe kan ik 'on topic' zijn? Iemand met hetzelfde probleem, of beter een oplossing ? Dank.

Peter-Rissing | 09-08-23 | 06:11 | 2

VLC player installeren? Of snap ik de vraag niet.

Kaas de Vies | 09-08-23 | 07:15

Oh, zo vaak problemen mee.
In de browser álle adblockers en dergelijke tijdelijk uitzetten, dan is de kans groot dat die player werkt. Hier op Windows 11 draait de player in Brave (dus geen reclames) zonder problemen.

EEnzame SchizofrEEN | 09-08-23 | 07:31

Macklemore & Ryan Lewis - Can't Hold Us feat. Ray Dalton
https://youtu.be/2zNSgSzhBfM?t=46

Hevvlan Demuru | 09-08-23 | 05:47

Rita Hovink - Laat me alleen - Originele versie 1976
https://www.youtube.com/watch?v=9Y1LBg6z9ZM

Hevvlan Demuru | 09-08-23 | 04:59

Als antwoord op de vraag van Van Rossem: nee, van kinderen blijf je af en die mag je ook niet verminken door besnijdenissen.
En dan denk je al snel ook aan het volgende:

Voor vrouwen zoals Meriam, die nooit zijn bijgestaan en onbekend bleven...

In een land vol duisternis zal een stralend licht opgaan...
Liefde overwint haat zoals 't zonlicht de nacht verdrijft
En angst wordt vrede als je hart daarnaar verlangt
Ga met me mee, wees de hand die mijn leven schrijft
Dan ben ik nooit alleen of bang dat de dood mij bevangt
Waar de liefde heerst kan 't kwaad niet langer bestaan...

Misschien kunt u het zich nog herinneren... Negen jaar geleden werd een terdoodveroordeelde christelijke vrouw uit Soedan in Italië verwelkomd. Ze heet Meriam Ibrahim. Italiaanse ministers en de paus voelden zich met haar verbonden en hadden bemiddeld in haar vrijlating.

Nog even het hele verhaal.

De toen 27 jarige Meriam was tot honderd zweepslagen veroordeeld wegens overspel waarna ze ook nog zou worden opgehangen omdat ze weigerde het christendom af te zweren.

Volgens de Soedanese wet was ze islamitisch omdat haar vader dat ook was. Haar moeder was christelijk en Meriam zelf was ook met een christelijke man getrouwd. Ze had al een kind en was opnieuw zwanger. Maar moslima's mogen in Soedan niet trouwen met een christen, dus was haar huwelijk onwettig en had ze gemeenschap buiten het huwelijk gehad. Voor de rechter verklaarde ze dat ze zichzelf nooit als moslima had beschouwd en dat ze christin wilde blijven. Dat betekende automatisch haar doodvonnis.
Vanwege haar zwangerschap, werd haar executie nog even uitgesteld maar nadat ze in de cel was bevallen, zou het snel afgelopen zijn met haar. Tijdens een telefonisch interview met CNN zei ze dat ze alleen maar aan de bevalling dacht en hoe het verder moest met haar kinderen. Voor de bevalling in de gevangenis zelf was ze doodsbang. Haar benen waren met kettingen vastgebonden terwijl ze haar kind ter wereld bracht. Ze kon haar benen niet spreiden en de vrouwen die haar hielpen met bevallen, moesten haar in de lucht houden om het kind te laten komen. Ook tijdens de barensweeën werden de zware kettingen niet verwijderd. Artsen vreesden dat haar kind gehandicapt geboren zou worden. Doordat haar verhaal internationale bekendheid verkreeg, werd ze niet geëxecuteerd maar moest ze in de gevangenis blijven omdat haar papieren niet in orde waren. Vanwege diplomatieke druk werd ze alsnog vrijgelaten en vluchtte ze naar de Amerikaanse ambassade.

Ayaan Hirsi Ali is van Somalische afkomst en ook zij heeft erg geleden onder de islam. Genitale verminking, zware mishandeling en uithuwelijking maakten van haar een afvallige moslima. Omdat ze in Nederland ongewenst was, moest ze het land verlaten. Haar uitspraken heeft haar vele vijanden bezorgd. Over Mohammed zei ze: "Mohammed is, gemeten naar onze westerse maatstaven, een perverse man. Een tiran." Zij refereerde hiermee specifiek aan het feit dat Mohammed op oudere leeftijd met Aisha, de negenjarige dochter van een vriend, gemeenschap had gehad. Tevens zei zij, met een beroep op de in Nederland heersende vrijheid van meningsuiting, dat een ander Mohammed fantastisch mag vinden, maar: "En ik mag vinden: Mohammed is als individu verachtelijk. Mohammed zegt dat een vrouw binnenshuis moet blijven, een sluier moet dragen, bepaald werk niet mag verrichten, niet hetzelfde erfrecht heeft als haar man, gestenigd moet worden als zij overspel pleegt – ik wil laten zien dat er ook een andere werkelijkheid is dan de "waarheid" die, met behulp van Saoedisch geld, over de wereld wordt verspreid." Vanwege deze uitspraken, en het feit dat Hirsi Ali volgens velen een afvallige moslim is, reageerden verschillende islamitische organisaties en individuele moslims furieus. Velen deden daarop aangifte wegens discriminatie, maar Hirsi Ali werd uiteindelijk niet vervolgd voor haar uitspraken. Volgens de officier van justitie liggen in haar kritiek "geen conclusies besloten ten aanzien van moslims en wordt de waardigheid van hen als groep niet miskend". In een andere rechtszaak, eveneens aangespannen wegens haar uitspraken over de islam, was de rechtbank wel van oordeel dat ze de "grenzen van het toelaatbare had opgezocht". Hirsi Ali had het huwelijk van Mohammed met een negenjarig meisje namelijk 'pervers' genoemd en noemde de profeet 'een pedofiel'.

Meriam en Ayaan zijn in mijn ogen echte vluchtelingen. Ze zijn vrouwen met karakter, moed en ze zijn een échte verrijking voor de maatschappij die hen opneemt. Maar de asielindustrie werkt anders.
Honderdduizenden 'jonge mannen' met Middeleeuwse islamitische opvattingen over vrouwen, rechtspraak en cultuur komen naar Europa vermomd als 'vluchtelingen'. Timmermans zegt hierover: "Uit die diversiteit in de samenleving halen we zoveel kracht en zoveel rijkdom..." Geen woord over de misdaadcijfers onder moslimmigranten, de Mocromaffia, verkrachtingen, aanslagen, plofkraken, discriminatie van vrouwen, joden, homo's, kind-huwelijken en het niet integreren in de maatschappij en zéker geen enkel woord over de kosten van één enkele asielzoeker: € 800,000,- De waarde van mensen mag niet in geld worden uitgedrukt van de linkse partijen, behalve als het over bejaarde autochtonen gaat... Die hebben Nederland na de oorlog opgebouwd, hun hele leven gewerkt en netjes hun belasting en ziektekosten betaald maar als het aan de linkse partijen ligt, krijgen ze steeds minder zorg en zouden ze ook nog hun stemrecht moeten verliezen.

Angélica de Sancé | 09-08-23 | 03:34 | 8

Dank voor je mooie bijdrage.

Malle moer | 09-08-23 | 08:03

Vertel het ze Angélica! Driekwart van Nederland kijkt nog steeds weg, bang voor hun hypotheek-aftrek of geloof in hun andere godje. We importeren tumoren en uitzaaiingen. Knettergek.

Normpje | 09-08-23 | 08:15

Sterk stuk. Dank!

Louter Leuter | 09-08-23 | 09:07
▼ 5 antwoorden verborgen

Net zo bespottelijk als Timmermans' opvattingen over immigratie vind ik hoe Rutte het kabinet ten val bracht vanwege de asielinstroom. Hij liet namelijk in zijn eentje meer asielzoekers binnen dan zijn 41 voorgangers bij elkaar maar wil daarvoor kennelijk niet de verantwoordelijkheid dragen:
twitter.com/Gerard1945X/status/168771...
Vlak voor verkiezingen beloofde hij steevast keihard op te treden tegen tuig maar:
www.youtube.com/watch?v=MYKcZjFjwo0
Nu weet u ook alvast wat u kunt verwachten van Dilan Yesilgöz: mooie woorden maar geen daden!,
Ook voerde Rutte D66 beleid uit en liet hij deze nietsnut met 0 verstand van natuurkunde, tientallen miljarden uitgeven voor helemaal niks: 0,000036 graden temperatuurdaling à € 35.000.000.000,- terwijl veel bejaarden hun energierekening niet kunnen betalen en de files bij de voedselbanken steeds langer worden.
www.youtube.com/watch?v=AFnvWNM_-J4
En hij is het schoothondje van Klaus Schwab...
r.testifier.nl/Acbs8526SDKI/resizing_...

D66 laat iedereen vrij maar niemand vallen... behalve als je het niet met D66 eens bent. D66 haalde een expat naar Nederland om de eerste vrouwelijke premier te worden. Haar dochters en echtgenoot hebben geen enkele binding met Nederland en daarom is Kaag een 100% zuivere expat i.t.t. ondergetekende die het grootste deel van haar familie in Nederland heeft wonen, met wie ze zoveel mogelijk contact onderhoudt. Dus dan mag een expat met een duidelijke binding met Nederland toch zeker wel commentaar hebben op het beleid in Nederland, vindt u ook niet B_L? Enne, Timmermans, is dat niet ook een expat die zich maar beter niet met Nederland zou moeten bemoeien...?

Angélica de Sancé | 09-08-23 | 03:34 | 2

Ja, opvallend ook dat Kaag direct voor de MP functie ging, net als TImmermans wil, "voor minder doen we het niet"..

Sneerpoets | 09-08-23 | 07:28

Ga je nou in op B_L? Niet doen meid, dat is die niet waard. Wie jou leest, weet wel beter.

anja | 09-08-23 | 08:03

@ Mickey,
sluit je ogen en denk aan die ene, die 'speciaal voor je was of nog is' en dit lied voor je zingt...
www.youtube.com/watch?v=hnKtnhRV8nw
en dankjewel nog!

(Uitgelogd)

Angélica de Sancé | 09-08-23 | 03:34 | 1

Weergaloos, net als je bijdragen hier. <3

MickeyGouda | 09-08-23 | 08:03

‘n Hypnotiserende Trance:
youtu.be/BVJ14tKz1Q8

Nu schei ik er mee uit luitjes, de nacht is nog kort en morgen (vandaag) weer ‘n druk programma voor de boeg. Mocht er iemand nog iets te melden of te zeiken hebben, dat kan hieronder.

Voorts wens ik jullie een fijne nacht toe, laat de boxen maar even knallen.

Unsinkable-Sam | 09-08-23 | 03:28

Sex doen meerderjarige met minderjarige = big no. Zeg ik niet, zegt de rechter. Want redenen. Hoe kun je dan een minderjarige ombouwen tot ander geslacht en niet strafbaar zijn? De redenen zijn net zo aanwezig.

geerdt | 09-08-23 | 03:06 | 5

Het een is tegen de wil van het kind, de ander op eigen verzoek en niet voor je 16e. Na je 16e mag je ook sex met een volwassene hebben trouwens

Continuum | 09-08-23 | 07:09

@Continuum | 09-08-23 | 07:09: kinderen willen ook altijd een huisdier en beloven plechtig die uit te laten. Kinderen kunnen gewoon consequenties nog niet overzien en redeneren vanuit het gevoel van dat moment.

Malle moer | 09-08-23 | 08:06
▼ 2 antwoorden verborgen

Joe Jackson - You Can't Get What You Want (Till You Know What You Want)
youtu.be/Bo759np9-nM

Patraque | 09-08-23 | 03:03

De laatste regen is voor Smoelensmid en dan is het op een drup op zaterdag na klaar.

Hehe, eindelijk!

wilderst | 09-08-23 | 02:59 | 1

"I don't like the way you're touching me, it makes me wanna smash your face
but I'll let you do it for money, let you do it for drugs, 'cause you're so Seattle."
BRAINERD "so Seattle" --> www.youtube.com/watch?v=K1XvVvziZ3s

Asteroid-B612 | 09-08-23 | 02:47 | 1

Sonds like a skid row

Theodorik1 | 09-08-23 | 02:54

Oogjes dicht, snaveltje toe, koptelefoon op,
youtu.be/4Q2YBKFDXjQ
Welterusten!

steekmug | 09-08-23 | 02:46

Die klauw handjes met 10 cm lange nagels zijn al eng genoeg. Gadver !

Asteroid-B612 | 09-08-23 | 02:39

In Azie zie je het verschil t
ussen een trans en een"normale" niet zo gauw, het zijn geen bouwvakkers met lipstick zoals hier:-)

Theodorik1 | 09-08-23 | 02:34

Bij trans moet ik altijd denken aan die aflevering uit 2005 van South Park met Mr. Garrison die een vrouw wilde worden.
Briljant.
SOUTH PARK
Mr. Garrison's Fancy New Vagina

Season 9 E 1 • 03/09/2005

www.southparkstudios.com/episodes/805...

seasicksteve | 09-08-23 | 02:28 | 3

Met Paris Hilton

Theodorik1 | 09-08-23 | 02:38

Scissor me Xerxes!

de IJsman | 09-08-23 | 02:46

Nu komt ws Angstgegner Ranger FC uit de hoge hoed.
hadden ze nog maar Ralf " hernia"Edstrom in de spits.
Maar well done Luuk, je tht overschtrijdt die van je broer Siem.

Theodorik1 | 09-08-23 | 02:08 | 2

Luuk de Jong carried het hele team. Al jaren lang.

keestelpro | 09-08-23 | 02:53

Schitterende cover van

Roger Waters - Amused to Death

youtu.be/sD9igYnVzXI

Louter Leuter | 09-08-23 | 01:57

NL kersen. Groter en paarser dan die uit Spanje of Griekenland. Het lijken wel pruimen...

De smaak? Niks heel lang, en dan proef je de kunstmest.

Gadver!

wilderst | 09-08-23 | 01:55 | 4

De lekkerste kersen due ik heb gegeten waren vers van de boom geplukt hoog in het Zwarte Woud.

steekmug | 09-08-23 | 02:14

Na Margraten weet ik nu dat je de Nederlandse zwarte kers helemaal niet zwart moet laten worden maar ze moet plukken en eten als ze dieprood zijn. dan hebben ze nog een stevige bite en zijn ze lekker fris zoetzuur.
Maar ja dan zijn ze nog wat kleiner en dat levert minder op voor de kerstentelers.

keestelpro | 09-08-23 | 02:51
▼ 1 antwoord verborgen

Ik kan me gewoonweg niet voorstellen dat dit probleem in absolute aantallen zo groot is dat het de massale aandacht die eraan wordt besteed rechtvaardigt. Transseksualiteit bestaat, maar is een zeldzaamheid. Verder heeft de maatschappij de verplichting kinderen te beschermen, ook tegen zichzelf. Men heeft alle tijd en gelegenheid om zichzelf te (laten) mutileren na de achttiende verjaardig.

de IJsman | 09-08-23 | 01:53 | 4

Die massale aandacht bestaat helemaal niet, u leest teveel GS.

Theodorik1 | 09-08-23 | 02:17

Met je 18e ben je te laat, dan heb je al gepuberd. Je wilt de mogelijkheid hebben een overwogen besluit te nemen en de mogelijkheid om iemand nog te helpen.

En in absolute aantallen gaat het nergens over, GeenStijl geeft hier onevenredig veel aandacht aan inderdaad

Continuum | 09-08-23 | 07:12
▼ 1 antwoord verborgen

Allen,
Door de zeer verslechterende gezondheidstoestand van mijn vrouw ben ik voorlopig afwezig.
Trusten.

TheOne48 | 09-08-23 | 01:51 | 15

Ai, dat is een jammere out-of-office reply. Veel sterkte toegewenst Theo!

Hevvlan Demuru | 09-08-23 | 05:28

Houd elkaars handen vast,
Leef de liefde in een kring van licht.
Bijzondere mensen,
bijzonder veel kracht toegewenst.
Ik leef met jullie mee.

Milton_Styx | 09-08-23 | 07:56

Heel veel sterkte.

Pjotterdjotter | 09-08-23 | 09:05
▼ 12 antwoorden verborgen

Komt omdat ze totally eclipsed is.

Theodorik1 | 09-08-23 | 01:50

Ik trek het niet meer, ik ga naar mijn nest.
rOomIJs iS GEvAarLIjk vOor hET KliMAat. www.trouw.nl/duurzaamheid-economie/ro... Werkelijk straks mag je alleen nog je eigen s... nt vreten.
ZIeKenHUis SLuIt OpeRAtiEKaMErS. www.ad.nl/binnenland/alrijne-ziekenhu...
We hebben het duurste zorgsysteem van de hele wereld. Wachtlijsten zijn belachelijk. (eigen ervaring MRI scan vier maanden, kaak ontsteking met constante hevige pijn twee maanden) ouderen kunnen het wel vergeten en de jeugdzorg en GGZ ligt volledig op zijn gat. Maar waar hebben we het over? Ik ben trans en jij niet en dus ben ik boos op je want je discrimineert mij en je bent ook een echte vrouw dus fascist maar dat komt omdat je een witte cis man bent die eigenlijk een gay zwarte man is maar daar niet voor durft uit te komen daarom maar rechts is gaan stemmen maar ondertussen wel kinderen wil baren onder het werk bij de brandweer tijdens het voetballen. GeKkEnhUis.

Zapata10 | 09-08-23 | 01:40 | 18

@Zapata10 | 09-08-23 | 02:03: Waarom kan ik dan wel rondbellen voor een kaakchirurg die uit het standaard basispakket ( die overal gelijk is)vergoed wordt. Zwolle was wachttijd bijna 2,5 maanden maar in Stadskanaal 3 weken.

steekmug | 09-08-23 | 02:24

@Louter Leuter | 09-08-23 | 02:28: Duurde bij mij twee dagen, wel in een privekliniek, 1000 euro. Is in Spanje.
Maar Belgie schijnt goed te zijn en snel.

gato | 09-08-23 | 09:31
▼ 15 antwoorden verborgen

No zoiets: transgenders eisen meer rechten want het is toch allemaal zó oneerlijk allemaal. Dan heb je dezelfde rechten als iedere andere Nederlander (dat is iemand met een Nederlands paspoort, de tweede doet er niet meer toe), de grondwet (artikel 1) is uitgebreid met sexueel georienteerdheid (dat is pedofilie ook btw) en dan nog is het niet voldoende. Wat wil je? Neuqen op straat? Huilen als een wolf op een plein en applaus krijgen? Neen, het gaat ze erom dat ze lastig gevallen worden of aangevallen, wat totaal niet acceptabel is, maar door wie? Statistieken (heel lastig te vinden) laten zien dat het vooral masculine culturen zijn en islamitische culturen. Maar dat past weer niet in het credo van de regenboog community: anti fascisme en racisme. Blijkbaar een parade eenhoorntje wat erbij hoort. De meerderheid van de bevolking accepteert ze, maar door de haatdragende minderheid is het nooit genoeg. Je ziet het al aan de hoeveelheid letters: 2slhbtiqa+ en dan nog is het niet voldoende omdat ze een heel specifiek eigen hokje willen én alle aandacht. Wat voor ouders hebben die figuren?

Sliptong | 09-08-23 | 01:40 | 1

Ze hebben ouders die nooit NEE hebben gezegd.

Patraque | 09-08-23 | 02:13

Bergwijn wordt de nieuwe aanvoerder van Ajax.
Wat een zwaktebod.

Jan Dribbel | 09-08-23 | 01:33 | 7

@Jan Dribbel | 09-08-23 | 01:49:

Ik dribbel in zijn geheel niet en ben vrij van tattoeages. Toch denk ik dat ik ongesxhikt ben voor Ajax 1.

de IJsman | 09-08-23 | 02:04

Bij PSV was Bergwijn een ster.

keestelpro | 09-08-23 | 02:59
▼ 4 antwoorden verborgen

Jonge boomers hebben geen benul van stoommachines.

Sneerpoets | 09-08-23 | 07:14

De Nachthap.

Ik voel een hotdog aankomen!

Duitse gerookte knakworst met mosterd en ketchup, tussen een witte snee. Beetje dopen in het rokerige zoute sap

wilderst | 09-08-23 | 01:27 | 4

@King of the Oneliner | 09-08-23 | 01:34: Hehe.

Zalwelweer | 09-08-23 | 01:52

Had ik toevallig vandaag ook geprobeerd. Geen suxes. HEt smaakte als pap van karton met heel veel zout. Maar dat komt omdat mijn smaakpapillen kapot zijn van de bestraling.

Asteroid-B612 | 09-08-23 | 02:43
▼ 1 antwoord verborgen

Ik weet niet of jullie die figuren volgen en wat tijd aan achtergronden besteden, maar het gaat meestal om 1 ding: sexualiteit. Dus hoe strakker de ingangen, hoe fijner en polygamie is dan ook prettig, alles onder de noemer van: vrijheid en blijheid. Smerige pedofilie en ranzige praktijken zijn het.

Sliptong | 09-08-23 | 01:23 | 1

De link met pedofilie zie ik niet. Wel denk ik dat er diverse creeps rondlopen, maar dat is op iedere plek waar volwassenen in contact komen met kinderen: scouting, sport, onderwijs etc. Dus ook LGHDTV's die voorlichting komen geven over hun slaapkamervoorkeuren.

de IJsman | 09-08-23 | 02:02

Een trans onderwerp lezen, terwijl ik BloodSport zit te kijken, het kan verkeren.

Theodorik1 | 09-08-23 | 01:23 | 1

Van Damme was een ballerina dus het mag.

Sliptong | 09-08-23 | 01:24

Je mag niet stemmen, geen alcohol drinken, niet autorijden, geen leningen afsluiten en zo wat meer onder 18. Je mag wel je borsten laten afzetten of je pielemoos, zware hormoontherapie ondergaan, adamsappel weg laten schaven, borstkast aan laten passen ,borsten laten plaatsen, een pielemoos op je vagijn laten maken, een vagijn op de plaats van je pielemoos laten maken en zo nog wat meer aan ingrijpende operaties. Om nog maar te zwijgen over psychische ellende die het met zich meebrengt. Eerst activistisch transgender en vervolgens depressief en een makkelijke prooi voor lhbtiq+ (2 spirits mijn aars) groomers. Gaaf land!

Sliptong | 09-08-23 | 01:20 | 4

@Harry_Witkamp | 09-08-23 | 01:28: mijn punt is dat er absoluut kinderen zijn die zich man of vrouw voelen terwijl ze als andere biologische sekse geboren worden. Maar er zijn talloze kinderen die aan een hype meedoen en vanuit erbij horen of aandacht krijgen zo een beslissing nemen en ten prooi vallen aan die groomers. En dan ben je 14, 15 of 16? Levensingrijpend terwijl je voor de wet bovengenoemde allemaal niet mag. Waanzin!

Sliptong | 09-08-23 | 01:32

@Sliptong | 09-08-23 | 01:32: Klopt helemaal. Mijn punt is dat er 'medici' zijn die er grof geld aan verdienen. En politici die het helemaal top vinden. En inderdaad: veel transfiguren zijn helaas groomers. De paar 'goeden' uitgezonderd.

Harry_Witkamp | 09-08-23 | 01:36

Goede punten!

Zwizalletju | 09-08-23 | 01:45
▼ 1 antwoord verborgen

'Maar in the country, south and mid west kwam transgenderism niet zo veel voor'. Listen and enjoy folks youtu.be/vjvSyfdcjUQ

J.Dokstijl | 09-08-23 | 01:17 | 5
▼ 2 antwoorden verborgen

Walter Trout with Supersonic Blues Machine - Say Goodbye to The Blues,
youtu.be/gc1z1A3bALQ

steekmug | 09-08-23 | 01:16

Lekker!

Ook het voetenmatje voor in de winter staat aan. Brrr

wilderst | 09-08-23 | 01:19

1 is het eenzaamste nummer maar nu zijn ze met zijn drie'en. ;)
youtu.be/d5ab8BOu4LE

steekmug | 09-08-23 | 01:11

Kwam gistermiddag tijdens het tanken weer onverwacht mijn bonusgetal voor goede beslissingen tegen.
Deze keer was het een blonde motorrijdster op een Harley- Davidson met op het motorblok een deksel met het getal 107 erop.
Darrell Mansfield - People Get Ready,
youtu.be/N-1JFTU5T54

steekmug | 09-08-23 | 01:07 | 2

107 maakt 8, dus lekker laten gaan..

Unsinkable-Sam | 09-08-23 | 01:52

@Unsinkable-Sam | 09-08-23 | 01:52: 107 staat bij Harley-Davidson voor de blokinhoud.
107 Cubic inches.
107 voor mij staat voor een 10 en een 7.

steekmug | 09-08-23 | 09:25

Love, obviously, very soon, everybody

J.Dokstijl | 09-08-23 | 01:33

No woman, no trans
No woman, no trans
Little darling don't shed no tears
No woman, no trans…

wezen | 09-08-23 | 01:00

Petje af, goede partij, weer tegen de Rangers FC

Theodorik1 | 09-08-23 | 01:05

Het verschil tussen mannen en vrouwen, wie post dit als man ;)
www.youtube.com/watch?v=Ra-Om7UMSJc

En welke man veroordeelt niet, snapt dit niet omdat vrouwen nou eenmaal zo zijn? :*

Koppig | 09-08-23 | 00:58 | 1

Heb je gezopen? Er valt geen touw vast te knopen aan deze tegel.

Papa Jones | 09-08-23 | 01:07

Toedels,

Bedtijd voor mij, half zeven gaat de wekker weer.

Dochter van 15 gaat morgen weer aan het werk, ik ook.

GKJP | 09-08-23 | 00:55 | 1

Slaap lekker

Koppig | 09-08-23 | 01:00

Prachtig liedje, net als zij.

Patraque | 09-08-23 | 01:15

Een van de 'zijen' (is dat een woord, kan ik dat zo zeggen?), ik dus, zit voor werk even in Boston. En ik ben enorme Cheers fan, dus die tv show. En ik ben naar die bar geweest. Viel tegen: het was zo druk dat ik niet eens binnen kwam. Jammer. Toch wel blij dat ik ben wezen kijken. Maar terug naar Nederland nu, gelukkig, en terug naar jou, goede sir, en dat ze er niet is.. youtu.be/F_5H0uGQ1YA en iedereen een fijne nacht gewenst!

anja | 09-08-23 | 00:59

Goede terugvlucht, anja. Het nummer is mij welbekend.

Unsinkable-Sam | 09-08-23 | 01:47

Met stip op nr. 1 is de supermarkt stunter. De man kan alles!

Unsinkable-Sam | 09-08-23 | 02:21

Grieks stadium in Turkije? Dan maar even een reactie zoals op Instagram bij iedere inzending (zonder uitzondering) waar Israël wordt genoemd; "Free Anatolia!"

Sneerpoets | 09-08-23 | 07:00

No comment

Ed Hale and The Transdesence
All You Heroes Become Villains
Main Theme
youtu.be/qKnaTc6t9Dg

Truste allen.

Milton_Styx | 09-08-23 | 00:45 | 3

Trustuh Milton!

keestelpro | 09-08-23 | 00:48

Slaap lekker, gewaardeerde Milton!

anja | 09-08-23 | 00:55

Mooi (ik heb nog niet geklikt, maar dat komt nog - ik vetrouw erop dat erin zit wat erop staat)!

anja | 09-08-23 | 08:09

Over verstokte Dire Straits-grijsdraaiers gesproken: cugel bracht gisteren na middernacht het onovertroffen en eeuwige Sultans of Swing naar boven, prachtig natuurlijk.
Hij kreeg vervolgens van Ichneumonidae het plakkaat Ouwelullenmuziek op z'n smoel gesmeten en ook diverse guurders brachten hun mening naar voren. Zelf dacht ik aan de verdwaalde Itak Leo Moracchioli die vanuit Noorwegen samen met zangeres Mary Spender fraaie varianten brouwt van gedegen klassiekers.
Jong, overtuigend, bruut en tribuut:
www.youtube.com/watch?v=x0RV0kgdqJU

En jong en oud onderkende de basis van het origineel: echt oud leent zich tot krachtig nieuw.

LD69 | 09-08-23 | 00:41 | 1

Mooie cover. Gaat in de opslag.

Zalwelweer | 09-08-23 | 01:51

Vandaag was ik weer in Aerdenhout in de Albert Heyn, dus ik overweeg een weblog te starten. Een soort Dipsaus maar dan anders. Bijvoorbeeld 'De AH in AH':
.
Ik wilde peuken kopen maar er stond een lokale dame voor mij. Type verveelde niksnut in een bakkersbroek. uit 1981. Die had een vraag over de 50% kortingssticker op haar zojuist aangeschafte zak met 10 bruine hotelbollen.
.
Duurde lang dus ik haalde eerst mijn welverdiende sixpack. Het relikwie was nog in discussie bij de nicotine. Afijn, ik bestel sjek. Slechts 9 euro. In AdH heb je vanzelfsprekend nog maar weinig shagrokers. De oude prijs! Wel droog.

Er moest wel net een aardappelschil in.

Piet Karbiet | 09-08-23 | 00:35 | 8

Hoe vaak zijn we elkaar niet tegen het lijf gelopen? ... Leuk. Volgende keer naar AH Overveen. Wat daar allemaal rondloopt.. doen.

Zwizalletju | 09-08-23 | 01:56

@pollens | 09-08-23 | 01:05: Heimwee. Ik haalde een pakje peuken voor de leraar Nederlands. Kreeg ik een rijksdaalder mee en mocht ik het wisselgeld houden....

Piet Karbiet | 09-08-23 | 07:17
▼ 5 antwoorden verborgen

Als alle genders nu eens inhaken en hakken,
youtu.be/JYINumPkzQo
Dan zou het een stuk leuker zijn dan op X, voorheen Twitter.
:)

steekmug | 09-08-23 | 00:30

De organisatie van de Indië-herdenking op de Dam is verbaasd over het besluit van burgemeester Halsema om niet te komen vanwege de speech van de dochter van KNIL-strijder Raymond Westerling. In plaats daarvan gaat Halsema naar een andere herdenking.

Steen des aanstoots uit het programma is waarschijnlijk het deel waarin Indische Nederlanders die in Bandoeng gered zijn door Westerling daarvoor tijdens de herdenking de dochter van Westerling wilden bedanken.
www.at5.nl/artikelen/221910/organisat...

Cornelis12 | 09-08-23 | 00:19 | 10

Ik respecteer iemand zijn of haar weloverwogen keuzes. Soms moet je bij voortschrijdend inzicht iets corrigeren bij jezelf en soms moet je elkaar hierbij helpen dit te begrijpen en toe toe passen. Dat is mijn waarheid.

Unsinkable-Sam | 09-08-23 | 01:15

unsinkable-sam, dat verdient wat mij betreft de voorkeur, mits de voorwaarden voor een weloverwogen keuze worden gecreëerd en rekening houdend met o.a. leeftijd alsmede de kans op ongewenste (ook lastig) beïnvloeding kan worden uitgesloten .

Squeezelover | 09-08-23 | 01:29

Mevr. Halsema is naar ik meen meerderjarig... wel lopen twee verschillende sporen blijkbaar, mijn tegel is achteraf gezien tweezijdig uit te leggen, maar dat bedoel ik niet. We hadden het over de keuze’s van mevr. Halsema en hoe ik vind dat je met deze materie (wegblijven uit protest) om dient te gaan. Daar heeft leeftijd nl. niets mee van doen, dus betreft jou tegel een wissel naar een ander spoor. Ik vermoed topic onderwerp i.p.v. tegel onderwerp.

Zo zie je maar weer hoe het denken en vooral woorden misinterpretatie’s kunnen geven.

Unsinkable-Sam | 09-08-23 | 02:36
▼ 7 antwoorden verborgen

@sir Ockels | 09-08-23 | 00:28: Heb gezocht naar een studioversie van ELP omtrent dat nummer maar kon het niet vinden op youtube.

steekmug | 09-08-23 | 00:32

@steekmug | 09-08-23 | 00:32: Volgens mij was de live versie ook degene die ik destijds op vinyl had. Ik ben ook wel benieuwd naar de studioversie.

sir Ockels | 09-08-23 | 00:39

Oranje zomer
Vroeger leuk, maar niet meer, rutger , als me haar maar goed zit, castricum
als ik die kop al zie heeft het programma zich al gediskwalifeerd als .. gebakken lucht
Dan nog pauw, die 6 ton p/j verdiende bij een publieke omroep, net als Nieuwkerk en de Leeuw, omdat ze een soort SUPER bleifrei socialisten zijn.
Met zijn selectieve verontwaardiging verdienmodel.

Overnight in the Highest Hut of the Alps | CAPANNA MARGHERITA 4556m
www.youtube.com/watch?v=HApu_lv-9MY

Come Fly With Me (2008 Remastered) Frank Sinatra
www.youtube.com/watch?v=yOzEeJZ92X8
www.youtube.com/watch?v=yOzEeJZ92X8

Torquemada | 09-08-23 | 00:14 | 7

@Koppig | 09-08-23 | 00:25: Volgens mij is Pauw geswitched naar D66, het vogeltje zingt zoals het gebekt is.

Theodorik1 | 09-08-23 | 00:34

@Milton_Styx | 09-08-23 | 00:47:
Pauw lijkt "zoekende"
Ineens is hij financiëel onafhankelijk. Nu de zoektocht naar de morele onafhankelijkheid.
Tot nu toe doet hij het niet slecht. Maar dat is een mening natuurlijk.
Was ff Oranjezomer aan het terugkijken.

reservebelgië | 09-08-23 | 01:04
▼ 4 antwoorden verborgen

..en die lul met vingers in die laatste vid...zeven Kids op de wereld gezet??? Dat is een behoorlijk zware ecologische footprint omdat hij te lamlendig was rubbers te gebruiken...wat een zak!

Nederlanddraaitdoor | 09-08-23 | 00:10

Is er hier ook een psychiater in de zaal??

GKJP | 09-08-23 | 00:07 | 7

@GKJP | 09-08-23 | 00:20:

Tja, ik me dat wel indenken GKJP.
Ooit was de vraag "is er een dokter in de zaal" het meest gangbaar.

Nu zijn loodgieters niet meer te vinden, noch betalen.
De geestelijke ontsporing neemt zulk bizarre vormen aan (zie topic) dat de communis opinio zelfs is, dit als "normaal" te beschouwen, waardoor de vraag naar een psychiater tezelfdertijd zijn zin verliest, een ontijdig woord blijkt te zijn.

Milton_Styx | 09-08-23 | 00:30

@GKJP | 09-08-23 | 00:20: Een loodgier is praktisch, een psychiater niet. De laatste is wat lastiger, zij laveren in de psyche van de mens en daar moet je zeer voorzichtig mee zijn. Ik vertrouw vrijwel niemand en dat zou niemand moeten doen, zelfs niet geschoold. Even the wisest don't see all ends

Koppig | 09-08-23 | 00:34

Die Caitlin van Bij1?

de IJsman | 09-08-23 | 02:50
▼ 4 antwoorden verborgen

Hadden we niet al dat hysterische linkse "nix18"-gelul? Daar hoort dat transgelul toch ook bij mag ik hopen? Of zijn die zieke linkse geesten zover gekomen dat een biertje en peuk niet mag voor je 18e, maar een joint, pillen en je geslacht veranderen wel?!? Hoe ziek is de samenleving geworden?

Nederlanddraaitdoor | 09-08-23 | 00:06 | 2

A, joh, zo kruimelt het koekje nu eenmaal. Media :D

Koppig | 09-08-23 | 00:12

Hier simpelweg niet nee zeggen tegen het prinsje en prinsesje. We hebben het al druk met werk gehad, kinderen uit de crèche dus misschien compenseren dat het kind de ouders nauwelijks ziet. En uit gemak, want we hebben tijd voor onszelf nodig, nooit nee zeggen.

Squeezelover | 09-08-23 | 00:13

Ze doen maar
Als ze naar geen dingen in mijn billen stoppen

RickTheDick | 09-08-23 | 00:06 | 1

Hahaha, de middenmoot wordt m.i. het hoogst haalbare,

"De open dag van Ajax in de Arena was uitverkocht. De stemming was opvallend genoeg opperbest en vol van hoop op een kampioenschap. ‘Bergwijn gaat topscorer worden, dertig doelpunten zéker.’
www.parool.nl/nieuws/tijdens-de-uitve...

Cornelis12 | 09-08-23 | 00:05 | 1

De aanval gaat wel, maar achter is het open huis.

Ik heb mijn jaarlijkse weddenschap met een psv'er voor het eerst opgezegd...

wilderst | 09-08-23 | 00:26

Eisen dat iedereen die niet trans is voortaan cis-man of cis-vrouw wordt genoemd is net zoiets als verplicht stellen dat een stoel 'zitstoel' wordt genoemd omdat er ook stoelen zijn - preekstoelen - waarin iemand staande preekt.

J.P.Drapeau | 09-08-23 | 00:00 | 5

Wat is een vrouw?

pollens | 09-08-23 | 00:15

Niet abnormaal maken wat normaal is.

Vroeger was Rome: Hier & Nu. En alles hier&nu was aan deze kant. Zonder onderscheid hoef je het niet te benoemen. En dat had al de nodige moeite gekost.
Maar dat veranderde toen het onvermijdelijk overspelige gras groener leek (dan bleek maar dat terzijde) daar aan die overkant.

Dat hele gecis- en getrans- komt feitelijke vanuit die oude stad. Ruim 25 eeuwen geleden kregen deze woorden betekenis. Geografisch that is.
Droomde De Stad al van een volledig bezet schiereiland, het was nog lange tijd verre van gerealiseerd. Inmiddels kende men de Alpen van horen en zien en men had er vanuit De Stad oprecht ontzag voor: enorme hoogtes en onmenselijke koude. Ook was er sneeuw, duivels goedje ! En toch waren er verhalen die doorsijpelden vanuit de andere zijde.

Maar goed: zolang de Romein de Po-vlakte (deze zijde) niet veroverd had was de stap óver de Alpen (de overzijde) nog helemaal een ver verlangen, desondanks waren de Alpen inmiddels een realiteit. Onneembaar geacht en toch had zo'n vermaledijde groep Noord-Afrikanen de moed en kans gehad ze te kruisen. Hannibal schenen zij te heten.

Enfin, De Alpen werden een obsessie, deze zijde werd 'cis', de andere kant heette dus 'trans' en De Romein stak over. Bleek trouwens toch gemakkelijker dan gedacht: de barrières zaten vooral in het hoofd.

Niet veel later was een groot deel van het continent onder de voet gelopen en lagen De Alpen feitelijk in het midden. Desondanks bleef men spreken van cis en trans.

LD69 | 09-08-23 | 00:28
▼ 2 antwoorden verborgen
▼ 10 antwoorden verborgen

Een serieuze tatoeëerder zet geen tatoeage op een kind, maar een arts snijdt rustig een piemeltje weg. Nee hoor, ik pleit voor een minimale leeftijd van 32 jaar. Ook voor besnijdenis trouwens.

John McClane | 08-08-23 | 23:48 | 2

Haha en zo is het maar net.

pegaje | 09-08-23 | 00:22

Eens

wilderst | 09-08-23 | 00:38

Geweldige actie, terecht!

wilderst | 09-08-23 | 00:37
▼ 1 antwoord verborgen

Ik ben blij dat ik geen kind heb met transgenderproblematiek.

Heb er dus ook geen mening over verder, of adviezen, of wijze gedachten, over wel of niet vroeg medisch ingrijpen.

Papa Jones | 08-08-23 | 23:35 | 10

@zhirek | 08-08-23 | 23:59:

Zeik neus dat zeg ik niet maar papa jones,lees eens eerst bij de hand.

Ik ben blij dat ik geen kind heb met transgenderproblematiek.

Heb er dus ook geen mening over verder, of adviezen, of wijze gedachten, over wel of niet vroeg medisch ingrijpen.

Papa Jones | 08-08-23 | 23:35 |

pegaje | 09-08-23 | 00:16

@Koppig | 08-08-23 | 23:57: Ik heb een mening over zaken waar ik ervaring mee heb, en verstand van heb. Ik krijg totaal niet het idee dat jij weet waarover je praat. Ik stel mij gewoon neutraal op en jij loopt een beetje te fucken.

Papa Jones | 09-08-23 | 00:52
▼ 7 antwoorden verborgen

Heerlijke laatste zin @ Van Rossum.

Zalwelweer | 08-08-23 | 23:27

Verminken
1) Beschadigen 2) Ernstig beschadigen 3) Leebraken 4) Mismaken 5) Misvormen 6) Mutileren 7) Radbraken 8) Schenden 9) Verbasteren

Verminkte puurheid dat is het.

www.youtube.com/watch?v=tu5NSDeYHy4&a...

pegaje | 08-08-23 | 23:23

Ik zie hier nog wel eens een burgeroorlog uitbreken tussen trans vrouwen en vrouwen, trans personen en personen, witte trans personen tegen zwarte trans personen, witte personen tegen zwarte personen, linkse trans personen tegen rechtse trans personen, linkse trans personen tegen linkse personen, rechtse trans personen tegen personen, linkse witte cis gender mannen tegen rechtse witte cis gender vrouwen, linkse witte cis gender mannen tegen linkse cis gender zwarte mannen. ....... Jullie mogen aanvullen want hier kan ik nog wel een uurtje mee door gaan. Ik neem nog een biertje, en dan vergeten in welke waanzin we leven.

Zapata10 | 08-08-23 | 23:23 | 4

@meneer Q | 08-08-23 | 23:27: Laten we daar eens mee stoppen, laat Den Haag lekker de schijt krijgen

Koppig | 08-08-23 | 23:36
▼ 1 antwoord verborgen

Argumentem voor: het is een stuk makkelijker vrouw worden zonder baard in de keel, 1m88 en jukbeenderen en baard.
Of man worden voor je 80dd tetten hebt.
Tegen; is je wil en je genderbeleving uitgerijpt? Op t zelfde geslacht vallen maakt een operatie nog niet nodig, wel.een diepe frustratie over verkeerd lichaam.
Het lijkt er op dat er bij mannen weinig spijt voorkont maar dat meisjes als puber wel eens teveel meegsleept rakennin een gedachte
Laat ze gewoon wachtmomenten en sessies met een psycholoog verplicht houden/terug maken. De wens moet bestendig, langjarig en beslist zijn

Shoarmamasutra | 08-08-23 | 23:20 | 1

Dat is het protocol toch? Eerst een tijdje proberen als uiterlijk van het ander geslacht voordat er überhaupt verder wordt gepraat.

Continuum | 08-08-23 | 23:27

Dit zegt alles, het begint klein en vervolgens bemoeid iedereen zich er mee....
youtu.be/E9PiL5icwic

Nico1000 | 08-08-23 | 23:18

Virtueel de tentoonstelling inzake de nalatenschap van Freddy Mercury, die eerdaags geveild wordt, bezoeken kan via onderstaande link
my.matterport.com/show/?m=zy9XT5sUK5b...

Cornelis12 | 08-08-23 | 23:10

Mooi item bij de NOS over de nieuwe liefde van republikeinen met kinderarbeid. Die gekken willen kennelijk echt meer dan 100 jaar terug in de tijd:

nos.nl/artikel/2485866-steeds-meer-ui...

Argument van de Republikeinse senator om de regels te versoepelen was het tekort aan arbeidskrachten. My ass. Laat die werkgevers gewoon meer betalen en ze vinden vanzelf mensen. Nu krijgen volwassen werknemers concurrentie van kinderen en je raadt het al, het zijn natuurlijk met name de kinderen uit kansarme families die nu het vuile en gevaarlijke werk doen.

Meer achtergrond: www.vox.com/platform/amp/policy/2023/...

Na het de facto frustreren van abortus, de censuurwetten van De Santis, gaan we nu weer kinderen uit de sociale onderlaag uitbuiten. Wat hebben die achterlijken nog meer in petto.

BobDobalina | 08-08-23 | 23:10 | 13

@Papa Jones | 08-08-23 | 23:31:

The new law, called the Youth Hiring Act, will eliminate the requirement that children aged 14 and 15 seeking a job acquire a document issued by the director of the Division of Labor, which includes the child’s work schedule and a description of their work duties, as well as proof of age and parent or guardian consent.

Het is dus niet alleen toestemming van papa en mama.

BobDobalina | 09-08-23 | 01:18

@BobDobalina | 09-08-23 | 01:18: Oh kijk, dat eerste lijkt mij veel belangrijker, maar staat niet in het NOS-artikel. Het kind moet weten wat de werkuren zijn, dat moet gewoon vastliggen, ik hoop dat dat toch ergens ánders geregeld is dan. In een arbeidscontract bijvoorbeeld.

Papa Jones | 09-08-23 | 07:32
▼ 10 antwoorden verborgen

Vandaag kwam mijn achtjarige dochter opeens met het verhaal dat er in de gymzaal 3 vakken waren gemaakt met daarin het woord “jongen” “meisje” en “ik weet het niet”. Ze moesten kiezen hoe ze zich voelden. Notabene een christelijke school. Ze snapte er geen bal van en vroeg zich nu af of het raar is dat ze zich gewoon een meisje voelt. Ik viel van m’n stoel. Na de vakantie gaat er een goed gesprek plaats vinden met de directeur. Wat een idioterie om nietsvermoedende kinderen met zulke bullshit te confronteren.

Reso | 08-08-23 | 23:09 | 23

@keistad | 08-08-23 | 23:40: dat is geen pushen. Dat zou verplicht alle jongetjes in meisjeskleding laten lopen voor een week zijn. En wat heeft de Belastingdienst hier nu weer mee te maken

Continuum | 09-08-23 | 06:57

@Reso | 08-08-23 | 23:54: normaal is prima. Niet volgens de norm is ook prima. Dat is wel een beetje de boodschap.

U heeft wel wat weinig vertrouwen in kinderen als u bang bent dat ze met een lesje voor het leven beschadigd zijn

Continuum | 09-08-23 | 07:00

@Reso | 08-08-23 | 23:47: kinderen zijn niet kwetsbaar, die moeten op groeien als kritische zelfstandige volwassenen. Dat betekent veel experimenteren en informatie verzamelen. Er is niemand die het op een voetstuk plaatst, maar je moet op een of andere manier het wel duidelijk maken. Vijf minuten drogen lesstof gaat t niet doen.

En u heeft een beetje een gek beeld over het 'Dutch protocol '. Zou eerst eens aandachtig doorlezen hoeveel je moet doen voordat ze bij de stap permanent veranderen van je lichaam zijn

Continuum | 09-08-23 | 07:04
▼ 20 antwoorden verborgen

Hoi.

GKJP | 08-08-23 | 23:08 | 6

Dat vinden de dames lekker!

Flightless bird | 09-08-23 | 02:23
▼ 3 antwoorden verborgen

Als je jong begint heb je nog genoeg tijd om het terug te draaien als ze spijt krijgen.
Gewoon al op de kleuterschool mee beginnen.
En dan ook een leuke tekenfilm serie voor de lagere school leeftijd om de acceptatie te vergroten "Transformers, shemales in disguise" met actie figuren die je dan bij Bart Smit kunt kopen.

Osdorpertje | 08-08-23 | 23:06 | 1

Ja, iemand zou dat eens op de markt moeten zetten,
een pop waarvan de piemel naar binnen en de tieten naar buiten kunnen klappen, en weer terug. Tranny merch.

pollens | 08-08-23 | 23:20

Voor 10 miljard euro wordt er een nieuwe chipsfabriek gebouwd bij Dresden ook met EU subsidie om hi-tech electronica weer in de EU te laten fabriceren.
Maar voor chips produceren ben je essentiële grondstoffen nodig die zo goed als alleen in chinese mijnen te vinden zijn en china heeft al gewaarschuwd in het verleden dat ze dan mogelijk de export van die grondstoffen sterk beperken of zelf stoppen mochten ze zelf geen bijvoorbeeld ASML chipmakers krijgen.
Dus er komt een gloednieuwe chipsfabriek van 10 miljard euro in Duitsland die afhankelijk is van de grote Xi zijn wil...

steekmug | 08-08-23 | 23:05 | 6

Handel! ASML chips happen is nu even moeilijk maar MRI gaat gewoon naar Iran. Totale boycot op dat land (Iran) maar medische apparatuur is uitgezonderd.
*iran medisch hoogwaardige apparaten doorverkoopt in ruil voor buitenlandse valuta doet
Eindhoven zag dat het goed was.

Flightless bird | 09-08-23 | 00:35

@Flightless bird | 09-08-23 | 00:35: Wat is dit voor bull?

ASML maakt alleen chip-machines, wafers en steppers

wilderst | 09-08-23 | 00:52

@wilderst | 09-08-23 | 00:52:
Steppers met cryogenic liquid? Ik weet het. (RCL/CAO)
Je hebt ook magneten, de MRI, die bedoel ik.

Flightless bird | 09-08-23 | 02:03
▼ 3 antwoorden verborgen

Het laat me trans-Siberisch.

Pretzel Logic | 08-08-23 | 23:04 | 1

Dat spoort tenminste nog.

reservebelgië | 08-08-23 | 23:36

@Keestel: mag hiervan een zondagplaylist worden opgesteld?
@ alle anderen: graag de lijst aanvullen

Uit de tijd dat gendergestoorden hun handicap niet als verdienmodel hoefden te exploiteren, maar gewoon leuke muziek maakten nummer 1
Amanda Lear - Follow me
youtu.be/b9YyPIiT2pM

Arnold Layne | 08-08-23 | 23:04 | 14
▼ 11 antwoorden verborgen

We leven in een tijd waarin modeverschijnselen ontaarden in waanzin.
En de sociale media fungeren daarin als turbo.

Peter Emile | 08-08-23 | 23:03 | 2

Ik vind dat mooi gezegd..

broervandenhollander | 08-08-23 | 23:14

Over een tijdje worden we weer opgezadeld met spijtoptanten. Huilend, stampvoetend hun recht op God mag weten wat ze bedenken opeisen.

Squeezelover | 08-08-23 | 23:54

Transmissie... transport... Transalp... transactie... transcedent... transformeren... transcriberen... transverseren... transvet... Transvaal... transistor... transferbedrag...

Ach, keuze te over.
Waarom toch altijd die transseksuelen?

Kapitein Sjaak Mus | 08-08-23 | 22:49 | 3

Seks, toch? Misschien te weinig ofzo, geen idee.

Koppig | 08-08-23 | 22:52

trans fimmermans...

pollens | 08-08-23 | 22:52

Keek vanavond uit verveling maar eens naar de slimste mens. Een van de deelnemers was de 24 - jarige Isabelle Kafando. Ken haar niet maar blijkt actrice, theatermaker en cabaretier. Enfin, zij is dus zo dik dat ze amper in de stoel kon zitten en bij de eindstrijd waar de 2 laagst geëindigden normaliter in een andere stoel tegenover zitten moesten zij nu staan omdat ze niet in de stoel paste.

Cornelis12 | 08-08-23 | 22:49 | 7
▼ 4 antwoorden verborgen

Englishmen in New York
Godley & Creme
youtu.be/RJre-YHmLaI
Nee, niet Sting, maar heel anders.

Ruimedenker | 08-08-23 | 22:47

Goeie.

Pretzel Logic | 08-08-23 | 23:13

@Kapitein Sjaak Mus | 08-08-23 | 23:17:
Dan niet, Ketelbinkie!

Ruimedenker | 08-08-23 | 23:22

"waarvan onze stijlloze tijdlijn al liet zien dat er steeds minder homo's op hun eigen feestje komen omdat QT, BLM & de Belastingdienst hun eigen " Ik kende twee oude en ouderwetse echte homo's, een homo paar dus, die 15 / 20 jaar geleden al niks meer moesten hebben v h opgefokte gedram van de extremisten toen . Dit zouden ze helemaal niet overleven mochten ze er nog zijn.

Zwizalletju | 08-08-23 | 22:41 | 2

Bizar toch?
Ik snap het wel, want een op zich aardig homo feestje, met ook nog een emanciperende ondertoon, zeker bij de start, wordt gekaapt door chronisch verongelijkte drammers die alleen maar uit zijn op ruzie.

Nuuk | 08-08-23 | 23:10

"There is a special place in hell reserved for cis women who terrorize trans women" And: "give it two minutes and trans women will be begging for access to that too".
Ik snap de grap niet want dit is voorwaar geen grap. Ik heb van dichtbij meegemaakt hoe vrouwen elkaar het eeuwigdurend vagevuur toewensen en er actief naar stimuleren om dat te bereiken, het fenomeen maakt daarbij geen onderscheid in de oorspronkelijke sexe-vector.

LD69 | 08-08-23 | 22:38 | 1

Met sommige vrouwen kun je maar beter geen ruzie krijgen, LD. Ik ken zelf trouwens alleen maar leuke van het oorspronkelijke soort.

MickeyGouda | 09-08-23 | 00:02

Mijn kinderen zaten op een tamelijk elitaire basisschool. In hun klassen (samen 50 kinderen) zijn er drie compleet verbouwd. 6%. Mind you. Dit is niet normaal, dit is een hype. Gesteund door de ziekenhuizen want die krijgen een hoge vergoeding. Een pervers en perfide systeem zou van Thijn zeggen.

nancystjago | 08-08-23 | 22:37 | 3

Verbouwd, op de basisschool? Niet gewoon anders aangekleed? Volgens mij is het nog steeds zo dat je 18 jaar moet zijn voordat er geopereerd mag worden, en je mag het traject op je 16e starten (inclusief hormonen meen ik).

Muxje | 08-08-23 | 23:12
-weggejorist-
Quantum Suicide | 08-08-23 | 23:18

@Quantum Suicide | 08-08-23 | 23:18: Er is wel steeds meer druk om het traject eerder te mogen starten. Medisch gezien is dat niet zo verkeerd, hoe eerder hoe beter... maar de geslachtsdelen moeten wel volgroeid zijn, anders heeft de chirurg niks om mee te werken. Het probleem is alleen dat het al lastig genoeg is om gender dysforie bij een volwassene vast te stellen; bij een kind is dat nog vele malen moeilijker. Tja, als het om een aspirientje gaat neem je dat risico wel, maar de transitie of zelfs hormoontherapie zijn onomkeerbaar (tenminste zonder blijvende schade). Ik maak me ernstig zorgen over die trend.

Muxje | 08-08-23 | 23:29

Ik ben high as fuck, dat is geen wiet meer dat zijn explosieven maar mag ik er even tussendoor met een stukje echte muziek en een o zo lekkere gitaarsolo?

Eric Clapton - I Shot The Sheriff
youtu.be/APWhx97QvxE

Zwezerik | 08-08-23 | 22:36 | 2

Lekker nummer

Koppig | 08-08-23 | 22:50

Nou ja laat je lekker gaan op een dinsdagavond, moet kunnen.

Muxje | 08-08-23 | 23:30

Mooi liedje dat na de wedstrijd van PSV tegen Sturm Graz werd gespeeld.
DJ Shadow - Six Days Remix (2002)
www.youtube.com/watch?v=W3_c4-4OMbM

keestelpro | 08-08-23 | 22:35 | 3

4-1 toch?
Feli man!

reservebelgië | 08-08-23 | 22:42

Voor zo vroeg in het seizoen een mooie prestatie van PSV, tegen een tegenstander die vanavond geen gelijkwaardige prestatie leverde (niet in zijn geheel de uitsluitende verdienste van PSV).

Geeft wel moed voor een mooi en interessant vervolg in het seizoen.

Milton_Styx | 08-08-23 | 23:15

Ja lekker! Thnx ! Het management van PSV heeft de zaken goed op orde.

keestelpro | 08-08-23 | 23:30

Mijn impressie is dat je met de alfabetgemeenschap weinig lol kunt hebben. Deze linkjes zijn daarentegen wél leuk.

MickeyGouda | 08-08-23 | 23:46

@MickeyGouda | 08-08-23 | 23:46:

Tha Cramps zijn van jaren 80 of zo. Die wilden gewoon lekker plezier maken en ook evil zijn. Als er geen vunzigheid bestond, dan hadden de Cramps het uitgevonden!

Leren rokjes, fishnet stockings en pumps. En ook de dames in de band droegen dat.

Nuuk | 08-08-23 | 23:55

@Nuuk | 08-08-23 | 23:55:
Gna. Het grappige is dat niemand zich daar toen druk om maakte. Ik prijs mijzelf gelukkig omdat ik die tijd bewust heb meegemaakt.

MickeyGouda | 09-08-23 | 00:04

Antwoord op bovenstaande vraag beantwoord ik met een vraag.
Waarom mogen minderjarigen niet drinken, roken, stemmen en dragen ouders de verantwoordelijkheid over die minderjarigen, wat ze ook maar uitvreten?
Juist.
Minderjarigen verbouwen? Totaal bezopen.
“The Dutch Approach”? Waanzin.
Hier nog even de regels vwb een tattoo.
www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/besc...
En da’s nie voor niks nie hè…
Kappen met die gekkigheid.
Vanaf 21 minimaal.

Ruimedenker | 08-08-23 | 22:30 | 10

@sir Ockels | 08-08-23 | 23:23: sir, Hoe was de familie vakantie? of ben je nog op pad nu..

Smoelensmid | 08-08-23 | 23:43

Kortom Zalwelweer, de Nederlandse samenleving wordt weer opgescheept met kosten, omdat we geen nee willen zeggen, vanwege al die (perverse) redenen die hier al voorbij kwamen en of u zelf wel weet te bedenken.

Squeezelover | 08-08-23 | 23:45

@Smoelensmid | 08-08-23 | 23:43: Weer in 0031. Het zit er helaas weer op na twee stralende en ontspannen weken met de voetjes in de rivier. Ik heb nog even naar u gezwaaid op de A31.

sir Ockels | 09-08-23 | 00:07
▼ 7 antwoorden verborgen

Young men you're to girlie Girlie...!

Sophia George - Girlie Girlie
youtu.be/Aql5ywVRMyk

Roos | 08-08-23 | 22:27 | 1

@Smoelensmid | 08-08-23 | 22:32: Philps Matchline waren wel de bom voor een lange tijd. Nu nog verzamelbaar.
Haar gouden tanden zaten wel vast?

AntiZanicz | 08-08-23 | 23:30

@broervandenhollander | 08-08-23 | 23:10: Die gaf de tandarts me in een keurig plastic potje mee.. Inderdaad daar werd bij de smoel in de praktijk een credit voor gegeven op de factuur, net zo goed als er een minimaal bedrag in rekening werd gebracht voor kroon verzekering als er dan iets ooit over moest kon dat dan als service kosteloos. Maar in de praktijk is er niet zoveel goud meer tegenwoordig is het allemaal keramiek wat de klok slaat,, ook in de eiegn mond van smoel 21 kroon en brug delen van opgebakken porcelein op een dunne goudlaag. Net echt;)

Smoelensmid | 08-08-23 | 23:34

@AntiZanicz | 08-08-23 | 23:30: Alles vast inclusief een implantaat op haar 92e. Is onder de grond verdwenen in het familie graf, raar idee eigenlijk;(

Smoelensmid | 08-08-23 | 23:36
▼ 2 antwoorden verborgen

Nou, alle blauwharige mannenhaters: wave your hands in the air like you just don't care, en meer van die nichtenshit...

Dead Or Alive - You Spin Me Round
youtu.be/PGNiXGX2nLU

Zwezerik | 08-08-23 | 22:27 | 4

@Aristotalloss | 08-08-23 | 22:41:
Dit vind ik dus ook. Het ging al de goede kant op. Gezien de import van een intolerante cultuur juich ik één en ander wel toe. Behalve de transgekte op jonge mensen uiteraard.

letopuwzaak | 08-08-23 | 22:56

@Aristotalloss | 08-08-23 | 22:41:
Door de hedendaagse beweging word de afstand juist groter. Geen van de betrokkenen heeft daar baat bij.

Andersdenkend | 08-08-23 | 23:00
▼ 1 antwoord verborgen

Stelling:

ALS Yeşilgöz werkelijk met de vvd een transitie naar een nieuwe bestuurscultuur had willen maken, had ze gezag gevestigd door Kamp als lid te royeren, na zijn laag-bij-de-grondse commentaar op Omtzigt.

Milton_Styx | 08-08-23 | 22:22 | 20

@Après toi | 09-08-23 | 01:08:
*kopstoot geven doet

Flightless bird | 09-08-23 | 01:53
▼ 17 antwoorden verborgen

@MickeyGouda | 09-08-23 | 00:15:
Ketel 1 is mooier ja. Houden het langer vol, maar storten dan ook harder in. Port-meisjes en jenever-meisjes.
Beetje zwijmelt.

reservebelgië | 09-08-23 | 00:31
▼ 5 antwoorden verborgen

Nee.

Nuchternederland | 08-08-23 | 22:19

Zouden er tussen ons ook transformers zitten? Ik ben benieuwd.

Plukkieplukkie | 08-08-23 | 22:19 | 3

Ik ben een milf met de kont van een achtjarig jongetje.

R. Skickr | 08-08-23 | 22:23

@R. Skickr | 08-08-23 | 22:23: Volgens onze kinderen is de buurvrouw een milf, dan heb ik er een beeld bij .

Smoelensmid | 08-08-23 | 22:36

@R. Skickr | 08-08-23 | 22:23: blijf uit de buurt van Thijs Römer.

intrigant | 09-08-23 | 09:28

Lezersvraag: Hang eigenlijk al m'n gehele leven de heteroman uit maar ben diep van binnen een lesbische vrouw. Kan ik zonder ombouw oid toch een lesbische relatie beginnen met een vrouw ?

Cornelis12 | 08-08-23 | 22:18 | 7

@TheseDays00 | 08-08-23 | 22:35: Touwtje om je eikel en vervolgens achterlangs door je bilspleet trekken en touw vervolgens om je middel knopen is ook een optie.

Cornelis12 | 08-08-23 | 22:41
▼ 4 antwoorden verborgen

Abso-fucking-luut niet.

TheBigKirth | 08-08-23 | 22:18

De meeste mannen zullen alleen onvoorwaardelijke liefde van hun moeder ervaren, en sommigen van ons krijgt dat niet eens.
De meesten van ons hebben zelfs nooit waardering of respect gevoeld zonder voorwaarden of verborgen bedoelingen.

Ze weten niet hoe het klinkt om te horen
"Ik zie je",
"Ik ben trots op je",
"ik ben blij dat je hier bent"
"Je maakt echt het verschil".

Toch is de verwachting om constant kracht en liefde te tonen,
die de wereld aarzelt om over te brengen,
waarbij wordt verwacht dat je een dikke huid moet hebben,
maar mannen worden veroordeeld als de buitenkant hard wordt.

De eerste stap om een man te zijn is het negeren van de honger, want, ja jongen, je gaat verhongeren.
Uitgehongerd van aandacht,
uitgehongerd van bevestiging,
uitgehongerd van liefde,
uitgehongerd van te horen dat je genoeg bent.

Stap twee om een man te zijn is de gemakkelijke vervangbaarheid.
Je bent zo goed als je nuttig bent.
Je bent slechts zo waardevol als anderen je nodig hebben.

Mocht er ooit een dag komen,
waar je niet iedereen een lachend gezicht geeft,
wees dan niet verbaasd als ze zeggen dat mannen alleen maar ruimte innemen
en je haastig en snel wordt vervangen.

AdvocatusDiaboli | 08-08-23 | 22:18 | 1

Eensch.
Daarbij, de zin; ik hou van jou; die dan weer van de absoluut verkeerde persoon komt.
En de vervanging gaat geruisloos.

reservebelgië | 08-08-23 | 22:24

Men zou pas moeten opereren bij lichamelijke volwassenheid, ruim in de twintig, en niet bij arbitraire ' deug-opinie' wettelijke volwassenheid. Kinderen van 16 of 18 zijn niet volwassen.

AntiZanicz | 08-08-23 | 22:17 | 5

Juist. Én na een gedegen voortraject en diagnose van gender dysforie. Geslachtsverandering krijg je als je het nodig hebt (dat blijkt uit die diagnose), en dan mag het ook vergoed worden. Wie het als volwassene op eigen initiatief doet betaalt het maar zelf... en als arts moet je serieus overwegen of je je daar wel mee in wil laten.

Muxje | 08-08-23 | 22:32

Een professional dansleraar heeft zich laten ombouwen. Begon zich overdreven vrouwelijk, irritant te gedragen met loopjes, rok recht trekken aan d'r haren zitten etc. Maar dat gedrag zakte langzaam af. Ik heb later nog wat privedanslessen bij haar gehad. 't was verder best een geschikte ven.. eh.. vrouw.

Sneerpoets | 08-08-23 | 23:44
▼ 2 antwoorden verborgen

Ik heb twee transgenders gekend. De eerste vond opeens een broek onaangenaam en bezocht in vrouwenkleding transgenderbijeenkomsten totdat hij/zij een leuke man tegenkwam en weer in een man veranderde en met die man ging samenwonen. De tweede doorliep het gehele psychologische traject van begeleiding waarop ze, na de operatie, dertig kilo aankwam, een hoer werd, en doodongelukkig was. Een piepkleine steekproef die mij echter een weinig hoopvol perspectief geeft voor transgenders. Hetgeen wordt versterkt door mijn, als autist, waardeloze ervaringen met de GGD. De therapeuten, psychologen en psychiaters van deze wereld geloven dat ze mensen helpen maar helpen zichzelf aan een sjieke leasebak, liefst een Volvo. Waar ze zich niet schuldig over voelen want ze helpen immers mensen.

Albert61 | 08-08-23 | 22:16 | 2

Ik ken er meerdere. Allemaal tevreden met het nieuwe gereedschap, al zijn er wel met andere psychologische problemen; dat zit vooral in de maatschappelijke acceptatie. Die wordt gelukkig wel steeds beter. Het aantal transen met spijt van de operatie is dan ook kleiner dan 0.1%.

De nazorg is overigens wel ruk. Of nou ja, die is niet slecht want die is er gewoon niet.

Muxje | 08-08-23 | 22:34

Albert, een oprechte vraag; hoe hadden ze je beter kunnen helpen? Op welke wijze ben je ontevreden?

letopuwzaak | 08-08-23 | 22:51

Goed nieuws uit Deutschland!
Na the UK en La France gaat onze oosterbuur waarschijnlijk ook langeafstandwapens oftewel 'Marschflugkörper' leveren aan Oekraïne: de Taurus met een range van zo'n 500 kilometer.
www.reuters.com/world/europe/ukraine-...
Nu the US of A nog en dan kan het echt losgaan.
Man, man, man... Wat heeft die Poetin zich op de hals gehaald. Rusland heeft natuurlijk nooit een even groot Military Industrial Complex als het Westen.
Hopelijk worden ze uiteindelijk gedwongen alles te vergoeden wat ze hebben gesloopt in Oekraïne.
Slava Ukraini! Heroiam slava!

Aristotalloss | 08-08-23 | 22:16 | 13

@steekmug | 08-08-23 | 22:51:
Oekraïne betaald. Ze denken dat ze krijgen maar daar komen ze nog wel achter.

reservebelgië | 08-08-23 | 22:55

@steekmug | 08-08-23 | 22:51: Warhead: 481 kg (1,060 lb MEPHISTO (multi-effect penetrator highly sophisticated and target optimised).
Daar kun je heel wat mee kapot knallen; bijvoorbeeld een vliegveldje net over de Oekraïens-Russische grens met een stelletje Soechojs of zo...
Tel uit je winst!

Aristotalloss | 08-08-23 | 23:02

@Aristotalloss | 08-08-23 | 23:02:
Kleine 500 kg is een leuke boem maar voor een vliegveld moet je toch ettelijke tientallen miljoenen uittrekken hoor.

reservebelgië | 08-08-23 | 23:06
▼ 10 antwoorden verborgen

Children as young as seven will get transgender treatment on the NHS, according to plans seen by The Telegraph.

archive.ph/JUjbf#selection-2967.0-296...

D e h o r r o r

Louter Leuter | 08-08-23 | 22:15 | 4

@Smoelensmid | 08-08-23 | 22:39:
42 minuten. Nu even niet. Zal hem opslaan.
Ondertiteling trouwens Paki. Ontmoedigingsfilmpje voor wat nieuwe instromers?

reservebelgië | 08-08-23 | 22:52
▼ 1 antwoord verborgen

Dat hele trans gebeuren komt m'n neus uit.
24 uur per dag, 7 dagen per week vlaggen. Overal vlaggen.

Hoezo besmettelijk? Tieners allemaal trennies want het is een hype. Het is hip.

Eduardo- | 08-08-23 | 22:15 | 6

@Smoelensmid | 08-08-23 | 22:50: Echt hoog IQ kan wel tot inpassingsproblemen leiden. Je ben buschauffeur voordat jet het weet. Het idee is dat ouders het graag zien, want het is erfelijk verkregen. Ik had een collega met kinderen die per se naar het gymnasium moesten. Dat ze alleen maar tweeen en drieen haalden was een bevestiging van hoogbegaafdheid. En dat de school niet zo goed was. Vreemd genoeg haalden ze juist geen goede cijfers. En ze zijn ook geen hoogleraar geworden op hun 25e

AntiZanicz | 08-08-23 | 22:58

@AntiZanicz | 08-08-23 | 22:58: je moest eens weten wat we hier hebben lopen leuren met de jongelui, 5 middelbare scholen onderpresteren en een internaat, uiteindelijk home learning en staats examen, eenmaal op de universiteit dubbele masters en daar begon het gezeik weer ook bij de sollicitaties afgewezen wegens te slim .. Uiteindelijk allemaal goed gekomen maar neem maar aan het is en blijft lastige materie.. heb zelf 2 klassen overgeslagen eindexamen op mijn 16e en 10 jaar studeren niet vooruit te trappen op de universiteit totdat ik voor mezelf begon en water kon laten branden .. ging toen als een komeet. Heeft me voor de eigen kinderen goud geld gekost aan begeleiding maar iedere cent waard goed adres gevonden : Vacare, maat in zorg, is gespecialiseerd in hoogbegaafdheid. Marion Knops is de eigenaresse vacare.nl .Rijksweg Noord 56, 6162 AK Geleen, Nederland. Tot in het dementen huis zie ik lieve moeder nog zitten trots als een pauw met haar Gymnasium rapport negen negens! op tafel , klagend.. ze praten hier zo dom , Hoog IQ laag EQ het houdt ook nooit op;((

Smoelensmid | 08-08-23 | 23:21
▼ 3 antwoorden verborgen

Kraftwerk - Trans-Europe Express

https://youtu.be/kv8_EZrNhpY

funda | 08-08-23 | 22:15 | 1

Kraftwerk... altijd +1

Louter Leuter | 08-08-23 | 22:18

Goedenavond en welkom in het stamcafé. Hier een gesprekje van man tot man:
youtu.be/mRh80xSI8QQ en wat ouderwetse nichtenrock...

Queen - It's A Hard Life
youtu.be/uHP-qgzUVLM

Zwezerik | 08-08-23 | 22:12

Ik ben geboren in een lichaam van 1,8 meter, maar mijn geest is zoveel groter,... Waar kan ik mijn verbouwing indienen?

drapsap | 08-08-23 | 22:11

Ik werd vroeger ook wel eens verbouwd. Na schooltijd of tijdens ijshockey.
De beste verbouwingen waren tijdens ‘kerstbomenjacht’

Flightless bird | 08-08-23 | 22:11 | 9

@Flightless bird | 08-08-23 | 23:29: Ik zie dat je nog wel staartveren hebt bofferd!
Ik heb alleen nog maar een staartbeen zonder staart eraan. :(

steekmug | 08-08-23 | 23:36

*staartpluim paars verven doet om op te scheppen

Flightless bird | 08-08-23 | 23:46
▼ 6 antwoorden verborgen

"I do not apologize for having an opinion on this matter."

Dat is een gevaarlijke uitspraak tegenwoordig, mate.
Het cultureel deug-marxisme duldt geen tegenspraak.

funda | 08-08-23 | 22:11

Vuistpompje voor "meningenmarxisme"

Duwbak_Linda | 08-08-23 | 22:09

Is mijn jeweetwel kater eigenlijk ook transgender? Hij/zij/het doet kattig en poezelig.

Hadena | 08-08-23 | 22:08

Verstokte Dire Straits-grijsdraaier meldt zich.

Verder dien je psychologische problemen niet te bevestigen en daar fysiologische oplossingen voor te verzinnen. En al helemaal niet bij minderjarigen.

BenBinnen | 08-08-23 | 22:08

Nee

mykdelta | 08-08-23 | 22:07

Het bericht in T. dat de tien kinderen in de stint eigenhandig aan de kant waren gekomen klopt niet. Het waren kleuters, ze zijn gered door een jongeman Mees. Wat een held.

letopuwzaak | 08-08-23 | 22:06 | 13
▼ 10 antwoorden verborgen

Verbouwing? Stikstofvergunning.

BrutusBosch | 08-08-23 | 22:05 | 1

Ter voorkoming van verstikkende dekens?

reservebelgië | 08-08-23 | 22:08

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland