achtergrond

Geenstijl

Maar wat wordt het nieuwe programma van Matthijs van Nieuwkerk?

Aan tafel!

Er is ook goed nieuws. Matthijs van Nieuwkerk, die vroeger heel vaak op televisie was en toen opeens niet meer, komt (waarschijnlijk) terug op televisie. Maar met wat voor programma?

Op je knieën, godverdomme! (EO)
Personalityshow waarin Matthijs van Nieuwkerk mensen lastigvalt die aan het bidden zijn. Terwijl ze nader tot hun Heiland proberen te komen, breekt Van Nieuwkerk in met allerlei grappige, ontroerende en/of spraakmakende fragmenten uit theatershows van Theo Maassen. 

Het is meneer van Nieuwkerk! (Powned)
Personalityshow waarin Matthijs van Nieuwkerk aan beginnende muzikanten en andere kunstenaars vraagt of ze wel weten wie hij is. 

Medicijn tegen angst en lelijkheid (BNNVARA/ Frans Klein Producties)
Personalityshow waarin Matthijs van Nieuwkerk, vergezeld van een tafelheer of -dame (denk Özcan Akyol) met een mix aan gasten de actualiteit en de wereld van kunst en cultuur bespreekt. 

Deze spiegel blijft in mijn kamer hangen (Omroep MAX)
Personalityshow waarin Matthijs van Nieuwkerk vijftig minuten lang zichzelf voor de spiegel interviewt. 

De Eeuwige Driftbui (VPRO)
Personalityshow waarin Matthijs van Nieuwkerk zes afleveringen lang indringende gesprekken voert met mensen die ook weleens boos zijn.

Champions League (SBS 6)
Personalityshow waarin Matthijs van Nieuwkerk praat over voetbal, hinderlijk onderbroken door live beelden van Champions League wedstrijden van onder meer Real Madrid, Manchester City en Feyenoord. 

Anders namelijk...
Zal wel weer iets met Leo Blokmans worden.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.