achtergrond

Geenstijl

TK-lid @D66 Lisa van Ginneken die van Twitter vluchtte jankt onhebbelijk dom over TRANSFOBIE in veilige LinkedIn-bubbel

Hoe kan het toch dat dé partij van de hogere middenstand zich van retoriek van zulke lage kwaliteit bedient

De ideologische huisvredebreuk door een feministe van kleur waar ze zo overstuur van is zag u onderstaand. Een paar sleutelfrasen uit haar bericht alhier:

"Een geluid vol stemmingmakerij en onwaarheden. Een geluid dat onvrijheid en haat aanwakkert. (...) Gevoed door feitenvrije angstbeelden en verzonnen theorieën, worden mensen tegenover elkaar gezet. (...) Daarom blijf ik mij inzetten voor vrijheid en veiligheid. En ik hoop natuurlijk dat jij meedoet. Vandaag, op Internationale Dag tegen Homofobie en Transfobie, en alle andere dagen van het jaar."

Stel hè, je bent écht zo ingekapseld dat je denkt dit thema zo goedkoop te reduceren valt tot goed en kwaad. Als je dat echt denkt, zoals bij Lisa het geval lijkt, dan heb je dus onderaan de streep absoluut niet het beste voor met jonge mensen die zich begeven in het ideologisch/psychologische/fysieke mijnenveld van genderdysforie. Dan ben je gewoon een lege avatar van zoiets vulgairs als ideologie, een vleesgeworden tribaal algoritme, een inwisselbare pion op een veld dat je niet overziet, een vierdehands denker.

Een transvrouw IS van het mannelijke geslacht, ongeacht genderbeleving

Een transvrouw die ‘man’ wordt genoemd. Een koppel van hetzelfde geslacht dat mishandeld wordt. Het is vandaag #IDAHOT, die dag is en blijft hard nodig. D66 staat voor een samenleving waarin iedereen de vrijheid heeft om te zijn wie je wil zijn. Spreek je uit. Wees niet stil 🌈

1.2K
Reply

De inwisselbare leegte van een binair wereldbeeld

D66 staat voor een samenleving waarin iedereen de vrijheid heeft zichzelf te zijn. Daarom spreken wij ons uit tegen haat en discriminatie. Vandaag, op de Internationale Dag tegen Homofobie en Transfobie. En iedere andere dag van het jaar. Spreek jij je ook uit? #IDAHOT 🌈

336
Reply

TL;DR je bent gewoon retorisch gemankeerd omdat je nog altijd denkt dat...

gendertransitie, ongeacht hoe vergaand de operaties en hormonale interventies, gelijkstaat aan geslachtstransitie. Dat is conceptueel onhoudbaar, dat weet je in je hart ook wel maar durft het niet te erkennen, en daarom vluchtte je naar LinkedIn. 

Met je "feitenvrije angstbeelden en verzonnen theorieën."

De ideologische huisvredebreuk door een invasieve exoot in kwestie

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.