achtergrond

Geenstijl

Even tot hier: NPO-baasje geeft iedereen behalve Meneer van Nieuwkerk de schuld bij Nieuwsuur

Anderen de maat nemen is makkelijker in een huis zonder spiegels hè

Carnaval van ongemak bij Nieuwsuur (NPO), waar het gemeenplaatsen, clichés en zijige drek spettert over Menéér van Nieuwkerk (NPO) die bij DWDD (NPO) zijn redactie (NPO) tot slaaf maakte om zijn talkshowstadion te bouwen. Marielle Tweebeke, moreel verplicht om kritisch in de spiegel van de gitzwarte omroepziel te kijken. Frederieke Leeflang, de nieuwe Shula Rijxman, die nog te kort aangesteld is cq te weinig soortelijk gewicht heeft (lol @ comments) om haar baas/collega Frans Klein in zijn caviabekkie te kunnen pissen. En dan krijg je dus dit soort retoriek waarin ánderen lessen moeten trekken uit het gedrag van énkelen, met de blik naar voren en dan graag zo breed dat zelfs argeloze televisiekijkers een beetje verantwoordelijkheid moeten voelen over DE MISSTANDEN bij de populairste autocue van Nederland. Het is alsof je naar een soort Even Tot Hier zit te kijken, maar dan wel grappig omdat het omroepbastion van linkse wokemoraal niet weet hoe ze hun eigen stront moeten eten wanneer die warm aan henzelf wordt opgediend. Eindelijk weer een reden om de NPO eens aan te zetten, want dit oprechte ongemak dit is gouden televisie.
Instant Update: Chef Grensoverschrijdend Gedrag & Onveilige Werkomgevingen Mariëtte Hamer keek ook en zag hoe ongeschikt Leeflang is om de kwestie op te lossen. Ze wil een ONAFHANKELIJK ONDERZOEK naar de NPO. Dat bestaat helemaal niet in Nederland, maar lachen wordt het in ieder geval wel.

Staatssatire op muziek. Dan nog liever DWDD

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Nieuwsuur propageert absoluut geen chemische deeltjes uit vliegtuig storten om zon te dimmen!

Nee nee nee we agenderen en propageren het niet! We platformen, signal boosten en thunderclappen alleen een minuscule minderheidsopvatting die anders nooit onderdeel van de discussie zou worden!

@Spartacus | 15-09-23 | 15:01 | 224 reacties

Nieuwsuur: "Gewelddadige mannen" maken Brussel onbewoonbaar

België is geen land en Brussel is geen stad, het is een protectoraat waar ambtenaren doen alsof Europa een bestuurlijke eenheid is

@Spartacus | 07-09-23 | 10:59 | 352 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.