Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Homoseksueel is woekerend woke-gif KOTSBEU, schrijft vernietigende column

Column komt van Gaysite.nl en wij mochten 'm copypasten.


De eerste Nederlandse Gay Pride werd in 1977 in Amsterdam georganiseerd door de Internationale Lesbische Alliantie. Sindsdien is de positie van homo’s flink verbeterd, maar is de homo-emancipatie nog lang niet voltooid. Denk aan de homohaat bij studentenverenigingen (vooral de corporale), sportclubs (vooral voetbalclubs) en strenge christelijke kerken (vooral Pinkstergemeenten). Gelukkig zien we dat ook daar langzaam maar zeker de positie van homo’s verbetert. Helaas zien we ook een achteruitgang. In toenemende mate maakt de gemeenschap zich zorgen over de felle haat van immigranten uit gebieden waar homo’s vervolgd worden, zoals islamitische landen en delen van de Cariben en Afrika. Homo’s komen steeds vaker in conflict met moslims, vooral in de wijken en op de scholen waar moslims in de meerderheid zijn. De dreiging van aanslagen door fanatieke islamieten is groot.

Vorig jaar werd bekend dat een groep van zes moslimmannen uit Arnhem van plan was om met bomvesten, Kalasjnikovs en zelfs een autobom een aanslag te plegen op de Canal Parade. Dat heeft gevolgen. De gemeente Amsterdam is van mening dat de beveiliging van homo-evenementen te veel geld kost en staat daarom steeds minder homofestiviteiten toe.

Daarnaast dienen we ons te realiseren dat homorechten elke generatie opnieuw bevochten moeten worden. Anders verwateren die snel. De homobeweging zal nooit met pensioen kunnen gaan.

Een nieuwe bedreiging voor homo’s zien we sinds de opkomst van ‘woke’, een agressieve, extremistische beweging die is overgewaaid uit de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Woke is als een gevaarlijk virus, dat zich nestelt in de haarvaten van de samenleving, als het niet wordt bestreden.

Zo hebben woke activisten inmiddels de oorspronkelijke, vrolijke Gay Pride gekaapt. Zij hebben het lef gehad om nota bene onder de misleidende naam Reclaim Our Pridehun agenda op te leggen aan de Nederlandse homopopulatie. Hun agenda is heel breed, maar heeft niets te maken met de emancipatie van homoseksuelen.

Reclaim Our Pride is een bont clubje van extreem linkse activisten, illegaal in Nederland verblijvende gelukszoekers, radicale BlackLivesMatter activisten, AFA-fascisten, Jodenhaters, Trotskisten en Marxisten, daklozen, hoeren en trans-ideologen.

Ze zijn tégen Amerika, maar uiten zich steevast in steenkolenengels. Ze zijn gelieerd aan Sylvana Simons’ Bij1 en aan extremistische facties binnen GroenLinks. Ze zijn antiwesters en anti-blank. Ze schelden op ‘witte homomannen’ en ‘cisgender feministen’. Ze zijn idolaat van de islam en het communisme.

Ze zeggen dat ze opkomen voor homorechten, maar dat gelooft inmiddels niemand meer. Zo botst bijvoorbeeld de transgender-ideologie, een belangrijk onderdeel van woke, op essentiële punten met de belangen van homoseksuelen. Woke propageert fysieke inversietherapie voor minderjarige homo’s – geheel in lijn met de fatwa van ayatollah Khomeini, die homoseksuelen de keus gaf tussen verplichte transitie naar het andere geslacht of de doodstraf. Woke roept op tot de vernietiging van Israël – ook geheel in lijn met het gedachtengoed van de ayatollahs.

De agenda van woke houdt geen enkel verband met de missie van de oorspronkelijke homobeweging. Woke activisme heeft ervoor gezorgd dat de Gay Pride geen Gay Pride meer mocht heten en verwaterde tot een algemene Pride. Amsterdam Gay Pride werd in april 2021 formeel omgedoopt tot Pride Amsterdam. Een groeiend aantal homo’s voelt zich er niet meer thuis omdat de Amsterdam Pride niet meer representeert waar zij voor staan.

De overgrote meerderheid van de Nederlandse homo’s heeft totaal geen boodschap aan de woke ideologie. Homo’s zijn nu eenmaal niet allemaal extreem links, noch medestander van orthodoxe religies. De meeste homo’s in Nederland zijn liever oprecht dan ‘politiek correct’ – anders zaten ze immers nog steeds in de kast.

Gay en woke gaan niet samen. Homo’s hebben zelfspot. Woke mensen lachen nooit om zichzelf – al zijn ze nog zo ridicuul. Homo’s vormen een specifieke doelgroep, zullen altijd blijven bestaan en mogen heus wel eens, heel exclusief, in het zonnetje gezet worden op een eigen Pride.

Vorig jaar heeft onder meer de politieke partij D66 bij de organisatoren van Amsterdam Pride bezwaar gemaakt tegen het verstoren van de Pride Walk door de radicalen van Reclaim Our Pride. Dat mocht niet baten, want ook afgelopen week werd de Pride Walk weer overheerst door de zeer luidruchtige en opgefokte extremisten van Reclaim Our Pride.

Dit jaar horen we steviger protesten, vooral vanuit de homogemeenschap zelf. ‘De Pride is gekaapt door extremisten’ klinkt het overal. Deelnemers aan de Pride Walk willen niet geassocieerd worden met de antisemieten en extreem linkse communisten van Reclaim Our Pride. Homoseksuele deelnemers aan de Pride Walk klagen over de agressieve wijze waarop woke fanatiekelingen zich tegen hen keren, bijvoorbeeld omdat ze blank zijn, of Joods, of politieagent of ondernemer.

Het besef dringt door dat de huidige Amsterdam Pride de homo-emancipatie niet dient. Dat de oorspronkelijke boodschap is veralgemeniseerd en gedevalueerd, verwaterd en vervaagd, vertroebeld en vergiftigd. Dat de sfeer is verpest door de nadrukkelijke aanwezigheid van agressieve extremisten, die weinig of niets op hebben met homoseksualiteit. Dat de oorspronkelijke Gay Pride weer terug moet komen.

Het is tijd voor een herrijzenis van GAY Pride. Zónder antisemieten, anti-blanke racisten of pedofilie vergoelijkende queer ideologen. Zonder de opdringerige transgender-ideologie die zo contrair is aan de (zelf)acceptatie van zich tot homoseksuelen ontwikkelende pubers. En zonder mensen met opvattingen uit de tijd van de islamitische profeet Mohammed.

Homo’s hebben recht op hun eigen Pride, hun eigen doelen en symbolen. Laat niemand anders deze voor ons bepalen!

Kom in verzet tegen Amsterdam Pride! We hebben een jaar de tijd om een echte GAY Pride te organiseren voor LHB-ers. Het is evident dat GAY Pride terug moet komen. Want de overgrote meerderheid van de Nederlandse homo’s wil niks te maken hebben met de nare fanatiekelingen die de huidige Amsterdam Pride inmiddels volledig beheersen.

Nicky Bentfort/Gayside.nl

Reaguursels

Inloggen

De doorsnee homo wil volgens mij helemaal geen pride, in ieder geval niet diegenen die ik ken. Ze willen gewoon leven in een maatschappij die hen accepteert als lid daarvan. 99% van de hetero´s lopen niet in deze wereld rond met de mededeling dat ze hetero zijn, waarom homo´s wel? in mijn ogen is degene die met zijn/haar (meer smaken weiger ik te erkennen) seksualiteit te koop loopt alleen maar bezig met aandacht vragen, om, als ze die dan krijgen, te roepen dat men ze anders behandelt als mensen die dat niet doen. M.m. geldt dat voor veel andere "minderheden" net zo hard.

De overgrote meerderheid van de mensen is bezig met leven, velen met "the struggle for life", die willen met rust gelaten worden (ongeacht en dan artikel 1). De meerderheid is politiek bewusteloos (anders zou Rutte al lang weggestemd zijn) en als het op seks aankomt alleen geïnteresseerd in zijn/haar eigen seksualiteit, hun pride zit in hun eigen broekje.

bergsbeklimmer | 07-08-22 | 05:53

Everything woke turns into shit…

Mark zit te Dutten | 07-08-22 | 03:00

‘Reclaim Our Pride’ is dubieus en dwingend. Je zou om te beginnen Nederlandse woorden kunnen gebruiken voor je organisatie, dan pak je al de helft aan draagvlak terug. Zou het de rug toekeren en elders opnieuw opzetten met nieuwe statuten, nieuwe doelstellingen, nieuwe expressie en een nieuwe vlag. Nooit samenwerken met saboteurs en grootbekken is mijn devies. Enfin luitjes, succes!

Unsinkable-Sam | 07-08-22 | 02:27

Nogmaals. Die hele woke en lhbtiqa+ bullshit is activistisch feminisme. Het ausradieren van de man. Het is te ziek voor woorden. Deze Amazone crusade moet gestopt worden.

Sliptong | 07-08-22 | 02:10

We gaan terug naar de tijd dat iedereen die bij de Bijenkorf als etaleur werkte, nou
dan wist je het wel....

streknek | 07-08-22 | 00:29 | 1

Dan mis je dus de hele clou

Sliptong | 07-08-22 | 02:10

Fijn om te lezen dat “woke” een nichemarkt is zoals ik ook had verwacht.
Het zijn ervaringsloze vlinders die realiteit als een allergie beschouwen.
Geef iedereen wat ruimte maar vertel hun de waarheid.

willem n | 07-08-22 | 00:20

Ja leuk. Mooi. Helemaal me eens. Kansloos. Bij 1 vandaag 1 van de beginners van gay pride. Lekker om de hete brij heem draaien en klagen, dat hij "in een bepaald deel van IJdorp" werd uitgescholden voor:" Homo". Maar misschien lag t wel aan hem; was hij té kleurig gekleed. Dus homo een scheldwoord vinden. Ipv de daders benoemen het over 'een bepaalde wijk' hebben en ojee, het lag aan hemzelf. Kansloos.

vladimirows | 07-08-22 | 00:16

Helemaal mee eens. Woke is kudt.

Überkant | 07-08-22 | 00:09

Goed stuk. Bij de botenparade vandaag zijn me overigens die radicalen blijkbaar ontgaan, maar heb wel vernomen dat die tijdens de eerder gehouden optocht wel aanwezig waren. En ja, het moet weer gewoon Gay Pride gaan heten. Waarbij je mag denken dat iedereen daar onder valt met een sexuele voorkeur, gender of wat dan ook.

Voor mij was het een vrolijke, gewoon gezellige dag. Laten we trots zijn dat we nog een openlijke LHBTIQ+ gemeenschap binnen onze maatschappij hebben en er zuinig op zijn!

Jan, Leiden | 07-08-22 | 00:06

Waarom niet een club oprichten voor de conservatieve rechtse homo? Er is duidelijk een leegte te vullen.

Beste_Landgenoten | 06-08-22 | 23:43 | 5

@kroel | 06-08-22 | 23:53: zoals, fvd, pvv, ja21 etc. geen afsplitsingen kennen of erdoor zijn ontstaan toch?

Harris Pilton | 07-08-22 | 00:35

@Harris Pilton | 07-08-22 | 00:35: Je vergeet de LPF.

Après toi | 07-08-22 | 01:32
▼ 2 antwoorden verborgen

Als homo onderschrijf ik deze column volledig! Kotsbeu ben ik het! Hulde aan de schrijver!

Stijlloze_Heaumeau | 06-08-22 | 23:40 | 3

Hoezo: "als homo"? Is dat een aparte soort? Had je dit niet onderschreven als hetero?

vladimirows | 07-08-22 | 00:18

@wladimirov: azijn heeft geen last van inflatie?

willem n | 07-08-22 | 00:22

@willem n | 07-08-22 | 00:22: Klopt. Azijn maakt alles neutraal.

vladimirows | 07-08-22 | 00:24

Een land dat bekend stond! als super gay friendly is in twintig jaar verworden tot een land waar je leven als homo niet veilig is, de vrijheid om te doen en laten is sowieso weg. Onwaarschijnlijk dat als je naar de canal pride kijkt, het drie uur over acceptatie gaat maar weer ff niet gaat over de kut marrokkaantjes/moslims die dit veroorzaken.

jan druif | 06-08-22 | 23:37 | 1

"Een land dat bekend stond! als super gay friendly is in twintig jaar verworden tot een land waar je leven als homo niet veilig is, de vrijheid om te doen en laten is sowieso weg. " dit wordt toch al jaren ten stelligste ontkent door deugd-NL incl. de gay's die daar onderdeel van uitmaken...

oblix | 07-08-22 | 06:11

Die pride reclame van comedy centrum is wel geniaal. “we will offend you all equally”

mmax | 06-08-22 | 23:20

Helemaal terecht, deze rant.
De "woke" gemeenschap zit te zeveren over aanspreekvormen,
terwijl ze in de gelederen vrouw- en homo-hatende groepen hebben,
waarvoor ze de kop in het zand steken.
.
En het is inmiddels zo erg dat zelfs de organisator van de gay pride,
niet meer hand in hand met zijn man over straat durft.
.
Dus "woke" mensen, wordt **echt** wakker en ga (durf) de problemen
*benoemen* en *oplossen* ipv negeren of recht praten wat krom is.

hotmint | 06-08-22 | 22:58

Nog weinig commentaar over dat gebakkie in de booking.com reclame gehoord, al krijg ik die reizen voor niks..

broervandenhollander | 06-08-22 | 22:58 | 3

Ik ben dus niet de enige die dit een 'bijzondere' reclame vond.

Keutels | 06-08-22 | 23:08

Verschrikkelijk!

Roos | 06-08-22 | 23:23

Het is gewoon net wat schaamtelozer dan anderen uitbuiten van de pride om je prutsite te promoten.

DeGakste | 06-08-22 | 23:54

De homoseksuelen eisten acceptatie en eigen organisaties. Deze accepteerden iedereen en vormden 1 front tegen de boze buitenwereld. Wie van buiten naar binnen keek, wist al vroeg dat de verschillende bloedgroepen elkaar, zodra de emancipatie, organisatievorming, de lange mars door de instituten en de gelijkberechtiging bereikt was, de tent uit zouden vechten.

Het past buitenstaanders (iedereen die niet tot de community behoort) buiten deze conflicten te blijven.

Arachne | 06-08-22 | 22:55 | 3

Het punt is juist dat de community in kwestie is overgenomen door figuren met een heel andere en zelfs conflicterende agenda.
Ik ben zelf homo, heb geen enkel probleem met transseksuelen, en word onpasselijk van het woke gedachtengoed. Het eindeloze gezeik dat alles een "micro agressie" is. Weet je wat agressie was, en echt niet micro was "potenrammen". Dus mensen die zeiken dat je ze niet aanspreekt met de door hunzelf bedachte en van toepassing aanspreekvorm een dat gelijkstellen met agressie en geweld moeten ze gewoon in de gracht flikkeren.

DeGakste | 07-08-22 | 00:00

Zoek het lekker uit dan, met je boze buitenwereld. Ga jezelf opsluiten in een dark room en laat de rest van weldenkend Nederland gezamenlijk aan acceptatie en tolerantie werken.

vladimirows | 07-08-22 | 00:21

En we zijn weer terug bij af. Homos, Lesbos en Biseksuelen worden buitengesloten door de woke pride groep.

Graftak | 07-08-22 | 00:30

Kun je een regenboogvlag uit protest ook ondersteboven hangen? En zo ja, zou het iemand opvallen?

Schoorsteenveger | 06-08-22 | 22:52 | 1

Begin de originele regenboogvlag weer te gebruiken en gooi die inclusieve regenboogvlag in de kliko. Het bijt elkaar, de regenboog en het inclusieve.
Gisteren zag ik een transgender rondlopen met een Palestijnse vlag. Ik dacht, misschien moet je eerst eens bedenken hoe je daar behandeld zou worden als transgender voordat je daarmee sympathiseert. Veel is daar nog haram.

Toewan | 07-08-22 | 07:06

Een complothomo. En omdat ik helemaal voor gelijke rechten en gelijke behandeling ben, zie ik deze meneer als exact hetzelfde soort idiote wappie als zijn heteroseksuele tegenhangers. Want zo ben ik wel.

Bigi Bana Boy | 06-08-22 | 22:43 | 4

@Lood om oud ijzer | 06-08-22 | 22:50: Zijn beschrijving van de door hem waargenomen ‘woke’ cel. Valt mij nog nee dat het WEF, Kalergi en Schwab er niet bijgehaald werden. Andere context, maar verder hetzelfde paranoïde geraaskal wat je uit de wappiehoek hoort.

Bigi Bana Boy | 06-08-22 | 23:04

Snel... deze column spreekt de waarheid. Haal alle superlatieven van stal; Complothomo, Wappie, Extreemrechtse heterogenen. Wat een idiote dwaallicht ben je dan.

kroel | 06-08-22 | 23:13

@Bigi Bana Boy | 06-08-22 | 23:04: Dit is ironisch genoeg nou precies hoe complotdenken gaat. Je bent getriggerd door een aantal heuristieken en hebt op basis daarvan geconcludeerd. Vervolgens sleep je alles wat los en vast zit bij elkaar om dat oordeel van substantie te proberen te voorzien. En nu weet je het helemaal zeker.

Mazzelstof | 07-08-22 | 06:29
▼ 1 antwoord verborgen

Fijn dat BIJ1 en GroenLinks ook worden genoemd. De woke army is een verzameling van geestelijk gestoorden, extremisten, communisten en pedofielen.

Burgerzaken | 06-08-22 | 22:43

Eens. Als zestigjarige gay, veelvuldig deelnemer aan gay pride demonstraties, opgepakt door de rijkswacht op mijn 18e vanwege een relatie met de buurman en van mildlinkse signatuur, heb ik ook een vreselijke hekel aan de schijnadoptie van homoseksualiteit door extreemlinkse groeperingen. Ik vergelijk het met een middelbare school vriendin. Zij ging sociale geografie studeren, onderbrak dat door naar Nicaragua te gaan voor de revolutie, leerde daar een man kennen, dat ging natuurlijk mis en ze keerde terug naar Nederland. Niet dat ze haar politieke geloof afviel, oh nee! Ze bleef trouw aan haar linkse idealen. Zo trouw, dat ze tegenwoordig in Nijmegen een therapeut is. Zonder enige kwalificatie, maar dat doet er niet toe. Ze is immers links en heeft het beste met de mensen voor. Dat is links: de dictatuur van de rechtvaardigheid. Weet je wat CS Lewis daarover heeft geschreven? Zoek het op. Het is ontnuchterend. Ik schenk een borrel in. Heb het verdiend. Kutwereld.

Albert61 | 06-08-22 | 22:22

Het is in linkse kringen al een tijdje de regel dat een homo die rechtse praatjes uitslaat geen echte homo kan zijn. Hypocrisie bestaat niet in die wereld dus vindt men altijd wel een manier om zaken te rationaliseren.

Lafayette | 06-08-22 | 22:22

Hoog tijd voor meer van dit geluid. Weg met die neo-racisten van de CRT. Fake antifa ook opdoeken, zijn zelf de ergsten.

HeNKiEeE | 06-08-22 | 22:15

Goedenavond Jesse en Kauthar, wat vinden jullie hiervan?

NPOlitiekgekleurd | 06-08-22 | 22:01

"Wij blijven hier!"

Dat betekent dat er geen plek is voor holebi's. En ook niet voor Joden, btw.

Heurtebise | 06-08-22 | 21:40 | 3

Daarom ben ik ook al weg..

plaspop | 06-08-22 | 21:45

Holibi- en Jodenhaters; Ter Apel zit er vol mee.

SergeantPierlala | 06-08-22 | 21:48

De organisator van de eerste Canal Gay Parade werd vanovond bij de NPO gevraagd wat er in de 25 jaar van het bestaan veranderd was.
Zijn antwoord: "Vroeger durfde ik nog met met man openlijk over straat."
De logische vervolgvraag werd echter geheel niet gesteld, of het materiaal was zoekgeraakt.

funda | 06-08-22 | 21:39 | 5

@Schoorsteenveger | 06-08-22 | 21:53: Op dat moment kwam net het signaal uit Hilversum in het oortje dat er werd overgeschakeld naar vrolijke beeld van de Canal Pride.

FrankVeer | 06-08-22 | 21:59

Doet mij denken aan die live NOS-uitzending over dat protest in Parijs na Charlie Hebdo. Een NOS-verslaggever ter plaatse interviewde iemand uit de menigte. Die persoon waagde het om op te merken dat het opvallend was dat er tussen al die honderdduizenden mensen nauwelijks moslims te bekennen waren.
Meteen terug naar Astrid Kersenboom in de studio, want er was ‘iets’ mis met de live verbinding…

Bootsjunge | 06-08-22 | 22:55

Als ze bij ON niet doorvragen krijgen ze een boete van het NPO bestuur. Zou deze omroep nu ook een boete krijgen voor niet doorvragen? Het antwoord laat zich raden.

EenGoedBegin | 07-08-22 | 03:42
▼ 2 antwoorden verborgen
-weggejorist-
SergeantPierlala | 06-08-22 | 21:36

Woke is waardeloos, Gay is blijdschap. Alleen al als je woke uitspreekt voelt het als "boos" aan. Niet meer doen dus en gewoon opheffen die hele woke bende.

de Jager59 | 06-08-22 | 21:36
-weggejorist-
MoslimMolen | 06-08-22 | 21:30 | 1

Keep it gay, keep it gay, keep it gay.

Nuchternederland | 06-08-22 | 21:29

"Een volk dat voor trannies zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen..."

Asteroid-B612 | 06-08-22 | 21:26 | 2

Dat stadium zijn we al voorbij dus.

hisxxx | 06-08-22 | 21:52

Een volk dat voor Korannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht....

FW Ta-183 Huckebein | 06-08-22 | 22:07

Hoezo elke keer als ik vroeg dronken word beland ik in een gaytopic?

R. Skickr | 06-08-22 | 21:24 | 4
▼ 1 antwoord verborgen

Flikker toch op!

Is dat geen gepast antwoord op al die wokengerds?

Kapitein Sjaak Mus | 06-08-22 | 21:21 | 1

Geen bezwaar hier.

MickeyGouda | 06-08-22 | 21:27

Toen iemand mijn omaatje van destijds in de 90 wilde wijsmaken dat de man met wie mijn neef bij haar op bezoek kwam 'een goede vriend was' zei ze: "Ze denken zeker dat ik van gisteren ben?". Daarna haalde ze haar schouders op en ging weer 'The Bold & The Beautiful' kijken. Zo stond een oude, weinig bereisde vrouw uit een klein boerendorp erin anno 2000. Eigenlijk stond iedereen die ik toen kende er zo in. Ik twijfel er derhalve niet aan welke groep de klok voor homo-acceptatie heeft teruggedraaid.

MickeyGouda | 06-08-22 | 21:18 | 15

Precies dit Mickey, krijg er bijna tranen van in m’n ogen hoe dit land is veranderd/is verpest! Homo’s, donkere mensen etc waren vroeger slechts beetje apart. Voor de rest totaal geen problemen, geen animositeit….laat staan agressie jegens hen. En dan heb ik het over eind ‘60, begin ‘70. En nu moet ik als bijna zestiger de ‘jeugd’ aanspreken op meer beschaving hieromtrent?

de directeur | 06-08-22 | 23:05

@plaspop | 06-08-22 | 21:51: De presentator van: "Dit was het nieuws" (ben zijn naam ff kwijt), maakte in exact datzelfde Friesland exact hetzelfde mee, toen hij hier kwam wonen. Vrij recent.

vladimirows | 07-08-22 | 00:31

@Schoorsteenveger | 06-08-22 | 22:25: Nota bene Ché, die homos haatte en homos zonder pardon doodde. Die meer doden dan Hitler op zijn geweten heeft. Nota bene die Che.

Graftak | 07-08-22 | 02:55
▼ 12 antwoorden verborgen

Die Nicky heeft volkomen gelijk. Kijk alleen maar naar de boten, allemaal instituties die hun dubieuze inclusiviteit zo nodig moeten bevestigen.

P. Breidel | 06-08-22 | 21:15 | 1

En grote bedrijven die zich naar binnen willen likken (pun) voor wat lekkere pr.

Duwbak_Linda | 06-08-22 | 21:16

Goeiemorgen, dit gaat hard aankomen! Ben benieuwd.

Von Knarrenstein | 06-08-22 | 21:08 | 1

Welnee, extremisten luisteren niet want ze hebben toch altijd gelijk.

Duwbak_Linda | 06-08-22 | 21:09

Lesbische woke-wijven zijn zo gedegenereerd dat ze, om een statement te maken, zelfs met een zwarte homo de sponde in duiken.

wijsvinger | 06-08-22 | 21:07

Goed gezegd. Weer een beetje salonfähig maken . LHB? dat is okee. Al de rest hartgrondig nee.

strawdog | 06-08-22 | 21:07

Het is zeer discutabel of de 'oude' gay pride wel bijdroeg aan homo acceptatie. Ik geloof ook niet dat alle homo's per se blij waren met het imago van een huppelende leren string. Die woke beweging zorgt er in ieder geval voor dat ik helemaal klaar ben met dat gelul over verzonnen genders en seksuele voorkeuren. Doe dat maar lekker achter de voordeur. De gay koppeletjes die ik ken, met name de vrouwen, zijn allemaal totale wokies. Soms met reserveringen mbt tot het anti blanke of het anti joodse. Omdat ze zelf Joods of blank zijn. Dan wordt de spagaat ineens heel lastig. Had u ook in eerste instantie op het verkeerde paard gegokt, Meneer Bentfort? U behoorde al tot een minderheid, maar als blanke homoseksuele man wordt het nu pas echt eenzaam. Dan heeft u nog niet eens de tedens genoemd waarbij pedoseksualiteit met homoseksualiteit wordt geassocieerd. Dat komt weer uit een hele andere hoek. U heeft volkomen gelijk dat de homobeweging nooit met pensioen kan. Dat over studentenvereniging is complete onzin, of het moet de laatste 10 jaar ineens helemaal veranderd zijn. Choose your friends and foes wisely, Mr Bentfort.

Henk5 | 06-08-22 | 21:05

Ik wens Nicky en de zijnen/ haren veel succes. Hoe eerder ze het aanpakken hoe beter, want als je teken te lang laat zitten hebben ze hun gif al verspreid en is het te laat, dan word je ziek.

Zenzeo | 06-08-22 | 21:01

Alle groepen waar ik van walg worden beschimpt dus goed stuk.

HerzlichWillkommen | 06-08-22 | 21:01

Geen idee ook wat ras, geloof of politiek met een gay feestje te maken heeft.

B.agger | 06-08-22 | 21:00

Wat een heerlijke brief. Goed om te horen van de gay kant ook, om niet te vergeten dat daar niet iedereen ideologisch bezeten is.

coitus reservatus | 06-08-22 | 21:00

Aantal vrienden en collega's van mij zijn gay al dat niet mannelijk of vrouwelijk. Precies dit betoog proef ik al jaren bij hen. Ze gaan zelf niet meer heen en spreken over de "verhoering" van hun feestje. Woke maakt meer kapot dan je lief is...

Hetisnietaanteraden | 06-08-22 | 21:00

“Dat is goed gezegd” zoals mijn Amsterdamse homoseksuele oud-oom (1919 - 1987) met een zwaar Amsterdams accent zou zeggen.
En wij kids vonden het in de jaren 70 heel normaal dat hij met zijn vriend kwam op verjaardagen . En zijn verhalen over het COC in de jaren 50 aanhoorde.
Maar nu ben ik volgens die woke bastards een boze blanke 50 jarige man. Ga je schamen vuile commies.

Vrijheidlievend | 06-08-22 | 20:59 | 1

Dit! We maakten grappen over homo's, harde grappen. En we lachten er zelf het hardst om. Maar ondertussen wisten we precies wie er bij ons in de buurt "van de verkeerde kant" waren, en daar bleef je van af. Wie het onze flikkers of potten werkelijk moeilijk wilde maken, kreeg met het hele dorp te doen.

plaspop | 06-08-22 | 21:58

Gayside. Zijn dat niet die hooligans van Feijenoord? Die ene leider zijn huis wordt steeds beklad door de wat minder roze supporterts.

Kaal-dik-en-lelijk | 06-08-22 | 20:57 | 2

U bent in de war met de ef-side.
Voor mannen die meer van mannen houden dan van voetbal.

Osdorpertje | 06-08-22 | 21:01

Hèhèhè.

Von Knarrenstein | 06-08-22 | 21:09

Op zich heel grappig dit stukje. Tot je er achter komt, dat de woke beweging een direct voortvloeisel uit de home/lesbiennes emancipatie is. Want iedere mini-organisatie wilde (letterlijk) mee op de boot. En de rainbow community wilde niemand uitsluiten.. En nu is de boot vol.

Achteraf was het beter gebleken dat iedere groep een eigen event had georganiseerd, zonder met anderen rekening te houden. Dus de leernichten hebben hun eigen event, de potten met tuinbroek een, de potten zonder tuinbroek een ander enz.
Maar ja, je wilde inclusief en diversity. En daarom zit nu woke tussen je.
Eigenlijk net als bij Life of Brian youtu.be/WboggjN_G-4

hangtiet met knoop | 06-08-22 | 20:54 | 2

Woke slokt alles op en schijt uit wat wegens al te veel tegenstrijdigheden niet meer blijkt te passen binnen de enge, verstikkende ideologie. De feministes die het feminisme serieus nemen, dus opkomen voor vrouwenrechten, zijn inmiddels verdacht en worden hier en daar al actief buitengewerkt en monddood gemaakt. Die D66-trans had het onlangs al over "radicaal conservatieve feministes" die hem in de weg zaten en we weten allemaal hoe bijvoorbeeld J.K. Rowling door activisten-tuig bij de feministische strot is gegrepen.
Woke ziet in alles machtsstrijd, en binnen de eigen gelederen is het ook ordinair vechten over wie het zuiverst is in de leer, precies zoals onder de communisten destijds. Het gaat erom welke hokjes zich bovenaan in de hiërarchie bevinden. De feministes hebben al bijna geen positie meer en nu zijn de lesbo's en de homo's aan de beurt om in aanzien te dalen en uiteindelijk in de stront te zakken. Het is nu de beurt aan de 'trans activists' om de revolutionair uit te hangen en een grote waffel te hebben. Wat er daarna komt, ik zou het niet weten, maar er kan ongetwijfeld nog een schepje bovenop. Transracial people lijkt me wel wat, hoewel dat bij de blacks, o sorry de Blacks, erg gevoelig ligt.

Schoorsteenveger | 06-08-22 | 21:14

Heerlijk die scene. Ga ik dan toch maar weer Life of Brian kijken? Kan nog net voor het bedtijd is.

Verbandmeester | 06-08-22 | 23:25

Een goede waarschuwing van Nicky Bentford. De homo’s moeten hun feest zien terug te krijgen.

thanseeuwen | 06-08-22 | 20:53 | 1

Ja!
Homo’s bukken niet voor woko’s!

Ruimedenker | 06-08-22 | 20:54

#teamNicky

muppet020 | 06-08-22 | 20:52

Team gay-pride! Fuck reclaim our pride. Douglas Murray en anderen wijzen ons al langer op de idiotie van de woke beweging.

ratelaar | 06-08-22 | 20:51

Om hetgeen deze man schrijft ben ik vandaag dus niet naar de binnenstad gegaan, maar gewoon in m'n eigen buurt gebleven.

Rhenium | 06-08-22 | 20:50

Vreselijk, giftig clubje, dat woke / TQSIA +. Die LGB daarentegen kun je er prima bij hebben. Die lui moeten zich afsplitsen van de rest van de letterbak. De slang is al aan z'n staart aan het vreten, en dat zijn de LGB. Hierna vreten ze zichzelf op.

Lerp | 06-08-22 | 20:46 | 1

De T'tjes kunnen er prima bij. De échte, dus niet de "vandaag is het woensdag dus ik ben vrouw, en morgen ben ik Xe/Xim, de rest van de week man tenzij je me 'hij' noemt want dan ben ik iets anders en dus offended"-variant. De T'tjes werden toegevoegd (én door de LGB-gemeenschap doorgaans ook omarmd) omdat ze met veel van dezelfde problemen worstelden: acceptatie, discriminatie, geweld, en de problemen rond het uit de kast komen.

De T'tjes van de oude stempel moeten trouwens ook niets hebben van al die extra letters. Die zijn inmiddels bijna allemaal afgehaakt, ook om de redenen die in die column genoemd worden.

Muxje | 06-08-22 | 21:00

Voor de acceptatie van rechtse heaumeauxs zou het goed zijn als Mark Rutte eindelijk eens uit de kast kwam, als stemmen de meeste rechtse heaumeauxs inmiddels al PVV (of FvD als er wat met ze mis is)

Osdorpertje | 06-08-22 | 20:46 | 3

Mark doet alles in achterkamertjes.

Joris Beltsin | 06-08-22 | 20:50

@Joris Beltsin | 06-08-22 | 20:50: In hele donkere achterkamertjes.

wijsvinger | 06-08-22 | 20:57

Noch de PVV noch FvD zijn rechts. En VVD ook niet.

Arachne | 06-08-22 | 22:47

Somewhere over the rainbow
Way up high
There's a land that I heard of
Once in a lullaby
Somewhere over the rainbow
Skies are blue
And the dreams that you dare to dream
Really do come true
www.youtube.com/watch?v=2rd8VktT8xY

Schoorsteenveger | 06-08-22 | 20:46

Go Nicky, dank voor dit anti woke geluid. Die pannekoeken gijzelen alles

pibasso | 06-08-22 | 20:45

Het is toch ook ondertussen heel bizar dat de enige partijen die het nog goed voor hebben met de homo, de partijen zijn die uitgesloten worden door het kartel.

smdyasc | 06-08-22 | 20:43

Woke, ik snap er geen flikker van.

keistad | 06-08-22 | 20:43 | 1

Pleit voor je.

Joris Beltsin | 06-08-22 | 20:50

niemand rechtser dan mijn homo vrienden. En inderdaad ook: zelfspot, humor, etc. en moeten niets hebben van woke, Bij1, Bij2 of Bij3.

Boeddha18 | 06-08-22 | 20:41 | 1

Maar van Bij-slaap zijn ze niet vies hoor.

wijsvinger | 06-08-22 | 20:59

Ik lees net dat reclaim our pride heel erg tegen homo-nationalisme is. Dus.

Joris Beltsin | 06-08-22 | 20:41

Als regenboogvlaggen worden ingeruild voor Palestina vlaggen dan hebben diegene hele andere motieven.
En de Groene Khmer kwam alleen maar op voor de heaumeauxs toen dat nog stemmen trok, maar toen al hadden ze een heel andere agenda.

Osdorpertje | 06-08-22 | 20:37

Helaas, verloren zaak.
Amsterdam wil woke, dus bij verdeling van de subsidie voor 2023 zal woke pride het grootste budget binnen slepen.
Sterkte, want inderdaad is woke gif voor een vreedzame samenleving.

Bataafje | 06-08-22 | 20:35 | 1

Voor de zuiverheid van de discussie. Heb het effe opgezocht. Jaarverslag 2021 stichting in vergelijk met subsidieregister Amsterdam.
Pride kreeg 385.000 maar staat daarmee niet eens in de top 50 van de subsidieslurpers in Amsterdam.
pride.amsterdam/en/pride-foundation/b...
subsidie-feiten.amsterdam.nl/lijst
Een vaag iets als: Activiteiten Bijlmer Parktheater 2022 krijgt al bijna 1.6 miljoen.
Activiteiten Centrum Beeldende kunst Zuidoost 2022: 722.000
Activiteiten De Toneelmakerij 2022: 985.000
En zo kan ik nog wel effe doorgaan. Waarom denk je dat men daar over het algemeen zwaar links stemt want al die gutmensch en uitvretende knakkers zijn afhankelijk van subsidies en daar kunnen ze goed van
En die bestuursleden in stichtingen overlappen elkaar ook nog eens vaak dus win-win voor die uitvreters.
vreten en zuipen. Subsidies zijn de absolute rot.

Basil Fawlty | 06-08-22 | 21:27

Kijk ook eens op de website van Marokko punt nl. De discussies lopen vaak gierend uit de hand, zonder dat de moderator-hebben ze die wel?- ingrijpt. Tegenstanders in het debat zijn per definitie homo, lijden aan aids, of tegenwoordig aan apepokken, hebben een zionistische achtergrond en noem maar op. De site is ooit met subsidiegeld opgericht om Marokkaanse jongeren te informeren en te emanciperen. Nou, niet bepaald gelukt dus.

Après toi | 06-08-22 | 20:33 | 5

@thanseeuwen | 06-08-22 | 21:11: Die hoor je nooit over haar Marokkaanse roots, is mijn idee. Ze heeft andere prioriteiten, zoals Palestina en biodynamische yoghurt.

Après toi | 06-08-22 | 21:47

@Après toi | 06-08-22 | 21:47:
Lol:-)

letopuwzaak | 06-08-22 | 21:53
▼ 2 antwoorden verborgen

Een platvloers Amsterdams feest. Niet te veel aandacht aan schenken, het sop is de kool niet waard.

gestoptmetroken | 06-08-22 | 20:32 | 1

De column was iets te lang voor je?

John McClane | 06-08-22 | 20:42

Google op 'reclaim our pride'. De eerste hit is van socialisme.nu. Zegt genoeg over het kapen. De rant leest verder prettig weg.

Allemaal | 06-08-22 | 20:32

Woke moet gaan slapen….

Fark Mutte | 06-08-22 | 20:32 | 1

Met de visjes ?

grapo | 06-08-22 | 20:43

Voor woke zijn blanke homo’s ondergeschikt.
Man en blank… foute combi, ook al ben je gay.
Vreselijke mensen eigenlijk die woke types.

Ruimedenker | 06-08-22 | 20:30

Daarstraks ben ik om de wachtrij bij het damestoilet te omzeilen naar het invalidentoilet gegaan bij de heren. Vanaf nu identificeer ik mij op de momenten waarop mij dit uitkomt namelijk als een gehandicapte man (kleur en seksuele voorkeur naar wens in te vullen).

MickeyGouda | 06-08-22 | 20:28 | 5

Gelijk heb je, want als man bezien ben je behoorlijk gehandicapt, je mist een paar dingen zeg maar ;-)

LD69 | 06-08-22 | 20:58

@LD69 | 06-08-22 | 20:58:
Deze komt bovenaan het lijstje met argumenten die kunnen worden ingezet bij eventuele discussies met andere toiletgebruikers.

MickeyGouda | 06-08-22 | 21:07
▼ 2 antwoorden verborgen

Ik heb wat van de pride gezien op TV en het zag er allemaal erg kleurig, en vooral keurig uit. Sinds de corporates een boot in de canal parade hebben, wordt er geen liederlijk gedrag meer vertoond. De pride is erg familievriendelijk geworden. Er kan gewoon veel minder, ook omdat de maatschappij vertrut is. Je ziet echt geen blote piemels meer.

Toos Bevergeil | 06-08-22 | 20:28 | 1

Las Vegas, daar kun je vandaag de dag ook rustig met je burgerlijke gezinnetje naartoe. Bugsy Malone draait zich om in zijn graf.

Schoorsteenveger | 06-08-22 | 20:39

Homo's en negers, het is allemaal marketing geworden.

smdyasc | 06-08-22 | 20:27

Loop nog weleens rond binnen corporate Nederland en die hebben hele serieuze verdienmodellen op woke zijn. We komen er niet snel meer vanaf.

de Voorzittert | 06-08-22 | 20:27 | 1

Verdienmodellen of platte marketingpraatjes?

Joris Beltsin | 06-08-22 | 20:30

Gouden opmerking is dat hij om zichzelf we eens kan lachen, maar dat woke mensen dat nooit zullen doen hoe ridicuul ook.
Naar mijn mening ook de reden dat woke zo toxisch als de pest is.

Dr.Platypus | 06-08-22 | 20:25 | 1

Toxisch is een woke-uitdrukking. Ze hebben u dus al gehersenspoeld.

Graaisnaaiert | 06-08-22 | 20:32

( Homo’s hebben recht op hun eigen Pride )

Het recht nog wel, nou daar denken veel mensen toch anders over.

pegaje | 06-08-22 | 20:24

In Amerika zijn het blanke woke ubermenschen die een donkere comedian bedreigen want zijn grappen deugen niet.

WellusNietus | 06-08-22 | 20:23

Prima stuk. Die Nicky Bentfort gaat dus gecancelled worden ( of erger, hopen dat het een pseudoniem is ).
Vooral de opmerking dat homorechten iets is wat elke generatie opnieuw bevochten moet worden. Had daar niet bij stilgestaan ( net zoals dat baas in eigen buik-verhaal ) maar het lijkt er wel op. Zeker omdat we als samenleving conservatiever en conservatiever lijken te worden ( en ja, identiteitspolitiek is conservatisme pur sang, al willen die wokeys daar niet aan ) zal er toch weer aan de bel moeten worden getrokken. Helaas.

Graaisnaaiert | 06-08-22 | 20:22

Vanmiddag een stukje zitten kijken…
De bootjes.
Pride wordt niet alleen gekaapt door woke piepeltjes, Pride wordt langzaamaan een commercieel dagje circusapen kijken.
Bootjes vol met meemaaksletjes en eikels van de “afdeling financiën” van diverse aex bedrijven.
Een dagje op de boot, gesponsord door de baas, handkusjes strooien.
Als je er maar bij bent geweest…..
Facebook vol met meemaakplaatjes.
Honderdduizenden mensen langs de kant die allemaal helemaal homominded zijn, waar niets mis mee is.
Maar als er weer eens een paar homo’s kortgeslagen worden door je weet wel, dan hoor je ze niet.
En dat woke zich tegenwoordig overal manifesteert is verontrustend.
Zij zijn steeds beter georganiseerd, schreeuwen steeds harder en vaker, worden feller en agressiever.
Een dag genderacceptatie wordt misbruikt voor een politiek- activistische agenda.
Ik hoop dat er in de gay wereld meer Nicky Bentforts rondlopen.

Ruimedenker | 06-08-22 | 20:22

Woke is beautiful! Ik ben zelf multi-miljonair en een ras-VVDer. Mark heeft er voor gezorgd dat politieke partijen, en hun stemmers, niet meer letten op economische rechtvaardigheid maar elkaar de tent uitvechten op woke-issues. Uitbuiten is nog nooit zo makkelijk geweest.

skoftig | 06-08-22 | 20:19

Morbide links en de islam gedijen volop in Amsterdam. Als ze hun pride terug willen kunnen ze er beter een Nederlandse pride van maken en onafhankelijk van Amsterdam worden.

Blauwpetje | 06-08-22 | 20:18 | 4

Zo is het maar net! De Gay Parade geeft alleen nog toekomst als ze een andere stad uitzoeken om het te organiseren. Zolang je in Amsterdam blijft zitten, weet je dat het evenement gekaapt zal blijven worden door diverse dubieuze aan GL gelieerde organisaties om hun heils-propaganda te verspreiden.

Grachus | 06-08-22 | 20:35

@ Grachus: en die aan de subsidie-tiet hangen van de gemeente Amsterdam

pibasso | 06-08-22 | 20:48
▼ 1 antwoord verborgen

Goed om te zien dat ze wakker aan het worden zijn.

aflaatverkoper | 06-08-22 | 20:17

Goed stukkie, Nicky Bentfort.
Een waarheid zoals we hier bij GS al een een paar jaar kennen.
Moedig om het zo te schrijven, spijtig dat je waarschijnlijk overladen wordt met haat en misschien zelfs bedreigingen.
Pas goed op jezelf Nicky Bentfort!

Ruimedenker | 06-08-22 | 20:12 | 1

Hear hear... Steun aan Nicky Bentfort!!

Roos | 06-08-22 | 20:13

Kudo's voor de woke-rant.
Maar veel gays vinden de parade el cheapo.
Dat lezen we hier niet terug en heeft niets met de kaping te maken.

Einde van de Domheid | 06-08-22 | 20:12

Beetje klaar met dat gay / transgender enz. gedoe met buitensporige media aandacht. Net in EenVandaag een 17-jarige jongen die zich geen jongen of meisje voelt en met die wil worden aangesproken. Vervolgens eerste organisator van gay pride die wil dat scholen verplicht worden kinderen te bestoken met leerstof over de hele gay / transgender enz. mikmak.

Ben nu op NPO 2 Nederland op film aan het kijken. Letterlijk toen was geluk heel gewoon

Cornelis12 | 06-08-22 | 20:11

Woke als relnicht onder de homo's.

Sarcastica | 06-08-22 | 20:09

Niet elke geaardheid is oké en moet maar kunnen. Ik heb moeite met pedofilie, necrofilie en hoe je het ook noemt als je het met dieren doet. Dat het tussen je oren zit is al kut, maar leef dit vooral niet uit.

Kaal-dik-en-lelijk | 06-08-22 | 20:09 | 6

Necrofilie, nooit een lijk horen protesteren.

miko | 06-08-22 | 20:50

@Graaisnaaiert | 06-08-22 | 20:34:
Maar dat kleine berggeitje dat op een Vrijdag avond bruut verkracht verkracht word op de kinderboerderij is een ander verhaal

miko | 06-08-22 | 20:51

MPA = minor attracted person = persoon die zich aangetrokken voelt tot minderjarigen. Het is, volgens de deskundigen, een geaardheid en dus natuurlijk. Het wordt op de universiteiten onderwezen. Dus binnen nu en 10 jaar zal het ons worden geleerd. Born that way en zo.

Onze grote leider heeft actie gevoerd om het verbod op bestialiteit af te schaffen. Volgens de liberale principes moeten er zo weinig mogelijk grenzen zijn.

Arachne | 06-08-22 | 22:43
▼ 3 antwoorden verborgen

"hoeren"

Eh, en?

menage | 06-08-22 | 20:08 | 3

Nou, dat ze op een dag als de Pride dus duidelijk duurder zijn, heb ik wel eens ergens gelezen.

skoftig | 06-08-22 | 20:10

Die emmers raken een keer vol.

Kaal-dik-en-lelijk | 06-08-22 | 20:11

... neuken en nooit meer werken?

Petrus Poortwachter | 06-08-22 | 20:21
-weggejorist-
Michaelvdv | 06-08-22 | 20:00 | 1

En dan te bedenken dat radicaal-links met hun cultureel-relativisme homohaat structureel bagatelliseert of zelfs goedpraat, net als vrouwenhaat, rabiaat racisme tegen blanken, en niet te vergeten antisemitisme. Black Lives Matter wordt erdoor gekenmerkt. Types als Rutger Groot Wassink, Gloria Wekker, Akwasi, Anouschka Nzume, Jerry Afriyie, Sunny Bergman, en Sylvana Simons idem dito.

GingerTed | 06-08-22 | 20:00 | 2

Het is goed om zo nu en dan een slachtofferladder op te stellen. Helemaal bovenin staat de werkende blanke man en helemaal onderin de moslim. De homo staat ergens in het midden. Binnen woke-kaders is het toegestaan om iemand hoger op de ladder aan te vallen. Dus homofobie vanuit de moslimwereld is toegestaan, maar niet door iemand die hoger op de ladder staat.

skoftig | 06-08-22 | 20:09

@skoftig | 06-08-22 | 20:09:
Andersom is het. Werkende blanke man onderaan de ladder en dan gaat men omhoog werken. In de categorie voedselketen.

Basil Fawlty | 06-08-22 | 20:59

Doe mij maar gewoon weer een bloemencorso door Amsterdam.
Alle kleuren van de regenboog. En nergens last van.

MorgenEenAnder | 06-08-22 | 19:59

Je geaardheid is geen keuze. 'Woke' en haar door de msm ondersteunde ideologie/ lange tenen/ dwingende 'ideologie' wel. Woke staat haaks op mensenrechten, introspectie en relativeringsvermogen.

klimgek | 06-08-22 | 19:56 | 1

Goed verwoord.

Roos | 06-08-22 | 20:01

Kom gezellig naar Zandvoort en vier daar de pride on the beach, zoals het hoort.

ristretto | 06-08-22 | 19:56

Hihi. Juist

de visser | 06-08-22 | 19:54

Hoge bomen vangen veel wind zeiden we vroeger.

patjem2 | 06-08-22 | 19:52

Homo’s zijn al lang en breed geaccepteerd alleen niet in bepaalde hoeken, zoals bij onze moslimvrienden. Een gay pride verandert daar niets aan. Meneer wil graag weer speciaal zijn en een eigen feestje hebben. Die tijd is voorbij denk ik.

BobDobalina | 06-08-22 | 19:51 | 2

De acceptatie holt achteruit en niet alleen bij onze islam vrienden. Dit komt o.a. omdat de homo beweging gekaapt is door extremisten. Wanneer je daar niet afstand van neemt zal het homo zijn steeds meer op een hoop gegooid worden met steun voor links rapalje. Geaardheid is gepolitiseerd en dat is nou uiteindelijk juist wat je als homo accepatie beweging niet wil. Een gay parade is een jaarlijks moment om herinnerd te worden aan het feit dat homo-acceptatie nog een lange weg te gaan heeft.

JanFTE | 06-08-22 | 20:24

Sil maar Bob, als je het lief vraagt mag je vast ook wel op het feestje komen.
Overigens zegt deze Nicky nou net dat het niet langer hun feestje is maar dat andere (woke)activisten juist homo's en lesbiennes van 6 of 7 vinkjes bedreigen op hun eigen pride en dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn, op die ene dag.
Wat we schertsend in het andere topic zeiden, "zouden de Palestijnenvlaggen er ook weer zijn" was dus kennelijk toch niet zo heel grappig, want hun fanschare was er wel en dat zijn geen lieve tolerante mensjes...

Graaisnaaiert | 06-08-22 | 20:31

Dat GL, internationale socialisten Bij1 en andere fringe leftist de Amsterdam Pride hebben gekaapt is tot daaraan toe. Waarom Big Corporate en de overheid zich daarmee inlaten is een heel andere kwestie.

Glasgow Argus | 06-08-22 | 19:51 | 2

Pink washing.

Toos Bevergeil | 06-08-22 | 20:19

@Toos Bevergeil | 06-08-22 | 20:19:
Klopt Begon zo rond 2006 toen er opeens allerlei gesponsorde bedrijfs- overheids- en politieke partijen boten verschenen. Toen was de gein voorbij. Overigens het ligt aan de huidige organisatie die dol zijn op woke en pink washing want ze komen zelf uit die hoeken.
bekijk de site van die organisatie en het zal jullie niet verbazen.
pride.amsterdam/organisatie/stichting...
Ook interessant de sponsoren onderaan de pagina. Onder het motto: Ow ow wat zijn we politiek correct.
Geen wonder en terecht dat de oude LHB groep geen zin heeft in deze nonsens. Het was een prima feestje totdat het dus gekaapt werd door de schreeuwende woke minderheid en pink washing bedrijven en overheden.

Basil Fawlty | 06-08-22 | 20:36

"De dreiging van aanslagen door fanatieke islamieten is groot."

Wacht... waar en wanneer hebben fanatieke islamieten in een westerse samenleving zoals Nederland dan ooit een aanslag gepleegd die specifiek was gericht op homo’s - want daar gaat het hier toch over? De heteroseksuele medemens lijkt toch *minstens* zo veel te moeten vrezen voor aanslagen vanuit de fanatiek islamitische hoek als welke groep andersneukenden dan ook.

OverdaanDerOnderheid | 06-08-22 | 19:50 | 10

Wat overtuigt u niet? Bijna ieder antwoord meldt dat in de tekst staat dat er een grote aanslag is voorkomen.
Neem even een biertje ofzo en lees nog eens goed de tekst door

pibasso | 06-08-22 | 20:53

Bakkeleuris, gewoon doen. Stiekem wil uw vrouw dat ook. Wel even invetten

pibasso | 06-08-22 | 20:55
▼ 7 antwoorden verborgen

Uitstekend stuk en 100% mee eens ook al ben ik hetero.

jufrouw theelepeltje | 06-08-22 | 19:50

Homo's hebben helemaal geen pride nodig. De emancipatie is voltooid, meer dan dit gaat 't niet worden. Muzelmannen gaan 't nooit goedkeuren en de rest vindt 't wel prima.
Prima, zolang je de flagrante homoseksualiteit niet bij de mensen in 't gezicht wappert, zoals op die canal parade wel gebeurt. Dat heeft niks met je seksualiteit te maken maar met een gebrek aan aandacht, eigenwaarde en een teveel aan drift. Dat doet de zaak geen goed.
Stop met je pride, laat woke lekker zichzelf omver werpen. De wal keert het schip uiteindelijk toch.

Bakkeleures | 06-08-22 | 19:48 | 4

Denk dat je jezelf er eens in moet verdiepen voordat je doet alsof ik 't niet heb gelezen.
Woke heeft de pride gekaapt, een pride die de LHB gemeenschap niet meer nodig heeft. Laat 't varen (pun intended) en stop met de vlag uithangen. Homo's zijn normaal, wokes niet. De rest was geschiedenis.

Bakkeleures | 06-08-22 | 21:39

@Bakkeleures | 06-08-22 | 21:39: Het staat er uitgetypt voor je in.
“ Daarnaast dienen we ons te realiseren dat homorechten elke generatie opnieuw bevochten moeten worden. Anders verwateren die snel. De homobeweging zal nooit met pensioen kunnen gaan.‘

HA BIER!1! | 06-08-22 | 21:51

@HA BIER!1! | 06-08-22 | 21:51: ja, en? Waar baseert hij dat op? Wat Bakkeleuris zegt: 95% van de Nederlanders zal het aan hun reet roesten wat volwassenen in de slaapkamer uitspoken, en die andere 5% overtuig je toch niet, 'homobeweging' of niet. Stop gewoon met dat 'kijk mij eens homo zijn', doe je ding en geen normaal mens valt er nog over

Mbovenka | 07-08-22 | 01:24
▼ 1 antwoord verborgen

Spijker en kop!

Een aantal reaguurders onder wie ik me ook schaar hebben de strekking hiervan in het topic over de Pride ook al verwoord.

De Gay Pride is gekaapt door woke.
Terug eisen!

Roos | 06-08-22 | 19:47 | 2

Woke gebruikt de gay

Therrie | 06-08-22 | 19:56

@Roos
Artikel doet me denken aan waarde reaguurder Peter Emile. Die heeft ook zo'n bloedhekel aan woke.

Basil Fawlty | 06-08-22 | 20:17

Vergeet niet dat in bijna alle Islamitische landen gevangenisstraf staat op het verrichten van homoseksuele handelingen. Dus praktiserend homo zijn is daar een enorm taboe. Met als gevolg -in Nederland- dat veel potenrammers een Islamitische (lees Marokkaanse) achtergrond hebben.

Après toi | 06-08-22 | 19:47 | 9

@Après toi | 06-08-22 | 20:15:
Klopt!

Basil Fawlty | 06-08-22 | 20:18

Vergeten we ook niet, daar staat dan ook gewoon een stukje in de column hierboven. Lees het anders even.

HA BIER!1! | 06-08-22 | 21:16

@HA BIER!1! | 06-08-22 | 21:16: Ja, er staat dat ze vervolgd worden. Maar in diverse Islamitische landen komen ze pas in de problemen als ze betrapt worden. Want seks buiten het huwelijk is niet toegestaan, en homo's kunnen in dat soort landen niet trouwen.

Après toi | 07-08-22 | 00:31
▼ 6 antwoorden verborgen

You've gotta fight for your right,
to party...

Petrus Poortwachter | 06-08-22 | 19:46

Amen.

Parsons | 06-08-22 | 19:46 | 1

And Awomen

Dranonymous | 06-08-22 | 20:00

Daklozen en hoeren hebben geen stem of belang in deze discussie.

de visser | 06-08-22 | 19:46 | 4

Paulus kerk??

Therrie | 06-08-22 | 19:55

Ongewenste immigranten ook niet

danzegikhettochniet | 06-08-22 | 20:23

Hij is leuk:-)

de visser | 06-08-22 | 20:57
▼ 1 antwoord verborgen

Hoe het zou moeten zijn (ideale wereld) in mijn ogen:
Geen prides meer. Geen aapjes kijken maar gewoon:

Ik ben hetero, andere mensen: ok prima
Ik ben homo, andere mensen: ok prima.

Alles is nu op dit moment doorgeslagen..

timmey | 06-08-22 | 19:45 | 2

En iedereen kaapt elkaars evenement en protest

Therrie | 06-08-22 | 19:54

Sorry, maar daar ben je 20 jaar te laat mee. Als je vandaag de dag niet mee danst in het rainbow-washing-event incl. extra-driehoek voor nog meer letters in de vlag, dan ben je gewoon nazi. Of nog erger. Aldus woke.

hangtiet met knoop | 06-08-22 | 20:41

Moeilijk te lezen voor iemand als ik: onverschillig en 'straight'

Petrus Poortwachter | 06-08-22 | 19:45

Moeilijk te lezen voor iemand als ik; woke en gay.

RickTheDick | 06-08-22 | 19:43 | 3

Wordt je daar dan analfabeet van? Verklaart wel een hoop..

omanders | 06-08-22 | 19:46

@omanders | 06-08-22 | 19:46: Niet per se analfabeet, maar sommigen krijgen problemen met het vervoegen van de tweede persoon enkelvoud.

Après toi | 06-08-22 | 19:53

@Après toi | 06-08-22 | 19:53: Lol. Omanders lijk wel een RotterdammerT.

grapo | 06-08-22 | 20:47

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl