achtergrond

Geenstijl

Onderzoek Sywert-deal kost al 4,7 MILJOEN

Hoeveel mondkapjes kun je daarvan kopen

Jahaa. Het onderzoek door Deloitte naar de inkoop van beschermingsmiddelen, dat nu voor de zoveelendertigste keer wordt uitgesteld, gaat heus niet alleen over de Sywert-deal. Maar dat onderzoek door Deloitte naar de inkoop van beschermingsmiddelen, dat nu voor de zoveelendertigste keer wordt uitgesteld, is er wel gekomen dankzij de Sywert-deal. En dat onderzoek door Deloitte naar de inkoop van beschermingsmiddelen, dat nu voor de zoveelendertigste keer wordt uitgesteld, heeft  al meer dan 4,7 miljoen euro gekost. 4,7 miljoen euro! Daar kun je een hoop mee doen. Bijvoorbeeld, en nu noemen we misschien iets revolutionairs, de salarissen betalen van ambtenaren die daadwerkelijk iets kunnen, zodat de overheid gewoon dingen kan UITVOEREN in plaats van 4,7 miljoen euro uitgeven aan een onderzoek omdat minister Hugo de Jonge te schijterig is om gewoon te vertellen wat er nou precies gebeurd is met die hele deal.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Onverbiddelijk nieuw rapport geslachtstransities: "Kwetsbare Britse tieners gebruikt als voetbal, bewijs ontbreekt, dit is een systeemfout"

De avant-garde (wij, uw weblog, gewoon hier) kan het dossier 5 jaar te laat en tienduizenden verminkte kwetsbare tieners en adolescenten verder eindelijk overdragen aan de Zembla's en Guardians

@Spartacus | 11-04-24 | 19:33 | 206 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.