Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Safari Eurabia - Brussel, Amsterdam-Gaza en Oslo: homo's en joden, kanaries in kolenmijn Eurabia

GroenLinks, D66 en PvdA mekkeren liever vrijblijvend over abortus in de VS

De dodelijke aanslag op de gaybar in Oslo werd gepleegd door Zaniar Matapour, een moslimterrorist. De feestelijkheden rond de wereldwijde LGBT Pride Month (die nog tot 30 juni duurt) in de Noorse hoofdstad werden onmiddellijk afgelast. GroenLinks, D66 en PvdA laten dagelijks laaiend hysterisch-enthousiast natte Twitterscheten over de Pride Maand maar zwegen plots in alle talen over de laffe islamitische terreuraanslag. Geen greintje empathie voor de de zwaar aangeslagen LGBTQQIP2SAA-gemeenschap van Noorwegen. Niks #JeSuisOslo, niks Noorse vlaggetjes naast de Oekraïnse vlaggetjes.

Want: de verkeerde dader. Als de dader een Breivik-achtige was geweest, was de wereld te klein en zaten replicanten als Rob Jetten en Jesse Klaver iedere avond in een talkshow te pruttelen. Liever vallen deze opportunistische slijnmjurken Viktor Orbán aan, terwijl zijn Hongarije wél veilig is voor potten, poten, joden en 12-jarige schoolmeisjes op fietsjes en blinde bejaarden bij pinautomaten, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Amsterdam-Gaza. 

GroenLinks, D66 en PvdA mekkeren liever vrijblijvend over abortus in de VS. 

Binnen de linkse kerk zijn er nog steeds homoseksuelen die tegen islamofobie demonstreren. Dat is toch een beetje als Duitse joden die in 1939 Hitler verdedigen. De infantiele solidariteit van de LGBT-gemeenschap met jonge mohammedaanse testosteronbommen uit failed states die om wat voor reden dan ook naar Europa zijn gekomen, is stuitend. Overigens zijn het vooral extreemlinkse potten die met spandoeken met de leus LGBT against Islamophobia zag wapperen. De gemiddelde homoman weet inmiddels wel beter (zou je denken). 

Alhoewel: het was de Belgische knuffelnicht Tom Lanoye die ooit in Brussel werd gepotenramd door Marokkanen en toen in alle mogelijke Vlaamse media gilde dat hij alle begrip voor ze had omdat die kansenparels immers ook werden gediscrimineerd, net als janetten. "Bovendien zijn de katholieke kerk en extreem-rechts veel erger!"

Ach, wie zei ook weer: Vader, vergeef het hun; want zij weten niet, wat zij doen. Nou, dat liep ook slecht af.

In de aanloop naar een vorige Gay Pride schreven twee hysterische juffrouwen van D’66 in de Volkskrant: Vlucht niet in homonationalisme maar stem op ons! 

Alsof potten en poten niet op Wilders mogen stemmen. Ik heb geen idee wat homonationalisme behelst maar het betreft in ieder geval geen grenzeloze, door het zwerk fladderende steward, van sauna naar sauna. Los van een truttig nichtensetjein Lelystad zijn de meest homo’s wereldburgers met een netwerk waar vrijmetselaars, joden en leden van de Rotary jaloers op mogen wezen. Grindr weliswaar, maar toch…

Gelukkig kregen de schaamteloze D66-agitprop-potten Ayla Schneiders en Lisa Weeda in de Volkskrant repliek van Rob de Jong, fractievoorzitter van de VVD in Haarlem: “Zo lang we te maken hebben met massale immigratie van mensen uit landen waar homo’s als minderwaardig worden behandeld, en die dat in hun culturele of religieuze overtuigingen meenemen, wordt de situatie voor homo’s in ons land elke dag slechter. Daar helpt een bootjesparade niet meer. We importeren intolerantie. Dat homo’s rechtser worden had al veel eerder moeten gebeuren. Het gaat erom wie er pal staat voor onze vrijheidsrechten en wie dat uitspreekt. De dames noemen rechtse homo’s bang. Bang? We zijn niet bang. We zijn strijdvaardig.”

De onvoorstelbare onnozelheid van extremistische holebi’s is wel te verklaren: boze boeren, Urker vissers, Wilders, Baudet, Trump, Boris Johnson und so weiter zijn natuurlijk veel gevaarlijker dan potenrammende moslimmannen uit Noord-Afrika, Somalië, Syrië, Pakistan en Afghanistan want juist moslimmannen zijn altijd het slachtoffer, net als vrouwen. Het slachtoffer van islamofobie dus. Muslim is the nigger of the world.

Kijk, niet iedere homo hoeft meteen Milo Yiannopoulos (de militante Trump-bitch) uit te gaan hangen, gewapend met handtas en mitrailleur. Maar liever Milo – of desnoods Tinky Winky – dan defaitistische, oikofobe, islamofiele schuurmeiden die, als ze zo solidair zijn met jonge mohammedaanse testosteronbommen uit Pakistan en Afghanistan, er maar eens een paar in huis moeten halen. Hoi Claudia! Een beetje homo blijft niet langer met gevaar voor eigen leven in geïslamiseerde Europese steden wonen. Dat geldt ook voor joden, de andere kanaries in de kolenmijn. Kanaries werden in de kolenmijnen gebruikt als een vroegtijdig waarschuwingssysteem. Dit kunt u navragen bij Frenske Timmermans, die als twaalfjarige jongen met de koempels in de schacht van steenkolenmijn Oranje Nassau I moest afdalen, met gevaar voor eigen leven én voor stoflongen. Glück auf! Giftige gassen zoals koolstofmonoxide en methaan in de mijn doodden de kanariepietjes van Frenske voordat de mijnwerkers kassieweile dreigden te gaan. Het gezegde ‘kanarie in een kolenmijn’ wordt daarom vaak gebruikt om te refereren aan een persoon of ding dat dient als een vroegtijdige waarschuwing voor naderende narigheid.

Gert-Jan Segers plaatste ooit in de Telegraaf de noodkreet: "Joden trekken zelfs weg uit Europa. Dat op een continent met zo’n ereschuld richting de joodse gemeenschap’’, zegt ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers. "We mogen niet wegkijken." Er wordt een petitie op internet gezet en de partijen pleiten voor zwaarder bestraffen van misdaden die voortkomen uit jodenhaat en meer aandacht in onderwijs voor het gevaar van antisemitisme.

Voorwaar een nobel en schitterend initiatief, zij het wat laat. In Frankrijk is al jarenlang een massale exodus naar Israël en andere voor joden veilige landen aan de gang. 

Goed, het is natuurlijk prachtig dat Segers de joden wil redden en voor Nederland wil behouden. Hiermee staat hij in de traditie van zijn voorvaderen die uit christelijke naastenliefde onderduikers in huis namen. Daar zat en zit natuurlijk een luchtje aan want veel christenen geloven dat het uitverkoren volk zich massaal bekeert tot het Ware Geloof wanneer Jezus Christus, de échte messias, terugkeertop dees’ aard. Het bizarre is dat Segers niet zegt waarom de joden Europa ontvluchten. Ja, hij noemt antisemitisme als oorzaak. Maar de term antisemitisme is inmiddels zo uitgehold dat het niets meer te maken heeft met de oorsprong. De Anne Frank Stichting is ontjoodst en zal binnenkort Fatima Aboe-Frank Stichting worden genoemd. Als een Marokkaanse jongen in de Kinkerstraat wordt aangehouden omdat hij met 80 kilometer over het fietspad scheurt, zal hij onmiddellijk tegen oom agent krijsen: ‘Jij viezz antisemietje’. Dat komt natuurlijk makkelijker de muil uit dan ‘etnisch profileren’.

Segers gebruikt de schijnheilige retoriek van koempel Timmermans: jodenhaat in de schoenen van extreem-rechts schuiven, en daar mompelend aan toevoegen dat er natuurlijk ook vermeende aanhangers van een niet nader te noemen niet-westerse religie zijn die wel eens iets geks tegen een jood op straat brullen en wellicht ook nog een fluim snot op zijn keppel spugen maar dat zijn geen echte moslims want echte moslims doen zoiets niet want de islam is net als het christendom een geloof van liefde. Bovendien zijn de jood, de gristen en de muzelman met elkaar verbonden door aartsvader Abraham. Die heeft natuurlijk nooit bestaan maar dat heeft u niet van mij.

Het is het oude verhaal van de olifant in de huiskamer: het niet willen en durven noemen van de islam als oorzaak van heel veel ellende.

Maar de cijfers liegen er niet om. Vraag een Amsterdamse jood wat de oorzaak van de ellende is in zijn stad, en dan hoor je dat het de Marokkaanse jeugd is en niet die ene maffe doorgesnoven skinhead die ‘joden joden joden’ brult bij Ajax, en: “Wij zijn Ajax, wij zijn joden, wij zijn superjoden. Wie niet springt, die is geen jood!”

Wat mij nog het meest verbaast is het monsterverbond, dat schitterende huwelijk tussen islamofascisten, feministen en antifa’s. Sylvana, Anja Meulenbelt, professor Wekker, Abou Jahjah, Sunny Bergman, Greetje Duisenberg, de broeders van DENK en NIDA, Peter Breedveld en Joke Kaviaar staan gebroederlijk en gezusterlijk naast elkaar onder Hamas-vlaggen, naast Sinterklaasdichter des Vaderlands Jerry Luther King.  En dat vind ik het grote probleem van hedendaagse homohaat en antisemitisme in Nederland en Europa: de roomblanke faciliteerders van de islam. 

Ik heb niet zoveel met ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers maar als een joodse of homosuele onderduiker moet kiezen tussen Segers, die insipide laaf van Jezus, en de gekkies van GroenLinks en Bij 1, dan is de keuze snel gemaakt. Qua uiterlijk doet hij Segers mij denken aan Doug Stamper uit House of Cards, maar met de inborst van een accountant die zijn kantoor aan huis heeft, ergens in Vinexland. Zo’n tiepje die op zaterdagavond bij het schijnsel van een kaars nog zit te werken onder zijn dakkapel, nadat hij eerst het grindpad heeft aangeharkt omdat de Dag des Heeren voor de deur staat. Onaangeharkte grindpaden zijn immers een gruwel in de ogen van de Heere Jezus.

Pero bueno. Ik ga mij klaar maken voor de tiende sterfdag van Gerrit Komrij, die wij met Wein, Mann und Gesang vieren rond de graven van Ger en zijn man Charles Hofman. Gerrit is de godfather van GeenStijl, vertelde Arie Pos mij, de biograaf van Komrij.  

Over de festiviteiten zal ik uitvoerig berichten op de GeenStijl. Daarna vlieg ik met herr Muntz van Porto naar Albanië, om een slopende doch epische reis te maken naar Kosovo, Bosnië en de Italiaanse eilandjes Pantelleria en Lampedusa, waar wij de nieuwe Nederlanders gaan voorbereiden op hun welverdiende vakantie naar Club Med Ter Apel, een en ander verzorgd door Reisbureau Rutte. 

Ik wil graag afsluiten met professor Teun Voeten en zijn kijk op de toekomst van Molenbeek en Brussel, de failed capital van de Europese Unie. Kom er maar in, professor. En gaarne dit keer in proper Nederlands en geen pidgin Brabo-Vlaams: 

“Nou, Tuur, dat is fraai, mij de schier onmenselijke taak geven de slotakkoorden van je betoog in mineur aan het papier toe te vertrouwen. In 500 woorden nog wel! Ik zou graag zeggen ‘Ich habe Buchstaben, um auch Blinde sehend zu machen,’ maar eerlijk gezegd is er geen inkt zwart genoeg om de scenario’s te beschrijven die ik voor me zie! Overigens is het Duitse citaat afkomstig van een besnorde blanke filosoof die binnenkort aan onze universiteiten Verboten zal worden omdat hij af en toe nare grapjes maakte over vrouwen. Onze slimme reaguurders weten waarschijnlijk meteen wie ik bedoel, maar om een hint te geven: Hij is dood terwijl Allah nog springlevend is!

Molenbeek is het laboratorium van de toekomst. En de toekomst ziet er niet fraai uit, zoals ik ooit schreef in het orgaan van onze dappere Vaderlandsche strijdkrachten die decennialang door pacifistische kwezels zijn kapot bezuinigd. Van onze Vlaamsche vrind nonkel Wim hebben we het moeilijke woord Convergentie van Catastrofen geleerd, maar jongens van de straat zoals jij en ik zeggen liever Clusterfuck wat exact hetzelfde is. Brussel is een gespleten stad, een Dickensiaanse Tale of Two Cities zoals Moi en collega Christophe Degreef reeds beschreven in dit jongerenblog

De tweedeling zal alleen maar erger worden, met meer obsceen betaalde Eurocraten die van de werkelijkheid zijn losgezongen, aan de andere kant van het kanaal een steeds groter wordende groep van allochtonen die steeds armer wordt en nooit meer aan de bak zal komen in een kenniseconomie waar steeds minder werk is voor de praktisch geschoolde en zelfs ongeschoolde medemens. Bovendien zullen onze Brusselse vrienden met een migratieachtergrond moeten concurreren met de tsunami van illegale migranten die het land maar binnen blijven stromen. 

Een race to the bottom. De nieuwe klassenstrijd is tussen de ‘Have-A-Littles’ en de ‘Have-Nots’ en wordt in probleemwijken, excusez le mot, in Kansenwijken als Molenbeek uitgevochten, terwijl de Hoge Heren van het Grootkapitaal lekker op hun zak centen zitten, een sigaar opsteken, en zich verlustigen aan het spektakel aan de onderkant, als waren het Gladiatorenspelen. Excuseer don Arturo dat ik nu even als een linkse communist klink, maar tenslotte ben ik de zoon van een socialistische veearts!

In het midden zitten de intellectuelen en artiesten die rond de Dansaertstraat foerageren, de zogenaamde DansaertVlamingen die de zaken liever niet benoemen zoals ze zijn. Een typisch voorbeeld is de ‘feministische architecte’ Apoline. Wat een mooie naam trouwens! Volgens Apolientje is het niet de schuld van het grootkapitaal, maar van een manlijke architectuur die wel fallische wolkenkrabbers bouwt en voetbalpleintjes voor jongetjes maar nooit vaginistische kantoorflats. 

De wegkijkers en faciliteerders der Verelendung staan gelijk klaar om iedereen af te maken die kritiek heeft op het mooie experiment in samenleven dat het idyllische en multiculturele Molenbeek is. Het overkwam ons, zo ook onze gewaardeerde collega, de lieve Hind Fraihi. De Vlaamse socialist Conner Rousseau liet zich onlangs ontvallen dat als hij door Molenbeek reed, hij zich niet in België waande. Dat mag je dus nooit zeggen en hij heeft het geweten hoor! Een ander triest voorbeeld is Annalisa Gadaleta, een voormalig schepen (Ja Tuur, dat is Vlaams voor wethouder) van de gemeenteraad van Molenbeek. Ik ken haar persoonlijk. Het is een linkse dame, van Groen/Ecolo, maar met een gouden hart en echt betrokken bij Molenbeek. Ook zij liet zich kritisch uit, de laffe meute bloedhonden ging los en het was het einde van haar veelbelovende politieke carrière. 

Meer armoede, meer zelfuitsluiting, meer drugs, meer ganggeweld, meer armoede, meer islamfundamentalisme, meer agressie, meer ressentiment, meer haat, meer zelfdestructie, meer terrorisme, meer schietpartijen, meer autobranden, meer vreugdevuren. Dit laatste is de eufemistische term die de nieuwe burgermeester van Molenbeek, Catherine Moureaux (het omhooggevallen incompetente dochtertje van notoir cliëntelistische oud burgermeester Phillipe Moureaux) gebruikte voor de Nieuwjaarrellen waar een paar winkels in de fik werden gestoken. 

Ach, er gebeuren ook best positieve dingen in Molenbeek, zoals de ondernemende Ibrahim Ouassari die werk- en stageplekken creëert voor kansarme jongeren en zelf het perfecte voorbeeld is dat als je opgroeit in Molenbeek, je nog altijd wat van je leven kunt maken. 

Enfin Tuur, ik zit al over mijn quota woordjes heen. En nu we het toch over kanaries in de kolenmijn hebben die de dappere Frenske altijd mee naar onder nam, hier een andere kanarie uit de koolmijn: mijn voormalig buurman uit onze gated community/yuppieloftencomplex waar ik negen jaar gewoond heb. Buurman Barry Sandland wordt als fietser geterroriseerd door ‘jongeren.’ Allez, genoeg over jongeren, ik moet vanmiddag naar mijn tandarts in Brussel en ga dan op mijn gemak nog even in Molenbeek rondfietsen en wat heerlijke olijfjes kopen bij mijn oude groenteboer en kijken of er iets veranderd is sinds onze laatste kritische publicatie! 

Tot zover Belgistan - volgende keer een dichterlijk intermezzo

Arthur van Amerongen maakt voor GeenStijl een rondreis door Europa, door de achterwijken van de omvolking en langs de zonsondergang van het Avondland. Als volleerd wereldreiziger trotseert hij daarvoor met een klein budget menig beschimmeld hostel, karige koffietentje en als het moet: een stenen bankje in een stadspark. Desalniettemin is deze reis een kostbare aangelegenheid dus uw gulheid om Ome Tuur gevoed, verwarmd en gemotiveerd te houden op zijn barre bedevaart langs de historische artefacten van de Europese islam en ideologische boobytraps van de stille burgeroorlog, wordt hogelijk gewaardeerd:

Reaguursels

Inloggen

Mijn vinger boven de doneerknop voor Tuur. Ik heb al een kroontje, dat is toch genoeg? denk ik. Maar dan flitst het onmachtige gevoel van niks kunnen doen aan de vernietiging van mijn geliefde Europa door mijn hoofd en maak ik een tientje over. GS, nog het laatste lichtpuntje in een donker zwart Europa. Hoever kan een mens zakken?

Tiscali-2 | 30-06-22 | 08:22

Net op het nieuws, veilige landers moeten sobere opvang krijgen. Sobere kamers en geen zakgeld meer. Allemaal in een beveiligde omgeving. Ben benieuwd OF en zo ja wanneer dit gaat gebeuren. Ik heb zo mijn twijfels.

De Let | 30-06-22 | 06:44

Diepe buiging, Arthur.
Een hele, hele diepe buiging.
Links progressief moet zich de ogen uit hun kop schamen dat ze het bed delen met een oer-conservatieve religie, die vrouwen, homo’s, lesbo’s, andersdenkenden, Joden, bespugen, beschimpen, intimideren, belagen, verjagen.
Niet geëmancipeerd zijn, niet feministisch, de oorsprong van progressief links.

Ruimedenker | 30-06-22 | 01:50

Daar zit geen woord Frans bij

Proud Infidel | 30-06-22 | 01:08

Je suis un kanarie !

HaaiBaai | 30-06-22 | 00:35

Als piepjonge homo heb ik begin jaren '70 als lid van de AJAH (Amsterdamse Jongeren Aktiegroepen Homoseksualiteit) meegestreden voor de acceptatie / emancipatie van homo's. In die tijd waren linkse partijen zoals de PvdA, D66, de PSP en de PPR grote voorvechters van de homo-emancipatie. De PSP (Pacifistisch Socialistische Partij) en de PPR (Politieke Partij Radicalen) waren, naast de CPN (Communistische Partij Nederland) de 'bloedgroepen' van het latere GroenLinks.

Ik voelde me, net als mijn medestanders, destijds enorm gesteund door die partijen.

Maar ergens in de jaren '80 is het fout gegaan. 'Links' ging steeds meer in de bres springen en het opnemen voor moslims. Alles waar 'links' ooit voor stond met betrekking tot zowel vrouwen- als homo-emancipatie werd vierkant verraden door het laffe geheul met de islam, wereldwijd de grootste en wreedste onderdrukker van vrouwen en homo's.

Het is uitsluitend door deze achterlijke, agressieve en primitieve macho-religie, dat de homo-haat en de agressie tegen homo's in de openbare ruimte, op zulk een stuitende wijze aanwezig is in onze samenleving, die steeds minder een 'samen'leving is geworden en steeds meer een 'apart'-leving, waarin complete stadswijken een 'no-go-area' zijn voor openlijk homoseksuele mensen.
En dan heb ik het nog niet eens over de stuitende, pre-middeleeuwse vrouwenonderdrukking en de joden-haat in die islamitische gemeenschap.

'Links' heeft vrouwen, homo's en lesbo's verraden. En de hypocrisie die 'links' aan de dag legt door vooral maar te blijven roepen hoe verkeerd joden-haat, vrouwen-haat en homo-haat zijn, terwijl het de veroorzakers van deze ellende de hand boven het hoofd houdt, is even onbegrijpelijk als misselijkmakend.

Net als homo's en lesbo's die het opnemen voor de 'onderdrukte' moslims.
Je onderdrukkers en discrimineerders aan je borst koesteren - ik zal die betreurenswaardige neiging tot zelfvernietiging nooit begrijpen.

Daarom is 'links', net als de islam, inmiddels een stroming geworden waarvan ik vind dat die te vuur & te zwaard bestreden moet worden.

Peter Emile | 30-06-22 | 00:06 | 5

Goed verhaal. Voor die absurde moslim-knuffelarij heb ik eigenlijk maar één verklaring gevonden.
Links is eigenlijk wat het rechts verwijt;

- Neo koloniaal. Men denkt dat iedereen zo wil worden als zijzelf, is alleen een kwestie van goed opvoeden, dus die moslims worden gewoon degelijke deugmensen met de juiste begeleiding.
- White supremacists. Ze denken dat de blanke west Europese seculiere denkbeelden de Arabische/Afrikaanse islam denkbeelden wel zullen overwinnen.
Ze zijn niet dom, ze zien het gevaar ook, maar vrouwenemancipatie en homorechten waren af, de arbeiders pruimden hun steeds minder, ze hadden gewoon een nieuw publiek nodig en het gevaar was zeer beheersbaar gegeven het bovenstaande. De "klimaatcrisis" kwam eigenlijk als geroepen, want toen kwam er nog een doelgroep in beeld, maar ze durven de islam nog niet los te laten. Het zijn net missiepaters op zoek naar nieuwe stammen om te bekeren.

Blauwpetje | 30-06-22 | 01:09

Knuffels Peter…
Laat me je omarmen.
Xx

Ruimedenker | 30-06-22 | 01:51

Te vuur en te zwaard, waar ken ik dat van.. och ja de koran.

De Let | 30-06-22 | 06:40
▼ 2 antwoorden verborgen

Gewoon even een volkomen Politiek Correct voorbeeld.
Stel dat kannibalisme in Rusland legaal zou zijn, en ook sociaal geaccepteerd. En stel dat de overheid vervolgens een paar miljoen Russen naar Nederland haalt.
Zou dat effect kunnen hebben op, bijvoorbeeld, het aantal gevalletjes kannibalisme in NL?

En natuurlijk zullen de meeste Russen in NL niemand opeten. En natuurlijk kan ook een Nederlander op het idee komen een keer mensenvlees te proberen. Misschien wel op aanraden van zijn vriendelijke Russische buurman.
Maar toch is het redelijk voorspelbaar dat de import van zoveel Russen invloed zal hebben op het aantal gevallen van kannibalisme in NL.

En al zou je door decennialang npo- en drugs- gebruik te onbelezen, dom en naïef zijn om dat effect te voorspellen. Op het moment dat er reeksen kannibalismegevalletjes met Russische daders opduiken dan ga je toch 1+1 optellen?
In plaats van die feiten te negeren, censureren en verdedigen ("achterstandspositie")?

Dus nu iets minder Politiek Corrupt.
In landen met sharia is eerwraak legaal, in de meeste moslimlanden is eerwraak ook sociaal geaccepteerd. Eerwraak treft vooral dochters, maar ook zonen die homo of afvallig zijn. Dus. Zou de import van een paar miljoen moslims invloed kunnen hebben op, bijvoorbeeld, het aantal eerwraakgevallen in NL?

En dit gaat natuurlijk veel verder. Als een vader bereid is zijn eigen homofiele zoon of ongesluierde dochter om te brengen, hoe denkt hij dan over onze homofiele zonen en ongesluierde dochters? De islam predikt een en al geweld tegen ongelovigen; die mogen beroofd, verkracht, tot slaaf gemaakt en vermoord worden.
Wie durft te voorspellen hoe dat uitpakt bij grootschalige moslim-import?
Wie durft 1+1 op te tellen nu massaimmigratie overal tot problemen met criminaliteit, (seksueel) geweld en terrorisme tegen niet-moslims leidt?

Laat al die deugzeugen die islamistisch geweld negeren, gedogen en goedpraten vooral in een islamitisch land naar keuze gaan wonen. Er is niks mis met een klein stukje wereld waar mensen gewoon veilig zijn.

Dandruff | 29-06-22 | 23:32 | 5

@Dandruff | 29-06-22 | 23:49: Je kon er deze keer je ei kwijt. Vraag is wat er mee gedaan wordt, maar dat er toenemende onvrede leeft hebben ze inmiddels in de gaten.

Sinterbikske | 29-06-22 | 23:53

@Sinterbikske | 29-06-22 | 23:53:

Ga ik morgen even kijken. Ik zie dat ik lid moet worden of zo, maar morgen ook weer vroeg op.
Bedankt voor de tip.

Dandruff | 30-06-22 | 00:19

Statistieken liegen meestal niet.
Hoe meer islam in een land, hoe meer chaos, geweld, dod & verderf, corruptie, onderdrukking.
Hoe kun je daar in godsnaam vóór zijn?

Ruimedenker | 30-06-22 | 02:00
▼ 2 antwoorden verborgen

Echt heerlijk stuk om te lezen weer Arthur. Na verschillende steden en landen te hebben aangedaan lijkt het alsof de opgedane ervaringen, opgekropte woede en frustraties er nu ineens uitkomen.

Sinterbikske | 29-06-22 | 23:27

De toevoegingen van Belgisch Tuurtje is echt subliem en prachtig geschreven, dank Arthur !

davidhasseltoff | 29-06-22 | 23:18 | 2

Yep

Uw Verzekeringsadvis | 30-06-22 | 00:33

Bedoelt u met 'Belgische Tuurtje' soms Teuntje? C'est moi! dank!

teunvoeten | 30-06-22 | 07:41

Het is een treurig verhaal, maar ik vrees, helaas wel waar.
Op een enkele uitzondering na zie ik moslims niet echt integreren. De islam kent het paradijs als hoogste doel en alleen via de regels van allah kun je daar komen. De islam hecht ook geen waarde aan kennis en ontwikkeling, salafisme is geen toeval, mohammed had alles al om in het paradijs te komen, moderne mondhygiëne is geen vooruitgang, want een takje was toen goed genoeg en nu dus nog steeds. Marokkaanse meisjes die in tegenstelling tot hun broertjes wel eens hun best doen, studeren ook vaak of geneeskunde (want arts is ook bij moslims gewaardeerd), of rechten, want de regeltjes goed kennen heeft in de islam een hoge waarde. De moslims zullen in een kenniseconomie dus nooit meekomen en onderaan blijven bungelen. Dat terwijl allah de moslims tot rechtmatige erfgenamen van de hele wereld heeft verklaard. Achterblijvende mislukkelingen die denken dat ze keizer zouden moeten zijn, dat gaat verkeerd.

Blauwpetje | 29-06-22 | 23:14 | 1

Duidelijkheid verschaffen door strikte regels die niet ter discussie (kunnen) worden gesteld. Dit kan betekenen, dat de zó gekoesterde tolerantie ten opzichte van hen die een intolerant geloof aanhangen iets minder lijkt te worden, maar dat is een offer dat gebracht moet worden om de vrijheden, die hier maatschappelijk als vanzelfsprekend worden verstaan, te eerbiedigen. Duidelijkheid in de richting van nieuwkomers zou als een recht moeten worden gezien.

Squeezelover | 29-06-22 | 23:41

‘Kleine correctie: Homo’s en lesbo’s zijn helemaal niet veilig in het Hongarije van Orban. Hun rechten zijn sterk ingeperkt met anti homowetgeving. Op straat moeten zij vrezen voor hun veiligheid. Daders van homogeweld worden vaak niet vervolgd en bestraft. Amnesty rapporteert hier elk jaar over.

Jhkq | 29-06-22 | 23:10 | 3
-weggejorist-
Blauwpetje | 29-06-22 | 23:34

Leuk topic altijd , de foto`s zijn wel mijn favoriet maar goed.

pegaje | 29-06-22 | 23:03 | 1

Dank voor de complimenten voor de fotografie! Ik doe mijn best!

teunvoeten | 30-06-22 | 07:41

Goed stuk! Beetje lang, maar goed!

rman | 29-06-22 | 22:45 | 1

Mand!

Sinterbikske | 29-06-22 | 23:48

In de rommelige jaren 80 had je slechts een paar radiozenders en tijdens het draaien aan de schijf voor de juiste frequentie en het geklooi met de antenne viel ik in een gesprek van het programma Homonos.
Het gesprek is me bijgebleven omdat een homostel geïnterviewd werd dat in elkaar gerost was. Ze wilden geen aangifte doen want de potenrammers waren namelijk buitenlanders. Met een aangifte zouden ze juist uiterst rechts in de kaart spelen.
Tsja, op die manier geef je de allochtoonse potenrammers een vrijbrief. Toen al.
By the way, mag het woord homo nog? Of is het homoseksueel, gay, LHBTIQ+ of queer?

leo de pejo | 29-06-22 | 22:44 | 4

Doe maar p o o t.

HogeNood | 29-06-22 | 23:25

@Blauwpetje | 29-06-22 | 23:23: Inderdaad moest er nog een + achter, want de R van Robosexual, nog een P van pedosexual, nog een B van Bestiality, S van sadomasochism, een I van Inanimate-object-sexual, nog een I van Intersectional swaffeling en een H van Hans-named-weirdo's en ik ben er vast nog een paar vergeten.

Mazzelstof | 30-06-22 | 06:09
▼ 1 antwoord verborgen

Dacht altijd dat het andersom was....... wie niet springt die is een jood.
Zal het wel verkeerd hebben.

ditotje | 29-06-22 | 22:39

Onlangs Turkse kennis die al zo'n veertig jaar in Nederland leeft spreekt dat homofilie geen te genezen ziekte is maar al tijdens de zwangerschap bij een baby ontstaat. Beste man keek me met grote ogen aan en geloofde me niet. Hij spreekt zeer goed Nederlands maar volgt nooit de Nederlandse maar uitsluitend de Turkse media e.d.

Cornelis12 | 29-06-22 | 22:32

Dat is er eentje om te onthouden, en om Rutte mee te confronteren:

"We importeren intolerantie."
- Rob de Jong, fractievoorzitter van de VVD in Haarlem

J.P.Drapeau | 29-06-22 | 22:26

'Jerry Luther King'.
Natuurlijk afgeleid van Martin Luther King. Echte naam Michael King.
't Is me nog steeds een raadsel waarom Michael King zich ging identificeren met Maarten Luther. Een van de grootste jodenhaters uit de 15de en 16de eeuw. Zelfs tijdgenoten vonden dat hij veel te ver ging met zijn uitspraken door joden te vergelijken met bijvoorbeeld ratten.
Maar goed... dat ons Ghaneesje Jerry Airfryer zich met deze jodenhater vergelijkt verbaast mij eigenlijk niet.
Homohater is hij toch al.
https://www.nrc.nl/nieuws/2018/02/09/ik-vecht-tegen-mijn-homofobie-a1591646
Als ons Ghaneesje daarop aangesproken wordt dan wordt hij heel boos en zegt er aan te werken. Hoe dan?
Houdt in dat hij dus nog steeds homo's haat.

leo de pejo | 29-06-22 | 22:25

Sterk stuk dit keer, AvA.

Graaisnaaiert | 29-06-22 | 22:15
-weggejorist-
Harry de Slijter | 29-06-22 | 22:15

"En dat vind ik het grote probleem van hedendaagse homohaat en antisemitisme in Nederland en Europa: de roomblanke faciliteerders van de islam.''

Ain't that the gospel truth? En erboven worden inderdaad goede voorbeelden genoemd.

Maar nog erger vind ik dat ''we'' de allerergste kutmoslims allemaal weer terug gaan halen. Dit las ik zonet weer:

"DEN HAAG (ANP) - Het kabinet gaat twaalf van terroristische misdrijven verdachte vrouwelijke uitreizigers en hun kinderen ophalen uit Syrië.''

Het is echt niet te geloven, het is een schande, een grot schandaal. Smerige ratten die hier niet thuishoren gaan we echt allemaal weer ''ophalen''. En de reden?

"Het kabinet zal "om straffeloosheid te voorkomen, met de relevante (internationale) partijen verder spreken om te bezien of en hoe het mogelijk is de verdachten in deze specifieke casus ter berechting naar Nederland over te brengen", schrijft minister Dilan Yeşilgöz (Justitie en Veiligheid) aan de Tweede Kamer.''

Intrekken Nederlanderschap en nooit meer toelaten in Nederland: dat zou een echte straf voor die ratten zijn. Eenmaal hier glimlachen ze tegen de rechter dat ze een ''dom gansje'' waren en krijgen een Mickey Mouse strafje.

Dr_Johnson | 29-06-22 | 22:08 | 1

En vervolgens, als baarkippen het kroost "opvoeden" met het vergif, dat haat heet. Daar is geen artikel 1 van de Grondwet en een paar uur verplicht onderwijs op scholen tegenop gewassen.

Squeezelover | 29-06-22 | 22:18

Mooi stuk weer, Arthur. Onheilspellend, maar wel mooi beschreven.

Nuuk | 29-06-22 | 22:04

Die VVD’er uit Haarlem zal ook wel uit de partij gezet zijn, want VVD staat nu voor “Hoe meer asielzoekers hoe beter”.

Snap_het_ook_niet | 29-06-22 | 22:00

Doekenvolk.
Er vroeg eens iemand aan een doek: zit je haar wel goed?
Een paar toevallig aanwezige woke-vrouwtjes ontploften toen ze hoorden wat de foute man vroeg: rascist, islamofoob, kortom de wereld was te klein.
Woke en islam gaan hand in hand.

Jan Dribbel | 29-06-22 | 22:00 | 1

A toxic mixture....

grapjasz | 29-06-22 | 22:03

Je moet er wel rekening mee houden dat links, en zeker extreem links in de jaren 70tig en 80tig heel veel sympathie had voor linkse terroristen en moslim terroristen. Sterker nog, de voorloper van de Groene Khmer had directe contacten met diverse binnenlandse terreurbewegingen.
Je kan niet het ene moment moslim terroristen steunen en het andere moment hun daden veroordelen.

Osdorpertje | 29-06-22 | 22:00

Heb het maar eens opgelezen voor mezelf, om het beter in te laten dalen. Daar heb ik spijt van, want slapen wordt hierdoor behoorlijk lastig. Geen stamcafé, regelrecht aan de gelen, en kop leegmaken.
We gaan nog een hoop meemaken…

Maggiderin | 29-06-22 | 21:58

Dit is geen topic voor NPO66.... past niet in het beeld, huilen mee als er om gevraagd wordt maar willen er niet pro actief op acteren...Focus op boeren/burgers pesten

DeMeern74 | 29-06-22 | 21:58
-weggejorist-
Ikbenbeteralsjedenkt | 29-06-22 | 21:57

Met uitroepteken het tot nu toe meest deprimerende relaas van Tuurtje.. zelfs de foto's zijn gewoon ontwrichtend....

grapjasz | 29-06-22 | 21:55
-weggejorist-
A_dri_aan_ha_ha_ha | 29-06-22 | 21:52 | 2

Bij Victor Orban zijn homoseksuelen alles behalve veilig. Eigen inwoners die hetero zijn, zijn veilig. De rest niet.

skoennie | 29-06-22 | 21:44 | 1

En ze hebben het nog extra zwaar want het apenpokkenvirus houdt van hutseflutsende homo’s…

eerstneukendanpraten | 29-06-22 | 21:49

Zit na drie jaar ween paar dagen op Texel. Moet helaas constateren dat de omvolking ook hier huishoudt. Het toppunt was wel een vrouw van rond de dertig met kopvod met vijf (5) koters waarvan de oudste niet meer dan zes (6) jaar oud was.

eerstneukendanpraten | 29-06-22 | 21:42 | 2

Ben benieuwd wanneer je dan eindelijk eens met haar gaat praten...

Hans Kwalzan | 29-06-22 | 21:46

@Hans Kwalzan | 29-06-22 | 21:46: Hij wil alleen eerst neuken.....

grapjasz | 29-06-22 | 22:00

Wat hebben Joden en homo's te maken met drugs dan?

Leptob | 29-06-22 | 21:36

Brussel was toen nog een bruisende stad...

Wie had er 35 jaar geleden ooit kunnen denken dat ik naar een Oostblokland zou vluchten.

Haberdoebas | 29-06-22 | 21:34
-weggejorist-
me163komet | 29-06-22 | 21:29 | 5
▼ 5 antwoorden verborgen

Jezus tering. Is je pen lek?

McSnor | 29-06-22 | 21:28 | 2

Zo nodig heb ik wel een extra pen en of inkt.

Squeezelover | 29-06-22 | 21:53

U bent niet gewend om meer dan 155 tekens te lezen?

Graaisnaaiert | 29-06-22 | 22:14

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen