Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

LIVE. Vandaag Inside opnieuw op televisie

Niet gecanceld

Social

Het programma Vandaag Inside was eerst iedere dag op teleivisie, maar toen niet meer. Nu is het terug. Wij zijn er live bij.
UPDATE: Het is nog niet begonnen, maar er was zojuist wel een aankondigingsfilmpje. Wilfred Genee en Johan Derksen begonnen met een ongemakkelijk gesprek over het voetbal van afgelopen weekend. Daarna volgde een iets minder ongemakkelijk grapje over dat Johan Derksen nog een leuke anekdote van 50 jaar geleden heeft. Ook werd alvast een uitzending van Hart van Nederland op SBS 6 over Vandaag Inside op SBS 6 aangekondigd.  Nu reclame.  Lidl bestaat 25 jaar (gefeliciteerd). 
UPDATE: Het is nog steeds niet begonnen, maar wij komen er net achter dat Cora van Mora ook nog niet is gecanceld.
UPDATE: Het programma is begonnen. Roxane Knetemann vindt het leuk om er te zijn. Heleen van Royen vindt het heel erg leuk om er te zijn. René van der Gijp maakte een grapje over dat ze alle kaarsen hadden weggehaald, maar dat verstond Roxane Knetemann niet. 
UPDATE: Johan Derksen vertelt dat hij is opgestapt omdat hij de indruk kreeg dat Talpa niet achter hem stond. Hij noemt het persbericht van Talpa over de excuses die Derksen aan zou gaan bieden gênant.
UPDATE: Johan Derksen steekt zijn middelvinger op. 
UPDATE: Wilfred Genee vraagt aan René van der Gijp of hij Heleen van Royen uit wil laten praten. Van der Gijp vraagt zich af of hij dan niet beter naar huis kan gaan. Van Royen vertelt dat ze het verhaal over de kaars niet grappig vond. 
UPDATE: Wilfred Genee kwam bij de pizzeria een slachtoffer van seksueel misbruik tegen. Die vertelde hem dat ze seksueel misbruik niet grappig vond. Derksen vertelt nu dat hij heel veel steunbetuigingen kreeg. Derksen vertelt dat Sigrid Kaag hem ervan heeft overtuigd dat hij weer terug moest komen. 
UPDATE: Johan Derksen zat bij de zedenpolitie in Groningen. Hij meldt dat agent Diane van Dalen vertelde dat haar man het leuk vond dat Derksen weer terugkwam op tv. Er is proces-verbaal opgemaakt, de agenten hebben Derksen verteld dat de zaak verjaard is en dat de officier van justitie (een 'hansworst') moet beslissen wat er nu gaat gebeuren. We krijgen wat beelden van demonstranten op het Mediapark te zien.
UPDATE: Roxane Knetemann zegt dat ze blij is dat Johan Derksen beseft dat hij sommige slachtoffers van seksueel misbruik heeft gekwetst. Heleen van Royen vertelt dat ze veel vrouwen kent die Johan Derksen niet serieus nemen.
UPDATE: Johan Derksen neemt het nu op voor Paul Römer. Ook diens uitspraken zouden uit hun context gehaald zijn.
UPDATE: Wilfred Genee vond dat Talpa niet goed met hem en René van der Gijp omging. "Laat gaan joh", zegt René van der Gijp. 
UPDATE: René van der Gijp heeft zich aan niemand die in de media op de affaire reageerde gestoord, behalve aan Eva Jinek. Een beetje. 
UPDATE: Johan Derksen zegt dat hij er niet van is geschrokken dat hij bij allerlei programma's eruit is gestuurd. René van der Gijp zegt dat hij (Derksen dus) daar wel van is geschrokken.
UPDATE: Johan Derksen zegt dat de publieke omroep het trio ook een aanbieding heeft gedaan. 
UPDATE: Hè hè. Eindelijk een serieus onderwerp. Johan Derksen recenseert het Songfestival. Hij vond dat Oekraïne niet het beste liedje had, maar hij vindt het wel mooi dat het land heeft gewonnen. René van der Gijp vindt dat veel deelnemers aan het Songfestival goed kunnen zingen. Heleen van Royen heeft op Duitsland gestemd. 
UPDATE: De wedstrijden uit de Eredivisie worden nu besproken. Het lijkt wel een voetbalprogramma. 
UPDATE: De uitspraken van Sigrid Kaag over het programma worden nog even getoond. Johan Derksen wijst erop dat D66 zelf een kwestie met grensoverschrijdend gedrag heeft afgekocht. Nu reclame. 
UPDATE: Het gaat nu over wielrennen.
UPDATE: Het is afgelopen. Wilfred Genee meldt dat Angela de Jong eigenlijk zou komen, maar dat ze heeft afgebeld. Heleen van Royen vindt het een beetje gek dat Angela de Jong de hele tijd op tv is.
UPDATE: En dat was het alweer. Wij zetten onze tv uit omdat we bang zijn voor het Hart van Nederland interview met twee mensen die in een badjas naar Vandaag Inside hebben zitten kijken. Morgen lekker de hele ochtend kijkonderzoek.nl f5'en. 

Reaguursels

Inloggen

Heb gekeken een stukje, maar het ging weer onder andere over het voorval. Mag hopen dat het er vandaag niet over gaat, ben dat voorval onderhand wel beu. Gewoon weer actuele onderwerpen graag.

Jan, Leiden | 17-05-22 | 09:03

Ben blij dat het er weer is. Vandaag hopelijk geen kaars gelul meer.

funkyd | 17-05-22 | 08:52

Vind het allemaal maar vrij zielig, iedereen hierin

Angela de Jong met der hoofd, die als eerste, man wie is dat mens en wat doet ze? Wie wil dat mens nu echt op tv?

Mensen die dat heel verkrachting ding zo onder het tapijt vegen omdat ze denken het zielig vonden voor Johan (maar wel helemaal los gaan op Kaag, want he, die vinden we niet leuk en nam de telefoon niet op) en Johan is natuurlijk helemaal niet hypocriet met zijn derde keer weer terug voor het geld met zijn middelvinger

De wokies die helemaal hysterisch op Twitter niet doorhebben dat iets van 50 jaar gelden wel erg lang geleden is. De middeleeuwen waren ook vrij kut voor vrouwen heb ik gehoord.

Op1 met dat gejank en gedwee, want het is allemaal wel heel erg, zo'n kutgrap aan een tafel waar je kutgrappen verwacht. Want een bubbel om je heen, daar moet iedereen maar voor zorgen. Je keek vast nog niet eens, anders wist je dat er kutgrappen gemaakt werden.

De ene kant roept op een boycot en de andere gaat ineens WC Eend kopen omdat ze wel adverteren rondom het programma. Hoe triest is dat. Producten kopen omdat ze reclame maken en jij het als statement ziet, hoe triest is je leven dan. Je wordt gemanilpuleerd waar je bij staat.

De wereld naar de klote maar he, we praten ergens over.

menage | 17-05-22 | 08:46

"Ik ben helemaal verantwoordelijk. Ik kan alle mannen in Nederland aanraden om nooit iets te vertellen, want de samenleving probeert je te vernietigen."
Ik kijk nooit naar het programma, maar dit soort geweldige quotes mogen toch binnenkort in boekvorm verschijnen.
Benieuwd of mevrouw Heks nog iets te melden heeft over nieuw elan of scheidende wegen..

funda | 17-05-22 | 08:23

Nou Nou, het was nederland op zijn kleinst. Iedereen een mening over helemaal niks. een lul verhaal.
Goed dat hij terug is met de rest, Laat die woke progammas achterwege, mensen hebben er genoeg van. Die zogenaamde BNR.ers weten een goed praatje te houden en zijn verder een lege huls. Haal ze s.v.p. maar van de buis. Die glimlachjes net als onze premier, we balen ervan. En dan dat woke gedoe, wat moet je ermee, zo zit het leven niet in mekaar.

gato | 17-05-22 | 07:58

Lekkere wegkijk tv zonder het gevaar dat je geïrriteerd naar bed gaat door woke gelul, eenzijdig linkse meninkjes aan tafel en overheidspropaganda. En ik hou niet eens van voetbal. Blij dat ze er weer zijn.

sokkenpluisje | 17-05-22 | 07:28

Ik heb het niet nodig om te zeggen dat ik Kaars Inside een ongelooflijk kutprogramma vind, want ik zit namelijk stilletjes van mijn koffie te genieten.

VBO_B_Niveau | 17-05-22 | 07:00 | 1

Ik las even 'kaars' in plaats van 'koffie'. Scusi.

funda | 17-05-22 | 08:26

De heertjes moeten gewoon weer terug naar de maandag- en vrijdagavond en lekker over voetbal ouwehoeren i.p.v. deze dagelijkse pulp.

Harrie Nak | 17-05-22 | 04:28

Mooi dat ze terug zijn. Ook mooi dat dit een duidelijk statement is dat die cancelcultuur passé is, en daarmee ook dat hele woke-gedoe richting crematorium kan! Eindelijk de onzin voorbij. Nu ook nog de wappies, "Nederland-kan-voller-maar-moet-groener", en D66-stemmende mafklappers

Nederlanddraaitdoor | 17-05-22 | 03:16 | 1

Iets te snel op de bak-tegeldinges gedrukt; laatste drie hoeven natuurlijk niet naar het crematorium, slechts hun over de datum gedachtegoed...

Nederlanddraaitdoor | 17-05-22 | 03:20

Echt top! Heerlijk dat ze weer terug zijn. Bijzonder genoten van de uitzending, leuke gasten, goede gesprekken. Voor alle kwetsjankies, niet ieder zedenslachtoffer voelt zich gekwetst door de mannen. Mijn dochter is fan van het programma, en ze rolde bijna van de bank, van het lachen. Zij is zedenslachtoffer van een gewelddadige verkrachting, door een Somalische statushouder, echter zij voelt zich absoluut niet gekwetst. Eelt op de ziel kweken, voor de rubbertegel generatie, geen verkeerde suggestie. Pak het op voor de echte slachtoffers, zedenzaken die verstoft op de plank blijven liggen. Mijn dochter kon geen aangifte doen, werd van het kastje naar de muur gestuurd, Derksen werd direct op het matje geroepen. De reactie van het OM, is om te kotsen.

Lubitch | 17-05-22 | 01:51

Spontaan iemand een hug geven is niet meer van deze tijd. Hoe erg is dat, heel heel erg want alle spontane goed bedoelde handeling KAN geïnterpreteerd worden als aanranding. Dus mensen vervreemden van elkaar in lichamelijk contact . Dit geldt ook voor verbale uitingen die ikzelf al niet meer doe. Wat zie je er goed uit als compliment naar een vrouw. Zo zijn er vele situaties waarin je niet meer puur je gevoel volgt. Jammer. Relativeren werkt. Blij dat ze weer terug zijn .

foxhunter | 16-05-22 | 23:37 | 2

Heel zwaar leven...

Flow82 | 17-05-22 | 00:18

Ik wil ook gewoon dat mensen van me aflblijven om eerlijk te zijn, flikker op met je goedbedoelde it's all about me kuthug

menage | 17-05-22 | 08:30

Geld maakt veel goed, dacht Johan. Ruggegraatloos stuk onbenul. Blijf gvd gewoon thuis achter de geraniums zitten. Bloedhekel aan bejaarde graaiers die weigeren hun plaats af te staan aan mensen die wel talent hebben. Om over die andere twee jokers nog maar te zwijgen...

Stijlloze bezoeker | 16-05-22 | 23:33 | 5

Nah vind t wel leuk

Flow82 | 17-05-22 | 00:18

Johan is uniek. Fans zoals ik hebben hem overtuigd om terug te komen.

Bovendien moet iémand het nieuws duiden. Hij kan dat als geen ander.

Papa Jones | 17-05-22 | 00:19

@stijloze bezoeker, Johan Derksen hoeft niks te doen om geld. Hij doet dingen omdat hij het leuk vind. Soms zelfs onbetaald.

Gerf | 17-05-22 | 06:56
▼ 2 antwoorden verborgen

Vragen... vragen... vragen...

Wat heeft Johan gedaan met Gunay Uslu en waarom praat hij daar niet over?

Bolhoed | 16-05-22 | 23:06 | 1

Een manier gevonden om Kaag te stangen....

Ome_BW | 17-05-22 | 00:43

Fijn! Mooi!

nancystjago | 16-05-22 | 23:05

Derksen was in vorm. Naam van zedenrechercheur op tv noemen en en passant vertellen dat ze had gemeld dat haar man fan van het programma is, heerlijk.

Professortje | 16-05-22 | 22:48

Je weet dat je niet hoeft te kijken hè?

Mokum Kosher | 17-05-22 | 00:12
-weggejorist-
WillSchmidt | 16-05-22 | 22:43

Voor Derksen wil ik best kijken dan kun je interessante discussies krijgen.
Maar die Gijp, die zit altijd maar 10 minuten de slaooe lach te hebben als hij om het even aan welke voetballer of polticua of BNer denkt, hij ziet overal jostiloopjes en zelfpijpers in. Dat laatste kan nog wel leuk zijn maar de duizendste apart lopende voetballer het zal wel.

Shoarmamasutra | 16-05-22 | 22:41 | 1

Gijp reed zelf in een dure Porsche toen hij als jonge voetballer bij Lokeren ging spelen. En dan heel hard komen aanscheuren.

Après toi | 16-05-22 | 23:25

Ze fruiten de uien. Ik herhaal, ze fruiten de uien. Barman!

Brabeaulander | 16-05-22 | 22:32

Hé, Leen!

UnderTheDevil | 16-05-22 | 22:31 | 1

Moest lachen.

Brabeaulander | 16-05-22 | 22:33

Kennelijk houden de voetbalfans eigenlijk gewoon van soap opera's. Iets anders dan dat kun je dit programma inmiddels niet meer noemen. Lekker met de vriendin samen op de bank VI kijken, heerlijk knus!

TancredvanTiberias2 | 16-05-22 | 22:30 | 1

Hebben jullie mannen eindelijk het programma opstaan dat jullie willen, is het weer niet goed.
Hou op met zeiken wijfie.

Sjeintje | 16-05-22 | 22:32

Ik heb net geboekt bij dat Preston Palace. En morgen even langs bij Dirk, Tui, Karwei, Kruidvat, Sky Radio, DE, Vakantieveilingen, Spa, de Plus, Appelsientje, Santa Maria, Durex, Chio chips, Robijn en Big Bazar,

Piet Karbiet | 16-05-22 | 22:27 | 4

@Piet: Maar niet op een Stella fiets, hè !? En ook geen Toto op je earplugs !

Lubbberrtt | 16-05-22 | 22:31

Ja ik wil ook best solidair zijn maar Seats en Sofa's ging me ver.

entredeuxverres | 16-05-22 | 22:41
▼ 1 antwoord verborgen

zit eigenlijk alleen maar naar die Heleen te kijken, wat een lekker ding, zeg net tegen mijn vrouw, waarom zie jij er niet zo uit, jullie zijn even oud.
Nu is ze boos, denk dat ik vanavond maar op de bank slaap

Stijlloser_from_NL | 16-05-22 | 22:26 | 8
-weggejorist-
R. Skickr | 16-05-22 | 22:50
-weggejorist-
Stijlloser_from_NL | 16-05-22 | 22:53
-weggejorist en opgerot-
Therrie | 17-05-22 | 08:16
▼ 5 antwoorden verborgen

Ik ga nu voor het eerst kijken naar dit programma.

kleybeuker | 16-05-22 | 22:24 | 6

Zie je: reclame is gewoon nuttig. Veel plezier met uw aankoop.

Lorejas | 16-05-22 | 22:31
▼ 3 antwoorden verborgen

Erotische bakkers: ideetje voor verjaardagstaartjes?

Kouwe Kees | 16-05-22 | 22:18

Gelukkig zijn ze weer terug. Als het je niet zint, dan ga je godverdomme maar wat anders kijken. C’est ca.

Gaat het niet dan? | 16-05-22 | 22:15

*schakelt in*
Huh, gaat het nu daadwerkelijk over voetbal? Saai.
*schakelt uit*

UnderTheDevil | 16-05-22 | 22:14

Mooi deze synopsis. Hoef ik zelf niet te kijken.

knutsel_ | 16-05-22 | 22:13

godverdomme, toch niet gelukt om het songfestival totaal te ontwijken dit jaar. cancel dat tyfus vandaag inside maar weer.

woestecentrist | 16-05-22 | 22:10 | 1

Even op een andere zender zetten.
Tip ga lekker naar RTL 4.

Titje | 16-05-22 | 22:15

Haha met al die updates voelde dit al als het songfestival topic, komt het gewoon nog een keer aan bod!

Sinterbikske | 16-05-22 | 22:09

Mijn liefde voor Talpa is net zo groot als voor DPG en Mediahuis. Ik hoop dat ze alle drie tot de grond toe afbranden. Dat is beter voor Nederland.
Ik sponsor liever "gratis" weblogs dan dat ik één cent naar een van de drie zal overmaken.

Brabeaulander | 16-05-22 | 22:08 | 4

Er zit een knop op... En centjes he je niet..

niv01 | 16-05-22 | 22:12

Houd je niet van knikkers en dartpijtjes?

zuurtjeregen | 16-05-22 | 22:12

Is een beetje dom... Kan het knopje niet vinden..

niv01 | 16-05-22 | 22:13
▼ 1 antwoord verborgen

Goh wat leuk.

Cunts-en-kitsch | 16-05-22 | 22:07

nooit toegeven, nooit excuses maken aan de woke-oids, je bent ze niks verschuldigd want toen de feiten (kutkaarsdompelen, slavernij en ander oud zeer)waar zij nu over eisen en janken gebeurden waren ze nog niet eens geboren.

beter een kaars in de kut dan tien dwarrelende sneeuwvlokjes in de lucht.

360beatz | 16-05-22 | 22:07 | 2

"kutkaarsdompelen" is toch wel het toppunt, van Nederlandse literatuur en beschaving.

Omnisofos | 16-05-22 | 22:12

Ik heb al bijna bingo met non valeur.

uisge baugh | 16-05-22 | 22:06 | 3

Hans Worst.

Snake | 16-05-22 | 22:11

Zo, lik op stuk.

uisge baugh | 16-05-22 | 22:14

Laat gaan joh

Ilyrm | 16-05-22 | 23:59

O Derksen, die twinkeling in je ogen.

Sjeintje | 16-05-22 | 22:06

Kan helaas niet kijken. Alle stekkers liggen hier er nog uit vanwege de code geel.

Lorejas | 16-05-22 | 22:06 | 1

Ik dacht dat ik net Heyy Hierrr... voorbij zag waaien.

letopuwzaak | 16-05-22 | 22:31

Van der Gijp praatte altijd al vaak dwars door een gast heen. Dat vind ik tamelijk ergerlijk en onbeleefd naar de gast, en een minpuntje aan zijn bijdrage.

Gerf | 16-05-22 | 22:05

Ik denk trouwens dat Heleen van Rooyen reaguurster Hangtiet met knoop is.

BrutusBosch | 16-05-22 | 22:05 | 1

Haha!

Cunts-en-kitsch | 16-05-22 | 22:08

Ok, ik doe Heleen. Moet je lang wachten in de rij?

Piet Karbiet | 16-05-22 | 22:05 | 5

Paar zwarte stiletto hakken, pfffffff hell yeah!!

Sinterbikske | 16-05-22 | 22:07

*Glasgow Argus de rij uitduwen doet*

Duwbak_Linda | 16-05-22 | 22:08
▼ 2 antwoorden verborgen

Mooiste moment tot nu toe: Derksen die vertelt hoeveel steun er was vanuit de 'normale' community (oftewel niet woke community).

Kruijffje | 16-05-22 | 22:04

Shula draait zich om in haar graf.

Flapoor | 16-05-22 | 22:04

De publieke omroep?? Ohhh hahaha.

Sinterbikske | 16-05-22 | 22:02

Ik hoor op de radio dat er wordt gedemonstreerd tegen de uitzending. Maar liefst 15 man/vrouw.

Bataafje | 16-05-22 | 22:01 | 5

Non-binaire mensen vergeten ze nog even.

Snake | 16-05-22 | 22:12

het waren er 11

Boeddha18 | 16-05-22 | 23:07
▼ 2 antwoorden verborgen

Johan heeft gelijk met die Kaag.
Middelvinger.

MoslimMolen | 16-05-22 | 22:01

Ja. Doen.
Zeker.

NiCeY | 16-05-22 | 21:59 | 2

Als antwoord op?

Sjeintje | 16-05-22 | 22:01

@Sjeintje: Wat NiCeY zegt. Absoluut.

Lorejas | 16-05-22 | 22:07

wat is die gijp toch een genante, ongemakkelijke, wellicht autistische man. slaat de plank standaard mis.

woestecentrist | 16-05-22 | 21:59 | 4

Hij heeft wel dwangstornissen.

BrutusBosch | 16-05-22 | 22:04

Heerlijk toch.

Sinterbikske | 16-05-22 | 22:04

Gijp is een groot filosoof. Maakt zich nergens druk over. Dat leeft heerlijk.

Schriever | 16-05-22 | 22:41
▼ 1 antwoord verborgen

Destijds was die sketch van klikbeet toch ijzersterk over Gijp
youtu.be/s9ItGuqOqBA
Wellicht hebben ze weer wat nieuw materiaal voor hem kunnen schrijven.

Ilyrm | 16-05-22 | 21:58 | 1

Inderdaad ijzersterk.

Dimitjuh | 17-05-22 | 01:23

Volgens mij is het Diane van Galen. Die werkt in Groningen voor opsporing zeden.

Denkhetnjet | 16-05-22 | 21:58

'Vandaag Inside' kreeg een geheel nieuwe betekenis.

SIogra | 16-05-22 | 21:56 | 1

Lol

Sjeintje | 16-05-22 | 22:00

Heleen van Royen is een totale non-valeur en aandachtsprostituee. Is volkomen talentloos en oninteressant. Wanneer verdwijnt die nou eens in de vergetelheid?

Dr_Johnson | 16-05-22 | 21:55 | 7

Ach ze heeft wel wat boeken verkocht hoor. Niet gelezen en wie weet is het literair niet de top, maar toch.

Verder vind ik haar wel een leuke grapjurk.
Top dat ze zich tegen de laffe BN stroom verzet en VI steunt.

Nuuk | 16-05-22 | 22:27

Ze heeft absoluut talenten. Niet iedere vouw van die leeftijd krijgt ze kwijlend achter zich aan

Shoarmamasutra | 16-05-22 | 22:35

De gelukkige huisvrouw is het enige goede boek dat ze heeft geschreven.
Daarna is ze helaas vrouwen bestsellers gaan schrijven.
Jammer maar wel slim, ze heeft er een hoop geld mee verdient.
Verder heeft ze er persoonlijk voor gezorgd dat heroinehoer liefhebber Oudkerk uit de politiek verdween. Goeie actie.

entredeuxverres | 16-05-22 | 22:37
▼ 4 antwoorden verborgen

Ik vertel anders zo nog wat anekdotes, van 50 jaar geleden.

Piet Karbiet | 16-05-22 | 21:54

Oh verkeerde topic

Urbanus_2.0 | 16-05-22 | 21:55

Ik durf te stellen dat dit topic allesomvattend is, waar vele thema's samen komen.

Ilyrm | 16-05-22 | 22:00

Allemaal "volwasssen" Menschen.....

grapjasz | 16-05-22 | 21:54

Onze grootste zorgen… We hebben het goed in dit kikkerlandje.

Komjehiervaker | 16-05-22 | 21:51

Heleen van Royen die lacht om zo'n kaars.

skoftig | 16-05-22 | 21:49 | 1

Lacht? Die weet er wel raad mee.

Sjeintje | 16-05-22 | 21:51

Ach, ondertussen heeft een kwart van Nederland 50 shades of Grey in de boekenkast staan. (Heb ik niet gelezen overigens, Kaag vast wel).

Sinterbikske | 16-05-22 | 21:49 | 1

Dat heb ik dus na de rel veel gezegd. En waar damesbladen als Linda en de Happinez vol mee staan. Hypocriet. Dikke vinger voor ze.

Piet Karbiet | 16-05-22 | 21:58

Ik zet een kaars voor m’n raam vannacht

nee_toch? | 16-05-22 | 21:48 | 1

Sint.maarten sint maarten de koeien hebben staarten de meisjes hebben kaarsen in daar komt sinte maarten aan

Shoarmamasutra | 16-05-22 | 22:30

Je kunt veel zeggen over Derksen, maar een platte populistische zak hooi is hij zeker.

Ichneumonidae | 16-05-22 | 21:48 | 2

Hij huilt in ieder geval niet met de meute mee.

Crankhead | 16-05-22 | 22:01

Kan die domme Gijp z’n smoel eens houden

zuurtjeregen | 16-05-22 | 21:47 | 2

Nee
Ga weg naar joopie ofzo

niv01 | 16-05-22 | 21:54

Gijp trekt het niveau van dat programma (wat al niet al te hoog is) steevast naar een kinderachtig kleedkamerniveau. Beter laat men Wierd Duk of Bernard Hammelburg aan het woord.

SIogra | 16-05-22 | 21:54

Ik steek een kaars aan.

Kaas de Vies | 16-05-22 | 21:46

Hoppa! De Middelvinger.

Sjeintje | 16-05-22 | 21:44 | 1

Heerlijk gewoon alleen niet goed voor me ribben..

niv01 | 16-05-22 | 21:45

Het verzet tegen woke Nederland is nog niet gebroken.

thanseeuwen | 16-05-22 | 21:44 | 4

@Ichneumonidae | 16-05-22 | 21:50:
Of schuiven onder;
Focus op VI kijken luisteren, vent antwoorden want die wil ook aandacht, driftig f5 gebruiken?

Sjeintje | 16-05-22 | 21:56
▼ 1 antwoord verborgen

Ik heb d’r zin an!!

Heleen van Royen: “ik ben jaloers op de vrijheid hier”. Dat is het wel. Ze gaan zeker wel eens over de schreef, maar liever dat dan die valse keurigheid van het gros van andere babbelprogramma’s.

Nuuk | 16-05-22 | 21:43

Heb het nog nooit gezien, maar ben serieus blij dat het terug op de buis is! Het toelaten van VI is ook inclusiviteit.

rederijker | 16-05-22 | 21:42

Ben voor de allereerste keer aan het kijken, ben benieuwd.

Sinterbikske | 16-05-22 | 21:42

Ook al zou ik willen kijken: geen TV. Zat van alle Wittemans, Groentemans, Linksmans, Peter Gillessen, The Bachelors en Lang leve de liefdes.

SIogra | 16-05-22 | 21:39 | 1

Maar dan mis je wel boer bakt mol!

bitterpete | 16-05-22 | 21:41

Luv it. Het enige programma waar je wat anders hoort, volgens mijn zoon van 19. Ik zit klaar met biertje, nootje, toastje De adverteerders zijn weer massaal terug, zien ik.

Piet Karbiet | 16-05-22 | 21:38

Alle linkse deugers weer aan de tv geplakt met biologische gemberthee en een bakje quinoazaad om weer gekwetst te kunnen worden en los te gaan op de socials.

whitechocolateface | 16-05-22 | 21:38 | 1

Het is een way of life.

SIogra | 16-05-22 | 21:39

Heleen van Royen. Waarom ook niet? Die kan ongetwijfeld zich zelf scheren.

Hetkanverkeren | 16-05-22 | 21:38 | 1

Spiegeltje er onder...

sioux_ | 16-05-22 | 23:43

Tja, als je nu nog niet doorhebt hoe dat bij VI werkt…

UpdateAvailable | 16-05-22 | 21:37

Heleen van Royen sowieso al leuk.

uisge baugh | 16-05-22 | 21:36

Dat zijn dure reclamespotjes.

FogerRederer | 16-05-22 | 21:36

Als.ze maar niet opbiecht zelf ook wel eens een kaars in een plasbuis geschoven te hebben, auw

Shoarmamasutra | 16-05-22 | 21:36 | 1

Rule 34

Ilyrm | 16-05-22 | 21:51

*chips, kaars, red bull, en dipsaus klaarzet.

360beatz | 16-05-22 | 21:36

Maar hoe zit dat nu met die kaars ?

HaaiBaai | 16-05-22 | 21:35

Benieuwd naar de toto.

_pacman_ | 16-05-22 | 21:35

Jaaaaaaa bijna!!!!!

Sjeintje | 16-05-22 | 21:34

Top! Ik ga wederom niet kijken.

Duwbak_Linda | 16-05-22 | 21:33

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl