achtergrond

Geenstijl

Door wie heeft Ploumen zich laten groomen?

Rare vraag misschien maar ze werpt hem zelf op

Lilianne Ploumen, politiek leider van de PvdA, erkende vanavond tijdens een bijeenkomst in De Balie dat er ook binnen haar partij meldingen zijn gedaan van seksueel machtsmisbruik. “Naar aanleiding daarvan is onderzoek is gedaan”. Ploumen werd geïnterviewd door Naeeda Aurangzeb.

Image
39
Reply

#WeToo is de nieuwe #MeToo. in een nieuwe wending om bij de tijd te blijven, impliceerde Lilianne Ploumen haar eigen partij **in kwesties van seksueel machtsmisbruik. Op zich is  de overeenkomst tussen de PvdA en The Voice evident: allebei hebben ze maar een paar zetels en die draaien regelmatig 180 graden om. En hoewel we het eigenlijk helemaal niet willen weten, vragen we ons toch af: met wie had Timmerfrans iets te veel sjans? Welke haan heeft het met Attje Kuiken gedaan? Waar zat Asscher met zijn plasscher, heeft iemand zijn vinger in Gijs van Dijk gestoken en het laat het alsjeblief niet Ari b zijn geweest? Ja sorry dat we het een beetje in het belachelijke trekken (terwijl we zondag nog zo #BOOS deden), maar kennelijk is het Voice-verhaal van onrust naar ophef naar onthullingen via jamaarhijdan nu al bij het 'ja en wij dan?'. Niemand is nog zonder zonde, eigenlijk zijn we allemaal slachtoffer, kom, laten we onszelf stenigen!

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Carel Brendel: Het verraad van links

Nu de PvdA opnieuw aan het flirten is met de islam en opnieuw het Paard van Troje binnensleept - alsof het politbureau de hele toestand rond Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk vergeten is - leek het mij goed om Carel Brendel te benaderen. Zijn bestseller Het Verraad van Links uit 2007  gaat over de socialistische beweging en de vrijheid van godsdienst.

@Arthur van Amerongen | 20-01-24 | 21:01 | 896 reacties

Nepnieuws bij Nieuwsuur over "slavenschip" VOC

John Leerdam (Partij van de Airfryer) genomineerd voor Rudy Bouma Bokaal

@Pritt Stift | 08-01-24 | 10:00 | 293 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.