Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Keek op de #APB21-Week in het Stamcafé

De walgelijke terugkeer van Rob Jetten & GSTV Terugblik APB

Rob Jetten wil liever niet dat u vergelijkt met de Tweede Wereldoorlog. En mocht u dat per ongeluk toch doen, dan moet u uw excuses daarvoor aanbieden. En als u dat ook niet wilt, dan gaat hij de namen voorlezen van de overleden familieleden van een D66-kamerlid. Want er mag zich maar één soort mensen politiek wentelen in de holocaust en dat zijn de partijbeulen van D66, een keurige partij vol keurige mensen. Tenzij je een andere mening hebt: dan ben je nog weken bezig de gore drek van je muren te schrobben. Geen lijk zo vers of de Rob Jettens van deze wereld past het als de perfecte jas om in de nationale vergaderzaal het politieke verkeer in te regelen. (PS De trui van Brante schuurde langs de microfoon. Foutloos opnemen is saai, er moet wel wat te verbeteren zijn.)

Prinsjesdag & APB Redux

APB-staartje. Rutte tegen Omtzigt over "visie"

Nabeschouwen met ene Hans Teeuwen

Social

*plop*

Soft music

Morgen: NEDERLAND, CONSULTANTSTAAT

Social

Reaguursels

Inloggen

Corona app komt de vaccinatie niet in door nu mag ik het ziekenhuis niet in. Falend technisch beleid, GGD zegt er wat aan te doen .

dhrat | 25-09-21 | 11:01

Statler and Waldorf waren more fun…

wezen | 25-09-21 | 09:56

The cause of our food and petrol shortages is Brexit – yet no one dares name it: schrijft Jonathan Freedland. Nu is hij misschien niet de meest betrouwbare journalist, maar dat het niet goed gaat in GB wordt moeilijker te ontkennen en dat dat wel eens aan Brexit kon liggen evenmin.

cugel | 25-09-21 | 09:42 | 4

@Dandruff | 25-09-21 | 10:05: Had ik je niet gewaarschuwd dat ik niet ga argumenteren, oa niet onder dit Brexit onderwerp. Bovendien als je, zelfs ironisch, vrijetijdskunde een studie noemt, waarom heb jij dan geen academische graad?

Kijk liever eens naar mijn reactie hierboven @08:18 Daar fakkel ik mensen als jij af als haatzaaiers en vertrouwenondermijners.

En onder de eerder genoemde reactie, waarin ik jou bij naam/nick noem, en niet eens in negatieve zin, heb ik een reactie met verschillende linkjes (dank @GS voor het opheffen van mijn zwitsalstatus) waaruit blijkt dat ik althans vanochtend een uur verspild heb aan het weerleggen van onzin.

Maar goed, als je niet even naar die twee dingen kijkt zijn we uitgepraat.

cugel | 25-09-21 | 11:24

@cugel | 25-09-21 | 11:24:

Je argumenteert nooit, dus dat is niks nieuws.
Dat je ironie nooit begrijpt is duidelijk, maar de studie "vrijetijdskunde" bestaat echt; google maar eens. Dat is net zo reëel als het tekort aan chauffeurs in NL. Daarom wil je nooit op controleerbare feiten in gaan.

En jouw achterhaalde holle slogans zou ik niet als het "affakkelen van haatzaaiers" willen bestempelen. Je stelt dat legitieme kritiek op corruptie, wanbeleid, censuur, dictatuur en geweld uiteindelijk zal leiden tot een gebrek aan vertrouwen in de mensen die corruptie, wanbeleid, censuur, dictatuur en geweld prediken.
Ondertussen negeer je dat de voorstanders van corruptie, wanbeleid, censuur, dictatuur en geweld ook regelmatig legitieme en niet-legitieme kritiek leveren op hun tegenstanders. Dat mag allebei trouwens, in een democratie.

Minder legitiem is dat de voorstanders van corruptie, wanbeleid, censuur, dictatuur en geweld hun opponenten voortdurend uitschelden, met de nazi's vergelijken. Ter linkerzijde wordt ècht regelmatig opgeroepen tot blinde haat en zelfs geweld ("Wilders mollen, zijn kiezers deporteren").

Daarom verloor mevrouw Schuurman haar benen bij een aanslag, niet kanker-veinzer Sing Varma. Daarom is Fortuyn vermoord, niet Rosenmöller. Daarom zit Wilders al 17 jaar ondergedoken, niet Pechtold. Daarom is Hirsi Ali het land uitgejaagd, niet Rabbae. Daarom is de voordeur van Baudet met stront besmeurd, niet die van Ploumen.

Je draait voortdurend de realiteit precies 180 graden om. Dat antisemitische media zoals NPO en NRC dat ook steeds doen is geen excuus; informeer jezelf.

Dandruff | 25-09-21 | 12:17

@Dandruff | 25-09-21 | 12:17: Wel, je hebt tenminste de moeite genomen om iets te lezen als je weet dat in mijn tekst de NPO en de NRC werden genoemd! En antisemitisch? Dat is mij niet opgevallen, terwijl ik wel een relatie met een Britse vriend heb verbroken omdat ik hem antisemitisch vond. Als het NRC antisemitisch is dan is dat tot nog toe weinig mensen opgevallen. Ik kijk niet naar de NPO, maar ik ben er tamelijk zeker van dat het de staat Israel niet is opgevallen als een antisemitische organisatie.

En dat bedoel ik: je hebt gelijk met je verhaal van mw Schuurman tot Ploumen, Maar om Nederland te karakteriseren met de woorden: "corruptie, wanbeleid, censuur, dictatuur en geweld" getuigt van hetgene in het geciteerde stuk van NRC wordt aangeduidt: een afbraak van de maatschappij zoals we die kenden. Als je zo over Nederland denkt, is er dan ergens op aarde een plaats waar je je wel thuis zou voelen? Na de verkiezingen in Rusland en Wit Rusland lijkt het me dat het daar 10x erger is.

Nee, je vermenging van wat waarheden met gruwelijke overdrijvingen maakt dat ik er genoeg van heb om veel tijd aan dit soort rechtse overdrijving te besteden.
Hierboven heb ik een uur besteed aan internet onderzoek nav wat Zwitsalletju schreef. In het verleden heb ik 20x zoveel tijd aan jou besteed en nu weer zo'n 2 uur, typend op een mini toetsenbordje van mijn phone.

In het NRC wordt niet alleen geconstateerd dat het vertrouwen in Nederland verdwijnt maar wordt ook gekeken naar hoe dat kan. Ik ben dat niet allemaal gaan lezen, want eerder in deze draad heb ik al gerefereerd aan het feit dat ik het druk genoeg heb. Maar waarom lees jij niet eens wat meer main stream nieuws? Vroeger zeiden ze dat als je je druk maakte om inbraken je moest stoppen met het lezen van de Telegraaf. Om een groot lezerspubliek te bereiken vermengen die feiten met meningen.

Op het internet zijn ze erachter gekomen dat voor kliks je mensen boos moet maken. Daarom praat ik over internet rechts als het nieuwe haatzaaien. Stap daar eens uit. Lees eens kwaliteitspublikaties. En kennelijk heb jij wel tijd voor al deze onzin, maar ik niet. Uit beleefdheid heb ik weer een antwoord getypt maar dit moet je dan ook maar zien als een antwoord op je andere stuk.

cugel | 25-09-21 | 14:01
▼ 1 antwoord verborgen

Iemand mijn telefoon gevonden, moet Kartfabrik Utrecht zijn of Nieuwegein, dank u.

Het zeikt nu al van de regen in Sorchi, wordt leuk vandaag.

gato | 25-09-21 | 09:36

De visie van Rutte; "we benoemen een commissie".

Tja. We hebben als land dus te maken met een enorme woningnood.
De belangrijkste oorzaken zijn algemeen bekend;
- de overheid verwelkomt iedereen die te lage uitkeringen ontvlucht;
- de overheid saboteert de bouwsector en belast huurcorporaties.

Wat valt daar aan te onderzoeken? Dit land telt al zo'n 900.000 ambtenaren. Hebben we echt een peperdure commissie nodig om te onderzoeken wat iedere tienjarige met een IQ boven de 70 in 5 seconden kan uitrekenen?

Dit is gewoon weer de baantjesmachine in werking. Dit is de reden dat onze toch al veel te grote ministeries worden aangestuurd en bijgestaan door talloze commissies, (plan-) bureaus, task forces, (advies-) raden en "externe" adviseurs uit de semi-overheid. Allemaal geleid door topambtenaren en (ex-) politici in de hoogste loonschalen. Maar hoe meer geld er in dit faalsysteem gepompt wordt, des te minder presteren ze.

Sterker nog; in ons huidige partijkartel is helemaal niet de bedoeling dat er ooit iets wordt gepresteerd. PvdA-er Frans Timmermans verweet PvdA-er Plasterk ooit; "jij bent een problem solver". nos.nl/artikel/2150253-timmermans-dee...
En problemen oplossen is natuurlijk helemaal niet de bedoeling; politici moeten problemen creëren en in stand houden. Puur om daar "mensen op te zetten" uit de baantjescarrousel.
Vandaar dat politici liever niet-bestaande dan wel-bestaande problemen "oplossen". Op de (niet) behaalde resultaten van werkelijke problemen zoals toenemend geweld kunnen ze worden afgerekend (dat gebeurt overigens vrijwel nooit). Op het niet oplossen van niet-bestaande problemen zoals "institutioneel racisme" kan niemand worden aangesproken. Daar kan gewoon een extra zak geld tegenaan gesmeten worden.

Dandruff | 25-09-21 | 09:31 | 6

@cugel | 25-09-21 | 11:59:

Je afkeer van controleerbare feiten (zoals het tekort aan vrachtwagenchauffeurs in NL) is echt religieus te noemen. Je roept wel steeds "onzin" maar je weerlegt niks. Elke denkbare bron zal mij gelijk geven over het tekort aan chauffeurs in NL vanwege vergrijzing.

Jouw holle slogans over "haatzaaiers" zijn niks waard omdat je ze nooit onderbouwt. Welke GS-kritiek leidde ooit tot moord op Jetten, tot verminking van Klavers vrouw of tot het jarenlang onderduiken van Ollongren?
Je weet het niet.
Weet je überhaupt het verschil tussen kritiek en belediging; tussen normale meningsverschillen en oproepen tot haat en geweld?

Ik ben te lui om op zoek te gaan naar meningen die op geen enkele manier onderbouwd zijn. Dat klopt en daar schaam ik me niet voor. Jij hebt al heel vaak over mij lopen lullen als ik niet bij was, prima, maar daar ga ik me niet steeds mee bezig houden. Als je denkt dat je ergens een goed argument hebt dan kun je dat gewoon geven. Geen link naar de mening van iemand anders, maar concrete cijfers, controleerbare feiten en gedegen argumentatie.

Dandruff | 25-09-21 | 12:37

@Dandruff | 25-09-21 | 12:37: Toch hier dan ook nog maar even heel kort: de tekorten aan vrachtwagenchauffeurs zijn in GB groter dan op het continent zoals Freedland in zijn stuk schrijft. En cijfers heb ik ook zelden of nooit in jouw teksten gezien. In ieder geval geef ik geregeld linkjes naar artikelen die goed onderbouwd zijn, omdat ze uit de door rechts verachte MSM komen. Dat zie ik jou nu nooit doen. En je "gedegen" argumentatie bestaat vaak uit allerlei verdraaiïngen van de waarheid. Meer dan iemand met tijdgebrek kan weerleggen. Daarom geef ik vaak linkjes naar artikelen uit gerespecteerde publicaties die aantonen dat Trump, Brexit, klimaatontkenning, Baudet en coronawappies het ongelijk van rechts aantonen.

Dat spaart tijd en dat is bij jou wel nodig. Daarom refereer ik af en toe aan jou: ik ben hier op GS nog nooit iemand tegengekomen die mij zoveel tijd gekost heeft. En dat is ook de reden van mijn nogmaals herhaalde verzoek: ga iemand anders lastig vallen. Uit beleefdheid antwoord ik iedere keer, maar ik ben er al mee gestopt om je teksten regel voor regel te becommentariëren zoals ik het eerst nog een tijdlang deed. Dat is ook je frustratie over dat ik "achter je rug" praat. Sommige van mijn antwoorden stonden nog net op een draad die al bijna gesloten was, of ik ging in een andere draad in op je teksten als jouw draad al dicht zat. Ik legde dan altijd uit waar je mijn antwoord kon vinden, maar net zoals je hier kennelijk niet naar mijn weerlegging van Zwitsalletju wilt kijken, keek je daar ook vaak niet verder, hetgeen discussies met jou vaak tot verspilde moeite maakten.

cugel | 25-09-21 | 14:34

@Dandruff | 25-09-21 | 12:37:
Andrew Ross Sorkin schrijft in zijn "Dealbook" van vandaag over labor shortages in Amerika, dus wat dat betreft heb je gelijk: niet alleen in GB. Met zijn oplossing van "diversify" zul je het dan weer minder eens zijn. Maar als je wilt kun je het googelen.
Overigens, nog een reden om te stoppen met onze discussies is dat we vervelio's worden: jij en ik hebben al te vaak dezelfde herhaling van zetten getypt, dus reageer alsjeblieft niet meer op mij. Er zijn genoeg andere dingen in het leven.

cugel | 25-09-21 | 15:30
▼ 3 antwoorden verborgen

Er is een nieuwe Marijn Poels. Over ene Alexander Pohl die eerder bij o.a. KPMG werkte, daarna bij banken in Londen en nu het licht heeft gezien en in Zweden in de natuur woont. Het gaat o.a. over 'greenwashing' en windmolenparken. Headwind'21 heet-ie.

grietmetgroenefiets | 25-09-21 | 09:23 | 1

@Mickey. Naar onderstaande was ik ook benieuwd. Ik dacht al dat jullie dat voortreffelijk zouden hebben gedaan. Maar nu moet je haar dan echt missen en leven met alle mooie herinneringen. Knuffels van mij en een lekker sterk kopje koffie en verse jus!
Sterkte x

letopuwzaak | 25-09-21 | 08:57

Even wat duiding over Poetin zijn pijpleiding:

Gazprom heeft met 51% het grootste aandeel in het project, Wintershall en E.ON nemen beide voor 20% deel in het project en de Nederlandse Gasunie voor 9%. Begin 2010 werd ook bekendgemaakt dat het Franse energiebedrijf GDF Suez een belang van 9% zal nemen.[1] Wintershall en E.On hebben beiden een belang van 4,5% verkocht om de deelname van GDF Suez mogelijk te maken.

Pimp my Voortuin | 25-09-21 | 08:48 | 1

Nog niet up to date?:
www.nord-stream2.com/company/sharehol...

De pijpen zijn inmiddels aan elkaar gelast. Het Poetin-gas kan voor het eind van dit jaar onze huizen al verwarmen.

goedverstaander | 25-09-21 | 09:00

Rutte neuken ze in zijn reet, hoe achterlijk dat figuur ook is, maar als het over de PVV gaat roept de Telegraaf zijn hulptroepen van D66 en Groenlinks en SP in om de PVV aan te vallen en Rutte te beschermen.

Freezzz | 25-09-21 | 08:54

Respect voor Wierd Duk en Rob Hoogland maar het overgrote gedeelte van die krant stinkt naar schijt.

Freezzz | 25-09-21 | 08:42
-weggejorist-
JoannaMichael | 25-09-21 | 08:29 | 1

Vertrouwen is iets dat waar een samenleving simpelweg niet zonder kan. Het is de basis van relaties, van het sociale contract, het aanpakken van de grote gezamenlijke uitdagingen voor de toekomst. Zijn er überhaupt betekenisvolle connecties tussen mensen zonder vertrouwen?
Instorting. Des te urgenter is het nieuws van deze week er in Nederland sprake is van een ongekende daling van vertrouwen in de politiek. Zowel NRC als de NOS liet deze studies uitvoeren, die een historische ineenstorting van de vertrouwensband tussen burger en bestuur lieten zien. Een deel van de kiezers weekt zich los van de overheid, blijkt uit de onderzoeken. „Er is echte haat, dat is nieuw.” 

Is dat niet iets dat de mensen hier zich moeten aantrekken? In hoeverre zijn wij hier schuldig aan het ondermijnen van het vertrouwen en daardoor het bevorderen van haat? Willen we na de rampen veroorzaakt door het communisme en het islamisme nu ook rampen veroorzaakt door rechtse propaganda op het internet? Door bijvoorbeeld het zaaien van klimaattwijfel (hierboven op 10:35 had ik er met iemand over gediscussieerd)?

cugel | 25-09-21 | 08:18 | 3

Heeft u inmiddels ook al nagedacht over de straffen die tijdens de rechtszaak aan de verantwoordelijke bewindslieden moeten worden opgelegd? Dan komen we tenminste ergens.

goedverstaander | 25-09-21 | 08:23

Rechtse en linkse propaganda, mijn waarde...

Kijk, klimaat enzo is één ding, maar de lasten van klimaat "eerlijk" verdelen is een heel ander onderwerp. Zelfde met extreem linkse inclusieviteitsgedram. Etc.

Iedere vorm van polarisatie is slecht voor een samenleving. Zelfs een polariserende overheid.

Odin | 25-09-21 | 08:25

@Odin | 25-09-21 | 08:25: Daarom is het midden in de politiek goed en een fixer als Rutte. Misschien staat Rutte inderdaad voor een verderfelijke bestuurscultuur en hebben we de inbreng van Omtzigt nodig wat dat betreft, maar op het moment zie ik niets in de partijen ter rechterzijde van de VVD.
Dus, @goedverstaander, ook niets in het "straffen" van politici, anders dan tijdens de verkiezingen.

cugel | 25-09-21 | 08:35

Jackie Wilson - Your Love Keeps Lifting Me Higher,
youtu.be/AIy6X4VTWpk

steekmug | 25-09-21 | 08:17

Rob Jetten zegt dat 'ie hartpatiënt is. Blijkbaar een besmettelijke versie. Ik krijg ook een hartafwijking als ik die aalgladde trekpop op het scherm zie.

goedverstaander | 25-09-21 | 08:13 | 2

Ik heb Robot Jetten nog nooit op enige menselijkheid kunnen betrappen. Waar hij het dan vandaan haalt om te beweren dat hij een hart heeft....?

Freezzz | 25-09-21 | 08:20

'Demissionair premier Rutte heeft er bij de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties op aangedrongen om in de wereldwijde strijd tegen het coronavirus niet alleen aandacht te hebben voor de ziekte zelf, maar ook voor de maatschappelijke gevolgen ervan. Geweld tegen vrouwen noemde hij een 'schaduwpandemie'.

"Het was voor vrouwen extra gevaarlijk om thuis te blijven tijdens de lockdowns: huiselijk geweld is dramatisch toegenomen", zei Rutte in New York.'
'Hij voegde eraan toe dat sommige landen de coronamaatregelen als excuus gebruikten om mensenrechten zoals vrijheid van meningsuiting te beknotten.'
nos.nl/artikel/2399122-rutte-vraagt-b...

How. Dare. You!!1!!11!

goedverstaander | 25-09-21 | 08:06 | 4

@Freezzz | 25-09-21 | 08:12: Wie heeft die arme vrouwen hoogstpersoonlijk opgesloten door middel van lockdowns met een zeer discutabel effect? Zij die met droge ogen durven te beweren dat het in Nederland meer gaat over strijden tegen het virus dan over de beperking van vrijheden moeten zich vandaag nog vrijwillig laten opnemen in een instelling voor mentaal gemankeerden. Wat een lef van die demissionaire volksvijand numero uno.

goedverstaander | 25-09-21 | 08:19

Pfff. Lekker generaliserend weer. Rutte probeert blijkbaar een wit voetje te halen bij Kaag, met deze seksistische D66-teksten.

Vrouwen kunnen óók secreten zijn!

Papa Jones | 25-09-21 | 08:21

Hij is daar wel op z'n plek tussen de "mensenrechten" miljonairs, vanuit de mini VN van de lage landen.

lanexx | 25-09-21 | 08:51
▼ 1 antwoord verborgen

Het wordt blijkbaar mooi weer vandaag. Misschien toch maar een lekker wijf zoeken om over het weer te praten. Tweede zin, Tears for Fears:
youtu.be/CsHiG-43Fzg

goedverstaander | 25-09-21 | 07:59

Amsterdam? Grove inschatting: 60% is daar allochtoon, wat zich heel weinig laat inenten, 30% van Amsterdam bestaat uit deugende blanke progressieve import, wat zich heel veel laat inenten, 10% is misschien nog origineel Amsterdams.

Wat je gaat krijgen, met deze QR-verplichting, is dat de horeca-klandizie in Amsterdam verblankiseerd, is mijn verwachting.

Freezzz | 25-09-21 | 07:28 | 5

@goedverstaander | 25-09-21 | 07:38:
Over theehuizen en sisha-lounges gesproken: Gaan de politie en de boas die even keihard aanpakken als ze de rest aanpakken? Ik heb een vermoeden van niet.

Freezzz | 25-09-21 | 07:43

Ik heb ook de stellige verwachting dat de QR-boa's met een grote boog om dergelijke uitspanningen heen zullen trekken. Het zou me ook niet verbazen als binnenkort alcoholvrije horeca van de maatregel wordt gevrijwaard, al was het alleen maar om de uitbaters van deze allochtonenhonken ter wille te zijn.

goedverstaander | 25-09-21 | 07:50
▼ 2 antwoorden verborgen

Iedereen lag dubbel van het lachen om youtu.be/KhDDa183URE
Waarom moet je voor de rechtbank komen als je op straat deze personages na doet? Waarom vindt iedereen het dan plots onsmakelijk?

Leptob | 25-09-21 | 07:21

Nu black magic woman.

steekmug | 25-09-21 | 07:25

Pok.

Brabeaulander | 25-09-21 | 07:10

Waarom zitten er zoveel kutmensen in de politiek? Wat een vervelende personen zitten ertussen.

kleybeuker | 25-09-21 | 07:04 | 1

Omdat politici het uitschot zijn van de maatschappij. Leugenaars, bedriegers, dieven en het zijn bovenal mensen die niet willen werken voor hun geld. Ze pakken het jouwe wel.

Zwezerik | 25-09-21 | 07:10

Urk? . 20% is daar gevaccineerd, 80% niet. Geheid dat daar problemen komen als zowat heel Urk de toegang ontzegd wordt tot hun eigen horeca.

Freezzz | 25-09-21 | 06:55 | 4

@Bad - Casey | 25-09-21 | 07:02:
Als het aan de Urkers zelf ligt niet maar ze hebben ook met een nationale politie en nationale media te maken die Urkers haat.

Freezzz | 25-09-21 | 07:06

@Freezzz | 25-09-21 | 07:06,
Die gasten stompen je gewoon in elkaar, het zijn vissers, vergeet dat niet.
Das even wat anders dan Jesse die zogenaamd hout loopt te zagen.

Bad - Casey | 25-09-21 | 07:10

Urk als bastion van de vrijheid, wie had dat ooit gedacht.

VanBukkem | 25-09-21 | 07:10
▼ 1 antwoord verborgen

Goedemorgen mensen. Welkom in de QR samenleving.

VanBukkem | 25-09-21 | 06:46 | 1

Eigenlijk zouden alle horecagelegenheden Hugo de Jonge voortaan moeten weigeren als klant. Sterker nog: eigenlijk zouden we gewoon met zijn allen net moeten doen alsof Hugo niet bestaat. Maar goed, dat zal wel niet gebeuren aangezien een kleine meerderheid van dit volk gewoon brave Hendriks zijn die als het puntje bij het paaltje komt toch wel braaf doen wat onze overheid ze opdraagt. "Spring in de sloot!" Huppa, en daar gaan ze.

VanBukkem | 25-09-21 | 06:54

De politici en groot verdieners zijn de enige die bij deze Pandemie garen spinnen.
De koninklijke familie krijgt er weer geld bij en niemand uit de politiek of grootgeld verdieners houd zich aan de beperkingen of restricties wereldwijd.
Ook vreemd dat er op bijv vaccinatie een uitzondering zit voor royalty en hogere ambtenaren.
Er moet een Taliban achtige opstand komen globaal en de macht weer terug brengen waar hij hoort, namelijk bij de burger.

patrick023 | 25-09-21 | 06:31 | 2

patrick023 | 25-09-21 | 06:31,
Uiteindelijk bepaalt het volk.

Bad - Casey | 25-09-21 | 06:42

@Bad - Casey | 25-0 9-21 | 06:42: Aan de hand van verkiezingsprogramma's die veelal gelogen zijn of die later blijken dat ze niet waar te maken zijn .... dat dan weer wel.

Koning BongoBongo | 25-09-21 | 07:09

Bijna 24 uur...

Taghi will not be my friend voor de komende uren..

Lieve mensen en lieve Mickey, ( heb een zwak voor haar ), maak er een mooie van..!!

neonreclame | 25-09-21 | 06:30 | 1

Heb vroeger saxofoon gespeeld en dat ding ligt hier achter mij in een koffer. Jammer dat de muziek docent een uber lul was die niet akkoord ging met een eigen flow als ik iets moest spelen. De lul, hij was zeer demotiverend.

Muziek spelen. Heerlijk, moet het eigenlijk weer oppakken ondanks de buren.
youtu.be/ApHL4mVUln0

Brabeaulander | 25-09-21 | 06:25 | 1

Pak het vooral op. Hier in de buurt hoor ik ook af en toe kinderen blaasinstrumenten oefenen. En af en toe klinkt dat natuurlijk vals. Maar ik vind het geweldig om te horen. Want ik weet dat er wat doorzettingsvermogen achter zit. Het gaat allemaal niet vanzelf.

Leptob | 25-09-21 | 07:08

Heb zo'n voorgevoel dat het 1 grote puinhoop gaat worden met dat verplichte QR- ausweis.

Freezzz | 25-09-21 | 06:08 | 10

@neonreclame | 25-09-21 | 06:20,
Er zijn teveel idioten aan de macht en dat maakt het dus eng, dit zijn geen Staatsmannen meer, ze laten alles gewoon op zijn beloop, ze doen geen zak, niks doen zij.

Bad - Casey | 25-09-21 | 06:33

Mona Keijzer (CDA) vindt invoering coronapas niet uit te leggen. Luister je even, machtsgeile de Jonge naar je partijgenoot. De Jonge is als de dood dat alle corona maatregelen verdwijnen en hij weer terug moet naar zijn anonieme leventje van voor de crisis.

jansma28542681 | 25-09-21 | 06:37

@Bad - Casey | 25-09-21 | 06:33: Ze laten moties die aangenomen zijn gewoon liggen, doen er niets mee. Dat vond ik schokkend.

gato | 25-09-21 | 08:14
▼ 7 antwoorden verborgen

Ik verwachte N. Hagen. Bummer.

horsteknots | 25-09-21 | 07:29
-weggejorist-
Brabeaulander | 25-09-21 | 06:03

Goedemorgen allen,
Net het hierboven filmpje bekeken, men kan zeggen wat men wilt over Baudet, maar deze man heeft tenminste nog wel het fatsoen om Tom ter woord te staan.
Baudet is geen politieke dier, het is een intellectuele mens.
En volgens mij zit zijn hart voor het Nederlandse volk best wel op de juiste plek ?!
Zij gaan vliegen afvangen bij Baudet, wat men dus ook al jaren bij Wilders deed.
" Kijk mij eens deugen ", ik persoonlijk vind wat Baudet zegt best wel hout snijdt.
Jette is in mijn ogen echt een gemaakt mens, idem met Klaver.
Voorlopig zitten wij allen ( het Nederlandse volk ) opgescheept met 19 partijen, 19 ..... bizar eigenlijk.
Mijn idee is dus de kiesdrempel omhoog zetten en hooguit 7 partijen
daar plaats te laten vinden, want " onze " immer lachende clown pakt in deze huidige stelsel hier heel veel voordeel uit.
Maar goed, dit is natuurlijk een kroeg.
Voor iedereen die hier nog wakker is, een rondje en natuurlijk een nummertje van mij.
@Mickey, mee eens en bedankt voor dat nummer van deze 2 mooie artiesten wat jij voor mij gisteren hier draaide ;)
9 Smith Baby Its You ( geen 80s maar wel eind 60s, een miskend nummer ).
www.youtube.com/watch?v=pIGo31k-qkw
Luister en geniet van deze dame haar mooie en krachtige stem, al zeg /vind ik dit natuurlijk allemaal zelf ;D
Proost allen !

Bad - Casey | 25-09-21 | 05:42

Heb ooit een wandklok in huis teruggedraaid om een feestje langer te laten doorgaan.

Brabeaulander | 25-09-21 | 06:10
▼ 5 antwoorden verborgen

Oei, ongemakkelijke situatie.
Wat doen we jongens?
Negeren of bij elkaar aan tafel zitten?

Ruimedenker | 25-09-21 | 05:27 | 7

Maar er zitten maar 9 bitterballen in het schaaltje!?!

Brabeaulander | 25-09-21 | 05:37
▼ 4 antwoorden verborgen

Ik weet dat het niet zo wild is op dit tijdstip...
Maar toch verwacht ik dan meer respons op George Michael.

* zit met rug naar je toe*
Zakkenwasser.

Hupusculupus U.Dufus | 25-09-21 | 05:20

Er zit een volgvlieg in mijn kamer/keuken. Dat kan niet. Hij moet subiet dood. Ik kende een slager die de zaak kort en klein sloeg als hij een vlieg zag, en terecht! Ik zet mijn sauzen en salades en chambrerend vlees altijd in keukenkastjes. Dan noch moet die vloog dood

wilderst | 25-09-21 | 05:17

De volgende keer als je een fles champagne drinkt, denk dan eens aan alles wat ervoor is gedaan:

De druiven groeien met alle risico's en het wijn maken natuurlijk. Dan elke dag de fles op z'n kop een beetje draaien en wat rechter zetten in het rek, door de remueur, die er soms wel 60.000 doet op een dag. Zodat het dégorgement in de hals komt te liggen. De restjes gist die eruit geschoten moeten worden. Op dat moment zit er nog gewoon een kroonkurk op, zoals op een flesje bier. Nadat dat gedaan is, wordt de leegte opgevuld met de dosage, een kleine hoeveelheid likeur. Dan komt de champignon kurk erop met z'n gaas.

Drink champagne snel na aankoop, net zoals rose, dan is ie op z'n best.

wilderst | 25-09-21 | 04:58 | 4

@Hupusculupus U.Dufus | 25-09-21 | 05:02: Pisbier waar de alcohol uitgetrokken is of onrijp bier. Vervolgens suiker erbij. Beter neem je echt bier met water of spa of seven up light, evt citroentje erin

wilderst | 25-09-21 | 05:09

@wilderst | 25-09-21 | 05:09:
Makkie an met je pisbier bla bla bla @Neon, je heb het hier wel tegen een voormalig zwaar alcoholist recuffering etcetera, eem beetje sympathie zou op z'n plaats zijn.
Maar ja, je weet het het niet, toch?

Hupusculupus U.Dufus | 25-09-21 | 05:15

@Hupusculupus U.Dufus | 25-09-21 | 05:15: Ik weet niks. Ik geef antwoord op een vraag met mijn beste kennis en inzet. Mij lijkt bier met toevoeging ook 2% maar lekkerder en met minder suiker. Doe er je voordeel mee of niet. Ik ga pitten, fijne nacht.

wilderst | 25-09-21 | 05:24
▼ 1 antwoord verborgen

Ik maak wijn van je tranen.
Maar sommige weten niet waarom.

Hupusculupus U.Dufus | 25-09-21 | 04:56

Kijk.. Het is van binnen ben ik gewoon, nee kijk, hier, hier zie je ..?? Hier voel..!! Voel je dat..?? Nou hier , in mijn hart weet je ben ik echt een goeie gozer...

Zei denke daar anders over maar vraag maar aan Quishana.. Toch..??

Quishana..!! Kom es..?? Is tog waar wat ik zeg...!!

neonreclame | 25-09-21 | 04:44 | 3

Ze denken dat ze het weten.

Hupusculupus U.Dufus | 25-09-21 | 04:52

@Hupusculupus U.Dufus | 25-09-21 | 04:52:

Soms zegge ze van ja.. maar ik weet beter....

Quishana, kom nog es.?? Is waar toch..?? Ja daarom..

neonreclame | 25-09-21 | 04:58

@neonreclame | 25-09-21 | 04:58:
Trap er niet in, wat zou Foofur doen, soms wordt het ook te gek.
Aan de andere kant?

Hupusculupus U.Dufus | 25-09-21 | 05:07

@Hupusculupus U.Dufus | 25-09-21 | 04:38:
Als je wil, v=sJifw6Kej2s
Dinges

Hupusculupus U.Dufus | 25-09-21 | 04:43
▼ 3 antwoorden verborgen

George Michael, miljoenen albums verkocht, je teksten zelf schrijven, alles zelf componeren en ook nog uitvoerend artiest met een fluweel gouden stem.

Muziekbarbaren.

I love George Michael.

Hupusculupus U.Dufus | 25-09-21 | 04:30 | 1

Prachtige muziek, helaas te vroeg gestorven.

gato | 25-09-21 | 09:05

Meisje...!!?

Hupusculupus U.Dufus | 25-09-21 | 04:25

@Hupusculupus U.Dufus | 25-09-21 | 04:25:

Nee, dan is het ' psstt'

neonreclame | 25-09-21 | 04:28

Beessie in de kooi, laatste knuffel voor de katten, Im sooooo out.

Truste reaguurders m/v. MG, knuffel voor jou, elke keer wanneer ik langs Gouda kom stuur ik een gebedje naar boven. Wilderst, je bent een fijne kerel en laat niemand je anders vertellen. Lezeres: tikkie op je billen, en je bent het hart van menig na-borrel hier op GSHQ. Ciao for now.

The-loopy-cowboy | 25-09-21 | 04:07 | 2

Slaap lekker lieve, stoute cowboy. Droom fijne dromen. Tot gauw! ;-)) X

lezeres | 25-09-21 | 04:17

Truste!

wilderst | 25-09-21 | 04:39

-“If you were waiting for the opportune moment, that was it.”
*Weglachen doet*
-“This is the day you will always remember as the day you almost caught Captain Mark Rutte.”
*Weglachen doet*
-“I’m dishonest, and a dishonest man you can always trust to be dishonest. Honestly. It’s the honest ones you want to watch out for, because you can never predict when they’re going to do something incredibly … stupid.”
*Weglachen doet*
-Why fight when you can negotiate?”
*Weglachen doet*
-“Wherever we want to go, we’ll go.”
*Weglachen doet*
-“My tremendous intuitive sense of the female creature informs me that you are troubled.”
*Weglachen doet*

Rutte-Sparrow

Call me crazy.

Hupusculupus U.Dufus | 25-09-21 | 04:04 | 1

"Funny Ol' World, Innit?"

Hupusculupus U.Dufus | 25-09-21 | 04:15

@neonreclame | 25-09-21 | 03:40: Je houdt nog van me! Je houdt nog van me! Je houdt nog van me! :-))
Dit is zo'n onwezenlijk mooi nummer. (Traantje wegpinkt).

lezeres | 25-09-21 | 03:46

-Nee, om 00.00 moet iedereen buiten zijn.

-Om 23.59 een rondje bestellen voor de hele zaak heeft geen zin.

,,BOA-bond wil 5000 extra BOA's"

Brabeaulander | 25-09-21 | 03:19

Gelukkig gaat niet ineens de TL verlichting aan.

Brabeaulander | 25-09-21 | 03:16 | 1

Hier noemen we dat een Turken verlichting.
Suikerfeest meegemaakt, de don met 8 mobiele phones, zat voor 1.000 jaar tuchthuis,o.a. uit Kosovo, allemaal moslims, zuipen als een ketter en hoeren in overvloed. Buikdanseressen ook.

Theodorik1 | 25-09-21 | 03:24

Headset off, drank op, tijd om te gaan. Hopen dat ik voor mijn bed geen pariacode nodig heb. Doe je al ruim anderhalf jaar je best om er bij te horen, lukt het maar niet. Krijg voor mijn part de..... griep of zo.
Trusten en slaap lief/stout*
* Doorhalen enz.
P.S.
Kan iemand die zee vertellen dat ie even rustig moet zijn. Wil slapen.

K1100 | 25-09-21 | 03:12 | 16

@MickeyGouda | 25-09-21 | 04:11: Goeiemorgen, Mickey. (Het gebruikelijke 'Mrs M' klinkt me even te afstandelijk nu...)

Zo springen we door wolken van emoties en herinneringen heen. Altijd pijnlijk, hoeveel verzachtende omstandigheden we er zelf ook bijslepen. Vasthouden aan wat liefde en plezier biedt!

En soms zijn er fasen waarin er gedwongen afscheid van meerdere mensen kort na elkaar moet worden genomen. Ik wil de kring van mensen waarop we proosten daarom wat groter maken.

Cheers for now! En met CSN&Y: "Love the Ones you're with"!

Yrrab | 25-09-21 | 05:47

@Yrrab | 25-09-21 | 05:47:
Goedemorgen Yrrab. 'Springen door wolken van emoties en herinneringen', prachtige beeldspraak die wat mij betreft de lading helemaal dekt. Een koffieproost op wat mocht zijn en wat nu is, zoals verjaardagen 'in drieën' ;-)!

MickeyGouda | 25-09-21 | 07:48
▼ 13 antwoorden verborgen

12 pootjes. 3 koppies. 1 hond. 2 katten. Geen enkele herseninhoud. Hoe dommer, hoe beter. Hoe kun je zoveel van stupiditeit houden in dieren, en gelijktijdig stompzinnigheid in mensen verafschuwen. Zouden die beesten mij ook dom vinden? Mijn onhandigheid afstotelijk vinden? Niet snappen waarom ik op twee poten rondwaggel? Groenten? Fruit? Werken? Praten? Wat snappen ze van mij? Lachen ze zich suf om mijn pogingen met ze te communiceren? Muziek? Snappen ze muziek? Snappen ze liefde? Extase?

Belastingaangifte? Klimaatproblemen? Racisme? Verkiezingen? Accijnsverhoging?

13 jaar is de herder. 13! 13 jaar vreten, rennen, pissen, kakken, slapen. 13 jaar instinctief leven, of 80 jaar een bewust bestaan. Ruilen? Ik weet het niet. Ik ben in dubio. Iemand?

The-loopy-cowboy | 25-09-21 | 03:10

Nou, nr.2 dan maar, als was het alleen al vanwege de clip.

Theodorik1 | 25-09-21 | 03:14

Liedjes, zoveel liedjes. Liedjes voor ieder moment. Een liedje wanneer je een vrouw op visite hebt, een liedje wanneer je in de auto zit, een liedje bij een uitvaart, een liedje op een uit de hand gelopen feestje of gewoon een liedje wanneer je op de fiets zit en over plattelandsweggetjes fietst en je de dauw ziet op de vele spinnenwebben en op de bomen en struiken zijn neergeslagen. Liedjes, zoveel liedjes. Liedjes.
Raar woord eigenlijk, liedjes.

Brabeaulander | 25-09-21 | 02:46 | 6

@K1100 | 25-09-21 | 02:50: U mag lachen maar zelfs Will Tura vind ik fantastisch in bepaalde sferen. Het beste nummer, het is onmogelijk. Het heeft totaal met gemoedstoestand en sfeer te maken al zijn er wel een paar artiesten die vaak bovenaan eindigen.

Brabeaulander | 25-09-21 | 02:58

@Brabeaulander | 25-09-21 | 02:58:
Ik lach niet. Eigenlijk bevestig ik je comment. Er is voor elke tijd en elke emotie wel een "beste nummer" te vinden. Blijft onveranderd dat mijn favo bands Pink Floyd en Black Sabbath zijn.

K1100 | 25-09-21 | 03:04

Herkenbaar. Pearl Jam is bijvoorbeeld de nachtelijke A3 met 200 in Germany op weg naar de vakantie.

wilderst | 25-09-21 | 04:35
▼ 3 antwoorden verborgen

Prima cover dit, van een geweldig nummer. Bedouin, set the controls for the heart of the sun.

Origineel is van Pink Floyd, maar ik geloof dat ik deze nog beter kan waarderen.

The-loopy-cowboy | 25-09-21 | 02:42 | 3

@The-loopy-cowboy | 25-09-21 | 02:43:
Klinkt goed, er zijn meer PF cover bands die het geweldig doen. Maar er is maar één enige echte. En daar blijf ik trouw aan.

K1100 | 25-09-21 | 02:49

Voor de komst van de kroeg presenteerde ik al de extended version van A Forest van the Cure
Omdat er een prachtige video aan vast hangt.
Wereld nummer één en terecht.
m.youtube.com/watch?v=B1Nuc-WU6X4

K1100 | 25-09-21 | 02:40

20 jaar geleden stond ik als puppy in een uitgaanshal in het zuiden van NL. Wietdampen overal. Vrouwen, ik had geen idee wat ik ervan moest maken, jong was ik; jong! Dit nummer ramde door de speakers, en mijn rare benen en armen en hoofd begonnen te bewegen, rammen, stampen. Sindsdien is dit een van mijn Go-to nummers om los te gaan:

Prodigy: poison

youtu.be/-rrK1wISAfg

The-loopy-cowboy | 25-09-21 | 02:34 | 1

Mooi! Gemert?

wilderst | 25-09-21 | 04:29

Robbie en ik weten niet welk liedje op te zetten...

Wie oh wie....!!

neonreclame | 25-09-21 | 02:34 | 11
▼ 8 antwoorden verborgen

Rudolph met zijn piepstem heb ik toch wel bewondering voor. Die stem komt door de spanning, en hij is net zoals ik een perfectionist. Hij legt alles haarfijn uit, goede logistiek, en inclusief de tips en instinkers. En echt goede koks zijn heel aparte mensen, zeker op hun vakgebied. Zelfingenomen en trots en weinig open voor kritiek lijken ze. Ik heb het geluk dat ik met ze kan praten, en dan komen ze helemaal open! Echt belachelijk raar dat ik op eerste avonden in vreemde landen in zoveel keukens en kelders werd gevraagd. Ach, autisten meets autisten. Want dat moet je wel zijn als je perfect kunt koken en 70 mensen moet voorzien. Dat is een prestatie van formaat, elke avond weer. Ik zie het als een optreden van een violiste ofzo, maar dan een dag aan een stuk

wilderst | 25-09-21 | 02:24 | 20

@Theodorik1 | 25-09-21 | 03:44: Dankjewel. Het gaat best goed hier. Nobody was meer om te stressen dat ik geen snob ben. Ik heb er vrede mee, ik ben trots op wat ik nog kan en weet en wat ik allemaal heb gedaan. Ondanks dat ik 49 ben zie ik mijn leven nu als pensioen, mede door alle kwaaltjes. Ik ben zeer gelukkig dat ik nog leef na zoveel tropenjaren, nooit gedacht! Ik heb altijd gas gegeven, als ik morgen dood neerval is het met een big smile :-)

wilderst | 25-09-21 | 04:18
▼ 17 antwoorden verborgen

Eerst deze: the gathering, strange machines. Kwee nie of ik hier tussen stond. Volgens mij was ik nog een puisterig pre-pubertje toentertijd, en wist ik van kop noch kont, maar deze dame, niet ver van mij ontsproten uit de Brabantse klei, heeft me ongetwijfeld nagejaagd in mijn puberale dromen.

youtu.be/1HUMwinV2AQ

The-loopy-cowboy | 25-09-21 | 02:24

Massive Attack, zeker 56 jaar geleden. Angel.

Ik zag ze een jaar of 7 geleden in het klokgebouw in Eindhoven, en ik las dat ze zelf maar hun eigen Bass-systeem hadden meegenomen. Geen idee wat ik daarvan moest denken, tot dit nummer langskwam. Ik moest even zitten, tot in mijn genitale delen ramde de lage tonen door mijn lichaam. Sindsdien snap ik wat een geluidssysteem kan doen.

Lezeres, op genitale tonen!

The-loopy-cowboy | 25-09-21 | 02:13 | 16

@The-loopy-cowboy | 25-09-21 | 02:56: Zekers.... Een wasmachine ook op z'n tijd!.... uhh.... ja.. uhm... tja...(Oh je had gelijk.... foei, foei lezeres) ;-))

lezeres | 25-09-21 | 03:04

@lezeres | 25-09-21 | 03:04: terug in je kooi dame, terug in je kooi. Aaaaaaaanyway, een wasmachine heb ik echt nooit begrepen, doe mij maar een boom in het bos ofZo. En een stuk gras om het af te vegen.

The-loopy-cowboy | 25-09-21 | 03:23
▼ 13 antwoorden verborgen

Nabeschouwing:
Marco van Basten: "Voorzitter ik rond af".

Nederlander1 | 25-09-21 | 02:06

The Cult-Sweet Soul Sister.

Theodorik1 | 25-09-21 | 01:47 | 2

Prachtig liedje voor..... ja voor jou natuurlijk.
Maar je bent er niet!
Paul Weller - You do something to me (Rare Live)
www.youtube.com/watch?v=K7JIbaIpwvA

lezeres | 25-09-21 | 01:42 | 7

Paul Weller gerelateerd, voor jou lezeres.
Style Council- My Ever Changing Moods.

TheOne48 | 25-09-21 | 02:12

@lezeres | 25-09-21 | 02:08: hahaha ja, dat je dat gelezen hebt. Nou ja, het is niet dat ik ongelijk heb. Dat had ik al vrij snel door.

The-loopy-cowboy | 25-09-21 | 02:15

@TheOne48 | 25-09-21 | 02:12: Sorry lief. Loop een beetje achter.
www.youtube.com/watch?v=rmVkOlZFF3Y
GEWELDIG nummer! Dank lieverd ;-))
(Tijd haalt de scherpte van dingen af. Je vergeet niet, maar het wordt allemaal een beetje zachter).
Een lekker drankje voor jou TheOne48. Hou vol! Er komt een tijd dat je toch weer van dingen kan genieten. Kun je je nu niet voorstellen, weet ik. X

lezeres | 25-09-21 | 02:59
▼ 4 antwoorden verborgen

Meisjes plagen kusjes vragen terwijl hij a daar geen verstand van heeft en b nooit heeft gedaan Arme Robot

dedwarsligger | 25-09-21 | 01:41 | 6

@Theodorik1 | 25-09-21 | 02:13:
OKé:
Als het toegestaan zou zijn vrijwillig een beurt over te slaan Zou Rob Jetten dat hebben gedaan. Maar helaas: zuigdwang.

LD69 | 25-09-21 | 02:21

@LD69 | 25-09-21 | 02:15: Hij draait alleen zijn verplichte riedeltje af. Zugzwang in schakerstermen.

Theodorik1 | 25-09-21 | 02:24
▼ 3 antwoorden verborgen

Ook fijn. Blackberry Smoke - All Over The Road.
watch?v=zlXajDiudDE
Dansen, iemand? Liefst een dame, maar ik ben niet kieskeurig vanavond.

UnderTheDevil | 25-09-21 | 01:40

Paloma Faith - Only Love Can Hurt Like This (Official Video)
www.youtube.com/watch?v=PaKr9gWqwl4
Waarom beginnen mensen hier steeds weer aan?
Zijn we dan zo dom?

lezeres | 25-09-21 | 01:37 | 3

Nee lieve lezeres, we zijn edict aan een onweerstaanbaar optimisme. Het glas is bij twijfel altijd halfvol. We geven onszelf against all odds toch nog een kans.

LD69 | 25-09-21 | 02:03

Prachtig nummer trouwens.

LD69 | 25-09-21 | 02:10

@LD69 | 25-09-21 | 02:03: Haha, ja doet doen we echt hè. Liefde is zo bitterzoet. Ohh laat die beker toch aan mij voorbij gaan!!! *Gulzig beker in één keer leeg drinkt.* Ja het is zo'n lekker drankje..... Het vergif op de bodem? Ik overleef het vast wel weer! Toch...?

lezeres | 25-09-21 | 02:15

De Taliban erven € 85 mld wapentuig.
Houden vrouwen onder schot, vreugdevuur afvuren,
met een raketwerper!!!

Na woningsloop (by RPG), sociale woningbouw benodigd. Kaag schenkt € 200 mln NL belastinggeld.

Mark Knopfler - Brothers in Arms (Berlin 2007)
youtu.be/EMRJT2ebvAk

Milton_Styx | 25-09-21 | 01:32 | 4

@Theodorik1 | 25-09-21 | 01:54:

Toch nog cultuur voor de barbaren.
Sluit aan bij de verheffingsgedachte van Partij voor de Allochtonen en Duivels666.

Milton_Styx | 25-09-21 | 02:01
▼ 1 antwoord verborgen

Ik kreeg deze tip van mijn ouwe heer. Klinkt erg lekker.
Maha Sohona - Endless Searcher (Full Album 2021)
watch?v=1HM6J_xNO3I

UnderTheDevil | 25-09-21 | 01:32

Ik brei er een eind aan. Wat Floor hier doet dat kan helemaal niet (tot eind kijken). En chemie tussen de twee is superdinges.

Floor Jansen & Henk Poort - Phantom Of The Opera | Beste Zangers 2019
www.youtube.com/watch?v=plCScjvDOJM

Duwbak_Linda | 25-09-21 | 01:25 | 2

Er zijn weinig zangers en zangeressen die in zoveel octaven kunnen zingen. Prachtig.

Brabeaulander | 25-09-21 | 01:26

Probeer Andy Williams

dedwarsligger | 25-09-21 | 01:42

Het was de Gulden tijd...!!

Is heel anders dan nu..

neonreclame | 25-09-21 | 01:17 | 1

Ik wil dat ze kiest voor Luke. Niet voor Christoffer. Luke houdt echt van haar. Heeft zich keer op keer bewezen. Okay... hij heeft een fout gemaakt. Hij is ook maar een mens.. Ja toch? Oh hoe loopt dit af? Ik wil een happy ending!

lezeres | 25-09-21 | 01:49

Heyyyy jij ook hierrr! *kussss*

keestelpro | 25-09-21 | 02:13

@keestelpro | 25-09-21 | 02:13: Hee Keessie. Heb je gemist! Echt! Tijd voor een lekker drankje en een dansje!!! X terug natuurlijk.
Gaat het goed met je? We lopen elkaar vaak mis.

lezeres | 25-09-21 | 02:39

Andere mensen kennen ook een Frank..

neonreclame | 25-09-21 | 01:14 | 2

Ik ken een Duitse Frank.

Nederlander1 | 25-09-21 | 02:07

Omdat TheOne48 van jazz houdt dacht ik deze maar te dumpen, duurt langer dan Big Boy.
Hans Dulfer, Big Boy (jazz version)
m.youtube.com/watch?v=-dpjLfA5tHw

K1100 | 25-09-21 | 01:13 | 14

@TheOne48 | 25-09-21 | 03:04: En weer een dikke knuffel terug voor jou. Ben zo blij dat je in het café komt en dat mensen zo met je meeleven. :-)) Terecht! Dit nummer komt toevallig voorbij. Griezelig gewoon. Ik stuur hem naar jou, X
Black - Wonderful Life (Official Video)
www.youtube.com/watch?v=u1ZoHfJZACA

lezeres | 25-09-21 | 03:14

@lezeres | 25-09-21 | 03:14:
dank, heel mooi nummer.
vraagje, woont je vader nog thuis bij je moeder?
hoe is je moeder eronder?

TheOne48 | 25-09-21 | 03:29

@TheOne48 | 25-09-21 | 03:29: Mijnvader woont nog thuis, maar het gaat niet meer. Er zit goddank allemaal hulp omheen, maar het is een heel zwaar proces zoals je weet. Mijn moeder lijdt er vreselijk onder. Het is allemaal heel verdrietig.

lezeres | 25-09-21 | 04:13
▼ 11 antwoorden verborgen

Was een tijd niet naar dit bruin café geweest om de om de hoek. Vaasje gewoon €2.50.

Brabeaulander | 25-09-21 | 01:10 | 2

Tenzij je zo een oude lul bent die nog steeds doet omrekenen naar guldens. Dan is dat vaasje niet zo goedkoop meer

Plaque-doctor | 25-09-21 | 01:58

Baudet verdient een betere kapper. Dit is broddelwerk.

prins_flip_da_luxe | 25-09-21 | 01:09

Zooo mooi. Dol op zijn muziek! Meer.. meer.. Ondanks zijn niet altijd zo vrolijke teksten, fleurt deze muziek me enorm op! :-)) Ja... meer van dit!

lezeres | 25-09-21 | 01:19

Nog zo'n meezinger:
Patrick Hernandez-Born To Be Alive.
Mocht iemand deze willen posten, betreft de versie gepost door Jose Luis Fajardo Mansilla, met blauwe stip.
Het oog wil ook wat,nietwaar?

Theodorik1 | 25-09-21 | 01:03

Ik ga een uurtje wandelen, dat geeft jullie, beste medereaguurders, de tijd om naar het Octet in F groot van Franz Schubert te luisteren. Janine Jansen speelt het met haar vrienden. www.youtube.com/watch?v=O52r9_bXWBw&a...

Rhenium | 25-09-21 | 01:01

Kaag verscheen niet achter het katheder bij de APB.
Daarmee is haar nieuwe b̶e̶z̶e̶m̶ leiderschap afgefikt.
Het schaamrood verkleurde diep paars op haar kaken.
Ze kon niet meer naar New York vliegen.

Deep Purple - Burn (Live 1975)
youtu.be/ydlrfKbExcs

Milton_Styx | 25-09-21 | 00:55 | 2

Nou nou, je hoeft haar niet Live te Burnen. Langzaam op een laag pitje sudderen komt ook helemaal goed.

K1100 | 25-09-21 | 01:01

@K1100 | 25-09-21 | 01:01:

I'm alright with a slow burn
Takin' my time, let the world turn
I'm gonna do it my way, it'll be alright
If we burn it down and it takes all night
It's a slow burn, yeah

Kacey Musgraves - Slow Burn
youtu.be/NC7cmWkBoz4

Milton_Styx | 25-09-21 | 01:14

Pfft, kan ook geen lachje of vuistpompje vanaf bij ze Joeropéjans. Dit gaat hem niet worden zo. #RyderCup [zonder spaties]

Duwbak_Linda | 25-09-21 | 00:49 | 4

Het leeft!
Nee in Nederland leeft helemaal niets, tenzij er een Nederlander meedoet en we ons kunnen verkleden in oranje carnavalskleding.

Duwbak_Linda | 25-09-21 | 01:11

[zonder spaties] Ja KeesTel doet dingen met mensen ;-)

LD69 | 25-09-21 | 01:15
▼ 1 antwoord verborgen

@BadPatNL | 25-09-21 | 01:04: Weisses Fleisch- Rammstein. Kan dat nog wel? Dein weisses Fleisch erleuchtert mich, ha.

Theodorik1 | 25-09-21 | 01:07
▼ 1 antwoord verborgen

Goed gedaan Bolletje, in minder dan 2 dagen!

BETREFT: Zoute Pepsels 3 zakjes
190658-1

Geachte heer X,

We hebben uw klacht in behandeling genomen. Onze kwaliteitsdienst heeft een onderzoek gedaan. Hieronder lichten we dit graag verder aan u toe.

Het spijt ons dat de stokjes in zakjes Bolletje Pepsels te zout waren. We vinden het vervelend dat u deze ervaring had en stellen het op prijs dat u ons in de gelegenheid stelde een nader onderzoek in te stellen.

Hiertoe hebben we uw opmerking – inclusief productiecode - voorgelegd aan onze kwaliteitsdienst. Deze is aan de hand hiervan tot de conclusie gekomen dat er tijdelijk te veel zout op de stokjes is gestrooid door een verkeerde afstelling. Als gevolg hiervan zal de smaak minder worden.
Dat neemt niet weg dat het onze taak is dat u onze producten in goede staat in uw bezit krijgt. We zullen dan ook al het mogelijke doen om herhaling te voorkomen.

Vanzelfsprekend moeten afwijkingen tijdig opgemerkt worden. Omdat dit helaas niet is gebeurd bij dit product, hebben wij zowel de bedrijfsleiding als de desbetreffende medewerkers hiervan op de hoogte gesteld. Zij zullen het productieproces nog nauwlettender volgen en al het mogelijke doen om herhaling te voorkomen.

Om u tegemoet te komen willen wij u het bedrag vergoeden van EUR 4.50. Dit bedrag bieden we u graag aan, als tegemoetkoming voor de vervelende ervaring en ook als dank voor de moeite die u nam ons hiervan op de hoogte te stellen.

Om deze vergoeding naar u over te maken, hebben wij uw rekeningnummer nodig. Via onderstaande link kunt u uw IBAN nummer aan ons doorgeven: XXX. Uw gegevens zullen enkel gebruikt worden voor het behandelen van uw klacht.

Met vriendelijke groet,
Bolletje Consumentenservice

wilderst | 25-09-21 | 00:48 | 15

@Milton_Styx | 25-09-21 | 01:55: Rudolph met zijn piepstem heb ik toch wel bewondering voor. Die stem komt door de spanning, en hij is net zoals ik een perfectionist. Hij legt alles haarfijn uit, goede logistiek, en inclusief de tips en instinkers. En echt goede koks zijn heel aparte mensen, zeker op hun vakgebied. Zelfingenomen en trots en weinig open voor kritiek lijken ze. Ik heb het geluk dat ik met ze kan praten, en dan komen ze helemaal open! Echt belachelijk raar dat ik op eerste avonden in vreemde landen in zoveel keukens en kelders werd gevraagd. Ach, autisten meets autisten. Want dat moet je wel zijn als je perfect kunt koken en 70 mensen moet voorzien. Dat is een prestatie van formaat, elke avond weer. Ik zie het als een optreden van een violiste ofzo, maar dan een dag aan een stuk

wilderst | 25-09-21 | 02:22

@wilderst | 25-09-21 | 02:22:

Goede beschrijving geef je daar.
Het perfectionisme is idd duidelijk te herkennen.. De kunde ook. Daar heb ik als onvolmaakte perfectionist groot respect voor.

Eea kan echter niet tot stand komen zonder ijzeren discipline. De autist haalt die uit zijn gave, de andere perfectionist uit zijn mentale kracht. Je hebt er hoe dan ook onuitputtelijke energie voor nodig. Ontbreekt dat vermogen, kan het je fysiek slopen, waardoor je perfectionisme de bietenbrug op kan.

De eigenschappen van iemand voorkomen en persoonlijkheid maken dan verder uit, hoe dat op anderen overkomt.
Daar komt hij er dan op persoonlijke smaak bij mij minder uit.

Cas Spijkers sprak me veel meer aan, evenals Jeroen Meus.
Allen hebben echter wel inspiratie geleverd om meer van m'n keukenarbeid te willen maken.

Milton_Styx | 25-09-21 | 03:37

@Milton_Styx | 25-09-21 | 03:37: Klopt, Rudolph is een beetje statisch, ook niet mijn beste keus. Het is heel moeilijk om topchef te zijn en ook nog voor de buhne wat te brengen. Cas had wel dat heerlijke Brabantse welkom-gevoel, maar was niet zo'n grote kok als we allemaal denken. Als kok denk ik het meeste weg te hebben van Jamie Oliver, ook jong (voelend) en ook een Siciliaanse vriend van wie ik veel geleerd heb. Wereldkeuken, alles kennen. Niet te stijf. Alleen zijn zijn gerechten soms te Brits voor ons, veel azijn enzo. Caspar Burgi vond ik ook heel leuk, op tv, en in levende lijve, ik sprak hem hier in de buurt op een bio eten bij een kasteel. Vlg mij had hij Hongaarse roots en hadden we het over Gulyas Leves.

wilderst | 25-09-21 | 04:07
▼ 12 antwoorden verborgen

Sara, 4 weken... Tim, 18 weken... Lucinda, 12 weken.... de holocaust is dichterbij dan je denkt Rob Jetten, je doet er zelfs aan mee.

kroel | 25-09-21 | 00:48 | 2

Jetten had het over ... wij als slavenhouders...
Nooit geweten dat hij uit een slavenhoudersfamilie stamt, zo hoor je nog eens wat.

drs.Nee | 25-09-21 | 01:00

@drs.Nee | 25-09-21 | 01:00: Mmmm, Serieus: Overgrootvader aan vaders zijde heeft ooit wel eens 12 maal een fte vergoed gekregen.... Niet dat mijn generatie er ooit iets aan overgehouden heeft...

BadPatNL | 25-09-21 | 01:12

Waar hebben wij gekozen voor 7 miljard voor het klimaat?, Hoe komt Rutte aan dat mandaat. In welk verkiezingsprogramma staat dat? ben even benieuwd?

Geenjoris | 25-09-21 | 00:42 | 1

Rutte heeft in de toekomst wat ja-knikkers nodig. Door nu Gl/PvdA 7 miljard te geven, zijn juf Ploumen en Yasser geneigd te knikken.
En op een totaal van 320 is 7 miljard een koopje.

Boeloeboe | 25-09-21 | 00:50

Texas, Texas? Dan moet ik denken aan:
Texas- Live Paris -2012 - Summer Son (HQ).mp4.

Theodorik1 | 25-09-21 | 00:54

Sta ik hier nou helemaal alleen te dansen?
Irresistible, super sexy, c'est formidable!

Usumani | 25-09-21 | 00:44

Heb hier nog zo’n oud bordspel liggen, Wie is het?, kennen we waarschijnlijk allemaal wel. Hoe kun je dat spel in de toekomst ooit nog spelen zonder nat te gaan? Is het een man? Wtf? Did you just presume a gender?
De woke editie zal een hoop meer bordjes om om te keren hebben vermoed ik. Het wordt dan een 2 uur durend spel.

Sinterbikske | 25-09-21 | 00:37 | 2

Droomtelefoon. Dat was alleen voor meisjes. Niet erg inclusief.

UnderTheDevil | 25-09-21 | 00:42

En vergeet de babymuisjes niet he. Er schijnt een regenboogversie op de markt te komen, om altijd goed te zitten.

Graaisnaaiert | 25-09-21 | 00:43

Dat was de fysieke kroeg, nu net weer thuis en zo kip eten.

Brabeaulander | 25-09-21 | 00:37 | 2

Dooie kip?

K1100 | 25-09-21 | 00:39

afscheid genomen..??

neonreclame | 25-09-21 | 00:40

Ok deze target is misschien nog the halen, white trash ben ik al
Black Stone Cherry - White Trash Millionaire
www.youtube.com/watch?v=ZQ8itDYP6HU

Stijlloser_from_NL | 25-09-21 | 00:37

@The-loopy-cowboy | 25-09-21 | 00:37: Hee leuke vrolijke cowboy! Altijd leuk jou te zien. Even proosten samen met een lekker wijntje? Proost! Op je gezondheid stouterd ;-))

lezeres | 25-09-21 | 00:45

Haha prima dame. Hoopte je al te zien vanavond. Fijn dat ik je daadwerkelijk tegen kom. Niks stouts nu nog (de avond is jong). Wellicht dat ik je vanavond nog even op je bi@@en kom tikken.

The-loopy-cowboy | 25-09-21 | 01:10
▼ 1 antwoord verborgen

Ik ken ook een Frank...!!

neonreclame | 25-09-21 | 00:31 | 6

@neonreclame | 25-09-21 | 00:38: Dat is zo'n fijn lekker nummer! Dank lieverd! Hips.... sorry.
Beetje aangeschoten. Heb je gemist! Je bent lief!;-))

lezeres | 25-09-21 | 00:49
▼ 3 antwoorden verborgen

Er wordt hier in de wijk de hele avond zwaar siervuurwerk afgestoken. Is het vuurwerk seizoen weer aangebroken of valt er vanavond iets te vieren?

Sinterbikske | 25-09-21 | 00:29 | 2

Ik heb vandaag chocoladeletters gekocht en kruidnoten. Sinterklaasje kom maar binnen!

Usumani | 25-09-21 | 00:42

QR dag

Munnie-talks | 25-09-21 | 00:45

**Strompelt een beetje aangeschoten het café binnen**
Hi, hallo reaguurders. Lang niet gezien.
Lekker relaxed nummer.
The Shins - New Slang [OFFICIAL VIDEO]
www.youtube.com/watch?v=zYwCmcB0XMw

lezeres | 25-09-21 | 00:28 | 7

Hoi Lezeres,
Goed je weer te zien, neem een stoel en ga lekker zitten.

Nuuk | 25-09-21 | 01:04
▼ 4 antwoorden verborgen

Vrolijk disco nummer uit,jawel,1978 alweer.
Jimmy "Bo" Horne-Spank(1978).

Theodorik1 | 25-09-21 | 00:24 | 2

Jeuuuj het QR leven is aangebroken!

Munnie-talks | 25-09-21 | 00:17 | 2

Alles is dicht nu hoor.

Papa Jones | 25-09-21 | 00:20

@Papa Jones | 25-09-21 | 00:20: klopt kom net van het terras. Nu vind ik het jammer, morgen ben ik blij

Munnie-talks | 25-09-21 | 00:23

Kaag laat mooi zien wat voor een afschuwelijk arrogant karakter ze heeft.
Hoop dat ze ooit een flinke deksel op haar neus krijgt, wat haar dan ook absoluut doet instorten.

vluchtelingallergie | 25-09-21 | 00:11 | 3

Dat het dan een putdeksel moge zijn.

K1100 | 25-09-21 | 00:17

Kaag heeft geen externe krachten nodig voor haar val.

Duwbak_Linda | 25-09-21 | 00:18

Mwa, ik gun haar het beste in een functie elders.

Sinterbikske | 25-09-21 | 00:25

Volgens mij zitten we in een metal nacht?!

Okay, nummers uit mijn gouden jaren!

Metallica - Wherever I May Roam
www.youtube.com/watch?v=cwPg8gJq_Kw

BadPatNL | 25-09-21 | 00:18

Ah, Dr Johnson zag het zojuist ook al.

Hatröss | 25-09-21 | 00:11

Hoera, er komen 9 sociale huurwoningen vrij.

Papa Jones | 25-09-21 | 00:12

@Papa Jones | 25-09-21 | 00:12: Hoera! Er worden er 8 hier van verkocht aan investeerders vanuit de VAE! (239.000 sociale huurwoningen verkocht aan buitenlandse investeerders tussen 2009-2019.)

BadPatNL | 25-09-21 | 00:20

Laatste, want ik val onderhand weer eens om van de slaap.
(een van de mooiste covers die ik tot nu gehoord heb)
Melody Angel-Everybody Hurts
https://www.youtube.com/watch?v=oCcaCYcmJMQ

komtdatschot | 25-09-21 | 00:08

Ik geloof het wel weer. Welterusten mijn slavendrijvertjes. Net een hele discussie gehad over slavernij. Er zijn dus mensen die denken dat de plantage eigenaren in de Verenigde Staten in vroeger tijden Republikeinen waren. Fout. Het waren Democraten. Gelukkig zitten de ramen er nog in....

Zwezerik | 25-09-21 | 00:05 | 2

Lincoln was een ....

Sitting_targets | 25-09-21 | 00:06

Precies! De Republikeinen hadden er wel een oorlog voor over om dat te stoppen. Zelfde met de Jim Crow wetten in de zuidelijke Staten en de KKK; democraten………..

Nuuk | 25-09-21 | 00:12

Nu nog ff Dimmu Borgir en ManOWar erachteraan en het feest is compleet.

Theodorik1 | 25-09-21 | 00:16
▼ 1 antwoord verborgen

Eh sorry, wie heeft de QR code?! Het is zover...

Het Is Zover (Intro) - Ronnie Flex

BadPatNL | 25-09-21 | 00:00 | 6

@Stijlloser_from_NL | 25-09-21 | 00:04: mijn tweede nee betrof Ronnie flex. Wil het eigenlijk niet benoemen, maar ik ook, en ik doe niet mee aan die waanzin verder.

Sinterbikske | 25-09-21 | 00:09

@Sinterbikske | 25-09-21 | 00:09: Het is je vergeven! Ik kwam alleen met mijn eerst hit hier mee met Ronnie. Ik ken hem niet ik wil hem niet kennen, zijn muziek is k#t...

En uiteindelijk in de derde herhaling:

Rage Against The Machine - Killing In The Name
www.youtube.com/watch?v=8de2W3rtZsA

Xxx! Voor iedereen die voor een vrije keuze is!

BadPatNL | 25-09-21 | 00:14
▼ 3 antwoorden verborgen

Volgende week een etentje.
Niemand gaat QR codes vragen.

RickyLaRue | 24-09-21 | 23:59 | 3

Vacatures in december: QR-Pieten
(die mogen zwart-wit geblokt zijn.
Zwart blok boven, het witte onder kan je zien aan de grote teen van ome Nelis, door het gat in de sok)

Milton_Styx | 25-09-21 | 00:05

@Sinterbikske | 25-09-21 | 00:13:

Verdeeldheid is een fout woord.
Dat heet diversiteit.
Bovendien heeft Drumpiet stokjes.
Werkt prima om inclusief, iedereen een mep op z'n regenboog te geven.
Dan stopt dat gezeik wel.

Ome Nelis kan ondertussen een sjekkie van Drumpiet draaien. (en een jenevertje in z'n holle glazen oog)

Milton_Styx | 25-09-21 | 00:26

Zal ik het doen..??

Doe dan..!!

neonreclame | 24-09-21 | 23:58 | 4

Kijk je wel uit, jongen?

Duwbak_Linda | 24-09-21 | 23:59
▼ 1 antwoord verborgen

@BadPatNL | 25-09-21 | 00:05:
Vor, zurück, zurück und vor
Alle singen mit im Chor

Dan moet ik altijd even meeklappen in mijn pkw.

Duwbak_Linda | 25-09-21 | 00:08
▼ 1 antwoord verborgen

Talk Talk - Living In Another World (Official Video)
https://www.youtube.com/watch?v=fZQZZf_R434

komtdatschot | 24-09-21 | 23:49

Die Rutte kan wel heel snel praten.
'Visie, van oud vrouwtje geweest, altijd binnen gestaan, zo goed als nieuw.'

Duwbak_Linda | 24-09-21 | 23:49

Thierry is duidelijk dronken in dat GSTV filmpje.

UnderTheDevil | 24-09-21 | 23:47

Vervang Sigrid Kaag door Rob Jetten en je hebt een kabinet

thanseeuwen | 24-09-21 | 23:46 | 1

Ja. Maar Jetten is een loopjongen. Dat is geen leider. VNO-NCW ziet het vast niet zitten dat hij D66 gaat leiden.

Sitting_targets | 25-09-21 | 00:05

Overigens, waar hier op GS geen aandacht wordt besteed, maar wat ik wel elders lees, is dat er in Eindhoven 9 lieden zijn gearresteerd die een aanslag aan het voorbereiden waren:

"De verdachten zouden sympathiseren met het jihadistisch gedachtengoed van ISIS en hebben de Nederlandse nationaliteit. Acht van hen zijn geboren in Nederland, een van hen is geboren in Afghanistan. Zij worden ook verdacht van deelname een terroristische organisatie."

Kortom, 8 Nederlanders - met een migratieachtergrond, uiteraard - en één eitjesbakker. Op de Joop lees ik weer een aantal getiktelingen die eea volkomen 'logisch' vinden. Eén zo'n gek, ene Phantom zegt dit:

''Die gasten worden gevoed door het haatzaaien van rechts. Wanneer wordt dat nu eens aangepakt?"

Nou, jullie zien het: al die islamitische aanslagen van die kutmoslims hebben we toch echt zuiver aan onszelf te wijten; wij zijn allemaal maar rechts en zaaien haat.

Zucht......... dit land - en trouwens heel West-Europa - is op weg naar het einde, maar niemand ziet het.

Dr_Johnson | 24-09-21 | 23:45 | 1

Benieuwd naar de achtergrond van de overige 8, ook Afghanen of toch wellicht Turken.

Wattman | 25-09-21 | 00:19

Wij doen het enkel maar om te burgers van Australië te beschermen tegen het kuch coronavirus.
https://twitter.com/i/status/1441437065670012928

komtdatschot | 24-09-21 | 23:44

Ik werd van de week gebeld door een overheidsinstantie. Ik zou een brief hebben gekregen, gericht aan mij, maar met de gegevens van een ander. Die brief moet ik verscheuren.

En iemand anders had een brief ontvangen, met míj́n gegevens. Een datalek!

De overheidsmevrouw vertelde ook nog hoe dit kon gebeuren. Voor de adressering hadden ze... (ik haal even diep adem)...

... twee Excelletjes aan elkaar geknoopt! En daar zat één regel verschil tussen, met als gevolg dat alle brieven verkeerd verstuurd werden.

Excelletjes met persoonlijke gegevens aan elkaar knopen. Bij een landelijke overheidsinstantie.

* sukkelig muziekje *

youtu.be/Ag1o3koTLWM

Papa Jones | 24-09-21 | 23:43 | 3

Het zou hilarisch zijn, als het niet zo gênant zou zijn.

Wat nu, de persoon van wie je een brief kreeg maar eens contacten en dan als een kettingbrief met iedereen verhaal halen bij de overheid?
Wat volgt, aan elkaar knopen van QR code’s?

Nuuk | 25-09-21 | 00:01

@Nuuk | 25-09-21 | 00:01: Weet je wat het is... ik werk zelf bij een bank. Daar zijn dit soort grappen met Excelletjes op lokale pc's ondenkbaar. De reputatieschade zou niet te overzien zijn, en terecht.

Maar bij de overheid... die hebben een monopoliepositie, dus die kijken echt niet op een datalek meer of minder.

Papa Jones | 25-09-21 | 00:08

@Papa Jones | 25-09-21 | 00:08:
Voor mij ook. Ik werk in de gezondheidszorg, met een klein clubje zelfstandig en geen gedoe met managers. Wel alles zelf doen, dus ook printen. We hebben een kantoor op een gang met veel kleine ondernemers en dus even uitkijken als je iets print. Je wilt niet de patiënt gegevens bij een ander uit de printer krijgen……

Kwestie van kijken wat je doet en dan gaat dit echt niet fout. Wel bij de overheid dus.

Nuuk | 25-09-21 | 00:16


Kijk..

Ben je nou een meisje of niet...!!

Oooppss.. Sorry Bad.. !!!

neonreclame | 24-09-21 | 23:46

@neonreclame | 24-09-21 | 23:46: Dan maar een meisje Neon, xxx.

(Kan prima zonder, maar het is toch een dingetje voel ik nu...)

BadPatNL | 24-09-21 | 23:48

Het gaat niet zo best voor Europaatje. #Ryder Cup

Duwbak_Linda | 24-09-21 | 23:40 | 8

@Duwbak_Linda | 25-09-21 | 00:04:
U: 'Hoezo is mijn interpunctie slecht?'
Hashtags hebben geen spatie. Ehmm maar ik plaag maar hoor.
Leuk dat je ook van golf houdt. Dat schept een band.

keestelpro | 25-09-21 | 00:08
▼ 5 antwoorden verborgen

Enfin,drie weken later.
Yasser Feras tegen Ploumen.
The Promise You Made.
https://www.youtube.com/watch?v=3pk3A_QSINI&list=RDMAi_ZFT7Y3c&index=8

komtdatschot | 24-09-21 | 23:36

Ik zie reclame van VWS "waarom het veilig is om je te laten vaccineren als je zwanger bent" - bah, boe GS. Nemen jullie dan ook even die aansprakelijkheid op je die de fabrikanten hebben uitgesloten?

OverdaanDerOnderheid | 24-09-21 | 23:33

Daar had ik graag bij willen zijn.
The Beloved - Sweet Harmony (Official Video)
https://www.youtube.com/watch?v=rP9Z5Pc8cRM&list=RDMAi_ZFT7Y3c&index=5

komtdatschot | 24-09-21 | 23:30

De afstompende opkomst van Sophie Hermans. Ik heb een podcast van de NOS over haar beluisterd, bijna een soort hagiografie, nou ja alsof ze heel interessant is. Ik heb de tweets van van Rossem over haar gelezen: geen politiek zwaargewicht, maar iemand die een opdracht uitvoert. NOS: wordt ze de nieuwe leider van de VVD? Waarschijnlijk niet, maar het zou kunnen. Ik heb ook wat van haar optreden gezien, en ik ben geneigd het met van Rossem eens te zijn.

Als ik die andere van Rossem moet geloven, Maarten, dan lanceert de media alleen maar zogenaamde populisten. Caroline BBB, weer die dekselse media! Joh, heb je Kaag Superstar niet gezien, daarvoor de Jessias. En nu moet ik geloven dat de fractie van de VVD niet uit drones bestaat?

Het is dat ik mensen ken die dat brommende gemopper waarderen. Hollands gekanker is altijd waar. Nee, M. van Rossem is een fossiel.

Sitting_targets | 24-09-21 | 23:30 | 4

NOS is onderdeel NPO en dus van door de politiek bedeeld geld afhankelijk.
Rutte heeft allang laten doorschemeren dat de NPO-budgetten veilig zijn onder VVD bewind. Een multimediale ondersteuning richting fractieleden wordt daarbij wel op prijs gesteld, dat spreekt voor zich.
Rutte gaat de geschiedenis in als een van de weinige opperhoofden die z'n opvolger naadloos in de zetel zet. Dat was overigens een belofte aan haar vader.

LD69 | 25-09-21 | 00:52

Na wijlen Peter R de Vries is Van Rossem tegenwoordig in iedere talkshow te zien.

Kattie | 25-09-21 | 10:57
▼ 1 antwoord verborgen

het leven zonder speed is het leven niet...#julesdeelder

VerganeGlorie | 24-09-21 | 23:29

En nu zit ik in een swing.
Caro! Al een tijd niet meer gehoord! Waarom?!
Dit nummer hoor ik nu voor het eerst... Heel de LKJHFGFE+-&# gemeenschap lacht zich de ballen in de broek: youtu.be/3J84o9zxdnk

EEnzame SchizofrEEN | 24-09-21 | 23:28

De toekomst.
https://twitter.com/i/status/1441402382592589834

komtdatschot | 24-09-21 | 23:23 | 1

Ja maar nee zo'n vaart zal het allemaal niet lopen.. Het gaat om een prikje, een bewijs en om de gezondheid van moeder..!

Weet je wel dat moeder heel ziek is en het erg is dat mensen niet mee doen met de plannen om iedereen weer gezond te krijgen..!! Potverdrie...

neonreclame | 24-09-21 | 23:30

Google op onderstaande tweet en bezie de video. Wel effe teiltje in de buurt houden,

Rob Jetten (#D66): ISIS, Al-Qaida, Taliban, Al Shabaab, Boko Haram, Hamas, Hezbollah; allemaal de schuld van klimaatverandering.

Bibop | 24-09-21 | 23:23 | 1

Kwam laatst deze bij toeval tegen.
Nieuw-Zeelandse zangeres, u kent haar wellicht als de tweede stem van het nummer van Gotye.
Kimbra, Settle Down: youtu.be/yHV04eSGzAA

EEnzame SchizofrEEN | 24-09-21 | 23:21

Briefje van Annelies.
Om toegang te krijgen tot de herdenking van de bevrijding van Helmond word je gediscrimineerd op basis van je overtuiging, lichamelijke keuzes en vermeende medische status.

En nog zien ze het niet. Pijnlijk. #QRcode #coronapas #medischeapartheid
Ps,artikel Helmond onder link.
https://twitter.com/annstrikje/status/1441306076046000137

komtdatschot | 24-09-21 | 23:21 | 2

Doorgeven aan Thierry , en ook aan die lul van De Jonge.

Zwizalletju | 24-09-21 | 23:26

Een ausweis om de 2e wereld oorlog te MOGEN herdenken!!!!1!
Ze snappen niet dat ze dezelfde fout maken als geschiedenis hen geleerd zou moeten hebben. Tering wat een schapen zijn de meeste brave burgers toch.

keestelpro | 24-09-21 | 23:51

Het van Gaal effect,

Met Louis van Gaal als eenmalig coach op de bank heeft Telstar gewonnen van Jong AZ. In eigen huis versloeg de thuisploeg door een snelle goal van Glynor Plet de Alkmaarders: 1-0.

Bibop | 24-09-21 | 23:20

Het meest walgelijke is dat types als Rob Jetten zelf wél constant de vergelijking met de Tweede Wereldoorlog maken, als ze zo hun politieke tegenstanders in de hoek van de nazi's kunnen zetten. Zoals ook Job Cohen zei dat 'moslims de Joden van de 21e eeuw zijn', en zoals Arnon Grunberg letterlijk ELKE KEER de Weimar-republiek moet benoemen wanneer hij over FVD praat, en zoals Geert Mak laatst nog zei dat 'de wolf terug is van weggeweest', alsof PVV-ers gelijk zijn aan nazi's.

Het zijn vuile hypocriete teringproleten, stuk voor stuk.
Zo, dat is er uit.
Dank voor weer een goede analyse van de afgelopen week!

Omtzigtig | 24-09-21 | 23:15 | 2

Je hebt gelijk. Het is met 2 maten meten. De 2e wereldoorlog en het nazisme worden al sinds de jaren 70 getrivialiseerd. Wiegel, dat is toch die protofascist? Links heeft daar zo'n beetje patent op. Fascisme, waar denken we dan aan? Al lang niet meer aan de 2e wereldoorlog. Maar aan de jaren 70. Of aan nu. Het ligt eraan hoe oud je bent. Maar het begrip fascisme is zo inhoudsloos geworden. Het is een truukje geworden. Schelden. Elke serieuze discussie in de knop breken.

Sitting_targets | 24-09-21 | 23:41

'vuile hypocriete teringproleten'
Ik ben het u eens maar er is een groot verschil in inzicht tussen u en hen: zij zien zich zelf als onbegrepen authentieke verlichting-profeten.
Ze beschouwen zich als een Simeon de Pilaarheilige.
Zij waarschuwen de bevolking en de NPO is hun podium.

LD69 | 25-09-21 | 00:37

Autoplay, wat een verrijking is het toch.

Sinterbikske | 24-09-21 | 23:08 | 1

@EEnzame SchizofrEEN | 24-09-21 | 23:12:
1975, Het jaar van deze hit was ook het jaar dat Francisco Franco eindelijk was gestorven. In het totale Iberische Optimisme dat toen losbrak wilde men van alles moderniseren, tot en met de Flamenco aan toe. Eén van de vele Spaanse gastarbeiders die Nederland toen rijk was had een televisie en keek vol bewondering naar TopPop, zag Penny en zag mogelijkheden. Voor het geliefde thuisland ! Voor werkloze Flamenco danseressen ! Daarna belde hij de Spaanse ambassade en de rest is geschiedenis.

LD69 | 25-09-21 | 00:13
▼ 7 antwoorden verborgen

Baudet rekent af met linkse verontwaardiging.
https://www.youtube.com/watch?v=vn2pyEnRyF0

komtdatschot | 24-09-21 | 23:01 | 3

Wat is die Jetten en ook de rest van het zooitje toch volledig van het padje af, met hun smerige vergelijkingen. Ik had dit nog niet gezien van Baudet, maar hij zegt niks verkeerds,

Zwizalletju | 24-09-21 | 23:15

Goed om die nog eens onder de aandacht te brengen.
Het beeld van Rutte en de Jonge op 19.25, onbetaalbaar.

de honden blaffen... | 24-09-21 | 23:39

Moest wel een paar keer gniffelen, die blik van Jetten en dan heel droog door de microfoon "Niveautje hoor" Verder heeft hij natuurlijk wel degelijk een punt, als het de andere kant uit komt wordt het volop gebruikt en is het ineens wel toegestaan.

keistad | 24-09-21 | 23:40

Ralph Fiennes's portrayal of Amon Goeth Tribute (Mad World)
https://www.youtube.com/watch?v=NR4wipToefE

komtdatschot | 24-09-21 | 22:58

Ik denk (hoop) dat Jetten dit moest doen van De Partij, want het lijkt me best een aardig ventje. Maar man man man, tijdens de begroting beginnen over de holocaust, slavernij en zielige vrouwtjes die uiteindelijk toch heel erg blij waren met een inductie kookplaat. Hoe zou dat thuis gaan dan? Robbie schat, waar vieren we kerst dit jaar? - uitstekende vraag, jij hebt laatst de was niet gedaan, daar wil ik graag excuses voor.

John McClane | 24-09-21 | 22:54 | 2

Vorig jaar vierde Robbie kerst bij mij thuis.
Ik had een stoel omgedraaid zodat ie 3 van z’n vrienden kon meenemen

Transgender-Airlines | 24-09-21 | 23:29

Aardig? Die Jetten is gewetenloos. Een lege huls. Totaal niet authentiek. Alleen maar houterige toneelstukjes. Door en door cynisch. Manipulatie. En zie zijn opmerkingen over kernenergie, een onbenul. Hij leest alleen maar tekstvelletjes van zijn broodheren voor. Dat is dan wel zo'n beetje Jetten.

Sitting_targets | 24-09-21 | 23:59

Hadden meer mensen last om het café binnen te komen met steeds die Tweede Kamer filmpjes?

Gelukkig zie ik neon en Nuuk al dansen... Ziet er gezellig uit jongens!

Roos | 24-09-21 | 22:54 | 6

@Roos | 24-09-21 | 23:10:

Er is een opening om kademuren te reinigen en in impregneren enzo... Likkie verf erover heen... Nou, laat mij dat maar lekker doen...!!

neonreclame | 24-09-21 | 23:18
▼ 3 antwoorden verborgen

Ik heb helemaal geen slavernijverleden...

Pierre Lebon | 24-09-21 | 22:53 | 3

Ik heb gelukkig geen elektronisch patiëntendossier.

Sinterbikske | 24-09-21 | 22:56

Ik wel. Mijn eerste vriendin was een feministe.

keestelpro | 24-09-21 | 23:41

De laatste Romein heeft zojuist Albion verlaten.

LD69 | 24-09-21 | 22:51

Beetje eentonig

RickyLaRue | 24-09-21 | 22:54

Die Brit in dat filmpje, is dat Ronnie Pickering?

Snake | 24-09-21 | 22:49 | 4

@P-unit | 24-09-21 | 22:53: Who the fuck is that?
De man met een rode Citroën Picasso uit Hull, die wereldberoemd werd met een filmpje in 2015.

Snake | 24-09-21 | 23:03
▼ 1 antwoord verborgen

Ah! Het stamcafé is open! Dat treft, want ik zit vanavond eens niet aan een biertje, maar aan een mooie rioja reserva uit de buurt van Pamplona, geloof ik.

Ja, jongens en meisjes, het wordt weer eens tijd voor een lekker moppie pure jazz. Geheel van eigen bodem dit keer: een fantastisch spetterende uitvoering van Dizzy Gillespie's klassieker Groovin' High.

Met 'gran ol' man' van de Nederlandse jazz Piet Noordijk op altsax (is ons alweer tien jaar geleden ontvallen, helaas). Verder maar liefst twee van de drie 'Beets Brothers': Marius op contrabas en Peter op piano (er is ook nog Alexander op tenorsax, maar die speelt hier niet mee).

Na het thema mag Piet Noordijk - uiteraard, als gran ol' man - de eerste solo voor zijn rekening nemen, daarna een mooie solo van Rik Mol (waarin het thema een paar keer mooi terugkeert), gevolgd door een 'ontketende' Peter Beets op piano, en daarna 'trading fours' met drummer Joost Patocka (hoewel het geloof ik niet allemaal 'viertjes' zijn, maar ik heb geen zin om ze uit te tellen).

Beter dan dit wordt het echt niet, geloof me.

www.youtube.com/watch?v=AxBxwbVs4YA&a...

Dr_Johnson | 24-09-21 | 22:48 | 5

Marquis de Riscal..? Perfect gegeten daar ook op het domein.. Seul la degustation merite le deplacement..

Smoelensmid | 24-09-21 | 22:54

@Smoelensmid | 24-09-21 | 22:54:

Nee, de mijne is een Conde Valdemar Rioja Reserva uit 2012: €14,99 bij Gall & Gall. Perfecte rioja wat mij betreft.

Dr_Johnson | 24-09-21 | 23:05

Ah, uit de tijd dat ik nog naar de NPO / Vpro kon kijken. .... Vrije Geluiden. Origineel helaas vele malen beter....

Zwizalletju | 24-09-21 | 23:08
▼ 2 antwoorden verborgen

Ja..??

Ja..

Nou ..?? Ja, gewoon...

neonreclame | 24-09-21 | 22:42

Wat hij zegt:
' De blinde vlek in deze gezondheidscrisis '
Op YT

Kijkeensaan | 24-09-21 | 22:42 | 1

Goed verhaal, totdat hij een gezondheidspas wou invoeren.

TheOne48 | 24-09-21 | 22:59

Rutte helemaal knettergek gemaakt door het laatste IPCC rapport met hun frauduleuze doemscenario's , Net zo'n gek als Boris Johnson.

’We zitten allemaal in dezelfde storm’ Rutte alarmistisch over klimaat op VN-top
Door JAN POSTMA

NEW YORK - Mark Rutte waarschuwt in zijn toespraak voor de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties (VN) voor een doemscenario als het om klimaatverandering gaat. Hij wil daarbij niet toegeven aan cynisme, maar aan die problemen blijven werken, zegt de premier.

www.telegraaf.nl/nieuws/166747355/rut...

Zwizalletju | 24-09-21 | 22:35 | 9

@cugel | 25-09-21 | 01:08: Hé Cugel. Hier moet ik even mijn bed voor uit komen.
Dr Judith Curry mag besmeurd worden in de hysterische klimaatpropaganda doemdenk verhalen van de doemzeggers. Zij is min of meer van haar universiteit geschopt vanwege haar 'luke warm ' standpunt tav het hele Global Warming vraagstuk, en is inmiddels een succesvolle bussiness voor zichzelf begonnen. En dat 'luke warm' slaat dus op het gegeven dat het aandeel van de mens in de zgn opwarming niet zo erg en dramatisch is zoals het IPCC en de media (nog veel en veel erger) aangeven.

Kijk even naar recente artikelen van haar en van Nic Lewis, en ook bij Anthony Watts (WUWT) allemaal aanhangers van de CO2 heeft invloed theorie (ik ook, een beetje ) en succes...

PS : Check Rozendaal op Elsevier... EWMagazine , over Curry

Zwizalletju | 25-09-21 | 01:40

@Zwizalletju | 25-09-21 | 01:40: Ik was in slaap gevallen met Fridman en Stephen Kotkin over Stalin en Putin en de "nature of power". Ik had er alleen maar het begin van gehoord en toen ik wakker werd heb ik nog 40 minuten aan het eind beluisterd zonder opnieuw in slaap te vallen. Dus toen keek ik even hier en zag je antwoord. Maar je kent de uitdrukking "pick your fights"? Ik heb hier in Ierland best een aantal moeilijke beslissingen te maken. Dus ik ga nu een tijdje aan je suggesties besteden: Lewis en Watts en Roozendaal, maar uiteindelijk zal ik, als het niet snel duidelijk wordt, de algemene opinie kiezen. Dat is wat Dandruff, reaguurder hier, me verwijt: ik studeer niet genoeg, ga uit van mijn neigingen en communis opinio. Maar mijn enige expertise is mijn eigen leven en zelfs daar maak ik waarschijnlijk fouten. Dus ik ga nu bezig met je suggesties, maar neem me niet kwalijk als ik er bij een volgende ontmoeting toch een stuk minder van afweet dan jij: ik heb nu eenmaal wat anders te doen dan in iedere rabbithole die ik tegenkom te duiken.

cugel | 25-09-21 | 06:40

@Zwizalletju :
"Climate models have already predicted many of the phenomena for which we now have empirical evidence. Climate models form a reliable guide to potential climate change.

Mainstream climate models have also accurately projected global surface temperature changes.  Climate contrarians have not." Gevonden op:
skepticalscience.com/argument.php?a=1...
En op twitter vond ik iets over het covid standpunt van Nic Lewis dat niet voor hem pleitte.

Ik zocht Anthony Watts en WUWT op en dit is de eerste link:
www.desmog.com/anthony-watts/
Geeft ook niet echt vertrouwen. Idem:
greatwhitecon.info/2016/03/dmigate-sk...

Hier heb ik een link die wel kritisch is over "klimaatpaniek":
www.ewmagazine.nl/nederland/achtergro...
Maar nogmaals: ik ben geen expert en ik heb genoeg andere dingen aan mijn hoofd om me ook niet de tijd te kunnen permitteren om het wel te worden.
Ongetwijfeld zal niemand de gigantische bedragen uit willen geven om wat aan klimaat verandering te doen. Dus een halfhartige oplossing zal het toch worden. Dus, zonder de mogelijkheid om dit tot de bodem uit te zoeken, heb ik de neiging klimaat sceptici te verdenken van een dubbele agenda. Ook klimaatfanatici hoeven we niet te geloven, maar de mainstream lijkt mij goed genoeg.
Judith Curry en Simon Roozendaal zijn goed om de excessen van klimaat fanatici in te perken, maar dat doen financiële overwegingen ook al. Voorlopig gok ik op de kans dat de mensen die zich ongerust maken gelijk hebben.

cugel | 25-09-21 | 07:40
▼ 6 antwoorden verborgen

41% horeca weigert controle QR-code: ’Steeds grotere groep verzet zich steeds harder’
.................................................

Demissionair minister Ferd Grapperhaus (Veiligheid en Justitie) waarschuwt horecaondernemers dat hun zaak dicht moet als ze niet meewerken aan het controleren van de coronatoegangsbewijzen.

Bibop | 24-09-21 | 22:33 | 3

Hup ende hoera..!!

De man die zich tijden stil gehouden heeft, heeft nu opeens weer een grote mond..!!

neonreclame | 24-09-21 | 22:36

Alle horeca die werkelijk zijn poot stijf houd kan rekenen op een deel van mijn salaris. Al ben ik bang dat de groepsdruk en de inname van vergunningen snel zijn tol zal eisen. De beste man uit Lithuania beschreef het mooi.

keistad | 24-09-21 | 22:38

En daar zal hij dan alle beschikbare politie tegenaan gooien.
Je moet immers je prioriteiten scherp houden.

EEnzame SchizofrEEN | 24-09-21 | 23:05
-weggejorist-
smdyasc | 24-09-21 | 22:31

Op de valreep nog even naar een fysieke kroeg. Tot straks.

Brabeaulander | 24-09-21 | 22:30 | 3

Maak er nog iets moois van Brabeau..!!

neonreclame | 24-09-21 | 22:34

Have fun!

Ik ben zelf al proactief begonnen met mijzelf buitensluiten, eerst even de komende dagen afwachten, en dan kunnen de doorzetters in de horeca bij mij in de directe omgeving, volgende week een flinke bijdrage verwachten.

Proost Brabo!

BadPatNL | 24-09-21 | 22:36

Geniet ervan, en hopelijk kunnen we allemaal snel weer genieten van de kroeg en vrijheid. Gevaccineerd of ongevaccineerd, vergeet Corona voor een minuut en beeld je in waar dit toe kan/zal leiden.

keistad | 24-09-21 | 22:46

Nog net niet de vijfentwintigste, mag nog naar binnen.

keistad | 24-09-21 | 22:30

The Police - Truth Hits Everybody

UnderTheDevil | 24-09-21 | 22:29 | 1

https://www.youtube.com/watch?v=jcXXhknpO5c

komtdatschot | 24-09-21 | 22:31

Ondertussen in Australië.
https://twitter.com/i/status/1441391213123276805

komtdatschot | 24-09-21 | 22:27 | 5

@komtdatschot | 24-09-21 | 23:16:
Ik vind de beelden uit Australië erg lijken op de beelden uit Nederland van een jaar geleden. Amsterdam en Eindhoven. Extreem geweld van de politie jegens vreedzame demonstranten.
Ze hebben altijd een beetje achter gelopen die Aussies.

keestelpro | 24-09-21 | 23:38

@keestelpro | 24-09-21 | 23:38:
Er zijn genoeg beelden van protesten tegen dat QR paspoort in oa Slovenië,Zwitserland,Frankrijk enz enz.

Ik volg altijd @NiemandsKnegt op twitter.
Haal je veel informatie van vandaan over de in en outs van de protesten in de wereld.
https://twitter.com/NiemandsKnegt
Ps,maar je zal ze nooit zien bij de Noord Koreaanse zenders te Hilversum.

komtdatschot | 24-09-21 | 23:58
▼ 2 antwoorden verborgen

Bijna het beste, er zijn een paar die ik hoger in zou willen schatten.

Nuuk | 24-09-21 | 22:47
▼ 1 antwoord verborgen

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken
Online Casino | Online Casino | Paynplay Casinos | Online casino expert | Online Casino
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com