achtergrond

Geenstijl

Aanval op Frédérique SCHOKT BN'ers & politici

Misschien een keer het PROBLEEM BENOEMEN?

U weet, het kan ons helemaal geen reet schelen of trending topic Frédérique een meisje of een jongen is, hoe ze zich identificeert of welke kleren ze draagt: dat zou ze in dit land helemaal zelf moeten mogen weten en het is vrij verdrietig dat ze er klappen om heeft gekregen. Wat we wel een tikkie frappant vinden is de gretigheid waarmee die aandachtsjunk van een pa zijn kind VAN VEERTIEN met foto en al in de media smijt als de posterboy van Generatie Vraagteken. En wat ons daarnaast mateloos irriteert zijn die obligatoire en gratuite reacties van BN'ers en politici die met 180 kilometer per uur naar de sociale media rennen om de rest van de wereld mede te delen dat zij het ook wel heel erg vervelend vinden. Iedereen is weer helemaal tot in de diepste krochten van de pamper geschokt, omdat we in dit land nou eenmaal lekkerder gaan op de tranen van de slachtoffers dan op de wandelgangen en de motieven van de daders. GroenLinks heeft er rapporten over vol laten kalken - maar wij halen de dadels wel weer uit het vuur: ook dit keer waren het gewoon weer Marokkaanse kansenknapen. Gewoon weer ja, want voor sommige """jongeren""" is 'jij mag zijn wie je wil zijn wollah' nogal een holle frase. We lossen dit probleem niet op met regenboogvoertuigen, we lossen dit probleem niet op met gaybrapaden, we lossen dit probleem niet op met een vlaggetje op het stadhuis en we lossen dit probleem niet op met een aanvoerdersbandje voor Wijnaldum. Het is een sociaal-cultureel probleem, een patriarchaal-religieus probleem, een opvoedkundig probleem en een probleem van een grote groep jongeren met het Syndroom van Te Kleine Pik. Dus al die BN'ers en politici die hieronder geschoktheid veinzen, misschien kunnen zij die geschoktheid een keertje in hun dikke vette genderneutrale reet steken.

Barbara Barend kan wel janken

De dijk van deze emosloot is ook weer doorgebroken

Pffffffffrrroest

Volgens Henk Krol past EEN KRACHTIG PROTEST

De 14-jarige Frédérique liep vandaag gewoon op straat in Amstelveen toen een 13 jarige jongen haar lastigviel. 'Ben je een jongen of een meisje?', vroeg hij. Toen ze niet wilde antwoorden, sloeg hij haar compleet in elkaar. Hier past een krachtig protest!

Image
1.8K
Reply

Rob Jetten vindt het DAPPER dat ze in elkaar is geslagen

Hoofdredacteur accepteert de worst van pa

Verschrikkelijk ja

Wat verschrikkelijk. 😢 Heel veel sterkte Frédérique! En inderdaad: Je mag zijn wie je wilt zijn. ❤️

RTL Nieuws
RTL Nieuws
@RTLnieuws

Ze zit nu met een gebroken neus, kaak en tanden in het ziekenhuis, waar ze moet overnachten. rtlnieuws.nl/nieuws/nederla…

397
Reply

Moeten we tegen ze met sport ofzo

Moeten we tegen ze met sport ofzo

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.