Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Lullen over de R.-waarde in het Stamcafé

Zo. Geurtje op en gaan.

U wilt invloed op de President van de Verenigde Staten van Amerika? Dan moet u een schilderijtje kopen van zijn zoon. Kost weinig. Half miljoen of zo voor een typisch voorbeeld van "generic post zombie formalism." Uiteindelijk een stuk betere deal dan je kreeg met Obama of Clinton. Wat heb je liever: een heus schilderij of een half uurtje kabbelend gebabbel? We weten nog van Vincent van Gogh, dat je met een schilderij prima een gat in bijvoorbeeld je kippenhok kunt dichten. Nou ja, het echte nieuws is natuurlijk dat Peter R. de Vries niet meer is. De aanslag is gelukt. Binnenkort staan de middeleeuwen weer voor de deur. Wen er maar aan.
#Pay4Limburg: op Giro 777.
Eresaluut: een extra borrel voor alle motormuizen van de Nationale Politie vanavond. Proost, op Arno:

Niet alles is verloren, hon-hon-hon

Reaguursels

Inloggen

En voor Bert in Trouw:
De Viva gaat ten onder, het Viva-forum (gelukkig) toch niet: ‘De site is cultureel erfgoed’
Het succesvolle Viva-forum is op het nippertje gered, en dat is maar goed ook, zegt Sanne Walvisch, die de site al bijna twintig jaar onder haar hoede heeft. ‘Het geheim van het succes zit in de anonimiteit.’
Die laatste zin slaat natuurlijk ook op GS.

cugel | 17-07-21 | 16:31

Forbes:

The far right is building its own ‘alternative tech’. Fighting back against big tech ‘censorship’, there are now alternatives to Twitter, WhatsApp and even a ‘Freedom’ smartphone. Some services already have millions of users.

en

Cryptocurrencies are "toxic and frankly, stagnant”. That's according to Jack Palmer, one of the men behind 'joke' coin Dogecoin. After years of silence, he had a few things to get off his chest.

en

Elon Musk is downsizing. After receiving criticism for his enormous wealth, billionaire Elon Musk has sold 6 of his 7 mega-mansions to live in a prefabricated studio-apartment worth just $50,000.

cugel | 17-07-21 | 16:20

Nu lees ik op RTL dat de politie totaal van de kook is door de aanslag op Arno.
www.rtlnieuws.nl/nieuws/artikel/52425...

"Ook ik heb gezegd dat ik voorlopig even niet meer kom, en zo zijn er meer collega’s die dat hebben gezegd", zegt Mike.

Jezus, wat een slappe bedoeling daar zeg... pff...

UpdateAvailable | 17-07-21 | 14:38

Het NRC:
Zolang mensen zichzelf het recht toe-eigenen om boven de natuur te staan in plaats van er onderdeel van te zijn, en de natuur te exploiteren in plaats van te verrijken, blijven er op allerlei manieren problemen ontstaan.

Nieuw onderzoek toont aan dat een MIT-voorspelling uit 1972 over klimaat-ineenstorting halverwege de 21e eeuw aan het uitkomen is.

cugel | 17-07-21 | 13:59 | 9

@cugel | 17-07-21 | 15:43:

Er is ook geen beginnen aan, elk van jouw beweringen is altijd een cluster-leugen. Neem die eerste zin; "corona, overstromingen... t/m aarde".
Wat hebben corona en overstromingen met elkaar te maken? Wat hebben ze met rechts te maken? En iets concreter;
- welke bewering over corona is onjuist, en waarom?
- en welke rechtse (en linkse!) mensen beweren dat?
- welke bewering over overstromingen is onjuist, en waarom?
- en welke rechtse (en linkse!) mensen beweren dat?
Feitelijk zeg je precies helemaal niks. Je plaatst een onbekende groep mensen in een niet-bestaand frame.

En even een stukje basale logica;
- als 1 week overstromingen het gelijk van klimaathysterici bewijst;
- bewijzen 51 weken zonder overstromingen dan het gelijk van rationeel rechts?
- idem met diverse jaren zonder overstromingen?
Natuurlijk niet.
Als jij op één enkele zin al zo uitgebreid nat kunt gaan.

Het punt is niet dat jij altijd ongelijk hebt, maar dat jij nooit iets wil leren. Je reageert nooit op wat er hier werkelijk gezegd wordt, maar je neemt de stropoppen van de MSM blindelings over. Omdat je zo klakkeloos anderen napraat gaat de werkelijke discussie echter aan je voorbij.

Want niemand hier pleit er voor natuur en aarde ongelimiteerd uit te wonen, zoals jij stelt. Integendeel; mensen hier zijn boos op het versnipperen en verschepen van hele oerbossen, door jouw klimaatlobby. Oerbossen die in gasovens gedroogd worden voor "groene" biomassa...
Zodat we "van het gas af kunnen"...
Het lijkt wel absurde satire. Maar het is echt.
Stapelgek.
En het is nog veel gekker; in NL moeten we van het gas af, terwijl ze in diverse buurlanden subsidies geven om aan het gas te gaan. Koekoek!
Totale waanzin.

Timmermans heeft geen "argumenten paraat"; hij heeft ambtenaren een corrupt systeem van stempeltjes uit laten werken. In dat systeem krijgen vervuilende technologieën een stempeltje "groen", waarna er fors met subsidies en aflaten gesmeten kan worden. Omdat die uitwerking 12.000 pagina's beslaat heeft gen enkele politicus of journalist dat gelezen. Alleen de duurste juristen kunnen daar wijs uit, en dat is ook de bedoeling. Alleen de corruptste politici, de rijkste maffiosi, de grootste bedrijven en de meest linkse subsidiesponzen zullen straks dus toegang hebben tot de duizenden miljarden die Timmerfrans gaat verdelen. Duizenden miljarden aan niet-bestaand geld; het begin van hyperinflatie zoals in Venezuela.

Maar zolang NRC daar niet over nadenkt wil jij daar ook niet over nadenken. Heel veel mensen denken zo, helaas. En zo worden we in dictatoriale wetgeving geduwd die geen enkele politicus gelezen heeft; laat staan een journalist in de "kwaliteitsmedia". Maar we zitten er straks wel aan vast.

Ook als blijkt dat Timmermans plannen om de co2-uitstoot te verminderen door de co2-uitstoot eerst te verhonderdvoudigen veel duurder en veel vervuilender gaan uitpakken dan bedoeld. Het verhonderdvoudigen van de co2-uitstoot is volgens de milieulobby noodzakelijk, maar iemand als Ronald Plasterk (toch ook PvdA) meent dat we ook zonder de co2-uitstoot te verhonderdvoudigen, de co2-uitstoot kunnen verminderen.
Je hoeft dus niet "rechts" te zijn om te denken dat het verhonderdvoudigen van de co2-uitstoot onnodig is, en ook onbetaalbaar is..

Dandruff | 17-07-21 | 17:06

@lekgoot | 17-07-21 | 16:57: "persistent pollution and ecological footprint": het is geen directe climate change, maar het leidt er wel toe.
Het zou ook wel een wonder zijn als ze 50 jaar geleden de hitte in Amerika en de regens in Europa precies hadden kunnen voorzien.
En UpdateAvailable | 17-07-21 | 14:35 zei dat: "Dat ging er vanuit dat de grondstoffen als olie en gas onderhand op zouden zijn." En dat is niet zo. Hoewel de gemakkelijk bereikbare delfstoffen opraken gaat het niet daarom maar om het feit dat we moeten minderen met het gebruik van fossiele brandstoffen om niet nog meer CO2 in de atmosfeer te pompen.

Tsja, en mijn "obsessie" met rechts? Dat is een goed punt. Maar ja, Trump, Brexit, klimaatontkenning en Baudet: ik zag allemaal leugens en dat waren echt DE grote GS topics waar bijna heel GS achter stond. Dus internet rechts is 1 grote leugen. Ik moet toegeven dat ik Baudet helemaal niet onsympathiek vond. En met islam en woke en veel lgbt stuff (@Barre_de_k | 17-07-21 | 16:02) ben ik het wel met GS eens.

@Dandruff | 17-07-21 | 17:06 Tsja, moet ik je schrijfsels weer regel voor regel gaan demonteren?
Nou vooruit, een stukje hoewel ik eigenlijk me klaar moet maken voor mijn vlucht naar Ierland: (en het is parels voor het Dandruff zwijn, want hij reageert nooit als ik zijn schrijfsels demonteer).
"Er is ook geen beginnen aan, elk van jouw beweringen is altijd een cluster-leugen. Neem die eerste zin; "corona, overstromingen... t/m aarde".
Wat hebben corona en overstromingen met elkaar te maken? Wat hebben ze met rechts te maken?":
corona en overstromingen zijn alletwee veroorzaakt door het invasief ingrijpen van de mens in de natuur. En rechts ontkende in alle toonaarden dat dat een probleem was: onzin, het klimaat was altijd veranderlijk, had niets met de mens te maken.
Dus dat zijn dikke vette "cluster-leugens": lees eens wat in gerenommeerde publicaties ipv alleen op rechtse leugensites, misschien steek je nog iets op van wat de wetenschap beweert over klimaatverandering en de invloed van de mens op de hitte in Amerika en de regens in Europa.
"- welke bewering over corona is onjuist, en waarom?"
Lees eens wat de aanhangers van Baudet beweren en kijk eens hoe dat zelfs hier op GS volledig belachelijk wordt gemaakt.
"- en welke rechtse (en linkse!) mensen beweren dat?" Wat zou je zeggen van Baudet en aanhangers en Timmermans en GroenLinks?
- welke bewering over overstromingen is onjuist, en waarom?: je bent net een schoolmeester die iedere discussiepartner probeert te infantiliseren. En daar heb ik je al meermaals op gewezen, maar je gaat gewoon door.
"Feitelijk zeg je precies helemaal niks. Je plaatst een onbekende groep mensen in een niet-bestaand frame."
Nee, dat doe jij: wat zeg je nu precies: alleen dat ik ongelijk heb en dat heb ik al in het begin weerlegd.
"En even een stukje basale logica;": klimaathysterici: direct ga je labelen: dat kan ik ook: hysterisch rechts stopt met de moed der wanhoop de vingers in de oren en luid lalala galmend proberen ze te ontkennen dat ze ooit Trump, Brexit en Baudet steunden of dat ze ooit ontkenden dat de mens invloed had op het klimaat terwijl 95% van de wetenschappers ze duidelijk maken dat ze ongelijk hadden.

"Het punt is niet dat jij altijd ongelijk hebt, maar dat jij nooit iets wil leren." Nee, dat is waar, op sommige dingen heb je nog wel eens gelijk maar je labelt altijd onjuist: links roept volgens jou op tot geweld, maar je zegt het altijd op een veel meer insidiouse manier.
Het stukje over houtimport voor biomassa klopt en dat we het zorgvuldig ogebouwde gasnetwerk af moeten breken vind ik ook onzin. Alleen als iets versleten is en vervangen moet worden, kies dan het meest groene alternatief.
En ja, het ongelimiteerd uitdelen van geld trekt natuurlijk de mafia aan. Klopt.
"Maar zolang NRC daar niet over nadenkt wil jij daar ook niet over nadenken." Klopt: ik heb al genoeg aan mijn hoofd.
"laat staan een journalist in de "kwaliteitsmedia".": fout: dat is nu het voordeel van de journalistiek: er zijn mensen die er hun beroep van maken dingen uit te zoeken. Journalisten. Onder andere die van het NRC. Maar ook de NOS. En nu wordt het NRC hier op GS altijd afgedaan als "de meubeltjesfolder" terwijl de Telegraaf, de krant die nog te slecht is om als kattebakvulling te gebruiken hier eerbiedig de T wordt genoemd. En het zijn rechtse mensen die de NOS zodanig bedreigen dat ze bescherming nodig hebben, omdat de NOS te links zou zijn. Ja, dat is het resultaat van het rechtse hitsen: geweld van rechts is nu 4x zo groot als geweld van links.
En dan noem je 4x "het verhonderdvoudigen van de co2-uitstoot" zonder een greintje bewijs. Allen maar proberen links te framen.
Maar jij kunt niet ontkennen dat Trump, Brexit, klimaatontkenning en Baudet hier op GS massaal gesteund werden en ik geef nu al eeuwen linkjes die het ongelijk van rechts in deze aantonen.

cugel | 17-07-21 | 18:41

@cugel | 17-07-21 | 18:41:

Je demonteert natuurlijk niks.

Mijn eerste verwijt was dat jij corona en overstromingen op één hoop gooit, terwijl die niks met elkaar te maken hebben. Jouw antwoord daarop is dat beiden veroorzaakt worden door "invasief ingrijpen van de mens op de natuur".
Maar dat is sowieso al iets heel anders dan klimaatverandering!
Je zou daar bijvoorbeeld ook overbevolking onder kunnen rekenen. Hoe dan ook, van geen van beiden is de rol van "invasief ingrijpen door de mens" al bewezen. Dat kan ook alleen maar als je ze apart behandelt. Want het zijn twee verschillende problemen met verschillende (mogelijke) oorzaken en verschillende (mogelijke) oplossingen.

Bij mogelijke oorzaken van corona zou ik denken aan overbevolking, vleermuizen eten, laboratoria, etc. Was het overigens niet "rechts" dat als eerste over dat laboratorium in Wuhan begon?
En ook het D66 ideaal van miljarden wereldburgers die allemaal regelmatig de wereld rondvliegen om overal lonen, uitkeringen en subsidies op te halen heeft best een rol gespeeld bij de snelle wereldwijde verspreiding van corona.

Overstromingen zijn een heel ander verhaal. Sowieso zijn overstromingen zo oud als water, en sinds we dijken bouwen zit ons landschap dus ook vol "gaten" en "wielen" waar ooit dijken doorbraken. We hebben zelfs een eeuwenoud systeem van uiterwaarden om seizoensgebonden hoge waterstanden op te vangen. Jammer dat slachtoffers van PvdA-onderwijs dat allemaal niet weten.
Een eenmalige overstroming bewijst geen nieuwe trend, zeker niet als overstromingen altijd al voorkwamen. Voor zover "invasief ingrijpen van de mens" hier een rol zou kunnen spelen, liggen andere zaken meer voor de hand;
- ontbossing brongebieden (neerslag stroomt sneller rivieren in);
- rechttrekken rivieren voor scheepvaart (leidt tot stroomversnelling);
- bebouwen van uiterwaarden (wordt de laatste jaren teruggedraaid).

Zie je waarom het geen zin heeft alles op 1 hoop te gooien?
Of juist wel natuurlijk, als je verwarring wil zaaien om je "gelijk" te halen. Daarom gooi je "rechts" ook nog op die hoop, terwijl er zoals gezegd;
- ook linkse mensen anders over corona denken dan NRC;
- ook linkse mensen anders over het klimaatkalifaat denken dan NRC.

En inderdaad pakt het "rechtse" GS wappies zoals Baudet keihard aan, zoals het hoort. En wanneer gaan jouw NOS en NRC de gewelddadige BLM-wappies, KOZP-wappies, kraak-wappies, isis-wappies, antifa-wappies, hamas-wappies en ER-wappies aanpakken?
Niet?
Vandaar dus mijn wantrouwen naar jouw bronnen.
Jouw NRC en NOS staan steevast aan de kant van geweldsplegers.

Je stelt dat geweld verdedigende "kwaliteitsjournalisten" soms ook wel eens iets uitzoeken. Maar hoe vaak, en wat dan precies?
Jouw NRC voerde een kwaadaardige lastercampagne tegen Omtzigt; het was nota bene GS die dat moest fileren. Iedereen die bij die MH17 bijeenkomst aanwezig was ontkende de beweringen van NRC. NRC baseerde alle laster op de getuigenis van een complotdenker; maar was te lui en te vooringenomen om ook even bij de echte betrokkenen langs te gaan.
En jij gelooft dat die luie en vooringenomen extremisten die 12.000 pagina's van Franske hebben gelezen?
Natuurlijk niet.

Jouw bronnen maken voortdurend andersdenkenden voor "fascist", "verkrachter" of "pedofiel" uit. Maar ze willen daar niet op aangesproken worden want "bedreiging"?
Flikker op. Zelfs de 4 woordjes "tuig van de richel" wegen niet 4 x zwaarder dan een nekschot (Fortuyn) of een half afgezaagd hoofd (van Gogh). Het echte geweld komt van links, en jullie bondgenoot de islam. Het was trouwens de NOS die geweld tegen Powned-medewerkers steevast negeerde, en geweldsplegers zelfs een podium aanbood. En die NOS klaagt dat inmiddels al 0 NOS-medewerkers worden bedreigd?
Zit een van die 0 journalisten al ondergedoken, zoals Wilders, Gül, etc?
Niet?

Dandruff | 17-07-21 | 21:09
▼ 6 antwoorden verborgen

Corona en overstromingen: rechts kan nog zo hard machteloos schelden op Timmermans, maar hij heeft de argumenten paraat dat we iets zullen moeten doen aan het ongelimiteerd uitwonen van de natuur en de aarde.
Krijgt GroenLinks toch gelijk. (en hier dus maar verder niets aan toevoegen over Trump, Brexit en Baudet)

cugel | 17-07-21 | 13:53

Ik ben ongetwijfeld een zeurpiet, maar ik vind dit niet kunnen. Er was een complete verkeerschaos op een van de drukste wegen van Nederland. In die chaos kwam op het laatste moment een stoet van 5/6 zwarte auto’s met zo’n lullig blauw zwaailichtje erop met ongetwijfeld de burgemeester en Grapperhaus dwars door die verkeersellende om nog meer chaos te creëren. Ik snap dat de dit de politie hoog zit, maar dit is verkeerd machtsmisbruik. Als morgen een ambulance medewerker of brandweerman tijdens het werk overlijdt en men zou iets vergelijkbaars willen vragen of willen organiseren dan gaat de politie echt niet dit soort inzet leveren. Om maar niet te vragen hoeveel van deze politiemacht die er stond dit gewoon als werkuren schrijft en het de gemeenschap onwaarschijnlijk veel geld gekost heeft. Maar ja wie appelen vaart, die appelen eet.

JayJay | 17-07-21 | 10:24 | 2

U heeft geen gevoel in uw donder.... sommige zaken kosten geld, bij een waardig afscheid lul je daar niet over. Zoek een hoekje om u te schamen!

sallandstrots | 17-07-21 | 17:21

@sallandstrots | 17-07-21 | 17:21: u begrijpt mijn standpunt niet. Ik schat zo in dat 50% van de politiemacht die er bij was gewoon “werkuren” schrijft en dat maakt het hypocriet. Dat het geld kost zal me verder worst wezen. En het feit dat men dit niet doet (zou doen) voor een brandweerman/ambulancemedewerker laat staan een havenarbeider tijdens zijn/haar werk overleden. Verder als Grapperhaus en of de burgemeester er zo nodig bij moeten zijn laat ze dan op tijd zijn en niet op de laatste seconde nog gauw even met loeiende sirenes door de complete chaos heen moeten.

JayJay | 17-07-21 | 21:03

Vind dat wel goed van de politie. Is vorm van protest. Collega is - dat durf ik wel te zeggen - moedwillig en op laffe wijze omgebracht terwijl hij zijn werk deed. Dader was niet aan zijn proefstuk toe. Kwam er toch mee weg. Ook dit had voorkomen kunnen worden als OM beter zijn werk had gedaan.

LucaBrasi | 17-07-21 | 09:45

Pfffff,

"Op de elftalfoto van de A-junioren staat Peter R. De Vries als doelman. Voorzitter van de vereniging Daniël Gaulard vertelt dat hij ongetwijfeld nog iets gaan organiseren naar aanleiding van de dood van Peter R. De Vries. "Het zou kunnen dat wij iets op de website plaatsen of iets in de vorm van een bijeenkomst gaan doen."

Gebakkenvis | 17-07-21 | 09:31
-weggejorist-
likdoorn | 17-07-21 | 09:11 | 4
▼ 4 antwoorden verborgen

Jezus, die twee dat lijkt wel Buurman en Buurman.

UpdateAvailable | 17-07-21 | 09:03 | 2

Nee, op die foto ziet u de heer W.A. van Buren. Met zijn echtgenote, mevrouw M. van Buren. Daarbij staan hun kinderen, de Meisjes van Buren...

Yrrab | 17-07-21 | 09:25

Ze praten met elkaar als twee ambtenaren bij een koffieapparaat.

Rest In Privacy | 17-07-21 | 09:51

Ik vertel mijn vrouw dat die dikke darter ook dood is.
"That English chunker, The Viking"..
Roept ze terug "one hundred and EEEEEEEIGHTY...... CENTIMETERS UNDER !"
Ik moest keihard lachen... Verdomd, 180 cm dat is 6 ft.
"Yes I finally figured out the metric system !" zei ze helemaal blij.

Asteroid-B612 | 17-07-21 | 08:59 | 1

Er is altijd ruimte voor een extra reaguurster!

MickeyGouda | 17-07-21 | 12:56

Islam hier en islam daar... ben er wel een beetje klaar mee.

Zuiglam, laten we het daar eens over hebben. U weet wel, zo'n schattig pluizig bolletje dat rare bokkensprongen maakt en dartel in grazige weiden telkens z'n moeder zoekt voor voedsel en beschutting.

Schijnt lekker te zijn op de barbecue. Vraag er om bij uw ambachtelijke slager, die het beestje vakkundig (en met veel respect natuurlijk) de keel doorsnijdt en dan in malse stukjes hakt.

Zuiglam dus. En dan hoeft u het voor de verandering eens niet over andermans lam te hebben...

Yrrab | 17-07-21 | 08:31

Moet ik even kwijt, Om 3 uur krijg ik 3 watsappjes van een vriendin van ons. blijken 3 uiterst gewaagde foto's van haar te zijn, en een minuut later een berichtje met; oeps! Foto's waren voor haar vriend bedoeld met de zelfde voornaam als mij.
Heb haar geadviseerd om iets minder te drinken een compliment gegeven en gezegd dat de BBQ vanmiddag gewoon door gaat.

zoalsikhetzeg | 17-07-21 | 08:19 | 3

Heb je ook gemeld dat je vrouw er dan niet is en zij de enige gast?

BrutusBosch | 17-07-21 | 08:33

Dit is wat je tegen je vrouw zei, toch ?

LucaBrasi | 17-07-21 | 09:27

zoalsikhetzeg | 17-07-21 | 08:19 En de abusievelijk gestuurde foto's natuurlijk, zoals een volwassen persoon betaamt, meteen gewist en niet opgeslagen. Ghe ghe ghe

Gebakkenvis | 17-07-21 | 09:29

Een heel verhaal op de RTL Nieuwssite over verergerde menstruatieklachten na vaccinatie. Dat is natuurlijk ook wel enorm erg.
Verder kan ik mij als niet menstruerende man, er helemaal niks bij voorstellen. Dus bemoei ik mij er ook verder niet mee.

SchimmelSchwanz | 17-07-21 | 08:10 | 5

@zoalsikhetzeg | 17-07-21 | 08:24: Even voor u nagekeken op Medline/Google scholar. Het blijkt uit case reports, lab. onderzoek en modellen dat de masturberende zijde een extra vaccinatie nodig heeft wegens een gebrekkige T (rek) cel reactie. 2864 wetenschappers, WHO en 2764297902675journalisten annex fact checkers constateerden dit. Door uw mobieltje met alu om uw jongeheer te wikkelen wordt juist de T cel functie gestimuleerd. Hugo heeft extra geld gesywerd om dit belangeloos uit te zoeken.
Van een Renault dealer.

nobodiesunmighty | 17-07-21 | 09:14

@zoalsikhetzeg | 17-07-21 | 08:24: Ik kan uw vriend geruststellen, na vaccineren nog geen problemen bij zelfhulp ervaren tot dusverre.

Vuurspuger | 17-07-21 | 13:56
▼ 2 antwoorden verborgen

Mij zit in dezelfde bubbel alsdan Brante en Immink. #Gezellie.

All_yall | 17-07-21 | 08:08

Ik heb dus geen flauw idee wat te doen vandaag...!!

Zo, dat is er uit...

neonreclame | 17-07-21 | 07:55 | 11

Vietnamese loempia eten op de markt, daarna aan het bier bijvoorbeeld.

R. Skickr | 17-07-21 | 08:30

@R. Skickr | 17-07-21 | 08:30:

Klinkt als een plan...

Ik ga douchen..

Fijne dag allen..!!

neonreclame | 17-07-21 | 08:35

1400 zijn we er Neon. Dan gaat het loos

Purk | 17-07-21 | 08:51
▼ 8 antwoorden verborgen

Walgelijk.

schijtzat | 17-07-21 | 08:11

De handbewegingen kloppen niet met de tekst en het klinkt nep.
Is dit wel echt?
Met een mondkapje kun je ze alles laten zeggen.

kloopindeslootjijook | 17-07-21 | 08:22

Goedemorgen. Eerder deze week wilde minister Grapperhaus de strafbaarheid van het delen van ambtenarengegevens verhogen. Inmiddels is duidelijk waarom: www.telegraaf.nl/nieuws/24675982/data... Stomtoevallig de gegevens van vooral justitiemedewerkers, stuk voor stuk nu Peter R. de Vriesjes in de dop.

Maar een handjevol losgeslagen wappies zijn uiteraard het echte gevaar voor ons narcostaatje. Gelukkig is volgens onze premier Limburg het visitekaartje van Nederland. Het is nu al heerlijk weer, tijd voor vitamine D. Maar eerst nog een bakkie. Wie weet, blijkt het allemaal maar gewoon een nachtmerrie.

Maak er een mooie dag van luitjes, een ander doet het niet voor u.

Hetkanverkeren | 17-07-21 | 07:08 | 2

Eens maak er een mooie dag van.

franck7020 | 17-07-21 | 07:30

Dank je wel. Ga ik doen.

schijtzat | 17-07-21 | 08:12

@Milton_Styx | 17-07-21 | 06:56: ah. De mede tokkie. Lekker samen drinken, klagen en filmpjes posten in het digitale café.

Rest In Privacy | 17-07-21 | 07:40

@DexterGordon | 17-07-21 | 07:40:

Als observator begeeft u zich onder uw niveau en beïnvloedt het resultaat door deel te nemen aan dit discours.

Met deze zuurgraad bent u niet stabiel,waar uw nick al deels op wijst.
Probeer een ander l̶i̶j̶n̶t̶j̶e̶ draadje.

Milton_Styx | 17-07-21 | 13:11
▼ 6 antwoorden verborgen

Goedemorgen allen,
Kon niet meer slapen en ben er maar omstreeks 03.00 uur eruit gegaan, rustig mijn dingetje gedaan en zo naar het werk.
Speciaal voor @ TheOne48, @Freezzz e.a., sorry voor laatst er ging iets niet helemaal goed, ben er wel achter gekomen wat het was.
Nummertje en een laatste rondje zo ook koffie voor @Mickey en haar ochtendploeg.
@Mickey nog bedankt voor jouw laatste nummer van ELO, " Waterfall ", prachtige nummer en had deze al heel lang niet meer gehoord, heb wel de LP waar dit nummer op staat "Face The Music ".
Voor @Mickey en iedereen die hiervan houdt,
Electric Light Orchestra - Eldorado Overture/Can't Get It Out of My Head.
www.youtube.com/watch?v=BuvOPSycBl4
Ik wens iedereen alvast een fijne zaterdag toe.
( Ly @Mickey, always ;))

Bad - Casey | 17-07-21 | 05:18 | 10

@MickeyGouda | 17-07-21 | 06:27:

Zonnestralen kletteren als een verfrissende bui na een bedompte nacht, met de geur van frisgemaaid gras, in mijn ogen.

Weldadig neem ik ze in me op, weerkaats het overschot met de twinkeling van een ster, geborgen in de zoete deken van de ochtend, met warme energie nog eenmaal om te draaien, te zoeken naar de reeds gevloden dromen, weg te dommelen naar nieuwe avonturen.

Ik zou er slaap van kunnen krijgen.
Precies waar dit slaapverwekkend proza voor is bedoeld.

Milton_Styx | 17-07-21 | 06:53
▼ 7 antwoorden verborgen

Met deze tips voorkom je overlast van de barbecue voor je omgeving
www.rijnmond.nl/nieuws/1290699/Met-de...

"De weersvoorspellingen zien er dit weekend goed uit voor de barbecueliefhebbers. Maar dat het bakken van een vleesje ook nadelige effecten heeft voor de luchtkwaliteit en de gezondheid, is niet iedereen zich van bewust. De gemeente Rotterdam vraagt in een nieuwe campagne aandacht voor de keerzijde van het barbecueën en het aansteken van de vuurkorf."

Freezzz | 17-07-21 | 04:55 | 3

Bezint voor u begint. U kunt wel denken: Eindelijk mooi weer, eindelijk kan ik weer BBQ'en maar eigenlijk bent u een aso als u dat denkt en doet.

Vriendelijke groeten,

Gemeente Rotterdam.

Freezzz | 17-07-21 | 05:02

@Freezzz | 17-07-21 | 05:02: Bovendien is het bakken van een varkenshaasje buitengewoon kwetsend voor uw door islam aangetaste medemens. Het mag wel, maar dat wil niet zeggen dat het ook moet.

Reaguurdeskundige | 17-07-21 | 06:37

@Freezzz | 17-07-21 | 05:02: Ben al een racist, een wappie, klimaatontkenner, homofobe, antisemiet, en nu dus ook een bbqaso. Prima toch.

zoalsikhetzeg | 17-07-21 | 09:19

Horen Limburgers bij Nederland?
Ik denk het niet.
Ben nog nooit zo behandeld als in die provincie.
Heel onaardige mensen daar.

jaja | 17-07-21 | 04:41 | 4

Jammer, er is een wereld van verschil tussen zuid en noord.
In het noorden wonen daar sympathieke mensen die weten dat ze het 10x beter hebben dan vroeger op de arme zandgronden.
In het zuiden op de vruchtbare löss-gronden groeiden er aan een appelboom 4x zoveel appels dan in het noorden etc.

hagelkruis | 17-07-21 | 07:47

Allemaal?

kloopindeslootjijook | 17-07-21 | 08:17

Geen idee waar je beter af bent, Holland of Limburg. In ieder geval heb ik nooit Limburgers meegemaakt, zoals in Den Haag, dat ik werd uitgenodigd voor een verjaardagsetentje buiten de deur, en dan, als de rekening op tafel komt mij pas verteld wordt dat ik mijn eigen deel daarvan zelf moet betalen. Heel ongastvrij, die Hagenezen, aan mijn eigen gulheid kan het niet hebben gelegen.

Vuurspuger | 17-07-21 | 14:09
▼ 1 antwoord verborgen

Wat blijkt is dat lui die met het virus in het ziekenhuis hebben gelegen er niet zonder klachten uit komen.
Dus blijkbaar is het virus aardig slopend als je er ziek van wordt.
Maar als je wappie bent is het een griepje.

jaja | 17-07-21 | 04:20 | 3

Ligt eraan waar die klachten over gaan. Als die over de kwaliteit van het ziekenhuisvreten gaan dan valt het misschien wel mee.

Reaguurdeskundige | 17-07-21 | 06:39

Niet iedereen houd klachten, is maar een heel klein percentage. Geen reden tot paniek.

zoalsikhetzeg | 17-07-21 | 07:58

ziekenhuis hoeft geen veilige plek te zijn... weet dat er doden vallen door medisch handelen.
ziekenhuis eten is vaak onder de maat. Mensen zijn vaak zeer fijn.

nobodiesunmighty | 17-07-21 | 09:23

VIDEO: Kilometerslange erehaag voor Rotterdamse motoragent: 'Ik sta met al mijn vezels klaar om hem de laatste eer te bewijzen'
www.rijnmond.nl/nieuws/1290698/VIDEO-...

Vind dit eigenlijk best wel irritant. Vorig jaar zijn twee broers van mijn vader overleden, die ik al heel mijn leven ken, maar mocht niet bij de begrafenis aanwezig zijn want max 10 of 15.

En die politieagenten staan daar doodleuk een of andere ceremonie te houden met zijn duizenden over een collega die waarschijnlijk 98% nooit ontmoet heeft.

Freezzz | 17-07-21 | 04:06 | 3

Het is goedkoop sentiment, typerend voor het soort volk.

J.Cash | 17-07-21 | 05:38

U weet niet waar wij naar toe gaan!
Zouden die belasting inners er in hun eigen tijd staan en een km vergoeding betalen voor dit soort oneigenlijk gebruik van dienst voertuigen?

28 | 17-07-21 | 06:33

Tja, geldt hier dan geen 1,5 meter of zo? Ik zag op NOS journaal ook nog een helikopter overvliegen. Totaal buiten elke proportie, alsof er een staatsman overleden was.

UpdateAvailable | 17-07-21 | 08:57

De hele tweede kamer wilde een paar weken geleden versoepelingen van de regels.
En nu breekt de pleuris weer uit en ligt het aan het kabinet?
En dat noemen we met zn allen democratie?
Laat me niet lachen.

jaja | 17-07-21 | 03:55 | 2

Het is ook de Tweede Slaapkamer die dat virus op de A Lijst heeft gezet: koekkoek! Ze zitten er alleen maar voor henzelf. Politiek is wel klaar...

VP732 | 17-07-21 | 04:04

De meerderheid van de Tweede Kamer is het verlengstuk van het kabinet. Dat is al jaren zo in Nederland. Ik dacht dat de meesten, zeker sinds afgelopen april, dat inmiddels doorhebben.

Vuurspuger | 17-07-21 | 14:18

Sporten die koningkluke eigenlijk? Lijkt wel of er ieder jaar een paar kilo’s per persoon bijkomt. Die middelste had een leuk Bekkie maar over een paar jaar kan ze alleen rollen.

Vreten doen ze blijkbaar genoeg ook in moeilijke tijden.

Oh niet vergeten, Pleps wel je biefstukje inleveren voor Timmerfranz.

allesofniks | 17-07-21 | 03:53 | 1

Die middelste heeft een pornokoppie op retour.

TheOne48 | 17-07-21 | 03:56

Hij was even vergeten dat niet iedereen tussen de 70 en schijndood in zit.

VP732 | 17-07-21 | 04:06

Heeft hij recent nog minderjarige meisjes aangerand, of weten ze hem de laatste tijd een beetje kort te houden?

Reaguurdeskundige | 17-07-21 | 06:45

Ik was vroeger VVD,
De laatste tijd niet meer.
Maar goed Rutte is de premier al lang.
Als Jesse nu 10 jaar de premier was geweest met zijn zijn linkse waanzin en hij moest ook nog een virus uit de hel handelen, had hij het beter gedaan als Rutte?

jaja | 17-07-21 | 03:36 | 2

Ik stemde vroeger ook altijd VVD tot mijn grote spijt en schaamte. Had ik toen geweten wat voor leugenachtige oplichters het zijn, had ik in geen miljoen jaar op ze gestemd.

Freezzz | 17-07-21 | 03:46

Rutte is inderdaad 'beter' in het bespelen van het volk en de Tweede Slaapkamer. In de zin van kwantiteit, kwaliteit kan je het niet noemen natuurlijk.

VP732 | 17-07-21 | 04:07

CHROMATICS "CHERRY" (Official Video) / CjQ2jGUNSck

Robert Haynes | 17-07-21 | 03:03 | 1

Blink-182 - I Miss You (Official Video) / s1tAYmMjLdY

Robert Haynes | 17-07-21 | 02:59

Rutte bezoekt watersnoodgebied, ziet link met klimaatverandering
nos.nl/artikel/2389641-rutte-bezoekt-...

Kijk hem daar staan met zijn opgestroopte mouwtjes. Daar heeft hij over nagedacht met de PR-afdeling van de VVD. Rutte: Hoe moet ik morgen naar LImburg? Zijn spindocters: Je moet je mouwen opstropen Mark, zo kom je krachtig over.

En dan ook nog dat klimaatgejank.

Zo ergerlijk.

Freezzz | 17-07-21 | 02:51 | 7

Klimaatgejank. Die houd ik erin.

schijtzat | 17-07-21 | 08:14
▼ 4 antwoorden verborgen

Velen zullen het niks vinden maar ik vind het fantastisch.

Laura Pausini - La Solitudine
youtu.be/FpOEN93LX-E

Brabeaulander | 17-07-21 | 02:50 | 8

Ik vind het ook prachtig, muziek van alweer bijna 30 jaar geleden. Een mooie Italiaanse ook.

Vuurspuger | 17-07-21 | 14:24

@Schriever | 17-07-21 | 07:45: Hahaha... het ging over de lege ziel Mark die in Limburg naar het hoge water komt kijken. Misschien was daar een Limburgse om naar hem te kijken ;) Maar helaas. Mark is weggegaan en komt niet meer terug. De trein van 07.30 uur, zonder hem. Is een koud metalen hart zonder ziel. In de grijze ochtendkou van de stad. Op school is zijn bank leeg, Mark is in mij. Het is zoet, zijn adem in mijn gedachten. Enorme afstanden lijken ons te scheiden. Maar het hart klopt sterk in mij. Het lied van een vertwijfelde eenzame Mark fan.

Vuurspuger | 17-07-21 | 14:37

@Vuurspuger | 17-07-21 | 14:37: Marco, se ha marchado para no volver. El tren de la mañana llega ya sin él. Es solo un corazón con alma de metal. En esa niebla gris que envuelve la ciudad. Su banco está vacío, marco, sigue en mí. Le siento respirar, pienso que sigue aquí. Ni la distancia enorme puede dividir. Dos corazones y un solo latir

Vuurspuger | 17-07-21 | 15:00
▼ 5 antwoorden verborgen

Where Eagles Dare (Sessions Version/C.I. Recording 1979) / EQl1zgwa1a4

Robert Haynes | 17-07-21 | 02:48 | 2

Die MISFITS "Beware" E.P. lag vroeger voor 7 gulden 50 in de goedkoop bak. Hele stapels... Ik had er verdomme 10 moeten kopen. Krijg je nu duidenden euros voor.

Asteroid-B612 | 17-07-21 | 07:58

O Brother Where Art Thou - The Last Soggy Bottom Boys Scene (1080p) / VVmXSnyLroM

Robert Haynes | 17-07-21 | 02:40 | 1

Zo slecht. Bijna uitgeluisterd.

TheOne48 | 17-07-21 | 02:51

Wat ben ik blij dat vorig jaar heerlijk carnaval heb gevierd.

Brabeaulander | 17-07-21 | 02:56

Na een weekje op de strafbank: is er nog wat noemenswaardig gebeurt of was alles rustig?

beldewouten | 17-07-21 | 02:35 | 2

Of met een D, voor de puristen.

beldewouten | 17-07-21 | 02:36

Riccardo Cocchi - Yulia Zagoruychenko / TQeac9VzEZo

Robert Haynes | 17-07-21 | 02:32 | 2

Johnny Cash - Wanted Man / 26k1-uttqbA

Robert Haynes | 17-07-21 | 02:18 | 2

26k1-uttqbA

Milton_Styx | 17-07-21 | 02:19

Green Deal

King Crimson - 21st Century Schizoid Man
youtu.be/3028oDEKZo4

Milton_Styx | 17-07-21 | 02:17 | 2

Zo goed. King Crimson!

TheOne48 | 17-07-21 | 02:39

Green deal
What a fool believes, I thought you were on my side, Nobody's fool, Liar, Friend of the devil, Only a fool, the number of the beast, Ha ha said the clown, Het Dorp. Ik kan nog wel uren doorgaan, bedankt Timmerfrans.

Koffieleut | 17-07-21 | 02:40

The Coverups (Green Day) - Sheena Is a Punk Rocker / FI2iXC4rG98

Robert Haynes | 17-07-21 | 02:15

Voor Gulliver als ie nog wakker is.

Martin Campbell - Wicked Rule
youtu.be/HXG4lBTWLwU

Brabeaulander | 17-07-21 | 02:09

Er zit een "los" contactje in mijn versterker godverdomme. Het is een oude Harman Kardon maar als ik het geluid verder omhoog draai klinkt het wel goed. Vervelend.

Brabeaulander | 17-07-21 | 02:06 | 7

@wilderst | 17-07-21 | 02:16:
Heb helaas mijn T&A tmr 160 speakers en Nakamichi versterker moeten wegdoen.
Luister nou op mn iPadje.

TheOne48 | 17-07-21 | 02:25

@Lorejas | 17-07-21 | 02:21: Pufje grafiet in de potmeter. 0.02 euro en hoef je er ook niet mee rond te slepen.

kleybeuker | 17-07-21 | 07:58

doe eens wat contactspray in die potmeter.

Asteroid-B612 | 17-07-21 | 08:06
▼ 4 antwoorden verborgen

Volgende nummer: Alles van Joe Satriani
Maar dan voor nu Andalusia
youtu.be/6SCCIXP0nXs

R. Skickr | 17-07-21 | 02:04

Bruce Springsteen - Darknes on the Edge of Town / 6hEVa2aA7h0

Robert Haynes | 17-07-21 | 02:03 | 1

17 july 4 maanden na de verkiezingen. formatie moest snel gaan i.v.m. een crisis. gaan ze dood leuk 6 weken met reces.

thomas hagen | 17-07-21 | 02:02

Those Aren't Mountains Those Are Waves / v-xh_gq8sbk

Robert Haynes | 17-07-21 | 01:52 | 1

Dit land.

Een vette demagoog onaneert, druppelt een natte groene droom.

De groene waeiz van haat zaait dood en verderf.

Een collaborateur van de macht, weggezonden, keert weerom terug op zijn post, verdrinkt en verdringt zijn volk in water en vuur.

Een slang met groen gif, beweegt en veegt, sissend reptiel der duisternis, orgaan van het kwaad.

De avond valt.

Thin Lizzy - The Sun Goes Down
youtu.be/9jx3mRvs6BA

Milton_Styx | 17-07-21 | 01:52

Nu ben je er zeker wel!

Maar ik geef niet thuis...

3 x bellen zomerjurk

R. Skickr | 17-07-21 | 01:48

Nog wat meer mensen die niet kunnen of willen stemmen:
The Saints - (I'm) Stranded
www.youtube.com/watch?v=MpMwMDqOprc
Een soort van wanklank, maar toch wel lekker.

prekert | 17-07-21 | 01:47

The Chemical Brothers - Odd Bod Distress DJ MIX / x1vNC9MELsk

Robert Haynes | 17-07-21 | 01:43

Voor R.Skickr,
John Scofield-Rule of Thumb.
Misschien niet helemaal in jouw straatje, maar goed bedoeld.

TheOne48 | 17-07-21 | 01:34 | 6

@R. Skickr | 17-07-21 | 02:00:
Geweldig. Lijkt een beetje op Koinonia.

TheOne48 | 17-07-21 | 02:13
▼ 3 antwoorden verborgen

@wilderst | 17-07-21 | 02:18: Nou, hier nog steeds geen kerona, ze zijn zelfs wezen testen. Keelpijn, verkouden, hoesten als een malle. Ene huisgenoot kwam er mee thuis via z'n vriendin wiens pa wel kerona bleek te hebben, hij 2x negatief getest maar wel ziek, en andere huisgenoot nu ook best ziek, maar wel negatief getest. Ik snap het ook niet meer, is dan toch ineens de griep uitgebroken, die vorig jaar al uitgeroeid was?

Koffieleut | 17-07-21 | 02:26

@R. Skickr | 17-07-21 | 02:22: Truste, en tot later!

Koffieleut | 17-07-21 | 02:26
▼ 5 antwoorden verborgen

Oh wilde net naar bed, maar dan drink ik er nog 1 mee. Krat Grolsch nog voor de liefhebbers, en watermeloenwodka en apfelkorn, en van die zure meukwijn die nooit iemand lust. Roept u maar:)

Koffieleut | 17-07-21 | 01:38

Gratis gezien in het Vondelpark (ik geloof met GANG OF FOUR ofzo, weet niet meer). Die gasten waren allemaal zo out of it op de hero dat ze letterlijk bijna omvielen op dat podium. Mijn vermoedens werden later bevestigd door die gitarist.

Asteroid-B612 | 17-07-21 | 08:09

The Devil's Daughters w/ Danny B Harvey - Hard Rockin' Man (live) / QFv9Wr6gMtQ

Robert Haynes | 17-07-21 | 01:29 | 4

@Dr. Blechtrummel | 17-07-21 | 01:42: Wrong link.

Robert Haynes | 17-07-21 | 01:45

@Robert Haynes | 17-07-21 | 01:45: Oh ik snap wel waarom je dit mooi vindt, jaja.. mooie muziek ook zeker? :P

Koffieleut | 17-07-21 | 01:54
▼ 1 antwoord verborgen

Morgen mooi menuutje voor ma, Jeroen en Paul om de zomer te vieren:

Gerookte ansjovis als amuse

Bagna Cauda (saus van gevijzelde ansjovis, olie, water, knoflook en platte peterselie) met koude gegrilde paprika, venkel, bleekselderij en bloemkool

Meloen met Coburger

Mosselen met groene olie, witte wijn, knoflook, lavas en platte peterselie

Spinazie vers met groene olie, knoflook en zwarte peper, crumble van Roquefort erop

Merquez van de BBQ

Lamscarre van de BBQ

Watermeloen met feta

Bowl van banaan, nectarine, aardbeien, honingmeloen en citroen in een gevaarlijk sapje

wilderst | 17-07-21 | 01:22 | 13

Oja, en salade en kipfiletreepjes Tandoori:

Reepjes minimaal een uur marineren in 2/3 Hela curry en 1/3 eko citroensap, met daarin olie, zout, peper, verse knoflook, uipoeder, lavas, komijn, kerrie, korianderzaad gemalen, kardemom, citroengras

wilderst | 17-07-21 | 01:50

@wilderst | 17-07-21 | 01:50: heb ik in huis! Leuk een koude fondue. Helemaal perfect en de smaken lijken me fantastisch. Wordt wel Oliehoorn maar c'est ça.

R. Skickr | 17-07-21 | 01:53

@R. Skickr | 17-07-21 | 01:53: Oliehoorn is top.

Even voor de duidelijkheid:

Tandoori is gemarineerde kip op de BBQ.

Bagna Cauda is een ansjo-knof-dip voor koude gegrilde of rauwe groenten

wilderst | 17-07-21 | 02:22
▼ 10 antwoorden verborgen

Ecuador gaat mensen die zich laten vaccineren belonen met gratis bier. Zouden ze hier ook moeten doen dan laat zelfs Kees zich vaccineren.....

www.elcomercio.com/actualidad/pasapor...

Rest In Privacy | 17-07-21 | 01:19 | 4

Simpel volk.
Ze weten niet beter.

RickyLaRue | 17-07-21 | 01:38

@Brabeaulander | 17-07-21 | 01:26:

Tot nu toe werken de vaccins goed tegen de varianten. Er zal misschien nog een derde prik komen maar dan is het klaar.

Rest In Privacy | 17-07-21 | 01:46
▼ 1 antwoord verborgen

Ezra Furman performs "Love You So Bad" / YO4g38OGmOM

Robert Haynes | 17-07-21 | 01:17

Het meest fantastische nummer in mijn playlist? Vooral de opbouw naar het einde is fantastisch. Het is alsof je een huis steen voor steen opgebouwd ziet worden.

youtu.be/SDf7S8J2yNE

Brabeaulander | 17-07-21 | 01:16 | 1

De tering. Dit is zo pijnlijk aan mijn alles. Zelfs mijn linkerbuitenste teen trekt dit niet. Hoe kan ze zo hoog zo vals zingen. Kutwijf.

The-loopy-cowboy | 17-07-21 | 02:25

Voor de bluesliefhebbers die denken dat alle ‘goeien’ al dood zijn: kirk fletcher & Josh Smith. Gewoon een beetje aan het jammen in een winkel

m.youtube.com/watch?v=KXJOiAhbSCE

BobDobalina | 17-07-21 | 01:13 | 12

@R. Skickr | 17-07-21 | 01:57:

Ik hoor binnen 3 seconden of een gitarist blank of zwart is.
Blanken missen het echte blues gevoel.

Rest In Privacy | 17-07-21 | 02:01

@Gulliver | 17-07-21 | 02:01: Ik geloof je niet. Bewijs het maar. En volgens jou zouden blanken juist het blues "gevoel" moeten hebben. De echte blues is immers weggelegd voor de zwarten. Je hebt jezelf dit aangepraat. Het is echter onzin en diep van binnen weet je dat zelf ook. Of ga je vertellen dat je de blinde test meerdere keren hebt uitgevoerd voor een onpartijdige jury?

R. Skickr | 17-07-21 | 02:11

@R. Skickr | 17-07-21 | 02:11: de grote vraag is of er ook Aziatische blues legendes zijn.

beldewouten | 17-07-21 | 02:39
▼ 9 antwoorden verborgen

Light floats down day river on uh red raft o’ blood
Night blocks out d’ heaven like uh big black shiny bug
Its hard soft shell shinin’ white in one spot well
It’s hard place dat I’m livin’ but I’m doin’ well well
The white ice horse melted like uh spot uh silver well
Its mane went last then disappeared the tail
My life ran thru my veins
Whistlin’ hollow well
I froze in solid motion well well
I heard the ocean swarmin’ body well well
I heard the beetle clickin’ well
I sensed the thickest silence scream
Then I begin t’ dream
My mind cracked like custard
Ran red until it sealed
Turn t’ wooden ‘n rolled like uh wheel well well
Thick black felt birds uh flyin’
With capes of solid chrome
With feathers of solid chrome
‘n beaks of solid bone
‘n bleach the air around them
White ‘n cold well well
Till it showed in pain
The hollow cane clicked like ever after
Its shadow vanished shinin’ silence
Well well

UnderTheDevil | 17-07-21 | 01:11

Fallout - I Don't Want To Set The World On Fire (Tribute) / n_axmYF2q1E

Robert Haynes | 17-07-21 | 01:08

Ik hou van alle reaguurders, jullie weten wie jullie zijn, die elke avond in hun dronken toestand muziek en cynisme delen op dit forum.

R. Skickr | 17-07-21 | 01:02 | 7

@Robert Haynes | 17-07-21 | 01:04: geef deze man het recht om links te plaatsen!

R. Skickr | 17-07-21 | 01:12

@R. Skickr | 17-07-21 | 01:10:
Jeetje, wat ontzettend lief.
Ben er perplex van, jouw bericht en jouw gitaarspel, prachtig.
Voor wat het waard is, mag jou ook en en wens je sterkte en een fijn leven.

TheOne48 | 17-07-21 | 01:21
▼ 4 antwoorden verborgen

AC/DC - Thunderstruck / n_GFN3a0yj0

Robert Haynes | 17-07-21 | 01:01 | 3

Hardste nummer wat ze draaiden bij het uitgaan vroeger. Ik pakte dan een kruk, en ging met mijn kop bij de speaker staan headbangen. Goede tijden.

wilderst | 17-07-21 | 01:10

Van Halen - Jump (Official Music Video) / SwYN7mTi6HM

Robert Haynes | 17-07-21 | 00:59 | 1

Top

wilderst | 17-07-21 | 01:08

Zo expressief met meestal maar vijf noten. Tijdens corona nog wat nummers van hem noot voor noot uitgezocht, gewoon omdat ik moest weten wat hij nu exact speelde.

BobDobalina | 17-07-21 | 00:59

@BobDobalina | 17-07-21 | 00:59: Mooi Bob! Dat is passie. Ik vind dit zo'n geweldig concert. Je hebt het exact bij het juiste eind. Een akkoord heeft 3 noten en Jimi wist dit zo goed uit te buiten. Ik kan het niet spelen maar begrijp wel wat hij doet. Misschien wel mijn grootste held.

R. Skickr | 17-07-21 | 01:05

Welke duivel heeft teriakinootjes uitgevonden. Lul.

The-loopy-cowboy | 17-07-21 | 00:52 | 2

Je blijft ze eten en dat zakje is steevast te klein.

Befkracht69 | 17-07-21 | 01:48

Schurftige smurfen zijn het.

The-loopy-cowboy | 17-07-21 | 02:32

James Taylor zong zo mooi 'The water is wide', lieflijk maar ook meedogenloos destructief. Zo blij dat dit weekend droog blijft en Pay4limburg m.youtube.com/watch?v=opfEk_Yoksk

kroel | 17-07-21 | 00:51

Rust Cohle | Charisma [Part1] / xICJKQvY0N0

Robert Haynes | 17-07-21 | 00:50 | 1

Lullig dat ze zonder hem zijn doorgegaan. Maar Steve blijft "The Real Deal"
Ook bij We Are The World
youtu.be/dwEOOgv5unE
Onderschat hem niet

R. Skickr | 17-07-21 | 00:57

@R. Skickr | 17-07-21 | 00:57: Ik zou niet durven. Ook mooie nummers solo gemaakt. Steve wilde zelf niet meer verder met Journey volgens mij. Denk ook niet wanneer je zo kunt zingen dit je tot je 60e vol kunt houden, uitzonderingen daargelaten :)

Koffieleut | 17-07-21 | 01:03

Angels in Heaven - Chris Rodrigues & the Spoon Lady / _nLmM9kcBKs

Robert Haynes | 17-07-21 | 00:45

Op de achtergrond de tv aan op NPO1. Herhaling van interview van Han Peekel met Peter R. Peter die neuzelt over het succes van de R in z'n naam. 'als ik op straat loop spreken vuilnismannen mij aan met Peter R. *kots*

Bibop | 17-07-21 | 00:43 | 1

Ben een kip aan het pekelen voor de BBQ morgen.

R. Skickr | 17-07-21 | 00:52

And now for something completely different:
https://youtu.be/dbWA51VwTHU

meneer Q | 17-07-21 | 00:42

Ik heb nog nooit aan een wortel geknaagd.
Pet Shop Boys zijn mijn helden.
Zijn beiden homo maar ik vind ze geweldig.
En ook al knagen ze de ene leuter na de andere leuter af..
Het blijven mijn helden qua muziek.

jaja | 17-07-21 | 00:39 | 5

Je hebt het niet nodig om homo's af te keuren om jezelf een identiteit aan te meten. Laat dat gezegd zijn. Het straalt er van af.

R. Skickr | 17-07-21 | 00:50

@R. Skickr | 17-07-21 | 00:50:
Ja, maar 20 jaar geleden was ik iets gevoeliger.
En als je toen zij dat je Pet Shop Boys leuk vond was je gay.
En ik ken een aantal homo´s, prima lui.
Maar ik heb liever een blonde uit Zweden.

jaja | 17-07-21 | 01:36
▼ 2 antwoorden verborgen

WASP!!!

R. Skickr | 17-07-21 | 00:50
-weggejorist-
Jopie5 | 17-07-21 | 00:36 | 4
▼ 4 antwoorden verborgen

youtu.be/64LnAIC9RWo

Voor de afwezige Lezeres. Goddomme wat een pracht. Tori Amos meets Maynard. Extravert meets introvert.

The-loopy-cowboy | 17-07-21 | 00:34

Damn. Dit is best lekker. Heeft u nog wat LSD?

The-loopy-cowboy | 17-07-21 | 00:42

Justin Johnsom - New Orleans Swamp Blues on a Fretless Six String
youtu.be/q-HdorsEP3A

R. Skickr | 17-07-21 | 00:30 | 3

Mooi geluid uit die fretless

BobDobalina | 17-07-21 | 00:37

@R. Skickr | 17-07-21 | 00:42: thnx hiervoor. Ik kende de beste man nog niet. Vooral die rattle is cool. Heel origineel

BobDobalina | 17-07-21 | 01:01

Waar is neon? Ik mis de gespreksflarden.

MickeyGouda | 17-07-21 | 00:21 | 8

@R. Skickr | 17-07-21 | 00:32:
Zomerjurk houdt de gedachten aardig bezig.

MickeyGouda | 17-07-21 | 00:37

@MickeyGouda | 17-07-21 | 00:37: Het is een raadsel Mickey. Ok ik doe nog een poging

Een rode roos en een hoed
Je hebt je best gedaan maar was onherkenbaar
Volgende zomer dan maar?
Ja da's makkelijk

R. Skickr | 17-07-21 | 00:46

@R. Skickr | 17-07-21 | 00:46:
Gna. Zes uur later en ik heb het nog niet uitgevogeld, hè! Voor mij moet je alles spellen.

MickeyGouda | 17-07-21 | 06:08
▼ 5 antwoorden verborgen

@Roehm
White Reaper - Little Silver Cross [OFFICIAL LIVE VIDEO] / dBdFYTFiK3Y

Robert Haynes | 17-07-21 | 00:17 | 1

Moet altijd denken aan die scene van Police Academy in de Blue Oyster Bar.
youtu.be/nlGclIZV5JQ
Danst u?

R. Skickr | 17-07-21 | 00:16

David McWilliams, Days of Pearly Spencer. www.youtube.com/watch?v=4VDS8uArR0A
Mooi nummer, waarvan de videoclip ook een beetje in Utreg is opgenomen.

Dandruff | 17-07-21 | 00:08 | 3

Ja, fraai nummer, die blijft terugkomen.

Hier een fraaie live uitvoering in zwartwit, met een klein orkestje:

youtu.be/xiywqd4w7qo

Papa Jones | 17-07-21 | 00:14

@Papa Jones | 17-07-21 | 00:14:

Mooie versie inderdaad.

Dandruff | 17-07-21 | 00:22

Lekker nostalgisch.

Graaisnaaiert | 17-07-21 | 00:27

@ Robert Haynes, deze zag ik later die je nog geplaatst had, bij deze.
Department S - Going Left Right

youtu.be/4JCh4-y5ivg

Roehm | 17-07-21 | 00:03 | 1

THX Roehm.

Robert Haynes | 17-07-21 | 00:05

"Limburg gaat zonnig weekeinde tegemoet" - hoe retarded ben je als je dit de titel van je artikel maakt?

Do-na-zi | 16-07-21 | 23:58 | 3

Nou nou. Een beetje positiviteit kan geen kwaad.

BobDobalina | 17-07-21 | 00:01

Na regen komt zonneschijn. Spreekwoord bestaat niet voor niks. Kan de boel een beetje drogen.

Lorejas | 17-07-21 | 00:04

Wat Lorejas zegt.

Papa Jones | 17-07-21 | 00:19

Toogpraatje
Het worden lange nachten voor demissionair Minister-President Mark Rutte en zijn VVD-bilmaatje Annemarie Jorritsma. Hun vingers worden de komende dagen en weken danig op de proef gesteld met al dat calculatorwerk. [Arend Langenberg-stem] Immers, hoe kan de VVD haar garantie van jaarlijks dalende fiscale druk waarmaken nu er de naweeën van drie immens uit de hand gelopen crises op hun goudgerande bordje liggen? Hoe gaat Nederland de komende jaren haar economische garanties leveren om honderden miljarden Euro's op de internationale markt te lenen om de schade door de Coronacrisis, de bestrijding van de narco-oorlog en de veiligheidsmaatregelen tegen hoogwater te kunnen betalen? [/Arend Langenberg-stem]

Na de uitvaart van Peter R. de Vries zal zich hoogstwaarschijnlijk een briesende delegatie van politie en justitie bij de inmiddels kilometers lange formatiekaravaan voegen. Toen Rutte gistermiddag zijn eerste reactie op het overlijden van De Vries gaf, meende ik in zijn ogen voor het eerst enig realiteitsbesef te ontwaren. Bij Bolle Gabberhouse was de reactie, laat ik zeggen, wederom uiterst stacato. Juristen debiteren immers pas relevant advies als er eerst met enveloppen is geschoven. Maar dat de rapen gaar zijn moge duidelijk zijn; de moordaanslag op Peter R. de Vries is meer dan een liquidatie. Het is een snoeihard statement waarmee crimineel Nederland een gebalde vuist tot over de elleboog in de gortdroge endeldarm van de Nederlandse samenleving inbrengt. De Vries is de derde op rij van aanslagen die slechts uit één hoek lijken te komen. Behalve eigendom van dit stel baatzuchtige berbers, kan dit statement ook gerust breder worden verbonden met de gehele (semi-)criminele populatie van Nederland. Immers, tot ruim na de twee aanslagen op de broer van kroongetuige Nabil B. en advocaat Derk Wiersum heeft het zittende kabinet er absoluut geen enkele blijk van te geven aan deze acties tegenmaatregelen te verbinden. Integendeel, Fred Zwabberwaus zwatelt wat over 'zorgvuldigheid, laat ik zeggen en intern overleg' en de burger mag hopen dat de criminelen hun ambities niet opschalen door met Kalashnikovs maar complete wijken weg te maaien in de hoop dat hun nieuwe doelwit dood is. De Burger kan niet meer dan bidden dat Mark Rutte's Formatiecircus de uitbreiding van ons politieapparaat en geheime diensten nu serieus oppakt.
Na de watersnoden van 1993 en 1995 initieerde het toenmalige Paarse kabinet onder de bezieling van toenmalige Minister van Verkeer en Waterstaat Annemarie Jorritsma een enorm ambitieus plan voor de versterking van bestaande en oprichting van nieuwe rivierdijken. Jorritsma ontving (terecht) heel veel lof voor het doortastende bestuur en organisatie van het plan. Het was echter ook vooral een heel duur plan dat in die tijd al tientallen miljarden Guldens kostte. Echter, wat de huidige situatie anders maakt, is dat de evaluatie van de huidige ramp landt in een gedecentraliseerde bestuursconstellatie; Jorritsma had de vrijheid om haar plannen uit te werken tot een Planologische Kernbeslissing (PKB) aangezien ruimtelijke ordening nog een rijkszaak was. Nu moeten provincies de expertise van buiten organiseren en inkopen, hetgeen dure stuurgroepoverleggen, scrumsessies en andere geld- en tijdverslindende activiteiten nodig maakt vooraleer er ook maar een plan op papier staat. En nóg complexer is het feit dat de huidige watersnood afkomstig is van beken die allen het Natura 2000-label hebben, incluis de rivier Grensmaas. Zowel de beek de Geul, de Gulp, de Roer en de Hambeek zijn (gedeeltelijk) volledige Natura 2000-gebied, evenals een groot deel van het Gulp- én Geuldal. Dan zit er plots veel conflict tussen "Dwingende Redenen Van Groot Maatschappelijk Belang", toerisme, natuur en ruimte. En dan hebben we het nog láng niet over de herstel van schade door de kerona gehad, maar dat leest U hierboven.

Proost!

Boris Poepnagel | 16-07-21 | 23:55 | 3

Maar Grapperhaus zou grapperhaus niet zijn als hij de dood van de Vries niet aangrijpt voor nog verdergaande privacyschendende maatregelen.

peterdh | 16-07-21 | 23:59

LOL... Baatzuchtige Berbers.

meneer Q | 17-07-21 | 00:27

www.youtube.com/watch?v=M62zIYbrYBk

R. Skickr | 16-07-21 | 23:30 | reageer

In dat geval gaan we een stukje terug in de tijd. Niet iedereen kan dit waarderen, maar dit is een begin, luister maar meer van hem.

GKJP | 16-07-21 | 23:50 | 4

@R. Skickr | 17-07-21 | 00:03: zijn voorganger: m.youtube.com/watch?v=64T6ugyWXAA

Mississippi Fred McDowell met zijn signature song. Fred en Burnside waren van de North Mississippi blues. Een beetje simpeler maar veel ritmischer.

BobDobalina | 17-07-21 | 00:11
▼ 1 antwoord verborgen

Bah. Minimaal 100 doden en nog meer dan duizend vermisten. Binnenkort spoelen de lijken Nederland binnen als ze nog niet Nederland zijn binnen gestroomd.

Brabeaulander | 16-07-21 | 23:50 | 1

We missen nog 100 mensen, waar er het ergste voor gevreest wordt. De rest is chaos en waarschijnlijk terug te vinden in levende lijve. Dat is in Duitsland. In België missen ze er nog een stuk of 20. die zijn waarschijnlijk dood, maar wie weet. Uit Luxemburg hoor je niks, terwijl die ook de volle laag hebben gekregen. Dan zit je dus op minstens 250 doden en misschien wel meer. Hoe dan ook, we hebben naar een ramp lopen kijken.

LV-225 | 17-07-21 | 00:27

Het kan zijn dat ik er wat negatief inzit, maar staan die dienders nu in hun eigen vrije tijd daar, of is het in de baas z'n tijd. Gebruiken we de spullen van de baas in eigen tijd? Gaan we nu alles platleggen wanneer iemand overlijdt?
Misschien vindt u het respectloos, ik vind het niet kunnen.

Alles gaat voorbij: www.youtube.com/watch?v=ER4h-QugORI

photto | 16-07-21 | 23:45 | 2

Je hebt een punt. Hoezo kunnen zij die attributen inzetten?

R. Skickr | 16-07-21 | 23:48

@R. Skickr | 16-07-21 | 23:48: Gezien de inzet van materieel + de fte's mag het wat kosten.

photto | 16-07-21 | 23:58

Mulholland Drive - Cowboy Scene / GekiIMh4ZkM

Robert Haynes | 16-07-21 | 23:44 | 1

Voel me duizelig worden...

R. Skickr | 16-07-21 | 23:47

Liever lipstick aan mijn [reaguurdersvraag] dan lipstick aan mijn glas.
Veel plezier met dit vakantie doe ding ik ga pitten want ik helemaal kacheltje lam.
xxx.

keestelpro | 16-07-21 | 23:34 | 5

Have a good night Kees.

Robert Haynes | 16-07-21 | 23:47

Tot zo!

R. Skickr | 16-07-21 | 23:49

Welterusten en tot morgen Kees. Katertje even laten uitslapen jongen.

Nuuk | 17-07-21 | 00:54
▼ 2 antwoorden verborgen

Ik geloof niet in God maar,
Godverdomme
Als ik tijdens zonsopgang door de Westfriese polder scheur
ga ik twijfelen

Transgender-Airlines | 16-07-21 | 23:34

BVSMP - I need you / _D-cupU7EeI
LOL

Robert Haynes | 16-07-21 | 23:32 | 1

Ikkijk naar de televisie, en blijkt ineens het grootste drankorgel van de afgelopen 30 jaar nog te leven. Weer heel hard bezig om een einde te maken aan haar verslaving. Hoe langer je er naar kijkt, hoe meer je gaat twijfelen aan haar nuchterheid. De mevrouw heet Bonnie St. Claire. Die was vroeger bekend en altijd straalbezopen. Het liedje van mij voor jullie is dus van Bonnie. Bonnie kom je buiten spelen of Morgen wordt alles anders. Welterusten mensen.

LV-225 | 16-07-21 | 23:28 | 6

@LV-225 | 16-07-21 | 23:53: Aanvulling: Ik bedoel het niet letterlijk, maar ze zat vanavond wel in een soort verdedigingsmodus, dat het standaard riedeltje is van een verslaafd mens. Dat staat natuurlijk compleet los van het feit dat iemand aan de drank hangt, of graag heroïne gebruikt.

LV-225 | 16-07-21 | 23:58

Haha, dat herinner ik mij. Wij riepen in die tijd: Bonnie-komt-klaar.

meneer Q | 17-07-21 | 00:32

Bij de eerste zin dacht ik nog dat het over Juncker ging.

Nuuk | 17-07-21 | 00:52
▼ 3 antwoorden verborgen

Waar is Van Oef?
Ik wil een beleggingstip

Roos | 16-07-21 | 23:24 | 17

Unilever. 3 a 4 % dividend. Iedereen moet eten. De rest staat veel te hoog.

wilderst | 17-07-21 | 01:03

@Dandruff | 16-07-21 | 23:32: Iemand die voortdurend in de derde persoon over zichzelf ('se eige') praat, vind ik op zich al een beetje vreemd.

Asteroid-B612 | 17-07-21 | 08:21
▼ 14 antwoorden verborgen

Wat grappig dat Immink in zwart-wit is gefilmd en Brante in kleur!

Alweereenjan | 16-07-21 | 23:19

Je bent lekker bezig.

R. Skickr | 16-07-21 | 23:30

Dit is wel heul negatief.

Sliptong | 16-07-21 | 23:14

Waar is wilderst als je hem nodig hebt?

R. Skickr | 16-07-21 | 23:12 | 6

@R. Skickr | 16-07-21 | 23:27:
Oh ja. Mijn moeder zei dat vroeger ook tegen mij, behalve dat Ethiopische dan.
Het waren altijd “kindertjes in Afrika”. Landen bestonden daar bl8kbaar niet.

Nuuk | 17-07-21 | 00:08

@Nuuk | 17-07-21 | 00:08: mocht nooit wat laten staan, want Afrika... nou dat heeft flink geholpen.

R. Skickr | 17-07-21 | 00:19

Ik ben er! Wat is de culinaire nood?

Ik ben ook dik geworden doordat alles altijd op moest thuis. En veel te weinig vlees.

wilderst | 17-07-21 | 00:59
▼ 3 antwoorden verborgen

Ben echt benieuwd of de pleuris in de ziekenhuizen gaat uitbreken nu veel jongeren besmet zijn.
Ik denk het niet.

jaja | 16-07-21 | 23:11 | 3

Ben benieuwd wat er in Engeland gaat gebeuren, waar ze alle maatregelen afschaffen.
53 procent slechts is volledig gevaccineerd.

Papa Jones | 16-07-21 | 23:26

Dansen met Jansen:)

komtdatschot | 16-07-21 | 23:45

@Papa Jones | 16-07-21 | 23:26: Ieders eigen verantwoordelijkheid. Ik ben voor. Wil je leven? Prima, doe waar jij je goed bij voelt. Wil je dansen op je eigen graf? Ook prima. Je bent zelf verantwoordelijk, en niet de Overheid.

Betse_Landgenoten | 17-07-21 | 00:53

Dank je!

jaja | 16-07-21 | 23:11

Giro 777? En die puissant rijke Arabieren dan? Lijkt me toch dat die wat geld gaan inzamelen voor die arme West Europeanen.

WhiteShark | 16-07-21 | 23:08

Standaard een ladyshave in de kofferbak is voor sommigen geen overbodige luxe.

Brabeaulander | 16-07-21 | 23:06 | 2

Gooi er een croissantje bij en ze heeft ontbijt op bed.

R. Skickr | 16-07-21 | 23:31

HahA Genee is nie blij.

The-loopy-cowboy | 16-07-21 | 23:45

Enfin,een paar dagen een flinke regenbui en de nepregeringen van Duitsland,België en dit kudtlandje staan weer eens voor de zoveelste keer voor lul met hun achterlijke beleid.

komtdatschot | 16-07-21 | 23:03 | 1

Ja en dat terwijl de afgelopen geen vliegtuig in de lucht is geweest. Hele blauwe hemel. Misschien toch weer gaan vliegen stabiliseert de boel zich weer.

foxhunter | 16-07-21 | 23:25

Diep gezocht en gevonden. Meer kraspanda dan dit krijg je het niet, althans, niet in mijn tijd. Existentiële crisis-hell met scheermesjes

Sisters of Mercy, temple of love

youtu.be/evu3I0ZoERc

The-loopy-cowboy | 16-07-21 | 23:01 | 1

In september is de R weer in de maand.
Word natuurlijk weer lockdown en een avondklok.
Zoiets kun je met een gerust hart overlaten aan de psychopaten in Den Haag en Brussel.

komtdatschot | 16-07-21 | 22:56 | 16

@Dr_Johnson | 16-07-21 | 23:54: maar als er wordt verteld dat 95% van de wetenschappers er ergens over eens zijn (corona, klimaat etc) dan slik jij dat voor zoete koek. Dat is absoluut geen wetenschap. Wetenschap is een these proberen te ontkrachten door onderzoek, niet onmiddellijk accepteren.
Kijk bv naar artsen collectief of een poll van surgeons medical waarin blijkt dat de respondenten (allen artsen en medisch specialisten) slechts 45% pro covid vax zijn.
Maar geloof de media want die zijn objectief

Olleke | 17-07-21 | 00:32

@Dr_Johnson | 17-07-21 | 00:09:

Beetje sneu dit, maar vooruit. ok. Deal.

Maar als u ook maar iets anders doet dat ongezond is, doe er dan ook geen beroep op, ok?

Ik mag mijn lichaam het zelf toch op laten lossen?

Dat u een pudding bent, eigen keuze, goed recht, maar tegen elkaar uitgespeeld worden we.

Wees maar blij met uw prikje, en die van volgend jaar, en het jaar erop.

En voor nu, wens ik u allen een goede nacht. Ik ga zeer zeker een goede nacht in. Ben een gelukkig, van mezelf, gezond mens.

Puut.

GKJP | 17-07-21 | 00:34

@Dr_Johnson | 17-07-21 | 00:09: en jij niet als er toch complicaties ontstaan door vaccinaties. Ook niet wanneer een delta of andere variant door de bescherming heenkomt en je alsnog ziek wordt.
Sterker nog: we weigeren iedereen die onverdraagzaam is tegen anderen die baas over eigen lichaam wil blijven, iets wat vaststaat in de Neurenberg conventie. En we vervolgen alle artswn die wel vaccinaties geven zonder de oatient om consensus te vragen en zonder de evt bijwerkingen te melden wat volgens medische richtlijnen wel zou moeten wanneer het een experimenteel medicijn of vaccinatie betreft.
Waar ligt de grens? Jouw angst en fanatisme of menselijkheid

Olleke | 17-07-21 | 00:38
▼ 13 antwoorden verborgen

Zijn er eigenlijk wel mensen die naar die éindeloze uitzendingen over de Tour de France kijken? Ik ken niemand die kijkt, noch naar het eindeloze fietsen zelf 's middags, noch naar het eindeloze zwetsen erover 's avonds. Is dat hele circus er eigenlijk niet alleen maar om Dionne de Graaf en haar collega's financieel de zomer door te helpen?

Zenzeo | 16-07-21 | 22:53 | 4

Je bedoelde de tour de doping?

komtdatschot | 16-07-21 | 22:58

@Lorejas | 16-07-21 | 22:57: nou als mislukte huilbuis over een vermoorde bn-er 2 miljoen doet, dan kan 1 miljoen voor fietsers er wel bij.
We moeten met zijn 7 miljoenen nog 9 maanden wachten op het zangfestival, en grote kans dat 3 miljoen nog een jaartje moeten wachten op dansende dingen op bootjes door de grachten.
Zondag gelukkig miljoenen voor een autorijdertje die geen zin heeft om belasting te betalen in het oranje land.
Zo dat gaat

geen koning | 16-07-21 | 23:40

Vreselijk die tour. Vroeger werd bij ons op het werk gewoon de goede muziek eraf gegooid, en de tour aangezet, voor 2 wielrenners in de hele toko. Zo saai, NOS radio tourflits, en dan ook nog van die franse baggermuziek, niet eens Apres Toi van Vicky ofzo, of Le lac majeur van Mort Shuman. Ik heb er nog trauma's van.

Koffieleut | 17-07-21 | 00:13
▼ 1 antwoord verborgen

Op de R van Gordon. Dat hij de ware mag vinden in Dubai.

Sexopolis | 16-07-21 | 22:46 | 3

De R van Return? Nee toch?

Lorejas | 16-07-21 | 22:51

Wie gaat er nou voor z'n plezier en z'n goeie geld in Dubai wonen? Zou het een afleidingsmanoeuvre zijn? Dat ie in werkelijkheid een leuk optrekje in Fr. It. Sp. of Port. heeft gekocht?

J.P.Drapeau | 16-07-21 | 23:18

Yummie. Lekker nummer

The-loopy-cowboy | 16-07-21 | 23:03

U slaat de plank een behoorlijk stukje mis, middeleeuwen komen er niet aan, die hebben de stemmers al gedurende ca. 30 jaar binnen gelaten, kikkers, want het dringt nog steeds niet door. Sterker nog, stemmers gaan er in mee.

Gegroet trouwens allen, vandaag met mijn kinderen naar de grote stad geweest. Zij zijn daar meer thuis als ik, veel te druk. Ik moet mijn eigen stukje land hebben, alwaar ik gelukkig woon, vrij, ruimte, rust, mijn kop.

GKJP | 16-07-21 | 22:46 | 13

@geen koning | 16-07-21 | 23:32: Komt over als een azijnpisser maar ik probeer je te begrijpen. Ik kan moeilijk nu alle nummers nog eennkeer luisteren. Wees wat specifieker. Ik ben een liefhebber en ken hun muziek redelijk goed. Ik heb meer uren gewijdt aan het bestuderen van deze muziek dan dat jij voor de katse kut hebt zitten luisteren dus begin niet over nogmaals luisteren. Tijd en plaats graag.

R. Skickr | 16-07-21 | 23:42

@R. Skickr | 16-07-21 | 23:42:

Dank u. Niets meer, niets minder.

Geen koning is aan zet, maar ik denk dat hij/zij/het al mat staat.

GKJP | 16-07-21 | 23:54

@GKJP | 16-07-21 | 23:54: mooi vertaald en eerlijk gezegd ben ik niet rouwig dat deze lapzwans geen comeback heeft. Zou wel leuk zijn maar zit er niet in.

R. Skickr | 17-07-21 | 00:11
▼ 10 antwoorden verborgen

Vrijdagavond in het stamcafé, dus tijd voor ouwe TopPop meuk uit de jaren 70, toen Johnson op de studentenflat in Leiden na de, al dan niet gezamenlijke, avondmaaltijd, met zijn huisgenoten, met koffie en sigaretten, onderuitgezakt op de tweede- of derdehands stoelen en banken in de 'huiskamer' voor de buis hing en naar Ad Visser keek.

Geen wereldhit wellicht, maar indertijd vond ik het wel een geinig nummer. Onder het motto "Herinnert u zich deze nog!!!" dan maar:

www.youtube.com/watch?v=2ZyMPToh9Yg

Dr_Johnson | 16-07-21 | 22:44 | 7

Die speelde ik eindeloos op de lagere school met een klasgenoot. Op zo'n houten xylofoon, in een oefenhok. Daar stond ook een orgeltje. Jenaplanschool, daar kon dat gewoon. We waren altijd overal te vinden, behalve in de klas.

Papa Jones | 16-07-21 | 23:09

Leuk, een lullig aandoend deuntje, maar echt wel heel goed.
Is dit je (jullie?) studententijd? Dat is dan echt lang geleden en ik zal ook iets ouds doneren, wat ik overigens wel al lang ken.

The Yardbird - For Your Love
www.youtube.com/watch?v=HU5zqidlxMQ

Echt een geweldige band.

Nuuk | 16-07-21 | 23:12

@BrutusBosch | 16-07-21 | 23:04:

Klopt helemaal. Dat nummer van Chic was altijd de intro bij de Jacobse ne Van Es sketches.

Ik weet inmiddels ook waar ook dat intro van People's Choice van ken. Als ik ergens niet op kan komen, besluit ik altijd: ik moet even totaal ergens anders aan denken, of met iets anders bezig zijn, en heel vaak schiet het in mijn hoofd dan opeens op zijn plaats, niet altijd overigens, en soms vergeet ik het weer helemaal. Maar nu werkte mijn geheugen goed.

Ik ken die intro, of dat rifje, of hoe het ook heet, van een nummer ook uit die jaren 70, dat misschien wel het eerste 'rap' nummer avant la lettre was. Het origineel was een Amerikaanse versie, maar de persiflage van 'Dingetjes' is veel leuker, ook destijds al:

www.youtube.com/watch?v=XcGEloXwohw

Dr_Johnson | 16-07-21 | 23:19
▼ 4 antwoorden verborgen

@Graaisnaaiert | 17-07-21 | 00:17: Over Seventh Son en No Prayer: helemaal mee eens. Seventh Son is wel een van m'n favoriete platen van Maiden.

ZOMG | 17-07-21 | 00:40

@R. Skickr | 17-07-21 | 00:27:
Kom maar op amigo, ben benieuwd!

TheOne48 | 17-07-21 | 00:48
▼ 14 antwoorden verborgen

Kippenvel bij beelden Arno over de Erasmusbrug

laurentius | 16-07-21 | 22:41

Frans Timmermans bijdrage:

I Wanna Fuck You In The Ass by Outthere Brothers with LYRICS
https://www.youtube.com/watch?v=QU8T7oY0iO8

Nascardude | 16-07-21 | 22:41 | 8

@R. Skickr | 16-07-21 | 23:44: ja goede tijden.

P-unit | 16-07-21 | 23:58

@R. Skickr | 17-07-21 | 00:28: geluk gehad ja

P-unit | 17-07-21 | 00:42
▼ 5 antwoorden verborgen

We moeten in actie komen, we moeten ervoor zorgen dat Helmond vanuit Limburg niet afdrijft naar Brabant.

Zonder grappen, ik wens de mensen in Limburg veel sterkte toe.

De reaguurders wens ik een mooie nacht toe.
Proost!

Patje | 16-07-21 | 22:38 | 3

Ik ook. Proost!

letopuwzaak | 16-07-21 | 22:40

Ik denk dat het water niets met Helmond te maken wil hebben.

BrutusBosch | 16-07-21 | 22:55

Kan wel favorieten opnoemen van jullie, maar gaat soms 400 jaar terug.

R. Skickr | 16-07-21 | 22:38 | 2

J.S. Bach ?

voldemort | 16-07-21 | 22:59

Binnenkort ook hier op Scheveningen te aanschouwen.

Brabeaulander | 16-07-21 | 23:35

Netjes. Eerste hulpverlener krijgt de eer die hem toe komt.
Dank Arno.

Flightless bird | 16-07-21 | 22:38 | 1

4000 man langs de weg, dat kost zo'n 2000-3000 mandagen aan politie-uren. Duidelijk dat de dader psychologisch onderzocht moet worden en ook is het vreemd dat zijn werkgeven hem op de truck houdt na twee ernstige opzet incidenten. Dat het een psychoot was moeten ze bij Mijnderts op Melissant geweten hebben.

MaarFeitelijk | 17-07-21 | 10:04

Wordt er nog wel muziek gemaakt? Ik sta er voor open, maar het is er niet.

R. Skickr | 16-07-21 | 22:37 | 8

@Patje | 16-07-21 | 22:53: Nu wel dankzij jou en dankzij YT! Niet mijn ding maar zeker vernieuwend en cool.

R. Skickr | 16-07-21 | 22:59

@R. Skickr | 16-07-21 | 22:59:
Haha begrijp ik, vrij soft en ik hoor 80s pop.
@The_Holy_Nail
Dank en pleur op.

Patje | 17-07-21 | 11:37
▼ 5 antwoorden verborgen

Wat een top weekend!!

R. Skickr | 16-07-21 | 22:35

Ik vind After The Love Has Gone ook lekker.
Maar heb al heel lang een ui.
Dus kan niet delen.

jaja | 16-07-21 | 22:55
▼ 1 antwoord verborgen

Arme mensen in Limburg, dat ze ook nog de gek aangestoken worden door de fuifnummers van Pieter Klein.

Normpje | 16-07-21 | 22:31

Ggggrrruuuuweelijk.

The-loopy-cowboy | 16-07-21 | 22:57

Nog wat over de schilderkunsten van Hunter: www.youtube.com/watch?v=WsrRcdg-2ys

Ik denk niet dat hij ze zelf heeft geschilderd. Zal wel het talentvolste maatje van de rehab zijn geweest.

Rest In Privacy | 16-07-21 | 22:25

Rutte in Venlo. Hol van het leeuwtje.

van Oeffelen | 16-07-21 | 22:25

Proost, op Arno.

BrutusBosch | 16-07-21 | 22:16 | 5

@van Oeffelen | 16-07-21 | 22:24: Waarom?

Bootvisser | 16-07-21 | 22:44

@Bootvisser | 16-07-21 | 22:44:
De man deed waar hij voor opgeleid en een beetje betaald wordt en dat is ook zijn gezondheid en leven in de waagschaal stellen, en dat is hem helaas noodlottig geworden. In die zin dus wel een held.

Nuuk | 16-07-21 | 23:02
▼ 2 antwoorden verborgen

De MENTALITEIT die wij hebben binnengelaten maakt veel kaputt…

Verderkijkert | 16-07-21 | 22:14

Prachtig nummer!

Gravin v Kippenbouth | 16-07-21 | 23:01

@GravinvKippenbouth, het moet gezegd: u heeft een prachtige naam

Roos | 16-07-21 | 23:12

Zo. Twee vrienden geholpen hun huisraad naar boven te slepen en ze naar het evacuatie adres gebracht. Nu paar uurtjes pitten. Vannacht iets na drie uur is de Maas hier op het hoogste punt. Even checken op de zaak en dan naar de binnenstad. Kijken of de bedrijfseigenaren daar hulp nodig hebben. Of zorgen de aanpassingen van de afgelopen 26 jaar ervoor dat het droog blijft? Spannend.

Wolkewietje | 16-07-21 | 22:14 | 13

Toppertje!

Ray Skak | 16-07-21 | 22:54

@Nuuk | 16-07-21 | 22:27: gelukkig lijkt het allemaal ok te gaan hier. Zaak en binnenstad zijn droog. Mijn bed ook. Zzzz…

Wolkewietje | 17-07-21 | 03:27
▼ 10 antwoorden verborgen

Het was een verschrikkelijke kutweek.

TERUGVANWEGGEWEEST | 16-07-21 | 22:11 | 8

Oh we hebben een zure in het cafe. Doe eens lief.

Lorejas | 16-07-21 | 23:00

@Nascardude | 16-07-21 | 22:56:
Iets te moeilijk voor mij om te begrijpen?
Nee.
Ik dacht aan een enorm zoutgehalte in de Rode zee.
Maar jij was aan de Zwarte zee.
Fout van mij.

jaja | 16-07-21 | 23:03
▼ 5 antwoorden verborgen

Duitsland verscherpt inreismaatregelen voor Nederlanders vanaf Zondagavond. Je moet dan QR gekeurd zijn of corona-getest.

Eeuwig..Op..Vakantie | 16-07-21 | 22:11 | 1

Heeft het Duitse water ook een QR-code nodig om onze grens te passeren?

BrutusBosch | 16-07-21 | 22:18

Hoe hoger de R hoe sneller heRd immunity.
Met een beetje mazzel iedereen geweest voor de R in de maand is

marcoplarco | 16-07-21 | 22:08 | 1

En Moderna gewoon weer +10% vandaag.

van Oeffelen | 16-07-21 | 22:06 | 1

Giro 777. Doe je ding.

Lorejas | 16-07-21 | 22:07

Gaat de Koning nu naar Griekenland?

van Oeffelen | 16-07-21 | 22:04 | 5

Die Alexia heeft een enorme reedt gekregen
zijn dat moeder's genen ofwat

Tobi | 16-07-21 | 22:46

@Tobi | 16-07-21 | 22:46: volgens mij om Amalia te compenseren. Die werd teveel gepest.

Jos Tiebent | 17-07-21 | 08:08

aardig hoe Alexia haar fanny staat te showen.

MaarFeitelijk | 17-07-21 | 10:00
▼ 2 antwoorden verborgen

De r waarde?

Is dat net zoiets als het n woord?

Knufter | 16-07-21 | 22:03 | 6

@Dandruff | 16-07-21 | 22:30:
Ja, vermakelijk! Die met 'disciprine' en 'the mormons' heb ik ook vaak bekeken. Was nog wat jonger en vond het toch verhelderend.

letopuwzaak | 16-07-21 | 22:42
▼ 3 antwoorden verborgen

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen