achtergrond

Geenstijl

De Stamgasten in het Stamcafé

Strip. Niet strippers.

Ons Stamcafé - al weer meer dan een jaar dagelijkse prik, heeft u er de fut nog voor of zijn de bubbels er wel uit? - wordt dagelijks opgeluisterd door restteksten, een videootje dat net geen topic was, wat plaatjes van rond het internet, een daghappie en vooral heel vaak frivole fotosoeps op de grens van poepflauw en spot aan. Die laatste komen van een man van wie sommigen beweren dat ie aan insomnia lijdt. Anderen denken dat zijn brein op Photoshop is aangesloten. Al dat wij weten, is dat hij na een jaar in stilte bijdragen, ditmaal een verzoek mailde: 

"Even een stripje gemaakt in de stijl van Stamgasten die uit het AD dreigen te verdwijnen. Misschien kan het in het café geplaatst worden met het onderstaande linkje van petities.com, maar dat is aan jullie. Mij viel het op dat ontzettend weinig mensen deze petitie getekend hebben. Ikzelf heb Toon van Driel altijd gezien als de ultieme Underdog en een groot vakman."

Nou: Bij dezen!

P.S. U nog iets opgemerkt in De Notulen, behalve paardenhoofden in het bed van Omtzigt, Leijten én Lodders?

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Cursus Spaans in het Stamcafé

Nederland staat er weer mooi op in het buitenland!

@Van Rossem | 08-06-23 | 22:30 | 579 reacties

Een stemming in het Stamcafé

Knip plak, zonder oordeel en zonder eindredactie. Wij zijn het blog en slechts de boodschapper, u mag zeggen hoe u het (niet) ziet, aan de bar. Proost

@Van Rossem | 29-05-23 | 22:22 | 394 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.