Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Jongeren FvD ausradiert WhatSSappers

"Uitstekend optreden"

Social

Nou dit weer! Verwarrend statement van de JFVD gisteravond laat over de, nou ja, dubieuze teksten & plaatjes die zouden (aldus JFVD zelf, red.) zijn rondgestuurd in appgroepen door leden van JFVD. De betrokkenen werpen de beschuldigingen verre van zich, stellen dat het gaat om citaten uit context en daarom... "heeft het JFVD-bestuur de beschuldigde coördinatoren uit hun functies ontheven in het belang van de partij". Dus de JFVD vindt het erg belangrijk om te benadrukken dat het allemaal niet echt helemaal honderd procent precies waar is wat er over Ruben Hermse en Luite Veenstra wordt beweerd, maar trapt Ruben Hermse en Luite Veenstra wel uit de club. Bovendien komt er een onderzoek naar appjes tussen jongeren door een deskundig team van appjestussenjongerenkenners Paul Cliteur (okee dat is een wandelende meme), Olaf Ephraim en Wybren van Haga (checken of dit echt is, red.). Wat er met Biem al Biyati gebeurt, is nog onduidelijk. Wat er met Freek Jansen gebeurt niet: de eindverantwoordelijke voor het royeren van de klokkenluiders en het promoveren van de WhatSSappers neemt in een statement afstand van het gedachtegoed van de Moslimbroederschap "zaken waarmee we nu in verband worden gebracht" en blijft gewoon JFVD-voorzitter alsmede nummer 7 op de Tweede Kamerlijst. "Het is de taak van onze generatie om echte bevrijding te brengen!"
UPDATE: Annabel Nanninga is het oneens met Baudet vindt het helemaal geen 'uitstekend optreden': "Nee, too little, too late. Onacceptabel dat mensen met dit soort denkbeelden in onze partij zitten en dat daar niet meteen keihard tegen wordt opgetreden. Ik sta hier volstrekt niet achter, en verwacht een volledige sanering van de NPO JFVD."

Vastgemaakte tweet T. Baudet zondag 22 november

Social

Raarrr

Reaguursels

Inloggen

Sowieso snap ik nooit zo die obsessie van links tot rechts van de VS tot Pakistan met Joden en met Israël. Wonen een paar miljoen mensen op een stukje grond dat half de oppervlakte van Nederland is (wat al een minuscuul landje is). Waarom zou je daar überhaupt per sé uitgebreid je mening over moeten spuien als (potentieel) politicus aan de andere kant van de wereld. Jaja, ik weet het WOII en zo. Maar als je het land Israël beschouwt in de huidige geopolitieke wereld is het gewoon een land zoals alle anderen.

Maargoed. Prima dat die Veenstra en Hermse eruit worden gewerkt en nu weer verder graag. Ondertussen is de hele wereld in een DDR-dystopie beland vanwege de seizoensgriep. Lijkt me heel wat belangrijker dan een paar puberale radicaaltjes met grootheidswaanzin.

Antiquerulant | 22-11-20 | 16:22 | 1

Vermeende onstaansplek van alle abrahamistische religies (jodendom, christendom, islam). Dus het staat in de heilige geschriften van alle landen behalve oost- en zuid-Azië (alhoewel China sneller gekerstend wordt dan Europa in de middeleeuwen).

Barre_de_k | 23-11-20 | 08:36

Het lijkt mij uitstekend dat de JFvD fascisten uit de gelederen jorist. Annabel wil liever dat ze er in de eerste plaats niet in kwamen, daarmee zit ze dus op een lijn met Baudet die dat ook liever had voorkomen. Baudet spreekt over een goede re-actie Annabel spreekt over een gebrekkige anticipatie, wat Baudet niet ontkent. Dit zijn de groeipijnen van een opkomende partij.
Waar media steevast een fascitoide frame op de partij plakken zullen die paar verholen fascisten die Nederland telt zich uiteraard proberen aan te sluiten en pogen op te werken in een partij die zij door mediamisinterpertatie (c.q. kwaadaardige linkse laster) als hun thuis achten. Totdat de realiteit dit schip doet keren en ze geroyeerd worden omdat FvD helemaal niet fascistisch ís maar juist de tegenpool daarvan. Eigenlijk is er dus weinig aan de hand.
Wanneer is er voor het laatst een marxist uit de DWARS gejorist? Over het gebrek daar aan hoor je de media nooit. Terwijl marxisme minstens zo erg is (en zelfs meer doden op zijn conto heeft dan nazisme en fascisme).
Zonde dat GS hier poogt een tweestrijd te veinzen tussen Thierry en Annabel. Waarom toch steeds die FvD laster?

Joostmochtnietsweten | 22-11-20 | 14:17 | 1

Volgens een linkse politicoloog zijn in Europese landen zo'n 10 procent van de stemmen toe te schrijven aan kiezers met nazistiche sympathieën. Dus voor linkse media is zo'n nieuwe partij als forum natuurlijk hartstikke verdacht als ze zo'n 15 zetels winnen.
Niet dat ik het er mee eens ben dat 1 op de 10 Europeanen fascist is, maar het is het wereldje waar linkse mensen in leven.

Barre_de_k | 23-11-20 | 08:40

Is dat (Berberse Tifinagh) symbool tussen "zwarte piet" en "is racisme" Monism? ( en.wikipedia.org/wiki/Monism ) termen als "attributes oneness or singleness" en "all existing things go back to a source that is distinct from them" klink wel toepasselijk maar is misschien wat te diep. Of is het toch het meer wiskundige XNOR, in de trant van "zwarte piet" of "racisme" zijn wel goed maar samen niet? of afzonderlijk niet, maar samen weer wel ok?

De demonstratie zal dus wel afgelast zijn om eerst een meer begrijpelijk tshirt te ontwerpen.

W_F | 22-11-20 | 13:41 | 1

(sorry, ik begin met al die oorlogen en bommen van Annabel wat topics door elkaar te halen.)

W_F | 22-11-20 | 13:44

Die uitval van Annabel zat er al een tijdje aan te komen. Zij en vele anderen ergerden zich al langer aan het boreale gezeur van Thierry. Hij lijdt aan een soort verlossers syndroom. Er is een enorme ruimte op rechts voor een ledenpartij, maar onder Thierry gaat het niet lukken. Hij is ook te zwak in de directe debatten.

Het probleem met Thierry is overigens ook van financiële aard. Hij heeft die leden nodig om aan geld (partijsubsidies en contributies) te komen en hij is daarom niet kritisch genoeg op wie er binnen komt.

ED-209 | 22-11-20 | 13:09 | 2

Hij kan ook een bestuur zoeken wat wat meer met politiek bezig is en wat minder met geld over de balk gooien, zodat zijn partij wat minder afhankelijk wordt van financiers.

W_F | 22-11-20 | 13:47

Er is helemaal geen clash tussen Baudet en Nanninga. Storm in een glas water waar Ronaldo en van Rossum maar al te graag het linkse FvD=Fout frame op los laten.
Baudet zegt dat het goed is dat ze zijn gejorist, daar is iedereen het mee eens. Nanninga gaat verder en wil dergelijke strapatsen voorkomen, daarmee is niemand het oneens. Baudet wilde geen gewicht geven aan het eeuwige linkse fascisme-frame dus reageerde een beetje luchtig. Desondanks wordt het door media weer enorm opgeblazen en daarom reageert Nanninga zwaarder.
De artikelen op GS lezen alsof Baudet ze zelf heeft aangesteld op basis van hun SS-sympatieen en alsof Nanninga tegen Baudet in gaat vanwege zijn sympathieen. Dat is een valse weergave door GS. Deze anti-FvD koers van GS gaat ze premiums kosten vrees ik.

Joostmochtnietsweten | 22-11-20 | 14:24

FvD is top. Mensen zijn nou eenmaal jankerts en zoeken naar iets om te janken. Het statement van FvD was prima, ik snap werkelijk niet wat Annabel hier doet. Die gasten zijn uit hun functie gezet, er wordt een onderzoek gestart, en klaar. Wat Annebel hier doet is volstrekt belachelijk.Zoals mevrouw wel vaker doet, schiet ze emotioneel nog wel eens uit de bocht. Waarom zou iedereen gesaneerd moeten worden voor de acties van een paar rotte appels? Saneert ze zichzelf ook omdat ze gelieerd is aan JFvD? Of staat zei er wel ver genoeg van af?

Trieste bedoeling dit.

p00ner | 22-11-20 | 12:38

FvD-bashers komen gelijk onder hun steen uit en spreken lof voor Annabel uit, wanneer Annabel zou zeggen hef heel het FvD op, zul je eens zien hoeveel steunbetuigingen ze krijgt.
Ook van mij, daar ik het FvD als een bewust opgerichte partij zie, teneinde de PVV klein te houden. Ergo een vriend van Rutte richt een partij op, die er toe gericht is stemmen bij Geert Wilders zijn club weg te houden, bijvoorbeeld Otten, die dan een praalhans opzoekt in de politieke weide en die de kar laat trekken. Het is zoals Nagel-pvda in hart en nieren- opeens leefbaar clubjes op ging richten en daar werd ene Pim Fortuyn -rip-, door Nagel gevonden, maar toen Pim Fortuyn geen blaaskaak maar een ras Staatsman bleek moest hij door Nagel op elke manier uit zijn partijtje werken. Dus opheffen van het FvD zou ik toejuichen en vooral wanneer de goeden dan richting PVV stappen, want die Man Geert Wilders is geen profeet, hij houdt niet van kleine meisjes, maar hij heeft wel het Beste met Nederland voor en geeft daarvoor zelfs zijn vrijheid op en laat zijn leven gevaar lopen, wel of niet met hem eens is niet eens een issue Zo Iemand geef je Jouw stem.
Hoppa.

Theo-Pim-Riv | 22-11-20 | 12:36 | 1

Mooi geschreven helemaal mee eens! Jammer dat er nog zo veel schapen zijn die achter het FVD aanlopen. Omdat ze zo lekker "gematigd" en "fatsoenlijk" rechts zijn. Nou dat is gebleken op na de nul zetels!

verwilderst | 22-11-20 | 13:10

Had graag de insta account willen zien die nu is opgeheven. Het leek namelijk op een verspreider van fashwave memes [1], die het afgelopen decennium populair werden maar ook een laag ironie had toen het verscheen. Heel ironisch om een genre dat begon als een ironische parodie, onironisch

Het begon eigenlijk met vaporwave dat een soort nostalgisch gevoel naar een surrealistisch verleden dat nooit bestond zou moeten oproepen. Het was eigenlijk een type muziek dat van de meest generieke ultra-kapitalistische deuntjes (liftmuziek van de K-mart of windows geluidjes) vermaakte tot een soort unheimische retro sci-fi symfonieën [2].
Zodra het genre populair begon te worden veranderde het en kwamen er heel veel verschillende interpretaties die hun eigen subgenre werden. Fashwave was daar één van, een genre dat eigenlijk met een knipoog bedoeld was werd voorzien van fascistische symbolen alleen werd de knipoog zelf heel ambigu. De bedoeling van de Amerikaanse alt-right was vanaf het begin om jonge eenzame mannen die ergens bij wilden horen te beïnvloeden en te radicaliseren met behulp van de trend op het internet van midden jaren '10 [1]. Daarom werden dus afbeeldingen van Hitler gebruikt met felkleurige neon brillen, het was het gebruiken van een ironisch genre om een cynische boodschap te verspreiden.

Hoe komen we dan op het insta account van de jfvd'er uit? De enige die dat weet is hijzelf, hij heeft ergens de fashwave esthetiek gezien en aangepast aan zijn lokale Friese context. Vaporwave memes zijn namelijk door iedereen te maken, hoe gebeunder hoe beter. Dan wordt het weer heel ironisch dat ergens op instagram een interpretatie van historische Friezen in een soort jaren 80 surreel dystopisch hyperkapitalistisch wereldje gezet worden gebaseerd op liftmuziek doordrenkt met fascistische symbolen.

Dus dan blijft over: was het account een grap? Waarschijnlijk niet en dat is wat het zo sneu maakt. Grote kans dat het een jongen is die domweg de trends volgt die hij online ziet op de platforms van hyper-kapitalistische tech-reuzen die met privacyschendingen een dystopie hebben gecreëerd.
Dat is wat het allemaal weer zo ironisch maakt.

Bedankt voor het lezen van mijn blogpost.

[1] - aesthetics.fandom.com/wiki/Fashwave
[2] - eyeondesign.aiga.org/vaporwave-is-dea...

Barre_de_k | 22-11-20 | 11:58 | 1

"een genre dat begon als een ironische parodie, onironisch" >> uiteindelijk is zelfs de islam ontstaan als parodie op het christendom en daarna is alle ironie eruit verdwenen. Zo ook met degenen die dwepen met heidendom (voorchristelijke Friezen en Saksen). Eerst was het een grap, daarna komen zij die erin geloven.

Eeuwig..Op..Vakantie | 22-11-20 | 12:57

Annabel is er klaar mee. No more half measures. Voor de normale FVD'ers die deze drek ook telkens op hun bordje krijgen is de emmer inmiddels overgelopen.

Het is nu de vraag of 'het partijbestuur' de huidige koers van pappen en nathouden doorzet of dat ze het advies van Annabel - en vele FVD fracties - tot volledige sanering van JFVD op gaat volgen. Het lijkt mij dat de beste koers is om naar Annabel te luisteren en als 'partijbestuur' nu alle schijn van extremisme verre van je te werpen.

Ik zat te denken in het doosje van 'JFVD bestaat, hoe maak je dat gezond', maar als de optie helemaal saneren en eventueel overnieuw beginnen op tafel ligt dan zou ik zeggen stop er mee. Dan ben ik overigens wel benieuwd wat Annabel dan vindt van de #7 op de lijst, want die is immers hoofdverantwoordelijke.

Jammer dat het zo ver heeft moeten komen. Hopelijk maken ze er samen korte metten mee en komen er geen LPF-praktijken van. Als het tot een 'ideeënstrijd' komt dan weten we waar iedereen staat en dan zet ik mijn geld in op Annabel. Baudet, luister naar haar.

GroetenVanUrk | 22-11-20 | 11:52

Dus FvD is of een stiekeme naziclub, met achter het beleid om hele kwade bedoelingen, die soms per ongeluk gelekt worden onbesuisde jongeren, of ze worden zo afgeschilderd door de volledige media, die alles uit de kast halen om dat zogenaamd te bewijzen, zoals stromannen die zich voordoen als klokkenluiders en onvermijdelijke Godwins lekken en na uit de partij gezet te worden, zich voordoen als de gebeten hond.

Ik sla even over...

heldheino | 22-11-20 | 11:46

Annabel is de enige die openlijk en snel pal staat voor de juiste focus en integriteit van de partij. Ook nu pleit ze terecht voor het opschonen van de JFVD. Vrees alleen dat Baudet zijn protegé Jansen, die hij fors betaald werk geeft als fractiemedewerker, voorzitter JFVD en zelfs een Kamerlidmaatschap ,niet wil dat Jansen optieft. Hopelijk blijft Annabel overeind tussen de extremisten.

Graaier | 22-11-20 | 11:42

De aantrekkingskracht van FVD bestond uit een redelijk alternatief op rechts. Gewoon betere alternatieven voor klimaatgekkies, EU-slaafjes en massa-import uit achterlijke landen. Wie kan er tegen zijn? Daarna begon het gelul over ideologie. Zijn we conservatief liberaal, rechts extreem, rechts conservatief, nationalistisch rechts, blablabla. Eerstejaarsstudentjes (en mensen die in die ontwikkelingsfase zijn blijven steken) zijn er dol op. De rest is geschiedenis, inmiddels.

borderlijntje | 22-11-20 | 11:41 | 3

Dit klopt zo erg. Zou nooit fvd stemmen, maar sinds dat slappe gelul in latijn, bruine boreale rotzooi en jaren 40-45 ideologie kwam de haat pas echt op gang. FVD is het toppunt van je eigen ruiten ingooien.

JanAmsterdamEnzo | 22-11-20 | 11:49

Belangrijker dan de klimaatgekkies is de miljarden die wij naar het midden-oosten sturen en dat onze regering alleen maar ja en amen kan zeggen tegen de landen waar onze olie vandaan kimt die we nog steeds nodig hebben om onze economie draaiende te houden. S.A. heeft meer over Nederland te zeggen dan de hele EU.

W_F | 22-11-20 | 13:53
-weggejorist-
FrikandelSpeciaal | 22-11-20 | 11:36

Heb je de nieuwe Fvdjeugdapp al gezien? Nu met plaatjes van Marx, Lenin, Mao, Guevara, Arafat, want dat mag wel. Spotplaatjes van nsdap zijn verboten. Je mag in NL niet spotten met nsdap plaatjes, want Hitler associatie, maar je mag wel alle andere massamoordenaars afbeelden en verheerlijken (standbeeld Guevara in Utrecht).

Cepalislam500mg | 22-11-20 | 11:33 | 3

Wappie. Ga je kisten poetsen.

JanAmsterdamEnzo | 22-11-20 | 11:37

Geuvara vergelijken met Hitler is bijkans hetzelfde als Jan Peter Balkenende net zo grappig vinden als John Cleese.

eetvis | 22-11-20 | 11:42

@eetvis | 22-11-20 | 11:42: ik ken die John Cleese niet maar JP verklaarde als enige Europees land politieke steun wat achteraf het start signaal van een lange oorlog was, en verklaarde het bewijs dat WMD's bestonden en binnen 40 minuten ingezet konden worden tegen Europa tot staatsgeheim. In mijn ogen is een oorlog veroorzaken niet grappig.

W_F | 22-11-20 | 14:01

Wie zelf kaatst, moet de bal verwachten. FvD doet veel met media en zou uit een professioneel standpunt nog meer aan introspectie moeten doen dan partijen die met media omgaan als met Putin's datsja. Dit soort wantoestanden kunnen opvoedkundig heel goed uitpakken, mits ze ook opvoedkundig aangepakt worden. En Freek Jansen dient zichzelf te verwijderen uit FVD.

Eeuwig..Op..Vakantie | 22-11-20 | 11:33

FvD maakt een hoop fouten, maar dat komt vooral omdat de weldenkende rechtse mensen te lui zijn om zelf bij de dragen aan de ontwikkeling van deze nieuwe partij, of te bang om hun nek uit te steken en door de linkse meute afgemaakt te worden óf te egocentrisch om zich te kunnen conformeren aan een verenigingsverband.
Links hoeft rechts niet aan te vallen, het valt zichzelf aan. Wat een trieste leuters.

Walter E. Kurtz | 22-11-20 | 11:29 | 1

Als FVD'er heb ik meermalen een email met kritiek over zaken gestuurd naar de FVD. En het zijn er velen zoals ik. Echter werd de ontvangst van de email op z'n best bevestigd en vervolgens werd er niets mee gedaan. Nog gehoopt dat bij het FVD journaal de emails van de leden zouden worden besproken, maar ook dat gebeurde niet. Er zijn genoeg weldenkende rechtse mensen bij de FVD (geweest) die hoopten dat hun stem gehoord zou worden. Het doet mij verdriet om te moeten constateren dat Baudet eigenlijk de leden die uiteindelijk de partij zijn heeft buiten gesloten. Eigenlijk verraad pleegt naar een groot deel van zijn achterban. Maar goed, ik wacht af tot maart. Krijgt Baudet ondanks al zijn falen toch weer de meeste stemmen, dan ben ik weg bij de partij.

forecastle | 22-11-20 | 12:20

Een schilderij als dit:
4.bp.blogspot.com/__YXMGeGDfiw/TTQ4jZy...
(Hitler met een kind en Anne Frank ernaast van Ronald Meullong)
is een kunstding, en dan is wel duidelijk dat het een vondst is. Al of niet confronterend of verwarrend.
Maar in appjes gaat dat mis als de context niet duidelijk is, zeker als je politiek bezig bent.
Blijkbaar vinden ze bij de JFVD het allemaal nog iets te lollig.

'Ik kan niet reageren want ik ben voor school bezig' is daar ook een voorbeeld van. Dat is gewoon wegduiken. Dat kan niet meer in die functie. Ongeschikt dus.

kloopindeslootjijook | 22-11-20 | 11:29

De enige juiste reaktie komt van Annabel Nanninga.

Papa Jones | 22-11-20 | 11:27

Dat ausradieren, moet dat eigenlijk niet in twee woorden gesplitst worden? In NL zeggen we toch ook "FvD wist WhatSSappers uit"? Dan zou het "... radiert WhatSSappers aus" worden. Mijn schoolduits is hier ontoereikend.

JvanDeventer | 22-11-20 | 11:24

Een discussie in besloten kring kan altijd in extremen gaan. Juist om een reactie uit te lokken. Wat er dan door de "Anti-Wappies" wordt gedaan, is selectief citeren. Ze pakken 1 klein stukje, die zonder het verband van het gehele verhaal, gretig wordt gepresenteerd om "hun" gelijk te halen. Dit soort acties geeft polarisatie. Punt.

M13 | 22-11-20 | 11:23 | 2

De vrijheid moet ook bestaan om het in besloten kring tot in het extreme te trekken. Vooral qua denken. Anders gaat het ondergronds etc.

OuweOuweLekkerMauwe | 22-11-20 | 11:27

Het komt steeds vaker voor, dat mensen dingen 'verre van zich werpen' . Misschien zouden ze lidmaatschap van een honkbal team moeten overwegen?

Pierre Lebon | 22-11-20 | 11:21 | 1

Als mensen niet meer mogen sporten zoeken ze wel weer andere manier. Wat zijn we toch ook een creatieve diersoort.

OuweOuweLekkerMauwe | 22-11-20 | 11:25

De prefrontale cortex is nog niet helemaal uit ontwikkeld bij die gasten..., kan, maar op whatsapp groepen met veel mensen beter geen domme plaatjes sturen...

SterF... | 22-11-20 | 11:21 | 1

Onzin. Die nsdap gedachtegoed zit gewoon in het aard van het beestje. Het enige wat veranderd is wijs worden door schade en schande. Maar dat veranderd de aard niet.

JanAmsterdamEnzo | 22-11-20 | 11:30

De implosie van FvD in 3...2...1...

Rest In Privacy | 22-11-20 | 11:20

Hee, Baudet die problemen heeft met 'de technieken van een totalitair regime'. Dat is toch wel nieuws.

Rest In Privacy | 22-11-20 | 11:20 | 2

Waar heeft Baudet gezegd dat hij geen probleem heeft met technieken van een totalitair regime?

Cepalislam500mg | 22-11-20 | 11:38

VVD die vaccineren wil afdwingen is niet totalitair natuurlijk.

Cepalislam500mg | 22-11-20 | 11:40

Annabel is het gezonde verstand binnen de FvD. Hoop dat ze haar binnen de club weten te houden door haar advies op te volgen. De FvD kan nu profiteren van het feit dat er bij andere partijen vergelijkbare situaties spelen/speelden waardoor ze niet te hard aangepakt kunnen worden door de leftwing-media.
twitter.com/ANanninga/status/13304488...

Crusher | 22-11-20 | 11:16 | 3

Mevrouw begint zich ook al te gedragen als een dictator. Hopelijk trekt Thierry zich daar niets van aan.

Lupuslupus | 22-11-20 | 11:23

@Lupuslupus | 22-11-20 | 11:23: Het zou een groot verlies zijn als ze haar kwijtraken, kijk maar hoe ze standhoudt in dat communistenhol Amsterdam. Nazi-lovers moet je radicaal uit je club smijten, geen half werk met pappen en nathouden.

Crusher | 22-11-20 | 11:27

@Lupuslupus | 22-11-20 | 11:23: Hoe minder Baudet zich er iets van aantrekt, hoe lager het aantal zetels in de TK volgend jaar.

Rest In Privacy | 22-11-20 | 11:28

Ach ja, op elk succes komen nieuwe foute gekkies af. Wel grappig dat er nu niet wordt gezegd dat het er maar een paar zijn die het voor de grote groep aan het verpesten zijn. Of eigenlijk niet raar, want dat vindt "men" hier over moslim extremisten ook niet niet gepast.

Het politieke programma van FvD is wel doorspekt van gezond verstand en liefde voor Nederland, dat wel. Dat er mafklappers rondlopen is van zelf sprekend, die lopen er bij andere partijen ook voldoende rond. Daar wordt echter niet zo de nadruk op gelegd. Toegegeven dat er gradaties zijn in mafklapperij.

Peerkeoud | 22-11-20 | 11:08

De jonkies begrijpen nog niet helemaal waar hun eigen verantwoordelijkheden beginnen blijkbaar.

Alsof ze bij de JFVD denken dat het gewoon een gezellig clubje is, alleen voor hun eigen plezier. En fijn samen een identiteit delen en zo, heerlijk toch.
Doen ze bij de JOVD ook hoor. 'Wij van de VVD'. Niets nieuws.

kloopindeslootjijook | 22-11-20 | 11:07 | 1

De VVD jugend is voor een New World Orwell. Is helemaal niets totalitair of bruin aan.

Cepalislam500mg | 22-11-20 | 11:43

Als ze nog iets willen voor gaan stellen in de toekomst, dan moeten ze echt Baudet met zachte hand en alle egards eruitwerken en er een normaal iemand neerzetten. Anders is alles verspilde moeite geweest en hou je een partijtje aan de zijkant over.

Wiezewalakristalix | 22-11-20 | 11:07 | 2

Naar verluidt is Henk Otten zich al warm aan het lopen.

Joris Beltsin | 22-11-20 | 11:24

@Joris Beltsin | 22-11-20 | 11:24: O ik hoor net dat Otten aan het eind van zijn huiskamer alweer in een stoel is gezakt.

Cepalislam500mg | 22-11-20 | 11:44

youtu.be/W0_yWGZ4JUE niet op klikken als je een moraalriddertje bent, of Freek de Jonge de allerbeste vindt.

OuweOuweLekkerMauwe | 22-11-20 | 11:05

Annabel. Het wordt niets zonder jou, Annabel.

Rest In Privacy | 22-11-20 | 11:04 | 4

@Joris Beltsin | 22-11-20 | 11:08:
Vertrek...

Joris Beltsin | 22-11-20 | 11:09

@Joris Beltsin | 22-11-20 | 11:08: Dat zou zomaar kunnen.

Rest In Privacy | 22-11-20 | 11:12

@Joris Beltsin | 22-11-20 | 11:09: Niets aan verloren. Door velen als een 'boegbeeld' op het schild gehesen maar wat mevrouw nou ècht heeft gepresteerd blijft in nevelen gehuld. Hoewel, 3 goedbetaalde baantjes scoren is natuurlijk wèl een prestatie.

Lupuslupus | 22-11-20 | 11:12
▼ 1 antwoord verborgen

Ze kunnen beter Nanninga partijleidster maken.

van heinde en verre | 22-11-20 | 11:00 | 2

Van wat? Het is over.

Middensteun | 22-11-20 | 11:12

I see cognitieve dissonantie everywhere :’) FVD’ers :’) deal er gewoon mee dat je een wappie partij steunt met een wappie nsdap leider.

JanAmsterdamEnzo | 22-11-20 | 10:58 | 4

@De Eierbal | 22-11-20 | 11:04: Joost ook nog wel hoor.

Peerkeoud | 22-11-20 | 11:10

Ik deal er mee. Mij gaat het om het partijprogramma, wat ik nog steeds het beste vind van alle politieke partijen . Daarom kan FvD nog steeds op mijn stem steunen.
En zoals altijd krijgen de uitwassen weer het meeste aandacht, terwijl er natuurlijk ook veel goeds tussen zit. Ik noem een Derk Jan Eppink, een Annabel Nanninga en ook in de provincies zitten goede mensen die meeregeren.

Timide_Aso | 22-11-20 | 11:21

@Timide_Aso | 22-11-20 | 11:21: Om de strijd tegen de linkse kerk te winnen, moet je wel een wappie zijn. Dan ben ik maar een wappie. Kan ik mijn kleinkinderen tenminste nog uitleggen dat ik er altijd tegen ben geweest om zoveel belasting te betalen voor zoveel linkse onzin.

Cepalislam500mg | 22-11-20 | 11:47
▼ 1 antwoord verborgen

Van Haga, waarvan de VVD vond dat hij niet integer genoeg was, en Olaf Ephraim, een bankier betrokken bij fraude, gaan dit zaakje nu onderzoeken? Nou, dat zal vast tot de bodem uitgezocht worden!

BigBaron | 22-11-20 | 10:55 | 2

En verder was de VVD brandschoon.
Gelukkig maar.

Rest In Privacy | 22-11-20 | 10:56

Met als conclusie dat het allemaal heel erg meevalt.

Rest In Privacy | 22-11-20 | 10:59

Een paar jaar geleden was Markie nog even bang dat FvD een grote concurrent voor 'zijn' VVD zou worden. Was ook even zo. Maar dat bleef dus bij even. Waar is die uil gebleven. Zit ie ergens te huilen misschien? Jammer, zo worden het weer hele suffe verkiezingen.

MoorCopJoris | 22-11-20 | 10:52 | 1

Salvini weg, Trump weg, het Timmermanseffect in Europarlement. Hier krijgen we gewoon weer vier jaar Rutte. Het wil maar niet van de grond komen hè.

Rest In Privacy | 22-11-20 | 10:59

Eigenlijk is Adolfje nog steeds niet dood hé. Niemand kan er over ophouden. Echt niemand. Laatst ook een onderzoek gelezen waaruit bleek dat zijn naam, en gezicht, het meest te zien zijn op televisie. Van iedereen. Haha. Wat een vent was het toch ook. Heeft gelijkenissen met Napoleon. Al schreef hij wel mooie proza. :)

OuweOuweLekkerMauwe | 22-11-20 | 10:51 | 8

En ik maar denken dat PeterR de Vriez het vaakst op tv is.

Ruimedenker | 22-11-20 | 11:21

@Ruimedenker: ben erg benieuwd of dat nog steeds zo is als hij dood is.. Nee Joris, dit is geen wens ofzo. Voor de doden niks dan goeds, maar Peter, ga dan gewoon een keer dood ofzo.

OuweOuweLekkerMauwe | 22-11-20 | 11:24

@Ichneumonidae | 22-11-20 | 11:01: Spoiler: de nog levende nazi's zijn naar de VS gehaald als experts voor de "ruimtevaart" en de New World Orwell.

Cepalislam500mg | 22-11-20 | 11:51
▼ 5 antwoorden verborgen

Nou nou, wat erg allemaal. Maar dé grijswitte olifant in de tent wordt niet benoemd. Bekijk het JFVD-filmpje, want wie staat daar op 0.31 de jeugd op te zwepen?

gestoptmetroken | 22-11-20 | 10:48 | 3

Ken die man niet, wie is dat dan?

Joris Beltsin | 22-11-20 | 10:53

@Joris Beltsin | 22-11-20 | 10:53:
Trans Fimmermans

gestoptmetroken | 22-11-20 | 11:03

Ach, ik ken ook genoeg Duitsers die filmpjes over Adolf en de SS rondsturen. Niemand van hen is een nazi. Het is daar een soort van galgenhumor geworden. Wel vinden velen dat het hele multiculti verhaal doorgeslagen is en dan wordt Adolf wel eens genoemd als hyperbool om het op te lossen. Maar dat is allesbehalve serieus bedoeld. Iedereen weet wel dat de man veel en veel te ver ging.

Reaganmania | 22-11-20 | 10:48 | 4

Wauw, gewoon wauw

JanAmsterdamEnzo | 22-11-20 | 10:54

't Was idd op zeker moment ook wel een tyfusend rijden in die gammele bakkies op honderden kilometers Autobahn. Gewoon niet te doen.

Ichneumonidae | 22-11-20 | 10:54

Ja Adolf was ook geen lieverdje.

Cepalislam500mg | 22-11-20 | 11:53
▼ 1 antwoord verborgen

Dit soort berichten doet me altijd aan de Heidenroosjes denken......

Hol Em Raus Klaus (Da Kommt Ja Saus Aus)

Nodeloos Kwetsend | 22-11-20 | 10:47

Freek Jansen gooit hoogstpersoonlijk die jongeren uit de partij. Krachtdadig en snel ingrijpen van de partijtop.

Rest In Privacy | 22-11-20 | 10:46 | 1

Dat moet de VVD eigenlijk nog steeds leren. Daar krijgen frauderende partijpipoos pas een mooi ander pluchebaantje nadat ze door het parlement naar huis zijn gestuurd. De namenlijst van die integere pipo's is langer dan de VVD ledenlijst zelf. Kan de Fvd of veel van leren.

Cepalislam500mg | 22-11-20 | 11:57

Peiling van ome Maurice, VVD 36, pvv 24, CDA 13, fvd 8.

van Oeffelen | 22-11-20 | 10:41 | 12
▼ 9 antwoorden verborgen

Ondertussen bekritiseert Hans Wiegel bij Wakker Nederland de ruk naar links van de VVD. Overigens wordt die verlinksing kennelijk aangeduid met 'warm rechts' en dat vind ik heel vunzig klinken.

Joris Beltsin | 22-11-20 | 10:40 | 11

@Joris Beltsin | 22-11-20 | 10:58: Het liberalisme heeft ons land totaal kapot gemaakt.

Lupuslupus | 22-11-20 | 11:20

@Lupuslupus | 22-11-20 | 11:20:
Nuance: wat hier als liberalisme verkocht wordt heeft Nederland totaal kapot gemaakt.

Joris Beltsin | 22-11-20 | 11:28
▼ 8 antwoorden verborgen

FvD is op zoek naar een nieuwe whatsappgruppenführer.

Rest In Privacy | 22-11-20 | 10:38

De enige vraag die een gezonde Hollandse jongen stelt als hij zich afvraagt of hij wel of niet naar een kamp zal gaan is simpel.

Is er nog wat te neuken daar?

Ichneumonidae | 22-11-20 | 10:36 | 5
▼ 2 antwoorden verborgen

Dat hele FvD is hard op weg om zichzelf om zeep te helpen. En dat in een belangrijke periode voor heel belangrijke verkiezingen in maart. Een stem op het FvD is een weggegooide stem, dus waarom zou men nog op deze partij in verval, gaan stemmen. Er moet een sterke oppositie gaan komen, want na de verkiezingen zitten we weer opgescheept met dezelfde geeikte partijen. Stem daarom voor de zekerheid maar op de PVV, ipv het FvD. Dat aangeschoten wild/FvD loopt alleen maar in de weg, en daar heeft niemand wat aan.

Klappernoot | 22-11-20 | 10:33 | 11

@Lupuslupus | 22-11-20 | 11:00: Ben het, zoals meestal, helemaal met je eens: partijprogramma is goed. Een beter alternatief is er niet.
Het Baudetbashen neemt hier Joopiaanse vormen aan.

kiekeboei | 22-11-20 | 11:37

@Lupuslupus | 22-11-20 | 10:55: Een groot deel van de PVV aanhangers komen van traditioneel links. De mensen die jarenlang netjes PvdA stemden en sommigen op GL. De SP had ook groot kunnen worden met die groep, maar weigert een hard standpunt in te nemen over de overspoeling van ons land door derdewereldfiguren zonder toekomstperspectief. Ondertussen steelt die groep nieuwe nederlanders wel de huizen weg en ligt onevenredig vaak in het ziekenhuis. De PVV bestaat misschien wel voor 75% van de stemmers, als toevluchtsoord. Er is simpelweg niks anders of beters te kiezen. Als de PvdA weer gaat doen, waarvoor het ooit is opgericht, komen grote groepen terecht weggelopen kiezers weer terug. Moet je wel Asscher en de rest van de handpopjes verbannen naar verweggistan.

Klappernoot | 22-11-20 | 11:54

Wilders ook goed. Tegenwicht gaat het vooral om.

Cepalislam500mg | 22-11-20 | 12:01
▼ 8 antwoorden verborgen
-weggejorist-
Big_Tasty_met_bacon | 22-11-20 | 10:31 | 1

Hoe je het wendt of keert, foute grappen zijn nét iets leuker dan harde grappen.
Slappe grappen zijn suf.
Daarom is Hans Teeuwen hilarisch en Freek, ja, wat zal ik zeggen, een beetje kleinkunst, of heeft daar lafjes tegenaan gehangen, of eigenlijk dat niet eens.

Hiram | 22-11-20 | 10:31 | 1

-"Nu ben je een beetje ook mijn koningin."

chicago river | 22-11-20 | 10:41

Partij voor de Wappies

RandyBiel | 22-11-20 | 10:30

En maar praten over de jeugd van FvD. Gut gut wat een kans weer.
Ondertussen zijn madrassa's vast onderdeel van ons land.

Rest In Privacy | 22-11-20 | 10:28 | 5

Je moet niet zo losgaan. Het is geen spelletje stront gooien. Plemp eens iets goeds dan geeft je credits. Je trapt ook ergens in. Hint.. voetbalspelletje.

Rest In Privacy | 22-11-20 | 10:49

DAT geeft

Rest In Privacy | 22-11-20 | 10:58

We mogen het maar over een ding tegelijk hebben in de media, blijkbaar.

kloopindeslootjijook | 22-11-20 | 11:00
▼ 2 antwoorden verborgen

FvD doet weinig moeite om de tegenstanders van munitie te voorzien. Als je zo weinig waarde hecht aan je eigen reputatie, dan is je politieke toekomst zorgelijk.

Gedweep met complottheorieën, een idioot als van Haga opnemen, halfslachtig optreden bij nazi-memes.... Dat laatste ligt nou eenmaal gevoelig en moet je voorkomen. Dit zorgt er alleen maar voor dat je kwetsbaar bent. Dat boreale gelul van Baudet, daar kwam hij één keer mee weg. Maar met meer onzin wil men niet geassocieerd worden.

StiekemeBunzing | 22-11-20 | 10:27 | 4

@van Oeffelen | 22-11-20 | 10:29: Pardon? Nieuws van de vorige verkiezingen niet aangekomen in Suisse?

ChipsNootjesBier | 22-11-20 | 11:00

@ChipsNootjesBier | 22-11-20 | 11:00: In Suisse hoef je er niet mee aan te komen om te proberen hun cultuur kapot te maken - zoals hier met ZP gebeurt - want dan krijg je de hele bevolking tegen je maar daar hoor je Van Oeffelen niet over.

Lupuslupus | 22-11-20 | 11:08

@Lupuslupus | 22-11-20 | 11:08: voor dit soort politiek is in Zwitserland ook maar maximaal 20-25% van het electoraat te porren. De SVP zit in neerwaartse trend.

van Oeffelen | 22-11-20 | 11:38
▼ 1 antwoord verborgen

Weten jullie wie er ook van kampen hield?

Ichneumonidae | 22-11-20 | 10:25 | 10

Een verre neef?

ChipsNootjesBier | 22-11-20 | 11:01

Mijn zoontje. Die ging elk jaar naar de Christelijke jeugdkampen op de Veluwe.

Lupuslupus | 22-11-20 | 11:09

Kampen is inderdaad een mooie stad.

Acidstain | 22-11-20 | 11:25
▼ 7 antwoorden verborgen

Vin je het gek met al die rare namen en dan ook nog een Fries ene Veenstra er bij, vragen om moeilijkheden.

Uw Verzekeringsadvis | 22-11-20 | 10:24 | 2

Uw Verzekeringsadvis | 22-11-20 | 10:24 | U zegt dat wat ik dacht.
Friezen moet je alleen koeien laten houden, en misschien, als hun motoriek goed genoeg is, laten schaatsen.

Tilburgse bluf | 22-11-20 | 10:48

De Friezen zijn wel het laatste bastion. Hebben het goed geprobeerd tegen agressors Bonifatius en kozp. Ook al heeft de regering voor de agressors gekozen.

Cepalislam500mg | 22-11-20 | 12:04

een pvv jeugdkamp lijkt me wel wat , maar ben er helaas te oud voor

Hapselaar | 22-11-20 | 10:21 | 4

hoe moet ik zo'n jeugdkamp voorstellen? wedstrijdje frikandellen eten en met zijn allen hakken op housemuziek?

yeps | 22-11-20 | 10:24

@NoNoVio | 22-11-20 | 10:27: Ik zou bij Eva beginnen en vragen of er bij de FVD een stageplaats voor een akela vrijkomt.

Graaier | 22-11-20 | 10:30
▼ 1 antwoord verborgen

Damned if you do, damned if you don't. Het maakt (voor kwaadwillenden) niet uit wat de reactie van FvD is, het is nooit goed genoeg.

De tegenstrijdigheid van de vastgemaakte tweet (privé apps privé houden) en nu consequenties verbinden aan 'foute' privé apps verklaar ik als volgt. In theorie willen ze een 'safe space' debatruimte waar men zonder argwaan van gedachten kan wisselen en intellectuele uitstapjes mag maken. In de praktijk loop je echter (net als Ongehoord Nederland) tegen de realiteit aan dat bepaalde mensen grenzen over gaan en dat er meningen / memes gedeeld worden die in de echte buitenwereld onacceptabel zijn en op verontwaardiging kunnen rekenen.

Wat reaguurders hier in de comments zetten is buiten de 'safe space' van Geenstijl waarschijnlijk ook vaak niet maatschappelijk verantwoord en vandaar dat privacy best wel belangrijk is, echter hebben ze hier ook huisregels om het zooitje ongeregeld een beetje in het gareel te houden en dat mag je van politieke jongerenverenigingen ook wel verwachten.

In die reactie van het JFVD bestuur bespeur ik een welwillendheid om deze problemen echt op te lossen en te leren van anderen die daar ervaring mee hebben. De 'kritiek' van o.a. Geenstijl is misschien als FVD(ers) niet fijn om te horen maar ik interpreteer het als constructief met als doel dat ze orde op zaken stellen en er een volwassenere partij uit voort komt.

GroetenVanUrk | 22-11-20 | 10:20 | 3

Ze offeren een paar nietszeggende frontsoldaten op. Anders zijn Baudet en Jansen breedsprakig over strijd en het bestrijden van grootste gevaren. Nu blijft het bij wat gemompel over indrukken van anderen over hen die ze niet leuk vinden. Ach, aan de andere kant als je geschoren wordt met je stil blijven zitten.

Graaier | 22-11-20 | 10:27

Ik deel volledig uw mening. Komt misschien omdat wij praktischer in het leven staan en ons niet laten leiden door emoties. Ik spreek in ieder geval voor mijzelf als (ex) scheepswerktuigkundige. Schepen, een samenleving in het klein veel gelijkend op de samenleving aan de wal, krijg je niet functionerend van A naar B met emoties en aannames maar met een praktische instelling. Ik heb, zou zeggen vanzelfsprekend als een afspiegeling van de wal maatschappij, een machinist gehad die overduidelijk het fascisme aan hing. Ondanks dat bleef het schip varen. Dat hij na zijn verlof niet terug kon komen aan boord is dan ook weer van zelfsprekend.

forecastle | 22-11-20 | 10:40

Goede tegel.

Cepalislam500mg | 22-11-20 | 12:06

Dat ene Freek Jansen in de partij zo'n belangrijke positie inneemt is zorgelijk. Die jongen is van het padje af en kan zichzelf en de ontwikkelingen in ons land niet relativeren. Zijn boreale gelul en grootste analyses zijn lachwekkend en zorgelijk. Nog zorgelijker is dat Baudet hem aanstelt als fractiemedewerker, voorzitter van de jongerenclub en zelfs wil als kamerlid. Zo maak je de eens grootste partij van Nederland kapot. Jammer, wat eens een waardige opvolger van Pim leek te zijn verschrompelt in avondlandgeleuter.

Graaier | 22-11-20 | 10:19 | 3

Krijgt Zentgraaff (spqr) postuum toch nog gelijk met zijn "Vinexspenglers".

Rest In Privacy | 22-11-20 | 10:23

Met de VVD op drift ligt er een open doel voor een redelijke rechts conservatieve partij in de lijn van Pim Fortuyn en Frits Bolkestein. Maar ja, zo verkloot je het natuurlijk want op deze manier ben je het gematigde midden kwijt.

hoevenpe | 22-11-20 | 10:30

@hoevenpe | 22-11-20 | 10:30: hoevenpe dat is inderdaad de sleutel. Maar dan moet den Ter zijn wilde haren een beetje kwijtraken of wat meer in model doen. En naar zijn rolmodel Hiddema kijken.

Cepalislam500mg | 22-11-20 | 12:09

Nederland heeft een lange traditie m.b.t. het op de trein zetten van klokkenluiders. Daarom kunnen rechters, kamerleden en bv de Nationale ombudsman steeds weer vruchteloos aandacht vragen voor misstanden, waarna het - wie had dat gedacht - gewoon weer mis gaat.
Gelukkig zijn er kamerleden die GeenStijl meelezen, zodat er kans is op het doordringen van informatie van buiten de Haagse bubbel.

Harry.Langezwaal | 22-11-20 | 10:17 | 5

@Joris Beltsin | 22-11-20 | 10:20: kijkt u de geschiedenis er maar op na, bijna altijd arbeidsconflicten

van Oeffelen | 22-11-20 | 10:31

@van Oeffelen | 22-11-20 | 10:31:
Oorzaak of gevolg, dat is dan de grote vraag.

Joris Beltsin | 22-11-20 | 10:36

@van Oeffelen | 22-11-20 | 10:19: Leuke uitspraak, als een echte bruinhemd gesproken.

henkiedeboer | 22-11-20 | 11:00
▼ 2 antwoorden verborgen

Ja ja, democratie is verworden tot een religie.
En verkiezingscampagnes zijn verworden tot propagandaoorlogen.

Het heeft geen reet meer met inhoud te maken. Nul komma nul.
"It's all about the he said she said bullshit". Meer is het niet.
Doch, u mag geloven in dit sprookje en lekker moraliseren. Het is zondag, amen.

Mensdier | 22-11-20 | 10:15 | 3

In dit geval geldt de Indiana Jones stelregel: Nazis zijn fout, punt.

hoevenpe | 22-11-20 | 10:17

Wybren von Haha als de Konrad Morgen van de FvD. Veel gekker moet het niet worden. Er is een grote schoonmaak nodig daar. Zonde.

Zwiebelsuppe | 22-11-20 | 10:14

Kritiek op FvD, fans in de panelen: ‘Maar links doet het ook!!?@#!’

beldewouten | 22-11-20 | 10:13 | 2

Verschil is dat er binnen het JFVD blijkbaar wat schunnige grappen worden gemaakt en dat links al jaren fysiek gewelddadig is (Antifa,
BLM, kozp, "jongeren"), daarbij opgejut door hun politieke takken (GL, PvdA, x66, denk, nida).

Ride_On | 22-11-20 | 10:20

En die Kauthar is veel erger.

Rest In Privacy | 22-11-20 | 10:48

Ik maak in mijn vrije tijd doorlopend nazi- en negergrappen. Maar ik pretendeer dan ook niet een nieuwe zuil op te willen richten.

beldewouten | 22-11-20 | 10:11 | 9

Hier reaguren zie je als werk ?

Koning BongoBongo | 22-11-20 | 11:05

@Koning BongoBongo | 22-11-20 | 11:05: Je mag hier alleen reaguren als je pauze hebt.

Rest In Privacy | 22-11-20 | 11:18

@Koning BongoBongo | 22-11-20 | 11:05: Ik doe dit niet voor m'n lol, nee.

beldewouten | 22-11-20 | 11:26
▼ 6 antwoorden verborgen

Voor de beeldvorming is dit funest natuurlijk. Hoewel het vast ontzettend klein bier is. Maar als de media over de linksextremisten van GL en SP zou moeten berichten dan kunnen ze dagelijks pagina's vullen.

van Oeffelen | 22-11-20 | 10:09

Niet alle jongeren zullen als een mak schaap aanlopen achter het opgelegde model van politiek-maatschappelijke correctheid en klimaatdogma's. Zeker in het jongere brein ligt bij mensen die het net rond zich voelen sluiten verharding op de loer. De oogst staat of valt met de kwaliteit van het zaaigoed. (Met excuses voor de gemengde metaforen.)

MickeyGouda | 22-11-20 | 10:09 | 1

In dit geval is de oogst mislukt. Vraag maar aan Koenraad van den Arbeidsdienst.

oldandwise | 22-11-20 | 10:13

Misschien een leuk topic welke appjes de reageerders hier sturen, en wat er in hun zoekgeschiedenis staat.

dhrat | 22-11-20 | 10:09 | 2

Jij eerst

Uw Verzekeringsadvis | 22-11-20 | 10:26

@Uw Verzekeringsadvis | 22-11-20 | 10:26: Ik heb geen smartfoontje dus ook geen apps. Heerlijk rustig.

Lupuslupus | 22-11-20 | 10:30

Kuif mag wel om opslag, hij heeft in zijn eentje driekwart van de reaguurders tot de VVD bekeerd.

uisge baugh | 22-11-20 | 10:08 | 2

Ach, dat was in een namiddag geregeld, dus ik wil mezelf niet op de borst kloppen.

Rest In Privacy | 22-11-20 | 10:50

Denk eerder dat trollen hier aanwezig zijn om hun hun eigen gelijk op de testbank te leggen. Na een tijd verdwijnen ze van het toneel en komen terug met een andere nick en veranderd wereldbeeld. Allemaal dankzij dit blog.....

Koning BongoBongo | 22-11-20 | 11:10

Ik probeer me even voor te stellen wat de toon van GS zou zijn als een moslimjongerenorganisatie hetzelfde soort berichten zou verspreiden...

* Il Principe * | 22-11-20 | 10:07 | 4

Dat weten we al. Dagelijks wordt haat en geweld door moslimorganisaties gepredikt en fysiek in de maatschappij geïnjecteerd. Doorgaans verzwegen door msm maar niet door GS.

Ride_On | 22-11-20 | 10:15

Niet bekend met maroc punt nl en de goorheid die daar uit de servers walmt qua intolerantie, jodenhaat, westerse vrouwenhaat, en plain pro-jihadisme?

chicago river | 22-11-20 | 10:28

Dat zou geen nieuws zijn lijkt me . Moslimjongerenorganisaties preken bijna alleen maar haat. Next....

Koning BongoBongo | 22-11-20 | 11:14
▼ 1 antwoord verborgen

Dat boreaaljournaal is erg grappig. Voorts ben ik van mening dat je geen rare plaatjes in appgroepen moet delen. Dat is gewoon niet slim. What happens in the bierkelder stays in the bierkelder als het ware.

knutsel_ | 22-11-20 | 10:07 | 3

Daar ben ik het helemaal mee eens. Er is vanaf het begin al een heksenjacht gaande op FvD en nu de verkiezingen naderen worden er nog een paar scheppen bovenop gedaan. Het begint gewoon sneu te worden en daar bedoel ik niet het FvD mee. En nee, ik stem er niet op omdat ik trouw blijf aan de PVV. 'Trouw' is ook een woord dat door de meerderheid uit het Nederlandse woordenboek is geschrapt. Men wisselt net zo makkelijk van politieke partij èn van partner als een paar schoenen. "Meewaaien met alle wind van leer" heette dat vroeger. Maar toen FvD begon vonden velen dat een 'nieuwtje' en sloten zich daarbij aan. Nu het water daar wat golfjes vertoont vertrekken ze weer. Met zulken kun je helemaal niets als partij dus het is maar goed dat ze nu weggaan want je hebt helemaal niets aan zulke windvanen. En dat men zich zó makkelijk laat opstoken zegt veel meer over die personen zelf dan over FvD.

Lupuslupus | 22-11-20 | 10:49

@Lupuslupus | 22-11-20 | 10:49: Probleem is dat Baudet de extreemlinkse media maar blijft voeren met'golfjes' . Hij zou toch beter moeten weten dan dat te doen . Rechts moet hier in Nederland nou eenmaal neergesabeld worden .De man kent geen leerproces maar blijft hangen in zijn narcisme dat hem doet denken dat hij alles beter weet. En daarom BOSMA !!!!!

Koning BongoBongo | 22-11-20 | 11:18

Jammer dat zoveel mensen weer iets vinden van Baudet vanuit hun waan van de dag.

Leptob | 22-11-20 | 10:06

Dat de VVD het veilig genoeg acht naar links op te schuiven. Het geeft te denken.

Rest In Privacy | 22-11-20 | 10:06 | 2

Voor de gemiddelde VVD stemmer is geflirt met het nazisme toch echt een no-go, waar denkt Baudet dat al die virtuele zetels vandaan gekomen zijn?

hoevenpe | 22-11-20 | 10:08

Links is richting EU. En dat is waar Rutte naar toe wil.

Koning BongoBongo | 22-11-20 | 11:19

Het zou mij weinig verbazen als Baudet 's avonds thuis in een nazi-uniform piano zit te spelen.

Rest In Privacy | 22-11-20 | 10:06 | 8

Komop Gully.
Onder de gordel, en goed fout ook, godwinner.
Al die jointjes maken je steeds harder en paranoide man.
Of je was het al.

chicago river | 22-11-20 | 10:32

@chicago river | 22-11-20 | 10:32:

Hij is er het geflipte type voor.

Rest In Privacy | 22-11-20 | 10:42

Wie Wind zaait zal Stormfront oogsten.

Rest In Privacy | 22-11-20 | 10:51
▼ 5 antwoorden verborgen

Goh, iets met poep en ventilator. Koenraad is niet echt een goede stemmentrekker zullen we maar zeggen...

hoevenpe | 22-11-20 | 10:06
-weggejorist-
zwaanshals | 22-11-20 | 10:04 | 3

Die Freek ziet er nogal verfomfaaid uit.
Maak mij niet uit, maar als je serieus genomen wilt, trek dan niet een slobberblouse 1 maat te groot met een een slap loshangend 2ehands jasje aan, Freek.

chicago river | 22-11-20 | 10:01

Godsamme Ronaldo heb je het hele doosje Nespresso cups achterelkaar in de machine gepleurd en opgezopen. Het is hier 04:30 s'ochtends, net wakker en dan zo'n stukkie tekst is toch wel ff teveel van het goede.

clockandhammergame | 22-11-20 | 10:00 | 1

Canada?

van Oeffelen | 22-11-20 | 10:11

het ging om de volgende stelling “ joden helpen vrouwen massaal de pornografie in”. sjuul onderzocht deze stelling en kwam tot de volgende eindconclusie: encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=t...

sjuul69 | 22-11-20 | 09:58

Ik zat vroeger bij de JOVD (= jongerenpartij van de VVD). Gelukkig bestond er toen nog geen sociale media, anders had ik de VVD met mijn doldrieste ideeën (waaronder ook wel eens wat over joden) zeer zeker in opspraak gebracht! Jongeren reageren nu eenmaal met emotie en roepen wel eens wat ondoordachte en domme zaken. De wijsheid komt met de jaren. Niet al teveel poeha over maken dus!

kunstliefhebber | 22-11-20 | 09:57 | 6

Kunstliefhebbers werkten in de Tweede Wereldoorlog samen met de nazi's om joodse kunst te roven. Godwin!

oldandwise | 22-11-20 | 10:16

Gelijk heb je. Jongeren testen nou eenmaal de grenzen en proberen stoer te doen tegen elkaar. Iedereen heeft kinderen in de klas gehad die moesten lachen om jodenvervolging of voor de lol nazi's nadeden. Maar de 30+ers in FVD hebben dit echt onnodig uit de hand laten lopen. Als je pas reageert nadat alles in de media is geweest ben je veel te laat. Ze hadden met die jongeren in gesprek moeten gaan en ze moeten onderwijzen over alle gruwelijke dingen die de nazi's hebben gedaan en ook fabeltjes over dat ze eigenlijk links waren en een goede economie hadden ontkrachten. Tenzij ze zelf ook nazifans zijn..

Middensteun | 22-11-20 | 10:23

Oh, was jij dat.....

Rest In Privacy | 22-11-20 | 10:52
▼ 3 antwoorden verborgen

Het zal voor deze autist altijd wel een raadsel blijven waarom normale, geestelijk wel toerekeningsvatbare mensen niet gewoon kijken en luisteren naar wat politici letterlijk zeggen en feitelijk doen. Niet dat je daar blij van wordt trouwens, behoudens de enkele wel vakbekwame uitzonderingen dan. En waar je het overigens ook prima hartgrondig mee oneens kan zijn.

Nou ja, gelukkig zijn die twee salonnazietjes slechts uit hun huidige onbeduidende functies gezet en bijvoorbeeld niet geroyeerd als lid. Wel jammer voor ze dat ze nog wat aan de te jeugdige kant zijn voor een burgemeesterspost ergens in ons pittoreske landje. Maar wat niet is, kan nog komen.

Rest In Privacy | 22-11-20 | 09:56

In ieder geval niet de GL manier, maar gewoon spijkers met koppen.

Dus, boek dicht, en op naar het volgende onderwerp.

NumbNuts | 22-11-20 | 09:56 | 1

Zou je denken. Maar zolang nos, nu, etc. het GL debacle niet verslaan, zien mensen die vergelijking niet. Ze zien alleen het standaard frame dat FvD bruinhemden faciliteert. Het was bij Jinek al te sneu om te zien hoe hard daarop werd ingezet.
Bij NU weten ze niet hoe snel ze de reactiemogelijkheden moeten sluiten als het over KOZP gaat, maar voor de FvD en dit soort berichten gaan de floodgates wijd open.
Het is te doorzichtig hoe erg er propaganda wordt gevoerd tegen rechts.

ZegMaar | 22-11-20 | 10:28

Tsja, de onderbroek met bruine vlek is niet in de was gegooid, maar binnenstebuiten aangetrokken.

Wybren van Haga: uit de VVD verstoten en tegen de lamp gelopen wegens rijden onder invloed.
Benieuwd ook naar de argumentatie hoe dergelijke citaten uit hun context kunnen zijn gehaald.

Graaf_Slis | 22-11-20 | 09:55 | 1

Als Wybren dit moet regelen, maak dan je borst maar nat...

Rest In Privacy | 22-11-20 | 10:54

Baudet kan hier niet wegschuilen. Dat is laf.

In een partij moet je een integriteitskader hebben.
Mensen die daarbuiten pissen horen niet in de club.

Het is een politieke partij en geen wetenschappelijk instituut.

Bolhoed | 22-11-20 | 09:54 | 1

Het integriteitskader wordt nu mede vastgesteld door Wybren van Haga. Hoe integer wil je het hebben. (Niet zo heel erg.)

grietmetgroenefiets | 22-11-20 | 09:57

Ach ja jongeren en politiek. De meesten hebben geen flauw idee, zijn gedreven door testosteron, hebben nog geen impulscontrole in hun prefrontale cortex en hun ware motieven liggen vaker op het sociale en seksuele vlak. Of je bent een getroebleerd Asperger-geval dat gaat zedenpreken over het klimaat.

Joris Beltsin | 22-11-20 | 09:51 | 2

Daarom stemmen er zoveel op GL, ze hebben geen idee hoe de wereld in elkaar steekt

Fijn_dat_je_er_bent | 22-11-20 | 09:56

Zelfs de volwassenen hier kennen geen onderscheid. Hun afkeer van de persoon staat een zuiver oordeel over zijn handelen in de weg. Kwatsen maar wat raak. Zetten de deksel van de drekput wijdopen.

Rest In Privacy | 22-11-20 | 09:58

Jaja, daar ga ik "Nooit meer op in". Maar die bleek te gemakkelijk wanneer extreem-rechtse uitingen tot mijn ontzetting werden gevonden... En daarvoor is blijkbaar ook nog eens niet íedereen geroyeerd, 2 zijn nog steeds wel verbonden met de partij, 1 nu met een statement als nummer zoveel op de 2e kamerlijst? Nee, Thierry, zo werkt het niet. Schoon schip, maar dan beter helemaal?

Zelfde geldt voor GL m.b.t. iemand die voorzitster is geweest van een jongerenbeweging was gelieerd aan Moslimbroederschap, ook die hoort niet thuis in de 2e kamer straks?

Hoe zijn we zover gekomen dat banden met extremisme vanuit welke hoek dan ook in de 2e Kamer kunnen terechtkomen? Is er dan helemaal geen controle en doorlichting meer vooraf? We moeten dit niet goedvinden met elkaar.

Jan, Leiden | 22-11-20 | 09:48 | 6

Allemaal roomser dan de Paus weer!

lanexx | 22-11-20 | 10:03

@Mr.Phaeton | 22-11-20 | 09:53: er bestaan van mij ook foto's uit mijn jongvolwassen fase waarvan ik hoop dat ze niet in de openbaarheid komen.

Ride_On | 22-11-20 | 10:05

Het gaat hier niet om een ver verleden? Het gaat hier om recente zaken tijdens bijeenkomsten jongeren van het FvD, toch?

Jan, Leiden | 22-11-20 | 12:59
▼ 3 antwoorden verborgen

Een hoop ophef om stoute jongens, die nu terecht klapjes krijgen, maar intussen: waarom horen we zo weinig inhoudelijks van De Tjer zelf? Is er nu werkelijk geen politieke rel te bedenken waar een beetje inhoud in zit? Iets waar heel Weldenkend Links over hem heen kan vallen, en waarvan dan blijkt dat ze allemaal aan het verkeerde eind hebben zitten trekken? Kom op Tjer, zoek eens iets.

JvanDeventer | 22-11-20 | 09:47 | 3

Baudet heeft geen inhoud alleen maar ijdele praatjes.

Rest In Privacy | 22-11-20 | 09:49

Probeer eens verschil in belangrijkheid aan te brengen Gullie. Dit komt, sorry, dommig over.

Rest In Privacy | 22-11-20 | 09:51

Thierry is lost. Komt ook niet meer goed. Nanninga, Eerdmans en Bosma moeten uit de partij stappen en voor zichzelf beginnen. Mijn stem hebben ze.

ED-209 | 22-11-20 | 09:46 | 4

Misschien is den Thierry op dit moment niet de meest beste kartrekker, de partij kopstukken worden makkelijk door de haters op de korrel genomen.
Waar de FdV voor staat kan ik me bij vinden en er zitten goede kartrekkers in de club.
De door en door verrotte elite van oude partijen t/m media en omroepen zullen alles doen om hun bedreigingen kapot te maken. Desnoods met listen, daarvoor gooien ze tzt wel.iemand voor de bus om de elite clubjes weer te soort van redden.
Nooit maar dan ook nooit meer VVD voor mij. Hier hobbelen al veel te lang klagend achter aan. En of FdV het land kan besturen? Geen idee. Maar soms in is de-brand-uit-de-brand-nodig.

Ram_Ram | 22-11-20 | 10:03

De islamisering akkert rustig door Ed. En u intussen maar kletsen over voor zichzelf beginnen wat. Wanneer denk je dat ze als nieuwe partij effect sorteren. Het lijkt hier soms op blinden school. Er zitten bijvoorbeeld ook weer 17.000 asielzoekers te wachten op de Canarische eilanden. De klimaatgekkies, misdadigers zou ik ze bijna noemen rusten ook niet.

Rest In Privacy | 22-11-20 | 10:16
▼ 1 antwoord verborgen

Ik weet niet wat triester is, die huilstruiken die het gekloot in het FvD blijven verdedigen of het feit dat dit ooit veelbelovend clubje aan mismanagement, schromelijke zelfoverschatting en narcisme ten onder gaat.

zwellevertje | 22-11-20 | 09:46

Gewoon als politieker je mond open doen in de Tweede kamer, met ideeën en inzichten. Meer niet. Met gelijk een jongerenclubje erbij doet Baudet precies wat hem nagedragen wordt, eng en dom. Onbestuurbaar. Teveel hooi op de vork.

Normpje | 22-11-20 | 09:46 | 1

Nog te veel vrije tijd voor de randzaken.

Rest In Privacy | 22-11-20 | 09:47

In de onderste tweet zegt Jerry eigenlijk, dat als je het maar stiekem doet en zorgt dat niemand het ziet of merkt, je best wel ontzettend fout mag zijn.
Zodra het wél naar buiten komt, gaat het een ander geen reedt aan. Zolang het maar binnen je enge bubbeltje blijft is het ok.
Ik houd niet van stiekemerTs.

Ruimedenker | 22-11-20 | 09:45 | 3

Je moet het meer zien als appen met je vriendin waar je tegen zegt dat je haar eens lekker op de bips wil slaan, en dat die apps dan in de openbaarheid komen met 'seksisme!' 'vrouwenmishandelaar!' geschreeuw. Sommige uitspraken vallen slecht buiten de beslotenheid waarin ze gedaan zijn.

GroetenVanUrk | 22-11-20 | 10:31

Komt op mij niet over als een erg ruimdenkend plempsel. Begint bij mij de vraag, waarom kiest iemand het alias "Ruimedenker" eigenlijk?

DenBeert | 22-11-20 | 10:48

@DenBeert | 22-11-20 | 10:48:
Tssssss.
Was dit het beste wat je kon verzinnen?
Manman wat slecht.
Je begrijpt gewoon niet wat ik daar schrijf.
Durf dan een vraag te stellen!
Probeer maar.

Ruimedenker | 22-11-20 | 11:12

Overigens erg eens met Sherry hierin.
Wanneer ik Mein Kampf wil lezen/ hebben, puur uit geschiedkundig of literair oogpunt, dan moet ik dat mogen.
Want wat zegt dat, als ik naast dat haatboek, plus dat mohammedaanse dikke vod, ook Alexander Solzjenytz en Gyorgy Konrad naast Ernest Hemingway en Ayn Rand heb liggen.
Hel, ik lees regelmatig uit de bijbel (meestens Oude Testament).
Maakt mij dat een jesus-kissertje?
Integendeel.
De narcistische rare kwast.
Wel wil ik het lezen, vw de fijne parodieen en mooie metaforen, zodat je op een feestje ook kan meepraten over Kain en Abel.

chicago river | 22-11-20 | 09:45 | 6

Maar mag ik nog wel een boek lezen waar Zwarte Piet in voorkomt?

J-van-de-Bontekoe | 22-11-20 | 10:16

Als je meestal het Oude Testament leest dan ben je juist geen jesus-kissertje. Het schijnt dat die pas iets voorstelde toen het nieuwe boek werd geschreven.

Graaier | 22-11-20 | 11:31
▼ 3 antwoorden verborgen

Wie had dit soort ellende in welke boreale vorm dan ook kunnen bevroeden? Met zo'n clubje stoethaspels heb je geen vijanden meer nodig.

ChipsNootjesBier | 22-11-20 | 09:45

Verder wenst Thierry zijn jeugdige aanhangers een welgemeend "Houzee" !

oldandwise | 22-11-20 | 09:43 | 1

Je steelt van JP.

Rest In Privacy | 22-11-20 | 10:34

Die vernietigende artikelen op de GeenStijl hebben blijkbaar een Nacht van de Lange Messen veroorzaakt.

Ad Hominem | 22-11-20 | 09:42 | 4

Baudet had al lange tenen.

Rest In Privacy | 22-11-20 | 09:44

Aangewakkerd door Nieuwsuur. GS vormde alleen een reactie hierop.

ChipsNootjesBier | 22-11-20 | 09:45

Het zijn niet allen koks die lange messen dragen.

Magna_V65 | 22-11-20 | 11:57
▼ 1 antwoord verborgen
-weggejorist-
oldandwise | 22-11-20 | 09:40 | 6
▼ 6 antwoorden verborgen

Het enige juiste antwoord.
“Uitstekend” optreden is dan niet de juiste woordkeuze, maar dat nemen we Jerry niet kwalijk, hij is geen taalkunstenaar.
“Uitstekend” is mij iets te trots.
Niettemin, de juiste stap.
En nu beter opletten wie je binnenlaat in je huis.

Ruimedenker | 22-11-20 | 09:40 | 3

Mr Erkenbrand zit er nog, niet handig als je het mij vraagt. Die gaat nog voor de verkiezingen van de lijst.

amateurrr | 22-11-20 | 09:43

Dat laatste is een probleem, je trekt ook mensen aan die heel erg met de partij mee lijken te gaan maar er op uit zijn die van binnenuit onderuit te halen. Want PVV en FvD hebben veel vijianden die tot het uiterste gaan.
Je ziet bijvoorbeeld de pure haat in de demonstraties die antifa houd, die gasten zijn tot alles in staat.

2voor12 | 22-11-20 | 09:46

Dit soort partijen trekken uiteindelijk zoveel wappies dat ze nooit de fatsoenlijke kiezers aantrekken. Heel veel burgers willen verandering maar willen niet geassocieerd worden deze mensen. Dus verandert er nooit iets en gaat het globalisme en marxisme gewoon door.

roevka | 22-11-20 | 09:38 | 4

@2voor12 | 22-11-20 | 09:40: Kunt u mij wat voorbeelden geven? Ik vind politici die met Willem Engel en Lange Frans dwepen wel fascinerend.

Rest In Privacy | 22-11-20 | 09:44

@DexterGordon | 22-11-20 | 09:44:
Bijvoorbeeld Volkert die ook erg actief is in de linkse politiek. Zijn directe banden met politici worden stilgehouden.
En "dwepen" is wel erg sterk maar dat is omdat u nu eenmaal anti-FvD bent, dat vertroebeld uw blik. Hij ziet hier en daar wel punten waar ze gelijk hebben zoals het in rap tempo buiten werking stellen van delen van de Grondwet.
Maar ik heb Baudet nooit horen zeggen dat alles aan 5G ligt.

2voor12 | 22-11-20 | 09:50
▼ 1 antwoord verborgen

Wanneer komen de appjes van (extreem) links aan de beurt ?

laatjenietkisten | 22-11-20 | 09:38 | 2

Het gaat nu over de bruinhemden van FvD niet altijd naar anderen wijzen.

Rest In Privacy | 22-11-20 | 09:43

@Gulliver | 22-11-20 | 09:43: De bruinhemden van weleer waren overigens socialisten en werden vergeleken met biefstuk, bruin van buiten, rood van binnen.

laatjenietkisten | 22-11-20 | 09:54

100% #team reaguurders die menen: een politieke jongerenafdeling moet je als partij om te beginnen al niet WILLEN.
.
Al dat jeugdig elan doorspekt met vaak (te grote) absurde idealen, linksom of rechtsom.
De koffie mogen ze zetten, voor een Marijnissen een Hiddema, een Lodi Dodi, een Krol, en ondertussen de kneepjes leren afkijken.
Is het addergebroed eenmaal 18, ga je politieke gangetje maar.
Tot die tijd: bedien de koffiemachien.
Wijsneusjes.
Net droog achter de oren, en maar orakelen.

chicago river | 22-11-20 | 09:38 | 2

Dat TPO filmpje is geniaal. Die Freek loopt duidelijk maar wat uit zijn nek te kletsen. Tekst oplezen van een briefje maar snapt er de ballen van.

threeheadedmonkey | 22-11-20 | 09:45

Politieke jongerenorganisatie die over de schreef gaan is van alle tijden. Zoals laatst nog bij Bij1 en ook DWARS. Dus misschien beter maar stoppen en die gasten koffie laten maken. Maar als het gebeurt natuurlijk wel nadrukkelijk afstand van nemen en maatregelen treffen. Ik heb Baudet overigens wel eens overtuigender zien optreden.

goedverstaander | 22-11-20 | 09:57

Bij de VVD of de PvdA zou deze 'jeugd' later een mooi baantje als burgemeester krijgen, of een andere mooie bestuurdersfunctie...

Drunken_Pumpkins | 22-11-20 | 09:37 | 1

Tja, in Utrecht of zo.
Zucht.

J-van-de-Bontekoe | 22-11-20 | 10:12

Een aaneenschakeling van clusterfucks, erg knap. Op deze manier blijft vvd ook de grootste, uiteraard dankzij de stoere taal van Dilan en Bente.

amateurrr | 22-11-20 | 09:37 | 1

En keer op keer op keer trapt het stemvolk in die stoere vvd taal waar vervolgens keer op keer op keer helemaal niets van terecht komt.

2voor12 | 22-11-20 | 09:39

Fascinerend om te zien hoe iemand zo snel van belofte naar gekkie kan gaan. Ik wacht met smart op een doorwrochte analyse over een paar jaar, lijkt mij mooi leesvoer. Het laat tegelijkertijd zien dat het Nederlandse systeem kwetsbaar is. Als zo’n debielenclubje op tijd piekt, zijn ze de grootste partij. Zit dit soort tuig in het torentje zichzelf en ons allemaal belachelijk te maken...

beldewouten | 22-11-20 | 09:36 | 4

De grootste is wel hoog gegrepen. Maar LPF ging hoog door het sneuvelen van Pim zelf. Anders was het ook veel minder gebleven. Duidelijk dat het stemmen zoals het gaat een probleem kan zijn. Net als in de VS waar de helft min 6 miljoen op een volslagen mafkees stemt. Pres Bonkers Bonespur.

AntiZanicz | 22-11-20 | 10:37
▼ 1 antwoord verborgen

Misschien kan Lange Frans ook helpen? Die schijnt nogal goed te zijn in dingen onderzoeken

Diederik_Ezel | 22-11-20 | 09:35

Baudet wil lekker op een zetel of drie uitkomen.
Goed verdienen, geen verantwoordelijkheid.
T gaat 'm lukken.

Toetsenbordcomplex | 22-11-20 | 09:34

Goed statement, tot 17 maart zullen ze alles proberen om FVD zwart (of bruin) te maken, de VVD en CDA heffen de lockdown langzaam op en het circus begint weer 4 jaar want Piet en Hanneke stemmen weer op de VVD. Totale afdracht aan de EU, volledige transfer unie, windmolens in je achtertuin, Albaniërs en Syriërs als buren en nietszeggende steden als Almere overal op het platteland om al die asielzoekers uit het midden oosten en Afrika te huisvesten. Enjoy

MoltisantiBeer | 22-11-20 | 09:33 | 5

Het FvD maakt zich zelf al bruin waarom zou de media ze nog zwart maken?
Het is gewoon een zeer onfrisse club met hele enge mensen.

Rest In Privacy | 22-11-20 | 09:41

Daarom moet je er dus bovenop zitten want je weet dat je gezocht gaat worden. Gevalletje eigen schuld dus.

Graaisnaaiert | 22-11-20 | 13:33
▼ 2 antwoorden verborgen

Appjes gaan controleren is zinloos. Heel veel appgroepen zijn natuurlijk helemaal geen officiele kanalen van organisaties. Als ik zie wat er in appgroepjes waar ik in zit, voorbij komt aan WOII humor dan rest ons maar een ding: Whatsapp verbieden.

Leptob | 22-11-20 | 09:33 | 1

En hoe controleer je wie er allemaal in zitten en wat hun bedoelingen zijn? Echt geinteresseerd of alleen maar de boel opstoken?

2voor12 | 22-11-20 | 09:35
-weggejorist-
2voor12 | 22-11-20 | 09:32

Damage control? Too little too late?

Beste_Landgenoten | 22-11-20 | 09:30 | 1

U riep?

2Little2Late | 22-11-20 | 11:46

In die tweet hierboven heeft hij wel gelijk.

uisge baugh | 22-11-20 | 09:29

ik ben benieuwd hoeveel reaguurders dit bruine clubje nog blijven verdedigen.

yeps | 22-11-20 | 09:29 | 10

@amateurrr | 22-11-20 | 09:40: Ik heb bij de laatste verkiezingen FvD gestemd maar ik ben de laatste 1,5 jaar tot inzicht gekomen dat Baudet de partij in een bruine hoek heeft getrokken waar ik echt niets mee te maken wil hebben. Dus ik benieuwd of andere ook tot dat inzicht zijn gekomen.

yeps | 22-11-20 | 09:50

@Lupuslupus | 22-11-20 | 09:49: Ik zag een keer iemand op Twitter bij Baudet reageren met: "zo nu mijn lidmaatschap opgezegd!" klik je die persoon aan en kijk je wat verder, kust die al 10 jaar lang de kont van GroenLinks.

C10H12N2O | 22-11-20 | 10:02

@C10H12N2O | 22-11-20 | 10:02:
De sociale manipulatie techniek van "het eerste schaap over de dam". Slinksers zijn daar nu eenmaal sterk in. En dan maar hopen op het bandwagon-effect. Slinksers en sociale "wetenschappen", vertel mij wat.

DenBeert | 22-11-20 | 10:32
▼ 7 antwoorden verborgen

Een paar meme’s zijn toch net wat anders dan koppensnellende moslims.

swagmachine | 22-11-20 | 09:28

Wat een zooitje is dat geworden.

Dickie1908 | 22-11-20 | 09:27 | 4

Geworden?

overVecht | 22-11-20 | 10:11

Ga jij nu maar koeken bakken.

Rest In Privacy | 22-11-20 | 10:55
▼ 1 antwoord verborgen

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen