achtergrond

Geenstijl

Een huisarts en een “huisarts” over corona

Ieder z’n mening, maar wij nemen er van deze twee maar eentje serieus

Kritiek op coronabeleid is lastig. Want voor je het weet sta je met je mondkapjes-scepsis en eigen-verantwoordelijke vrijheidsverlangen virtueel ingeklemd tussen de viruswappies die bang zijn voor de nanochipvaccins die Bill Gates ons via 5G gaat toedienen, en de mensen die menen dat corona überhaupt niet bestaat. Andersom staan veel media de angst voor uitzaaiingen en oplaaiingen luidkeels op te kloppen, doodsbang als ze zijn voor een virus dat in essentie niet “killer” is, en waar ze in Oxford al succesvolle antistoftesten mee aan het doen zijn om de injectienaalden mee te vullen - en Nederland staat vooraan in de kassarij om het spul te kopen. Enfin, wij stuitten op twee LinkedIns van een echte huisarts en een “medicijn-vrije huisarts” (lees: kwakzalver), je mag zelf kiezen welke criticaster je wil omarmen. Maar doodsbang achter de geraniums blijven zitten met Kustaw Bessems mag ook hoor.
Instant Update: de post van kwakzalver Marije Berkelaar is van LinkedIn gejorist, maar deze complotwappiewebsite (waar we nu dus genoodzaakt zijn eenmalig naar te linken, we adviseren eerst een mondkapje op te zetten - red.) heeft citaten uit het betoog van het kruidenvrouwtje dat haar geneeskundigheid baseert op de overtuiging dat “de mens een scheppend wezen is met een zelfgenezend vermogen.”

Bonuslink: Statistiek-Viroloog des Vaderlands

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Dit land is ZIEK. Huisartsen stellen noodgedwongen patiëntenstop in

Tuurlijk, "Dit land is ZIEK" staat al 4 jaar in het redactiestatuut opgenomen als #7 van de 10 per stijlboek verboden uitspraken.

@Spartacus | 10-05-22 | 10:30 | 0 reacties

Sywert van L. uit bestuur Hulptroepen A. gezet

Zijn nog wel bij stichting betrokken, maar hebben geen betrokkenheid meer

@Ronaldo | 28-04-22 | 17:48 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.