achtergrond

Geenstijl

'Valse christenhond' Knevel zwijgt over islam

Andries Knevel wil zichzelf niet meer censureren over christenvervolging door de islam. Dus is ie volgens PvdA-prominent Sander Terphuis een 'valse christenhond'

Malle twitterfittie dit. Sander Terphuis - agnost van Iraanse afkomst - vocht bij de PvdA ooit tegen tegen Didi Samsom om de strafbaarstelling van illegaliteit en werd in september 2017 lid van de ChristenUnie om bij die kleine regeringspartij invloed te houden op dat onderwerp. En nu scheldt ie ogenschijnlijk zomaar uit het niets Andries Knevel uit voor "valse christenhond" omdat die laatste openlijk durft te erkennen dat hij zichzelf censureert over christenvervolging, omdat beroepsmoslims en hun dramlinkse Helper Whiteys prompt met een GroenLinks Gesprekskoffer voor je neus opduiken om je als racist en islamofoob aan het kruis te hangen als je de islam durft aan te wijzen als gewelddadig gif. NOU, QUOD ERAT DEMONSTRANDUM, zo zeiden de Latijnen altijd als ze zichzelf censureerden maar toch ff een punt wilden maken.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Carel Brendel: Het verraad van links

Nu de PvdA opnieuw aan het flirten is met de islam en opnieuw het Paard van Troje binnensleept - alsof het politbureau de hele toestand rond Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk vergeten is - leek het mij goed om Carel Brendel te benaderen. Zijn bestseller Het Verraad van Links uit 2007  gaat over de socialistische beweging en de vrijheid van godsdienst.

@Arthur van Amerongen | 20-01-24 | 21:01 | 896 reacties

Nepnieuws bij Nieuwsuur over "slavenschip" VOC

John Leerdam (Partij van de Airfryer) genomineerd voor Rudy Bouma Bokaal

@Pritt Stift | 08-01-24 | 10:00 | 293 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.