achtergrond

Geenstijl

Pray for Ameland. Gele Hesjes gaan helemaal loco

Nou mensen, blijf zaterdag maar even lekker weg van Ameland want de bevolking is piswoest en de shit gaat helemaal uit de klauwen gieren daaro.

Reken op allesverwoestende duinbranden, hevige rellen in Hollum en Ballum, alle schepen tot zinken gebracht in de haven, enorme vertraging op één van de twee buslijnen en stakingen, inferno's en ontploffingen bij twee van de drie tankstations. Veel doden ook, met name onder bejaarden en jonge kinderen. En dat allemaal vanwege de verhuizing van zorgcentrum De Stelp. Boeeehhh boehhhh Rutte oprotte boeehhh Ameland is het zat!

"De gele hesjes, de in Frankrijk ontstane volksbeweging van boze burgers, verzamelt zich zaterdagmiddag ook op Ameland. Organisator Frank Hulsebos roept mensen op naar de toren van Nes te komen om de noodklok te luiden. Hij zegt veel frustratie onder de Nederlandse bevolking te zien. "Parijse toestanden behoren tot de mogelijkheden." De dreigende verhuizing van zorgcentrum De Stelp in Hollum naar buiten het dorp is volgens Hulsebos een onderwerp waar de noodklok voor geluid moet worden. Hij heeft tot nu toe vier aanmeldingen*, zegt de Amelander."*

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.