achtergrond

Geenstijl

Robotje Jett-E demonstreert autopilot bij Pauw

Nu al een topicmachine, die iets te goed geoliede oneliner-droid van Alexander Pechtold. Zouden ze nou bij D66 echt niet door hebben dat wij door hebben dat Rob een robot is? Luister eens naar Jett-E bij Pauw:

Bijvoorbeeld over Urgenda (met die rechters die op de stoel van de politiek Moeder Aarde gingen zitten): "Het was een hele heldere uitspraak. Ik hoop vooral dat we nu niet in allemaal juridische gevechten komen, maar vooral aan de slag gaan met goed klimaatbeleid. Ik zie dat we met dit kabinet hele goede afspraken hebben gemaakt voor een schone toekomst voor Nederland. Minister Wiebes moet nu gewoon aan de slag met de klimaattafels om echt tempo te maken. Het gaat niet alleen maar over problemen en kosten, maar vooral ook: hoe zorgen we er voor dat iedereen in Nederland een comfortabel huis heeft dat niet op Gronings gas zit. Hoe zorgen we er voor dat iedereen een schone auto kan betalen? Ik denk dat we met dit kabinet echt een goede inzet hebben nu. Daar moet het snel mee aan de slag. D66 zal er bovenop zitten om die doelstellingen te halen." OK, dat was 1 minuut en 55 seconden in de uitzending en HOE IS DIT GEEN ROBOT? Het praat wel. Maar het leeft niet. En het lijkt er op dat Twan Hyves de enige is die het nog niet door heeft.

Lol. Zelfs de Azijbode heeft 'm door. Maar Jett-E heeft wel een bug in zijn RAM-geheugen: "Zijn grootste ondeugd is het vergeten van verjaardagen."

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.