achtergrond

Geenstijl

Even voorstellen, de nieuwe Ismail Ilgun: Nienke

Ismail Ilgun died twice. Hans Nijenhuis laat Vomartuig verrotten op de richel.

Ene Nienke Plas (32) volgt bij het Algemeen Dagblad de Zaanse Erdoganfanboy Ismail Ilgun op als huisvlogger. Wie is Nienke Plas? Nienke speelde vroeger zwervertje, ze maakt video's en die heten de 'Hahalogs', haar filmpjes zijn absurdistisch, ze heeft podiumangst, haar vriend heet Resley, haar zoontje heet Frenky-Dean, ze vond Brigitte Kaandorp vroeger cool en nu zit ze in Expeditie Robinson maar als ze zelf de regie had zou ze andere dingen laten zien, zo slachtte ze een vis, maar dat zat er niet in en ze is gewend de regie te hebben.

Dus hoofdredacteur Hans Nijenhuis de stuiterballenterrorist heeft na een beetje kritiek op zijn keuze voor het witwassen van een halfcrimineel kansenknaap toch maar besloten een muurbloempje uit de vlogvijver te vissen. Dapper. We hebben ook nog helemaal geen verantwoording gezien. Terwijl hij vorige keer nog zei: "Nou, ook omdat iemand dat tuig van die richel moet halen. Anders staan ze daar voor altijd." Nou jullie horen het, Vomartuig. Iemand moet jullie helpen, maar Hans Nijenhuis laat jullie vanaf nu verrotten daar op die richel. Als die Nienke Plas-minions maar krantjes kopen.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Hallucinant artikel in @ADnl: "Gezichtsoperatie transvrouwen vaak niet vergoed"

Het Hart van Nederland onder de kranten mengt zich na 8 jaar voor het eerst in een discussie alsof het nog steeds 2015 is

@Spartacus | 14-09-23 | 21:01 | 185 reacties

Hee een lollige tuincolumn in het AD

De beste columnist van het Algemeen Dagblad blijkt een bejaarde tuinman, lol

@Mosterd | 07-09-23 | 18:30 | 103 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.