Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Turbojankers zuchten onder micro-coming out

Pride, mooi man. Lekker vieren dat je overal in landen waar je geen vrije westen hebt geen leven hebt met homo, maar hier lekker wel. Maar! Is zo'n feestje een reden voor feest? Nee, natuurlijk niet, de professionele homo's moeten natuurlijk wel wat te miepen hebben want zonder miepen is het geen Nederland. Nu is het weer heel erg dat je als homo elke dag nog een paar keer een "micro-coming out" hebt. Wat is dat? Dat is dat voor u onbekende mensen tientallen keren PER DAG oppikken dat je andersgeaard bent, bijvoorbeeld door je loopje of het feit dat je heel hard right said fred meezingt met je MP3-speler. Niemand die werkelijk kan uitleggen waarom dat een probleem is, maar de homolobby moet toch wat te doen hebben nu ze ook gewoon mogen trouwen en al hun rechten en de Nederlandse overheid is al de wereldwijde koploper in het opnemen voor elhabeedinges, dus de beroepsnichten (en permahuiler Linda Duits die zelf heel graag gay had willen zijn maar zelf gewoon een peopsaaie heterodoos is) moeten het maar doen met de kruimels. Nu is heteronormativiteit kennelijk een probleem, want het is blijkbaar heel erg dat de meeste mensen hetero zijn (zoals Linda Duits). Ook weten ze weer prima te vermijden dat de gebrekkige acceptatie van homoseksualiteit vooral geen probleem is van regenboogkleuriërs op brommers die homo's doodslaan, maar van ons allemaal. Dat je gay bent is prima, maar kunnen we alsjeblieft een maatschappelijke aversie creeëren tegen linkse zeikstralen die in een sprookjesbos van zelfverzonnen onderdrukkingscomplexen ronddolen? 

Reaguursels

Inloggen

Tot mijn spijt voel ik wederom de noodzaak om mijn gal te spuwen over mijn medehomo's en de ongevraagde pleitbezorgers van de homo-emancipatie, beter bekend als: waanwijze humorloze fag hags. Ik reageer met deze column op het woordenbraaksel dat op 28 juli jl. in een aanmatigend stukje in Het Parool is uitgekotst door Linda Duits en Gijs van der Sanden. Zij een typisch omhooggevallen Amsterdams Groen-Links-tutje en hij een quasi-intellectuele homofiele journalist. Samen hebben zij één favoriet onderwerp, de deerlijke onderdrukking van homo's en hoe zij dit middels hun glibberige fascistoïde gedachtepolitiebeleid willen gaan veranderen. Hoewel zij zelf het beschrijven als het slechten van de volgende horde in de homo-emancipatiestrijd. Want dat is kennelijk nog nodig...

Men is namelijk nog altijd té heteronormatief in Nederland. De term houdt in dat we collectief, als volk, heteroseksualiteit als de norm beschouwen en vervolgens daar ook op acteren. Een verschijnsels wat, in mijn bescheiden optiek, terecht is want heteroseksualiteit ís ook de norm. Homo's vormen, met een bevolkingsaandeel van ± 8% een serieuze minderheid. Doch Linda en Gijs willen heel graag dat heteroseksueel Nederland wat beter gaat nadenken over homoseksualiteit. Want waarom moeten de koddige commercials van supermarktketen Jumbo worden gemaakt met een vader, een moeder en twee kinderen? Oftewel een typisch heterogezinnetje. Welnu, misschien omdat het overgrote deel van de Nederlandse gezinnen zo'n typisch gezinnetje betreft?! Omdat, misschien, mensen pas in een onbegrensde koopmanie komen wanneer zij zich met de fictieve karakters hebben kunnen identificeren. Bedrijfseconomisch, lijkt mij althans, is het geen vergezochte motivatie voor heteronormativiteit in de reclames van de supermarkt. Volgens Linda en Gijs is heteronormativiteit iets dat raakt aan homodiscriminatie. Want hetero's hebben die retevervelende neiging om juist níet bij elk woord en elke zin die zij uitspreken, er rekening mee te houden dat er wellicht een gestoorde flikker is, met veel te lange tenen, die zich daardoor gediscrimineerd en gekwetst voelt. Waardoor terstond de kans op suïcide of drank- en drugsmisbruik significant groter wordt en dat valt dus te wijten aan die in- en inslechte heteroseksuelen die logischerwijs ervan uitgaan dat je hetero bent totdat je aangeeft juist géén hetero te zijn. Tenzij je natuurlijk al het homoloopje, de flapperhandjes én het typerende homostemmetje hebt eigengemaakt, want dan weet iedereen direct dat je een nicht bent als een paard.

Ja, aangeven dat je geen hetero bent, betekent dat je kenbaar maakt af te wijken van de norm. Bekennen niet te voldoen aan de norm wordt ook wel 'uit de kast komen' genoemd of tegenwoordig in mooi stijlvol Nederlands een 'coming out'. Dit geldt voor seksuele geaardheid, maar evengoed voor andere zaken. Denk bijvoorbeeld aan een tiener die aan zijn/haar strenggelovige ouders bekent atheïst te zijn en écht geen zin meer te hebben in de zondagse bezoekjes aan het sektarische sprookjespaleis. Je komt dus uit de kast naar je ouders, broeders en zusters, en wellicht naar de rest van de familie. Maar óók nadat je uit de kast bent gekomen, gesprongen, gekropen of getrokken tegenover je directe omgeving zul je nieuwe mensen leren kennen en zij hebben die supersappige roddel dat je een poot bent niet meegekregen. Elke keer wanneer je dan met je ietwat nichterige slisstem moet bekennen het liever keihard van achteren te ontvangen heet dat, in eveneens mooi Nederlands, een 'mini-coming-out'. Linda en Gijs geven als voorbeeld de wasmachinemonteur en de nieuwe collega op het werk. Want zeker de monteur van je wasmachine en je nieuwe collega zitten erop te wachten om te weten wat jij zoal uitspookt in je slaapkamer! Het is werkelijk een misselijkmakende vorm van egocentrisme waarbij je telkens weer bent overtuigd van het idee dat iedereen moet weten hoe jij geaard bent en dat iedereen daar ook maar specifiek rekening mee moet houden want dat is je ultieme recht. Nee, jij zet je niet naar de status quo van de samenleving, de hele samenleving, die zet zich maar naar jou! Gadverdamme!

Linda en Gijs pleiten voor meer zichtbaarheid van homoseksualiteit in de media, populaire cultuur en schoolboeken. Want volgens hen is homoseksualiteit nog niet zichtbaar genoeg. Dus meer homo's in muziekclips of in films? In het hersenceldodende GTST speelt drugskikker en gilnicht Ferry Doedens om de demonische serie zo'n theatrale voorbeeldhomo te geven. Het valt mee dat er nog geen quota zijn opgelegd voor minderhedenvertegenwoordiging vanuit politiek Den Haag voor elke serie of film van Neerlands bodem. Ha, ik denk ineens aan kekke rekenopdrachten in wiskundeboeken voor de onderbouw van het VMBO. SM-meester Cor wil graag 15 liter glijmiddel bereiden voor het übergeile leder bareback en vuistneukfeestje voor diezelfde avond. Op de verpakking staat geschreven dat in elke liter water 25 gram poeder moet worden gemixt. Cors verpakking bevat 250 gram poeder, heeft hij voldoende fistfuckglijmiddelpoeder voor het feestje die avond?

Of is dat heel misschien een beetje té banaal? Moet kunnen toch? Kom op, het is 2018 niet zo preuts doen! Half Nederland kijkt toch ook naar dansende kerels in hun leren blotebillenbroeken tijdens de Canal Pride in Amsterdam?! Ja, dat is het geval. Zo ongelooflijk zichtbaar is homoseksualiteit in Nederland. Ten minste één keer per jaar wordt iedereen, vrijwillig of moedwillig, door evenementen als Roze Maandag, Roze Zaterdag of de Pride in Amsterdam, er op haast agressieve wijze aan herinnerd dat er homo's zijn in de maatschappij. Nu vermoed ik dat de meerderheid, de hetero's, dit al lang weten. Ik bemerk gelukkig nooit problemen. Maar ik heb eveneens de oprechte angst dat wanneer dit continue homogedram van een aantal verongelijkte zure zeurnichten door blijft gaan, dat op een gegeven moment men er de buik vol van heeft en dit leidt tot een abrupt averechts effect. Ik bezie dit continue gezeur en gedram als de ultieme homo-emancipatieverwurging, waarmee jarenlange daadwerkelijke strijd om tolerantie, gelijke rechten en acceptatie teniet worden gedaan. Niet zozeer in politiek Den Haag, maar eerder het gewone volk waar we toch gewoon allemaal deel van uitmaken.

Stop met homodrammen

Stijlloze_Heaumeau | 30-07-18 | 00:38

Micro coming out. Is dat ook al die aandachtzoekerij op Instagram waar #instagay of #dutchgay onder staat?

MaxJoling | 29-07-18 | 17:23

Als ik een moer moet losdraaien pak ik eerst het setje metrische sleutels. Dat is de norm. Het is volstrekt onlogisch naar de engelse set te grijpen tenzij de moer zit op een engelse/amerikaanse machine. Maar dat zijn hooguit 10% van de gevallen.

Hetero is de norm. En als je gewoon niet gekwetst bent en dat accepteerd komt het wel goed.

redanx | 29-07-18 | 15:33

Ik begrijp nooit waar die drang tot normalisering van homosexualiteit of andere LBGTXEIDOPSA vormen vandaan komt. Hoewel de Newspeak sinds 1973 anders suggereert, is homosexualiteit in al haar vormen een parafilie, vergelijkbaar met (maar onschuldiger dan) pedofilie, voyeurisme, asexualiteit en andere sexuele afwijkingen.

En dat is op zich niet erg - het is geen ziekte en zeker geen reden om mensen die dat hebben met een groepje in elkaar te slaan (of andere Noord-Afrikaanse hobbies). Het heeft alleen ook geen zin om net te doen of het normaal is. Er zit "iets" verkeerd bedraad in het hoofd van mensen met een parafilie waardoor ze geen seks willen met een (biologisch) volwassen persoon van het andere geslacht, maar met (a) een kind, (b) een persoon van hetzelfde geslacht, (c) een boom, of (d) een dier. Kunnen die mensen (zo denkt de huidige stand van de wetenschap althans) ook niets aan doen.

Sex is an sich vrij eenvoudig: Je neemt een activiteit die er voor zorgt dat genen met elkaar worden gemixt (leidt tot nakomelingen met meer weerstand; zie de N-Afrikaanse gemeenschap of het vroegere Spaanse koningshuis voor voorbeelden over wat er gebeurt bij te weinig genetische diversiteit), en maakt die zó leuk dat mensen het willen blijven doen. Dat is "normaal", dwz de biologische functie daarvoor gebruiken, waarvoor deze is. Alle andere vormen zijn acceptabel, maar niet normaal.

Fijne zondag verder.

Vitaly Chernobyl | 29-07-18 | 14:25 | 1

De stelling is hier: doe es normaal man, als je een heaumeau tegenkomt.
Al is het ongewoon voor jou.
Het is inderdaad normaal dat er minder hosmo’s zijn dan hetero’s, en dat is gewoon statistiek. Als er plots géén homosensuelen zouden zijn, dat zou afwijkend zijn!

Analia von Solmsch | 29-07-18 | 15:28

In de tegels hier lees ik dat veel homo's het gevoel hebben zich te moeten verantwoorden. Waarom? Je weet dat een vrouwenlijf afgestemd is op een mannenlijf. Systeem. Net als Lego, Tentstokken, sloten, etc. Dus als je dat systeem niet volgt ben je gewoon anders. Fijn dat je dan apart mag zijn in NL, maar verwacht niet van iedereen standaard be grip/respect. What's next met die andere andersexsueelzijnden? Pedopride? Animal pride? Necropride?

Alfred1977 | 29-07-18 | 13:59 | 2

De pedoclub Martijn heeft wel eens geprobeerd om mee te varen met de andere parafiliisten in de Pride, maar zo ruimdenkend waren de anderen dan weer niet.

Vitaly Chernobyl | 29-07-18 | 14:26

Necropride heeft men geprobeerd maar het was onbegonnen werk om al die lijken op tijd op te graven en na afloop weer in de (juiste) graven terug te leggen

Flatulent | 29-07-18 | 15:50

Ik heb een zeurallergie.

boccelullus | 29-07-18 | 10:02

Kan mij wel voorstellen dat dit vervelend is. Net zoals toespelingen moeten aanhoren omdat mensen denken dat je zus of zo bent terwijl dat niet zo is. Nee, zo direct zijn we vaak niet. Laat mensen wat meer in hun waarde.

Mark Bouwman | 29-07-18 | 09:38

Dat is een stukje van Linda "Ik kan niets" Duits. Overigens, wie een beetje leest over het homoleven van de jaren zeventig - dus *voor* AIDS - vraagt zich af of er niet bergen homo's zijn die dat veel leuker vonden dan 2018. Dan vraag je je ook af wat die homo's in godsnaam moeten met een homohuwelijk..

omanders | 29-07-18 | 09:33 | 3

Nou, kunnen erven van je partner, of pensioenvoorziening regelen voor je partner, of gewoon bij het sterfbed mogen zijn en meebeslissen, van dat soort basale dingen. Huwelijk is verder ook maar een symbool, met taart en slingers.

Analia von Solmsch | 29-07-18 | 15:33

Nee, een huwelijk is een vebindtenis om wettige kinderen op de wereld te zetten.

omanders | 29-07-18 | 16:13

@omanders: grappling, ook zijn de kinderen automatisch erkent door de ‘vader’, indien dat de verwekker is of niet. Historisch gezien is het een economische verbintenis, waarbij de vrouw die in gebreke blijft een erfgenaam op de wereld te zetten uit het contract geschrapt kan worden.
Maar nu wordt u wel heel romantisch!

Analia von Solmsch | 29-07-18 | 22:19

Gaypride schiet al jaren het doel voorbij. De micro comming out, is niet echt een ding hier. Wel continu de bijvoegelijke naamwoorden accepteren die voor je seksuele oriëntatie gaan. Moet je je niet tegen verzetten, krijg je dit soort stukjes van. De ziekte van homo... Er valt mee te leven, maar it ain’t a rose garden. Vergt veel van je incasseringsvermogen.

.HLD | 29-07-18 | 09:24

Meestal kan ik me goed vinden wat op deze site rondgaat maar wat slaan jullie de plank hier enorm mis! Om nog maar te spreken van de vele walgelijke reacties, die zonder empathie of nadenken worden gegeven. Ben zelf homo en nee, en als je het niet weet zou je het niet zeggen. Gewoon huisje boompje beestje. Erger me ook aan die overdreven gay-dingen en het hele alfabet dat we inmiddels mee blijken te dragen.

Maar hetero’s hebben werkelijk geen idee waar elke jonge homo mee te maken krijgt. Op een leeftijd dat je leuk en zorgeloos seksualiteit moet gaan ontdekken, worstelen veel homo’s met hele grote issues die je geen enkel kind wenst. Angst en schaamte kan soms zo hoog oplopen dat een deel kiest voor een leven lang in de kast of in het uiterste geval zelfmoord; onder (jonge) homo’s ligt dat nog altijd vele malen hoger dan onder hetero’s.

Eenmaal uit de kast valt het vaak veel mee en zijn alle angsten in veel gevallen ongegrond gebleken. De krassen op de ziel die zijn opgelopen dragen ze echter hun hele leven mee. Maar ook voor de gewone huis tuin en keuken-homo zoals ik blijft het vechten tegen vooroordelen en dealen met ongemakkelijke reacties en situaties. Is dat erg? Nee, er zijn ergere dingen in de wereld. Ik kan ook wel tegen een stootje, maar dat kan niet iedereen. Juist omdat er nog een sfeer van afkeur en ongemak om homoseksualiteit blijft hangen, is de worsteling voor homo’s zo groot. Het is in en in triest dat zo’n 10% van onze jeugd dit nog altijd moet doormaken in hun jonge leven.

Of de Gay Pride dan bijdraagt aan die broodnodige acceptatie weet ik niet. Maar ik weet wel dat 50 jaar geleden homo’s in veel Europese landen nog gevangen werden gezet en niet veel langer geleden gewoon geen leven hadden. Ik zie de Pride daarom als een eerbetoon aan alle mannen en vrouwen die hun leven is afgepakt en degenen die zo hard gevochten hebben. Gevochten om gewoon mens te mogen zijn.

BraboManneke | 29-07-18 | 09:08 | 3

Mooi verwoord! Alleen dat eerbetoon? Iets waardigers dan graag.

.HLD | 29-07-18 | 09:33

Helemaal mee eens. Het is gewoon een feit dat het heel regelmatig voorkomt dat je je als homo moet verantwoorden. En inderdaad in stomme alledaagse dingen. Voorbeeld: een monteur die langskomt voor een reparatie. Weet je veel hoe geemancipeerd die persoon is. Wel komt deze in je prive omgeving en ziet waarschijnlijk dat je met een man samenwoont. Dat is dus weer een mini coming out, zonder dat je daar behoefte aan hebt. Voor hetzelfde geld is er niets aan de hand en heeft deze monteur daar totaal geen probleem mee, maar dat kan ook anders zijn. Dit geeft elke keer weer een mate van stress. Ik heb er geen behoefte aan om me te verantwoorden tegenover wildvreemden, maar je moet wel. Ik denk dat hetero's dit zoch echt niet realiseren. Hetero is de norm en dat veroorzaakt dat. Ik vraag me af of dit ooit een keer zal verbeteren.

pjisonline | 29-07-18 | 09:38

Die angst en schaamte zal iedere homoseksueel, in welke maatschappij dan ook altijd ervaren. Het vegint al bij je ouders. Dat zijn zelfs de mensen die waarschijnlijk het meest van je houden. Het is onnatuurlijk en tegen het ontwerp in. Sorry maar je bent misleid als je denkt dat homo’s gelukkig worden in een samenleving met volledige acceptatie. Zelfs is de show business waar homoseksualiteit allom geaccepteerd is zijn er veel zelfmoorden. Het is een identiteitsstoornis, niet alleen een acceptatieprobleem. Doei.

nerugaer | 29-07-18 | 10:57

Hoor ik nu op 1:32 van de video: Je weet toch, dit is ons terrein?

Mark Bouwman | 29-07-18 | 08:40 | 1


Als dit inderdaad een probleem is, zal dat nooit opgelost worden. In mijn omgeving ken ik vrijwel geen homofielen of homoseksuelen. Als ik geforceerd een door de (fictieve) lhbt-gemeenschap wenselijke reactie moet geven op alle met mij voorkomende lhbt ineracties, wordt het zo'n grote neppe shit show allemaal, dat het er niet gezelliger op zal worden. Daarnaast vergeet ik bij het uitblijven van voldoende interacties ook wat er precies van me verwacht wordt. Dan zal ik bij een volgende potentiële interactie zo hard mijn best doen om een interactie te vermijden dat waarschijnlijk een averechts effect wordt berijkt. Het lijkt me beter dat men mij gewoon laat zijn zoals ik ben en mij laat reageren zoals ik reageer. Dan doe ik dat bij (weer die fictieve) 'hen' en dan komen we er wel uit.

zuilim | 29-07-18 | 08:36

5% van de homo's is helaas volstrekt gestoord, ander woord heb ik er niet voor. Seksfeesten, onveilige seks met mensen die besmet zijn, halfnaakt op een boot dansend puur omdat je aandacht wilt. In de bosjes neukend, met vreemde kerels, drugs gebruikend.
Als zelf homo zijnde, zou ik dit soort kerels graag een ongelooflijke rotschop geven, omdat ze het echt enorm verpesten voor de gemiddelde huisje, boompje, beestje homo.
Tot slot heb je nog de transgenders, die met hun SJW gezeik de hele homo- gemeenschap gijzelen. Sowieso heb ik nooit het verband tussen homo en transgenders gesnapt. Of je al dan niet in het verkeerde lichaam geboren bent staat compleet los van seksuele voorkeur.
Denk als we als homo's verder willen komen, zullen we eerst de tumoren in de eigen gemeenschaap aan moeten pakken.

Sorry dit moest ik even kwijt.
groetjes gayerguurder.

zeertegendradig | 29-07-18 | 07:37 | 1

5% van de hele mensheid is compleet gestoord, dus niet zo gek dat dat in elke gemeenschap zijn weerslag heeft. Ik teken trouwens voor 5%. Ik zie het soms somberder in.

menage | 29-07-18 | 09:39

Homo’s zijn vaak leuk en creatief. Van flikkers wordt ik moe. Kijk eens naar de serie Banshee, rol van Job. Geweldig!!!

Ray Skak | 29-07-18 | 02:46 | 2

Schijnt dat het maken van d en t fouten op latere leeftijd op latente homofiele kan duiden.

Isnogaanhettype..... | 29-07-18 | 09:13

Aah Banshee, goede serie!

Twisted_Faith | 29-07-18 | 11:13

Ik ben een alles foob dus bij mij klopt alles

Jacktheflipper | 29-07-18 | 00:41

Als homo's een beetje kunnen nadenken, dat kunnen ze vast wel. Er komt een gestage golf van "andersdenkenden" Europa binnen. Het zijn er al best aardig veel zo bij elkaar. Die staan te trappelen om homomedemensen met het hoofd op de tegels te gooien, van 4 hoog. Dus hou op met dat gemierenneuk, en kijk om je heen waar het heen gaat. Vraag het de joden ook maar eens.

Oepsie1234 | 29-07-18 | 00:37

Ik ben homo en ik ben het totaal niet eens met dit artikel. Dit is gezeik waar ik me niet in kan vinden. Ik distantieer mij van deze woordendiaree in het artikel.

Stijlloze_Heaumeau | 29-07-18 | 00:03

Een 'micro-coming-out'.

"Wat is dat? Dat is dat voor u onbekende mensen tientallen keren PER DAG oppikken dat je andersgeaard bent, bijvoorbeeld door je loopje of het feit dat je heel hard right said fred meezingt met je MP3-speler."

Ik ben homo. Maar ik heb van bovenstaand nieuw uitgevonden ongemak geen last. Ook nooit gehad. Waarom niet? Simpel. Ik heb geen 'loopje'. En geen MP3-spelert met gay hits erin. Ik heb ook geen 'gebaartjes', en niet die specifieke, verwijfde manier van praten die veel homo's zich eigen maken zodra ze in de 'scene' zijn ondergedompeld.
Gewoon, omdat ik altijd een tyfushekel heb gehad aan sub-cultuurtjes. En al helemáál aan de algemene verwachting dat je je daaraan zou moeten aanpassen.

"Maar, maar...", werd er altijd gezegd als ik had verteld dat ik geen vriendin had maar een vriend, "maar je kunt het helemaal niet aan je zíen".
Moet dat dan?
Ik vind van niet.

Peter Emile | 28-07-18 | 22:59 | 2
-weggejorist-
Rest In Privacy | 28-07-18 | 23:05

Het is net zoiets als een "micro aggression". Oftewel, het is letterlijk microneuken, ik bedoel miereneuken. Een probleem dat zo klein is dat je het met een vergrootglas moet zoeken.

Muxje | 28-07-18 | 23:25

Als het roze volksdeel wil voorkomen dat het op termijn weer worden gemeden als de pest, verdient het aanbeveling om SJW adepten, Neo-feministen en gender hysterici, die zich ongevraagd opwerpen als de Jeanne d'Arc's van de verdrukte holebi's met strijkijzers in de handtasjes van zich af te meppen. Geoefend als wij zijn in bukken, kunnen we spijkers op laag water zelf wel oprapen, hoe en wanneer wij dat zelf nodig achten, lijkt mij.

Rahul | 28-07-18 | 22:42

Grootste probleem is en blijft uiteraard de import van ehm, 'andersdenkenden'.
Toch een verhaaltje uit den ouden doosch:
Iemand vroeg mijn ooit (kort nadat ik aan hem voorgesteld was):
- Ben je homo?
Dus ik zeg: Ja.
- Maar dat zeg je toch niet?!? (verschrikt)
Tja. Moet ik liegen dan?
Homoseksualiteit is misschien heel "gewoon", veel mensen schrikken toch,
en nee: ik zit niet aan je reedt.

Analia von Solmsch | 28-07-18 | 22:33

Ik wou dat ik ook op kerels viel. Gelijk dubbel kans op neukerij...

sparka | 28-07-18 | 22:16 | 3

Zoals een lesbische kennis van mij zei:
"Ik wil niet praten, ik wel seks!"
(Ze was overigens niet bekend met squirten, tot het haar overkwam, in d'r gezicht.
Dat was schrikken ...)

Analia von Solmsch | 28-07-18 | 22:37

Ze is blijkbaar erg lenig.

Rest In Privacy | 29-07-18 | 02:51

@Analia von Solmsch | 28-07-18 | 22:37

En? Ben je erop ingegaan?

omanders | 29-07-18 | 09:37

Ik vind wel een goed plan om lokhomo's te gebruiken. Gewoon om dat soort types 2 x te laten nadenken voordat ze andere mensen gaan intimideren.

Omebert | 28-07-18 | 21:26

Best wel kut ja, weet ik uit ervaring.
“Jij stemt vast Pim Fortuin.”
-Ehm, nee.
*
“Zijn jullie broers?”
-ehm, Nee.
“Oh!”
*
Achter je rug, fluisterend:
“Maricon!”
*
Enkele collega’s:
“Eerst moest ik niks van je hebben, maar je valt reuze mee.”
- Dank je wel (denk ik.)
*
ToEt-Toet! HOMO!
(Ik gaf een auto netjes voorrang, twee rifaapjes op een scooter scheuren mij voorbij.)
*
“Hoe was je weekend?”
- leuk! Ik ging ....
“Ik hoef niet alles te weten hoor...”
*
Ik maak me er niet druk om, heb nog niet in een betonschaar hoeven happen.
Dat dan weer niet.

Analia von Solmsch | 28-07-18 | 21:15 | 5

@barre_de_ka:
Dat heet kroeg. Op zo'n beetje iedere straathoek te vinden.

Analia von Solmsch | 28-07-18 | 22:11

@Analia Daar kunnen homo’s toch ook gewoon terecht.

GOEM | 28-07-18 | 23:24

Stop met dat witte wit is geen kleur maar een tint
Blank is het enige juiste

Jacktheflipper | 29-07-18 | 00:39
▼ 2 antwoorden verborgen

Hulde voor de laatste zin. Jammer dat de Eeuwig Gekwetsten hier nooit kijken, en zich er dus toch niets van aantrekken.

Slovis | 28-07-18 | 21:01

Komt er volgende week ook een pedo boot ? Het ontbreekt nog aan pedo-diversity namelijk

Doe mij maar twee ! | 28-07-18 | 19:48 | 6

En de avond is nog jong

Omebert | 28-07-18 | 21:28

Denk je niet dat er een verschil is in beoefeningen van sexualiteit tussen vormen met wederzeidse goedkeuring en vormen zonder ( of waarbij je gezien het ontwikkelverschil amper kan spreken van een vrije doordachte ongedwongen keus)

Shoarmamasutra | 28-07-18 | 21:38

@Doe mij maar twee !
Je nick icm je plempsel geeft mij de bibbers. Heet je Mickelsons?

koolteer | 29-07-18 | 02:38
▼ 3 antwoorden verborgen

LHB helemaal prima, mogen ook best mn buren zijn enzo. De hele rest van de WTFBBQ+ is toch wel een beetje kansloze aandachttrekkerij. Er komt iedere week wel weer een lettertje bij.
Overigens moet dat weggeblurde volk uit de tweede video gewoon bij Scheveningen de grens over.

GOEM | 28-07-18 | 19:39

Welke idioot gaat er met deze hitte in een kast zitten?

SergeantPierlala | 28-07-18 | 19:32 | 1

Misschien wordt een koelkast bedoeld.

Maris v.d Hof5393 | 28-07-18 | 19:48

Ik heb geen moeite met de homosuele medemensch. "Die mensen bestaan nu eenmaal". Verwijfde, huilerige, aanstellerige en permanent verontwaardigde nichten die van alles en nog wat eisen, schaar ik onder de Gutmensch, en daar loop ik met een grote boog omheen.

gestoptmetroken | 28-07-18 | 19:31

ik ben anti-homo maar ik zing wel heel hard mee met Right Said Fred.

loser | 28-07-18 | 19:30 | 2

Oh anti-homo. Vandaar Loser.

zijvanhiernaast | 28-07-18 | 20:07

Zo'n 20 jaar geleden mocht ik muziek spelen in een regionale gaybar. Die gaybar heeft nog steeds bestaansrecht omdat de gay's graag bij elkaar zitten. Net zoiets als moslims in een moskee. Toen ik net mijn Schwanz bij een plastoilet uit mijn broek had gehangen kwam er een enorm grote, brede en opgemaakte travestiet met een pauwpak naast me staan. En hij keek naar mijn Schwanz. Ik kon niet meer pissen. Ik wil alleen maar zeggen tegen onze gaytjes: doe normaal. Pleaseeeeee.

Leptob | 28-07-18 | 19:26 | 4

Bespeelde je je fluit?

HoerieHarry | 28-07-18 | 20:49

Meid! Je weet nu precies wat een vrouw voelt als als een vieze ouwe man aan de bar haar met zijn ogen uitkleed. PS: er zijn heul veul vieze ouwe mannen in barren, jij straks ook.
(Is niet eens verboden, oud en man zijn aan de bar.)

Analia von Solmsch | 28-07-18 | 22:45

kan ik begrijpen, ik kan ook moeilijk pissen met een harde.....

droge_praat | 29-07-18 | 07:49
▼ 1 antwoord verborgen

Natuurwettelijke afwijking en nee voor mij geen probleem als ze zich bruin en zwart werken als het maar elders is.

rein9576 | 28-07-18 | 19:23 | 1

Het is ook een natuurwet dat je als mens of dier naar bevrediging zoekt. En wij zijn ook.maar gewoon de slimste en snelst fokkende groep bonobos als mensen
Als dier en mens naar natuurwetten leefden warenner geen dikke schepsels. Dronken we niet. Schoren we onze vachten niet en gingen in we in een warm land onder een boom liggen nakend. Zonder die weinig natuurlijke betonhuizen en syntjetiscke kleding.
Waren er geen condooms. Vreeennvrouern na de overgang niet meer. Maar wel direct bij de eerste eisprong rond 13.
Natuurwetten bestaan niet. De wil van de mens is wet. Alleen op wat vlakken zoals aardbevingen, tsunamis enzo kunnen we onze wil niet opleggen.

Shoarmamasutra | 28-07-18 | 21:45

Ik ben ook homo

cees2025 | 28-07-18 | 19:21 | 5

Vroeger heette hij gewoon Kees.

Rest In Privacy | 28-07-18 | 20:01

Dan ben ik hem ooit in t buitenland tegengekomen met vriend. Hij zij " we are kees"

Shoarmamasutra | 28-07-18 | 21:47

Was het nou een hij of een zij?

Rest In Privacy | 28-07-18 | 21:56
▼ 2 antwoorden verborgen

Is ook nooit goed, dat type homo's moet eens kiezen tussen normaal en speciaal willen zijn, dat soort zeikerts zijn ten eerste homo

Bokito ergo sum | 28-07-18 | 19:20 | 1

Dus kiezen tussen onzichtbaar (normaal) of zichtbaar (speciaal) zijn,
Als je een bed koopt: je laat gewoon je man thuis!
Loop gewoon twee meter achter je man!
Doe een burka aan!
De oplossing! Dank u Bokito! Ik zie het licht!

Analia von Solmsch | 28-07-18 | 22:52

Even off topic. Ik lees op de npo hoe juncker met een meesterzet Trump in de luren heeft gelegd. Maar ondertussen is noord Korea aan het ontwapenen, zijn er vredesgesprekken gepland met de taliban. En hij heeft geprobeerd wat kou uit de lucht te halen met putin. Daar dachten zijn inheemse vijanden bloed te ruiken. Erg jammer want toen moest hij uit lijfsbehoud even iets stoms zeggen over putin. Maar al met al is deze "olifant in een porseleinkast" wel even de koning van de diplomatieke oplossingen. Hard op weg naar een Nobelprijs voor de vrede, ware het niet dat ze hem die nooit gaan geven. Maar misschien, als er binnenkort een paar prominenten hun mening over Trump draaien, dan zou het sentiment zo maar eens om kunnen slaan. Nog een tweede termijn erbij, een einde aan policor culturele zelfmoord en een halt aan moslims knuffelen.

hustler01 | 28-07-18 | 19:19 | 2

Precies. Daarnaast groeit en bloeit de economie uit z'n voegen en is de werkloosheid aanzienlijk gedaald. Mede door de gerealiseerde belastingverlaging en de vermindering van het aantal illegalen zullen vooral veel traditionele Democraten-stemmers overstappen. Zonder gekke dingen is de president zeker van een tweede termijn en dat is alleen maar mooi.

Maris v.d Hof5393 | 28-07-18 | 19:45

Juncker? Kom op. Ik zeg t niet graag maar het was Rutte die er eens langskwam en zo indrukwekkend Trump heeft lopen de hemel in te pijpen dat Trumps ego nog drie keer opgeblazener werd. Om vervolgens met een onderdanige chimoanselach Trump een heel verhaal in de mond heeft gelegd met " we make america great by trade".
Ik zeg dit kokkend, maar ik kan niet anders dan een groot applaus geven aan Rutte.

Shoarmamasutra | 28-07-18 | 21:52

Ik heb niks tegen homo's maar wil ze ook niet naast me hebben wonen. Niet vanwege de seks maar kan het niet verdragen om de hele tijd Gloria Gaynor en Barbara Drijfzand uit de speakers horen komen.

miko | 28-07-18 | 19:16 | 1

Mijn hemel, da’s lang geleden!
*platenspeler afstoffen doet*
Welke wil je eerst horen?

Analia von Solmsch | 28-07-18 | 20:56

"Hoewel populaire cultuur (denk vooral aan Arie Boomsma) anders doet vermoeden, is uit de kast komen bovendien geen eenmalig moment."

Hoezo, Arie Boomsma, da's een tv-figuur en sportschoolhouder.
Waarom moeten we speciaal aan hem denken. Liever niet zeg!
Kusjes, Evocatus

Evocatus | 28-07-18 | 19:09

I'm gay and I approve this message.

Rest In Privacy | 28-07-18 | 19:09 | 1

#METOO

echtpaul | 28-07-18 | 19:34
-weggejorist-
Wladimir 1928 | 28-07-18 | 19:05 | 8
▼ 8 antwoorden verborgen

Hoe wordt je lidt van homo

Rest In Privacy | 28-07-18 | 19:00 | 6

@HoerieHarry | 28-07-18 | 19:05
Ik pruim niet veel van dat pop gedoe. Ben zelf meer rock. Abba is zo slecht nog niet. Konden instrumenten bespelen en de dames zongen met passie. Niet mijn ding, alleen eerlijk is eerlijk. Ik heb ergens nog een LP en singles van die gasten. Spul was van mijn oude man. Ik neem Abba over Femke Louise! Vroem, muddafuckers!

Standvastig | 28-07-18 | 19:37

Je.wordt geen lid van homo. Je lid is homo. Of niet.

Shoarmamasutra | 28-07-18 | 21:54
▼ 3 antwoorden verborgen

Homo's willen graag normaal gevonden worden,
maar homo's zijn natuurlijk niet normaal.
Dat hebben ze volgens mij nog niet helemaal door.

HoerieHarry | 28-07-18 | 18:55 | 18

@ HoerieHarry | 28-07-18 | 23:05
Een ieder zijn mening. (hoedje af ;)

Rest In Privacy | 28-07-18 | 23:07

@Standvastig | 28-07-18 | 19:44
In de statistiek is dat precies wat het betekent. Verder niks mis mee.

GOEM | 28-07-18 | 23:36
▼ 15 antwoorden verborgen

Fake homo's.

Alleycat | 28-07-18 | 18:52
-weggejorist-
Alleycat | 28-07-18 | 18:50 | 3

Maar goed.
Begin jaren 70, als jochie heb ik een buurjongen die al graag als we buiten speelden perse de ballerina wilde zijn, al waren wij cowboy’s, indianen, ridders, never mind, hij was de ballerina. Nooit mee gepest. Hij schijnt al jaren Carla te heten en te zijn.
Later in de jaren 70, middelbare school, diverse homofiele leraren die onder andere dansend lesgaven en af en toe naar de jongens wel eens een ondeugende en grappige opmerking maakten. Vaklui, uitstekende en gerespecteerde leraren.
Dat is meer dan 40 jaar geleden.
Weten we nou echt niet waar het fout is gegaan? Jawel he?

J-van-de-Bontekoe | 28-07-18 | 18:47 | 4

Oh, fuck die shit! Brengt herinneringen naar boven. Had er ook 1 in mijn klas op de basisschool. Ik wist van niks en deze knul was het nog aan het ontdekken. Levert vreemde situaties op. Ik herinner me nog dat ik een stal stond. Die man heeft iets met paarden. Staat die mafkees opeens voor me met de stok van een hark tussen zijn benen te grinden... Euh..? Of ik het ook even wilde proberen? Vriendelijk bedankt. Later kwam het bericht ergens middelbare school leeftijd dat Tommy homo was. Hah! Nu vat ik het. Hij was altijd al een beetje verwijfd.

Standvastig | 28-07-18 | 19:07

Bij de generatie in de jaren zestig en zeventig waren artiesten als Albert Mol, Jos Brink, André van Duyn, mijn favoriet Robert Long, en vele anderen hartstikke populair. Net als artiesten als Denzel Washington, Ella Fitzgerald en Louis Amstrong, geen mens keek naar sekse of kleur. Het bashen van de autochtone bevolking is pas begonnen toen een groep daar subsidie in zag, heel veel subsidie.

Maris v.d Hof5393 | 28-07-18 | 19:35

.... Wim Zonneveld, een rasartiest.

J-van-de-Bontekoe | 28-07-18 | 21:06
▼ 1 antwoord verborgen

Homo's willen toch zo graag in het voetlicht staan en als volwassen aangezien worden?
Mooi, wees eens een kerel en probeer eens van je af te bijten en iets minder te provoceren.

botbot | 28-07-18 | 18:46

Als je steeds weer benadrukt hoe bijzonder homo-zijn is, gaan mensen dat vanzelf ook vinden. Doe normaal en stel je niet aan.

Cor Netto | 28-07-18 | 18:44

"Heteronormatieven zijn niet direct antihomogeweldplegers."
O, maar dan valt het eigenlijk best nog wel een beetje mee, toch?

Schoorsteenveger | 28-07-18 | 18:43

In mijn provinciale stadje krijg ik het af en toe op mijn heupen: ik kan dan rustig in mijn leren hansopje boodschapjes doen. Je moet die kassameiden zien grijnzen als ik na gedane zaken quasi-burgerlijk weer net alsof business as usual kom afrekenen. En ik maar denken dat het de kift is.

Rest In Privacy | 28-07-18 | 18:42 | 4
▼ 1 antwoord verborgen

ik zou je toch echt afraden om met zo'n t-shirt een moslimland bij de douane binnen te komen.

newray | 28-07-18 | 18:42

Heb het gelezen ja. Dat er een oorlog tegen de man heerst was mij allang duidelijk.

VeelTeSteil | 28-07-18 | 18:46

Kijk, ik ben ook homosensueel, maar waarom is dat tegenwoordig zo belangrijk? Alsof het een politiek statement is... En dan die hypocriete pride week, bah. Pride zou in het teken moeten staan van de homoseksuele emancipatie, maar tegelijkertijd doen we dat volledig teniet door lekker poedeltje naakt te wappen op een bootje tijdens de Canal pride. ik snap mijn mede homoseksueel gewoon niet meer... Altijd lopen zeuren over acceptatie, maar dan niet zien dat abnormaal gedrag die acceptatie weer teniet doet. Get over yourself honey. Doe. Gewoon. Fucking. Normaal.

Alpengeist | 28-07-18 | 18:41 | 6

En dan ook nog dat walgelijke gedweep met de islam, want inclusie. Juist deze zogenaamde inclusie, die geen inclusie is worden wij straks face down van een flat geflikkerd. Sta je dan met je inclusie..

Alpengeist | 28-07-18 | 19:27

Nou ja, die gaypride is maar één keer per jaar. Eén keer per jaar een flamboyant feestje en met je blote billen op een boot dansen. Van mij mag het. Kun je de rest van het jaar gewoon normaal homo zijn.

knutsel_ | 28-07-18 | 19:37

Ja en dan lopen ze dit weekend half naakt rond in Rotterdam. Doe toch eens normaal allemaal. Ga lekker een boek lezen op de Veluwe met z'n allen. (Boek: zeg maar een soort van uitgeprinte en gebundelde Facebook berichten, maar dan anders).

echtpaul | 28-07-18 | 19:43
▼ 3 antwoorden verborgen

houwtisop... moet je eens opletten hoeveel homo's er onder semi-vluchtelingen/migranten binnenkort zitten..
als die 72 uurs doorgangslager een feit is..
reden tot asiel als je uit een niet oorlogsgebied komt maar een op bepaalde religie gestoelde samenleving..

fikkieblijf! | 28-07-18 | 18:35

En ongezien de typhus voor de bedenker van “heteronormativiteit”
Jankbal.

J-van-de-Bontekoe | 28-07-18 | 18:35 | 2

Ongezien de typhus voor de bedenker van homosensualiteit. Nu jij weer, bal gehakt.

Standvastig | 28-07-18 | 18:38

Ehhhhh....., u had het bedacht?
En lees ik nu enig anti-homo sentiment?

J-van-de-Bontekoe | 28-07-18 | 21:04

Volgens mij hebben de meeste homo's vaker een micro-coming in, als ze weer een buttplug naar binnen douwen.

Zware Guy | 28-07-18 | 18:33

Idee! Om te voorkomen dat homo’s iedere dag meermaals een micro-coming out moeten ondergaan dragen homo’s voortaan goed zichtbaar een roze driehoek op hun kleding zodat meteen duidelijk is wat de geaardheid van de man/vrouw in kwestie is en er geen verwarring onstaat...... o... wacht.....

RembrandtvanGogh | 28-07-18 | 18:33

Werd van de week in 020 een fietser die schijnbaar niet opzij wilde uitgescholden voor kut homo. Een scheldwoord wat bij de hedendaagse jeugd standaardtaal is. Man op fiets scheld vervolgens stevig terug en krijgt stomp voor z'n kop. Plaats vervolgens jankverhaal op FB over homofobe aanval omdat hij schijnbaar homo is. Maar is ondertussen wel zo politiek correct om geen signalement te vermelden (o.a. lichtgetint)

AntonJensen | 28-07-18 | 18:32 | 2

k*t h0m0? Volgens mij zegt 50-60% van de mokumse jeugd 'kk' heaumeau, met name jeugd van wat meer exotische afkomsten.

Graaf_van_Hogendorp | 28-07-18 | 18:36

Ja, je zei al "50-60%". Dat hoef je niet te herhalen met exotische afkomst.

PresidenteDeConjovia | 29-07-18 | 09:44

Fijn hè, die multiculturele samenleving?

Ars Vivendi | 28-07-18 | 18:31

Jaren geleden, op de campus, nog eens een discussie over gehad met een homosensueelgerichte persoon (m/v). Moest wat gebeuren want de homointolerantie liep de spuigaten uit. Was mij nooit opgevallen, dus ik vroeg waar hij (m/v) dat op baseerde. Samengevat antwoord: als hij zijn vriend zoende midden op de campus, dan keken mensen raar.

Ik wil niks bagatelliseren; zeker afhankelijk van je familie en waar je vandaan komt, kan ik me voorstellen dat het lastig is om jezelf te zijn en dat dat wringt.

Maar het voorbeeld dat ik geef, was voor mij echt een moment van 'leuk dat je het zo voelt, maar IS het ook zo?' En is het echt een probleem? Ik denk dat als ik midden op de campus zou staan te tongen, mensen ook het hoofd zouden schudden en gniffelen. Het is een beetje raar.. nou ja, opvallend.. in de omgeving waar je bent.

Komen we bij het 'is dat het dan?' Als het enige is dat mensen je wellicht iets raarder aankijken, dan zijn we heel erg ver gekomen en staat de homosensuele persoon (m/v) er best goed voor.

Sjors W. | 28-07-18 | 18:31 | 1

Ik draag regelmatig een hoed om mijn kalende hoofd te warmen of te beschermen voor de zon. Dan kijken sommige mensen ook raar, ook al is het een heel normale hoed. Is er sprake van hoed intolerantie? Moet ik in foetushouding gaan liggen huilen op de grond?
Nee dus. Grow a pair.

Bakkeleures | 29-07-18 | 09:35

Dat deze Turbojankers zich niet focussen op religies verbaasd mij. Daar valt meer te winnen dan dit geneuzel en gewapper met de rose handtas.

padbuffel | 28-07-18 | 18:30

“Right said Fred” meezingen doe ik anders ook graag....
Ahum
* i’m to sexy for this shirt!*

J-van-de-Bontekoe | 28-07-18 | 18:30 | 2

Donder op met je "I'm too sexy..."
Deeply Dippy, da's pas een nummer!

WanKwats | 28-07-18 | 19:02

Nou zeg...., u kent mij?

J-van-de-Bontekoe | 28-07-18 | 21:03

Links is uit de kast gekomen en heeft gekozen voor de homohaat, onbegrijpelijk dat de LHBTI'ers e.d. nog steeds op de partijen stemmen die hun ondergang veroorzaken.

smdyasc | 28-07-18 | 18:29 | 3

Denk dat jij onderschat hoeveel homo's er a) VVD stemmen en b) binnen de VVD rondlopen. Denk dat de gay gemiddeld rechtser stemt dan jij denkt, die tuinbroeklesbo's ten spijt.

Sjors W. | 28-07-18 | 18:33

Rechtse gays (ja die zijn er nee niet alleen Joling) worden uitgekotst door hun eigen gemeenschap. Maar volgens mij hebben rechtse gays het bij het juiste eind. (s)Links heeft een alliantie met de politieke islam - en die hebben nou net ff wat minder op met homosensualiteit.

Maar goed gays gaan het vanzelf merken, vooral in Amsterdam, waar het fenomeen potenrammen weer een nationale sport gaat worden.

Graaf_van_Hogendorp | 28-07-18 | 18:33

Alle gays en lesbo's in mijn vriendenkring (en ja het zijn er nogal wat) stemmen rechts.

EefjeWentelteefje | 29-07-18 | 08:11

Ze kunnen misschien ook eens tevreden zijn met wat ze bereikt hebben en hoe ze geaccepteerd worden in dit land.
Op een of andere manier is het nooit goed. Er lopen misschien 100 transgenders rond in Nederland en dan moet er opeens in elke toiletruimte een transgender toilet komen. Wees blij met wat je hebt en loop niet zo te drammen en te zeiken. Amen.

HoerieHarry | 28-07-18 | 18:28 | 3

Ik snap dat ook nooit. Een transgender die zich man voelt loopt het toilet binnen waar ik ook ben. Gaat naar een hokje. Laatste moment dat we elkaar zien. Wat is het probleem?

Dat gaat overigens beide kanten op, want mensen die willen dat je naar het geslachts-toilet van geboorte gaat... wat roest het?

Sjors W. | 28-07-18 | 18:35

Het zijn die hokjes waar ze vanaf willen. Binnenkort zitten jullie gezellig op een tweezitsplee.

Rest In Privacy | 28-07-18 | 18:44

Ik geloof dat ik die LHBGT-castraten een beetje zat ben. Ik hoef niet elke dag met hun opdringerige gesnotter geconfronteerd te worden. Hoe tolerant zijn ze eigenlijk zelf naar zeg hetero's? Waar draait het nieuws in het gedevitaliseerde West-Europa om? Duurzaamheid, EU, LHXYZ-freaks, o zo zielige migranten op zee, moslims, slavernij-gezanik, het veronderstelde racisme van 'witten' (die het hele circus betalen), de eindeloze pogingen om ons een schuldgevoel aan te praten. Donder allemaal op, steek de Styx over en roei terug naar Hades. Doe de groeten aan Charon.

Boer Kini | 28-07-18 | 18:50

"Ook weten ze weer prima te vermijden dat de gebrekkige acceptatie van homoseksualiteit vooral geen probleem is van regenboogkleuriërs op brommers die homo's doodslaan, maar van ons allemaal."

Ik heb nog nooit LHBT'ers gehoord die hun 'problematiek' een op een koppelen aan bontkraagtuig. Teveel ontkenningen in een zin gaat ons Constanteyntje het hoofd te boven.

Toegevoegde Waarde | 28-07-18 | 18:28

Omdat niemand het probleem van de homohaat onder allochtonen durft te benoemen probeert men dit te compenseren met extra aanpassingen van een maatschappij die toch al heel liberaal ten opzichte van anders geaarden is.

Rest In Privacy | 28-07-18 | 18:26 | 2

+1

Sjors W. | 28-07-18 | 18:35

Juistem.

lacucaracha | 28-07-18 | 18:49

Morgen maar eens de hort op met een bordje "hello, I'm.... straight" op m'n shirt. Die flikkers aandacht, dan ik ook....

Graaisnaaiert | 28-07-18 | 18:25 | 1

Oftewel, wees wie je bent, val op wat je lekker vindt maar verwacht nier van mij dat ik ga applaudisseren, het interesseert me namelijk geen ene ruk waar jij hem in drukt, moet je helemaal zelf weten, zolang het maar met wederzijdse instemming is en niet bij wet verboden.

Graaisnaaiert | 28-07-18 | 18:27

In de jaren 80 werden homo´s verstoten door hun familie, om later ten prooi te vallen aan de aidsepidemie.
Wauw. Het staat er gewoon. Dat zo´n Linda Duits zich wetenschapper mag noemen is toch een belediging voor echte wetenschappers.

spanarchist | 28-07-18 | 18:24 | 1

Die Duitsers waren in het verleden niet erg aardig voor homeaux.

Rest In Privacy | 28-07-18 | 18:29

Het is belangrijk dat homos etc. zich normaal en veilig kunnen voelen in een land als Nederland. Ik heb zelf een homosexuele stiefbroer, vorig jaar nog getrouwd, totaal geen problemen mee. Echter, er is een verschil tussen leven en laten leven (tolerant zijn) en pure acceptatie door je strot rammen. Is het echt nodig dat een groep homoes etc. in een latex speedo vol glitters en BSDM tuigjes elkaar half aflikt in het openbaar? Dan push je het ook een beetje het andere uiterste op natuurlijk. Doe gewoon lekker normaal, homo of hetero.

Ketchupbadger | 28-07-18 | 18:22

Het is gewoon jaloezie. Als hetero-man moet je soms weken achtereen met een dame praten, 'lekker' dansen, gevat uit de hoek komen, dure drankjes kopen, ook leuk doen tegen haar lelijke dikke vriendin, interesse veinzen etc. voordat je er een keer op mag. Een homo zegt gewoon: "ff rukken" en het is kat in het bakkie.

Rest In Privacy | 28-07-18 | 18:21 | 2

U heeft met beide ervaring?

_washier | 28-07-18 | 18:25

Je zou er bijna homo voor worden maar m'n hersenaanhagsel is zo hetero als de pest anders zou ik het wel weten.

AntonJensen | 28-07-18 | 18:26

Dus dat wordt binnenkort herstelbetalingen eisen voor de slachtoffers van hetero-normativiteit.

spanarchist | 28-07-18 | 18:21

Lhbt+'ers worden dagelijks met die uitsluiting geconfronteerd. Dat begint in de vroege jeugd. Je voelt je anders en je wilt niet dat de rest dat ziet, uit (de zeer reële) angst gepest te worden. En dus pas je je gedrag aan, je stem, de manier waarop je loopt. Dat constant op je hoede zijn geeft stress, en die opbouw van stress in je jeugd wreekt zich vaak op latere leeftijd. Lhbt+'ers hebben meer psychische problemen, neiging tot suïcidaliteit en stemmings-, angst- en ­persoonlijkheidsstoornissen.

Komen de problemen door de onaangepaste heteromaatschappij of komen ze door LBGT-ers eigen inborst?

Arachne | 28-07-18 | 18:20 | 3

"En dus pas je je gedrag aan, je stem, de manier waarop je loopt."

Dat komt tegenwoordig vaak voor onder de jeugd, die praten bijvoorbeeld ook met een bepaald accent.

_washier | 28-07-18 | 18:23

Ik werk in een omgeving met veel vrouwen. Pas mijn gedrag ook aan. Maar ik heb geen psychische problemen daar door.

loser | 28-07-18 | 19:31

Mijn hemel, als homo's al zo gebukt gaan onder hun aangeboren seksualiteit, hoe moet een Limburger zich wel voelen met zijn accent? Die staan helemaal stijf van de stress als ze boven de grote rivieren moeten zijn voor hun werk.

mirvink3478 | 28-07-18 | 21:42

"maar het is tijd om de nog altijd geldende heteronorm af te breken"
Door zulke opmerkingen neemt de aversie tegen de lhbqut gemeenschap verder toe.
Wees blij dat je homo mag zijn in Nederland maar ga het niet propageren als normaal en ga zeker niet de heteronorm belachelijk maken.
Zulk gedrag keert als een boomerang terug.

arbeid_loutert | 28-07-18 | 18:19 | 1

Hear hear.

Lupuslupus | 28-07-18 | 19:27

∞ kudo's @elhabeedinges

henkvaningrid | 28-07-18 | 18:18

Raar dat de Telegraaf de Gaypride overslaat, geen nieuws erover te zien vandaag...

Doe mij maar twee ! | 28-07-18 | 18:18 | 5

@_washier | 28-07-18 | 18:21
Canal pride, je weet wel hosmos op bootjes is volgende week. Ze zijn vandaag het Westerpark onveilig aan het maken om nichterig naar het Vondelpark te gayen met een Pridewalk.

Vreemd dat ze 020 gaza niet aandoen, overigens.

Standvastig | 28-07-18 | 18:32

Standvastig | 28-07-18 | 18:32
Noord ook al niet? Naja zeg ik had wel wat meer inclusie verwacht van die progressieve larvenbakfietserts. Ach ja 't blijven geldbeluste zichzelf op een voetstukplaatsende gutmenschen.

VeelTeSteil | 28-07-18 | 18:39

Prima toch? Homo's zijn normaal, dus geen nieuws, dus geen Televaag.

PresidenteDeConjovia | 29-07-18 | 09:40
▼ 2 antwoorden verborgen

“Heteronormatieven zijn niet direct antihomogeweldplegers”. Nou dat scheelt.
.
Ze zijn ook niet direct pedosexuele hamsterliefhebbers. En ook niet direct omgebouwde grotduikers met aangeboren dyslectie. Onze hetero medemensen zijn ook niet direct doorgewinterde treinrukkers behalve op de oneven woensdagen. Hetero’s anno 2018 zijn niet direct islamitische straatsissers met een voorliefde voor Goethe. Mannen die van vrouwen houden hebben niet direct een strafblad vol ramkraken en perverse jodenhaat van huis uit meegekregen.
.
Niet direct nee. Maar indirect poeh poeh poeh. En dan hebben we het niet eens over die valse hetero’s met een Premium reaguurdersaccount. Ik ga even een Open Brief typen voor in de NRC.

de Voorzittert | 28-07-18 | 18:14 | 2

Fraai verwoord. Zo is het immers maar net.

henkvaningrid | 28-07-18 | 18:19

"valse hetero’s met een Premium reaguurdersaccount"
Ik vind dat zo'n compliment! Danku, wat lief!

Standvastig | 28-07-18 | 18:20

Als die homo's nou gewoon iets op hun kleding naaien, waar de rest ze aan kan herkennen, dan weten we meteen dat ze homo zijn.

Zo een mooie retro ster als deze bijvoorbeeld.

shop.qx.se/images/2.20655/rainbow-sta...

Ben je meteen helemaal hip.

_washier | 28-07-18 | 18:14

"Als mensen ook homo doen"? Ik weet niet helemaal hoe ik dat moet interpreteren.

Linkse allergie | 28-07-18 | 18:13 | 4

Nee, er brandt geen lichtje. Wel stinkt mijn vinger nu.

Linkse allergie | 28-07-18 | 18:22

Steek hem maar niet in je mond. Tenzij je van ass to mouth houdt. Ik hoor het al. Geen lichtje, geen hosmo.

Standvastig | 28-07-18 | 18:27

LOL!

Rest In Privacy | 29-07-18 | 18:24
▼ 1 antwoord verborgen

“De hetero norm afbreken”. What the fuck. Zo is natoer.. niet een of andere opgelegde norm van de maatschappij.

Ken ook meer dan genoeg homo’s welke totaal geen problemen hebben met acceptatie in de maatschappij. Maar ken er ook één, en dan is zo’n relnicht, welke er wel een probleem van maakt. Aan wie ligt het dan?

Kanon Bier | 28-07-18 | 18:12

Zolang ze nog willen bewijzen dat ze normaal zijn door halfnaakt met een veer in hun reedt op een bootje te gaan staan zal de acceptatie te wensen overlaten.
Valt gewoonweg niet te rijmen.

DrumPiet | 28-07-18 | 18:10 | 3

@DP : Dat ik het een keer met je eens bent... Homo zijn okay, maar Flikker uittingen, zoals jij omschrijft... Over the top!

Twisted_Faith | 28-07-18 | 18:13

Nou zeg, alsof alle heteroseksuelen ieder weekend naar de parenclub gaan en helemaal los gaan. Ieder weldenkend mens weet dat die mensen niet representatief zijn voor de hele groep heteroseksuelen, zo geldt dat ook voor deze groep homoseksuelen.

JI-HAAT | 28-07-18 | 19:14

JI-HAAT | 28-07-18 | 19:14
Hetero’s gaan niet naar een parenclub om een statement te maken.

DrumPiet | 28-07-18 | 19:33

Leuke accentjes ook bij dat Telegraaf filmpje.

ScepticalMillenial | 28-07-18 | 18:10

Ik krijg weleens de indruk dat er weinig relaxte homo's zijn.
Vind ze nogal hysterisch.

HoerieHarry | 28-07-18 | 18:10 | 2

Iets minder Geer en Goor kijken dan.
Trouwens: die relaxte homo’s herken je niet als homo, dus jij ziet alleen de hysterische.

Analia von Solmsch | 28-07-18 | 20:52

Heeft daar niks mee te maken.

HoerieHarry | 28-07-18 | 23:30

Zeikerts. Ieder jaar weer op een festival met je kontje schudden, lekker de nicht uithangen en denken dat er maar ook iets veranderd. Lekker "in your face". En ja, muddafukka, ik ben heteronormatief. Van mij mag je. Zolang je van mijn sterretje afblijft. Alleen de volgers van het toverfiguur... Jah... Daar al een oplossing voor? Of zijn dit wat valse Gordon nichten bij elkaar die subsidie aan het graaien zijn voor hun dick & blow?

Standvastig | 28-07-18 | 18:07 | 1
-weggejorist-
Bakito | 28-07-18 | 18:07 | 3

Homo zijn is niet erg. Een jankende zeikhomo die in een maakbare samenleving gelooft daarentegen...

VeelTeSteil | 28-07-18 | 18:07 | 1

Hulde

echtpaul | 28-07-18 | 19:48

Ach gay zijn is niks. Dik en lelijk zijn is het nieuwe gay zijn.

Knufter | 28-07-18 | 18:03 | 1

Asha heeft het allemaal.

PresidenteDeConjovia | 29-07-18 | 09:38

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland