achtergrond

Geenstijl

LIVEBLOG. Great Power Meltdown des Doods in centrum van Amsterdam

Daar zit je dan, op je terrasje. Kaboem. Steekvlam des doods veroorzaakt stroomstoring des doods.

De tijd staat momenteel stil in het zelfbenoemde centrum van de wereld. Gigantische stroommeltdown in Amsterdam-Centje waar u de kleinkinderen later over zult vertellen. Verdwaasde toeristen die zonder pardon uit het Rijksmuseum zijn gekieperd. "Was is jetzt den los?", schijnt iemand gezegd te hebben. 30.000 huishoudens het bokje. Wasmachines zijn gestopt, iedereen verplicht aan de handwas. Wekkers uit, televisieis uit, alle Toyota Priussen en andersoortig milieuverantwoord vervoersmateriaal zonder stoere benzine voor niks aan de laadpaal. Openbaar vervoer kan ook niet, want ligt helemaal plat. Netbeheerder zegt carnaval tot 13.30 uur. Hou u veilig, mensen.
UPDATE: Stroomstoring des doods eist vooralsnog 1 gewonde.
UPDATE: Ranzige indoctrinatie! Kinderdagverblijf is ontruimd en nu krijgen alle kinderen tegen wil en dank een rode roos van de PvdA. HET IS ZEKER VERKIEZINGSTIJD? Bahbahbah.
UPDATE: Hallo kinderen die geboren zijn op 9 december 2018, hier spreekt het verleden. Papa heeft mama tegen de toiletmuur van het Rijksmuseum gezet, tijdens de Great Power Meltdown des Doods.
UPDATE: Geert Wilders houdt zich niet bezig met het leed dat in Amsterdam wordt geleden. "Stop islam", twittert de partijleider van de Partij voor de Vrijheid.
UPDATE: RTL-legende Roderick Veelo was even bang dat hij geen koffie zou kunnen zetten, maar die dekselse Roderick gebruikt gewoon een percolator. Slim! Het is niet bekend wat ze er in Groningen van vinden.
UPDATE: Stroomstoring des doods eist TWEEDE GEWONDE.
UPDATE: BREAKING! LICHT UIT OP ZUIL VOOR CAMPAGNEPOSTERS.
UPDATE: Verwachte einde der tijden is nu 15.15 uur.

Bij graafwerkzaamheden in de Daniël Stalpertstraat in Amsterdam-Zuid is een stroomkabel geraakt met een grote stroomstoring tot gevolg. Op diverse andere plekken is ook kortsluiting ontstaan, zoals op Weteringschans. Man is met brandwonden naar ziekenhuis gebracht.

2
Reply

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.