Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Fopkrant Trouw geeft David Kenning een podium

Nee he. Nederlandse journalistiek, het blijft behelpen. Toverkol David Kenning ligt zwaar onder vuur en wat krijgt hij? Een slap mutsje van de Trouw dat met vage vragen hem de gelegenheid om leeg te lopen met gewenste antwoorden: na een paar opgelegde kansen legt Kenning uit dat hij het allemaal doet voor Spinoza, doet het uit liefdadigheid en doet het echt omdat ie Amsterdam zo'n mooie stad vindt. Yeah fucking right he does. 

Waarom stelt de incompetente aarsclown met een journalistensticker van dienst niet de werkelijke vragen? Kristel van Teeffelen schrijft zonder blikken en blozen dit op: "De afgelopen vijftien jaar werkte hij als antiterrorisme-adviseur voor verschillende overheden en steden. “Veel kan ik er niet over vertellen. Alleen dat het mijn werk was om rekrutering voor terroristische organisaties te stoppen. En als je dat van dichtbij hebt gezien, dan weet je dat het niet om religie draait.” 

Ja, dat zou best, maar 5 minuten Googlen en ze had kunnen weten dat hij de afgelopen jaren, minstens sinds 2002, voor Bell Pottinger werkte. Waarom denkt ze dat iemand van het minst ethisch verantwoorde kantoor in "reputatiemanagement" ineens uit de goedheid van zijn hart aan de slag ging met antiradicalisering in 020? Was het dan toch Spinoza, of is dat gelul? 

David Kenning was "Head of Psychological Operations" voor het kantoor, lezen we op LinkedIn. Bell Pottinger is dit jaar kapotstuk gegaan nadat bleek dat ze in Zuid-Afrika voor electoraal gewin de raciale spanningen in het land opvoerden in opdracht van de kliek rond president Zuma, maar daarvoor was het ook al een knijterfout bureau dat samenwerkte met de familie Assad, Pinochet en de enige nog zittende dictator op het Europese vasteland, Jean-Claude Alexander Loekasjenko.  

Als je ziet in welke steden Bell Pottinger kantoor houdt, dan valt wel te vermoeden voor wie Bell Pottinger liever optreedt: de lievvvve inwoners van de lievvvvve stad Amsterdam, of de Sjeiks met het grote geld. Waarom vraagt die gelobotomiseerde politiek correcte sukkel van de Trouw niet of Kenning niet stiekem wordt aangestuurd met oliegeld om hier de Islam vrij te pleiten van de terreur en dus "gratis" werkt in Amsterdam terwijl iemand anders voor de werkelijke kosten opdraait? 

Het is onmogelijk om voor te stellen dat iemand die voor Bell Pottinger werkt iets heeft als een ziel, een moreel kompas of een werkelijk begrip van Spinoza. Maarja, Van Teeffelen vraagt niet door over zijn kantoor, zelfs al komt het ter sprake. "Veel kan ik er niet over vertellen" is journalistieks voor: he, hier ligt daadwerkelijk de interessante informatie. Van Teeffelen kiest er echter voor om door te vragen op zijn werk in Amsterdam in vragen die nog te saai zouden zijn voor een poèsie-album als "heeft u het wel eens fout?". 

Hoe is het mogelijk dat Van Teeffelen niet even kijkt bij de vorige grote rel rond Bell Pottinger toen Kenning er nog rondliep, toen er ook gigantisch veel geld naar het bureau ging voor een "grijze campagne" tegen radicalisering? Waarom wordt er op geen enkele manier stilgestaan bij zijn CV en zijn mogelijke intenties? Het kan best zijn dat Kenning de mevrouw van de Trouw heeft ingepakt met zijn Raspoetinblik; veel "consultants" zijn niets meer dan eikels met een overtuigende persoonlijkheid. Jammer alleen dat er zo slecht doorheen wordt geprikt en dit soort gevaarlijke gekken er steeds maar mee weg komen. 

Tot slot nog de hilarisch trieste homeopathische verdediging van die clown: "Zij weten dat mijn benadering effectief is, ondanks dat het niet wetenschappelijk is aangetoond.” Joehoe, Dr. Vogel!

Zometeen straks bij Pauw. Die meisje die alles verpestte!

Social

Reaguursels

Inloggen


Ha, Geert en Flip mogen niet (verboten) door Molenbeek cruisen om te laten zien hoe het daar gesteld is. www.ad.nl/buitenland/molenbeek-verbie...
Nouja, ze kunnen ook een tourtje door Amsterdam of zelfs Blerick maken. Zelfde effect.

Cobalt bomb | 02-11-17 | 11:52

allen dat korte haar Nikki dat is niet zo slimmer keuze daardoor valt alle aandacht op je grote tanden en het lip-aflikken en nam men je op twitter niet meer zo serieus

Petroselinum crispum | 02-11-17 | 10:59 | 1

Pfoeh dat is een een tegenvaller, ik zie het ook nu. Wat een zonde.

Cobalt bomb | 02-11-17 | 11:54

Je kunt die David zijn simpelheid niet kwalijk nemen. Je bent wel een lul als je hem inhuurt.

Carmelita | 02-11-17 | 09:53

Kenning doet mij denken aan de film The Men Who Stare at Goats.

Rest In Privacy | 02-11-17 | 09:35

“In Europa wordt de radicale islam gebruikt om extreem geweld te verantwoorden, als onderdeel van een wereldwijd conflict. Het geeft doel aan bestaande grieven. Natuurlijk gebruiken extremisten de taal van de ideologische jihad, dat is een van de marketingproducten. Maar de theologische onderbouwing is nihil.”
En daarom heeft het jihadisme niet zo veel met religie te maken? Ik zou het tegendeel willen beweren. IS heeft maar één marketingproduct, en dat heet Islam, IS is van zichzelf niks, een zootje ongeregeld, maar dat zootje ongeregeld heeft binnen een religieuze context zonder enige moeite een giftige cocktail kunnen bereiden. En waarom ging dat zo gemakkelijk, meneer Ontkenning? Omdat die Koran vol met recepten voor giftige cocktails staat, en omdat de ingrediënten voor die cocktails voorhanden zijn en zelfs aangereikt worden door groeperingen die er belang bij hebben dat het religieuze aspect in het middelpunt van de machtsstructuren blijft staan. Het mag nergens anders over gaan dan over De Verhevene, zijn Profeet (de Duivel hale hem), de Ummah, de kafir, en jawel, de jihad. Religieuze onderbouwing hoeft niet, slechts een referentie aan dat vermaledijde geloof is voldoende om die hele marketingmachine aan het lopen te krijgen. Dat is het fucking probleem, meneer Ontkenning, dat religieuze onderbouwing helemaal niet hóeft. Was binnen het Christendom eertijds precies hetzelfde. De Tempeliers misdroegen zich uit naam van Christus, zonder verdere onderbouwing. Waarom? Omdat ze door het fucking systeem gedekt werden, zelfs als ze zwaar over de schreef gingen.
Maar, meneer Ontkenning, u als ervaringsdeskundige, u beroept zich op Spinoza, maar waar blijft de filosofische onderbouwing? U zwaait met de Spinoza-vlag, gebruikt Spinoza als marketing-instrument, en daar moeten wij van onder de indruk raken? Zonder enige onderbouwing?

Schoorsteenveger | 02-11-17 | 09:32

Wat houdt GS tegen om de echte journalistiek op te pakken en daad bij het woord te voegen? Nodig hem uit en houdt het interview met de juiste vragen zou ik zeggen.

culture_vulture | 02-11-17 | 09:21

De man is dermate omstreden en in het nieuws dat het volkomen logisch is dat je daar eens mee gaat praten. Om dat nou “een podium@ geven te noemen vind ik iets te kort door de bocht.

Bigi Bana Boy | 02-11-17 | 09:00 | 2

Als journalist alles als zoete koek slikken en geen kritische vragen stellen is inderdaad een podium geven.

2voor12 | 02-11-17 | 09:05

Weet ik niet. Sommige mensen zijn uitstekend in staat zich zelf volstrekt belachelijk te maken. Just give 'm rope.

Bigi Bana Boy | 02-11-17 | 10:35

Nou niet lopen zeiken over consultants, want ik ben hartstikke tof.

Peter Spam | 02-11-17 | 08:41

Heb je daar voor een duur abonnement op een krant denkende dat er journalisten zitten die objectief en scherp onderzoek doen.
Blijken het gewoon zweeftypes te zijn met oogkleppen op die alleen zien wat in hun eigen denkwereld past. Voor dat soort propaganda zou je niet moeten betalen maar geld toe moeten krijgen.

2voor12 | 02-11-17 | 08:38

100 punten voor de referentie aan Office Space "no talent ass clown".

cdriel | 02-11-17 | 08:31

Ze hadden dan net zo goed Tjakkaaa Ratelband kunnen nemen ipv deze kwakzalver , wat een levensgevaarlijke naïviteit .

Castor12 | 02-11-17 | 07:38 | 1

Ratelband is gewoon een uitgerangeerde domme lul. Die had lang geleden zijn moment of fame met zijn tjakka-gedoe maar is al lang door de mand gevallen. Zo'n Kenning, daar keekt zelfs een figuur als van der Laan niet doorheen. Een vergelijking met Raspoetin of Greet Hofmans is nog niet zo slecht hier. Die Kenning is sluw, heeft zijn vak geleerd bij Bell Pottinger. Mind fuck, dat is wat-ie doet, en dat is ook hoe hij tegen de wereld aankijkt. Alles is mind fuck. Hij had van der Laan in zijn zak, want wist 'm precies aan te sporeken op zijn zwakheden zoals zijn bovenmatige ijdelheid en zijn behoefte om voor heiland te spelen. Een makkelijke prooi. Kenning kijkt naar IS zoals hij naar zichzelf kijkt, probeert te snappen hoe die IS-lui de boel proberen te manipuleren, en wil dan terug gaan manipuleren. Want dat is alles wat hij kan, dat is waar hij goed in is, beïnvloeden, manipuleren, inpalmen, overhalen, betoveren. Kenning heeft niks met wetenschap omdat hij niks met de waarheid van doen heeft. Als de manipulatie maar werkt, dan is de waarheid of de leugen achter die manipulatie volstrekt onbelangrijk. Verklaart ook zijn voorliefde voor de paycho-analyse, de meest manipulatieve psychotherapie ever. Zijn bewondering voor Spinoza is een gespeelde bewondering. Hij gebruikt, misbruikt Spinoza, zoals IS de Profeet (de Duivel hale hem) gebruikt en misbruikt. Het verschil is dat de Profeet (de Duivel hale hem) zich graag laat misbruiken, zelfs misbruikt wíl worden, gewoon omdat het systeem dat hij in leven riep één grote leugen is, terwijl Spinoza juist door het web van leugens heen wilde breken en een stuk moeilijker te misbruiken is. Spinoza was fel tegen monotheïstische godsdienstige systemen, om maar eens iets te noemen.

Schoorsteenveger | 02-11-17 | 09:58

goed stukje.

wolfje21 | 02-11-17 | 07:20

Zou me niet verbazen als David als jonge IRA terrorist wat Spinoza in de cel heeft gelezen en de humanistische ideeën wel toepasselijk vond voor de Ierse samenleving. En daar heeft ie een punt, niet voor niets was de cynische grap altijd dat men het horloge terug moest draaien richting middeleeuwen als men op Belfast vloog. Enige verlichting was echt wel welkom.
Zijn analyse dat andere factoren dan religieuze de jonge raddraaiers met islamitische achtergrond bewegen te radicaliseren lijkt me op individueel niveau ook wel te verdedigen. Natuurlijk moet je daar ook aandacht aan schenken - al is tamelijk duidelijk dat er een rode draad te vinden is die tenminste iets met een bepaalde culturele en religieuze achtergrond te maken heeft.
Maar daar houdt ook wel elke analogie en toepasselijkheid mee op.
Een uit de hand gelopen burenruzie is en blijft toch wat anders dan een wereldoorlog.

Rommelende Onderbuik | 02-11-17 | 04:15 | 4

de Voorzittert | 02-11-17 | 07:15
Ja, prima opgemerkt. Zelf zie ik ook enige analogie met bijvoorbeeld drugsgebruik onder (toekomstige) schoolverlaters. Uiteraard helpt het ze enig tijdverdrijf (een buurthuis om te slopen) en perspectief (zanger lichte muziek) te geven. Je zou met recht kunnen redeneren dat als ze geen drugs gebruiken, ze wel andere rottigheid vinden om uit te halen (maken van tuigvlogs).
Toch is het geen excuus om niets te gaan doen aan de aanbod kant. De dealers die rond een schoolplein verstrekken. Stel grenzen en handhaaf. Je hoeft niet elke onwillige puber als klein kind te pamperen en als volwaardig volwassene te respecteren.

Rommelende Onderbuik | 02-11-17 | 08:15

de Voorzittert | 02-11-17 | 07:15
Dat toegeven doen ze in de hoop dat niet zij maar anderen de klappen krijgen en de rotzooi opruimen. Om de zelfde reden droegen hun opa's en oma's gebroken geweertjes.

Orakel1958 | 02-11-17 | 08:46

de Voorzittert | 02-11-17 | 07:15 (2)
Ik verwijs naar een schilderij van Carel Willink uit 1939.
"Simon de Pilaarheilige".

Orakel1958 | 02-11-17 | 08:47
▼ 1 antwoord verborgen

OT:
Goed stuk van Gijs van de Westelaken, in de fokking Volkskrant nota bene, op deze dag van de herinnering. www.volkskrant.nl/opinie/bent-u-ook-z...
#neverforget #TheovanGogh

Stormageddon | 02-11-17 | 03:59 | 1

Bedankt, goed stuk ja

J-van-de-Bontekoe | 02-11-17 | 10:20

Ach ze hadden toch al een ranzige lap nodig voor driemaal daags waterboarden.

Joffri | 02-11-17 | 07:42

"David Kenning was "Head of Psychological Operations" voor het kantoor, lezen we op LinkedIn. Bell Pottinger is dit jaar kapotstuk gegaan nadat bleek dat ze in Zuid-Afrika voor electoraal gewin de raciale spanningen in het land opvoerden in opdracht van de kliek rond president Zuma, maar daarvoor was het ook al een knijterfout bureau dat samenwerkte met de familie Assad, Pinochet en de enige nog zittende dictator op het Europese vasteland, Jean-Claude Alexander Loekasjenko."
-Hoezo krijg ik toch het idee dat Soros hier bij betrokken is? Hoeveel miljard heeft die gek inmiddels in zijn oorlogskas? Dit soort schaamteloze manipulatie en instigatie zou met de zwaarste middelen vervolgd moeten worden. Die lui zijn geen haar beter dan wapenhandelaren als Viktor Bout, die laatste mag dan wel het kruit leveren, het is toch echt Bell Pottinger die de brandende lont in het vat steekt.

Abject | 02-11-17 | 02:49

Spinoza had een rijke Portugese haardos en een aristocratische uitstraling. Ik zie hier eerder een voetbalmatje en een proleet waarmee je na een rtl-uitzending geen biertje moet drinken aan de bar.

Ben7943 | 02-11-17 | 02:01

Die vd Laan was ook niet de slimste om zo mee te gaan in de stupide theorietjes van die "psychoanalist".
Om de dr. Vogel opmerking moest ik wel gniffelen.... inderdaad!!

Carmelita | 02-11-17 | 01:52

Spinoza.: :De natuur, alles wat bestaat, is een verschijning van God, dus ook de mens."
Gelul in de ruimtee, lees je mee, god, godinnen en aanverwante figuren.

Als je het dan toch zo graag over filosofie en Rtdam wilt hebben, doe dan Erasmus' Lof Der Zotheid.

Lof der Zotheid. Krijg je niet uit je kop.

chicago river | 02-11-17 | 01:48

Alsof dat meisje in dat reservaat me maar een seconde boeit!

krijgdetiefusmaar | 02-11-17 | 01:15

Ik stel voor dat Trouw opgeheven wordt zodra de laatst nog levende dragert van het Verzetsherdenkingskruis overleden is. Maar morgen is ook prima...

F. von Zeikhoven | 02-11-17 | 01:02

The fact that David Kenning is not Googleable at all, except for his LinkedIn, is a screaming red flag. But he never counted with the Reaguurders :-)
We're onto you mate. There is no escape.

SaintNick | 02-11-17 | 01:00 | 3

Goed gezegd. Maar waarom in het Engels? Voor David Kudtkenning?

Lewis Lewinsky | 02-11-17 | 01:08

Counted on.

Rest In Privacy | 02-11-17 | 01:17

Nou ja, hij is toch ook auteur van het boek: Bieren Van De Wereld?
Lijkt me een leuke vent met waarschijnlijk een dubieuze achtergrond (IRA?) die op latere leeftijd enige tekenen van intelligentie in zichzelf heeft ontdekt en vervolgens van die stukjes verstand "overdreven serieus nemen en dat op van alles toepassen" een beroep heeft gemaakt.
En kennelijk zaten ze in Amsterdam op zo iemand te wachten.

Rommelende Onderbuik | 02-11-17 | 03:27

Vrijwel alle gesprekken van Pauw zijn ingestudeerd. Dit is niet zo moeilijk te herkennen. Alle foto's en filmpjes die bij de gesprekken worden getoond verschijnen exact op het juiste moment. Soms denk ik "Het acteerwerk van Joop Doderer was beter". We kijken dus naar een programma vergelijkbaar met Jerry Springer. Waarbij het publiek geïnstrueerd wordt te klappen of boe te roepen.

Dit is een goed voorbeeld van inhoud die er nooit is geweest en nooit zal komen.

Orakel1958 | 02-11-17 | 00:43 | 2

Pauw kijkt als enige in Nederland geen porno. Die onthulling was niet ingestudeerd. Had desondanks een hoog Swiebertje-gehalte. *kuttablet*

Lewis Lewinsky | 02-11-17 | 00:49

Tsja, als je een filmpje wil laten zien dan moet je dat van tevoren opzoeken.
Hoe ziet een live programa eruit als Pauw zegt: nu gaan we even 10 minuten op zoek naar een passend filmpje.
Even 10 minuten pauseren en dan zijn we terug.
@Lewis Lewinsky: moslis kijken ook geen porno, behalve in Pakistan, Afghanistan,Syrië en nog 50 andere moslimlanden.

Jan Dribbel | 02-11-17 | 01:02

Gewoon met pek en veren het land uit donderen. Ja, ik heb het over jou, David Kenning, verdomde charlatan. Hup, naar Mekka, klootzak, met je "het draait niet om religie". Zeikstengel.

Lewis Lewinsky | 02-11-17 | 00:41 | 1

Vandaar dat ze allemaal allahoe akbar roepen. Om te benadrukken dat het niet om religie draait. Toch, meneertje Ontkenning?

Lewis Lewinsky | 02-11-17 | 00:46

Linkse mensen willen en kunnen maar niet inzien dat de islam de wortel van al dat kwaad is.
Ze wringen zich in de meest onmogelijke bochten om er maar een andere draai aan te kunnen geven, tot en met het inhuren van een islam-fluisteraar a la kenning.
Het almaar doller en doller met die regressieve figuren.

Kanarie_Geil | 02-11-17 | 00:22 | 1

wordt omhoog gooit.

Kanarie_Geil | 02-11-17 | 00:23

Even kort door de bocht. Hey Spinoza (slachtoffer van de hardvochtigste banvloek ever, uitgevaardigd door de heiligste mannen van de Amsterdamse sefardiem, een kind van een volk dat eeuwenlang op het Iberische schiereiland woonde, daar onderworpen werd totdat ze allemaal moesten vertrekken van de katholieken want ze werden afgemaakt, als slaven verkocht aan moslims, of moesten zich gedwongen laten dopen en bekeren tot het christendom) het heeft allemaal NIETS te maken met religie. Je weet toch? Greetz David Kenning.

RickTheDick | 02-11-17 | 00:19

Alle establishment-politici denken "hey, wat Juliana kon met Greet Hofmans, dat kunnen wij ook"

ChacarronMacarron | 02-11-17 | 00:18

Zo werd Tariq Ramadan ooit binnengehaald als "bruggenbouwer" in Rotterdam.
De Nederlandse politiek is wat betreft islam gevaarlijk naïef, of misdadig coöperatief.

de honden blaffen... | 02-11-17 | 00:14 | 2

Geen brug gebouwd door die gevaarlijke gek.

Lewis Lewinsky | 02-11-17 | 00:42

Ik denk dat de "journalisten" bij Trouw voor het grootste gedeelte blanke meisjes tussen de 20 en de 30 zijn. Grietjes met weinig of geen levenservaring die hunkeren naar een Jessias met echte idealen, of een vaderlijke oude oplichter zoals die Kenning.

JvanDeventer | 02-11-17 | 00:08

Uit menselijk oogpunt kan ik en heel eind met haar visie meegaan, maar ze vergeet te vertellen dat een stuk nageboorte die zoveel mogelijk onschuldige slachtoffers wil maken ter ere van hemzelf en egoïsme (72 maagden in het hiernamaals) geen mens is al lijken de contouren er wel op.

botbot | 02-11-17 | 00:00

Dat Hans van Breukelen bij de knvb een goeroe/charlatan inhuurde is al erg genoeg maar dat bij veel ernstigerzaken als moslim terreur de heilige Eberhardus ook al in zee ging met zo'n Jomanda achtige figuur is een gotspe

Fontanarossa | 01-11-17 | 23:51

He @mallekater zit je ook naar dat verschrikkelijke respectloze Elsevier gedrag bij Pauw te kijken? Vast niet...

Lood om oud ijzer | 01-11-17 | 23:34 | 1

Ja, ik zat wel te kijken en schaamde me verrot dat al een paar weken na zijn dood de aasgieren en hyena's uit de eigen gemeente aan zijn negedachtenis zitten te scheuren.
Leuk voor zijn vrouw en kinderen ook, dit.

mallekater | 02-11-17 | 07:13

Trouw heeft één goede columnist:
Ephimenco.
Als geboren Fransman (wat schrijf ik nu: als man geboren in Frankrijk moet het zijn) schrijft hij af en toe over de toestand in dat land.
En als een van de weinige van Trouw kritisch over de islam.

Jan Dribbel | 01-11-17 | 23:33 | 1

U bedoelt Franspersoon van vermoedelijk mannelijke kunne

Rest In Privacy | 02-11-17 | 01:22

De meeste van deze journalisten zou je nog niet eens oproepen voor een artikel in de wijkkrant. Dit zijn gecertificeerde handlangers van de zittende kliek en ze zijn er nog trots op ook.

ad melkert | 01-11-17 | 23:25

Op dit moment is bij Pauw Xander van de Wulp aan het woord. Alles wat hier gebeurd is ingestudeerd. Niets is spontaan. Theater. Pauw doet net alsof de opnames uit de 2e kamer spontaan zijn gekozen. Niet dus. "Zouden we de beelden van toen terug kunnen zien?" En floep daar zijn die beelden.

Orakel1958 | 01-11-17 | 23:24 | 1

Wat is de Pauw show voorbereid? Dat meen je niet?

Lood om oud ijzer | 01-11-17 | 23:26

Al eerder gezegd maar die Kenning hanteert de Uri Geller methode. Zeggen dat je voor geheime diensten hebt gewerkt wat door geen enkele dienst wordt bevestigd noch ontkent.

choko | 01-11-17 | 23:18

De linkse media zijn toe aan de afdeling Psychogeriatrie. En bij Psychogeriatrie hoort bezigheidstherapie. Hiertoe is GeenStijl in leven geroepen.

Orakel1958 | 01-11-17 | 23:12

Gelukkig zijn er ook goede journalisten zoals Nikki Sterkenburg.

Rest In Privacy | 01-11-17 | 23:05 | 2

Dus ze is goed omdat de rest f**King slecht zijn.

MarcS | 01-11-17 | 23:15

... de rest fucking slecht is!

Lood om oud ijzer | 01-11-17 | 23:25

Het blijft genieten die beerput ook al is het onvermijdelijk dat die Kenning een podium krijgt, zo werkt de Nederlandse journalistiek.

Rest In Privacy | 01-11-17 | 23:03

Wat een held deze meid. En ja ze is ook mooi.

Omebert | 01-11-17 | 22:55 | 1

Volgens mij moet je langs bij Specsavers.

koter | 02-11-17 | 13:21

goedgelovigen en bewuste cynici kopen het verhaal van een stel engelse nihilisten. een recept voor peilloze ellende, en niemand neemt de verantwoordelijkheid want dood of minister.

Glasgow Argus | 01-11-17 | 22:48

Vaak bij geenstijl, maar ook Nikki Sterkenburg bracht een sterk staaltje onderzoeks journalistiek naar buiten.
Daar kunnen velen een voorbeeld aan nemen. Mooi dat het nog gebeurd

deNettobetaler | 01-11-17 | 22:45

Eerst maar eens naar Jeroen Pauw kijken/luisteren. Vooraf maar wat roepen is te makkelijk.

Bakito | 01-11-17 | 22:43 | 1

Je tegels zijn de laatste dagen zo steekhoudend dat het bijna surrealistisch begint te worden...

Lood om oud ijzer | 01-11-17 | 23:00

Ze willen in 020 psychologen gaan inzetten om de afvalproblematiek op te lossen... wat moet je eigenlijk nog meer zeggen? Wensdenken dekt de lading bij lange na niet.

Lood om oud ijzer | 01-11-17 | 22:42

@Zentgraaff, ik ben helemaal verblijd met je journalistieke analyse en lees alleen maar dingen die ik zelf ook als ergens zat te denken. Maar denk je ook een beetje om je hart?

Ikbeneenzelfbouwer | 01-11-17 | 22:42

Sowieso +1 voor de opmerking over "consultants". Als er 1 ras is dat uitgemoord moet worden, is het "consultants". Dan specifiek de "management consultants". Doen niks anders dan ppt's vullen met oud en slecht vertaald nieuws, lopen minstens 2 jaar achter op de actualiteit, kiezen altijd partij voor de baas maar verpakken het in termen als six sigma, agile en lean en weten dan ook nog eens halverwege naar een ander project over te stappen zodat je weer een nieuwe "consultant" krijgt.

DommeNeger | 01-11-17 | 22:39

Volgens mij ligt er een enorme beerput te stinken in Amsterdam.
En laat dat 'volgens mij' eigenlijk maar weg.

Lewis | 01-11-17 | 22:36 | 3

En Amsterdam ook .....

MarcS | 01-11-17 | 23:13

Ha ha, ja. Maar in Amsterdam is het wel écht bar, vrees ik.

Lewis | 01-11-17 | 23:32

Al die weglatingen leveren een zin op die niet loopt
just sayin'

Tobi | 01-11-17 | 23:54

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl