achtergrond

Geenstijl

Hoi regiojournalistiek. Precies hierom ga je dood

\

Het bestaan van de regiojournalistiek is in gevaar. Masterplan voor de regiojournalistiek. De regiojournalistiek moet zich heruitvinden. Enkele suggesties voor de regiojournalistiek. Regiojournalistiek voldoet niet aan kwaliteitsmaatstaven. Burgemeesters kaarten regiojournalistiek aan bij TMG. Fonds voor regiojournalistiek. Regiojournalistiek in spagaat. Regiojournalistiek innoveert niet. De teloorgang van de regiojournalistiek is een ramp. Is regiojournalistiek dood? De overheid moet regiojournalistiek redden!

Lieve regiojournalistiek. Weet je waarom je doodgaat? Vanwege die complete idioterie in de regiokaternen. Onderstaand. Ie-de-re ochtend weer. Dit is geen journalistiek, dit is kritiekloze, hapklare kots. Mensen slikken het niet. Het is een regelrechte nonsensmedley. Een samenraapsel van grandioze flauwekul en het is een godswonder dat er überhaupt nog volk is dat er de moeite voor neemt. Maak verdomme verhalen over interessante mensen. Bekende gezichten. De burgemeester, de uitbater van die ene kroeg, de baas van de snackbar, de spits van de voetbalclub. Verzin iets. Teken geen journalistiek manifest, je bent geen dode boom. Ga op pad. Interview mooie personen. Onderzoek. Vind uit. Verbaas. Heb schijt. Opinieer. Informeer. Shockeer. Leef. Geef kleur. Vrolijk op. Of sterf.

De modelvliegclub Noordoost-Veluwe (MVCNOV) is niet blij. De container met grasmaaier moest verwijderd worden van de gemeente.

Logistieke dienstverlener DHL Parcel gaat een compacte kluiswand, de DHL Locker, voor pakketten testen in diverse plaatsen in Nederland. Onder meer in Etten-Leur. 

Sinds woensdagavond op het crowdfundingplatform Kickstarter.com te koop: de Pancor P02, een horloge met automatisch uurwerk. 

De Nijmeegse horeca gaat massaal aan de verwarmde terraskussens van Sit&Heat uit Nijmegen. Ondernemers van 21 cafés, lunchzaken en restaurants in de stad hebben ze aangeschaft.

De jubileumeditie van de Limburgse Handbaldagen wordt dit jaar niet in Topsporthal Fitland XL in Sittard gespeeld. De LHD wijken uit naar de Stadssporthal in Sittard en sporthal de Heuf in Panningen.

Veilig Verkeer Nederland verzorgt in samenwerking met het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland (ROVZ) maandag 30 oktober in Bruinisse, Krabbendijke en ’s Gravenpolder, op 31 oktober in Hulst, Lamswaarde en Kloosterzande en op 2 november in Terneuzen en IJzendijke, zogeheten remwegdemo’s.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.