achtergrond

Geenstijl

Vijf plannetjes tegen moslimdiscriminatie voor subsidie van Stichting Democratie en Media

U mag weer! Bij Het Parool worden er iedere week zes journalisten de deur uit geflikkerd maar ten burele van de aan de voormalige verzetskrant gelieerde Stichting Democratie en Media klotsen de subsidie-eurootjes nog altijd tegen de plinten.

Er is geld beschikbaar voor plannetjes die helpen tegen moslimdiscriminatie in de media want als er in de media toch iets gebeurt dan is het moslimdiscriminatie. Je kunt de tv niet aanzetten of er is moslimdiscriminatie en als je dan eens door de krant bladert is er nog meer moslimdiscriminatie terwijl ze op de radio de moslims aan het discrimineren zijn (checken of dit ook geldt voor internet, red.). Wij van GeenStijl doen na de Lees Verder alvast vijf geschikte voorstellen die u zo mag knipplakken en opsturen. Kunt u allemaal subsidie voor krijgen. Opdat wij nooit vergeten. Toen niet! Nu niet! Nooit meer moslimdiscriminatie!

Grammaticaal correct bedreigen kun je leren
De bedreigingen aan het adres van Geert Wilders zijn vrijwel zonder uitzondering geschreven in tenenkrommend Nederlands. Zo denkt iedereen dat moslims helemaal niet kunnen schrijven! Deze cursus gaat daar iets aan doen. Binnen 72 lessen bedreig je Wilders helemaal het de moeder.
Cursusleiders: Dyab Abou Jahjah en rapper Appa

Hoe Zet Ik Mijn Vlog Online
Ben je 's avonds lekker Annabel Nanninga aan het intimideren, krijgt haar filmpje een miljoenmiljard meer views dan het jouwe omdat je dat nog niet op dumpert.nl hebt gezet. Zo denkt iedereen dat moslims helemaal niet weten hoe het internet werkt! Deze cursus gaat daar iets aan doen. Binnen een half uur krijg je een telefoontje in je hand geduwd en een brak Sim Only abonnement.
Cursusleider: Hans Nijenhuis

Stoer. Social. Syrië.
Al die Syriëgangers die weer terug willen naar Nederland doen ineens alsof ze spijt hebben van de reis naar het kalifaat. Zo denkt iedereen dat moslims het onderling helemaal niet gezellig kunnen hebben als je ze een eigen staat geeft! Deze cursus gaat daar iets aan doen. In zeven online seminars leer je hoe je met een succesvol Instagram-account de positieve kanten van de Islamtische Staat kunt benadrukken.
Cursusleider: Maiwand de Thuisblijver

**Handen Geven Doe Je Zo
**Sommige moslimmannen geven vrouwen geen hand. Dat is haram want voor hetzelfde geld zijn die wijven hartstikke ongesteld. Zo denkt iedereen dat moslimmannen vrouwen vies vinden en allemaal homo zijn! Deze cursus gaat daar iets aan doen. In drie intensieve workshops kom je in het reine met jezelf en je lichaam en leer je fysiek contact met de andere sekse te accepteren.
Cursusleider: Tofik Dibi

Omroep Oprichten 2.0
Vroeger was er in Nederland tenminste een fatsoenlijke moslimomroep. Directeur Frank William fradeurde er met drie handlangers vrolijk op los en hengelde tonnen gemeenschapsgeld binnen. ****Die tijd is voorbij en tegenwoordig worden de moslimprogramma's waar niemand naar kijkt door de NTR gemaakt. Zo denkt iedereen dat moslims helemaal niet zelfstandig fraude kunnen plegen! Deze cursus gaat daar iets aan doen. In vijf jaar leer je je eigen omroep op te zetten en dan keihard binnen te lopen over de rug van de belastingbetaler.
Cursusleider: Dominique Weesie

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.