Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Sheikwatch. Sheikh Haathaat al Haatham naar 030

geefmezlluzz.jpgFeel good nieuws! De goedlachse pretoog-sheikh Sheikh Haitham al Haddad (dossier Brendel), komt weer eens buurten. En da's leuk, want het was hier zo'n graag geziene gast dat we hem inmiddels zijn gaan missen. Wie moet onze lichtgetintiërs anders onderwijzen in de nobele leer van het homowerpen, het vrouw-laaghouden en het afvalligen koppensnellen. Ditmaal zal hij, geflankeerd door een aantal andere humanisten Arabische stijl, op zondag 31 januari komen spreken in de Luxury-Zalen in Utrecht, dat altijd erg in trek lijkt te zijn bij lieden van Mohammedaanse persuasie. Maar deze conferentie is toch bovenal een middelvinger naar het machteloze Den Haag. "Het leek wel alsof elke motie de afgelopen weken behandeld in de tweede kamer ging over het Salafisme. Salafisme moest geweerd worden, Salafisme mocht niet meer in het leger voorkomen, Salafisten mochten Asielzoekers niet meer bijstaan en ga zo maar door. Niet alleen de politiek, maar ook de media hield geen blad voor de mond. De krantenkoppen stonden in het teken van deze methodiek. (...) Dawah-Groep is dan ook verheugd u een grootse Thema-Avond aan te kondigen." Het immer ijverige VNL is natuurlijk als klokwerk met kamervragen, waarvan de belangrijkste toch wel deze is: "5. Bent u bereid stichtingen die verantwoordelijk zijn voor de uitnodiging van (deze) geweldspredikers te verbieden, op grond van art.20 van Boek 2 van het Burgerlijk Wetboek? Zo neen, waarom niet?" Leve de diversiteit. We zien u zondag.

Reaguursels

Inloggen

Zondag is het voetbal, dan kan ik niet

db099 | 20-01-16 | 13:14

Volledig off-topic (excuus).

Had een vraag, over de (viering van) geboortedag van mohammed; dat 'feest' verspringt elk jaar 10/11 dagen.
nl.m.wikipedia.org/wiki/Mawlid_an-Nab...
In 2015 was dat op 3 januari, dat zou dit jaar dus op 23/24 december zijn. Maar wat blijkt, ze doen het op 12 december.
www.beleven.org/feest/id-ul-maulid_geb...

Wat is de reden dat ze een jaar smokkelen? Kerst? 2016 schrikkeljaar? Ze doen maar wat? Deze hele gedachtengang n.a.v. een oud topic van (RIP) Hans Jansen.
www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/12/...

Dacht plemp het maar onder het eerste beste (laatste droevige) islam topic. Weinig zin om een profiel op maroc.nl, of een ander wazig forum aan te maken.

Aap Noot Miesje | 19-01-16 | 23:18

6 februari maar mee lopen in Amsterdam.
Ik weet het ook niet meer.
Wat een achterlijk gedoe toch.

Ga1 | 19-01-16 | 22:44

ik wil ook graag het recht om te preken VOOR geweld tegen bepaalde lieden. Niet omdat ik daar nou zo'n goed gevoel bij heb maar, een andere verdediging tegen psychopatische bevolksgroepen lijkt er niet te zijn. et moet et een of het ander zijn. Niet dat gemeet met twee maten.

Rest In Privacy | 19-01-16 | 18:35

Vrijheid van godsdienst stamt uit een tijd dat we hier enkel joodse en christelijke godsdiensten hadden.

Je moet een als godsdienst vermomde totalitaire ideologie gewoon kunnen verbieden.

Hoog tijd dus dat deze oude wet aangepast word aan de realiteit van vandaag de dag.

En uiteraard de wetten die we hebben toepassen, en ophouden met islam sponsoring.

Dat het OM Geert Wilders aanklaagt vanwege minder minder, en tegelijkertijd haatpredikers gewoon ongestoord hun gang laat gaan, is een grof schandaal.

Gewoon kort houden die islam, en zodra de wettelijke mogelijkheden er voor gerealiseerd zijn verwijderen uit de samenleving.

Ravian | 19-01-16 | 18:13

"Waakzaam en dienstbaar" belt dus wèl thuis aan bij mensen die tegen een AZC zijn, maar uiteraard niet met de bedoeling om te intimideren?
(intimideren in groepsverband, kent u die uitdrukking?)

"Waakzaam en dienstbaar" rolt dus niet de poppenkast op?(feiten en adres reeds 43 jaar ambtsedig waarneembaar)

Duidelijk waar we staan:
"Wij hebben als Europeanen een grotere uitdaging voor die delen van onze eigen bevolking die hier misschien al DERTIG of VEERTIG generaties zijn en die leven in complete uitzichtloosheid, omdat ze WETEN dat ze niet meer mee mogen doen of mee kunnen doen"
(Kaiser ZimmerFranz geparafraseerd)

"Het ziet er blauw van de haatbaarden."

hallevvezool | 19-01-16 | 17:41

@blauwe zander | 19-01-16 | 17:09
Doe een anti AZC tweet, altijd raak.

Dish of the Day | 19-01-16 | 17:33

Wanneer wordt er eens actie ondernomen in Utrecht, de Catharijne Singel in die engerd .

blauwe zander | 19-01-16 | 17:09

Dat is zo'n twee uur Haytham luisteren, maar dan heb je ook wat. Staatsondermijnend, zo klaar als een klontje. Maar als de man vervolgens niet ter verantwoording wordt geroepen, als hij niet gefileerd wordt, als hem niet het vuur aan de schenen wordt gelegd, dan gaat er niks, helemaal niks veranderen. En als we dat met al die andere haatbaarden ook niet doen, zelfde verhaal. Het is een kwestie van lange adem, maar de enige heilzame weg. Leg hun bedoelingen bloot, spreek hen er rechtstreeks op aan en toets al hun uitspraken aan wat hier mag en niet mag.
Moeilijk is het niet, het is alleen lastig, het duurt even. In feite hebben dit soort lieden hele simplistische scenario's en zijn ze niet moeilijk te doorzien, maar hun strategieën zijn des te lastiger te volgen, dag in dag uit, week in week uit, jaar in jaar uit. Ze hebben de tijd zeeën van tijd, ze wachten, desnoods een paar generaties lang, maar ze gaan onverdroten door met wat ze van plan zijn, stap voor stap.
Memri TV, Sheikwatch, prima strategieën om de etterbuilen open te prikken en de pus te zien spatten.
Schoorsteenveger | 19-01-16 | 15:47

Ben het volkomen met je eens en ik vind dan ook dat dit staatsrechtelijk moet worden aangepakt en niet door middel van beperking van de vrijheid van meningsuiting.

Ik hoop ook ten zeerste dat de olifant in de kamer spoedig wordt opgepakt en er snel een open discussie kan plaatsvinden over de islamitische doctrine en de gevolgen van indoctrinatie binnen dit geloof. Ik ben op er op dit moment nog steeds van overtuigd dat dat de beste oplossing is, een kritisch open debat over islam.
Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik soms wel wat moedeloos word als ik de vooruitgang zie binnen de islamitische gemeenschap met betrekking tot zelfreflectie en het accepteren van kritiek.

Bedankt voor de links.

Lyssa | 19-01-16 | 16:33

@Lyssa | 19-01-16 | 16:04
wat er aan de hand is, is dat ze die sjeiks op een andere weegschaal leggen dan de burger, de burger krijgt al de politie aan de deur als hij een politieke mening heft die de politie blijkbaar neit bevalt (over smerige, volkomen onwettige willekeur gesproken!!!), de moskeeën kunnen continu preken uit de haatkoran waarin iedereen die geen moslim is slaaf mag worden gemaakt of dood moet, incl de homo's en dan komt er geen politie aan de moskee deur, want; vrijheid van godsdienst.
Ze preken zelfs aan kleine kinderen; "Als je afvaliig bent, staat daar de doodstraf op!".
Alles mag, als het maar in naam van een verzonnen 'god' is, maar waag het niet als burger op een openbaar medium tegen een AZC te zijn.

Dish of the Day | 19-01-16 | 16:13


klimgek | 19-01-16 | 14:46
Ik vind het echt walgelijk dat de politie bij iemand langskomt, en dan zeggen ze nog dat het geen intimidatie is; popo's aan de deur.. met auto, uniform, wapens , boeien en notitieboekje.. om jou, als geselecteerde (want tegenstander AZC, dus niet policor) burger uit t dorpje even mee te delen dat je na moet denken vóór je twittert, pure stasi-praktijken, 100% intimidatie van de gedachtepolitie.
Ik zou aangifte doen als ik die man was.
Politiek selecteren om te intimideren; dit is dus de pure politiestaat.
Ongeacht wat doe politiewoordvoerders uitkramen, liegen en onder de pet houden is ze niet vreemd, intimidatie ook niet.

Dish of the Day | 19-01-16 | 16:06

Lupuslupus | 19-01-16 | 15:31

-Die vrijheid van meningsuiting staat in ons land zwaar onder druk. Of is u dat nog niet opgevallen? Mensen die zich b.v. tegen een AZC uitspreken krijgen bezoek van de politie.

Dit is waar ik op doel dat overheden censuur zullen misbruiken, waarbij ze misschien een paar haatsheiks weren, maar tegelijkertijd elke vorm van oppositie de mond proberen te snoeren onder dezelfde noemer. Daarom sprak ik eerder over wat er gaande is bij twitter,google en facebook.
Is dit niet juist een reden om harder te schreeuwen voor de vrijheid van meningsuiting voor iedereen?

Ikj moest denken aan dit gedicht van Niemöller:

First they came for the Socialists, and I did not speak out—
Because I was not a Socialist.

Then they came for the Trade Unionists, and I did not speak out—
Because I was not a Trade Unionist.

Then they came for the Jews, and I did not speak out—
Because I was not a Jew.

Then they came for me—and there was no one left to speak for me.

Anyway, bedankt voor je input, stel het op prijs :)

Lyssa | 19-01-16 | 16:04

Lyssa | 19-01-16 | 15:34
Ik ben het met je eens dat de vrijheid van meningsuiting meer dan belangrijk is, uiterst belangrijk, en dat het nagenoeg onmogelijk zou moeten zijn om zonder goede gronden iemand het zwijgen op te leggen. Dus is het kwestie om met goede gronden te komen. Dat kost inspanning, veel inspanning.
Zie mijn links.
Schoorsteenveger | 19-01-16 | 14:41
Dat is zo'n twee uur Haytham luisteren, maar dan heb je ook wat. Staatsondermijnend, zo klaar als een klontje. Maar als de man vervolgens niet ter verantwoording wordt geroepen, als hij niet gefileerd wordt, als hem niet het vuur aan de schenen wordt gelegd, dan gaat er niks, helemaal niks veranderen. En als we dat met al die andere haatbaarden ook niet doen, zelfde verhaal. Het is een kwestie van lange adem, maar de enige heilzame weg. Leg hun bedoelingen bloot, spreek hen er rechtstreeks op aan en toets al hun uitspraken aan wat hier mag en niet mag.
Moeilijk is het niet, het is alleen lastig, het duurt even. In feite hebben dit soort lieden hele simplistische scenario's en zijn ze niet moeilijk te doorzien, maar hun strategieën zijn des te lastiger te volgen, dag in dag uit, week in week uit, jaar in jaar uit. Ze hebben de tijd zeeën van tijd, ze wachten, desnoods een paar generaties lang, maar ze gaan onverdroten door met wat ze van plan zijn, stap voor stap.
Memri TV, Sheikwatch, prima strategieën om de etterbuilen open te prikken en de pus te zien spatten.

Schoorsteenveger | 19-01-16 | 15:47

Meer, meer, meeeeer haatsheiks naar NL!
.
Gratis eten en drinken en kinderopvang.. Lijkt ons een top uitje! De kids zijn de ballenbak, hotdogs, Zweedse gehaktballetjes e.d. van de Ikea meer dan zat! Zeg nou zelf een spiesje geitenkloten met kamelenmelk wegspoelen is toch het nieuwe quinoa?
.
Alleen de gescheiden ingang voor man/vrouw kan nog wel eens roet in het (halal) eten gaan gooien. Leek mij juist een voorwaarde om te gaan.

Veni_Vidi_Vici | 19-01-16 | 15:43

BlowingBubbles | 19-01-16 | 15:18

Dankjewel voor je antwoord en argument, misschien heb je wel gelijk en heb ik iets teveel een historische kijk op de vrijheden die we hebben, in die context maak ik dan ook mijn argument.

Lupuslupus plaatste ook al een goede observatie, stof tot nadenken, het is tenslotte altijd goed om je eigen principes tegen het licht te houden en wellicht van mening te veranderen als andere informatie zich aandient. [thumbs up]

Lyssa | 19-01-16 | 15:34

Ik zou willen dat ik de antwoorden heb, maar het beperken van de vrijheid van meningsuiting lijkt me een zeer slecht plan.

Lyssa | 19-01-16 | 15:07
.
Die vrijheid van meningsuiting staat in ons land zwaar onder druk. Of is u dat nog niet opgevallen? Mensen die zich b.v. tegen een AZC uitspreken krijgen bezoek van de politie.
.
In èlke moskee worden staatsondermijnende activiteiten/preken gehouden. Dat is inherent aan de islam. Daarom zouden alle moskeeën moeten worden gesloten en de islam moet genoemd worden wat zij is: een zeer gevaarlijke ideologie, overgoten met een godsdienstsausje. Dat laatste is dan meteen ook het enige verschil met het nazisme.
.
De islam is al 1400 jaar op veroveringstocht en is sinds 40 jaar binnengekomen als het paard van Troje in Europa.
.
De islam moet weg uit Nederland. Helemaal weg. Omdat elke moskee islamitisch grondgebied is, zal dat bijna onmogelijk blijken. Want het staat in de koran dat een eenmaal veroverd grondgebied nooit meer mag worden afgestaan.
.
In ieder geval moet er begonnen worden om de islam van alle "voordelen", ook financieel zoals een ANBI-status, te ontdoen. D.w.z. óók de financiële stromen uit het M.O. niet meer toestaan en als ze toch komen: in beslag nemen.
Halal slachten pertinent verbieden.
Géén gegil meer vanaf de moskee-torens.
Hoofddoeken en alle andere islam-vlaggen in het openbare leven verbieden.
.
Kan niet? Alles kan maar je moet het natuurlijk wel willen.
En ja, ik wil dat. Niet voor mijzelf maar voor mijn kinderen en kleinkind. Wat ook maar mogelijk is zal ik doen om te voorkomen dat mijn kinderen straks gedomineerd worden door de islam.
.
En dáárom stem ik met volle overtuiging op de PVV.

Lupuslupus | 19-01-16 | 15:31

Lyssa | 19-01-16 | 14:21
We zitten helaas in een timeframe waarin het wij tegen zij is mijn waarde. Halfzacht optreden helpt niet. Onze uitleg van vrijheid van meningsuiting is niet gemaakt voor de confrontatie met deze fanatici. Kijk naar alle landen waarin deze religie groot is.

Het is als met de Nazi's: soms moet je de democratie en de UNHR beschermen met keiharde middelen die er ogenschijnlijk tegengesteld aan zijn. We zitten nu in zo'n fase. Ongewenst, maar toch. Voor ons nageslacht en ter behoud van vrijheden moet er nu rigoureus ingegrepen worden.

BlowingBubbles | 19-01-16 | 15:18

Onze politici willen er alleen maar meer van kennelijk. En dus ook hiervan vermoed ik:
www.youtube.com/watch?v=Xiia0XMTP3M
HEt respect voor anders denkenden spat er bij de muzzelmannen weer vanaf...

BlowingBubbles | 19-01-16 | 15:14

Er komt ook een langs bij de Vrije (Islamitische) Universiteit, of is dit inmiddels al geen nieuws meer?

Halveneger | 19-01-16 | 15:08

Lupuslupus | 19-01-16 | 14:46

Het is niet dat ik het op prijs stel dat dit soort mongolen anderen aanzetten tot achterlijke ideeën, maar ik vind vrijheid van meningsuiting toch nog belangrijker, ik hoop dat je dat kunt begrijpen.

Dat gezegd hebbende ben ik het er natuurlijk mee eens dat als deze organisaties staats ondermijnende activiteiten uitdragen we ze zouden moeten verbieden, als het zeg maar de rechtsorde kan bedreigen, maar dan gaat het allang niet meer om vrijheid van meningsuiting.

Het probleem is dat je dan al snel in een discussie belandt of islam zou moeten worden verboden omdat het voor eenieder die dat haatboek heeft gelezen wel duidelijk is waar de ideeën vandaan komen, zeker als je ook Mohammeds biografie erbij pakt. Ik vraag me af of dat haalbaar is omdat we hier nu eenmaal vrijheid van religie hebben ,waarbij we eigenlijk fascisme toestaan zolang het maar religieus verpakt is. Hoe wil je dat oplossen?
Ik zou willen dat ik de antwoorden heb, maar het beperken van de vrijheid van meningsuiting lijkt me een zeer slecht plan.

Lyssa | 19-01-16 | 15:07

Alles wordt vloeibaar onder druk, ook wetten.
special-k | 19-01-16 | 14:56

Alleen als je de wetten niet handhaaft. Je hebt niets aan een wet als je niet handhaaft. De huidige politiek scherpt uit symboolpolitiek de ene na de andere wet aan, zonder ze te handhaven. Zo beperk je het maatschappelijk speelveld voor de nornale burger steeds meer, terwijl je de fanatici geen strobreed extra in de weg legt.

Ikhebeenvraag | 19-01-16 | 15:03

Straatnamen in Overvecht: Beiroetdreef, Bagdaddreef, Minaretdreef, Ammandreef, Ankaradreef etc. Nou dat Utrechtse stadsbestuur kan toekomstvisie niet worden ontzegd. www.google.nl/maps/place/Beiroetdreef...

Ci Ty33 | 19-01-16 | 15:00

Wel grappig dat de mensen die wij zwakbegaafd zouden noemen, bij de satan-aanbidders als 'geleerden' door het leven gaan.
Ik bedoel, zie je die ork al met zo'n kinderspeelgoedbal waar je een blokje, een driehoekje, een rondje, etc in moet stoppen?
Gaat em niet lukken, toch?
Dat bedoel ik.

Cuyahoga | 19-01-16 | 15:00

Alles wordt vloeibaar onder druk, ook wetten.

special-k | 19-01-16 | 14:56

Als die schotelantenne-kijkers zouden zijn geïntegreerd, zich hadden geïnteresseerd in en gericht zouden zijn op het land waar ze wonen, profiteren (parasiteren) zouden ze WETEN en aanvoelen wat wel en niet kan.
klimgek | 19-01-16 | 14:46
.
Het zijn onze overheden geweest die jarenlang hebben weggekeken en ghetto's hebben laten ontstaan. I.p.v. deze lieden te dwingen om te integreren of anders opzouten.
.
En probeer dat nu maar eens terug te draaien. Wat trouwens al dat geboefte in vak K en de 2e kamer niet eens wil, uitgezonderd de PVV.

Lupuslupus | 19-01-16 | 14:55

Lupuslupus | 19-01-16 | 14:46
Zeer terechte opmerking. Ik ben veel banger voor de wegkijkers en appeasers dan voor de extremisten. Dat laatste gevaar kan namelijk beheerst worden door een overheid die het probleem erkent en daarnaar handelt. Nu de wegkijkers het niet doen, maar wel het land blijven besturen, geven ze de extremisten vrij ruimte. Daarnaast blokkeren ze de weg voor mensen die wel willen ingrijpen.

Ikhebeenvraag | 19-01-16 | 14:53

Waar is Jitse als je 'm nodig hebt ?

Feuer Frei | 19-01-16 | 14:53

Gelukkig zit de politie er bovenop!

www.ad.nl/ad/nl/32605/Dordrecht/articl...

Of wacht....

ALS, ALS, ALS die Syrische asielzoekers allemaal academici zijn, dan hebben hun geloofsbroeders het hier grondig voor hen verpest...

"Born Here", zoveel generaties en miljarden aan soepsiedies en pamperen verder..... en NOG deze haatpredikers uitnodigen. "Geef ons dan regels waaraan wij qua sprekers moeten voldoen?!" huilt men, en geeft NL de schuld voor het afwezig zijn van richtlijnen. Als die schotelantenne-kijkers zouden zijn geïntegreerd, zich hadden geïnteresseerd in en gericht zouden zijn op het land waar ze wonen, profiteren (parasiteren) zouden ze WETEN en aanvoelen wat wel en niet kan.

klimgek | 19-01-16 | 14:46

Wel denk ik persoonlijk dat dit soort organisaties goed in de gaten moeten worden gehouden, het zijn tenslotte dit soort organisaties die de democratische weg willen gebruiken om het daarna het liefst af te schaffen en te vervangen met hun totalitaire systeem van onderdrukking van alles wat anders denkt.

Het lijkt met volkomen redelijk als we deze mensen belachelijk maken en bespotten, als we waarde hechten aan de privileges die zwaar zijn bevochten door onze voorouders.

Lyssa | 19-01-16 | 14:21
.
De islam (ALLE islamieten) gebruikt de democratie om deze zelfde democratie op termijn te kunnen overheersen en te vervangen voor de sharia.
"Democratie is als een trein, zodra we ons doel bereikt hebben, springen we ervan af". : Erdogan.
.
Dus veel plezier met het "belachelijk maken en bespotten" van deze levensgevaarlijke lieden.
Een klapperpistooltje tegenover een kalasjnikov.
.
Naïviteit is net zo gevaarlijk als de islam. Wellicht zijn de wegkijkers en appeasers zelfs nog een veel groter gevaar omdat zij de haatbaarden alle ruimte geven i.p.v. te bestrijden.

Lupuslupus | 19-01-16 | 14:46

@Pierke Pierlala | 19-01-16 | 14:41
Ugh, dat mag hier niet.

Piet Karbiet | 19-01-16 | 14:45

Het is een hele zit, maar als je wilt weten hoe meneer de sjeik de toekomst van het Vrije Westen wenst vorm te geven, dan vind je hier het antwoord:

www.youtube.com/watch?v=NdBDyXNX1yc
www.youtube.com/watch?v=hvGRmGl1uSU
www.youtube.com/watch?v=hJa6-m1W0PM
www.youtube.com/watch?v=NqmFiMGaQd8

Op dit soort visies zou deze figuur in een open debat eens aangesproken worden, en niet op de bekende stellingname's. En dan moet je lui hebben met wat meer intellectuele bagage dan zo'n sweil als Tofik Dibi.

Schoorsteenveger | 19-01-16 | 14:41

Kan er niet een handgranaat naar binnen of zo? Al het staatsgevaarlijke ongedierte zit daar straks mooi bij elkaar.

Pierke Pierlala | 19-01-16 | 14:41

-weggejorist-

marco01 | 19-01-16 | 14:36

Het tolereren van intolerantie is de ondergang van een vrije samenleving.

Tabernakel | 19-01-16 | 14:36

rokjesdag gasten waar zitten jullie er is werk aan de winkel

hoppa22 | 19-01-16 | 14:24
Inderdaad , kan iemand even de Jonge D'66ér oproepen?

Vraag is alleen, moeten ze via de Oregondreef of de Californiëdreef naar binnen.

Nuchternederland | 19-01-16 | 14:35

Sheik what yo momma gave ya.

SamKoeman | 19-01-16 | 14:34

Diversiteit: Wij zijn apen, slangen en varkens.
Het lijkt wel een kinderboerderij.

Piet Karbiet | 19-01-16 | 14:32

-weggejorist-

voxpopuli | 19-01-16 | 14:26

rokjesdag gasten waar zitten jullie er is werk aan de winkel

hoppa22 | 19-01-16 | 14:24

@Bastie | 19-01-16 | 14:18
nee zeg, die AIVD heeft het veeeeel te druk om twitter en FB in t Nederlands af te tappen en te filteren op 'politieke uitspraken', zodat ze oom en tante agent langs je deur sturen om je op zijn voormalig oostbloks te intimideren.

Dish of the Day | 19-01-16 | 14:21

Ik ben een absolutist als het gaat om vrijheid van meningsuiting, daarom vind ik dan ook dat dit soort gasten niet moet worden verboden om te spreken, tenzij er natuurlijk aangezet wordt tot geweld.
Ik hoop maar dat Geenstijl dit ook vindt.
Wel denk ik persoonlijk dat dit soort organisaties goed in de gaten moeten worden gehouden, het zijn tenslotte dit soort organisaties die de democratische weg willen gebruiken om het daarna het liefst af te schaffen en te vervangen met hun totalitaire systeem van onderdrukking van alles wat anders denkt.

Het lijkt met volkomen redelijk als we deze mensen belachelijk maken en bespotten, als we waarde hechten aan de privileges die zwaar zijn bevochten door onze voorouders.

Ik wil niet meedoen aan de glijdende schaal van verbanning van sprekers, alhoewel ik me goed kan voorstellen dat dit iets is wat sommige figuren binnen de regering zullen toejuichen, om het dan in hun voordeel te kunnen gebruiken. Kijk bv wat er nu aan de hand is bij twitter,facebook en google. Dat moeten we toch niet willen?

Lyssa | 19-01-16 | 14:21

Ongezien de typhus voor dat stuk uitschot

Ciprinus | 19-01-16 | 14:21

Die poster. Ongelofelijk
Vooral:
"Ingang broeders: Californiedreef
Ingang zusters: Oregondreef"

bizar.

Ik neem toch aan dat de Aivd iedereen registreert die daar op bezoek komt en een microfoontje in de zaal heeft. En op de telefoons van de organisatoren.

Bastie | 19-01-16 | 14:18

De overheid blijft wegkijken verlamd door angst. We hebben in Nederland te weinig autochtonen die ergens voor staan (noem het principes, ideologie, godsdienst) en daar ook voor blijven staan als het een beetje spannend wordt. Zolang we gezagsdragers weglopen voor problemen zullen ze nooit maar dan ook nooit respect krijgen van de man op de straat allochtoon of autochtoon. Geweld, intimidatie het loont in Nederland want in 90% van de gevallen kom je ermee weg.

De Drenth | 19-01-16 | 14:17

Ik dacht al, waar ken ik die plastic glitter en haremachtige meuk van in dat 'centrum'; www.dichtbij.nl/utrecht-en-leidsche-ri...
Nieuw beleid; NU zijn haatimams wél welkom!

Dish of the Day | 19-01-16 | 14:16


Sadomassochristus | 19-01-16 | 14:08

Besneden mosseltjes hebben normaliter op de vrijdag een vrije dag zoals orthodoxe Joden bijvoorbeeld de zaterdag respecteren. Maar gelukkig hebben alle nieuw ingestroomde mosseltjes die de afgelopen jaren ons land hebben verrijkt zeeën van tijd om op iedere willekeurige dag van de week te horen hoe ze onze maatschappij effectief dienen te infecteren met het gif dat islam heet.

eerstneukendanpraten | 19-01-16 | 14:15

Jullie zijn allemaal islamofoben. Allemaal! En wat er tijdens zo'n preek allemaal wordt gezegd, daar is dus echt he-le-maal niets vreemds aan. Check deze closeread van een moskeepreek maar eens: batavirus.nl/2016/01/11/kloosried-van-...

yamahaha | 19-01-16 | 14:13

overigens ben ik ook een watje voor meneer de wijkagent die meeleest

Petroselinum crispum | 19-01-16 | 14:13

Oh wat leuk,wie had dat nou verwacht,de arabische lente.(ondertussen sloeg de ME er lustig op los,het waren toch maar de autochtone bewoners van het land wat ook eens van hun was)

Steenrijk | 19-01-16 | 14:13

gaan die jongens uit Brabant nu ook hier met vuurwerk en eieren gooien

zou wel goed uitkomen maar denk dat het watjes zijn die dat niet durven

Petroselinum crispum | 19-01-16 | 14:12

Kijk aan locatie; Luxury zaalcentrum, Overvecht, is er toch nog iets 'luxe' in Overvecht, en goede timing ook i.v.m. het masseren van de bevolking voor een AZC.

Dish of the Day | 19-01-16 | 14:10

Wel goed dat hij op zondag komt, dan hoeven zijn luisteraars tenminste geen vrije dag op te nemen.

Sadomassochristus | 19-01-16 | 14:08

Diversiteit: Sommige mensen zijn dat meer dan anderen (net als met gelijkheid).

Brulboei_61SB | 19-01-16 | 14:08

Diezelfde "feministen" die Thierry Baudet fileerden om een vrouw-onvriendelijke opmerking zitten nu minzaam te knikken bij zoveel culturele diversiteit. Er is nog nooit een humanist geweest die dit soort haatpraatjes aan te kaak stelt in bijvoorbeeld Trouw.

PrinsesStoepje | 19-01-16 | 14:04

3 maal Jan van Z.

*2maal eerder terecht tot planken en spijkersopgeroepen heeft*

Jan gaat helemaal niets dichttimmeren; Jan is immers EU terreur poppenkastpop.

hallevvezool | 19-01-16 | 14:01

@Feynman | 19-01-16 | 13:56
Nee, die wet gebruiken ze alleen als burgers te kritisch worden en in opstand komen.

Mastermattie | 19-01-16 | 14:01

Dweilen met de kraan open. Alhoewel, er nog geen niet eens een begin gemaakt aan het dweilen. En ondertussen stroom het aan alle kanten over. Kunnen we wel goede dijken hebben, maar zonder grenzen gaan we als nog kopje onder.. Kopje eraf that is.

Robertski | 19-01-16 | 14:00

@double punch | 19-01-16 | 13:54
Ah, dat verklaart een hoop. Ik probeer 'm al een paar maanden te bereiken. Kan kennelijk geen wisselgesprekken ontvangen.

Mastermattie | 19-01-16 | 14:00

Je zou er spontaan divers van worden.

De Vrijlansier | 19-01-16 | 13:59

Leuk toch, die diversiteit. Vooral omdat je die diversiteit ook ziet bij de exacte wetenschappen, bij de knappe koppen, bij de science, en in de misdaadcijfers.

Madame Poitiers | 19-01-16 | 13:57

Nederlandse Grondwet, Artikel 8: Het recht tot vereniging wordt erkend. Bij de wet kan dit recht worden beperkt in het belang van de openbare orde. wetten.overheid.nl/BWBR0001840/geldigh...

Is het nu een heel raar idee om mensen die in de zandbak burgeroorlogen veroorzaken in het belang van de openbare orde gewoon te weren?!? Zoals we netjes met elkaar in onze democratie hebben afgesproken?

Feynman | 19-01-16 | 13:56

Onder Wilders zou dit niet plaats kunnen vinden.

Megasuperpeter | 19-01-16 | 13:55

Burgemeester van Zanen is in gesprek. Dus het komt goed.Denk ik. En ik droom verder.

double punch | 19-01-16 | 13:54

Omdat het kan en mag
Menig imam lacht daarom in zijn vuistje

Islamofiel | 19-01-16 | 13:53

010, 020, 030, 040, 070... Stuk voor stuk nemen deze fanatici de boel daar over.

Mastermattie | 19-01-16 | 13:52

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland