achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

GEYL: Jeremy Clarkson (64) voor tweede keer op rij verkozen tot 'UK's Sexiest Man'

EN TERECHT

Als je de gemiddelde Nederlandse mannenliefhebber vraagt wie de knapste Nederlander is, zal menigeen aankomen met namen als als Jan Kooijman (blegh), Arie Boomsma (lelijke natnet) of Michiel Huisman (wie?). Nee, in het VERENIGD KONINKRIJK. Daar weten ze wat mannelijk schoon is.

Uit de jaarlijkse peiling van Illicit Encounters, een 'datingsite voor getrouwde mensen', blijkt dat het volk aldaar de 64-jarige presentator en algeheel eindbaas JEREMY CLARKSON de sexiest man van het land vindt. En dat voor het tweede jaar op rij. Daarvoor versloeg de voormalig Top Gear- en huidig The Grand Tour-presentator onder andere Idris Elba en Tom Holland. Als je het ons vraagt; volledig terecht.

In het VK waarderen ze nog een ECHTE MAN. Lui die geen mannencirkels of exclusieve sportscholen nodig hebben en überhaupt niet weten wat 'in je kracht staan' inhoudt. Jeremy leerde ons het credo "SPEED AND POWER" en dat geldt bij hem vast niet alleen voor zijn rijkunsten. Jeremy werd in de herfst van zijn leven BOER en hij brouwt BIER. Jeremy heeft dan ook een bierbuik waar je u tegen zegt, maar dat maakt ons alleen maar HITSIGER. Als Jeremy grensoverschrijdend gedrag ervaart op de werkvloer, PEUNT HIJ IEMAND GEWOON VOOR ZIJN MUIL.

EAT THIS BOOMSMA

**BONUS** Piers Morgan boos

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.