achtergrond

Geenstijl

LIVE. Tom Egbers vs. de NOS

De revolutie eet haar eigen presentatoren op

Goedenavond. In Groningen ontvangt de plaatselijke FC de gevallen godenzonen van Ajax. Weten de mannen van Van 't Schip hun boot in rustiger vaarwater te krijgen? In Rotterdam speelt Feyenoord tegen Heraaacles, zonder de geblesseerde Steve Mokone, de Zwarte Meteoor. FC Utrecht neemt het op tegen PSV, de spelers van het door velen als 'Boszball' gekarakteriseerde voetbal dat hen naar de bovenste plek op de ranglijst heeft gekatapulteerd en in LELYSTAD is vindt dit moment de rechtszaak plaats van Tom 'alleen gezoend' Egbers tegen de NOS. Voor ons in de zaal is aanwezig: Saskia Belleman.
UPDATE: Egbers claimt dat hij weer aan het werk zou mogen als zijn naam niet in het rapport van de commissie Van Rijn werd genoemd.
UPDATE: De werkonderbreking was niet in goed overleg, Egbers werd gewoon toegang tot het gebouw ontzegd.
UPDATE: Volgens de NOS wilde de sportredactie de presentator niet terug op de werkvloer hebben. "Er waren geen concrete klachten, maar het ging om de onrust op de redactie."
UPDATE: Rechter gaat nu proberen over NOS en Egbers er in het geheim uit kunnen komen
UPDATE: Egbers en NOS hebben TOT PASEN voor schikking

UPDATE - Belangwekkende duidingsdraad

Ik sluit niet uit dat NOS heeft gedacht: #Egbers zit ca. 1 jaar voor pensioen dus als we hem naar huis sturen met behoud loon (tot aan pensioen) is dat goedkoper dan een ontslagzaak beginnen met risico op Transitievergoeding + billijke vergoeding + immateriële schadevergoeding.

50
Reply

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.