achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Franse GVR Cyril Gane EXTREEM terug na verlies van Jon Jones #UFCParis

Zó hey

Was dit een herstelgevecht dat hij sowieso wel zou winnen omdat dit nu eenmaal heel belangrijk was voor de UFC-marketing in Frankrijk? Ja. Maar hey, je moet het toch maar gedaan krijgen, laat staan zo. De (extreem sympathieke) Gane verloor zijn titelstrijd eind januari per unanieme jurybeslissing van Francis Ngannou. Ngannou's UFC-contract verliep vervolgens, hij tekende een nieuw mede-eigenaarscontract bij de Professional Fighters Leauge (PFL) en traint nu met Mike Tyson voor zijn 'bokswedstrijd' tegen Tyson Fury

Daarmee kwam de UFC-zwaargewichtkampioenstitel vrij, waarna Cyril Gane het opnieuw mocht proberen, ditmaal tegen UFC-legende Jon Jones. En ondanks Jones' afwezigheid van drie jaar (!) deed hij het onvoorstelbare: hij won per guillotine van Gane. Nou, lang verhaal, maar dat was dus het voorspel van Gane's bovenstaande herstelgevecht voor zijn thuispubliek in Parijs. En aangezien de kijkcijferfavoriet nu weer 'aan het winnen' is, valt zijn nu zeer waarschijnlijk volgende gevecht tegen Brit Tom Aspinall eindelijk weer te verkopen. Gehele ronde en slowmotion van de finish na de breek.

WAT. Nieuws over de Nederlandse Gane

ja

ja

Ah

Slowmo

Loading . . . . . . . .

Fragment van 2 minuten

Je zou maar aan het ontvangende eind staan he

Je zou maar aan het ontvangende eind staan he

De post fights

Het is zo'n heerlijke GVR

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Franse cop killer Michael Harpon was islamitische bekeerling, werkte bij antiterreur-afdeling

Volgens een "politiebron" aan The Local Frankrijk had de dader zich "converted to Islam in recent months, confirming reports in the French media."

@Spartacus | 04-10-19 | 15:35 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.